Si të përdorni ndërtuesin e faqes Wix

Si të përdorni ndërtuesin e faqes Wix


Wix – është krijuesi i gjithanshëm i faqeve të internetit, i cili ka fituar popullaritetin në mbarë botën dhe u bë udhëheqësi i kamareve moderne të projektimit të uebit. Kërkesa e lartë për këtë shërbim kryesisht shpjegohet me lehtësinë e përdorimit dhe komoditetin e saj që nuk kompromentojnë me funksionalitetin dhe fleksibilitetin e përparuar..

Karakteristika e sistemit është e gjithanshme dhe mjaft e gjerë për të përmbushur nevojat e të gjitha kategorive të përdoruesve – nga kohërat e parë dhe deri tek profesionistët. Nuk ka nevojë të mësosh një linjë kodimi për të filluar punën me sistemin – aq intuitiv është. Nëse sinqerisht keni ndërmend të përdorni ndërtuesin e faqes Wix, është koha e duhur për të gjetur se si të përdorim grupin e veçorive të sistemit për të përfituar sa më shumë nga performanca e tij. Le të fillojmë.

Për kë funksionon më mirë Wix?

Wix është një zgjidhje e shkallëzueshme, fleksibël dhe e lartë për nevoja të ndryshme për krijimin e faqeve të internetit. Shtë thelbësore, megjithatë, të specifikoni ato kategori të përdoruesve që do të përfitojnë nga përdorimi i shërbimit mbi të gjitha.

Në fakt, është afër e pamundur të përshkruani një kategori të caktuar përdoruesish, të cilët rekomandohen shumë të zgjedhin Wix për nevojat e tyre për ndërtimin e faqes në internet. Si një shërbim gjithëpërfshirës, ​​Wix mund t’i ofrojë kujtdo bashkësinë e funksionimit të kërkuar dhe funksionalitetin. Usershtë miqësor dhe mjaft i thjeshtë për tu zgjedhur nga newbies, të cilët kanë pak ose aspak përvojë në krijimin e faqes në internet por dëshirojnë të fillojnë vetë një projekt profesional. Po kështu, Wix vjen me një seri të avancuar të tipareve, të cilat do të funksionojnë shkëlqyeshëm për zhvilluesit me përvojë të internetit, freelancer dhe madje edhe agjensitë e dizajnit të uebit që janë të përfshirë në zhvillimin profesional të faqes në internet ose krijojnë projekte të bëra me porosi për klientët në baza të rregullta.

Redaktori Wix

Mbledhja e pasur e modeleve specifike të ngrohtë, mjeteve të fuqishme për personalizimin e dizajnit, qasjet e gjithanshme në procesin e redaktimit të faqes në internet, disponueshmëria e aplikacioneve dhe opsionet e integrimit e bëjnë Wix një zgjedhje perfekte për secilin dhe çdo përdorues, i cili ka një qëllim të fillojë një projekt i cili përfundimisht do të qëndrojë jashtë nga turma. Shkathtësitë e krijimit të uebit janë opsionale këtu, por nëse i keni ato, me siguri do të jeni në gjendje t’i përdorni ato në avantazh dhe të përfitoni nga rezultati i fundit në planin afatgjatë. Përfundimi është: Wix është i shkëlqyeshëm për të gjithë dhe ashtu është!

Si të përdorni rekomandimet e Wix – ekspertëve

Për të përfituar sa më shumë nga krijuesi i faqes në internet dhe funksionaliteti i tij, duhet të keni parasysh rekomandimet e mëposhtme:

