Вистапринт.цом преглед

Вистапринт – је компанија Цимпресс која пружа широк спектар услуга веб грађења и пословног маркетинга. Његов главни фокус није стављен само на развој веб локација јер се компанија фокусира на помагању малим предузећима и предузетницима да пронађу и примене своје сјајне идеје за ефикасну промоцију. Основан 1995. године, Вистапринт помаже у развоју ажурних, логички структурираних и професионално дизајнираних прилагођених маркетиншких решења, пружајући асортиман производа специфичних за нишу попут штампаних медија, интегрисаног хостинга и е-трговине, избора домена, дизајнирања веб страница и других малих предузећа који се могу прилагодити маркетиншка решења.


Нема смисла разговарати о Вистапринт-у као о индивидуалном градитељу веб локација, јер компанија у ствари нема. Уместо тога, партнер је са Вебс, нудећи готово исте функције и опције као и ова платформа. Другим речима, Вистапринт се може назвати прикривеном верзијом Веба, која се донекле разликује у ценовној политици и нуди опсежније услуге веб дизајна и промоције..

Ако сте и даље заинтересовани да сазнате главне карактеристике Вистапринт-а, можете прочитати преглед система у којем су одређене његове главне појединости и ствари које треба узети у обзир. Ово ће бити корисно корисницима који су спремни да сазнају предности Веб-а или предности Вистапринта пре доношења коначног решења. Да ли сте спремни? Кренимо сада!

1. Једноставност употребе

Као и Вебс, Вистапринт није баш једноставан за употребу. То се углавном објашњава специјализацијом система и низом послова које покрива. Инструментална табла система делује помало застарјело, док његов интерфејс није сасвим логично структуриран да би био разумљив свима. Без обзира да ли сте новак или професионални програмер веб страница, тешко да ћете моћи да назовете Вистапринт једноставан за употребу или интуитиван.

Вистапринт Едитор

Систем је подељен на надзорној плочи и самом Буилдер-у који омогућава подешавање главних поставки веб локације и контролу корака које предузмете када радите на дизајну веб локације. Надзорна табла садржи картице као што су Премиум, Статистика, Домене и Е-пошта, Подношење обрасца, Мобиле, СЕО Боостер, Подешавања и Подударни производи. Још један згодан алат су Локалне листе, који вам помажу да креирате, ажурирате и дистрибуирате информације о предузећу на више од 100 локалних директорија за претрагу у претраживачима. Буилдер је базиран на модулама и нуди више одељка, категорија и картица који пружају приступ функцијама и елементима које овде можете додати на веб локацију..

Једна од предности платформе је да Вистапринт долази са ВИСИВИГ уређивачем веб локација, где се све промене и измене које унесете на страницу директно приказују на екрану. Оно што морате учинити је да одаберете потребне елементе са картица пронађене у доњем делу грађевинара, превучете их на страницу и прилагодите њихове положаје. Можете заменити елементе и мењати њихове положаје по жељи на основу изгледа ваше веб странице.

Процес пријаве је и овде брз и једноставан. Само попуните поља како бисте навели своје личне и пословне податке и наставите до избора шаблона, који је успут прилично обиман. То је то. Систем не подразумева знање вештина кодирања, иако његов дизајн интерфејса и контролна табла захтевају савременији и софистициранији изглед.

2. Скуп значајки и флексибилност

Чим добијете приступ почетној страници услуге, наићи ћете на листу производа које нуди и на мрежи и ван ње. Потоњи укључују све врсте штампаних медија (брошуре, визитке, постери, транспаренти, натписи на отвореном итд.), Маркетиншки материјали, развој логотипа и бренда, прикази са изложбама и изложбама, фото поклони, позивнице и прибор, одјећа, торбе, промо производи и услуге дизајна. Овде такође постоји одељак Веб локације и дигитални маркетинг где можете добити приступ Буилдеру веб локација да бисте започели дизајнирање сопственог веб пројекта. Доле приказане главне су карактеристике система које захтевају вашу свест о њима.

Платформа е-трговине

Услуга омогућава додавање веб продавнице на веб локацију. Његов интегрисани еЦоммерце мотор није толико моћан, али можете са њим успоставити и управљати пристојном мрежном продавницом готово без тренутка. Оно што овде можете да урадите је да креирате, додајете и уређујете листе производа, фотографије, описе, параметре, статусе итд. Такође је могуће доделити категорије разним производима, овисно о њиховој импликацији и циљевима е-трговине..
Вистапринт Сторе

Систем прихвата ПаиПал плаћање за продају више артикала у колицима и омогућава прилагођавање опција испоруке. Када постављате ДИИ веб продавницу, можете да интегришете вашу Вистапринт продавницу са Етси рачуна (ако га имате) да бисте приступили напредним функцијама платформе и опширнијим опцијама плаћања. Коначно, требали бисте запамтити да Вистапринт не наплаћује трансакцијске накнаде од продаје извршене у оквиру услуге.

