Вебфлов Ревиев

Вебфлов – прилично је необичан градитељ веб страница. Није слично осталим сервисима који долазе са визуелним уређивачима као и већини ЦМС-а. Услуга користи формат презентације радног процеса, који није јединствен, али је прилично редак за СааС платформе.

Систем углавном подсећа на напредне програме веб дизајна попут Адобе Дреамвеавер или чак Пхотосхоп, у коме веб програмери радије цртају шаблоне за веб странице. Није намењен за масовну употребу од стране новорођенчади.

Вебфлов је позициониран на следећи начин: ако можете да замислите коначни резултат, можете га оживети. Другим речима, постоји јасан наговештај о флексибилности и потреби одређеног искуства у изради веб страница. Циљна публика услуге укључује веб мајсторе, дизајнере и слободњаке.

Систем обећава да ће пружити јасан код на основу ваше визуелне креативности. Овде вам нису потребне вештине кодирања. Могуће је креирати пословне веб локације, одредишне странице, веб продавнице, блогове, портфеље и њихове комбинације са системом. Да ли је заиста занимљиво? Ако је тако, ко би можда желео да користи услугу? Откријмо то.

1. Једноставност употребе

Ако сте заинтересовани да попуните предлошке дизајниране за испуњавање одређених функционалности и логичких веза са садржајем, Вебфлов неће радити за вас.

Овај градитељ веб страница није намењен онима који траже једноставна решења и желе да објаве веб страницу само током једне ноћи, након повратка са главног посла. Да бисте постигли успех, требаће вам вештине и јасно разумевање крајњег циља.

Систем је оријентисан на веб програмере, који могу да користе предлошке за креирање потребне структуре и самостално успостављају логичке везе између елемената.. Другим речима, нуди креативан и темељито промишљен приступ изградњи веба. Ако корисник никада није био укључен у изградњу веб локација, он / она ризикује да буде незадовољан Вебфловом.

Вебфлов Едитор

Да, можете једноставно попунити готов образац властитим текстовима, везама, сликама и другим садржајем. Нажалост, преовлађујући износ системских карактеристика у овом случају ће се игнорисати. За такав сценарио постоје и други, погоднији и интуитивнији градитељи веб страница. Да бисте користили овај ЦМС, морате напорно радити да бисте створили задивљујући пројекат. Није намењено свима.

Услуга уопште није у питању једноставност. Интерфејс је логичан, али специфичан. Добро је структуриран и чак и згодан након што се на то навикнете, али новопридошли неће моћи савладати то брзо. Заиста је компликовано научити га правилно користити. Обично то траје неколико недеља. Колико времена треба да постанете веб дизајнер или Пхотосхоп про? Исто је и са Вебфловом. Да ли вам треба недеља, месец, годину? То зависи од тебе.

2. Карактеристике & Флексибилност

Идеја Вебфлов-а је пружање максималним карактеристикама и функцијама за прилагођавање дизајна корисницима без икаквог кодирања. Није тајна да визуелни уредници постављају ограничења према количини виџета и њиховим подешавањима. Ово није лоше јер је прикладно за све, посебно за новорођенче.

Испада да је овде немогуће изменити код. Па одакле долази таква флексибилност у формирању шаблона на коју су програмери поносни? Ово питање је решено увођењем листе елемената са јединственим идентификаторима – ИД селектором. Можете да одаберете њихова имена по жељи, али боље је да то не чините. То је зато што они подразумевано долазе са логичким именовањем.

Управљање класама и стиловима

Менаџер стилова има исцрпну листу елемената који се користе у шаблонима. Да ли је згодно? Тако тако. То је прилично необично. Можете да креирате сопствене часове, додајете нове ИД елементе. Ово је све у виду графичког интерфејса како би се омогућило тврдње да Вебфлов нема никакво кодирање, али још увек можете да искористите његову моћ.

Вебфлов класе и управљање стиловима

Да ли такав приступ заправо поједностављује процес? Не. Још увек морате да разумете логику примене класе, имајте на уму имена најчешће коришћених ИД-ова, прегледајте листу у потрази за именима ретких селектора. Искрено говорећи, једноставније је и корисније научити ХТМЛ / ЦСС – ово је универзално знање, које ће вам добро доћи у било којој ниши веб зграде.

