Како створити платформу за изградњу веб локација попут Вик-а

Како створити платформу за изградњу веб локација попут Вик-а


је себи дао име због своје једноставности употребе и могућности. Међутим, неки корисници и даље жуде за више опција у погледу креирања мрежних пројеката за купце. Не желе да буду зависни од почетног инжењера, што изгледа 100% природно.

Чини се да имате властитог ексклузивног градитеља веб страница као што је Вик, а има више потенцијала, посебно ако правите веб локације за купце.

Уз све наведено, постоје два главна начина за решавање проблема:

 • Први је да сами развијете потребан софтвер.
 • Други начин да се искористите флексибилна бела решења испоручена од стране неких великих имена из веб индустрије.

Док први пут захтева дубинско знање кодирања и програмирања, други се чини као а једноставнији и бржи начин, посебно за не-техничаре.

Бело обележавање или унутрашњи развој

Покретање нове платформе од нуле захтева скуп средстава. Поред техничког знања и вештина, требало би да се припремите и са свом потребном опремом, софтвером, обуком особља уколико радите у тиму и осталим неизбежним главобољама током процеса развоја.

Наравно, оутсоурцинг би могао бити излаз. Међутим, запошљавање професионалних програмера резултираће великим трошковима и дуг процес прилагођавања. Може потрајати недељама или месецима да се постави готова платформа за изградњу веб локација која ће и даље захтевати будућа ажурирања, модификације, одржавање и подршку.

У таквој ситуацији Бијело означавање долази као једноставнија, бржа и ефикаснија метода. Кључна предност овде је што у ствари не морате измислити точак. Платформе Вхите Лабел нуде решење за изградњу веб локација спремног за употребу већег циклуса са већ интегрисаним средствима, технологијама итд. Да бисмо разјаснили ствари за вас, сазнајмо шта заправо представља Вхите Вхите.

Описивање термина Вхите Лабел

Рецимо, неко је већ произвео услугу или производ који ћете можда желети да промовише. Идеја Вхите Лабелинг је да се дозволи другим људима да носе свој властити бренд на тај производ или услугу и користе га уз фиксну накнаду.

У вези са градитељима веб локација, дозвољено вам је да користите алат за израду веб локација са сопственим логотипом и робном марком у комерцијалне и друге сврхе без потребе да сами развијате софтвер. Као резултат, штедите новац и добијате сву потребну имовину у пакету.

Предности беле ознаке које треба тражити

Неки могу помислити да употреба трећих технологија тешко представља најбољу идеју за промоцију сопственог бренда. Па, то зависи од бројних фактора. Беле налепнице су углавном исплативије. Поред тога, корисници ће ценити и неке од следећих предности:

 • Стручни рад. Корисници добијају пуни приступ стручним решењима и технологијама без потребе да развијају своје. Популарни градитељи веб локација са понудом Вхите Лабел доказали су своју ефикасност у креирању нових пројеката од почетка, са богатим сетом функција и додатним погодностима. Да ли сте у стању да створите нешто боље од тога?
 • Пречишћена и тестирана платформа. Популарне програмере веб локација тестирали су милиони корисника широм света. То значи да није потребан поступак финог подешавања. Нећете морати да мењате постојеће функције јер оне већ испуњавају захтеве корисника.
 • Економично решење. Обележавање белим бојама омогућава вам уштеду новца, јер нема потребе да ангажујете прилагођени развојни тим. Опција је доступна уз номиналну накнаду. Употреба истог је као и код властитог развојног програмера.
 • Промоција бренда. Покретање новог пројекта испочетка је изазован задатак, јер га требате пласирати на тржиште и промовисати. Тешко ће гарантовати успех. Вхите Лабелинг нуди добро успостављене платформе које олакшавају повећање препознатљивости.

Као резултат тога, добијате крајње решење за искључење притиска уместо да бисте оутсоурцинг или сами написали код за нови софтвер. Штавише, ви можете одабрати начин на који бисте веб локацију волели разматрајући различите могућности. Погледајмо најбоље оне на тржишту.

ИМ Цреатор Вхите Лабел

Решење за белешке ИМ Цреатор-а

ИМ Цреатор – довољно је флексибилан софтвер за креирање различитих типова веб страница, укључујући блогове, портфеље, дигиталне продавнице, веб локације малих предузећа итд. Има јединствене функције обележавања беле технике за појединце и компаније који траже једноставан начин за промоцију и раст својих брендова.

