Бандзоогле.цом преглед

Бандзоогле – је специјализовани програмер веб локација који се фокусира на развој веб локација за музичаре. Систем покренут 2003. године од стране музичког стручњака, који је додатно окупио тим мислилаца са позадином веб дизајна, систем је стекао популарност код свих који намеравају да створе пуну представљену и јединствену веб страницу која ће представити музички таленат и представити је публика.


Мото система звучи као: „Од музичара за музичаре“ и то је све што треба да знате о импликацији система и његовој главној нишној специјализацији..

Суочимо се са истином: број специјализованих произвођача веб страница користи се за прављење веб страница музичара је близу нуле. Увек је пријатно видети пристојно нишно решење. Бандзоогле је услуга која у идеалном случају задовољава потребе музичке публике. Садржи информације везане уз музику, нишу функционалности и прикладну стилску презентацију.

Ова услуга очигледно преузима ризик када се фокусира само на нишну циљану публику. Ако у току тестирања не може да понуди нешто посебно што ће га издвојити из масе у поређењу са другим музичким веб локацијама, његова употреба уопште неће имати смисла.

Дакле, шта је Бандзоогле? По чему се издваја од гомиле и шта разликује систем од осталих квалитетних услуга које се користе за прављење пословних веб локација? Да ли је вредно практичне примене или постоје друге сличне алтернативе међу осталим стандардним системима? Откријмо то сада!

1. Једноставност употребе

Систем изгледа привлачно на први поглед. Атмосфера и презентација система наилазе на нишне нијансе и то је један од главних наглашавања овог специјализованог градитеља веб страница. Након стандардне регистрације (име, адреса е-поште, лозинка), процес постаје прилично динамичан – баш као и ритам музичке вожње. Када бирате предложак, пружиће вам се могућност да одаберете неколико стандардних наслова и текстова, позадинску слику заглавља, поставите свој логотип и управљате неким другим нијансама. До тренутка када добијете приступ уреднику, веб локација ће бити већ мало прилагођена како би створила персонализовани утисак. Првобитно ће вам се приказати уводни видео који говори о системским могућностима. Тада можете самостално започети рад са системом.

Бандзоогле уређивач тема

Управљачка плоча укључује везе које вас преусмеравају на видео записе са узорцима коришћења тренутног одељка за уређивање. Генерално, пријатно је и прилично једноставно савладати Бандзоогле, без претеривања. Све опције су интуитивно представљене у систему. Ако из неког разлога нешто пође по злу, ту су едукативни видео одељци, одељци заједнице и помоћи, као и често постављана питања у вези са темом која вас занима. Овде је такође битно и сучеље. Изгледа баш као што музичар то и очекује. Концизан је и долази са прикладно одабраном схемом боја, фонтовима и логички постављеним опцијама / подешавањима. Можете га користити без икаквих специјалних припрема.

Једноставни елементи попут слика или текстова могу се уређивати директно на страници коришћењем ненаметљивог уређивача. Ако се суочите са потребом да извршите сложеније измене, мораћете да приступите интерфејсу преко целог екрана, због чега су главни блокови веб локација невидљиви, али омогућава уношење сложенијих измена, ако је потребно.

Ово, међутим, не представља проблеме Бандзоогле-овим корисницима, чак ни онима који први пут прегледају систем. Колико год је градитељ веб страница иницијално створен за неискусне музичаре, он дефинитивно заслужује да се сматра услугом која је једноставна за употребу и интуитивна..

2. Скуп значајки и флексибилност

Бандзоогле омогућава креирање веб страница музичара, које комбинују функције пословне веб странице, блога, постера, интернетске продавнице за продају музичких нумера итд. Све функционалне карактеристике су правилно изведене и лако их је прилагодити сопственим потребама. Добијате приступ алаткама за синхронизацију са богатим сетом услуга друштвених медија, прилику за објављивање страница и садржаја са затвореним приступом. Такође је вредно споменути да све веб локације креиране у систему изгледају привлачно на мобилним уређајима.