Погодна карактеристика је да се ИД елемената и целокупна хијерархија блока означавају на шаблону када се кликне на њих. Ово је леп лист за креветић. Можете истакнути неколико елемената и поставити опште поставке за њих. Број елемената је заиста импресиван. Другим речима, ЦСС функције попут размака, величине, слојева, боја, поравнања итд. Могу се уређивати у графичком интерфејсу. То се може постићи променом броја волумена, клизача, икона и других манипулатора.

Подешавања приказа Вебфлов-а

Програмери платформе су се побринули за практичност креирања веб дизајна. Они су додали својство белог простора контролном тексту у омоту текста у одељку за типографију који се налази на панелу стилова. Ова иновација сада омогућава промену ЦСС својства „вхите-спаце“.

Тхе “НавигаторОдељак ”, који је сада доступан са леве стране контролне табле, пружа преглед блока и структуре елемената на одабраној страници шаблона.. У складу с тим, брзо можете приступити уређивању ових елемената уз његову помоћ. Видећете и разумети хијерархију структуре. То се сјајно ради, мада ће се новопечени људи морати навикнути на то. Ова функција је углавном усмерена на искусне кориснике.

Спецификације уређивача предложака

Структура визуелног уређивача и надзорне плоче Вебфлова је прилично компликована. Ово је мешавина традиционалног визуелног уређивача, одељка за општа подешавања, панела са стандардним виџетима, структуре мапа и модула за приказивање динамичког садржаја, који се називају „ЦМС колекције“. Ту је и библиотека слика, преклопник режима рада (радна површина, мобилни итд.), различите начине истицања елемената и друге корисне ствари.

Вебфлов ЦМС колекције

Узгред, овде је могуће радити са предлошцима веб локација у два режима (опција пребацивања је на надзорној табли). Први је режим Дизајнер, чији је опис коришћен као основа за овај преглед. Други је режим Едитор. Последња варијанта омогућава уређивање садржаја веб странице – додајте текст, замените слике, линкове и графику. Само поставите показивач изнад било којег елемента да бисте видели поставке са доступним радњама. Затим извршите измене и то је то. Ово је погодан режим за брзо уређивање.

Режим дизајнирања нуди више виџета. Имате платно (шаблон веб странице), унутар којег се налазе блокови див, одељци и мање важни елементи. Не можете само да повучете виџет на било које место – морате да разумете логику интеракције са структуром. У већини случајева морате додати празан блок и попунити га распоредом делова, колонама и уписати у обрасце, текст, слике итд.

Примери имена виџета (елементи) су следећи: див-блок, одељак, контејнер, ступци, листа, дугме, наслов, сажетак, веза, сложен текст, образац, поље за унос, потврдни оквир, цаптцха, интеграција кода (могуће је!), друштвене мреже, стандардни и скочни прозори, позадински видео и још. Можете додати детаље приказа и карактеристике сваког од ових елемената након што их додате у образац.

Такође је могуће користити идентификаторе (симболи) – сачувани блокови с готовим дизајном како би дошли до било којег задатка. Претпоставимо да сте направили успешан блок за преглед или образац за нешто. На основу њих можете креирати идентификаторе и даље их додавати из обележивача. Можете прилагодити видљивост за различите врсте уређаја и за одвојене елементе.

Подешавања контејнера за Вебфлов

Све сачуване веб странице су структуриране у мапама. На пример, у једном шаблону може бити неколико образаца почетне странице, контаката и других страница. Могуће је створити нове фасцикле или странице као празно платно да бисте даље радили са њима. Вебфлов генерално ствара утисак напредног графичког веб уређивача. Овде се налази више готових елемената, док је број оних које можете ручно створити испочетка много импресивнији.

Постоји и систем за управљање елементима окидача. Ово су радње које можете извршити када лебдите показивачем, кликните, помичите се итд. Преко одређеног елемента. Можете ручно да подесите карактер било које количине засебних елемената и страница на веб локацији. На пример, могуће је приказати анимирани дијалошки прозор када се веб страница учитава на паметним телефонима. Уређивач вам омогућава постављање прилично компликованих и свестраних сценарија интеракције веб локација са посетиоцима.

