ВебситеБуилдер.цом Преглед

ВебситеБуилдер.цом Преглед


ВебситеБуилдер.цом – је популарни интелигентни градитељ веб локација, који долази са карактеристичним сетом функција и могућностима прилагођавања дизајна потребним за покретање и управљање пројектима за радне површине и мобилне уређаје. Услуга подједнако функционише за новајлије и професионалце за веб дизајн, који су се одлучили за покретање квалитетних веб локација без кодирања.

Основан 2014. године, ВебситеБуилдер је проширио свој сет функција и сада постао достојан представник нише за веб дизајн. Платформа омогућава стварање атрактивних персонализованих дизајна на интуитиван и једноставан начин. Само одговорите на неколико питања и посматрајте како систем ствара веб страницу за вас, без обзира у којој ниши сте специјализовани.

Пројекат развијен са ВебситеБуилдер изгледа импресивно на свим уређајима. Такође су супер брзи и СЕО пријатељски. За рад с платформом није потребно посједовати вјештине кодирања или техничка знања – то је заиста згодно и омогућава приступ вишеструким алатима за дизајн, управљање и промоцију како би се побољшао ваш пројекат.

Да ли сте заинтересовани да сазнате потпун и исцрпан преглед ВебситеБуилдер-а? То је управо оно што ћемо одмах урадити. Само наставите да читате чланак да бисте открили информације о систему, његове истакнуте предности и недостатке и друге најважније аспекте који су веома важни када је у питању одабир најбоље платформе за веб изградњу. Кренимо сада.

1. Једноставност употребе

Платформа је заснована на прегледачу, што значи да јој није потребна претходна инсталација. Процес пријаве је једноставан и брз. Довољно је да наведете своје податке за пријаву да бисте отворили налог и добили приступ контролној табли. Овде ћете моћи да креирате нову веб локацију, управљате постојећим пројектима, надоградите на више рачуне, повежете домен и прегледате друге доступне функције.

ВебситеБуилдер је веома једноставан за употребу због свог интуитивног изгледа и структуре. Када приступите контролној табли веб локације да бисте је започели са уређивањем, биће вам понуђен детаљан водич за лакши почетак рада. Водич можете прескочити ако вам није потребан или ако мислите да ћете се сами ухватити у задатак. Срећом, систем је прилагођен почетницима и не подразумева знање програмирања или вештина дизајнирања како би се створио персонализовани пројекат. Овде је све прилично једноставно и разумљиво.

Надзорна табла ВебситеБуилдер

Оно што вам је потребно је да одаберете дизајн који одговара вашем подручју специјализације и започнете га с уређивањем, користећи алате, функције и елементе које систем нуди. Можете уређивати текстове и слике, учитавати медијске датотеке, додавати нове странице и прилагођавати их по потреби. Ако сматрате да требате поништити унесене измене, то можете учинити било када и извршити потребне промене. Управљачка плоча веб странице омогућава додавање нових веб страница, прилагођавање дизајна сваке странице, додавање веб продавнице и блога, прилагођавање и контрола статистика веб локације као и управљање пројектом уопште.

ВебситеБуилдер едитор

Постоји директан приступ менију „Секције“ који се састоји од низа елемената. Одсеци су унапред дизајнирани и можете прегледати више образаца пре него што одаберете. Оно што ми се највише свиђа код административног панела алата за прављење веб локација је да он комбинује једноставност стандардног уређивача текста са снагом професионалног скупа веб дизајна. На пример, при уређивању слика можете се играти са својствима као што су непрозирност, поравнање, прекривање, заокруженост граница, акције и понашања елемената итд..

Слично другим произвођачима веб локација за новорођенче, подржан је уређивач превлачења који олакшава и забавља цео процес израде веб локација. Сав садржај доступан на веб локацији је прилагодљив.

Иако је градитељ веб страница једноставан за коришћење, његов неискусни корисник може изгледати мало неодољиво. Одсеци или елементи које желите да додате понекад се преклапају, што отежава управљање њима. Када се навикнете на рад са системом, то вам неће представљати проблем.