  1. Detyrues Lidhni Emrin e Domainit. Të gjitha planet premium vijnë me lidhje me emrin e domain. Ky është një element i domosdoshëm i ndonjë faqe në internet të suksesshme. Ju mund të përdorni nënfushën, ndërsa testoni shërbimin, por nuk do të shkoni pa një emër unik domain kur vendosni të zhvilloni dhe promovoni projektin tuaj.
  2. Upgrade tek Abonimet e Paguara. Kur bëni përmirësimin në një nga pajtimet e paguara, do të keni mundësinë të kurseni shumë me Wix. Ndërtuesi i faqes në internet kujdeset për komoditetin dhe kënaqësinë e klientëve të tij, dhe, kështu, ai rregullisht lëshon kuponë, zbritje dhe oferta speciale që bëjnë të mundur marrjen e planit të avancuar me kosto të zvogëluar. Në disa raste, Wix lejon kursimin deri në 50% të kostos fillestare të planit. Këto zbritje janë më së shpeshti të zbatueshme për planet eCommerce dhe Pafund, të cilat gëzojnë popullaritetin më të madh.
  3. Përdorni Ndihmën Profesionale. Pavarësisht nëse jeni me kohë të shkurtër ose thjesht mendoni se nuk keni aftësi për krijimin e faqeve në internet, mund të drejtoheni për ndihmë për zhvilluesit e faqeve në internet. Ata do të zhvillojnë një uebfaqe të gatshme për çelësat për ju.
  4. Eksploroni Wix Arena. Ky është destinacioni kryesor për stilistët e pavarur në internet që kërkojnë klientë. Komuniteti i stilistëve ndihmon në ndarjen e ekspertizës në krijimin e faqeve në internet, gjetjen e porosive të reja, ofertat ekskluzive nga krijuesi i faqes në internet, mbështetjen premium dhe privilegjet e tjera.
  5. Kontaktoni mbështetjen e klientit. Edhe nëse nuk dini si ta përdorni sistemin ose keni dëshirën për të mësuar më shumë rreth pikave të tij të forta, shërbimi i ndihmës së klientit është gjithmonë pranë. Përveç forumit të komunitetit, Qendra e Mbështetjes, Baza e njohurive, si-tek videot dhe mbështetja me email, secili element që mund të redaktoni vjen me një pikëpyetje, duke dhënë një sugjerim për implikimin e tij. Kjo thjeshtëson dukshëm procesin e hartimit të uebit.

Sferat e Aplikimit

Përveç qindra shablloneve të gatshëm për celular dhe plotësisht të përshtatshëm që mbulojnë pothuajse të gjitha nevojat për krijimin e faqeve të imagjinueshme, krijuesi i faqes në internet gjithashtu qëndron larg nga turma për shkak të listës së mjeteve dhe listave të tij. Wix mund të jetë zgjidhja përfundimtare, në varësi të objektivave dhe pritjeve që keni.

A planifikoni të promovoni biznesin tuaj në internet dhe keni nevojë për një faqe në internet për të arritur audiencën e synuar? Apo, me siguri, keni ndonjë uebfaqe të vjetër, të ndërtuar me WordPress ose ndonjë CMS tjetër dhe u bë e vështirë të punohet me të? Wix është një mjet i shkëlqyeshëm për të filluar dhe menaxhuar faqet e internetit mbresëlënëse të biznesit. Karakteristika e saj e përparuar Ascend, modelet e biznesit, mjetet e marketingut dhe promovimit (marketing me email, prenotime për takime, formularë të pajtimeve, integrim në media sociale, etj.) si dhe widget-et e biznesit e bëjnë atë udhëheqësin e listës së krijuesve të faqeve të internetit të biznesit.

eCommerce

Dëshironi të filloni një dyqan në internet? Wix vjen me motorin e integruar të tregtisë elektronike që do të ketë përfundimisht të mbuluar. Sistemi ka shumë karakteristika në tregtinë elektronike si karriget e integruar të blerjeve, opsionet e shumëfishta të pagesës dhe transportit, zbritje dhe kode promovimi, modele të niveleve të larta të tregtisë elektronike, mjete për ndjekjen e inventarit dhe më shumë.

Tregti i Wix

një funksionalitet i gjerë do t’ju lejojë të shesë sasinë e pakufizuar të produkteve fizike ose dixhitale. Mendoni, sidoqoftë, që Wix është i mirë për dyqanet online të vogla / të mesme. Nëse keni qëllim të krijoni një hipermarket ose kështu, atëherë ka kuptim të kërkoni një platformë të specializuar eCommerce.

Blogging

Në rast se keni një qëllim për të filluar një blog, Wix mund t’ju ndihmojë gjithashtu. Për shkak të platformës së saj të integruar të Blogging, krijuesi i faqes në internet do t’ju ndihmojë të filloni, menaxhoni dhe azhurnoni një blog cilësor për të nxitur vëmendjen e përdoruesit.

Blog Wix

Ajo që mund të bëni këtu është shtimi dhe redaktimi i postimeve në blog, caktimi i kategorive për to, caktimi i botimeve të reja, zgjedhja e modeleve specifike të blogut, bërja e faqerojtësve social, bërja e veçorisë së komentimit etj. komunitetet e parë të blogjeve.

