Кинста Ревиев

Кинста – је управљани ВордПресс хостинг решење представљен 2013. године. Дизајниран је за власнике веб локација који траже стабилан и сигуран дом за своје ВП странице. Осим основних карактеристика и алата, платформа омогућава претплатницима да користе и инфраструктуру коју одржава Гоогле. Другим речима, можете да користите Гоогле Цлоуд Платформ док је сам Кинста Препоручује Гоогле хостинг провидер.


Компанија нуди неколико планова који би могли изгледати мало скупље него у просеку. Међутим, они пружају довољно сигурности, перформанси и флексибилности за веб локације које покрећу ВордПресс. Не бисте требали бити ВП стручњак за почетак Кинста. Провајдер хостинга обезбеђује брзо време учитавања страница и користи све најновије технологије да би смањио ризик од застоја.

Да ли је платформа добра? Постоје ли скривени спотицања или проблеми које треба размотрити? Овај преглед је да осветли све аспекте коришћења Кинста хостинг решења. Будите у току.

1. За и против

Кинста тврди да испоручује беспрекорну веб локацију упркос плану. Хостинг платформа се може похвалити добром продуженом брзином и великом брзином учитавања веб страница. Долази са богатим сетом функција, мада неки проблеми и недостаци спречавају га да буде савршени ВордПресс хостинг провајдер.

Кинста Прос:

 • Добре перформансе – Кинста је показао сјајне резултате током свог последњег броја реакција ДНС сервера достигавши 10 од 10 са просечним резултатом од 179 мс. Чак је и боље него што је препоручио Гоогле 200мс.
 • Близу савршеног времена – платформа гарантује 99,9% продуженог радног времена, што се показало 100% у децембру 2018. године.
 • Лакоћа коришћења – док је ВордПресс сам по себи тешко најлакши за употребу, Кинста нуди онолико функција колико је потребно да процес изградње буде брз и једноставан чак и за новорођенче. Корисници могу прелазити између различитих верзија цПанел-а, као и додати нове додатке, тестирати веб локацију или радити са подешавањима користећи корак по корак. У исто време, можете да отворите нови налог у секунди, док подешавање или ВП миграција тешко да ће бити изазов.
 • Аутоматске резервне копије програма ВордПресс – не требате бринути о сигурносним копијама веб локација иако је ручно управљање и даље доступно. Инструментална табла пружа детаљне статистике и резервне записе са датумом и другим важним информацијама.
 • Хостинг оптимизирано путем е-трговине – Кинста вам омогућава да градите Веб локације са е-трговином и пружа функције изван традиционалног ВооЦоммерце бесплатни ВордПресс додатак.

Корисничка подршка је такође прилично квалификована иако постоје неки пропусти који нам не дозвољавају да је уврстимо у списак Кинста про стручњака. Погледајмо још неке недостатке:

Кинста Цонс:

 • Нема телефона – то можда није критично питање јер осим огромне базе знања и бројних водича, сервис има напредни систем за куповину карата, који омогућава тренутно контактирање. Специјалисти за подршку обично реагују у не дужем од 40 секунди поред Ливе Цхат и Интерцом функционалности.
 • Цене – неки корисници ће од самог почетка бити преплављени ценама плана. Међутим, ако се удубите дубоко у функције које нуде, трошкови више неће изгледати збуњујуће.
 • Недостатак хостинга путем е-поште – Кинста не обезбеђује повезани хостинг хостинг, што значи да ћете морати да тражите услуге трећих страна.

Са друге стране, Кинста препоручује неке повољне опције хостинга путем е-поште које корисници могу сами да поставе. На пример, Г Суите препоручује платформа. Пронаћи ћете одговарајућу варијанту са лакоћом. Сада, истражимо карактеристике хостинга, перформансе, цене и остале виталне аспекте да бисмо имали јасно разумевање да ли је вредно обратити пажњу или не.