Библиотека са богатим сликама

Израђивач веб страница омогућава вам да бирате међу мноштвом слика које припадају различитим темама. Једноставно одаберите фотографије које одговарају вашим потребама веб дизајна и уметните их у веб страницу.

Маркетинг у друштвеним медијима

Користећи опције маркетинга на друштвеним медијима, систем вам омогућава да једноставно промовирате своју новоизграђену веб страницу. Ово је сигуран начин да привучете пажњу циљне публике, обавестећи их о вашим пословним догађајима, вестима и исправкама.

Алати за подударање бренда

Можете одабрати постојеће Вистапринт промотивне материјале које сте креирали пре да бисте их додатно интегрисали у веб локацију. Систем може координирати пројекат сликама или логотипима које сте направили помоћу Вистапринта. Ово доприноси бољем препознавању пословања и помаже у изградњи поверења купаца и популарности бренда.

СЕО Оптимизација

Вистапринт нуди неколико претплата које се испоручују са прилагођеним УРЛ-овима ради поједностављења претраживања корисника и доприносе бољој промоцији ваше веб странице у претраживачима. Шта више, услуга нуди појединачне СЕО алате како би били сигурни да ће вас купци моћи наћи на највишим позицијама током прегледавања популарних претраживача.

Алати за прикупљање статистике

Можете пратити статистику своје веб локације како бисте направили детаљну анализу веб локација и усвојили паметна маркетиншка решења. Међу факторима које можете контролисати и анализирати, има смисла пратити саобраћај на веб локацији, локације које посетиоци долазе, стопе конверзије, посете веб локација током одређеног временског интервала итд..

Бесплатне иконе, видео снимци и слике

Програмери Вистапринт добро схватају да слике могу да побољшају или наруше квалитет веб локација. Тако нуде богату колекцију високо квалитетних икона, видео записа и слика доступних на залихама.

Садржај блога

Помоћу Вистапринт-а можете успешно покренути, управљати и ажурирати блог користећи своју функцију. Ово се врши само са неколико кликова који вам омогућавају да додајете, уређујете и заказујете коментаре на блоговима.

Локални огласи

Ако желите да повећате популарност свог предузећа и изградите корисничку базу, можете да пошаљете информације о својој компанији у више директорија са локалним листама. То обезбеђује брзи раст популарности производа, стопе конверзије, ангажовање у саобраћају и повећану потражњу за вашим услугама у претраживачима. Услуга генерално омогућава да се ваша компанија упише са више од 100 мрежних директорија у мрежи – ово је само неколико минута!

Алат за подударање производа

На основу ваше пословне нише, Вистапринт ће понудити спектар прилагођених штампаних маркетиншких материјала за које су се специјализовали. Захваљујући овој функцији, посетиоци ваше веб странице моћи ће понудити штампане визитке, одећу, разгледнице, транспаренте, логотипе и друге предмете који ће додатно доприносе популарности у пословању.

Алат за билтене

Ако желите да клијенте обавештавате о пословним догађајима, вестима или исправкама, можете им редовно слати билтене. Корисници Премиум плана могу применити своје вештине кодирања ХТМЛ-а за напредне опције форматирања текста и слика.

3. Дизајни

Број тема:1000
Бесплатне теме&# к2714; ДА
Сортирај према индустрији:&# к2714; ДА
Нацрт са одзивом✘ НЕ
Уређивање ЦСС кода:✘ НЕ

Тренутно Вистапринт нуди око 1000 образаца који одговарају вашим визиткартама и захтевима индустрије. Предлошци су прилагодљиви за мобилне уређаје и подељени су у неколико делова које можете изабрати. Нема их много, наиме Све шаблоне, Нови дизајни, Генерички и Празан дизајн. Последња опција омогућава вам да одаберете празну тему и уредите је испочетка с обзиром на захтеве и доступне информације.

Без обзира који предложак ћете потражити, брзо ћете га прилагодити са неколико кликова. Да бисте то учинили, можете да отпремите и користите бесплатне слике или слике сопствених фотографија, убаците и измените логотип свог предузећа, изаберете шему боја да одговара вашој палети бренда, измените фонтове и текстове, додате, уклоните и уредите садржај, подесите веб локацију тело, навигациона трака и подножје итд. Ако из неког разлога нисте задовољни одабраним шаблоном, увек можете прелазити између њих док не пронађете најпогоднију варијанту.

Предлошци Вистапринт

Оно што бисте требали имати на уму је да се сваки образац састоји од блокова садржаја, чија измјена и правилно уређење резултира стварањем пристојне веб странице. Ово је функција због које градитељ веб страница чини интуитивну природу, омогућавајући чак и корисницима који први пут раде да креирају и управљају веб локацијама у покрету. Блокови су такође потпуно прилагодљиви и можете их напунити сопственим садржајем са неколико кликова. Уредник за мобилне уређаје који систем нуди омогућава постављање мобилне верзије вашег пројекта на време. Имајте на уму да Вистапринт не нуди никакве ЦСС / ХТМЛ опције за уређивање кода. То онемогућава креирање јединственог дизајна веб страница, али то није битно за не-технике. У исто време, платформа омогућава креирање вашег сопственог видео канала и интегрисање ИоуТубе ниша видео записа у ваш пројекат.

