Како направити веб страницу без трошкова?

како да направите веб страницу бесплатно


Желите да направите веб локацију, али не знате где да започнете? Честитам! Дошли сте на право место На овој веб страници пронаћи ћете све што је потребно за једноставну израду веб локације од нуле, бесплатно или на ан прихватљива цена.

Овде у СВБ-у верујемо да су градитељи веб страница вероватно најбоља опција за оне који немају обуку за програмирање, али желе да добију потпуну контролу над процесом израде веб локација. Ови веб сервиси омогућавају вам да се фокусирате на оно што је заиста важно – ваш производ / посао, радећи све тешке кораке за вас.

Коришћење веб локације за израду веб локација или ЦМС-а попут ВордПресс-а је једноставно као и креирање налога на друштвеним медијима – само се региструјте, отпремите свој садржај и започните дељење.

Да ли је могуће бесплатно створити веб страницу?

Свако данас може бесплатно да направи веб страницу, без обзира на доступне техничке вештине, знање кодирања и експертизу веб дизајна. Ово може бити прилично изазован и застрашујући задатак за новорођенче, али са њим се могу носити ако имате праве намере и ефикасне алате који вам могу помоћи да најбоље искористите процес веб дизајна..

Оно што би требало да схватите је да покретање бесплатне веб странице захтева мало времена и напора и мораћете сами да завршите све кораке процеса развоја пројеката. Израда сопствених веб локација није толико сложена да сте свесни главних фаза процеса и имате срећу да одаберете праве алате за израду веб страница.

Нећете моћи запослити веб дизајнера или веб агенцију учинити то за вас, али то у већини случајева није неопходно. Уместо тога, уложите мало труда и времена у то избор правог софтвера за дизајн веб локација што омогућава бесплатно креирање пројеката. Овде су градитељи веб страница и ЦМС од велике помоћи.

Градитељи веб страница и системи за управљање садржајем су два популарна начина модерног израде сопствених веб локација. Обе опције омогућавају покретање и управљање квалитетним пројектима и обе не захтевају озбиљно искуство програмирања или веб дизајна.

Градитељи веб страница су интуитивнији, једноставнији и практичнији од ЦМС-а, мада, потоњи омогућава већу креативну слободу и Напредно прилагођавање дизајна веб страница. Не морате бити професионални дизајнер или искусни веб дизајнер да бисте савладали и користили програмере веб локација – толико су разумљиви и једноставни системи.

Када је у питању употреба ЦМС-а, требали бисте бити спремни потрошити више времена и напора како бисте савладали поступак веб дизајна. Употреба система за управљање садржајем у почетку подразумева неко знање кодирања и експертизу веб дизајна. Једноставно нећете проћи без измена кода ако намеравате да покренете професионалну веб локацију са значајним перформансама и ексклузивним дизајном.

Када бирате најприкладнију и најефикаснију платформу за веб изградњу, има смисла размотрити неколико аспеката. То укључује ваше знање о основама кодирања, вештине, искуство веб дизајна, врсту пројекта који намеравате да започнете, краткорочне и дугорочне циљеве итд..

Крајње је време да разговарамо о главним нијансама коришћења обе врсте система како бисмо вам помогли да откријете најбоље решење са којим ћете дугорочно бити задовољни..

Изаберите Коју платформу за изградњу веб локација да користите

Свестраност градитеља бесплатних веб страница не значи да би требало да одаберете прву услугу на коју наиђете. Постоје системи који боље функционишу на вашим одређеним задацима веб дизајна и уживају у светској популарности због својих карактеристика, алата и задатака који су обухваћени.

3 најбоља веб сајта за прављење веб странице без трошкова:

 1. Вик – Најбољи градитељ веб страница за прављење сопствене веб странице без трошкова
 2. уКит – Снажан градитељ веб страница за прављење веб локације за ваше пословање
 3. ВордПресс – најбоља хостирана платформа (ЦМС) за веб локацију или Интернет продавницу

Погледајмо најбоље градитеље веб локација који сада уравнотежују једноставност коришћења, флексибилност и приступачност.

Вик – Најбољи градитељ веб страница за прављење сопствене веб странице без трошкова

Вик - Најбољи градитељ веб страница за прављење сопствене веб странице без трошкова

Вик – је најбољи алат за прављење веб локација који тренутно можете да одаберете и користите да бисте покренули веб локацију са значајкама без улагања у пројекат. Систем већ омогућава милионе веб локација широм света и можете га одабрати за дизајн било које врсте личног или пословног пројекта.