Бандзоогле Цонтрол Панел

Контролна табла Бандзоогле састоји се од два главна одељка за подешавање структуре, функционалности и дизајна веб локације, наиме „Уређивање садржаја“ и „Уреди тему“. Параметри поштанских адреса, корисничких налога и прегледа формираних нијансама система (количина саобраћаја, прикази страница, продаја, обожаватељи итд.) Као и Гоогле Аналитицс (за ручну употребу рачунара морате користити ручну поставку да бисте користили ову опцију) доступни су у такође на контролној табли. Постоји и систем форума заједнице и одељак „Помоћ“ који садржи детаљне описе текста свих опција услуге.

Тхе “Уређивање садржајаОдељак ”омогућава додавање нових страница и функција (виџета) на вашу веб локацију. Можете комбиновати тачке менија на веб локацији и створити подмени другог нивоа у било које време. Када додајете нову страницу на вашу веб локацију, можете да промените њен тип: празан, дом, музика, електронски комплет за штампу, емисије, продавница, блог, контакт, спољна веза, увод, фотографије, страница о страници. Називи веб страница јасно одражавају суштину садржаја и функционалности који ће тамо бити доступни. Овде је такође могуће подесити поставке видљивости.

Бандзоогле уређивач садржаја

Када креирате ову или ону врсту веб странице, биће вам понуђен изглед према вашим потребама. На веб страници ће се наћи блокови потребних виџета који ће се даље испунити фотографијама, текстовима, музичким нумерама, албумима, догађајима итд. Ово је разуман приступ који ће се свидети свима. Добијате образац који ће служити као узорак за новорођенче, уместо да се суочи са потребом да ручно додате виџете на нову страницу. Ово је погодно и практично са било које тачке гледишта.

Подразумијева се да ћете блоковима моћи управљати према потреби мијењањем њихових положаја, уклањањем или додавањем. Кликом на било који од ових блокова, добићете приступ листи подешавања у зависности од одабраног типа. На пример, блок “Догађаји” омогућава избор формата који приказује емисије, састанке са фановима итд. Овде ћете такође моћи да поставите поступак продаје карата путем интернета. Да бисте то учинили, морат ћете на своје емисије доставити податке о ПаиПалу и цијену карата.

Бандзоогле Додај запис

Блок са музичким нумерама омогућава избор врсте садржаја (албум, списак нумера, музички плејер), попуните опште податке о издању (година, опис, насловница, наслов), одобрите или ограничите приступ функцији преузимања (плаћено, прелиминарна куповина или бесплатно ) и додајте бонус датотеке клијентима. Ово се тиче поставки приказа албума. Број подешавања за листу нумера је још импресивнији и укључује кодове попуста, квалитет и дужину демо узорака, листу приказа, корисничку пошту и сл..

Слична детаљација поставки применљива је на све типове веб страница и блокова који су тамо представљени. Све је урађено на квалитетан и практичан начин. У одељку „Странице“ наћи ћете општа СЕО подешавања (кључне речи, мета тагове) и прилику за уметање сопственог кода у (ЦСС, јавасцрипт итд.). Складиште датотека налази се испод листе и укључује музику и фотографије, чија ће расположива количина зависити од врсте одабраног плаћеног плана.

Опције странице Бандзоогле СЕО

Када додајете садржај на страницу, функција (која се у другим системима назива и „видгети“) ствара подесиви блок, чији су узорци горе описани. Упишите све доступне функције Бандзоогле-а. Сви спадају у следеће категорије:

 • Основне карактеристике – наслов, текст, слика са / без текста, цитат, видео, догађаји, фотогалерија, блог, моје странице (листа икона са везама до ваших других веб локација), заглавље позива на акцију, ХТМЛ код;
 • Сите Виде – моје странице и плејер широм света (глобални плејер за сајтове);
 • Заједница – књига гостију и форум;
 • Е-трговина – продавница, музика, донација;
 • Алати за повратне информације – прилагођени образац, анкета, образац за пријаву путем листе за слање;
 • Спољни – Инстаграм галерија, Твиттер, Бандцамп Плаиер, Топспин Сторе, Бандсинтовн, ГигСалад Куоте Форм, ГигСалад Ревиев и Аирбит;
 • Остало – списак датотека, флеш (за уметање видео записа на веб локацију) и бројач удара.

