Списак Виллаге Ревиева

Списак Виллаге Ревиева


Листинг Виллаге – је платформа за изградњу веб страница дизајнирана за професионалне компаније. Платформа не захтева посебне техничке вештине. Нуди низ образаца реагирања на некретнине које је лако уређивати и прилагодити без кодирања. Реалторс ће добити прилику да успоставе своје присуство на мрежи, повежу домену и користе неке основне алате за прављење некретнина за израду имовинских картица, уноса итд..

Осим аутора веб страница исти тип, Село листинга нуди напредне опције као што су управљање кућним купцима како би били у контакту с постојећим или потенцијалним купцима или чак створили мреже препорука за промоцију вашег пословања. Додатни инструменти укључују интегрисане ЦРМ, Фацебоок циљане огласне кампање, у којима се наводе упозорења, мапе имовине прилагођене мобилним уређајима и још много тога.

Чини се да је софтвер крајње рјешење за некретнине. Али је ли заиста тако добро? Време је да то сазнамо.

За и против

С једне стране, овде имамо платформу „све у једном“ која омогућава Реалторима да стварају и стварају покрените веб локацију испочетка. С друге стране, карактеристике Виллаге Виллаге-а су углавном усредсређене на нишу некретнина. Предлошци изгледају слично и неколико их је. Опције прилагођавања су такође прилично ограничене.

Међутим, софтвер функционише одлично приликом интеграције или управљања пописима некретнина. Помоћу Листинг Виллаге-а добијате свеобухватну платформу за претраживање на мрежи са модерним алгоритмима марке и оглашавања.

Сеоски профили:
Списак села Виллаге Цонс:
&# к2714; Алл-ин-Оне услуга – претплата укључује све инструменте за стварање веб странице са некретнинама. Морате само да повежете домен.
&# к2714; Интегрисани ЦРМ – интуитиван и једноставан за употребу ЦРМ долази са упозорењима о листи, алаткама за управљање кућним купцима, опцијама препоручене мреже итд..
&# к2714; МЛС исправке – корисници могу имати користи од аутоматизованих МЛС ажурирања сваких 10 минута како би се испоручили најтачнији подаци ван кутије.
&# к2714; Бесплатан хостинг – укључено је у цену претплате без додатних трошкова.
&# к2714; Опције оглашавања – Реалтори ће моћи да промовишу своје веб странице путем Фацебоок огласних кампања.
Збуњујућа цена цена.
Оптион Ограничена опција шаблона.
✘ Недостатак прилагођавања и алата за веб дизајн.
✘ Нема апликација или додатака.

Шта је добро за?

Ако погледате листу инструмената, постаје јасно да је листинг Виллаге намењен професионалним реалторсима који траже напредне МЛС могућности интеграције и начине промоције свог бренда..

С друге стране, корисници можда неће провести сате покушавајући да схвате како све функционише. Они су у стању да креирају и распоређују веб локације спремне за одлазак за мање од 15 минута. Као резултат тога, имамо једноставан, али професионалан софтвер за реалторс који не жели само да гради веб присутност, већ и да управља пословном имовином и промовише робну марку на мрежи.

Лакоћа коришћења

Сеоски списак је изузетно једноставан за коришћење. Међутим, чини се да је таква једноставност главна негативна страна. С једне стране, поступак уређивања је врло једноставан. Ви бирате предложак, уносите неке измене, додајете листе и идете уживо.

Са друге стране, свака тема има само три главне опције које укључују и саму почетну страницу, одељак са картицом својства и подешавања мапе. Другим речима, нема шта да се прилагоди. Корисници ће морати да се баве унапред дизајнираним изгледима који изгледају исто. Све што можете да урадите је да промените садржај и додате своје слике без шансе да преуредите старосну структуру или чак додате видгете. Добра вест је да постоји пробно време за пробни програм за израду веб локација и одлучивање да ли вам одговара.

Почетак

Зачудо, корисницима ће можда требати више времена да се пријаве, а не да направе веб локацију спремна за одлазак. Да бисте започели са седиштем листинга, морате да додате тражене детаље који укључују корисничко име, презиме и брокерско име. Такође морате навести свој емаил и изабрати лозинку.

Листингвиллаге регистрација

Главни изазов је потврдити себе као Реалтор. Корисници морају одабрати МЛС списак из доступних опција или се обратити тиму за подршку ако не успеју да пронађу свој унос. Можда ће потрајати и време. У следећој фази корисници ће имати још један разлог за разочарање.