Стварање динамичког садржаја

Колекције су главни адут Вебфлов-а. Омогућују стварање динамичних структура из комбинација поља са разноликим садржајем. Они користе базе података за ажурирање и складиштење информација. Флексибилност подешавања је импресивна. Помоћу њих можете креирати обрасце, форме фееда блога, галерије, постере за догађаје, меније итд. Сценарији апликације су бројни. Постоје готове предлошке скупова поља који се користе за решавање различитих задатака. Могуће је повећати овај број јер ова функција помаже у решавању одређених задатака креативним приступом.

Вебфлов такође омогућава креирање динамичних еЦоммерце и ЦМС галерија путем преноса, излагања и стилизовања видео записа и слика. То се може учинити на један од три начина. Прва омогућава постављање до 25 фотографија једним кликом само новим пољем за више слика. Да бисте то учинили, можете једноставно испустити све снимке или чак ГИФ-ове (имајте на уму, међутим, да њихова укупна величина не би требало да пређе 4 МБ), дођите до менија поставки било које колекције, кликните на дугме „Додај ново поље“ и изаберите тип поља са више слика. Затим треба да попуните налепницу, додате текст ако је потребно и сачувате подешавања колекције да бисте могли да отпремите слике.

Други начин за креирање динамичке мреже слика је коришћење побољшане верзије ЦСС мреже 2.0. Нуди побољшани концепт аутоматског пражњења, који помаже да учитани садржај постане флексибилнији јер га мрежа аутоматски поставља у расположиве ћелије за бољи приказ. Да бисте креирали такву мрежу помоћу динамичког садржаја, требало би да превучете листу колекција на веб страницу, изаберете жељени распоред решетке, а затим прилагодите ступце, редове и размаке између њих.

Коначно, Вебфлов омогућава приказивање ваших динамичних видео записа и слика коришћењем лампица. Ове компоненте вам омогућавају да прикажете своје фотографије у режиму преко целог екрана, што осигурава привлачно и у потпуности уроњено корисничко искуство. Ова функција такође омогућава повезивање елемената са лампицама на ваше еЦоммерце и ЦМС видео записе и фотографије. Да бисте креирали галерију светлосних оквира, прво бисте требали да направите листу колекција, а затим је повежете са извором слике – било видео или поље са више слика. Затим превуците ставке које желите да поставите на листу колекција и повежите компоненте лигхтбок-а.

Структура контролне табле

Сви ваши пројекти приказани су на надзорној табли: уредите, дуплирајте, делите и сортирајте их у мапе. Такође можете да погледате импресивну листу комбинација тастера доступних за употребу у уређивачу када први пут приступите систему. Сваки пројекат има богат број поставки – од имена веб странице и фавицон-а до интеграције кода, повезивања спољних сервиса, СЕО и резервног рада.

Вебфлов Дасхбоард

У подешавањима пројекта постоји много корисних и једноставно занимљивих опција. На пример, они корисници који раде на развоју веб локација клијента могу да обезбеде приступ веб локацијама својим клијентима како би они могли да управљају пројектом и извршавају измене у границама које одредите.

Брендирање пројеката можете поставити тако што ћете уклонити логотип услуге или се повезати Гоогле фонтови / Адобе Типекит и одаберите оне фонтове које ћете користити у смислу пројекта. Друга опција је да отпремите властите фонтове.

е-трговина

Вебфлов долази с вриједним покретачем еЦоммерцеа који вам омогућује дизајнирање и размјену вашег веб пословања. Платформа вас задужује за процес веб дизајна – од прилагођавања почетних страница до поступка одјаве, пружајући опсежан избор функција и алата за е-трговину доступних на надзорној табли. За покретање и управљање потпуно опремљеном веб продавницом с услугом није потребно кодирање.

Градитељ веб страница вам омогућава да прилагодите интегрисану корпу за куповину, укључујући њен изглед, ефекте анимације и позиционирање. Такође можете да креирате спискове производа, наводећи њихова имена, описе, цене, категорије, алате за праћење инвентара и могућности дизајнирања (боје и њихове варијације), тренутни статуси. Штавише, могуће је креирати колекције производа и категорије, набрајати продајне цене, додељивати им посебне функције и прилагођена поља производа. Програмери система су у праву да ускоро уведу прилику за продају дигиталних производа као и за креирање промоција и кодова купона.

