Изградња интернетског калкулатора

Како креирати калкулатор за своју веб локацију


Имати веб страницу за мала предузећа захтева транспарентност, јер то данас већина купаца тражи. Потенцијални купац нестрпљиво проматра јасне цифре и суме пре куповине одређене робе или услуге. Овде се чини да су калкулатори за веб локације добро решење.

С једне стране, спречавају клијенте у додатним трошковима или варању. С друге стране, такав приступ олакшава побољшање нивоа веродостојности. Једноставна алатка може имати главну улогу при успостављању ваше репутације на вебу. Овог пута научићете како да направите калкулатор за веб локацију као и које алате да користите.

Како функционише калкулатор веб локација?

Неке врсте пословања захтевају сложене прорачуне за купце. Понекад се те бројке чине изазовом због чега напуштају веб страницу у потрази за једноставнијим решењем. У модерном технолошком свету тешко да ћете срести потрошача са ручним калкулантом који би могао да поднесе све те компликоване цифре. Ово је место где интернетски калкулатори представљају крајње решење.

Не захтевају никакве посебне вештине и олакшавају посетиоцу да аутоматски добије потребну суму у зависности од термина, количине производа или услуга или других пресудних фактора. С једне стране, корисници не морају да се баве оловкама и листовима папира. С друге стране, они добијају јасне информације и подаци се аутоматски израчунавају за њих. Овде је увек важна транспарентност.

Коме могу бити потребни веб калкулатори

Таква опција се углавном односи на веб странице малих предузећа и компаније које послују у различитим областима. Ако се бавите сложеним бројевима и купцима који траже јасне одговоре, вероватно представљате неку од следећих ниша:

 • Логистика – обухвата услуге отпреме и превоза било које врсте. Без обзира да ли испоручујете Амазонов пакет или контејнере са УНП-ом и сировом нафтом, купци желе да знају колико кошта испорука.
 • Осигурање – најпопуларније пословно поље које захтева јасне цене и аутоматски обрачун у зависности од старости клијента, услова осигурања, накнада итд.
 • Кредити – зајмопримац би могао да разјасни тачне трошкове и таксе, као и камату и стопу АПР-а, недељне или месечне исплате, итд..
 • Некретнина – одлична идеја за додавање рачунара путем интернета који омогућава купцима да разјасне цену куће или стана у зависности од квадрата.
 • Грађевинска индустрија – идеја је иста као у некретнинама. Међутим, калкулатор ће приказати крајњу цену зависно од врсте грађевине и материјала, димензија, грађевинске технологије, опреме итд.

Ако пустите своје купце да сами израчунају цену, осећаће се сигурније и имају јасне трошкове. Приложени калкулатор ће урадити трик.

Које карактеристике треба да има Веб Цалцулатор?

Ако сте вољни да побољшате стопе конверзије и задржите клијенте, морате да имате интерактиван и једноставан алат за употребу који не захтева посебне вештине или акције. Пре него што направите калкулатор за веб локацију, обратите пажњу на следеће карактеристике:

 • Лако за прављење – уштедите своје време и користите услуге које омогућавају да направите калкулатор са само једним кликом без кодирања или програмирања на било којој страници која вам је потребна.
 • Енгагинг Десигн – избегавајте равне видгете и одлучите се за прилагођене калкулаторе са персонализованим темама боја, текстовима и сликама или направите дизајн по сопственом облику.
 • Флексибилност – саставите калкулатор са проширеном листом функција да бисте наставили са прорачунима различитих врста.
 • Мобилно прилагођено – обавезно користите одзивне калкулаторе који добро функционишу на различитим уређајима, укључујући таблете и паметне телефоне.

уЦалц има довољно функционалности да покрије све функције изнад. Награђивани алат омогућава вам да припремите прилагођени, једноставни за употребу и израду калкулатора са само неколико кликова. Погледајмо ближе како то може помоћи.

уЦалц – Најбољи градитељ рачунара на мрежи за било коју веб локацију

уЦалц – је одлична бесплатна услуга за израду калкулатора за било који тип веб странице упркос платформи или ниши. Без обзира да ли водите аутомобилску, трпезаријску, грађевинску или било коју другу дјелатност, овај инструмент ће вам омогућити да смислите прилагођени и флексибилни калкулатор који нуди сет проширених алата.

уЦалц Темплатес

Платформа је једноставна за употребу и не захтева посебне техничке вештине. Изгледа да је вишенамјенски програмер калкулатор економично рјешење за побољшане перформансе веб страница, СЕО и ангажман корисника.

Како подесити онлине калкулатор?