Иако можете започети са 14-дневним бесплатним пробним временом (образац за пријаву потврђује ову чињеницу), и даље ћете морати да наведете своје податке о наплати. Накнада за претплату аутоматски ће се откупити када истекне пробно раздобље. Неки можда мисле „Ах, коначно! Регистрација је завршена! ”. Јок! Сада је потребно да потврдите свој рачун. Када систем употријеби корисника са одговарајућим пописом МЛС-а, послаће се потврдно писмо. Слиједите везу унутра да бисте прешли на сљедећу фазу.

Избор домена

Нећете моћи да одаберете или измените изглед док не одаберете а име домена. Такође изгледа врло чудно у поређењу са другим произвођачима веб страница, што корисницима омогућава да дубоко уђу у процес уређивања и повежу домен само приликом објављивања веб локације.

Систем ће аутоматски генерисати неколико опција имена на основу добијених информација (име, град и други подаци). Након што пронађете ону која вам највише одговара, кликните на “Маке ит Мине!” дугме и сачекајте док се домен не региструје.

Вјероватно мислите: „То је то! Сада могу да направим веб страницу! “. Опет, не. Када се регистрација домена заврши, добит ћете потврдно писмо са везом које ће вас на крају одвести у програм Буилдер веб локација. Процес је подмукао и дуготрајан колико и звучи. Али да ли то вреди? Погледајмо унутар алата за прављење веб локација.

Уређивање тема

Одабир теме први је и најважнији корак у процесу креирања веб странице. На левој бочној траци видећете све опције изгледа унутар командне табле. Свака тема долази са тренутним прегледом, што је прилично повољно иако је избор шаблона врло ограничен. Поред тога, сви имају скоро сличну структуру и елементе.

Списак тема за уређивање листа

Након што одаберете тему, можете уређивати прилагођена поља почетне странице. О дизајну веб странице не можете много да учините. Корисници могу да додају логотип, упишу назив веб локације, промене величину банера, измене боје текста, назначе податке о контактима који ће се приказати на сајту итд. Затим можете отићи на картицу имовине и тамо додати својства.

Додавање својстава исто је као и рад с основном страницом производа. Да би се објекат приказао, корисници морају да наведу контактне податке некретнина, преузму профил својства и додају ЦТА блок. Постоји галерија у коју можете додати слике, смер и одсеке за мапирање. Овде је све врло једноставно.

Листингвиллаге поља за уређивање

Ваша веб локација је скоро спремна за употребу. Завршна фаза је рад са подешавањима мапе и додавање прилагођених локација. Оба процеса ће бити описана у функцијама & Одељак о флексибилности.

Карактеристике и флексибилност

Као што смо раније поменули, листинг Виллаге је уско оријентисан градитељ веб локација. Корисници не треба очекивати напредне (или бар малолетни) СЕО подешавања, прилагођени виџети, бескрајне могућности интеграције итд. Платформа има ограничен низ алата оријентисаних на нишу. Али ти алати раде сјајно.

Подешавања мапе

Витална карактеристика за веб локације са некретнинама. Корисници не могу само да интегришу мапе погодне за мобилне уређаје са својствима наведеним у падајућем менију већ организују и локације које бирају ону за покретање листе. Реалторс могу одабрати град за који желе да буде почетна тачка као и начин приказивања свих некретнина (са или без цена).

Подешавање мапе листа

Поред тога, корисници ће имати приступ огромној колекцији прилагођених икона. Они се могу користити за обележавање неких својстава и других елемената веб локације, идентификовање одређених подручја и зона на мапи, истицање инфраструктуре око некретнине, итд..

Подешавање мапе листа

Додавање прилагођених локација

Виллаге листинг олакшава додавање прилагођених локација које нису наведене у МЛС листи. Функционалност је врло једноставна. Потребно је само да дефинишете зону унутар датог суседства, исцртате то подручје и додате га листи. Корисници ће пронаћи потребне алате за управљање прилагођеним локацијама (додајте, избришите, ресетујте или сачувајте).

