Цонцрете5 преглед

Цонцрете5 – је бесплатан опен соурце ЦМС који долази са сетом досега и моћним опцијама за прилагођавање дизајна. Софтвер омогућава изградњу различитих врста пројеката, укључујући интернетске часописе и новине, веб локације малих предузећа, веб продавнице, непрофитне и владине веб странице, личне почетне странице, друштвене и друштвене пројекте итд. Стотине хиљада професионалних веб програмера изабрало је Цонцрете5 као поуздан алат за веб дизајн и пуно почетника је тачно да савладају услугу.


Дакле, шта чини Цонцрете5 достојним решењем за веб дизајнере који су спремни да успоставе професионалну веб присутност? Да ли поседује јединствене карактеристике због којих превладава над својим вишеструким конкурентима? Колико времена је потребно да истражите платформу и шта можете дугорочно искористити? Да бих одговорио на ова и друга питања која се тичу система, има смисла припремити детаљан Цонцрете5 преглед и то је управо оно што ћу сада радити. Хајде да почнемо.

1. Једноставност употребе

Цонцрете5 није једноставан систем за употребу за почетнике, што се тиче функционалности и скупа функција. Међутим, свима је то сасвим разумљиво и прикладно. Као ЦМС захтева прелиминарно преузимање и инсталацију, али можете бесплатно тестирати и сервис на мрежи, користећи њихову пробну верзију.

Платформа пружа дубоку флексибилност у програмирању кода и уређивању веб страница како би се омогућило креирање веб локација спремних за мобилне уређаје од почетка. Долази са уграђеним темама и додацима намењеним онима који нису заинтересовани да науче основе кодирања, али требали бисте схватити да стварна снага система лежи у његовим могућностима кодирања.

Цонцрете5 Едитор

Цонцрете5 долази са интуитивним уређивачем веб локација који олакшава постављање и прилагођавање вашег пројекта како би се постигли високи крајњи резултати. Погодан уређивач садржаја ВИСИВИГ омогућава гледање процеса израде веб страница у току опција превлачења и испуштања омогућава вам да одаберете и распоредите главне елементе веб локације како вам је потребно. Стога се ЦМС показао добрим решењем за израду веб страница, како за професионалце веб дизајна, тако и за нетехнике који нису свесни кодирања ситница..

Међутим, почетници се могу суочити са проблемима, док истражују систем и стварају прве пројекте с њим. То је зато што ЦМС још увек подразумева барем основну програмску свест и такође треба времена да се савлада. Ако вам је ово прво искуство веб дизајна, онда има смисла тестирати и побољшати своје вештине избор облака за креирање веб локација као Вик или уКит. Ови системи су једноставнији и довољно богати да могу да развију квалитетне веб странице.

2. Карактеристике & Флексибилност

Цонцрете5 пружа широк спектар функција које покривају различите потребе за прилагођавањем дизајна. Можете истражити скуп функција на контролној табли пре него што почнете да радите на развоју вашег пројекта. Ево детаљног прегледа функција Цонцрете5:

 • Опције интеграције – Систем долази са сетом уграђених проширења и додатака. Десетине њих су такође доступне на Цонцрете5 Маркетплаце и можете је прегледати у било које доба дана како бисте одабрали апликације које су вам тренутно потребне. Неки од најпопуларнијих додатака тренутно укључују дизајнер блокова, МрКДилкингтон – позадинску слику и прекривање преко цијелог екрана, једноставну галерију, стилизоване мапе, формифи, ХВ једноставан блок, ГДПР + колачић, китови ОВЛ китова, једноставан повратак на врх, јеРоов Цицле2 слиде Прикажи и још много тога.
  Ове апликације су бесплатне и плаћене, али ако имате дуготрајне циљеве веб дизајна, има смисла давати предност плаћеним додацима. Они су сигурнији и такође могу вашем пројекту дати напредну функционалност. Имајте на уму, међутим, да изградња веб локације за е-трговину са Цонцрете5 можда није добра идеја, посебно ако желите да покренете велику продавницу. Ствар је у томе што ЦМС-у недостају корисне интеграције популарне услуге е-трговине користи се за организовање продаје, подешавање опција плаћања и слања. Стога је платформа одличан избор за покретање информативних портала, блогова и веб страница предузећа.
 • Цонцрете5 уређивач страница

