Како створити ИДКС веб локацију са Вик-ом

Како створити ИДКС веб локацију са Вик-ом


Успешна веб локација о некретнинама не односи се само на запањујуће слике предмета, презентације и галерије. Пројекат треба бити добро осмишљен. Штавише, требало би да садржи свеобухватне ИДКС функционалности да би се осигурале правилне листе објеката. Док Вик долази као флексибилно решење за изградњу веб локација, а такође ће вам омогућити да направите веб локације за неколико минута. Биће добро дизајниран и имати бројне погодне функције.

Главна препрека је да платформа нема домаће решење за интеграцију ИДКС функционалности. То значи да ћете морати сами да водите поступак или да ангажујете професионалне програмере. Доњи чланак описује неколико начина имплементације ИДКС функција на вашој Вик веб локацији као и описује шта је ИДКС, зашто је то важно и како може помоћи у креирању успешног веб локације ИДКС некретнина користећи једну од најпопуларнијих платформи за изградњу веб локација..

Шта је ИДКС?

Једном када одлучите да изградите пројекат некретнина, интеграција ИДКС-а је прва ствар коју треба да размотрите. Гарантује неке јасне предности због којих ћете се издвојити од конкуренције. Омогућиће вам да направите не само једноставан веб сајт, већ свеобухватни пројекат са повећаним нивоом интерактивности, једноставним приступом бази података објеката, флексибилном навигацијом и другим релевантним услугама које захтевају потенцијални купци.

Али шта је ИДКС? Скраћеница означава Интернет размјену података. ИДКС – је спој софтвера, смерница и података комбинованих у једној функцији која се користи за приказивање потребних информација на веб локацији. Долази у облику система дизајнираног за агенте и компаније за продају некретнина што им омогућава да прикажу списак својих својстава МЛС-а.

На пример, добијате прилику да направите детаљан списак свих објеката као и могућност да их сортирате по цени, величини, локацији и другим кључним тачкама.

Зашто је то тако потребно? ИДКС осигурава максималну интеракцију и интеграцију корисника. Према извештај Националне асоцијације за некретнине, „44% свих купаца креће на сајтове са некретнинама са пописом некретнина“.

Недостатак ИДКС функционалности оставиће вас унутра. Штавише, функционалност долази са низом додатних функција за раст вашег пословања. Пре него што започнемо с дискусијом, схватимо како ИДКС функционише.

Како функционира ИДКС

Кључна идеја система је да осигура чврсту везу између Услуга с више уноса (МЛС), што је у ствари попис свих ваших некретнина и саме веб локације. Да бисте га приказали на предњем крају пројекта, морате не само да увезете листу, већ и ажурирате информације да би биле релевантне.

Након што одлучите да користите функцију ИДКС, морат ћете размотрити његове Услове коришћења и правила. Долази са државним прописима који регулишу политику некретнина и идентификују информације које можете или не морате приказати на веб локацији за некретнине.

Нећемо урањати дубоко у формалности. Бринемо само о техничком аспекту процеса имплементације. Останимо усредсређени и сазнајмо неке практичне предности интегрисања ИДКС-а са ваше веб локације за некретнине.

Како ИДКС може помоћи вашој веб локацији за некретнине?

Као што смо већ рекли, ИДКС осигурава интерактивност веб страница и ангажовање корисника. Штавише, омогућава агентима да пружају додатне релевантне услуге. Кључна предност је свеобухватна функционалност претраживања и навигације. Систем се развијао током година и додатно нуди интеграцију друштвених медија, могућност креирања персонализованих понуда, прилагођених колекција имовине итд..

Ево главних предности постојања ИДКС-а на веб локацији за некретнине:

 1. Свеобухватна навигација.
 2. Интеграција друштвених медија.
 3. СЕО оптимизација.
 4. Напредни попис некретнина.
 5. Ексклузивне колекције и персонализоване понуде.

# 1 – Свеобухватна навигација

Ниједан од расположивих видгета или додатака за геолокацију неће осигурати исти ниво флексибилности у претраживању. Нека решења ИДКС-а долазе са могућношћу приказа мапе царинског подручја. Штавише, можете имплементирати претрагу по комшилуку како бисте купцима омогућили да што брже пронађу некретнину која најбоље одговара.

