Si të punësoni një ekspert profesional Wix

Si të punësoni një ekspert profesional Wix


Ndërtimi i një uebsajti të ri nga e para pa mbështetje profesionale ishte mjaft sfidë një dekadë më parë. Ju ndoshta do të keni nevojë për një ekip të koduesve, grafikëve dhe web faqeve, testuesve dhe specialistëve të tjerë për të hyrë në internet me një projekt solid. Procesi i zhvillimit zgjati javë dhe muaj dhe kushtoi një pasuri.

Krijuesi i faqes Wix u krijua për t’i bërë gjërat shumë më të lehta. Ideja fillestare ishte të ndihmonte personat që nuk kishin aftësi kodimi për të krijuar faqet e tyre pa ndihmë me kosto minimale. Platforma është rritur përfundimisht në një nga më të njohurit dhe mjetet më të thjeshta të zvarritjes në çmime të përballueshme. Megjithëse përdorimi i softuerit nuk është shkencë raketash, disa përdorues mund të kenë ende nevojë për një ekspert për të siguruar suksesin e projektit në të ardhmen, si dhe aftësitë e promovimit.

Këtë herë ne do të diskutojmë se si të zgjedhim një ekspert Wix kur të mund të kesh nevojë për të, dhe sa mund të kushtojnë shërbimet.

Typefarë lloji të ekspertit Wix A keni nevojë?

Gjëja e parë që ju duhet të bëni është të kuptoni se çfarë lloj eksperti ju nevojitet në të vërtetë. Kjo gjë varet nga qëllimet e ardhshme nëse duhet të ndërtoni një sit të ri nga e para, të krijoni disa elemente grafike shtesë për një uebfaqe tashmë ekzistuese, vendosni SEO në internet ose rregulloje disa nga faqet me qasjen në HTML / CSS.

Le t’i ndajmë të gjithë ekspertët Wix në tre kategori kryesore. Sigurisht, mund të ketë disa përjashtime në varësi të objektivave tuaja. Të paktën, do të keni një kuptim të qartë se kë të kërkoni.

1. Designers Graphic

Ata ekspertë janë të specializuar kryesisht në krijimin e elementeve grafike dhe imazheve për faqen tuaj të internetit. Ata mund t’ju ndihmojnë me një logo, banderola reklamash, etj. Ju mund punësojë ata në rast se keni nevojë për ikona me porosi për të nënvizuar disa nga shërbimet ose veçoritë tuaja. Dizajnerët grafikë mund t’ju ndihmojnë të krijoni një uebfaqe të preferuar, etj.

Mbani në mend se ata ekspertë nuk merren kurrë me kodim. Për më tepër, ata nuk kanë aftësi të mjaftueshme programimi për të rregulluar faqet ekzistuese për të krijuar një faqe interneti të re nga e para për ju. Nga ana tjetër, nëse drejtoni një biznes në rritje në internet ose një dyqan dixhital, padyshim që do t’ju duhet shërbimet e ofruara nga projektuesit grafikë në një moment. Ata mund të krijojnë një formular mahnitës dhe ekskluziv për ju, të paraqitni një kokë elegant që plotëson dimensionin personal, të përmirësojë përdorueshmërinë e përgjithshme të faqes në internet me disa elementë të modës së dizajnit.

2. Koduesit dhe programuesit

Ata ekspertë mund të jenë të dobishëm sa herë që duhet të shkoni përtej shablloneve me porosi Wix ose dëshironi të krijoni një widget ekskluziv që nuk mund të gjendet në Tregu me Wix App. Në këtë rast, ju do të kërkoni ekspertë që dinë të punojnë brenda Wix Corvid platforma e zhvillimit që duket të jetë një mjedis gjithëpërfshirës përpara.