Ови видгети (функције) су више него довољни да покрију целокупни спектар музичких потреба за веб дизајном. Листа видгета очигледно указује на опције услуге. У основи, ово је листа функција функционалности система. Постоје и општа подешавања веб локације, као и СЕО, подешавања веб странице и дизајна. Садржај ће садржавати све горе наведене функције. Врсте веб страница на којима се налазе на мрежи се разликују с обзиром на скуп видгета и њихову позицију на веб локацији.

Функције садржаја Бандзоогле-а

Такође је вредно споменути да постоји могућност креирања бесплатних одсека и њиховог поделе на потребан број стубова, што омогућава могућност постављања неколико карактеристика на једну хоризонталну површину. Можете да промените положаје елемената (плејер, образац, картица итд.) Унутар одељка у складу са вашим жељама, стварајући тако јединствену структуру шаблона.

Опишите све доступне Опције прилагођавања дизајна Бандзоогле-а Сада. Они зависе од подешавања која су пронађена у одељку „Уређивање теме“. У горњем десном углу видећете знакове различитих верзија екрана за мобилне уређаје. Увек можете погледати како ће се ваша тренутна верзија веб странице приказати на вашем паметном телефону, таблету или десктоп рачунару. Такође је могуће променити предложак у било које време у случају потребе.

Уређивач дизајна нуди глобална подешавања за целокупну веб страницу која су такође подељена у неколико одељка:

 • Хеадер омогућава прилагођавање димензија заглавља за почетну страницу и интерне странице веб страница, филтер слике, ефект паралакса и приказ слике током процеса учитавања;
 • Наслов / Лого омогућава избор врсте логотипа (текст, логотип, ниједан), као и фонтове и боје за наслов веб странице;
 • Мени омогућава подешавање општих фонтова менија (подменија), његових боја и фонтова менија за радне странице и мобилне уређаје;
 • Позив за акцију омогућава вам промену боја, димензија, позадине и дугмета заглавља. Овде су такође доступна подешавања поравнања, позиције и елементи фонта.
 • Садржај пружа вам слободу избора када је у питању одабир фонтова садржаја и Х1 / Х2 наслова;
 • Стил секције ½ омогућава подешавање боја свих елемената (заглавља, дугмад, везе, позадина, садржај) у одељцима веб страница;
 • Дугмад омогућава постављање дизајна свих тастера на веб локацији (облик и стил).
 • Сите-Виде Мусиц Плаиер омогућава примену прилагођених боја, одабир боја позадине и текста;
 • Моје странице на страницама омогућава подешавање величина дугмета, боја, лебдеће боје, поравнања.

Такође можете да додате свој ЦСС код на веб локацију. Генерално, подешавања дизајна су лако разумљива и једноставно их је применити. Стандардни су за ову врсту услуге, мада се пружају у погодном формату са привлачним интерфејсом. Ово је стандардна функционалност потребна за подешавање веб странице.

Бандзоогле ЦСС Едитор

На крају, важно је споменути прилику за омогућавање / онемогућавање сваке странице, подешавања приступа (путем лозинке, након регистрације или доступне свима), СЕО (наслов, опис) и пут преусмеравања 301.

Маилинг листе

Други одељак доступан на инструментној табли је одељак Маилинг Лист. Ово је место на коме можете подесити и управљати кампањама е-поште, бирајући између неколико опција шаблона е-поште. Такође је могуће унапред заказати билтене и пратити њихову ефикасност у следећем одељку „Извештаји“. На овај начин можете ефикасно ступити у контакт са циљаном публиком, информишући их о свим догађајима и вестима које се дешавају у вашем животу и каријери.