Më në fund, Wix funksionon shumë për të gjitha llojet e faqet e internetit personale. Pavarësisht nëse drejtoni një uebfaqe ngjarjesh, një portofol, një faqe ulje apo edhe një rezyme në internet, krijuesi i faqes në internet ka shumë për të ofruar. Shkallueshmëria e saj, performanca e gjerë dhe karakteristikat e larta e bëjnë platformën një zgjedhje të denjë për secilin përdorues.

Redaktori Wix ose Wix ADI: Opfarë mundësi të shkoni?

Wix ka dy redaktorë, secili prej të cilëve do të ketë një vlerë të madhe për përdoruesit. Ndërsa Standard Wix Editor nënkupton më shumë punë manuale dhe madje edhe disa prejardhje të projektimit në internet, Wix ADI është një mjet plotësisht i automatizuar që do të krijojë një faqe interneti për ju. Le t’i hedhim një vështrim të dy opsioneve dhe implikimet e tyre menjëherë.

Redaktori Standard Wix përfshin përfundimin e një procedure të zakonshme të projektimit në internet. Ju duhet të zgjidhni një model dhe pastaj ta rregulloni manualisht për të marrë rezultatin e dëshiruar. Wix do t’ju ridrejtojë në panelin e kontrollit të redaktorit, i cili vjen me mjete të shumta dhe veçori të nevojshme për t’i dhënë projektit tuaj pamjen individuale. Varet nga ju që të zgjidhni dhe aplikoni paletën e dëshiruar të ngjyrave, të eksperimentoni me paraqitjet, fontet, stilet, prejardhjet dhe elementët e tjerë të faqes në internet. Sapo të keni mbaruar me hartimin e faqes tuaj të internetit, shkoni përpara për ta publikuar atë.

Redaktor Wix ADI

Wix ADI – (Inteligjenca e Dizajnit Artificial) është mjeti i bazuar në AI që përdor informacionin e paraqitur për të krijuar një faqe në internet për ju në mënyrën e automatizuar. Ju nuk duhet të shqetësoheni për zgjedhjen e ngjyrave dhe elementëve kryesorë të faqes në internet – sistemi do ta bëjë këtë për ju. Thjesht siguroni të dhënat që kërkon shërbimi, ndërsa përgjigjuni pyetjeve dhe shikoni rezultatin. Nëse dëshironi, mund të rregulloni më tej një projekt të gatshëm dhe të zëvendësoni përmbajtjen në dispozicion me atë të tuajin.

Kështu, Standard Wix Editor është një zgjidhje më e preferueshme për ata përdorues, të cilët tashmë kanë një ide se si të krijojnë faqe në internet dhe dëshirojnë të kontrollojnë të gjitha hapat e këtij procesi vetë. Sa i përket Wix ADI, ky mjet funksionon më mirë për newbies, të cilët janë thjesht në rrugën e përparimit profesional dhe dëshirojnë të fitojnë aftësi dhe njohuri për krijimin e faqeve të internetit. Sidoqoftë, mbani mend se për të përdorur këtë tipar, është e dëshirueshme që të keni prezencë të besueshme të biznesit në internet si llogari sociale etj. Kjo është aty ku Wix do të jetë në gjendje të marrë informacionin tuaj në lidhje me biznesin. Më shumë më mirë.

Wix Pikat kryesore dhe avantazhet e tyre

Wix është një nga krijuesit më të plotë të faqeve në internet që mund të gjeni. Sistemi krenohet me avantazhe të shumta që funksionojnë mirë si për kohëmatësit e parë ashtu edhe për ekspertët e dizajnit në internet. Një nga pikat kryesore të sistemit është një Treg i gjerë aplikacioni, ku mund të gjeni shumë pajisje shtesë, pagesa dhe aplikacione që mund të integrohen lehtësisht në çdo uebfaqe – duke filluar nga portofolet e thjeshtë dhe deri tek pasuritë me komplekse të pasura faqet e internetit. Zgjedhja e aplikacionit varet ekskluzivisht nga nevojat tuaja për krijimin e faqes në internet dhe nga lloji i faqes në internet që planifikoni të filloni, qoftë një uebfaqe restoranti / kafeje, faqja e uljes, faqja e internetit e dasmave, forumi dhe çfarë jo.

Rezervime me Wix

Një tjetër pikë e rëndësishme e shërbimit – Wix Corvid – është një mjet i fuqishëm që përdoret për të krijuar aplikacione në internet pa ndonjë njohuri mbi bazat e kodimit. Do t’ju ndihmojë shumë për fillestarët, të cilët dëshirojnë të diversifikojnë performancën e tyre në internet dhe të shkurtojnë tërë kohën e zhvillimit të faqes në internet. Thjesht eksploroni ndërfaqen e sistemit dhe filloni të punoni në aplikacionin tuaj!