Corvid u siguron zhvilluesve mundësinë e përdorimit të mjeteve të ndryshme të kodimit të burimeve dhe redaktuesve për të modifikuar elementet e dizajnit UI të faqes së internetit, si dhe ruajnë fleksibilitetin e kodit. Zhvilluesit do të kenë një qasje në API të Corvid për të përmirësuar marketingun në internet dhe punën e SEO, për të ndërtuar faqe dinamike, integrimin e instrumenteve të promovimit, etj..

3. Designers Web

Këta ekspertë ndërthurin vrojtimet e dy kompetencave. Ata janë kodues të mirë, dinë gjuhë programimi dhe kanë aftësi të projektimit. Dizajnuesit e uebit kanë ekspertizë të mjaftueshme për të krijuar një plan urbanistik krejt të ri për ju, si dhe disa nga elementët e tij si një formë prenotimi ose një llogaritësi i faqes në internet. Ata dinë të kodojnë, megjithëse Wix nuk i kërkon ato aftësi në shumicën e rasteve.

Dizajnuesit e faqeve në internet zakonisht ngarkojnë më shumë nëse krahasohen me projektuesit grafikë dhe zhvilluesit. Nga ana tjetër, duke i punësuar ata ju merrni një zgjidhje gjithëpërfshirëse sa herë që keni nevojë për ndihmë profesionale. Në të njëjtën kohë, klientët duhet të jenë 100% të sigurt, një kandidat do të trajtojë detyrën. Me fjalë të tjera, duhet të dini se ku të kërkoni ekspertët më profesional dhe me përvojë dhe si të kontrolloni nivelin e tyre të ekspertizës.

Qendrat për të kërkuar ekspertë Wix

Global Global është plot me vende dhe qendra të pavarura për të kërkuar një specialist Wix. Kontrollimi i të gjithë atyre do t’ju duhet një kohë e gjatë, ndërsa projekti juaj bën thirrje për vendosje të shpejtë. Këtu do të gjeni disa nga vendet më të mira për të kërkuar një ekspert Wix. Ato mund të ndryshojnë në çmime, megjithëse mund të gjeni akoma një për të përmbushur buxhetin tuaj.

Wix Arena

Nëse keni zgjedhur platformën Wix për të ndërtuar një faqe në internet dhe për të kërkuar ndihmë profesionale, Wix Arena duhet të jetë vendi i parë për të kërkuar një specialist. Ajo prezanton një grup të madh të stilistëve dhe zhvilluesve të specializuar në ndërtuesin e faqes Wix. Ata kanë provuar të jenë ekspertë në përdorimin e mjetit dhe mund të trajtojnë çdo detyrë për ju, nga ndërtimi i vendeve të reja të çdo lloji, deri në hartimin e shablloneve me porosi, vendosjen e veçorive, integrimin, etj..

Ekspertë Wix Arena

specialistët: tregu krenohet me mbi 100 ekspertë të dedikuar për krijimin e faqes në të gjithë globin. Ata mund t’ju ndihmojnë në krijimin e faqeve në internet, prodhimin e përmbajtjes, SEO dhe marketing, vendosjen e domain dhe faqeve të internetit, të ndërtoni një sit të ri ose të ndryshoni një ekzistues.

Si punon: gjithçka që ju duhet është të regjistroheni në llogarinë tuaj Wix dhe të shkoni në Wix Arena. Atëherë duhet të tregoni qëllimet tuaja dhe llojin e shërbimeve që ju nevojiten. Në fazën tjetër, ju mund të zgjidhni nga ekspertë vendas ose global. Nëse keni mbaruar, do të keni qasje në listën e Wix exerts ‘së bashku me portofolet dhe nivelet e tyre. Ju duhet të vini re se Wix nuk rregullon politikën e çmimeve. Specialistdo specialist vendos normat e tij ose të saj.

Kostoja e shërbimit: tregu ka një veçori të thjeshtë për t’i lejuar përdoruesit të zgjedhin një buxhet të nevojshëm. Kostoja fillon nga 500 dollarë dhe mund të shkojë deri në mbi $ 3000 në varësi të llojit të shërbimit që ju nevojitet.

