ХостГатор Ревиев

ХостГатор Ревиев


ХостГатор – је цлоуд хостинг сервис, што га разликује од решења за дељене сервере. Цлоуд технологије осигуравају побољшане перформансе и бољу сигурност веб странице. Скокови саобраћаја и преоптерећени сервери више нису проблем, јер хостинг у облаку користи неколико сервера унутар једног екосистема како би се осигурало да све функционише без проблема, у случају да било који од њих падне.

Платформа је себи дала добро име захваљујући довољно добрим перформансама, високој брзини рада и стабилној брзини. Нуди неколико пакета који укључују ВордПресс хостинг и друга серверска решења за испуњавање ваших пословних циљева. Поред тога, има неколико јединствених опција које могу направити разлику када одаберете реномираног и сигурног хостинг провајдера.

1. За и против

ХостГатор је један од најдуговјечнијих хостинг пружатеља услуга на тржишту. Развијала се током година нудећи нове функције.

Корисници могу да бирају између неколико хостинг решења која укључују не само базиране на облаку већ и ВПС, дељене, наменске и ВП оптимизоване сервере.

Упркос свим опцијама, што крајњем кориснику доноси, могу се ипак догодити неки мали недостаци. Дефинишите основне предности и недостатке ХостГатор хостинг платформе.

Професори ХостГатор:

 • Добри резултати испитивања брзине – према недавним тестовима које је спровела Битцаптцха, ХостГатор даје резултате А + упркос локацији. Тестови су показали велику брзину учитавања страница чак и на локацијама са сједиштем у САД-у.
 • Беспрекорно време – брзина продужења платформе је близу савршене. ХостГатор сервери су показали 99,94% у последња 24 месеца. Неколико хостинг провајдера може се похвалити таквом стабилношћу.
 • Безбедносне функције – платформа брине о безбедности веб локација корисника, нудећи нове алате поред редовних ажурирања система, инструмената за спречавање могућих превара, нежељене поште, преваре итд..
 • Додатна средства – ХостГатор као решење сервера заснованог на облаку обезбеђује стабилну веб локацију која се покреће чак и ако се један од сервера поквари. Другим речима, платформа има додатне ресурсе за коришћење у било које време.
 • Интуитивна контролна табла – систем је прилично једноставан за употребу чак и за почетнике који се никада раније нису бавили хостинг услугама. Платформа је развила ексклузивни контролни панел са свим алаткама тик испред корисника на досегу клика.

Треба напоменути и чињеницу да је ХостГатор приступачан хостинг упркос огромном избору практичних функција. Међутим, већина корисника не воли неке ствари о платформи.

Цонс против ХостГатор:

 • Бројне упселлс – можда вас нервирају бескрајне понуде додатних производа и пакета који вам можда никада неће требати. Политика продаје је прилично иритантна.
 • Ограничена меморија – неки ће то можда изненадити јер је меморијски простор прилично ограничен. Максимални план долази са само 6 ГБ простора. То можда није довољно за растуће или компликоване пројекте.
 • Накнада за домену – иако сви планови укључују бесплатан домен, бићете приморани да платите додатну накнаду у случају да одбијете коришћење након истека једне године. То звучи као чудна политика цена.

Ако се упореди са свим добрим и лошим странама ХостГатор понуде, још увек изгледа као добро решење за хостинг за власнике веб локација који жуде за широким ресурсима сервера, чврстим безбедносним технологијама, довољно добрим перформансама и неким додатним погодностима које ћемо додатно описати.

2. Могућности хостинга

Осим основне функционалности која укључује типичне сигурносне алате, велику брзину и добру стопу продуженог рада, ХостГатор има и неке посебне инструменте за испоруку ван кутије. Своја сервер решења чине још флексибилнијим.

 • Гатор Вебсите Буилдер – платформа има свог прилагођеног програмера веб страница за креирање једноставних веб локација у неколико минута. Алат не захтева техничке вештине и омогућава новопеченим људима да праве пројекте из темеља без кодирања. Инструмент има одвојено тржиште апликација са додацима и додацима уз стандардне СЕО опције, интеграцију гатеваи-а за плаћање, функције блогања и још много тога.
 • Проширени безбедносни пакет – систем нуди добар сигурносни алат са 4 различита решења у пакету. Они укључују алат за приватност домена, ЦодеГуард, СитеЛоцк и Г Суите. Прочитајте више о свакој безбедносној функцији у одељку „Безбедност“.
 • Управљање ресурсима – корисници добијају потпуну контролу над додељеним ресурсима. Можете их надгледати и користити кад год је то потребно захваљујући сервер-технологијама заснованим на облаку.
 • Оптималне конфигурације кеширања – платформа користи интегрисано кеширање да би се осигурала већа брзина учитавања веб страница. Странице се учитавају и брже када се то затражи из облака.
 • Мирроред Цопиес – систем користи технологије зрцаљења података. Они дјелују као дистрибутери података на више уређаја. Функција се аутоматски укључује.
 • Прилагођена контролна табла – ХостГатор има ексклузивни цПанел који пружа потпуну контролу над вашим налогом, корисници су у могућности да креирају нове налоге као и да управљају неограниченим поддоменама са једне надзорне табле.
  Управљачка плоча хостгатора
 • ВП-оптимизовани хостинг – добра особина за све љубитеље ВордПресс-а. То укључује бесплатну миграцију сајтова, бешавну интеграцију са ЦМС-ом, једноставну контролну таблу и још много тога.