Када је у питању избор најбоље бесплатне платформе за веб изградњу, Вик уопште нема конкуренцију. Једва да постоји корисник (било да је то почетник или професионални веб дизајн), који није чуо ништа о ствараоцу веб локације. Постоји више бесплатних функција због којих се систем истиче међу мноштвом. Ево их:

 • Модерн Темплатес – Вик се може похвалити једном од најневероватнијих колекција дизајна спремних за мобилне уређаје без икаквих трошкова. Тренутно се овде налази преко 550 врхунских тема, а много више је у фази развоја. Дизајни су 100% прилагодљиви и можете добити приступ више алата за прилагођавање дизајна који вашем пројекту могу дати изузетну привлачност.
 • Вик АДИ – Направитељ веб странице се издваја из мноштва због својих бесплатан алат за вештачки дизајн интелигенције што омогућава лак, брз и брз процес уређивања веб локација. Ова функција осигурава аутоматизовани процес веб дизајна, омогућавајући корисницима стварање персонализованог изгледа и структуре веб локација одговарањем на сет питања које систем подразумевано генерише. Оно што се очекује од вас јесте само да унесете веб локацију / информације везане уз посао, пошаљете потребан садржај и сачекате док систем генерише пројекат за вас.
 • ВИСИВИГ Едитор – За оне кориснике који не желе да користе АДИ алатку, градитељ веб страница омогућава креирање веб локација радећи у ВИСИВИГ уређивачу. Овде можете користити погодну функцију превлачења и падања за израду сопствених веб локација. Едитор је потпуно бесплатан и нуди подршку за интерно уређивање како би се осигурао најбољи могући резултат. Ви сте тај који сте задужени за процес развоја веба. Прикладна функција за преглед омогућава вам да видите поступак дизајнирања веб локације у акцији, тако да контролишете сваку његову фазу. Такође је могуће да креирате мобилну верзију веб локације тако што ћете измене у уређивачу мобилних уређаја уопште извршити.
 • Бесплатно тржиште апликација – Вик се може похвалити једном од најимпресивнијих колекција бесплатних апликација и видгета доступних на интегрисаном Вик Апп Маркету. Постоји на десетине бесплатних нишних додатака и видгета које можете прегледати и одабрати овде да бисте се додатно интегрисали у свој пројекат.
 • Блоггинг – Вик долази са прилично лепом платформом за блогање која вам омогућава да креирате, управљате и ажурирате блогове са пуним значајкама. Овде можете објављивати и заказивати објављивање чланака, интегрисати медијске датотеке, омогућити функцију коментарисања и додати друге елементе који су неопходни за развој вашег блога.
 • е-трговина – Израђивач веб локација такође се може похвалити вредним механизмом за е-трговину који вам омогућава покретање и управљање веб продавницама малих и средњих димензија. Ова функција омогућава додавање / ажурирање галерија производа, подешавање параметара плаћања / отпреме / пореза, прилагођавање алата за управљање веб продавницама, креирање и имплементацију купона и бонуса за попуст, избор између више одговарајућих предложака е-трговине, увоз / извоз производа из ЦСВ датотека итд..

Бесплатна верзија Вик-а омогућава вам да направите веб локацију доброг изгледа на поддомени бренда Вик. Уз бесплатан план, можете да користите скоро све функционалне карактеристике Вик веб странице за прављење веб страница. План је бескрајан, што омогућава свима не само да тестирају карактеристике услуге, већ и да направе више типова веб локација помоћу којих ће вежбати и побољшати своје вештине. Имајте на уму да бесплатни план долази са системским огласним пасом, поддоменом и неким другим ограничењима.

Пробајте са Вик-ом бесплатно

уКит – Снажан градитељ веб страница за прављење веб локације за ваше пословање

уКит - Снажан градитељ веб страница за прављење веб локације за ваше пословање

уКит – је моћан градитељ веб страница за развој малих предузећа. Платформа је посебно креирана у складу са потребама и захтевима малог и средњег пословања и, зато, садржи опсежни сет функција потребних за креирање ових врста пројеката.