A do të filloni një faqe në internet për të gjeneruar trafik ose për të rritur vëllimin e shitjeve? Atëherë duhet të kujdeseni për kohën e ngarkesës në faqen tuaj të internetit dhe këtu do të vlerësoni avantazhet e dhëna nga Wix Turbo! Mjeti përfshin një sërë teknologjish dhe veçorish që janë të drejtuara drejt rritjes së kohës së ngarkesës në faqen tuaj të internetit. Sa më i lartë është – aq më pak do të jetë përqindja e shkallës së braktisjes dhe aq më i lartë do të bëhet niveli i përgjithshëm i kënaqësisë së përdoruesit.

Kur krijoni një faqe në internet, ka kuptim të mbani mend lansimi i versionit celular e tij që nga fillimi. Nuk është sekret që numri mbizotërues i njerëzve vazhdon të përdorë pajisjet e tyre mobile kur shfletojnë në internet. Nëse nuk keni versionin celular të projektit tuaj, trafiku juaj vështirë se do të rritet shpejt. Klientët e mundshëm madje mund të kalojnë te konkurrentët tuaj, të cilët kanë versionet celularë të faqeve të tyre të internetit. A nuk do që kjo të ndodhë? Pastaj përdorni Wix Mobile Editor për të filluar versionin e internetit të celularit. Keni parasysh që redaktimet e bëra në modalitetin celular nuk do të shfaqen në modalitetin e desktopit, ndërsa ato të bëra në regjimin e desktopit automatikisht do të shfaqen në pajisjet e lëvizshme. Kjo është veçoria që përdoruesit duhet ta vlerësojnë.

Modelet Wix: Si të zgjedhni dhe përdorni një më të mirën?

Krijuesi i faqes në internet është një mjet i tillë profesional një-në-një që lehtë mund të përdoret për të filluar dhe menaxhuar gati të gjitha llojet e projekteve. Thjesht hidhni një vështrim në galerinë e saj të shablloneve për të zbuluar të gjithë gamën e modeleve të niveleve të larta të aplikueshme për nuanca dhe specializime të ndryshme.

Wix templates me një faqe

Ateverfarëdo biznesi ku të përqendroheni dhe çfarëdo qëllimesh të ndjekni kur zgjidhni Wix si mjetin e projektimit në internet, sigurisht që do të gjeni një model për të rregulluar. Edhe nëse nuk e bëni këtë, sistemi do t’ju ofrojë një temë të zbrazët në mënyrë që të krijoni vetë modelin tuaj unik të faqes së internetit.

Wix Corvid: Zgjidhja më e mirë për ndërtimin e aplikacioneve

Sa herë që të merrni një ide për të krijuar një aplikim funksional për t’u integruar më tej në projektin tuaj, shkoni përpara për të hyrë në Corvid dhe provoni atë. Corvid është një mjet pa server për zhvillimin e aplikacionit, i cili lejon krijimin e aplikacioneve profesionale, duke përdorur aftësitë tuaja të kodimit. Varet nga ju që të injektoni kodin tuaj JavaScript në faqen tuaj të internetit me bazë Wix dhe të punoni me API të sistemit për të shtuar ndërveprime të dobishme dhe performancë të përparuar.

Wix Corvid

Corvid gjithashtu ju lejon të shtoni automatikisht Wix Data në faqen tuaj të internetit, kur aktivizoni funksionin dhe madje lidheni projektin tuaj me çdo bazë të dhënash të jashtme përmes përdorimit të opsionit External Database SPI. Kjo është veçoria që do të arrijë në mënyrë ideale nevojat e profesionistëve, duke zbuluar mundësitë e pakufizuara për përdoruesit e vetëdijshëm për kodet.

Ascend by Wix – A është ky mjeti i duhur i biznesit për ju?

Si një zgjidhje gjithëpërfshirëse për krijimin e faqeve në internet, Wix ka shumë për t’u ofruar sipërmarrësve bashkëkohorë të gatshëm të shkojnë në internet. Pronarët e faqeve të internetit të biznesit mund të përdorin të avancuarin Mjet ngjitje, i cili përfshin shumë mjete moderne të biznesit të gjitha në një vend. Ascend by Wix ofron mbi 20 produkte që funksionojnë shkëlqyeshëm për marketing, promovim të produkteve dhe qëllime optimizimi të SEO.