Вебфлов е-трговина

Недавна иновација Вебфлова омогућила је власницима веб продавница да забиљеже податке о својим клијентима достављене током процеса одјаве. То вам са своје стране омогућава да користите податке за даље маркетинг веб продавница и подстицање купаца.

Чим завршите са израдом веб продавнице, можете је објавити и прегледати њен рад у одељку „Наруџбе“. Оно што можете да урадите и у Вебфлов-у је прилагођавање трансакционих е-порука, израда интеракција и анимација како би ваш веб сајт за е-трговину био истакнут из гомиле. Систем вам додатно омогућава да интегришете паралакс анимације и ефекте засноване на помицању, изградите микро-интеракције око покрета миша, креирате богате вишеструке временске анимације, додате унапред интеракције итд. Како бисте привукли пажњу корисника и створили ненадмашно и привлачно искуство веб зграде.

Недавно је покренуто Веб-поље с више слика за е-трговину, а ЦМС је омогућио стварање квалитетних галерија слика за сваку варијанту производа. Оно што сада можете да урадите је да садржи одређене параметре (величина, боја, модел итд.) за све производе које нудите на продају у вашој веб продавници како би корисници јасно видели шта ће купити. Све у свему, можете пренијети до 25 слика по сваком производу.

Вебфлов пружа погодне и једноставне могућности плаћања и слања. Систем прихвата више врста плаћања, укључујући плаћања кредитном картицом, Аппле Паи и Гоогле Паи. ПаиПал функција ће бити уведена у блиској будућности. Захваљујући интегрисаном алату Стрипе, Вебфлов обезбеђује врхунску сигурност свих трансакција извршених у систему.

Корисници Вебфлов-а имају прилику да прилагоде одредишта испоруке, порезна подешавања, као и да ажурирају детаље веб продавница у било које доба дана. На вама је да истакнете правила и локације испоруке, штампате налепнице за отпрему путем интеграције са Запиер-ом, МаилЦхимпом, СхипСтатион-ом, КуицкБоокс-ом и неким другим услугама. Корисници такође могу да поставе и координишу аутоматске цене испоруке у реалном времену. Аутоматизовани обрачун пореза и ПДВ обезбеђују се за купце из САД, Канаде, Аустралије и Европске уније.

Лигхтбок Галлери

Једно од последњих ажурирања Вебфлов-а бави се процесом стварања галерије Лигхтбок. Програмери система омогућили су креирање таквих галерија из е-трговине и ЦМС видеозаписа и фотографија. Компонента омогућава стварање целог екрана и потпуно дубоко искуство како бисте приказали своје медијске датотеке у корист.

Раније би се Вебфлов лигхтбок-и могли користити за рад са статичким садржајем – оним видео и сликовним датотекама које сте самостално пребацили или повезали. Одсад је постало могуће креирати галерије и решетке са било којим дизајном из оквира за светлосне кутије и колекције датотека за организовање и груписање видео записа и слика с обзиром на одређени параметар (попут музичког блога или портфолијског албума, на пример). Поред тога, дизајн веб локација можете да креирате помоћу лампица на страници предлошка колекције, које ће доћи до садржаја ваших галеријских предмета.

Повезивање галерије лигхтбок-а са вашим динамичним садржајем може се довршити на један од два начина. Прва подразумева интегрисање фасцикле директно у дизајн странице предлошка колекције. Друга опција омогућава вам да креирате листу колекција слика / видео записа на било ком месту, а затим додате компоненту лигхтбок-а на страницу.

После ефеката и Лоттие интеграције

Вебфлов се недавно интегрисао са Афтер Еффецтс и Лоттие, што омогућава веб дизајнерима контролу над репродукцијом векторских анимација коришћењем више интеракција Вебфлова. Као резултат тога, добијате прилику да направите веб страницу која ће бити и визуелно привлачна, професионална и са значајкама.