Међутим, градитељ веб страница такође се може користити за покретање других врста пројеката због своје флексибилности, интуитивног приступа веб дизајну, запањујуће једноставности и практичности. Погледајте сада постављену функцију уКит да бисте сазнали њене јаке тачке:

 • Бесплатна колекција шаблона – Израђивач веб локација дозвољава приступ многим бесплатним одзивним предлошцима који су подразумевано прилагодљиви и прилагодљиви. Нису потребне посебне технологије или вештине кодирања да бисте персонализовали изабрану тему – прикладан уређивач превлачења и пада и опција за преглед поставиће вас задуженим за процес креирања веба. Такође је могуће пребацити предлошке на било који стадиј процеса развоја веба у случају потребе.
 • Интеграција виџета – уКит омогућава стварање појединачне структуре веб локација путем интеграције видгета. Број видгета које можете одабрати и користити за свој пројекат није толико обиман, али сви се савршено уклапају у било који изглед веб локација.
 • Бесплатан ССЛ сертификат – Платформа омогућава максимално искориштавање сигурности веб локације омогућавањем повезивања напредног ССЛ сертификата. Ова функција је потпуно бесплатна за све системске претплатнике. Доприноси додатној сигурности веб локација, што је посебно битно за веб локације које садрже поверљиве податке или податке о плаћању.
 • Привремена права на управљање веб локацијама – Ова карактеристика поједностављује поступак израде веб страница за агенције за веб дизајн и веб дизајнере који раде у тимовима. уКит вам омогућава да доделите привремена права на управљању веб локацијама одређеним корисницима како би им омогућили да заједно раде на креирању пројеката. Да би спречио губитак садржаја, систем аутоматски креира резервну верзију вашег пројекта, што је још једна неоспорна предност програмера веб локације.

Један од карактеристичних карактеристика уКит-а је његова запањујућа корелација цене и квалитета – 3 УСД месечно ако унесете наш специјални код СВБ-25 током одузимања. Сервис има бесплатну пробну верзију од 14 дана, што је више него довољно за провјеру и тестирање свих његових функционалних карактеристика. На крају суђења моћи ћете се претплатити на један од плаћених планова који имају вишеструке погодности. До тада ће ваша веб локација бити чувана годину дана на уКит хостингу, али неће бити доступна на вебу.

Испробајте уКит бесплатно

ВордПресс – најбоља хостирана платформа (ЦМС) за веб локацију или Интернет продавницу

ВордПресс - најбоља хостирана платформа (ЦМС) за веб локацију или Интернет продавницу

ВордПресс – је најпопуларнија бесплатни систем за управљање садржајем, који је у почетку лансиран за потребе блогања, али касније се развио у софтвер за веб дизајн који је примењен за развој свих врста веб заснованих пројеката. ЦМС се донекле разликује од стандардних градитеља веб страница у сложености и степену прилагођавања веб страница.

Није најбоље решење за почетнике који немају вештине веб дизајна, али дефинитивно делује сјајно за искусне веб програмере, који имају неко знање о веб дизајну и спремни су да се носе са нијансама уређивања кода. Да бисте добили представу о свим предностима које је ВордПресс спреман да понуди, погледајте листу главних истакнутих предмета ЦМС-а:

 • Интеграција додатака – ВордПресс се издваја из гомиле због својих опсежних опција за интеграцију додатака који омогућавају коришћење система као све-у-једној платформи за веб изградњу. Опсежна интеграција додатака омогућава употребу ЦМС-а за развој свих врста пројеката. Тако, ВооЦоммерце додатак, на пример, може се користити за покретање свих врста мрежних продавница, док додатак Елементор омогућава креирање веб страница ВордПресс-а. То чини платформу вредним алатом за креирање значајних личних / пословних веб локација са готово никаквим вештинама кодирања уопште.
 • Избор предлошка – ЦМС нуди сет интегрисаних предложака који су у потпуности прилагодљиви, али можете и прегледати обимну колекцију спољних дизајна да бисте одабрали ону која идеално делује за вашу индивидуалну израду веб локација. Док избор најприкладније теме, добијате приступ безброј алата и карактеристика за прилагођавање дизајна који вам помажу да добијете персонализовани изглед.
 • Хостинг и домен – Као ЦМС, ВордПресс не пружа опције хостинга или домена. На вама је да зависите изаберите било којег провајдера хостинга по вашем избору, као и планове и име домена које нуди. Када је у питању избор за хостинг, Блуехост показало се најприкладнијим решењем. Ово је хостинг хостинг број један, који званично препоручује ВордПресс. Омогућује безброј хостинг рјешења и предности, укључујући инсталацију ВордПресса једним кликом, велику брзину учитавања страница, високе брзине продуженог рада и друге погодности које већина корисника ЦМС-а цени. Систем се такође издваја из масе због своје приступачности. Можете да искористите његове предности само од 2,95 УСД / месечно, што је дефинитивно неоспорни врхунац система.