На пример, корисници могу да сортирају објекте према локацији с обзиром на:

 • Приступачност школа.
 • Удаљеност до посла.
 • Зелена површина око имања и још много тога.

Ефикасан начин да се одмах привуче пажња купаца.

# 2 – Интеграција друштвених медија

Савремени ИДКС системи су се развили. Они нису само једноставан алат за приказ пописа некретнина. Они су се претворили у побољшану маркетиншку платформу за подстицање пројеката агената. На пример, интеграција друштвених медија омогућава да се агенти за продају некретнина повезују са својим купцима преко Фацебоока или других друштвених платформи, као и да пруже привлачнији и привлачнији садржај.

# 3 – СЕО-фриендли сајтови за некретнине

Већина ИДКС система долази са насловима и описима својстава који се могу уређивати. Штавише, сам градитељ веб страница долази са СЕО подешавањима на почетној страници. Ова чињеница осигурава бољи и ефикаснији поредак за листу ваших виталних кључних речи и фраза.

# 4 – Напредни попис некретнина

За то је дизајниран ИДКС систем. Прикажите своје некретнине на најпривлачнији начин. Сучеље долази са више филтера ради сортирања објеката по категоријама, цијенама и другим кључним параметрима.

Систем може показати оптималне варијанте у округу у зависности од ваше локације (Потребна је интеграција Гоогле мапе). Корисници могу искористити кратке или детаљније описе својстава у комбинацији са сликама објеката (галерије или презентације) или чак видео снимке за максимално ангажовање.

# 5 – Персонализоване понуде

Ниша некретнина захтева персонализован приступ сваком купцу. Постављање ИДКС-а на вашој веб локацији омогућава вам да креирате ексклузивне колекције некретнина за премиум купце, сортирате објекте по активностима и преференцијама клијента, шаљете персонализоване понуде да бисте максимално искористили своје е-кампање, итд..

Након што смо научили предности ИДКС-а на вашој веб локацији, крајње је време да дефинишемо кључне карактеристике самог пројекта.

Основне карактеристике Веб локације са некретнинама требало би да имају

Интегрисани ИДКС није једина карактеристика коју би успешан веб сајт за некретнине требало да има. То би требало бити добро дизајнирано и прилагођено мобилним уређајима. Требали бисмо имати на уму и неке алате за промоцију и раст онлајн пословања као и за интеракцију са купцима. Дакле, ево неколико кључних карактеристика које сигурно морате имати на свом веб сајту:

 • Јасна структура – не покушавајте преоптеретити страницу бројним бескорисним блоковима и елементима. Покушајте да буде једноставно и јасно. Представите своју агенцију, наставите с пописом некретнина и наведите контакт податке.
 • Интеграција друштвених медија – најбољи начин за повећање циљане публике. Проверите да ли ваша веб локација има дугмад за дељење на друштвеним мрежама, док посетиоци немају потешкоћа у дељењу неких својстава на Фацебооку или другим друштвеним платформама.
 • Комплетна листа – успех ваше странице се ослања на то колико је некретнина добра. Уверите се да има квалитетне фотографије, ажурне информације (описи и наслови), филтрира да бисте сортирали објекте по подешавањима, итд.
 • Виџети и додаци – у неком тренутку ће вам бити потребни додатни алати. Геолокацијске услуге попут Гоогле Мапс су од виталног значаја. Можда ће вам требати и ажурне галерије слика, презентације, календари, услуге резервације, интеграција са опцијама плаћања итд..
 • Контакт информације – осим традиционалног одељка „Контакт“ са телефонским бројевима и е-маиловима, добра идеја је имплементирати тренутне начине за одржавање контакта. На пример, опција „Ливе Цхат“ биће добра предност ако се одмах обратите својим купцима.

Вик долази као врхунско решење са довољно функционалности и функција које ће вам омогућити да имплементирате све горе наведене тачке. Направитељ веб страница савршен је за пројекте у области некретнина. Једноставан је за употребу. Нуди на десетине релевантних предложака са већ интегрисаним виџетима. То је прилично приступачно.