СЕО

Велика пажња се посвећује СЕО оптимизацији пројеката. Могуће је поставити садржај мета наслова, описа и кључне речи за сваку страницу. Такође можете да радите на приказу садржаја у Опен Грапх-у. Овде се могу поставити и алт ознаке за слике.

Ситемап.кмл се формира аутоматски – баш као и мета тагови за постове феед блогова. Узимајући у обзир брзо учитавање веб страница, висок квалитет кода и оптимизацију за мобилне уређаје, градитељ веб страница може се сматрати лепим решењем за ефикасну промоцију веб страница.

Вебфлов СЕО

Вебфлов дозвољава АПИ приступ веб програмерима. Можете да повежете Гоогле, Фацебоок сервисе, додате Вебхоокс, подесите параметре прикупљања података о кориснику из образаца, активирате анонимизацију корисничких ИП адреса, додате свој ХТМЛ / ЦСС код, језички код итд. Веб локације ће бити објављене на поддоменама услуге подразумевано, али могуће је и делегирати домену или чак извести код предлошка (одвојени ХТМЛ / ЦСС / ЈС / Средства). ЦМС датотеке се у овом случају неће сачувати.

Опћенито, Вебфлов је мрачна мјешавина Пхотосхопа, СааС сервиса с визуалним уређивачем веб страница, алата за рад с базама података и кода у помало одређеном режиму. Ово је флексибилна комбинација опција упакованих у компликован, али сасвим логичан интерфејс. Систем се може користити за креирање образаца веб страница за друге ЦМС попут ВордПресс због могућности извоза кода. Производ је очигледно моћан, занимљив, оријентисан на дизајнере и програмере веб локација клијената.

3. Дизајн

Број тема:200
Професионални предлошци:&# к2714; ДА
Бесплатне теме:&# к2714; ДА
Плаћене теме:$ 24- $ 79
Нацрт са одзивом:&# к2714; ДА
Сортирај према индустрији:&# к2714; ДА
Уређивање ЦСС кода:&# к2714; ДА

Вебфлов се издваја из мноштва због скупа задивљујућих готових предложака. Веома су свестране и привлачне. Они покрећу истинско интересовање на позорници прегледа.

Све у свему, овде постоји више од 200 образаца. Њих 40 је бесплатно, док се трошкови осталих тема крећу између 24 и 79 долара. Нема разлике у квалитети премиум и стандардних образаца – сви су на свој начин импресивни. Број плаћених тема је већи а асортиман шири. Сваки предложак садржи опис функција, а постоји и опција прегледа.

Систем нуди могућност цртања шаблона испочетка коришћењем празног платна. Такође је могуће одабрати општи дизајн без демо садржаја – онај, који ће добити, на пример, шематски изглед пословног веб локације или портфеља. Многи предлошци имају неколико варијанти презентације веб страница – нуде 5-10 тема за почетну страницу, контакте итд. Дизајн се увелико разликује и могуће је пребацивање између предложака у једном клику. Свака тема долази са упутством – описом њене структуре и главним карактеристикама.

Вебфлов Темплатес

Вебфлов је дизајнер веб локација усмерен на дизајн. Променљивост шаблона је заиста упечатљива. Могуће је изменити сваки елемент у многим аспектима: величини, положају, ефектима, ротацији, непрозирности, слојевима, боји, позадини итд. Овде постоје милиони комбинација. На арматурној табли можете погледати радове других дизајнера – овде има много тога за видети и остати импресионирано. Услуга добија највишу стопу за напредни потенцијал развоја шаблона. Ово је алат за професионалце, који може задивити свакога низом могућности прилагођавања дизајна веб страница.

4. Корисничка подршка

Вебфлов пружа савршене услове за образовање новорођених. Ту је Универзитет, импресивна база знања, више видео туторијала овде. Све ове опције су доступне директно у уређивачу. Квалитет материјала је на највишем нивоу. Ту је и блог и форум са богатим бројем корисних постова / дискусија, група на друштвеним мрежама, уџбеника, књига итд. – овде се нећете изгубити.