Испробајте ВордПресс одмах

Горе размотрене су најпопуларније платформе за веб изградњу – оне које заслужују посебну пажњу када је у питању израда сопствених веб локација. Које решење најбоље делује за ваше потребе веб дизајна? Који од њих се може користити за покретање вашег личног / пословног пројекта?

Коначни избор на крају зависи од ваше намере, захтева и врсте пројекта који планирате да покренете. Заправо, има смисла тестирати сваку од ових услуга да бисте сазнали који од њих највише одговара вашим потребама на основу вашег властитог искуства. Сви ови системи су потпуно бесплатни – само је питање вашег времена и стручности да одаберете онај који ће највише одговарати вашим захтевима.

Набавите и повежите име бесплатног домена

Сада када сте тестирали и одабрали прави алат за прављење веба, крајње је време да наставите са тим избор имена домена. Избор домена је јако битан када је у питању повећање угледа и популарности вашег пројекта. Овде није допуштена ниједна поддомена јер ће то несумњиво негативно утицати на вашу даљу промоцију пословања.

регистрација домена

Избор назива домене треба да се заснива на неколико аспеката. То би требало бити разумљиво и лако запамтити тако да би га ваши потенцијални посетиоци или купци могли имати на уму уместо да га одлажу негде другде. Такође не би требало да траје предуго, а требало би да буде обавезно повезано са именом вашег предузећа или нишом на коју се фокусирате.

Када бирате избор домена имајте на уму следеће препоруке:

 • Једноставност. Назив домене треба да буде сажет, једноставан и лако памтљив.
 • Дужина. Немојте да буде предуго или пренасичено симболима: што је краће – корисник ће то лакше вратити у меморију.
 • Препознатљивост. Име домене не треба да садржи бесмислену комбинацију слова, симбола и бројева. Уместо тога, она треба да садржи реч или фразу која ће се на неки начин односити на ваше пословање, врсту веб локације и специјализацију итд.
 • Углед марке. Лепо име домене требало би да одражава идентитет вашег бренда: требало би да истакне и побољша ваш назив бренда, чинећи га да издржи нишну конкуренцију.

Да ли је могуће бесплатно и повежите достојно име домене, када радите са градитељима веб локација? Или ћете и даље морати да платите за препознатљиво име домена?

Бићете одушевљени када сазнате да већина произвођача веб сајтова (укључујући оне који су претходно прегледани) омогућавају повезивање прилагођених домена, пружајући ову опцију без икаквих трошкова. Штавише, угледни градитељи веб локација често имају посебне понуде и попусте за премиум кориснике.

Вик пружа бонус доменско име за кориснике који се претплате на годишњи план и изврше једнократну уплату. Ово вам омогућава да уштедите до 10-30 долара у зависности од одабране зоне имена домена. Не морате правити ништа посебно да бисте повезали домен на веб локацију. Аутоматски ће се повезати чим га добијете. То је врло једноставно, штеди вријеме и заиста!

Подесите и прилагодите своју веб локацију

Ок, одлучили сте да користите алат за прављење веб локација и већ сте одабрали име домена за то. Шта треба учинити да процес постане успешан? Које су обавезне кораке које треба да предузмете да бисте довршили задатак и набавили готову веб локацију која ће одговарати вашим личним / пословним потребама? Испод су наведене тачке које требате следити приликом постављања и прилагођавања ваше веб странице:

 • Пријавите се системом по вашем избору. Неки сервиси омогућавају пријаву помоћу налога друштвене мреже, али могуће је и да користите своју адресу е-поште.
 • Изаберите предложак. Дохватите колекцију шаблона и истражите категорије да бисте одабрали тему, што одговара вашој нишаној специјализацији.
 • Прилагодите га. Приступите контролној табли и сазнајте које алате за прилагођавање систем нуди да вашој веб локацији дају максималне перформансе и најбољу визуелну привлачност.
 • Дизајнирајте своју веб страницу. Сада је крајње време да дизајнирате веб локацију и прилагодите потребна подешавања. Отпремите садржај који сматрате важним и направите онолико страница колико вам треба. Ово је део целог процеса креирања веб страница који одузима највише времена.
 • Изаберите план, што долази до ваше веб зграде треба највише од свега. Истражите ценовну политику система и карактеристике које имплицирају. Изаберите план који вам се највише допада.
 • Изаберите Име домена. Ако сте готови са дизајном веб странице, изаберите назив домене да бисте ступили на интернет. Градитељи веб страница нуде везу са доменом једним кликом и на тај начин поједностављују поступак.
 • Објавите спремну веб локацију. На крају, објавите своју веб страницу и уживајте!