Једина мана је да Вик нема прилагођено ИДКС решење за интеграцију. То значи да ћете то морати сами да решите.

Како направити ИДКС веб локацију са Вик-ом

Корисници ће имати неколико опција за завршетак процеса интеграције ИДКС-а. То укључује:

Прва опција изгледа само најлакша. Морат ћете платити негдје око 100 до 150 УСД за једноставан поступак који можете сами рјешавати. Штавише, свако ажурирање система резултираће додатним трошковима у будућности. Из тог разлога, покушаћемо да повежемо ИДКС сами. Можда ће бити потребне неке техничке вештине, а ми ћемо се позабавити кратким деловима кодирања.

ИДКС уоквиривање

Ово је вероватно најбржи начин да се ИДКС листа налази на вашој веб локацији. Главна идеја фокусирана је на коришћење системских ифрамес-а на вашој веб локацији. Вик има релевантан виџет за уметање потребних делова кода и приказивање уноса на празној страници. Једноставно копирајте код и залепите га у подручје виџета.

Списак ће одмах бити приказан на страници. Предности употребе ове методе укључују:

 • Могућност употребе ИДКС-а заједно са Вик-ом који приказује галерије слика и повеже их са пописима некретнина.
 • Можете такође додати додатак за брзу претрагу који је доступан на прилагођеном тржишту апликација Вик. Обезбеђује брзу навигацију и релевантне резултате претраживања.

Дакле, кораци за додавање ИДКС листе на вашу веб локацију Вик некретнина су следећи:

 1. Пријавите се на Вик.
 2. Изаберите, измените и прилагодите предложак.
 3. Креирајте нову празну страницу.
 4. Додајте ифраме видгет из избора апликација за приказ визуелног садржаја.
 5. Убаците ИДКС ифраме код.
 6. Проверите да ли је листа правилно приказана.
 7. Уграђивање Вик ИДКС-а

Како добити ифраме?

Корисници могу бирати између готових ИДКС решења и платформи које већ испоручују прилагођени попис некретнина. Све што требате је да се региструјете, ако је потребно платите накнаду и набавите део кода како бисте га имали на лицу места. Друга фаза је да сами креирате код. Ова стаза захтева мало више времена и радњи, јер морате постати регистровани Матрик МЛС корисник. Ова варијанта не захтева додатне трошкове. Бесплатна је за употребу.

Да бисте добили бесплатан ифраме, морате да урадите следеће:

 1. Региструјте се као Матрик МЛС корисник.
 2. Пронађите подешавања на контролној табли и изаберите ИДКС конфигурацију.
 3. Конфигуришите свој унос, наведите врсту претраживања и подручје мапирања.
 4. Омогућите свој ИДКС и довршите активацију.
 5. Комад кода ћете видети на размаку ХТМЛ. Копирајте комад кода и залепите га у Вик видгет за приказ ифрамама.

Ако сте учинили све како треба, видећете листу на страници. Процес може бити мало дуготрајан и тежак за не-техничаре. Штавише, постоји шанса да се ИДКС погрешно прикаже, посебно на мобилним уређајима. Из тог разлога, можда би било добро одабрати готова прилагођена ИДКС системска решења.

Доња граница

Имати имплементирану ИДКС листу кључно је за веб локацију о некретнинама. Може се чинити да је то главна конкурентска предност с обзиром на јаку конкуренцију у ниши. Вик олакшава израду било које веб странице за било који посао. Некретнине нису изузетак.

Како се не би пребацили на другу платформу, корисници и даље имају неколико опција захваљујући проширеном Вик функционалности. Уоквиривање је најбржа и најједноставнија алтернатива без потребе за кодирањем или одлучивањем за плаћене прилагођене развојне тимове. Ако жудите за ексклузивношћу и побољшаном интерактивношћу, можда ћете изабрати и готова ИДКС решења. Избор ће зависити од ваших очекивања и буџета.

Креирајте бесплатан сајт за некретнине

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map