Wix Ascend

Nëse vendosni të krijoni praninë e biznesit, me siguri do ta vlerësoni një mundësi që të jeni në gjendje të gjurmoni sjelljen e klientit tuaj dhe të përpunoni mënyra efektive për të rritur nivelet e angazhimit të përdoruesit. Do të jeni në gjendje të zgjedhni kohën e komunikimit me klientët në mënyrë që ta investoni atë në zhvillimin e mëtejshëm të biznesit. Me këtë qëllim, Wix Ascend ofron mjete të përparuara të marketingut (faturat, rrjedhat e punës, automatikat, kuotat e çmimeve, detyrat dhe kujtesat etj.) dhe opsionet e komunikimit (chat live, format, menaxherin e kontaktit, inbox etj.).

Aspektet e mimeve

Wix ka një çmim mesatar dhe ka disa mundësi çmimesh për të përmbushur nevojat e të gjitha kategorive të përdoruesve. Ekziston një plan falas, i cili nuk skadon kurrë, por termat dhe mjetet që ai ofron janë të mjaftueshme për të zbuluar dhe provuar grupin e veçorive të sistemit. Sidoqoftë, newbies mund të jenë të interesuar për këtë opsion, pasi u mundëson atyre të krijojnë numrin e pakufizuar të faqeve të internetit, kështu, duke praktikuar dhe përmirësuar aftësitë e tyre të projektimit.

Duke folur për pajtimet e paguara, Wix ka disa plane për faqet e internetit standarde, si dhe për bizneset dhe projektet e e-tregtisë. Le të shohim së pari abonimet e destinuara për faqet e internetit të zakonshëm. Planet kombinuese dhe të pakufizuara (13 dollarë / muaj dhe 17 $ / muaj përkatësisht) janë të shkëlqyera për faqet e internetit të biznesit, portofolet, bloget dhe faqet e internetit personale. Planet pro dhe VIP (22 $ ​​/ muaj dhe 39 $ / muaj) do të arrijë në nevojat e përdoruesve që kërkojnë mundësi të përparuara ndërtimi. Ato ofrojnë një larmi të gjerë karakteristikash që vlerësohen shumë në të gjitha fazat e krijimit të dizajnit të faqes në internet.

Uebfaqe me ixmime Wix

Sa i përket projekteve të biznesit dhe tregtisë elektronike, Wix ofron katër pajtime. Plani themelor i biznesit ($ 23 / mo) lejon pranimin e pagesave në internet. Plani i Pafund i Biznesit ($ 27 / mo) kontribuon në rritjen më efektive të biznesit. Biznes VIP ($ 49 / mo) siguron kompletin e plotë të kërkuar për promovimin e përparuar të biznesit. Abonimi më i shtrenjtë është plani i Ndërmarrjes ($ 500 / mo) që ofron zgjidhjen fund-në-fund për të mbuluar të gjitha nevojat thelbësore të zhvillimit të biznesit dhe marketingut. Farëdo plani për të cilin do të shkoni, sistemi ofron një rimbursim 14-ditor, nëse ka diçka për të cilën nuk jeni të kënaqur.

Biznes Wix icingmimeve

A duhet të përdor Wix?

Wix funksionon po aq i shkëlqyeshëm për përdoruesit jo-profesionistë, si dhe për ata që kanë vite përvojë në krijimin e faqes në internet. Shtë një investim i denjë për zhvillimin e faqeve të internetit të biznesit, portofolet, faqet e uljes, dyqanet online të thjeshta dhe të mesme, bloget dhe llojet e tjera të projekteve. Sistemi gjithashtu ka shumë për t’u ofruar stilistëve të pavarur të internetit, të cilët vendosin të përdorin ndërtuesin e faqes Wix. Platforma nuk i lejon ata vetëm të hartojnë projekte të bëra me porosi për klientët, por gjithashtu i ndihmon ata të kërkojnë klientë të rinj brenda Komunitetit Wix Arena.

Wix qëndron larg nga turma për shkak të vendosjes së saj tipare mahnitëse, modeleve ekskluzive të kamareve dhe politikës së çmimit të moderuar. Cilado qoftë synimet ose objektivat që keni dhe cilado industri të specializuar në të, patjetër që do të gjeni shabllone dhe veçori për të përmbushur nevojat tuaja. Wix është një kthim i denjë për investimet tuaja në para.

Provoni tani Wix

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me