Горе наведени кораци дају детаљна упутства о томе како започети са веб страницом. Избор платформе и добијање имена само домена само су прва два корака потребна за покретање пројекта са пуним карактеристикама. Чим завршите са овим корацима, можете приступити одабиру дизајна и преносу садржаја. Не журите са тим и мудро приступите процесу.

Оно што би такође требало да знате је да популарне платформе за веб-изградњу као што су оне које смо претходно прегледали увек садрже интегрисане алате за веб дизајн и савете како да извучете максимум из сваке фазе процеса развоја веб локација. Укључују скочне савете и меније, више опција за корисничку подршку, смернице и видео / текст уџбеника итд. Који пружају експлицитне информације о процесу израде веб локација..

Вик уређивач менија

Придржавање ових савета на крају омогућава добијање прилагођене персонализоване веб локације која неће имати никакве везе са шаблоном који сте првобитно изабрали. По завршетку процеса прилагођавања веб страница, наставите са објављивањем пројекта.

Друго питање је: Ако се израда веб страница мора спустити само на развојни процес или постоји нешто више од тога да ваш пројекат постане успешан? Заправо, покретање веб странице само је један део процеса веб развоја. Чим то учините доступним на интернету, требало би да водите рачуна о неколико важних нијанси, наиме:

 • СЕО Оптимизација. Пажљиво подесите потребне СЕО параметре на веб локацији да би побољшао своје место у претраживачима. Ово помаже да издржате конкуренцију у ниши, промовише ваш бренд и на крају генерише више промета.
 • Квалитет садржаја. Обавезно редовно ажурирајте садржај веб локације. Међутим, обратите пажњу на квалитету садржаја који додате. „Садржај је краљ“ – немојте то заборавити!
 • Друштвене мреже. Други фактор успешне промоције веб страница је ефикасан маркетинг на друштвеним мрежама. Одвојите време за стварање група на друштвеним мрежама, подстакните кориснике да им се придруже, уведете посебне понуде за повећање лојалности корисника и примените друге маркетиншке стратегије (или развијте ону своју) да би новоотворена веб локација постала популарна код циљне публике. Нека вам напор за изградњу веба буде успешан!

Да бисте платили или не платили веб локацију

Иако градитељи веб страница и ЦМС пружају могућност за покретање и управљање пројектима са пуним представкама готово без икаквих трошкова, они уопште нису бесплатни. Свака од ових платформи долази са плаћеним претплатама (или додатке) који обухватају широк спектар функција, алата и опција веб дизајна. Да ли су планови плаћени дугорочно вредни улагања?

Дефинитивно да. Добијате алат који вас ставља на терет процеса израде веб страница, осигуравајући слободу акција, намјерни и интуитивни приступ веб дизајну као и приступ више алата за прилагођавање дизајна..

С једне стране, можете користити ове функције без плаћања за њих, а резултат ће вам се свидети. Међутим, ако заиста намеравате да покренете дугометражни пројекат високих перформанси и импресивне визуелне привлачности, топло препоручујемо надоградњу на једну од плаћених опција које пружа платформа по вашем избору.

То је дефинитивно вриједна инвестиција, која ће се сигурно исплатити. Шта више, претплате нису толико скупе и у већини случајева ћете морати да плаћате неколико долара месечно само како бисте постигли резултат који ће бити у складу са свим вашим потребама и захтевима веб дизајна..

Суштина

Ако сте у праву да направите веб страницу, онда је најбољи начин да то брзо и без икаквог трошка употребите алат за прављење веб локација. Ове услуге покривају широк спектар потреба за веб дизајном и омогућавају самостално покретање достојног пројекта. Нема потребе бавити се студијима веб дизајна или унајмити програмере. Уместо тога, добијате прилику да спасимо велике, постизање врхунског резултата, који ће засигурно надмашити ваша очекивања.

Градитељи веб локација прегледани у чланку су лидери у нишама. Омогућују отварање пристојних веб страница у најкраћем могућем року и уз минимална финансијска улагања. Испитајте их да бисте изабрали решење које најбоље делује за ваше посебне потребе веб дизајна.

Креирајте веб страницу бесплатно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me