Аналитика и извештаји

Када говоримо о одјељку „Извештаји“, омогућава вам праћење перформанси веб странице и анализирање најважнијих нијанси попут извора саобраћаја, броја посетилаца и локација из којих углавном долазе, броја редовних и јединствених посетилаца, прегледа страница и других сличних параметара статистике. У подкатегорији „Игра“ можете додати и управљати новим записима, док у пољу „Продаја“ можете подесити детаље о плаћању.

Могуће је саставити своју листу обожавалаца додавањем и управљањем новим члановима и / или кампањама. Можете пратити статистику веб локације за одређени временски интервал да бисте могли да упоредите резултате. То је такође прилично згодно и лако за направити. Да бисте добили напредну статистику веб локација, Гоогле Аналитицс је могуће да повежете са налогом веб локације.

е-трговина

Један од неспорних врхунаца Бандзоогле-а је прилика за постављање и управљање потпуно представљеним и, што је најважније за већину музичара, бесплатним излогима. То се врши само са неколико кликова. Од данас, платформа је одговорна за држање финансијских послова које преко продаје износе 32 милиона долара, а да не узимају никакве провизије или провизије. У зависности од услова вашег плана, могуће је продавати различите производе, на пример песме, албуме, карте, датотеке за преузимање, видео записе, физичку робу и друге датотеке које сте спремни да понудите својим фановима по сопственим ценама..

Бандзоогле е-трговина

Оно што је важно, можете да бирате између 25 врста валуте, повежете веб продавницу са доступним ПаиПал налогом да бисте закључили понуде. Ако имате намеру да се интегришете са популарним спољним дистрибутивним платформама, можете уградити видгете других произвођача по вашем избору. Флексибилне опције е-трговине за Бандзоогле пружају неколико опција за цене. Тако можете да понудите своју музику бесплатно, пустите фанове да доделе цене или да наплате одређени износ. То је такође погодна функција.

Укратко, Бандзоогле долази са функционалношћу која је стандардна за већину ВИСИВИГ система, али такође обухвата бројне могућности ниша (музичке нумере, продавница, плејер, синхронизација са музичким услугама итд.). Дизајн интерфејса је главна разлика система у односу на његове конкуренте. Без обзира на то, ове карактеристике су прикладно окупљене на једном месту и једноставне су за коришћење. Прилика за стварање форума и блога засигурно ће се свидети већини клијената. Као резултат, музичар добија све потребне алате за креирање ефикасне веб странице.

3. Дизајни

Број тема:116
Професионални предлошци:&# к2714; ДА
Бесплатне теме:&# к2714; ДА
Сортирај према индустрији:&# к2714; ДА
Уређивање ЦСС кода:&# к2714; ДА

Још једно одлика Бандзооглеа је импресивна библиотека музичких шаблона. Све у свему, овде постоји преко 100 тема. Сви су прилагодљиви и изгледају импресивно (у зависности од вашег избора). Тешко је замислити музичара, који неће моћи да нађе достојан дизајн у овој свестраности избора. Зато сервис заиста заслужује признање када је у питању овај аспект.

Импресивна разноликост структура, дизајна, боја и тема ствара прилично леп утисак. С обзиром на нишну специјализацију градитеља веб страница, количина и квалитет предлога који су овде доступни прилично су изненађујући. Теме су следеће: роцк, фолк / цоунтри, јазз / блуес, певач / текстописац, класик, урбани / хип хоп, свет, ЕДМ / ДЈ / продуцент, пословни / други, ритмови.