Као што видите, платформа има неколико добрих додатака који нуде осим хостинга основне функције. Треба напоменути и неколико бесплатних опција, укључујући повезани ССЛ и једногодишњи бесплатни домен за све ХостГатор купце.

3. Перформансе

Платформа користи напредне технологије да би се осигурало стабилно функционирање веб локације. Поред рјешења заснованих на облаку, ХостГатор користи зрцалне технологије и кеширајуће конфигурације да би максимално искористио брзину учитавања странице. Последњи тестови су доказали да хостинг провајдер испуњава захтеве за нивоом А + док просечна брзина учитавања страница износи 691мс.

Стопа продуженог рада била је близу 99,94% у посљедње двије године. Такође, поседује дата центре који се налазе у различитим деловима света, укључујући уједињене државе и Европу. Осигурава брз одговор сервера чак и у Аустралији (413мс), Сингапур (447мс) и Бразил (281мс). Ако циљате публику са седишта у САД са своје веб локације, сервер ће одговорити за мање од 1 секунде.

4. Сигурност

Већ смо рекли неколико речи о сигурносном комплету ХостГатор. Садржи неколико напредних технологија које су доступне сваком кориснику у једном пакету. Пакет сигурносних алата састоји се од следећег:

 • ЦодеГуард – систем који ће сигурно чувати ваш ручни рад уз помоћ аутоматских дневних полеђа и до три веб странице која се обнављају месечно у случају да нешто пође по злу.
 • СитеЛоцк – технологија за блокирање напада ботова. Аутоматски открива злонамјерни софтвер и пријетње преваром и елиминира њихов извор.
 • Бесплатни ССЛ – корисници ће ценити интегрисану ССЛ енкрипцију дизајнирану да обезбеде сигурне трансакције.
 • Приватност домена – алат за заштиту ваших личних података. Садржи технологије које такође уклањају вашу е-пошту од нежељене поште.

5. Корисничка подршка

ХостГатор нуди више начина за добијање потребне помоћи у случају техничких или других проблема. Корисници ће ценити неколико тренутних начина да се обрате тиму за подршку. Они укључују функцију за ливе цхат и бројеве телефона у зависности од места становања клијента. Одаберите међународни телефон или локални телефонски број. Такође постоји шанса за слање факса.

Подршка за Хостгатор Ливе

Још један начин да се реши ваш проблем је да уђете у огромну базу знања са многобројним видео водичима, туторијали поред купаца и портала подршке. Доступне су у облику заједнице са мноштвом корисних информација. Такође можете да унесете блог компаније са различитим чланцима, описима ажурирања и другим материјалима који би вам могли добро доћи.

6. Политика цена

Платформа нуди неколико серверских решења у зависности од врсте и захтева ваше веб локације. Пакет за хостинг на бази облака је улазни. Долази са три главна плана:

Цене хостгатора

 • План лечења почиње са $ 2,75 месечно за један домен са 2 ГБ меморије.
 • Трошкови бебиног плана $ 3,95 месечно за неограничене домене и 6 ГБ простора на диску.
 • Цена пословног плана је $ 5,95 са неограниченим доменима и 6 ГБ меморије.

Сви планови укључују бесплатни ССЛ и једногодишњу домену. Лоша вест је да морате да платите накнаду за домену, чак и ако је не планирате продужити после 1 године. Накнада је 17,99 УСД за сваки домен који имате.

Корисници се такође могу одлучити за планове оптимизоване ВП-ом који коштају 5,95, 7,95 и 9,95 долара, зависно од плана. Није баш толико приступачно као што бисте могли очекивати узимајући у обзир јефтиније опције доступне на тржишту, укључујући Блуехост са основним планом ВП који почиње од 2,95 УСД месечно.

ВПС хостинг почиње од 29,95 УСД месечно, док ће вам наменски сервери коштати 118,99 УСД месечно у случају да вам је потребно више дигиталних средстава и ресурса.

Закључак

ХостГатор је моћан и сигуран хостинг хостинг провајдер са довољно функција за искориштавање. Развијаће се за различите типове веб локација, укључујући е-трговину, мале компаније или пројекте засноване на садржају. Омогућава избор сервера који садрже добре перформансе и напредна сигурносна средства. Интуитивно је и лако се користи поред свеобухватне корисничке подршке.

Провајдер хостинга нуди неколико серверских пакета. Међутим, неки од њих изгледају прецијењене, поготово у поређењу са другим алтернативама представљеним на тржишту хостинга. С друге стране, ХостГатор још увек вреди платити тај новац.

Испробајте Хостгатор ОДМАХ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map