Алат не захтева техничку позадину. Не морате да кодујете или програмирате. Платформа функционише као једноставан визуелни уређивач. Све што требате учинити је одабрати између готових елемената и комбиновати их у једну структуру. Уређивач вам омогућава уклањање или додавање нових клизача, потврдних оквира и других елемената. Тада морате поставити код видгета на страницу која вам је потребна.

уЦалц Едитор

Корисници могу бирати између израде властитог јединственог прилагођеног калкулатора или одабрати десетак доступних шаблона. Дизајнирани су за одређене пословне нише. Пронаћи ћете онај који задовољава ваше потребе. Изаберите изглед из 12 доступних категорија, укључујући некретнине, услуге испоруке, индустрију лепоте итд.

Прилагодба рачунара на мрежи

Систем користи готове таблице калкулатора. У исто време, можете да креирате и своје, јединственим дизајном.

 • Прилагодљиви предлошци – одаберите ону која вам се допада и користите визуелни уређивач за додавање нових слика, промену типографије итд.
 • Режим дизајна – ако желите да направите сопствени калкулатор, можете да користите режим дизајнирања који нуди 4 главне теме, укључујући Минимал, Материјал, Боотстрап и Дефаулт. Долазе са готовим фонтом у боји који се могу мењати или модификовати у зависности од ваших жеља.
 • Одговарајући калкулатор – уЦалц осигурава мобилност и једноставно уређивање.

Добра ствар у карактеристикама дизајна уЦалц је да корисници не морају бити стручњаци приликом промене боја или фонтова. Једноставно изаберите предложак, додајте слике и направите калкулатор да испуни дизајн ваше веб странице. Штавише, сви елементи, изгледа и блокови заштићени су ауторским правима платформе.

уЦалц Едитор Формуле

Шта Калкулатор веб локација може да уради?

уЦалц доноси још више могућности које можете очекивати. Осим основних формула и система за пружање јасних одговора купцима, он се може похвалити и напредним сетом функција које обезбеђују СЕО пријатност поред маркетинга, промоције и инструмената за куповину корисника..

уЦалц Цоде

 • Системска упозорења – добићете обавештење сваки пут када се појави нова наруџба. У исто време, клијентима можете да пошаљете персонализоване поруке.
 • СЕО Перформанце – платформа олакшава планирање буџета и циљање упита ниских фреквенција. У исто време, можете пратити понашање корисника у детаљима побољшавајући укупну перформансу и резултате веб локације.
 • Једноставно дељење – код видгета може да се односи на било коју страницу веб локације. Поред тога, можете слободно делити везе за калкулатор на платформама друштвених медија, као и путем е-поште или порука. То ће довести до тога да купци буду спремни да изврше куповину. Другим речима, остварујете потенцијалне прилике за продају.
 • Промоција и маркетинг – систем олакшава фино подешавање калкулатора додавањем аутоматизованих попуста у зависности од врсте производа или категорије. Корисници могу да користе ознаке цена, накнаде и посебне накнаде без помоћи програмера.
 • Наређеље се извршава – можете да наплатите плаћање директно интегришући опције плаћања са својим рачунаром. Систем генерише извештаје и статистике о обављеним набавкама и наруџбама. Може да се интегрише са веб страницом ЦРМ.

уЦалц Цост

уЦалц нуди четири главна плана с пакетом бесплатног уласка. Сваки план садржи листу специфичних карактеристика. Бесплатна понуда може бити добро решење само да тестирате како систем функционише, јер нема посебних опција или могућности као што су интеграција ЦРМ-а, обрада плаћања, дељење веза итд. Све оне могућности које ћете пронаћи у следећим плановима:

 • Основни коштали су 3,20 УСД месечно за до 5 пројеката са свим основним карактеристикама, али без подршке за ћаскање.
 • Стандардно коштају 8 УСД месечно за до 15 пројеката са преко 1000 е-поште и 10+ СМС обавештења.
 • Про коштају 19,20 УСД месечно за неограничене пројекте, проширене функције и подршку за ћаскање.

Доња граница

Имати калкулатор на вашој веб локацији повећаће стопу конверзије и побољшати ангажман купаца. Једноставан инструмент учиниће да ваша веб страница изгледа повереније у очи потенцијалних потрошача.

уЦалц је врхунско решење за прикључивање прилагођеног калкулатора на вашу страницу. Лако је за употребу, изградњу и прилагођавање. Уз бесплатан пакет долази и по приступачним плановима. Тешко ћете наћи економичније решење за побољшање перформанси и продаје веб локација.

Испробајте уЦалц бесплатно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me