Шаблоне за Бандзоогле

Постоји опција прегледа која омогућава истраживање свих детаља теме која вас занима. Чак и ако постоји нешто чиме нисте задовољни, међутим, систем нуди прилику за промену образаца током процеса веб дизајна без губитак посланог садржаја. Осим готових образаца, постоји шанса да одаберете празну тему како бисте је самостално прилагодили. Ово ће вашем веб локацији дугорочно пружити јединствен изглед.

Овде вриједи издвојити прилику за чување властитог дизајна у библиотеци. На тај начин можете да креирате неколико варијанти дизајна за своју веб страницу уређивањем доступних предложака или / и ЦСС кодирања како бисте их касније могли променити у зависности од ситуације само једним кликом. Овај очигледан аспект чини употребу Бандзоогле-а прилично импресиван. Ово се може чинити чудним, али таква је прилика прилично ретка (овде не спомињемо стандардну промену дизајна за варијанту залиха).

Генерално, задовољни смо аспектом Бандзоогле дизајна. Да, сви предлошци су подељени у категорије на основу њихових принципа и структуре. То је стандардна пракса за остале системе. Оно што нас је веома импресионирало је колико се то пажљиво ради. С једне стране, све готове предлошке овде се могу назвати лепим, у њима нема ништа технички напредно. Међутим, створени су с високом квалитетом у виду (ово се односи на општу атмосферу, демо садржај, свестраност) и избор је заправо задивљујући.

4. Корисничка подршка

Бандзоогле долази са стандардним сетом опција за корисничку подршку, укључујући цхат уживо, подршку путем е-поште, ФАК, форум заједнице. Чим се региструјете у систем или одаберете предложак, биће вам понуђен видео водич о томе како да прилагодите веб локацију и радите са платформом. Квалитет техничке подршке је и овде пристојан. Све функционише добро, форум је жив, одељак ФАК је квалитетан. Овде нема очигледних недостатака. Овоме се такође не може додати ништа.

5. Политика цена

Бандзоогле се издваја из масе због трајања пробног периода, који траје 30 дана. Могуће је напамет научити све карактеристике система за то време, а да не спомињемо стандардно истраживање услуге. Систем нуди 3 плаћена плана, од којих би један требало да буде изабран по завршетку суђења или ћете уопште требати да одбијете од коришћења услуге. Бесплатна верзија није доступна овде. Погледајмо месечне трошкове плаћених планова, под условом да извршите једнократну годишњу уплату (опција месечног плаћања биће око 12% скупља). Дакле, плаћени планови су следећи:

ПланТрошакКарактеристике
Лите:$ 8,29 / месец✓ 10 страница, записа и фотографија,
✓ 100 чланова листе за слање;
✓ Музичка продавница без провизије;
✓ Електронски комплет за штампу.
Стандард:$ 12,46 / месец✓ 20 страница, 50 записа, 500 фотографија;
✓ 1000 чланова листе за слање;
✓ Продаја физичке продаје.
ПРО:$ 16,63 / месец✓ Неограничене странице, нумере, фотографије и чланови листе за слање;
✓ Продаја видео записа и других медијских датотека, аутоматско праћење инвентара, предбиљежбе албума, кодови за попуст;
✓ Извештавање о СоундСцан-у, прилагођени фонтови, заглавља видеа.

Вреди напоменути да скупљи планови укључују све карактеристике јефтинијих планова плус нових. Очигледно сте приметили предности листе функционалности доступне у погледу ПРО плана. Ово је једини план који вам може помоћи да најбоље искористите функцију Бандзоогле. Читајући листу услуга које нуди, схватите за шта сте ускраћени ако одаберете неки од јефтинијих планова. То је прилично лоше јер је разлика овде превише уочљива.

Програмери ове услуге очигледно подстичу потенцијалне клијенте да се одлуче за ПРО план, чија цена износи 204 долара годишње. С обзиром на чињеницу да градитељ веб страница комбинује карактеристике блога, еЦоммерце платформе, форума и стандардне пословне веб странице, овај трошак је вредан функционалности система.