Листингвиллаге додавање прилагођене локације

Контролна табла компаније Реалтор

Функција за праћење месечних или недељних статистика, укључујући ангажман купаца, укупан број прегледа и посетилаца. Реалторс могу надгледати сваку некретнину засебно, као и проматрати укупне статистике у потребном периоду. На контролној табли су приказани купци који су комуницирали са одређеним ентитетом, који садрже њихове контакт детаље и могућност дељења неких локација директно са контролне табле..

Контролна табла некретнина на листи некретнина

Хомебуиер Манагемент

Алат долази као део интегрисаног ЦРМ-а. Побољшава управљање контактима и чини једноставно креирање препоручних мрежа купаца. Све започиње додавањем новог кућног купца – оног који се икада бавио вашом веб страницом или имовином.

Картица садржи податке о контактима, детаље и једноставна средства за одржавање контакта. Власници веб локација моћи ће да прате посете домаћег купца, прате упозорења и посматрају куће додане у своје фаворите.

Листингвиллаге хомебуиер манагемент

Дељење друштвених медија

Помоћу ове платформе реалторс ће моћи да деле својства на друштвеним медијима. Кључна предност овде је то што корисници могу да деле не само једну локацију, већ листу од око 4 представљена својства која удовољавају преференцијама кућних купаца. Софтвер ће аутоматски генерирати преглед друштвеног прегледа, као и омогућити да га делите на другим друштвеним платформама, укључујући Твиттер, Пинтерест, итд..

Дељење друштвених медија на листи

Дизајн & Предлошци

О дизајну Листинг Виллаге-а не можемо много испитати. Има неколико добро изгледајућих шаблона. Али сви су скоро исти. Главна страна је то што се корисници мало суоче са тим. Не треба очекивати напредни веб дизајн или алате за прилагођавање. Платформа је развијена за прављење локација за некретнине у неколико минута (не помињући поступак регистрације).

Листингвиллаге шаблони

Да будем искрен, изгледи нису тако лоши. Свака тема односи се на одређени стил дизајна. Они су прилагођени мобилним уређајима са свим потребним функцијама које се већ налазе на страници. Ко је крив што Реалторс-у нису потребни многи од њих? Свакако, не излиставање Виллаге.

Подршка муштеријама

Списак Виллаге има сјајну корисничку подршку. Иако не постоји демо верзија за тестирање платформе, видео туторијали подучавају корисника буквално свакој ситници од пријављивања до корака приликом додавања прилагођених локација. База видео знања је огромна са различитим деловима који укључују:

  • Уређивање веб страница;
  • Дасхбоард и Феатуред Листинг;
  • Друштвена дељења, управљање купацима и још много тога.

Функција Ливе Цхат је други начин да ступите у контакт. Поред тога, корисници се могу обратити тиму за подршку телефоном или е-поштом. Платформа се такође може похвалити растућом Фацебоок заједницом

Корисничка подршка листингвиллаге

Планови & Цијене: Колико кошта котирање села?

Да ли листинг Виллаге има бесплатну пробну пробу? Да јесте. Међутим, бесплатна пробна верзија заправо није бесплатна, јер ћете и даље морати да наведете своје податке о наплати. Дакле, систем ће откупити средства са картице без обавјештења. Што се тиче плаћене верзије, претплата ће вас коштати 49 долара, укључујући све софтверске функције, домен, хостинг + 10 УСД за Фацебоок огласну кампању.

Примери веб сајтова са стварним уносом

Агенција за некретнине

Агенција за некретнине

Веб локација за претрагу имовине

Веб локација за претрагу имовине

Списак прегледа села са закључком

Листинг Виллаге је градитељ веб локација у уској ниши. Послужује Реалторс приликом креирања корисничких и функционалних градитеља веб страница за некретнине. Иако софтвер не пружа корисницима довољно СЕО инструмената, веб дизајна или алата за прилагођавање, он добро служи свом задатку.

Корисници ће ценити једноставан поступак уређивања без вештина кодирања. Систем чини додавање и управљање имовином нешто док интегрисани ЦРМ може вам омогућити да најбоље искористите своју листу контаката и препоручну мрежу. Цена изгледа прилично приступачно ако упоредимо листинг Виллаге са другим произвођачима веб локација за некретнине. Ипак, можда ћете пронаћи флексибилнији и јефтиније решење суочен са Вик (у било коју сврху најлакши градитељ веб страница) или ВордПресс (опен-соурце ЦМС са бесконачним могућностима веб дизајна и интеграције).

Покушајте с пописом Виллаге Нов

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me