Platformat e pavarur

Ndërsa jo të gjithë mund të përballojnë të zgjedhin specialistët e Wix Arena duke marrë parasysh çmimin, vendet e tregut dhe forume të pavarura mund të jenë një zgjidhje më kosto-efektive. Ju mund të vizitoni faqet e internetit si Upwork dhe kërkoni ekspertë Wix atje. Dallimi kryesor është se askush nuk do të garantojë kurrë nivelin e ekspertizës.

Ekspertët upwork Wix

specialistët: platforma si Upwork prezantojnë ekspertë në fusha të ndryshme. Këtu mund të gjeni një ueb ose dizajnues grafikësh, kodues, testues, programues, etj.

Si punon: Sistemi ka një sistem të thjeshtë navigimi për të renditur specialistët sipas kategorive, normave ose parametrave të tjerë. Ju do të gjeni një prezantim të shkurtër për secilin kandidat përveç disa lidhjeve të portofolit. Ju mund të shikoni përmes një profili dhe të vendosni nëse një kandidat ju përshtatet mirë. Nëse ndodh, thjesht kliko në butonin “kontakt” dhe kontakto për të diskutuar detaje.

Kostoja e shërbimit: çmimi varet nga niveli i ekspertizës. Ndërsa freelancer të më pak përvojë mund të paguajnë nga 20 deri në 45 $ në orë, gurusët e dedikuar zakonisht kushtojnë midis 80 dhe 150 dollarë në orë. Për më tepër, duhet të keni parasysh që disa vende të pavarura të tregut tarifojnë tarifa për shërbimet e tyre.

Agjencitë e zhvillimit të ciklit të plotë në internet

Mënyra e fundit dhe ndoshta mënyra më e thjeshtë është të shkoni në internet dhe të kërkoni për një firmë të specializuar për zhvillim Wix. Do të gjeni shumë faqe interneti dhe kompani zhvillimi. Të gjithë premtojnë shërbime të shkëlqyera edhe pse çmimi mund të jetë pak më i lartë. Avantazhi kryesor është se firmat me reputacion ofrojnë Metodat e shkathët, që do të thotë që ju gjithmonë jeni të vetëdijshëm për atë që është bërë duke filluar nga prototipimi deri tek testimi dhe vendosja e A \ B. Me fjalë të tjera, ju ndiqni të gjithë procesin e ndërtimit së bashku me zhvilluesit me një shans për të bërë ndryshime dhe modifikime.

specialistët: një agjenci me cikël të plotë nënkupton një grup ekspertësh, duke filluar nga projektuesit dhe koduesit, deri te programuesit, marketerët, testuesit, menaxherët personal, etj. Do të funksionojë për projekte të komplikuara kur të keni nevojë për një uebfaqe të madhe për një biznes në rritje me tonelata dhe karakteristika për të zbatuar.

Kostoja e shërbimit: punësimi i zhvilluesve profesional është një sfidë për kuletën. Si rregull, ata ofrojnë shërbime të paketuara që kushtojnë diku midis 2000 dhe 5000 $ në varësi të kompleksitetit të projektit. Lajm i mirë është se çmimi zakonisht përfshin debugging, mirëmbajtje dhe mbështetje pas vendosjes.

Këshilla për të kontrolluar nivelin e ekspertizës

Wix është një nga më të fuqishmit dhe akoma i lehtë për t’u përdorur ndërtuesit e faqeve të internetit. Sidoqoftë, mund të keni nevojë për ndihmë profesionale në një pikë të jetëgjatësisë dhe evolucionit të faqes suaj të internetit. Ndërsa platforma ishte krijuar kryesisht për fillestarët dhe fillestarët, ata mund ta kenë të vështirë të përcaktojnë nivelin e ekspertizës së një kandidati të veçantë. Ju duhet të merrni parasysh disa aspekte jetësore nga vlera e drejtë deri tek portofoli, përvoja, krijimtaria, etj.

