Преглед Иахоо веб сајта

Иахоо Вебсите Буилдер – је алат за израду веб страница који омогућава креирање веб локација које имају јак пословни фокус и који имају више функција повезаних са пословањем. Услуга је доступна под различитим именима током 20 година и још увек је тражена код малих предузећа, предузетника и реномираних брендова.


Платформа је обезбеђена као део Иахоо производа, иако се сам систем у почетку истакао као поуздан и моћан претраживач. Програм за прављење веб локација поседује интегрисани хостинг и моћан сет функција испод хаубе. Због уграђеног едитор за превлачење и повлачење, систем је прилично једноставан за употребу, како за почетнике, тако и за професионалне веб дизајн.

Да ли сте у праву да покренете веб локацију за мали бизнис и треба вам услуга која ће удовољити вашим потребама веб зграде? Тада је крајње време да сазнате више о платформи и упоредите је са другим конкурентним алатима за веб изградњу. То је управо оно што ћемо сада радити. Дакле, пређимо на детаљни преглед Иахоо Смалл Бусинесс прегледа да видимо које су функције и опције спремне да понуде.

1. Једноставност употребе

Иахоо Буилдер вебсајтова за мале кориснике је платформа једноставна за коришћење која обухвата једноставност, практичност и приступачност. Будући да је у почетку прилагођен за новорођенче, систем уопште не треба да захтева било какву техничку или веб дизајн позадину. Овде је све сасвим разумљиво, мада, интерфејс система на први поглед може изгледати некако нејасно. Градитељ веб локација подржава уређивање превлачењем и испуштањем и није тешко започети с њим.

Иахоо Едитор

Једна од првих ствари коју корисници примете, када раде са градитељем веб локација, јесте лакоћа поступка пријаве. Регистрација у систем не изискује много напора и времена – брза је, једноставна и захтева вам само неколико минута. Само испуните образац за пријаву да бисте унијели своје име и презиме, е-пошту и лозинку за приступ контролној табли.

Регистрација Иахооа

Одмах након тога биће вам понуђено да одаберете предложак и наставите са његовим прилагођавањем. Имајте на уму да ћете након пријаве аутоматски остати на бесплатном плану и нећете морати да наведете детаље о контактима или кредитној картици да бисте започели. То је згодна опција коју већина новопридошлица цени због могућности да истраже скуп функција и побољшају своје вештине без икакве журбе и губитка труда / времена / буџета.

2. Карактеристике & Флексибилност

Сет функција за изградњу веб локација Иахоо Смалл Бусинесс није конкурентан – у реду је као самосталан производ, али заиста губи пару у поређењу са другим веб услугама попут Вик или уКит.

Иахоо функције

Са пуно прилагодљивих дизајна, алата за израду веб страница, тематике прилагођених мобилним уређајима и мноштвом опција које доприносе ефикасности и практичности процеса израде веба, градитељ веб страница свакако је вредан пажње нетехнолошких као и професионалаца веб дизајна.

Без обзира на тип веб локације који ћете покренути, Иахоо Смалл Бусинесс је топ одредиште за започињање. Веб странице, хостинги, домени и моћан сет функција – градитељ веб страница има све што ваше предузеће треба да би постигло успех на мрежи.

Треба, међутим, напоменути да градитељ веб локација Иахоо Смалл Бусинесс још увек нуди карактеристичан скуп карактеристика, што је довољно да покрије главне потребе за веб дизајном почетника који су спремни да покрену своје пословне пројекте.

