Дудамобиле Ревиев

ДудаМобиле – је услуга која омогућава брзо и професионално креирање ДИИ мобилних веб локација. Систем се издваја из гомиле због свог експлицитног фокуса на претварању веб локација на радној површини у мобилне веб локације оптерећене функцијама, тачније пред вашим очима!


ДудаМобиле се користио за циљање власника веб локација који из неког разлога нису успели да направе веб локације спремне за мобилне уређаје, али нису имали намеру да свој пројекат оптимизују за прегледавање путем мобилних уређаја. Није било потребе за потпуном обнављањем верзије веб локације за радну површину како би била прилагодљива. Уместо тога, корисник је имао прилику да се придружи ДудаМобиле-у како би створио засебну мобилну верзију готовог пројекта. У многим случајевима се то показало као разумно решење које је помогло у спречавању губитка промета и СЕО рангирања.

Недавно је, међутим, ДудаМобиле најавио прекид пројекта. То није зато што је било лоше или неефикасно. То је једноставно зато што је сама од себе наџивела – преовлађујућа количина савремених веб локација сада је створена према заданим поставкама. Ово је смањило интересовање корисника за производ и, самим тим, више не постоји потражња за њим. Уместо тога, можете користити Дуда буилдер веб локација што омогућава креирање одговорних веб локација у аутоматизованом режиму и у томе заиста успева.

Иако ДудаМобиле више није подржан, одлучили смо да оставимо преглед производа какав је. То би могло бити корисно оним корисницима који имају веб странице изграђене помоћу ове услуге и који би могли бити заинтересовани да одговоре на своја питања овде.

1. Једноставност употребе

За разлику од других произвођача веб сајтова, ДудаМобиле није у питању дизајнирање и објављивање потпуно новог сајта од нуле, ради се на томе да вашу постојећу веб локацију оптимизујете за прегледавање путем мобилних уређаја.

Дуда Мобиле Едитор

Док се пријављујете за пробну верзију платформе, од вас ће се тражити да наведете своје податке за пријаву и лозинку, уз телефонски број и постојећу веб локацију коју желите да припремите за мобилне уређаје. Чим завршите с тим, бићете преусмерени на контролну таблу веб локација, где ћете такође моћи да приступите статистикама веб локација, ресурсима подршке и општем информацијом о налогу.

Цео процес креирања мобилних веб локација је смешно једноставан: све што требате је да унесете УРЛ веб странице и кликнете дугме. У само неколико секунди добићете приступ уређивачу где можете да започнете промену изгледа, заглавља, икона страница итд. Такође ћете моћи да уређујете странице веб страница повлачењем и испуштањем популарних, пословних, дизајнерских и друштвених одељка или елемената (као што је Клик – дугме за позив, Гоогле мапе, Гоогле АдСенсе, обрасци за контакт, спискови, раздељивачи, налози на друштвеним мрежама итд.). Овде је такође могуће прилагодити подешавања СЕО и страница као и додати нове странице у верзију мобилног веб локације. Интерфејс је врло интуитиван и не захтева уопште техничко знање.

2. Карактеристике & Флексибилност

ДудаМобиле је препун функција, и мобилних и стандардних. Чак и ако немате веб локацију за десктоп, уз Дуду можете добити мобилну страницу – само унесите УРЛ адресе своје Фацебоок странице и она ће повући њен садржај на вашу нову веб локацију за мобилне уређаје. Током уређивања, додатни садржај се може увести из других извора.

Дуда Мобиле Превиев

Остале карактеристике укључују:

 • Карактеристике за мобилне уређаје: кликни за позив и кликни за текст; Интеграција Гоогле мапа која пружа корак по корак упутства до локације од опеке и малтера; мулти-локација за компаније широм региона; кликни на е-пошту.
 • Онлине заказивање.
 • Мобилни купони.
 • Праћење мобилних уређаја – ДудаМобиле има своју апликацију за праћење.
 • Опције распореда и могућности стила – услуга омогућава избор између различитих распореда навигације (Листа, Матрица, Проширивање, Дно, Врх) и стилова (Заокружен иконицама, у квадрату са иконама, прозиран са иконама, транспарентан са стрелицама или у квадрату са стрелицама).
 • Избор позадинске слике странице, стила текста, наслова, дугмади.
 • Постављање детаља заглавља на свим страницама веб странице (тип и избор слике, промене величине, подешавање итд.).
 • Напредно прилагођавање веб страница (СЕО и подешавања страница, активирање Пусх обавештења, избор наслова странице, уређивање садржаја, интеграција популарних, пословних, дизајнерских и друштвених елемената).
 • Уређивање ЦСС / ХТМЛ кода.
 • Аутоматско креирање резервне верзије веб локације која се може вратити када год вам затреба.
 • Погодна опција прегледа.
 • Покретање блогова и е-трговине.
 • Израда странице и скочних прозора.
 • Превлачење и повлачење виџета.
 • Библиотека садржаја (можете да увезете садржај са постојеће веб локације, да га прикупите са клијента или ручно учитате).
 • Прилагодљива правила персонализације.
 • Вишејезична подршка.
 • Приступ статистикама веб локација (дневно / недељно / месечно).
 • Приступ ресурсима за корисничку подршку.