4. Корисничка подршка

Корисничка подршка за Вистапринт је на пристојном нивоу. Без обзира на питања или проблеме са којима се сусрећете током рада са услугом – овде ћете наћи пристојне одговоре и неколико опција подршке. Тако платформа нуди својим претплатницима прилику да се повежу са њима на друштвеним мрежама и размене своје идеје и искуства. Помоћ путем е-поште и телефона доступна је у услузи, што корисницима омогућава да добију квалификовану помоћ за отприлике 24 сата од тренутка упита. Ако још увек не успете да пронађете потребне информације из ових извора, Вистапринт нуди прозор за ћаскање 24/7, чији су стручњаци спремни да вам помогну у било ком питању или проблемима везаним за веб локацију који тренутно имате.

Одмах након што се региструјете у систем, видећете опсежан видео водич о томе како започети са услугом за стварање пристојне веб странице. Осим горе наведених опција, градитељ веб страница нуди алате за самопослуживање, форум у заједници и опсежну базу знања с корисним туторијали, чланцима и смјерницама о томе како користити систем у корист.

5. Политика цена

Вистапринт нема бесплатне планове да вам омогући да истражите основе рада са градитељем веб локација. Међутим, постоји једномесечна бесплатна пробна верзија која омогућава тестирање целог скупа значајки плана који ћете накнадно надоградити. До данас систем има три плаћене претплате, и то:

  • Стартер (5 УСД / месечно);
  • Стандардни (18 УСД / месечно);
  • Премиум ($ 25 / месечно).

Иако се планови разликују с обзиром на услуге и алате који се нуде, сваки од њих и даље поседује неограничен број страница које можете да креирате за своју веб страницу, бесплатан хостинг и телефонску подршку. Што скупљи план одаберете – напредније ћете опције обликовати веб страницу.

Вистапринт Прицинг

Ако се не желите бавити израдом ДИИ веб локација, можете наручити веб локацију по мери коју је развио један од Вистапринт стручњака. Цена услуге почиње од 35 УСД / месечно и остаје бесплатна док не одобрите готов дизајн. Погледајте цјеник услуга које нуде системски веб дизајнери:

  • Основна агенција ($ 35 / месечно);
  • Стандардна агенција (45 УСД / месечно);
  • Премиум Агенци ($ 55 / месечно).

6. За и против

Вистапринт нуди широк спектар услуга и опција. Ово је оно што систем издваја из мноштва у поређењу са обичним градитељима веб локација. Очигледно је да оваква специјализација нема, али има и својих предности и недостатака за кориснике који нису технички паметни и за стручњаке за веб дизајн. Брзо их упишите одмах:

Прос:
Против:
&# к2714; Широк спектар услуга за покривање различитих потреба;
&# к2714; ВИСИВИГ уређивач веб локација са функцијом превлачења и испуштања;
&# к2714; Интегрисана платформа е-трговине;
&# к2714; Мобиле едитор;
&# к2714; Интеграција друштвених медија;
&# к2714; Прилична корисничка подршка;
&# к2714; Богат избор шаблона.
Ограничени број бесплатних дизајна;
✘ Нема приступа за уређивање кода;
Куалити Квалитет шаблона оставља много да се пожели;
Недостатак опција за прилагођавање дизајна;
✘ Скупа политика цена.

Суштина

Лакоћа коришћења:7/10
Карактеристике:6/10
Дизајн:6/10
Техничка подршка:9/10
Цене:7/10
Укупна оцена:7.0 / 10

Вистапринт – је систем који обухвата читав низ онлајн и офлајн услуга. Компанија је фокусирана на потребе малих предузећа и предузетника, нудећи широк спектар услуга дизајна, маркетинга и промоције. У почетку је усмерен на намере и захтеве не-техничара, али могу га користити и искусни програмери веб локација. Вистапринт такође нуди услуге произвођача веб локација, које су, међутим, сличне Вебсу – званичном партнеру компаније.

Палета функција и услуга које Вистапринт пружа је исти који нуди Вебс. Једина разлика између система је политика цена. Будући да је услуга са потпунијим функцијама, која није усмерена само на развој веб локација, Вистапринт нуди скупље цене, које се такође разликују у количини пружених услуга.

Да ли се Вистапринт вреди тестирати? Ако сте већ радили са Вебсом и не захтевају додатне потребе за маркетингом и промоцијом пословања, лако можете без њега. Чак и ако нисте успели да тестирате Вебс, али вам треба пристојна веб локација, онда Вистапринт није најбоље решење. То не вреди вашег времена, труда и буџета. Зашто рискирати и бирати неизвјесну будућност за вашу веб страницу, кад постоји толико успостављених, испробаних програмера веб страница?

Испробајте Вистапринт одмах

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me