2. Карактеристике & Флексибилност

ВебситеБуилдер је свестран градитељ сајтова за креирање различитих типова веб страница: од једноставних корпоративних сајтова у облику брошуре до интернетских портфолија и веб продавница. Има импресиван избор уграђених виџета који ће проширити функционалност ваше веб локације: мапе, обрасце, галерије, документе, проширења е-трговине и још много тога. Хајде да сада размотримо његове главне нагласке.

Интелигентни градитељ веб страница

Систем се позиционирао као интелигентни градитељ веб страница, који аутоматски бира оне изгледе и елементе који најбоље одговарају вашем пројекту, у зависности од његове нишане специјализације. Систем може одабрати и најприкладније медијске датотеке и може покренути садржај за вас. Само одговорите на пар питања која ће створити и сачекајте резултат. Чим је пројекат спреман, можете да га прилагодите и прилагодите како бисте постигли жељени резултат.

Блоггинг

Градитељ веб страница омогућава дељење ваших идеја широм света креирањем и управљањем блогова са пуним карактеристикама. Прилагодба блога је једноставна и брза. Да бисте започели свој блогерски пројекат, потребно је да проведете неколико корака. Дакле, идите на одељак „Блог“, а затим изаберите одговарајући образац, саставите наслов и пошаљите опис. Ово не би требало бити предуго, али требало би открити специјализацију вашег блога и циљ. Увјерите се да је концизан, али информативан, читљив и лако разумљив.

ВебситеБуилдер креира сајт

Одмах након тога попуните облак ознака. Садржи већ спреман садржај. Ваш задатак је да га уредите у складу са вашим потребама, врстом веб странице и специјализацијом. На крају, пређите на одељак са храњењем блога – додајте и прилагодите своје блоговске постове кликом на поља и додавањем сопственог садржаја. Уређивач блога је интуитиван и једноставан за употребу. Овде можете уредити пермалинк, додати своје слике насловница, истакнути истакнуте постове, приквачити нове и извести друге радње како бисте свом блогу додали додатну изложеност. Све у свему, ВебситеБуилдер долази са достојном функционалношћу блогања која се свиђа већини корисника система.

е-трговина

Помоћу ВебситеБуилдер-а можете на своју веб локацију додати функционалност е-трговине како бисте започели са продајом физичких / пословних производа. Ово омогућава успостављање поуздане пословне присутности, привлачење нових купаца, индексирање ваше веб продавнице са водећим претраживачима, повећање продаје и добијање приоритетне подршке. У ту сврху, градитељ веб страница нуди бројне функције, укључујући додавање и управљање новим производима и њиховим категоријама, пружајући опис производа и фотографије, нудећи кодове за попуст итд..

ВебситеБуилдер е-трговина

Све продавнице ВебситеБуилдер-а подразумевано су прилагођене мобилним уређајима, како би купци лако одлазили са било ког места и у било које време, користећи уређаје које имају при руци. Систем ће аутоматски конфигурирати и поставке веб продавнице тако да се корисници неће морати мучити око избора пружатеља услуга плаћања, начина испоруке и пореза. Ово се практично врши на контролној табли веб локације. Штавише, поверљиви лични подаци свих корисника о плаћању су потпуно сигурни и заштићени од неовлашћеног приступа треће стране. Овде је доступна и интегрисана аналитика која вам помаже да пратите перформансе веб локације, поруџбине, посетиоце, информације о приходу итд.

Овде постоји један озбиљан проблем: ако намеравате да направите веб продавницу, мораћете да надоградите на један од плаћених планова – бесплатни план не нуди ову опцију.

Статистика веб страница

Платформа омогућава приступ секцији „Статистика“ која је доступна на контролној табли веб локације. Овде можете пронаћи и прегледати све информације које се тичу ваше веб странице. Ово укључује податке о количини саобраћаја, флуктуацијама и локацији из које долазе корисници, стопи напуштања веб локација, укупном учинку, броју посета током одређеног временског интервала и другим кључним факторима који се односе на ваше пословање.

Бранд Емаил

Градитељ веб страница омогућава добијање ваше ГСуите адресе е-поште која ће бити повезана са вашим брендом. Поред тога, моћи ћете да користите и друге алате и услуге које пружа ГСуите. Укључују алате за комуникацију (онлине календар, Дуо функција), алате за сарадњу и складиштење (Гоогле документи), складиште диска као и алате за управљање.

