ХостПапа Ревиев

ХостПапа Ревиев


ХостПапа – домаћин је број један у Северној Америци. Платформа тренутно домаћин више од 500.000 веб локација. Купци могу имати користи од широког спектра функција и услуга које пружа тим стручњака у различитим нишама, од подешавања хостинга и изградње веб страница до регистрације домена и маркетинга.

За разлику од многих других хостинг провајдери, ХостПапа је компанија пуног циклуса која вам заправо омогућава изградњу, одржавање и промовисање вашег пословања са темеља. Корисници могу бирати између различитих серверских решења која садрже добре перформансе, напредна безбедносна средства, хостинг за веб локације засноване на ВП-у и интернетске продавнице. Треба поменути и свеобухватну подршку, једноставност коришћења и гомилу бесплатних алата који се испоручују уз сваки хостинг пакет.

1. За и против

ХостПапа може одговарати различитим пројектима на мрежи, од малих предузећа и веб локација заснованих на садржајима до сложенијих пројеката е-трговине. Нуди приступачне планове, несмерену пропусност са сваким пакетом упркос цени или нивоу, као и почетни план за две веб странице уместо једног, као што то чини већина хостинг хостинг провајдера..

Поред тога, компатибилан је са свима главне ЦМС платформе и нуди одвојени хостинг оптимизиран за ВП поред свог сервера пакета сервера у мрежи.

Упркос незнатним недостацима, ХостПапа је и даље једна од најбољих понуда на тржишту.

Професори ХостПапа:

 • Фрее Домаин – сваки корисник добија бесплатан домен са сваким планом хостинга. Било да вам треба улазни пакет са минималном имовином или максималним ресурсима да бисте напајали своју дигиталну продавницу, систем свима пружа бесплатан домен.
 • Две веб странице од почетка – за разлику од већине осталих хостинг провајдера који нуде основни план за једну веб страницу, ХостПапа долази са бољом почетном понудом која је доступна за две веб странице од самог почетка.
 • Гоод Уптиме – иако се многе компаније труде да обезбеде 100% продужетка за своје купце, то звучи нереално. Међутим, ХостПапа је врло близу ономе са просечном брзином рада од 99,9%.
 • Подршка током цијелог сата – корисници се могу обратити тиму за подршку 24 сата дневно или приступити широкој бази знања која садржи више водича и видео туторијала.
 • Додатне функције – ХостПапа је платформа пуног циклуса која нуди додатне услуге као што су прилагођени градитељ веб локација, подешавање и интеграција онлајн продавница, бесплатна миграција веб локација, маркетиншки пакети за пословне и физичке особе итд..

У исто време, корисницима се можда неће свидети одсуство наменског решења сервера као и неки други мали недостаци.

Цонс против ХостПапа:

 • Брзина учитавања странице могла би бити боља – последња истраживања приказују брзину учитавања странице од 759мс. Упркос чињеници да неке платформе нуде већу брзину, ХостПапа је још увек победио индустријски стандард, који је тренутно 890мс.
 • Скупо обнављање плана – ако вам се свиђа хостинг и желите да га наставите користити, можда вам се неће свидети цена обнове. Може бити двоструко већа у поређењу с почетном ценом.
 • Аутоматизиране сигурносне копије веб страница – ова функција је доступна само за кориснике Бусинесс Про плана.

ХостПапа је добро хостинг решење упркос неким малим недостацима. На крају крајева, нико није савршен, док платформа пружа солидну надокнаду у виду додатних услуга и могућности. Погледајмо ближе шта нуди.

2. Могућности хостинга

Провајдер хостинга пружа све што је могуће да осигура сигуран и стабилан рад веб странице. Поред тога, корисници могу рачунати на неке додатне погодности приликом алата за пословне маркетинг, инструменте за креирање сопствене веб локације у неколико минута, регистровање бесплатног домена итд..

 • Бесплатни домен за све – сваки корисник ХостПапа има прилику да региструје домен и користи га у оквиру одабраног хостинг плана бесплатно у трајању од 1 године. Штавише, платформа има своју прилагођену услугу регистрације домена без потребе за пребацивањем између различитих веб локација.
 • Цустом Вебсите Буилдер – максимално искористите алат за прављење веб локација који је једноставан за употребу и дизајниран је за новорођенче. Не захтева вештине кодирања или програмирања. Искористите интуитивни едитор за превлачење и испуштање да бисте креирали и распоредили веб локације са земље.
 • Интуитивни цПанел – Сам хостинг је врло једноставан за употребу, углавном захваљујући интуитивној контролној табли. Корисници ће моћи да управљају сваком доступном услугом са једне ХостПапа надзорне плоче.
  ХостПапа цПанел

 • Пословна решења путем е-поште – водите и управљајте својим интернетским пословањем помоћу основних алата Корисници могу добити пакет Г Суите који укључује Гмаил корпоративни налог, гомилу алата за сарадњу у канцеларији и 30 ГБ простора за складиштење података.
 • Неограничена пропусност – сваки план нуди неограничен простор на диску или се одлучите за најјефтинији улазни план или напредни пакет са проширеним хостинг ресурсима.
 • Бесплатан пренос домена и миграција места – ХостПапа тим ће вам помоћи да пребаците већ постојећи домен или веб локацију на платформу. Пренос домена је бесплатан, као и миграција веб страница која се користи без застоја пројекта.
 • Греен Хостинг – ХостПапа је један од првих хостинг провајдера који се изјаснио као зелено решење сервера. То значи да воде рачуна о окружењу и свету у којем живимо. Да би напајали локације, користе обновљиве изворе као и искоришћавају највише енергије ветра и сунца.
 • Хостинг интернетске трговине – систем има засебно решење за хостинг е-трговине за кориснике који то само планирају створите дигиталну продавницу и оне који већ имају готов пројекат е-трговине. Пакет се састоји од бесплатне миграције веб локација, неограничених производа за продају, помоћи у подешавању и конфигурацији, консултација и бесплатне ССЛ енкрипције.
 • ВП-оптимизирано хостинг – да ли си посвећен ВордПресс лепеза? ХостПапа нуди своје хостинг решење оптимизовано ВП-ом који садржи унапред инсталирани ЦМС, уграђене додатке и безбедносне функције, бешавне интеграције веб локација, аутоматско ажурирање ВордПресс-а и још много тога.