 • Маркетинг алати – Систем вам омогућава да креирате онлине обрасце и прикупљате податке о веб локацијама користећи напредне маркетиншке алате. Систем нуди интуитивни алат за прављење образаца, који омогућава креирање и уређивање интернетских образаца готово без икаквог времена. Такође можете да креирате анкете да бисте сазнали мишљења ваших корисника о разноврсним темама.
 • Интегрисано извештавање – Помоћу Цонцрете5 можете да генеришете системске извештаје за преглед резултата перформанси на веб локацији у стварном времену. То се ради на једној контролној табли, што је прилично згодно, брзо и ефикасно. Ова функција омогућава вам да гледате и контролирате статистику сесија корисника, њихово понашање и друге параметре који су од пресудног значаја када је реч о перформансама веб локације..
 • Блоггинг – ЦМС је идеално решење за блогање које омогућава додавање и прилагођавање блогова са пуним значајкама. Можете поставити више алата да бисте поставили свој пројекат. Цонцрете5 долази са РСС удруживањем, подршком више категорија, тема итд. Такође можете поставити опције приказа екрана, доделити права приступа блогу више аутора и прилагодити подешавања блога на основу ваших потреба и врсте пројекта.
 • Цонцрете5 Блог Едитор

 • Интегрисани систем коментарисања – Сервис долази са интегрисаним системом за коментарисање који подржава навођене коментаре и омогућава организовање и одржавање дискусија. Ту је и појединачна опција као што су бројање, функција модерирања коментара, идентификација нежељене поште, постављање аватар-а, могућност провјере аутентичности. Као власник веб странице можете да омогућите или онемогућите анонимне коментаре, као и да сортирате доступне коментаре како би одговарали вашим пројектним захтевима.
 • Модули – Систем омогућава приступ многим модулима које можете изабрати и интегрисати у своје пројекте како бисте побољшали њихову функционалност и дизајн. Модули су уграђени и можете их прегледати како бисте одабрали оне који највише одговарају вашем специјализацији. Неки од модула које овдје ваља споменути укључују РСС подршку, банере, веб статистику, обрасце за повратне информације, блогове и гласање, претрагу веб страница и још много тога.
 • Контрола приступа – Цонцрете5 омогућава подешавање корисничких права и управљање корисницима ваше веб странице. Можете да креирате различите корисничке групе на основу сопствених критеријума и правила објављивања пројеката. Поред тога, овде можете преузети потпуну контролу над својим током рада тако што ћете створити појединачне и заштићене лозинком веб странице са ограниченим приступом чланова.
 • СЕО – ЦМС је добро оптимизован за претраживаче, као и пројекти створени са њим. Нису потребне посебне интеграције, додаци, апликације или додаци за побољшање СЕО параметара. Можете бити 100% сигурни да ће се ваши пројекти доћи до водећих позиција, под условом да успете да извршите исправна подешавања. На тај начин можете да прилагодите УРЛ адресе веб локације, генеришете мапе сајтова, поставите мета ознаке итд.
 • Дељење друштвених медија – Цонцрете5 омогућава ефикасно дељење друштвених медија интеграцијом додатка Фаст Социал Схаре Буттонс. На овај начин ваши корисници могу добити приступ подацима ваше веб локације у друштвеним мрежама да би видели информације које тамо деле.
 • Напредна безбедност – Систем користи најновија достигнућа у технологији да би заштитио информације о веб локацији. На вама је да примените цаптцха, омогућите опцију одобравања садржаја, функцију Аудит Траил, верификацију е-поште, историју пријаве итд. Све веб локације креиране помоћу сервиса су компатибилне са ССЛ-ом, што омогућава унапређење сигурности пројеката.

Прочитајте и: Како направити веб локацију на ЦМС-у.

3. Дизајни

Платформа омогућава покретање одговорних веб локација које може се аутоматски прилагодити разним резолуцијама и димензијама екрана. Одмах након инсталације Цонцрете5 нуди стандардни предложак који можете или уредити или замијенити било којом другом темом по вашем избору. Ако не успете да нађете одговарајући бесплатни предложак у одељку са уграђеним дизајном и преферирате другу опцију, можете потражити предлошке Цонцрете5 на вебу или посетити интегрисани систем Маркетплаце да бисте прегледали колекцију која укључује.

Срећом, систем омогућава одабир свестраних тема за покретање било које врсте пројеката, а можете користити и ЦСС вјештине кодирања како бисте му дали жељени дизајн. Просечна цена тамо доступних плаћених тема износи 30 долара. Ако имате такву потребу, можете наручити и јединствену тему коју су развили трећи дизајнери специјално за Цонцрете5, али ово решење ће вас коштати више. Имајте то на уму.

Цонцрете5 Тхеме Едитор

Могуће је форматирати сваку веб страницу појединачно, учитавајући слике и видео снимке, одговарајуће тачке мреже и снопове. У исто време, постоји ВИСИВИГ едитор који долази са опцијама за превлачење и испуштање које вам омогућавају да креирате дизајн веб страница који одговара вашем имену бренда. Чим се ауторизујете са системом, бићете преусмерени на корисничко сучеље, где ћете видети неколико тастера помоћу којих можете да прилагодите дизајн веб странице и додате нове елементе одабраним веб страницама.