Систем нуди бројне флексибилне функције за мала и средња предузећа која омогућавају покретање и управљање квалитетним веб локацијама. Доносимо брзи преглед најкориснијих функција које вреде пажње свих, који ће користити алатку за прављење веб локација:

 • ВИСИВИГ уређивач веб страница, што доприноси једноставности израде веб страница и искључује потребу за коришћењем кодирајућег знања;
 • Импресивна галерија апликација, која нуди десетине квалитетних апликација које се могу интегрисати у вашу веб локацију;
 • Богат избор домена нуде се по конкурентним ценама;
 • Поуздан веб хостинг што омогућава хостинг веб локација на системским серверима. Систем хостинга садржи алате за израду веб страница. Ово искључује потребу тражења независних пружатеља услуга хостинга, штедећи новац, труд и време;
 • Прилика да се ваше предузеће пријави са преко 60 локалних директорија у једној контролној табли. Овако добијате контролу над уносима ваших компанија, остављајући потенцијалним купцима који се налазе у вашој локацији да открију вашу компанију;
 • Корисници Иахоо Смалл Бусинесс могу добити корпоративне е-поруке са именима њихових домена, што помаже повећању веродостојности веб страница и поверењу корисника;
 • Блоггинг платформу, где можете покренути пристојан блог и повезати га са веб страницом у неколико једноставних корака. Треба само да додате одговарајући одељак веб локацији која је у фази развоја, изаберите изглед свог блога и прилагодите га по жељи.

Систем користи Решење беле етикете нуде ИМ Цреатор, што омогућава максималан учинак сета значајки овог моћног градитеља веб локација.

Скуп функција омогућава изградњу и објављивање квалитетног вебсајта са системом, али и даље му недостаје дубља прилагодба и флексибилност. Међутим, програмери услуга настављају радити на унапређењу његове функционалности, због чега се скуп функција проширује.

Програм за прављење веб локација Иахоо Смалл Бусинесс недавно је представио Бусинесс Макер решење. Ово је све на једном месту за власнике малих предузећа који траже сјајну прилику за започињање, управљање и раст својих онлајн подухвата. Ова функција омогућава држање свих ваших пословних алата при руци на једном месту.

Иахоо Бусинесс макер

Бусинесс Макер вам помаже да извучете максимум из искуства веб веб презентације и на тај начин нуди интегрисани скуп алата за управљање свим аспектима везаним за пословање. Оно што вам је потребно је да одговорите на неколико питања о својој компанији коју систем тражи да вам препоручи персонализовани план за развој веб локација како бисте приступили вашим потребама. Одговори ће се даље користити како би систем разумео, да ли вам је потребан локални списак, продајно место, детаљан пословни план итд. И то није то. Водићете се кроз све фазе процеса дизајнирања веб странице како бисте са њим могли да се лако носите.

Још један истакнути врхунац платформе је њен напредни сервис за дизајн веб страница, који пружа прилику за покретање и управљање професионалним веб локацијама за мала предузећа. Тим од ВордПресс стручњаци који раде за услугу направиће веб локацију засновану на ЦМС-у с обзиром на ваше потребе да представе идентитет вашег бренда и промовишу ваше пословање на најбољи могући начин.

Цијене стручњака за Иахоо Десигн

Све што је потребно да наручите пројекат од Иахоо Веб Десигн Сервицес је да разговарате о својим преференцијама и захтевима са стручним веб дизајнером како бисте поделили своју визију пројекта, пружили све пословне информације које поседујете (логотип, садржај, медијске датотеке , контакти итд.), разговарајте о дизајну и сачекајте док сервисни стручњаци направе веб локацију за вас. Оно што је важно, услуге тима нису ограничене само на развој пројеката. Уместо тога, они пажљиво прате начин функционисања ваше веб странице како би био функционалан и ажуриран.

Услуга дизајнирања веб страница нуди две претплате које се разликују у погледу термина, хостинга / складиштења, услуге, алата и функција које укључују. Ово су Стандард и Премиум планови, чија цена износи 99 и 299 УСД месечно, а подразумева се шестомесечни план.

Процес промоције предузећа није ограничен само на израду веб локација. Морате бити у могућности да надгледате свој пројекат након тога да бисте постигли жељени резултат и били у стању да издрже конкуренцију у ниши. Овде ће вам бити од велике помоћи систем Лоцалворкс.