Као резултат тога, имамо врхунског хостинг провајдера са свим потребним функцијама поред напредних услуга за оне који траже не само хостинг већ и веб целокупни веб решење за развој пројеката, промоцију, подршку и одржавање.

3. Перформансе

Као што смо раније напоменули, чак и најнапредније технологије никада неће дозволити да имате 100% продужено време. Међутим, неки хостинг провајдери су врло близу тој стопи. А ХостПапа је један од њих. Последњи тестови и истраживања показују 100% продуженог рада у последњих неколико месеци. Ако откријете мање продужење радног времена током првих 30 дана коришћења хостинга, можете затражити пуни поврат.

ХостПапа УпТиме

Сваки план долази са Цлоудфларе ЦДН функционалношћу. Омогућава бољу глобалну размјену упркос локацији посетилаца. ХостПапа користи ССД управљачке програме који су бржи у поређењу са ХДД-ом. Такође уграђени систем за кеширање осигурава већу брзину учитавања странице која тренутно износи око 759 мс. Резултат је бољи у поређењу са индустријским стандардима. Цацхевалл се користи за додатну заштиту веб локација.

ХостПапа Перфоманце

Такође помаже у оптимизацији пројекта и побољшању времена реаговања на веб страницу. Укупни учинак је добар док ХостПапа тим стално ради на свом развоју.

4. Сигурност

Неке безбедносне карактеристике зависе од плана хостинга и решења сервера које одаберете. На пример, аутоматске резервне копије веб локација доступне су само у програму Бусинесс Про. Сматрамо да ова функција вриједи платити тај новац јер систем креира листу од неколико точака враћања док се подаци похрањују на одвојеним локацијама како би се спријечило потпуно пад.

Они који се одлуче за дељено хостирање цениће Панда Цлоуд систем против нежељене поште који је интегрисан у сваки план и који је већ укључен у цену. Средства за основну сигурност укључују заштитни зид сервера, откривање злонамјерног софтвера и вируса, дигитални надзор пријетњи и прекид. Неки од планова долазе са приватношћу домена и наменском ИП адресом, док сви пакети нуде бесплатну ССЛ енкрипцију.

5. Корисничка подршка

ХостПапа успоставља свеобухватан приступ ономе што зовемо корисничка подршка. Осим неколико начина за тренутни контакт који укључују телефон, цхат уживо и систем издавања карата, корисници могу рачунати и на помоћ која му се пружа путем:

 • Видео туторијали и водичи – покривају сва главна питања. Научићете како да започнете са хостингом или градњом веб локација.
 • База знања – садржи на тоне чланака који су подељени у релевантне категорије. Они су намењени хостингу, доменама, е-маиловима, итд.
 • Локални експерти – ХостПапа има тим стручњака који могу извршити постављање, довршити миграцију веб локација, прецизно подесити веб продавницу или чак саградити веб локацију испочетка за вас. Све што требате је да пошаљете захтев преко одељка До-Ит-Фор-Ме.

Све горе наведене функције доступне су свим корисницима упркос плану претплате.

6. Политика цена

Ево нас на одељку за цене. Откријмо колико кошта ХостПапа и која сервер решења испоручује. Почећемо са стандардним веб хостингом који је доступан у три главна плана:

Цене ХостПапа

 • Стартер трошкови $ 3,95 за две веб странице и неограничену пропусност.
 • Пословни трошкови $ 3,95 за неограничене веб локације и несмерени ССД.
 • Трошкови Бусинесс Про $ 12,95 све неограничене функције и побољшања сигурности.
 • Треба проверити цену плана обнове јер је можда двоструко већа. Планови хостинга оптимизовани ВП-ом исти су у погледу цена. ВПС хостинг ће вас коштати од 19,99 до 299,49 долара за оне који требају изузетне перформансе и имовину.
 • Решења за е-трговину представљена су на 4 различита места која почињу од 19,99 УСД за улазни план и 139,99 УСД за Диамонд план са неограниченим АПИ позивима производа, продајом на Амазону и еБаиу, аналитиком и још много тога.

Закључак

ХостПапа је моћан и једноставан за коришћење хостинг. Купци ће имати користи систем прилагођен почетницима за покретање, управљање и подржавање њихових веб пројеката уживо. Компатибилан је са свим главним ЦМС платформама укључујући ВордПресс, Јоомла, Друпал, и други. ХостПапа доноси зелена серверска решења која су сигурна за околину и свет у којем живимо.

Сваки план долази са гомилом одличних функција, док тим за корисничку подршку не само да помаже у решавању неких проблема, већ обрађује неке од поступака за вас. Сјајне перформансе, напредна сигурносна средства, приступачне цене и више хостинг пакета – ово је оно због чега ХостПапа вреди обратити пажњу.

Испробајте ХостПапа ОДМАХ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me