ВебситеБуилдер ГСуите

Контакти ЦРМ

Платформа вам омогућава да на једном месту сместите све контакте купаца и партнера. Сваки пут када корисник испуни образац за контакт доступан на вашој веб локацији или наручи у веб продавници, контакти се аутоматски чувају и додају у ЦРМ контаката. Ово је веома згодно за даљу анализу веб локација и креирање маркетиншких кампања путем е-поште. Овде је доступан и ручни пренос садржаја – само притисните дугме „Додај контакт“ да бисте послали податке о клијенту.

ВебситеБуилдер Контакти ЦРМ

Апп Маркет

ВебситеБуилдер омогућава избор и интеграцију виџета и додатака из свог интегрисаног Апп Маркет-а. Ово вам омогућава да побољшате перформансе свог алата и достигнете већину циљева веб дизајна. Међу апликацијама које су доступне на тржишту можете бирати, посао, маркетинг, безбедност, видгете за прикупљање статистике и још много тога..

ВебситеБуилдерАпп Маркет

Лого Макер

Ако још немате логотип предузећа, градитељ веб страница омогућава креирање оног, који ће бити јединствен и персонализован. Интегрисани АИ алат за производњу логотипа поједностављује процес стварања логотипа и чини га бешавним, једноставним и брзим. Оно што вам је потребно је да укуцате назив свог бренда и користите алате које систем нуди да бисте израдили препознатљиви пословни лого којим ће ваша компанија издвојити се из гомиле.

ВебситеБуилдер Лого Макер

Градитељ веб страница не подржава вишејезичну опцију и интеграцију спољних сервиса, попут Маилцхимп-а, на пример. Међутим, можете креирати властити контакт образац и додати га на веб локацију како бисте омогућили корисницима да ступе у контакт са вама кад је то потребно.

Свака веб локација коју покреће ВебситеБуилдер је од почетка спремна за мобилне уређаје. Поред тога, корисници могу у потпуности обновити мобилне верзије својих веб локација користећи исте алате за прављење програмера. Промене у погледу мобилног приказа неће утицати на верзију ваше веб локације за радну површину.

3. Дизајн & Предлошци

Када тек започнете процес креирања веб странице, систем ће вам понудити да изаберете између две опције за креирање веб локација – било Екпресс или Традитионал. Први подразумева употребу аутоматског интелигентног уређивача веб локација који ће урадити готово сав посао за вас. Друга опција омогућава употребу традиционалног уређивача превлачења и испуштања, што одлично функционира за кориснике који траже детаљније и дубље опције контроле и конфигурације дизајна..

Опције контроле и конфигурације дизајна ВебситеБуилдер-а

Колекција шаблона ВебситеБуилдер свакако је вредна пажње. Тренутно се сусреће са стотинама дизајна који по дефаулту одговарају. Теме су прикладно подељене у нишне категорије. То укључује архитектуру и некретнине, ресторан, музику, посао, венчање, блог, лепоту и моду, рачунаре и технологију, стил живота, фотографију, портфељ, хотеле и путовања, професионалне услуге, бизнис и консултанте, грађевинарство и трговину итд. Ту је и опција филтера за претрагу доступна у систему, где можете откуцати индустрију која вас занима и добити повезане понуде. Сви предлошци изгледају модерно и стилско, дајући вашој веб локацији потпуно нови изглед.

Шаблоне ВебситеБуилдер

Без обзира за који ће се предложак служити, бит ће 100% прилагодљив – начин на који било који дизајн изгледа кад га добијете из библиотеке је само почетак. Такође постоје добре вести за оне који знају нешто или две о кодирању – можете да убаците свој властити ХТМЛ у подножје и заглавље своје веб локације.

Имајте на уму да нећете моћи да промените предложак који сте првобитно изабрали у покрету. У супротном, садржај који сте послали биће изгубљен и мораћете га поново додати. Ово је озбиљна мана, посебно за почетнике који нису упознати са основама веб дизајна и могу случајно да изврше погрешан избор. Лепа карактеристика је што су предлошке које систем нуди бесплатне и можете их прегледати пре него што донесете избор.