Техничка подршка пружа се путем е-поште и онлајн ћаскања. Квалификована је, корисничка и 24/7. Вебфлов заједница је прилично широка и пријатељска. Овде није проблем пронаћи контакте најбољих дизајнера или поузданих веб програмера. Екосустав је жив и респонзиван. Систем је учинио све за удобност корисника и још више.

5. Политика цена

Вебфлов се може бесплатно користити са низом ограничења: поддомена услуге, огласни банер, без функције извоза кода и друга поједностављења. Овај план је бесплатан и никада не истиче. Плаћени планови се деле на планове „Веб локација“ и „Рачун“, али свака од ових врста претплате такође спада у групе. Кредитном картицом можете плаћати месечно или годишње. Разлика у трошковима је примјетна – 20-50%, зависно од одабраног плана. Обезбедићемо трошак од 1 месеца одобрења да корисник изврши годишњу уплату (ово је корисна варијанта). Тако, Планови сајтова укључују веб странице и планове е-трговине. Планови веб локација су следећи:

 • Основни – 12 УСД месечно (Одлично функционира за једноставне веб странице којима не треба ЦМС) – веза са доменом, укључен ЦДН, 500 обрасца, бесплатни ССЛ сертификат.
 • ЦМС – 16 УСД месечно (добар избор за блогове и друге веб странице са садржајем) – 1000 поднесака обрасца, 2000 ЦМС ставки, ограничени ЦМС АПИ, 3 уређивача садржаја, претрага сајта.
 • Посао- 36 долара месечно, (најбоље за веб локацију са маркетингом са великим прометом или блог са пуним оглашавањем) – напредни глобални ЦДН, неограничено подношење обрасца, потпуни ЦМС АПИ, 10 уређивача садржаја итд.

Планови е-трговине, са своје стране, обухватају:

 • Стандардно – 29 УСД (погодно за нова предузећа која се спуштају са земље) – све карактеристике ЦМС плана плус прилагођена куповина и кошарица, прилагођавање е-поште, интегрисани ЦМС за блогове, 2% накнада за трансакције.
 • Плус – 74 долара (делује добро за предузећа веће количине која требају додатне функције) – све карактеристике пословног плана плус не-маркиране е-поруке, нулта накнада за трансакције, 10 рачуна особља.
 • Напредно – 212 долара (најбоље за кориснике који намеравају да размере и достигну нове висине за своје интернет компаније) – све карактеристике Бизнис плана плус 15 рачуна особља, неограничен годишњи обим продаје и још много тога.

Планови рачуна такође спадају у две врсте претплате. Ово су индивидуални и тимски планови. Индивидуални планови укључују:

 • Бесплатно – 0 УСД (укључује све што је потребно да бисте започели са Вебфловом) – 2 пројекта, наплата клијента, бесплатна инсценација.
 • Лите- 16 долара (омогућава извоз кода ваше веб локације и откључавање више страница за ваше неосноване пројекте) – 10 пројеката, побољшана монтажа, извоз кода, неограничен трансфер пројеката.
 • Про – 35 долара (одличан избор за активне фрееланцере и дизајнере којима је потребно више пројеката и врхунских функција) – неограничени пројекти, Вхите Лабелинг, заштита лозинке за веб локацију.

Кад су у питању планови тима, они су следећи:

 • Тим – 35 УСД по особи (омогућава заједнички приступ веб локацији и колаборативни рад у тиму) – све карактеристике Про плана плус наплата клијента, извоз кода, побољшана фаза успостављања, тимска контролна табла итд.
 • Предузеће – о трошковима се појединачно разговара са стручњацима Вебфлов-а (за тимове од 25 корисника и више) – све карактеристике тимског плана плус неограничени пројекти, бело обележавање, заштита лозинке за сајт, тимска контролна табла итд.

Успут, фрееланцери могу бесплатно користити Вебфлов због могућности наплате клијента. То значи да не морате да плаћате мотор док радите на развоју веб локација клијената. Уместо тога, са клијентом можете унапред разговарати о цени алата како би он / она могао да изврши уплату. Клијент ће добити приступ систему да би могао да гледа како напредује веб дизајн.