Кључна предност овде је што ИМ Цреатор има практично исти интерфејс и функционалност као Вик. Кориштењем бијелог рјешења за етикетирање омогућиће вам сличан софтвер. Понуда је дизајнирана да задовољи захтеве различитих категорија корисника:

 • Слободњаци и појединци без техничких вештина. Једноставно подешавање захтева 3 завршавања 3 једноставне фазе. Чаробњак за инсталацију ће довршити поступак за вас. Одличан избор за почетак.
 • Веб и дизајн студија могу имати користи од додатних функција које укључују потпуни ЦСС приступ да би сами креирали јединствене блокове или такозване пруге. Понуда долази са прилагођеним цПанелом за кориснике, као и уклоњени ИМ Цреатор огласи.
 • Регистри домена и хостинг провајдери може да искористи понуду Вхите Лабел-а са интегрисаним Гоогле Цлоуд сервером, приступом АПИ-ја програмера веб локације и другим одличним функцијама.

Цена ИМ Цреатор Вхите Лабел-а: цена почиње од 350 УСД годишње за једноставан пакет за појединачне даватеље услуга и може достићи и до 25 000 УСД годишње за домене и хостинг платформе.

Испробајте ИМ Цреатор Вхите Лабел

Уцрафт Вхите Лабел

Уцрафт решење беле етикете

Уцрафт – је софтвер који нуди своју самостално израђену белу етикету са гомилом алата за обезбеђивање висококвалитетне услуге купцима. Као и Вик, Уцрафт има одвојене планове за различите типове веб локација, укључујући е-трговину. Штавише, обе платформе имају драг-анд-дроп едитор за брзо прилагођавање странице, управљање производом и уређивање садржаја.

Без обзира да ли сте предузетник или заступите агенцију за веб дизајн, можда ћете пронаћи пакете који задовољавају ваше потребе. Доступни модели Вхите Лабел омогућавају вам креирање Вик-ових веб локација, јер укључују:

 • СааС Вхите Етикетирање. То је исто што и са личним градитељем веб локација. Решење може бити добро за задатке малог или средњег нивоа сложености. Добићете прилику да направите блогове, портфеље или мале онлине продавнице за своје купце користећи интегрисане функције. Добра вест је да контролишете приступ и можете да га пружите клијентима омогућавајући им да сами прилагођавају пројекте.
 • Прилагођено бело обележавање. Модел успоставља сложенији екосистем који ће одговарати већим пружаоцима услуга као што су развојни тимови или компаније које желе да најбоље искористе придружене и препродају пројекте.

Цена Уцрафт Вхите Лабел: цена почиње од 799 УСД месечно за СааС модел, док напредно прилагођено бело обележавање креће се од 1899 УСД месечно.

Испробајте Уцрафт Вхите Лабел

Боокмарк Агенци

Боокмарк Агенци

Боокмарк – напредна платформа за изградњу веб локација која нуди неколико могућности за обележавање и партнерство. Решење ће углавном одговарати купцима жељним покретања сопствених студија за веб дизајн.

Ознака и Вик користе слично АИ технологије. Као Вик, Боокмарк пружа потпуно аутоматизовани процес који је обезбеђен вештачком интелигенцијом и машинским учењем за креирање веб локација у неколико минута. Бело решење за означавање долази са функцијама које омогућују платформи да обрађује ваше рачуне. Без посебних вештина, моћи ћете да креирате ажурне и мобилне веб локације у неколико минута захваљујући имплементираним АИ технологијама.

Ознака агенције за обележиваче: корисници се могу одлучити за различите моделе плаћања. Први се добија са доживотном провизијом од 60% на сваку продају. За почетак, морат ћете платити 99,95 долара уз годишње обнављање. Други начин је одабир између 2 расположивих планова. Они укључују професионални и пословни план са фиксном стопом по купцу.

Испробајте Боокмарк Агенци

Закључак

Као што видите, креирање алата за прављење веб локација попут Вик-а нема ништа заједничко са тврдим кодирањем или програмирањем. Све што требате је да дефинишете спектар услуга које желите да пружите и одаберете одговарајући софтвер с одговарајућим Вхите Лабел-ом.

Одлучити се за готове платформе јефтиније је и брже. Добијате комплетан сет средстава, технологија, софтвера и подршке за решавање различитих проблема, уместо да сами останете безбројни делови кода и без најопакије идеје с чиме започети.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me