2. Могућности хостинга

Кинста је богата могућностима. Власници веб локација ће имати буквално све што је потребно да изврше подешавање или премјештају са већ постојећих ВП веб локација. Платформа посвећује много пажње својој флексибилности, сигурности и перформансама. Штавише, корисници Кинста имају шансу да превазиђу основне инструменте хостинга.

Кинста командна табла

Гоогле Цлоуд Платформ

Већ смо споменули да је Кинста хостинг платформа коју препоручује Гоогле. Ова чињеница чини да се компанија издваја од осталих ВордПресс оптимизованих хостинг провајдера. Добијате пуни приступ Гоогле Цлоуд-у који користе водеће платформе попут Снапцхат, Цоца-Цола или Спотифи.

Као део Гоогле платформе засноване на облаку, Кинста нуди флексибилну инфраструктуру за хостинг са сервером који се налази у 20 различитих делова света, укључујући Азију и Европу.

Побољшане перформансе са аутоматским оптимизацијама МиСКЛ базе података

Одлична функција за оне који користе ВордПресс ЦМС. Платформа користи засебан изоловани контејнер за веб локацију ВП. Сваки контејнер долази с додатном МиСКЛ инстанцом поред аутоматске оптимизације базе података како би се осигурало стабилно радно мјесто и без грешака.

Систем је омогућен сваке недеље да спречи кварове МиСКЛ базе података. Не морате ручно управљати подешавањем. Ова функција је омогућена и аутоматски се обрађује.

Делује на следећи начин:

 1. Процес оптимизације се покреће аутоматски сваке недеље.
 2. Открива и исправља могуће грешке у покретању базе података.
 3. Ако систем не може да поправи грешку, обавештење се шаље техничкој подршци и системским администраторима.

Као резултат, ова функција обезбеђује здравље вашег ВордПресс сајта и стабилан рад.

Више безбедности са аутоматским поновним покретањем резервне копије ПХП-а

Ако се ПХП верзија из неког разлога смањила, вероватно ћете је морати поново покренути из последње резервне копије ручно са контролне табле. Кинста је процес учинио 100% аутоматизован захваљујући својству самоизцељења.

Другим речима, нећете ни приметити када вам се ПХП може покварити. Систем га аутоматски поново покреће. Ако је проблем превише компликован да би алат могао да га реши, сисадмин ће бити обавештен да изврши ручно поправљање.

Аутоматске сигурносне копије

Платформа управља аутоматским резервним копијама упркос плану. Сваки корисник ће моћи да се користи овом функцијом. Међутим, корисници плана уноса ће имати прилику да користе услугу само у првих 14 дана, док виши пакети нуде ову функцију током дужег периода.

Да бисте управљали услугом, морате само да одете на контролну таблу и уђете у одељак „Резервне копије“. Тамо можете бирати између доступних пакета који укључују:

 • Дневне сигурносне копије.
 • 6-сатне резервне копије.
 • Почасне резервне копије.

Без обзира на то што сте одабрали, платформа ће аутоматски управљати услугом. Штавише, можете прегледати евиденцију резервних записа по дану у реалном времену без преузимања.

Стагинг Сервице једним кликом

Ова функција је сјајна за кориснике који желе тестирати своје веб локације пре увођења. Другим речима, постављање омогућава тестирање нових додатака и интеграција пре него што их додате у свој живи пројекат. Услуга омогућава прилагођавање и уређивање кодова, видгета, апликација и додатака како би се осигурала њихова несметана операција у стању.

Додатни алати: Сите Цацхе, ССЛ, ПХП Енгине итд.