Стога можете користити Вебфлов на програму Лите да бисте креирали предлошке за други ЦМС због могућности извоза кода. Другим речима, услугу можете сматрати комбинацијом графичког уређивача и алата за дизајн веб страница. Ову опцију можете да искористите на 16 или 24 долара ако вршите месечна плаћања. Овде не можете уклонити оглас. Због тога се овај план не може сматрати објављивањем клијента или личних комерцијалних пројеката.

6. За и против

Вебфлов је специфична услуга која циља искусну публику. Квалитетан је, флексибилан и садржи бројне карактеристике бренда које могу привући пажњу програмера клијента. Систем не функционише добро за личну употребу – овде има превише додатних и нејасних функција за новорођенче. Очигледно су вештине веб дизајна. Кривуља учења је висока. То уопште није исплативо. Корисније је креирати једини портфељ или пословну веб локацију у уКит-у, Вик-у, КСПРС-у или било којој другој погодној услузи.

Вебфлов је намењен љубитељима веб дизајна који желе зарадити новац својим вештинама. Ово није влак за израду сличних веб страница, већ место за креативност, креирање јединствених тема за оне који су спремни да плате овај рад. Дакле, има смисла користити услугу оним корисницима који већ имају одређену репутацију веб дизајна. Систем такође добро функционише за кориснике који су спремни да цртају и продају готове шаблоне за друге ЦМС. Лако је указати на предности и мане услуге:

Прос:
Против:
&# к2714; Два начина рада – дизајнер и едитор.
&# к2714; ЦМС колекције – раде с обрасцима и базама података на генерисању динамичког садржаја.
&# к2714; Занимљива реализација класа елемената за њихово брзо додавање и уређивање.
&# к2714; Сјајне шаблоне, широка прилика за креативност и дизајн предложака било које сложености.
&# к2714; Прилика за извоз кода дизајна који су у фази развоја, што омогућава коришћење уређивача за креирање / продају предложака квалитета.
&# к2714; Прилично моћан СЕО.
&# к2714; Конкурентни покретач е-трговине.
&# к2714; Жива структура веб странице у формату хијерархије елемената.
✘ Велика сложеност истраживања система за нове кориснике.
✘ Употреба класа елемената и графичке презентације уместо кодирања.
Релативно високи трошкови за оне којима је потребан један веб сајт само за личну употребу.

Вебфлов је достојан производ за своју публику. Ово није скупно решење за досадне новаке и љубитеље експеримената. Главни недостатак је тај што су програмери увели ефикасну, али не и универзалну шему рада са ИД елементима и ЦСС класама, вођени жељом да интерфејс учине кориснијим. У сваком случају, оставили су могућност уређивања кода. Било би боље када би интегрирали уређивање кода веб страница заједно с другим функцијама. Што се тиче осталих опција, оне су на пристојном нивоу.

7. Конкуретори

Нема много такмичара или алтернативе за услугу попут ове. Најближи ривали су ВордПресс, Адобе Мусе и Вебидо. Али поредили смо и уређивач с неким од најпопуларнијих опција за креирање веб локација да бисте видели различите факторе.

вебфлов вс вебидовебфлов вс адобе мусевебфлов вс вордпрессвебфлов вс квадратни просторВик вс Вебфлов

Суштина

Вебфлов је изванредан, квалитетан програм за израду веб локација за дизајнере и фрееланцере. Омогућује вам израду веб страница са прилично компликованом функционалношћу због употребе компликованих, динамички променљивих образаца садржаја – погледајте живи примери направили корисници Вебфлов-а. Базе података, интеграције, идентификатори, различити режими изгледа уређивача, могућност уређивања сваког блока и елемента одвојено, извоз кода предлошка – све функције чине Вебфлов правим гигантом.

Одличне едукације омогућавају препоручити систем ентузијастима. Радећи с тим, вероватно ћете научити како да дизајнирате привлачне веб странице без кодирања. Ово гарантује леп профит у будућности. Ако већ имате искуства, свакако бисте требали размотрити Вебфлов. Ово је ретки нишни производ високог квалитета – мешавина Пхотосхопа, Дреамвеавера и ЦМС-а обезбеђена у формату СааС платформе. Услуга сигурно вреди, али неће радити за све. Препоручујемо га у обзир циљној публици.

Испробајте Вебфлов одмах

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me