1. Ekskluzivitet dhe Kreativitet

Të zgjedhësh një dizajner në internet vetëm për shkak të përvojave të vjetra nuk është aspak një ide e mirë. Ju duhet të jeni 100% i sigurt, ai ose ajo është në gjendje të krijojë një qasje estetike dhe inovative për detyrat e përhershme. Një ekspert supozohet të ketë një dhuratë natyrore kur bëhet fjalë për të bashkuar format, ngjyrat dhe kodet. Portofoli nuk thotë gjithmonë i vërtetë për kandidatin. Ndjehen të lirë për të mësuar sa vijon:

 • Vite eksperience.
 • Arsimi dhe universiteti.
 • Projektet e mëparshme të agjencive.
 • Burimet e frymëzimit.
 • Qasjet kur plotësoni një detyrë.
 • Përvojë në punën me Wix.

2. Kompetenca digjitale

Kohët e Photoshop-it janë zhdukur pothuajse ndërsa programi i ri i modës dhe i avancuar shfaqet në internet. Më shumë mjete që një projektues në internet është në gjendje të përdorë më mirë për faqen tuaj të internetit. Shkathtësia e softverit mund të jetë faktori kryesor. Mos hezitoni të bëni pyetje për:

 • Programet dhe programet e përdorura nga kandidati.
 • Numri i projekteve të përfunduara me sukses Wix.

3. Niveli i produktivitetit

Userdo përdorues kërkon një person që është në gjendje të përmbushë afatet dhe të kryejë një nivel të mirë të besueshmërisë. Efikasiteti është çështja që ne të gjithë kërkojmë. Një ekspert i përsosur Wix duhet të jetë në gjendje të:

 • Trajtoni disa projekte menjëherë.
 • Mbani gjurmët e kohës dhe plotësoni afatet.
 • Siguroni mjete të mjaftueshme që klientët të qëndrojnë në kontakt.

Në disa raste, ju gjithashtu mund të negocioni kushtet e marketingut dhe ligjit për të shmangur shkeljet e të drejtave të autorit në rast se faqja juaj e internetit është me të vërtetë unike dhe mahnitëse.

Në fund të fundit

Wix ekspertë mund t’ju ndihmojnë të ndërtoni një sit të ri nga e para si dhe të azhurnoni faqet tashmë ekzistuese, të krijoni elemente të reja, etj. Ju duhet të jeni 100% i sigurt që në të vërtetë keni nevojë për atë ndihmë. Nëse po, ekzistojnë disa mënyra të thjeshta për të gjetur një profesionist të mirë në buxhetin tuaj.

Një rrugë për të gjetur një ekspert Wix mund të jetë shqetësuese nëse nuk përdorni disa burime të provuara si Wix Arena. Rezultati i punës së ekspertëve do të varet plotësisht nga kualifikimi i tyre. Zgjedhja për shpërndarës të pavarur mund të jetë një zgjidhje më e lirë. Nga ana tjetër, askush nuk do të garantojë një ekspertizë të mjaftueshme. Marrja me qira e agjencive të zhvillimit të ciklit të plotë është e mirë për ata me buxhet të pakufizuar. Sidoqoftë, në këtë rast duhet të jeni gati të paguani për çdo azhurnim ose modifikim shtesë. Për më tepër, edhe ndryshimet e vogla mund të kërkojnë shumë kohë.

Wix Arena duket si një mundësi më e mirë midis të gjitha varianteve të mundshme, pasi të gjithë specialistët janë me përvojë në punën me platformën dhe janë të aftë të kryejnë detyra të ndryshme nga krijimi klasik i faqes në internet deri tek zgjidhjet e avancuara të personalizimit..

Punësoni një ekspert Wix Tani

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map