Поред јединствених Кинста функција, платформа нуди и широк спектар додатних опција које су од велике користи када год вам је потребно да побољшате или прилагодите своју веб локацију:

 • ПХП Енгине – корисници могу без проблема да прелазе између различитих доступних ПХП верзија. Ако имате неких техничких проблема или се једноставно желите вратити на претходну верзију, платформа вам омогућава да поново покренете свој ПХП енгине да бисте решили грешке у повезивању или друге кварове..
 • ССЛ – бесплатни ССЛ сертификат део је сваког Кинста плана. Штавише, не морате се бавити ручним преусмеравањем, јер ће функција ХТТПС Форце аутоматски усмерити ваш саобраћај на ССЛ заштићену верзију веб локације.
 • Аналитика – систем вам омогућава да пратите све потребне податке из детаљних статистика веб локације омогућених помоћу ПХП алата за надгледање до пропусности, топ захтева по приказима или бајтовима, ГЕО и ИП, кеша и још много тога.

Бесплатне функције

Сви планови долазе са бесплатним ЦДН-ом, поред ССЛ-а и неких других основних опција, корисници ће ценити најмање 1 бесплатну миграцију веб страница која ће вам омогућити да преселите постојећи мрежни пројекат који се напаја ВП-ом у Кинста по нула трошка. Још једна бесплатна функција укључује потпуни приступ премиум ДНС услузи омогућавајући корисницима да управљају сопственим евиденцијама зона. Корисници добијају 1 премиум ДНС место за сваку инсталацију. Другим речима, број инсталација је једнак броју Премиум ДНС места које добијете.

3. Перформансе

Брзина учитавања веб страница: Кинста тврди да има једну од најбољих стопа брзине учитавања међу другим хостинг провајдерима оптимизованим за ВордПресс. Недавни тестови показали су просечно 495 мс, стопа се увелике ослања на локацију веб локације.

Кинста Уптиме

Другим речима, корисници из Бангалор-а не треба очекивати исту брзину утовара као на пример у Немачкој. Овде је табела брзина по деловима света да ствари буду јасније. Такође можете сами да проверите било коју брзину учитавања веб локација. Само сазнајте где се хостира веб локација а затим користите један од доступних бесплатних алата, Пингдом, на пример.

Северна Америка575 мс
Сиднеи2.03 с
Јапан1000 мс
Сао Пауло1000 мс
Немачка222 мс
УК175 мс

Кинста користи напредни хардвер и има центре података и сервере инсталиране на 20 различитих локација у свету. Штавише, платформа користи инструменте за повећање брзине путем технологија попут ПХП 7, Нгник, ЛКСД и других софтверских решења за побољшање брзине веб странице и општих перформанси.

Уптиме Рате: провајдер хостинга гарантује 99,9% стопе продужетка за сваког свог корисника. Неки могу сматрати да је то само показивање. Међутим, резултати у децембру 2018. показали су огромних 100% продуженог времена. Да би осигурао одличне резултате, Кинста користи сопствену мрежу алата за праћење и праћење како би проверавао са продуженим радним минутама сваког минута.

4. Сигурност

Платформа чини много у погледу сигурности. Користи ЛКСЦ и ЛКСД додатно Гоогле Цлоуд Платформ, што омогућава да се кориснички рачуни и ВордПресс веб локације оставе изоловани. Такав приступ резултира бољом апсорпцијом ДДоС напада као и спречавањем других ризика и сајбер претњи.

Већ смо споменули аутоматске израде сигурносних копија које такође побољшавају укупну сигурност сајта. Додатна сигурносна средства су следећа:

 • Шифровани ССХ & СФТП веза – омогућава сигуран и сигуран приступ веб страници. Ова опција долази заједно са БЕСПЛАТНИМ ССЛ енкрипцијом.
 • Интеграциона ограничења – овај се углавном односи на додатке који могу садржати потенцијални ризик од злонамјерног софтвера. Као што сви знамо, власници веб локација требало би да се одлуче за поуздане програмере додатака када користе ВордПресс. Кинста вас спречава да се одлучите за штетне и потенцијално ризичне апликације.
 • Превенција напада – додатна средства за безбедност укључују мере за смањење ризика од ДДоС-а и хакерских напада. Они укључују блокирање, ГеоИП и још много тога.
 • Хацк Фик Феатуре – Кинста пружа гаранције чишћења након хакавања за уклањање злонамерних кодова и враћање веб локације са сигурним приступом.