Функција Лоцалворкс омогућава регистровање вашег предузећа са преко 70 листа и даљи преглед и анализа учинка вашег предузећа путем скенирања локалног пословања. Ова услуга је тренутно применљива за предузећа са седиштем у САД. Оно што вам је потребно је да унесете назив своје фирме и сачекате док систем не генерише потребне податке.

У случају да желите да ажурирате или измените податке своје веб странице, то можете независно да урадите у систему и информације ће се аутоматски ажурирати у свим посланим списковима. Поред тога, моћи ћете да видите извештаје о активностима корисника и флуктуацији у саобраћају, да прегледате извештаје које су купци написали директно на контролној табли система и да изводите друге важне радње. Трошак коришћења ове функције зависи од одабраног плана. Дакле, мораћете да платите 23,25 УСД месечно за стандардни план или 33,25 УСД / месечно за Премиум план одобрен да извршите једнократну годишњу уплату.

3. Дизајни

Од данас, Иахоо Смалл Бусинесс буилдер нуди мало ограничену колекцију предложака, која укључује 36 унапред дизајнираних чистих тема које могу урадити посао за вас. Ради једноставности коришћења и економичности времена претраживања, предлошци су подељени у неколико категорија на основу нише на коју се фокусирају.

Иахоо Темплатес

Ови укључују Посао, услуге, дизајн, здравље и фитнес, фотографија, ресторани и храна, каталог и малопродаја, портфељ и животопис, мода и лепота, венчања, музика и видео, смештај и све. Само претражите категорију која вас занима, одаберите тему за почетак и персонализирајте је без икаквог кодирања. Теме су оптимизоване за мобилне уређаје и изгледају сјајно на било ком уређају. Они су створени за прављење запањујућих веб локација са високим перформансама.

По потреби можете побољшати њихов дизајн разним мултимедијалним функцијама које систем нуди. Све у свему, Иахоо Смалл Бусинесс предлошци су модерни, модерни и уредни – управо то требате покушати за промоцију свог предузећа.

Да ли намеравате да започнете јединствени пројекат са персонализованим дизајном? Тада систем пружа могућност одабира и прилагођавања празне теме од почетка. Након што се пријавите за систем, добићете приступ контролној табли, а затим и контролној табли, где ће вам се понудити да прилагодите стил веб странице помоћу уређивања боја и фонтова, додавање / уређивање / брисање блокова и одељка са садржајем. Заправо, избор опција прилагођавања дизајна је овде прилично ограничен, што донекле ограничава слободу креирања дизајна.

4. Корисничка подршка

Иахоо Смалл Бусинесс има снажан значај центар за помоћ у заједници, где неискусни корисници могу да пронађу одговоре на своја питања и реше проблеме са којима се суочавају, када користе систем. Ово је главна интернетска дестинација за контакт с другим корисницима, разговор о горућим проблемима, преглед више чланака, туторијала и контактирање тима за подршку, ако је потребно.

Да би поједноставили прегледавање, програмери услуга издвојили су главне категорије које садрже сва повезана питања. Без обзира да ли имате проблема са својим налогом, услугама, трговинским решењима, веб хостингом, доменима, градитељем веб локација, локалним маркетингом итд., Проналажење решења за њих неће бити тешко. Само наведите услугу или проблем који вас занима да бисте добили релевантне опције подршке.

Центар за помоћ за Иахоо Буилдер за помоћ

Прикладан филтер за претрагу омогућава прегледавање овог одељка како би пронашли чланке и дискусије за које би се могло показати да су вредан извор информација.

Постоји и прилика да потражите потребне информације на блогу заједнице, где можете добити трикове и савете о томе како ефикасно водити посао. Исто је и са форумом заједнице. Ово је место на коме можете наћи пуно грана и тема, придружити се разговорима у њима како бисте разговарали о пословним изазовима, поделили своје искуство и помогли другим корисницима да реше своје проблеме..