Систем гарантира повраћај новца оним корисницима који из неког разлога нису задовољни његовом функционалношћу. Поред тога нуди бесплатно непрекидно име домена, неограничен простор на диску и интегрисане могућности хостинга.

6. За и против

Бандзоогле је специјализовани градитељ веб локација, који ће сигурно наићи на потребе музичара који су спремни да поставе квалитетне веб странице како би показали свој таленат. Као и сваки други сервис, он такође садржи листу заслуга и недостатака који могу имати значајан утицај на избор корисника. Крајње је време да одмах сазнамо предности и недостатке система.

Прос:
Против:
&# к2714; Јак музички фокус;
&# к2714; Широк спектар услуга, алата и функција
које су обавезне за веб странице музичара;
&# к2714; Једноставност употребе и уређивања ВИСИВИГ;
&# к2714; Нишан избор шаблона који одговарају квалитету;
&# к2714; Прилична корисничка подршка;
&# к2714; Дозвољена је измена кода;
&# к2714; Интегрисана функционалност е-трговине.
✘ Немогућност креирања других врста веб страница;
Скупи планови.

7. Поређење са такмичарима

Због његовог јаког музичког фокуса прилично је тешко упоредити Бандзоогле са реномираним нишким такмичарима. Ствар је у томе што нема много система који могу понудити исту функционалност и скуп функција. Једини вредан конкурент у том погледу је Вик. Овај све-у-један веб-произвођач има светску популарност и нуди моћан сет функција потребан за стварање пристојне веб странице за музичаре.

Бандзоогле вс Вик

Оба система поседују ВИСИВИГ уређиваче веб локација, више предложака спремних за мобилне уређаје, интегрисане функције блогања и е-трговине. Они такође нуде богат избор алата за прилагођавање дизајна који вам омогућавају да створите изванредне дизајне како бисте привукли пажњу корисника. Вик планови су нешто јефтинији у поређењу с онима које нуди Бандзоогле. То, међутим, није проблем када је у питању израда квалитетних веб локација за музичаре. Дакле, нема израженог лидера у овом поређењу – и Вик и Бандзоогле су вредни тестирања!

Суштина

Лакоћа коришћења:7/10
Карактеристике:8/10
Дизајн:8/10
Техничка подршка:10/10
Цене:8/10
Укупна оцена:8.2 / 10

Бандзоогле је симпатична услуга за креирање веб страница музичара. Ако анализирате његове компоненте, приметићете да се све његове могућности могу на прави начин реализовати, али нису нимало јединствене. Главна предност услуге је у томе што су све потребне функције потребне за реализацију главног задатка система све на једном месту. Постоји велика колекција тематских предложака и дизајна који ефективно доприносе стварању праве атмосфере. Ако сте музичар, систем ће вам се очигледно свидети због његовог интерфејса и практичности.

Подразумева се да такође можете успешно да креирате веб странице музичара у многим другим градитељима веб локација ВИСИВИГ, а да Бандзоогле уопште не користи. Оно што је овдје најважније је доступност компоненте е-трговине и блога. Остало није неуобичајено. Али … осталим системима недостаје специфична атмосфера, музички предлошци и морат ћете потражити потребну функционалност негде вани коришћењем екстерних сервиса и додатака.

Сви битни елементи прикупљени су на једном месту Бандзоогле-а и не морате тражити никакве додатне елементе. Градитељ веб страница није револуционаран, али дефинитивно заслужује пажњу захваљујући својој индивидуалној презентацији функционалности и практичности. Трошак је умерен. Постоје прилично лепе алтернативе овом систему које су доступне вани.

Да ли препоручујемо да је користите? да. Зашто не – услуга је пристојна у својој ниши, мада нема јединствене техничке карактеристике. Дефинитивно је вредно тестирања. Ако вам се свиђа, наставите са плаћањем. Овде нема замки и на вама је само да одлучите.

Испробајте Бандзоогле одмах

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me