Платформа прати целу мрежу сајтова и никада не покреће пројекте које покрећу неподржане верзије ПХП-а

5. Корисничка подршка

Корисничка подршка једна је од најјачих страна Кинста-е. Иако нема телефонски број, корисници ће и даље моћи да ступе у контакт одмах уз помоћ функције Ливе Цхат. У исто време, овде је интегрисани додатак Интерцом.

Корисници могу да прате своју историју ћаскања да би пронашли проблем који им је потребан. Прозор остаје отворен чак и ако прегледавате друге одељке и алате, што је прилично згодно. Тим за подршку доступан је свакодневно.

На располагању је и гомила актуелних чланака Кинста блог поред огромне платформе база знања. Обухвата различите аспекте постављања ССЛ сертификата и миграције веб страница ВордПресс на савете за побољшање перформанси веб локације и опоравак од катастрофе.

5. Политика цена

Свеукупно, Кинста испоручује 10 доступних пакета. Планови изван Ентерприсе 4 пакета омогућавају купцима да се обрате тиму за подршку како би направили индивидуално прилагођени план, у зависности од њихових потреба. Све расположиве понуде поделили смо у три главне категорије: Основни, Бизнис и Предузеће. Сви планови укључују бесплатну ССЛ и ЦДН услугу. Платформа гарантује поврат новца у року од 30 дана.

Основни планови:

 • Стартер – кошта 30 долара месечно, укључујући 1 ВордПресс инсталацију и 10 ГБ простора за складиштење.
 • Про – кошта 60 долара месечно, укључујући 2 инсталирања ВордПресс-а и 20 ГБ простора за складиштење

Пословни планови:

 • Посао 1 коштају 100 УСД месечно са 5 инсталација ВП-а и 30 ГБ простора на диску.
 • Посао 2 коштају 200 долара месечно са инсталирањем 10 ВП-а и 40 ГБ простора на диску.
 • Посао 3 коштају 300 долара месечно са инсталирањем ВП-а и 50 ГБ простора на диску.
 • Посао 4 коштају 400 долара месечно са 40 инсталирања ВП-а и 60 ГБ простора на диску.

Ентерприсе Планови:

 • Предузеће 1 коштају 600 долара месечно са 60 инсталирања ВП-а и 100 ГБ простора на диску.
 • Предузеће 2 коштају 900 УСД месечно са 80 инсталација ВП-а и 150 ГБ простора на диску.
 • Ентерприсе 3 коштају 1200 долара месечно са инсталирањем 120 ВП-а и 200 ГБ простора на диску.
 • Ентерприсе 4 коштају 1500 долара месечно са инсталирањем 150 ВП-а и 250 ГБ простора на диску.

Кинста има засебна понуда за непрофитне организације и пружа попуст од 15% на сваки план веб локација које покрећу цркве, добротворне заједнице итд. Осим почетног попуста, непрофитне организације могу рачунати и на 15% снижење цена у случају унапред плаћеног пакета. Сваки непрофитни члан добија 60-дневно бесплатно пробно раздобље.

Доња граница

Кинста је добар ВордПресс хостинг са гомилом напредних функција и технологија за побољшање перформанси веб странице. Платформа далеко од тога да буде јефтина. Корисници могу пронаћи повољније алтернативе. Међутим, ово је вероватно једини недостатак. Тешко ћете пронаћи продужену брзину и брзину пуњења исте брзине уз напредну техничку подршку за сузбијање сајбер претњи и после чишћења.

Укратко, Кинста би могла бити добра вредност за новац који наплаћује узимајући у обзир сарадњу с Гоогле Цлоуд платформом, интуитивну командну плочу и једноставну подешавање веб страница, решења сервера оптимизована за е-трговину и побољшане укупне перформансе.

Почните с Кинста

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map