4. Корисничка подршка

ВебситеБуилдер има велику базу знања која се састоји од водича с упутама, топ 5 ФАК-а, ФАК-а о домену, подршке за наплату и техничке подршке. Такође можете контактирати њихове стручњаке путем е-поште или телефоном. Поред тога, већина елемената уређивача долази с уграђеним иконама помоћи које вам помажу да учите док правите. Могуће је и контактирати дизајнере који раде на услузи, који ће вам пружити корисне савете за веб дизајн или чак направити веб локацију за вас у складу са вашим тачним спецификацијама и захтевима.

Недавно је овој услузи додата нова функција Ливе Цхат. Доступан је 24/7 и омогућава вам да ступите у контакт са системом подршке како би се ваши проблеми решили максимално ефикасно. Оно што требате да користите услугу је да наведете своје име, тему и опис проблема са којим треба да се бавите, објасните га у детаље и сачекајте док системски стручњаци одговоре на вашу поруку. Генерално, ово траје око неколико минута. Све у свему, услуга корисничке подршке за ВебситеБуилдер је ефикасна и омогућава правовремено решавање хитних проблема.

5. Планови & Цене

Сви пројекти ВебситеБуилдер-а су бесплатни док су у изради и објављени су на поддомени. Можете тестирати карактеристике произвођача веб локација и покушати да направите сопствену веб локацију (или чак неколико њих) на бесплатном Почетном плану без плаћања услуге. Бесплатан план такође нуди бесплатно хостинг. Међутим, како бисте повезали своје име домена, као и откључали више могућности (Подршка за преглед мобилних уређаја, укључени кредити за огласе, веће складиште веб локација, неограничена пропусност, специјална локација другог сајта (попуст од 50%), премиум подршка, могућност е-трговине и још много тога) мораћете да купите плаћени пакет.

Политика цена ВебситеБуилдер-а

Плаћени планови су следећи:

  • Премиум (од 4,40 УСД / месец) – нуди бесплатан домен, бесплатан хостинг, бесплатне кредите за огласе, СЕО и маркетиншку помоћ, мобилне веб странице;
  • Посао (од 5,60 УСД месечно) – пружа све функције које подразумева Премиум план плус приоритетну подршку;
  • е-трговина (од 8 УСД / месец) – нуди функционалност описана у два претходна плана и функције е-трговине која омогућавају покретање интернетске продавнице.

Када одаберете план, биће вам понуђено да наведете податке о својој кредитној картици и податке о плаћању. Имајте на уму да након што одлучите да региструјете бесплатно име домена на услузи и затим желите да откажете претплату, мораћете да платите 15 УСД за задржавање одабраног домена.

6. За и против

ВебситеБуилдер је систем који долази са својим списком предности и недостатака. Ствара утисак флексибилне, чврсте и обележене платформе за веб објављивање која добро делује на развој различитих врста пројеката. Погледајмо сада главне предности и недостатке услуге.

Прос:
Против:
&# к2714; Једноставан за употребу, интелигентан градитељ веб страница са бесплатним одзивним предлошцима;
&# к2714; е-трговина и блогање;
&# к2714; Лого Макер;
&# к2714; ГСуите приступ и статистика веб локација;
&# к2714; Поуздана корисничка подршка;
Нема опције пребацивања шаблона;
Бит помало збуњујући интерфејс;
✘ Нема пробне функције е-трговине итд.

Закључак

ВебситеБуилдер је флексибилан и једноставан за употребу градитељ веб страница. Његова је функционалност довољна за изградњу готово било које врсте веб локација, док ће се распон предложака и алата за прилагођавање дизајна испунити свим очекивањима и потребама.

Услугу могу користити и почетници и професионалци веб дизајна – сви ће овде пронаћи потребне алате и опције. Оно што је важно, систем омогућава постављање, управљање и прилагођавање блога са само неколико кликова. За то нису потребна посебна знања и вештине, али ако сте свесни основа кодирања, ово ће вам бити бонус.

Градитељ веб страница има приступачну ценовну политику. Плаћени планови откривају пуно могућности корисницима који желе да изложе своје веб странице и извуку корист од њих. Овде је могуће покренути интернетску трговину надоградњом на одговарајући план.

Све у свему, систем има потенцијал да постане популарнији ако његов тим настави да ради на развоју производа, додајући више јединствених функција арсеналу платформе. Покушајте сами да видите како то делује и осећате, а не заборавите да у коментарима делите своје искуство!

Испробајте ВебситеБуилдер одмах

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me