3. Дизајни

ДудаМобиле користи ваш тренутни дизајн веб страница како би створио јединствено искуство мобилних уређаја које ће се подударати са укупним стилом вашег веб присуства. Када се генерише аутоматска верзија вашег мобилног сајта, можете је изменити помоћу едитор-а за превлачење; додајте додатни садржај; сакривање елемената и промена навигације – а све то не утиче на веб локацију радне површине.

Дуда Мобиле Десигн

ДудаМобиле едитор омогућава потпуни приступ изворном коду за већу флексибилност и контролу.

4. Корисничка подршка

ДудаМобиле нуди а центра за самопомоћ покривају разне теме. Овде се налази и ресурсни центар са врхунском индустријом и базом знања о технологији.

Ако не можете да пронађете одговор у центру за помоћ, можете се обратити њиховој подршци путем уредника. Корисници Премиум плана могу добити подршку за телефон и ливе цхат, док се остали клијенти могу обратити тиму за корисничку подршку путем телефона. Процењено време чекања за добијање одговора телефоном износи 2-3 минута радним данима. Примање е-маила са одговором на ваше питање трајаће мало дуже – отприлике 2-6 сати радним даном. ДудаМобиле константно угошћује корисне вебинаре и студије случаја, које се потом објављују заједно са десетинама видео записа о подршци.

5. Политика цена

Бесплатна верзија платформе пружа корисницима довољно функција за прилагођавање и објављивање доброг веб сајта за мобилне уређаје. Бесплатне веб локације подржане су огласима: на врху и у дну сваке странице налази се малени ДудаМобиле оглас. Поред тога, нећете моћи да користите прилагођени домен за своју веб локацију (изгледаће овако: мобиле.дудамобиле.цом/сите/миситенаме).

Дуда Мобиле Прице

Да бисте откључали пуни потенцијал ДудаМобиле-а, морате надоградити свој налог. Градитељ веб страница тренутно нуди три плаћене претплате. Ови укључују:

 • Основни (14 УСД месечно, ако се наплаћује годишње) – укључује 1 веб страницу и могућност израде додатног вебсајта за 14,25 УСД / месечно који се наплаћује;
 • Тим (22 УСД месечно, ако се наплаћује годишње) – нуди пробни план, 1 веб страницу, заједнички приступ веб страници за 4 члана тима, опцију Вхите Лабел, могућност покретања додатне веб локације за 9,75 УСД / месечно (наплаћује се годишње) и опсежне алате за сарадњу тима;
 • Агенција (74 УСД месечно, ако се наплаћује годишње) – укључује 8 веб локација, заједнички приступ веб локацији за 10 чланова тима, опцију Вхите Лабел, више алата за сарадњу тима, приступ АПИ-ју и извоз сајта, аццоунт.план.феатуре.видгетБуилдер и могућност креирања додатне веб локације за 8,25 УСД / месечно наплаћене годишње.

6. За и против

ДудаМобиле има низ предности и недостатака који могу утицати на избор платформе. Због тога је важно да их будете свесни унапред.

Прос:
Против:
&# к2714; Градитељ мобилних веб локација;
&# к2714; Погодан уређивач превлачења и пребацивања;
&# к2714; Једноставно прилагођавање и објављивање веб страница;
&# к2714; Више функција фокусираних на мобилне уређаје;
&# к2714; Детаљна прилагодба веб страница.
✘ Спор уређивач веб страница;
✘ Нема смисла за креирање засебних мобилних веб локација;
✘ Планови скупих цена.

Суштина

ДудаМобиле је претварач мобилних веб локација који се једноставно користи. Првобитно је коришћен како би помогао власницима сајтова да направе мобилне верзије својих стандардних веб локација без утицаја на њихов дизајн. Систем је једноставан за употребу за почетнике и професионалце веб дизајна јер уопште не захтева посебно знање кодирања.

Оно што морате учинити је да одредите УРЛ веб локације и гледате начин на који га систем претвара у мобилну верзију. То, међутим, не значи да не можете да учествујете у процесу прилагођавања веб локација. ДудаМобиле долази са сетом алата за прилагођавање дизајна, превлачењем и испуштањем, опцијом прегледа веб локације и другим питањима која су задужена за процес веб дизајна.

ДудаМобиле одлично функционира за власнике веб локација који немају мобилне верзије својих веб локација, али схватају потребу за њиховим покретањем. Како вријеме пролази, потреба за одговорним веб локацијама које одговарају свим радним површинама и мобилним уређајима расте, што може донекле умањити употребљивост система и потражњу за њим.

Имајте на уму да производ више није подржан због великог избора једноставних, потпуно опремљених и прилагођених градитеља веб локација који омогућавају стварање веб локација које одговарају на захтев. Ако сте у праву за покретање веб локације која ће бити оптимизована за претраживаче, наставите да истражујете популарне ДудаМобиле алтернативе. Њихова употреба знатно ће поједноставити задатак веб-изградње за вас, осигуравајући импресивне резултате.

Креирајте мобилну веб страницу бесплатно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map