Градитељ веб страница такође има свој ИоуТубе канал на који постављају занимљив и информативан видео садржај, који вам такође може помоћи да покренете и управљате својом веб страницом. Штавише, произвођач веб локација нуди корисничку подршку 24 часа дневно, цхат уживо и професионалну интернетску помоћ доступну свим корисницима премиум плана.

5. Политика цена

Буилдер веб локација Иахоо Смалл Бусинесс тренутно има 3 опције цене и бесплатну пробну верзију, која траје месец дана. Након завршетка пробног поступка, мораћете да надоградите на један од следећих планова:

Иахоо Полици Полици

 • Стартер план (бесплатно), који нуди бесплатан домен иахооситес.цом, 3 ГБ простора за складиштење диска, шаблоне специфичне за индустрију, неограничену пропусност и веб странице, 24/7 цхат, телефонску и интернетску подршку, уграђен СЕО, бесплатну везу са ССЛ сертификатом;
 • Основни план (4,99 УСД / месечно наплаћује се), који обухвата функције које подразумева Стартер план плус бесплатни домен укључен у годишњи план, 5 ГБ простора за складиштење диска, једно поштанско сандуче е-поште и више именика е-поште, мобилна апликација ИСБ Инсигхтс, гаранција задовољства од 30 дана;
 • Професионални план (9,49 УСД / месечно наплаћује се) који пружа све функције горе наведених планова плус напредне опције као што су регистрација приватног домена, 10 ГБ простора за складиштење диска, 5 поштанских сандучића и више псеудонима е-поште.

Без обзира за који ћете план ићи, систем нуди 30-дневну гаранцију поврата новца. Ово је значајан фактор за многе кориснике који повећава поверење купаца и лојалност.

6. За и против

Иахоо Смалл Бусинесс нуди значајне функције за мала и средња предузећа која су потребна за покретање и управљање пристојном веб страницом. Међу предностима и недостацима система, има смисла споменути следеће:

Прос:
Против:
&# к2714; Фокусирање на мала и средња предузећа;
&# к2714; Укључени су домен, прилагођена веб локација, хостинг и пословна е-пошта;
&# к2714; Бела ознака;
&# к2714; Бусинесс Макер;
&# к2714; Услуга дизајнирања веб страница;
&# к2714; Локални систем;
&# к2714; Листа малих предузећа итд.
✘ Непостојање покретача е-трговине, што искључује могућност покретања и управљања веб продавницама;
✘ Ограничени скуп функција и флексибилност у поређењу са угледним градитељима веб локација
✘ Одсуство пословних видгета (као што су повратни позиви и проширења ливецхат-а), што је пресудно за градитеља пословног веб сајта;
Недостатак шаблона (систем тренутно нуди 36 тема, што није довољно за савременог градитеља веб страница);
Збуњујућа контролна табла за не-технике.

Закључак

Иахоо Смалл Бусинесс је произвођач веб страница који пружа опсежну функционалност ван оквира. То се сврстава на високо место у погледу употребљивости, пружајући потпуну листу функција за мала и средња предузећа. Услуга омогућава израду веб локација које се лако управљају и прилагођавају, мада их можда не збркају не-технологије..

Градитељ веб страница пружа име домена, хостинг и пословну е-пошту како би покрио све пословне потребе клијената. Постоји и прилика да промовишете спискове својих компанија у више десетина локалних директорија како би се осигурала максимална изложеност на мрежи и стварање промета. Све веб странице креиране у систему поседују ССЛ сертификат, што обезбеђује њихов несметан и сигуран рад.

Предлошци веб локација су оптимизиран за мобилне уређаје према заданим поставкама и може се лако прилагодити због широког спектра интегрисаних алата за веб изградњу. Иахоо Смалл Бусинесс има платформу за блогање, али јој недостаје еЦоммерце енгине, што је штета многим власницима предузећа. За остале кориснике, градитељ веб страница је функционалан и приступачан. Ако то још нисте пробали, крајње је време да то учините.

Испробајте Иахоо бесплатно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map