Међу опцијама за прилагођавање дизајна које можете испробати, има смисла споменути избор позадине и боја веза, замјену цјелокупне шеме боја на веб локацији, постављање насловних фонтова, текста и навигацијских елемената, попут врсте, величине и обриса. Веб странице су направљене од елемената који се могу одабрати и прилагодити у визуелном уређивачу. Ако овде недостаје било који блок, можете га додати право у корисничко сучеље – само активирајте дугме „+“ у горњем менију. На тај начин можете флексибилно прилагодити предложак без уређивања кода. Ово ће се сигурно свидјети не-технологијама.

4. Корисничка подршка

Без обзира на проблеме са развојем веб страница које наиђете, Цонцрете5 тим ће вам надоградити на један од неколико начина. Систем нуди информативни блог са пуно чланака везаних за нишу, а такође има опсежну подршку у заједници која се пружа путем форума, слацк сервиса, програма обуке и сертификације. На службеној веб страници ЦМС-а доступни су и више туторијала, информативна документација као и одељак „Контактирајте нас“, где ћете наићи на веб-образац за пословна упита који вам омогућава да ступите у контакт са тимом програмера платформе..

5. Политика цена

Цонцрете5 је бесплатни ЦМС отвореног кода који можете преузети директно са званичне веб странице платформе. Ако објавите готову веб локацију, нећете ићи без улагања хостинг регистрација и име домена. Када је у питању избор поузданог пружатеља услуга хостинга, предност ћете дати Блуехост биће добра идеја.

Систем одлично функционише за кориснике ЦМС-а, пружа скуп запањујућих погодности, укључујући инсталацију једним кликом, велику брзину учитавања страница, више скрипти итд. Блуехост нуди широку интегрисану тржишну функцију, е-трговинске функције, алате за маркетинг садржаја пословних апликација, бесплатна регистрација домена током једне године и пуно других предности. Што се тиче ценовне политике, она је такође међу лидерима у нишама. Тренутно систем нуди три претплате: Басиц (2,95 долара), Плус (5,95 долара) и Цхоице Плус. У случају да тражите напреднији скуп функција, домаћин вам омогућава да Про Про инвестирате $ 13,95 / месечно само у план.

Идите на преглед Блуехост-а.

Политика цена

Поред тога, можда ћете се суочити са потребом да улажете у плаћене додатке и предлошке. Иако, основна функционалност Цонцрете5 омогућава пролазак без додатне инсталације апликација, ово би могла бити добра идеја ако желите побољшати перформансе ваше веб локације и повећати промет. Досегните на интегрисано Маркетплаце услуге да бисте одабрали најбоље бесплатне или плаћене теме и додатке. Просјечни трошак шаблона износи 30 УСД. Цена моћних апликација које пружају дубоку флексибилност пројекта почиње од 100 УСД. Ово је посебно тачно када је у питању куповина додатака за е-трговину.

6. За и против

Цонцрете5 је прилично контроверзан систем. Садржи листу предности и недостатака који би корисници требали унапријед знати како би били спремни суочити се са потенцијалним потешкоћама док раде на развоју својих пројеката. Погледајте главне предности и недостатке коришћења услуге сада.

Прос:
Против:
&# к2714; Две методе уређивања веб страница – отворена структура кода за професионалце веб дизајна и визуелни уређивач за првотимце;
&# к2714; Нису потребне вештине кодирања;
&# к2714; Једноставно преузимање и инсталирање;
&# к2714; Резервна верзија;
&# к2714; Вишејезична подршка;
&# к2714; Интегрисано тржиште са десетинама додатака, образаца и додатака;
&# к2714; Квалитетни СЕО;
&# к2714; Маркетинг алати.
✘ Није лако савладати почетнике;
✘ Недостатак живе корисничке подршке;
Недовољно функционалности е-трговине.

Закључак

Цонцрете5 се истакао као поуздан и сасвим разумљив систем за управљање садржајем отвореног кода. Долази са унапред дизајнираним предлошцима и апликацијама намењеним онима који желе да избегну сложене проблеме кодирања, али не намеравају да креирање веб странице од почетка. Исто тако, постоји прилика за уређивање кодова веб локација како бисте добили потпуно јединствен дизајн веб локација овде. Систем се може похвалити активном заједницом корисника, професионалном подршком програмера као и широким могућностима обуке.

ЦМС обухвата функционалност, сигурност и једноставност употребе, посебно у поређењу са многим другим популарним системима. Сасвим је могуће подесити квалитетну веб страницу без вештине кодирања, али дугорочно ће ово можда потрајати. Међутим, ако заиста тражите једноставно, али професионално решење веб дизајна, зашто се онда мучити са замршеним ЦМС нијансама? Постоје много веродостојних градитеља веб локација, што вам може помоћи да оживите све ваше дизајнерске идеје.

Покушајте сада Цонцрете5

Започните данас, лако је!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map