Si të krijoni një faqe në internet pa kosto?

si të krijoni një faqe në internet pa kosto


Po kërkoni të krijoni një uebfaqe, por nuk dini nga filloni? Urime! Ju keni ardhur në vendin e duhur. Në këtë faqe të internetit do të gjeni gjithçka që ju nevojitet për të ndërtuar me lehtësi një faqe në internet nga e para, falas ose në një çmim i përballueshëm.

Këtu në SWB, ne besojmë se krijuesit e faqeve në internet janë ndoshta opsioni më i mirë për ata që nuk kanë trajnim programimi, por duan të marrin kontrollin e plotë mbi procesin e krijimit të faqes në internet. Këto shërbime në internet ju lejojnë të përqendroheni në ato që janë me të vërtetë me rëndësi – produktin / biznesin tuaj, duke bërë të gjitha ngritjet e rënda për ju.

Përdorimi i një ndërtuesi në internet ose CMS si WordPress është aq i thjeshtë sa krijimi i një llogarie në media sociale – thjesht regjistrohuni, ngarkoni përmbajtjen tuaj dhe filloni të ndani.

A është e mundur të krijoni një faqe interneti falas?

Të gjithë mund të ndërtojnë një faqe në internet sot falas, pavarësisht aftësive të disponueshme të teknologjisë, njohjes së kodimit dhe ekspertizës në hartimin e uebit. Kjo mund të jetë një detyrë mjaft sfiduese dhe e frikshme për newbies, por është e mundur të merreni me të, nëse keni qëllimet e duhura dhe mjetet efektive që mund t’ju ndihmojnë të përfitoni sa më shumë nga procesi i hartimit të uebit.

Ajo që duhet të kuptoni është se fillimi i një uebsajti falas kërkon pak kohë dhe përpjekje dhe do të duhet të plotësoni të gjitha hapat e procesit të zhvillimit të projektit vetë. Krijimi i faqes së internetit DIY nuk është aq e komplikuar e dhënë që ju jeni të vetëdijshëm për fazat kryesore të procesit dhe keni fatin të zgjidhni mjetet e duhura për ndërtimin e faqes në internet.

Ju nuk do të jeni në gjendje punësoni një projektues ose një agjensi në internet për ta bërë atë për ju, por kjo nuk është një domosdoshmëri në shumën mbizotëruese të çështjeve. Përkundrazi, duhet të investoni pak përpjekje dhe kohë zgjedhja e softuerit të duhur për krijimin e faqes në internet që lejon krijimin e projekteve falas. Këtu ndihmojnë shumë krijuesit e faqeve të internetit dhe CMS.

Ndërtuesit e faqeve në internet dhe Sistemet e Menaxhimit të Përmbajtjes janë dy mënyra të njohura të zhvillimit modern të faqes në internet DIY. Të dyja opsionet bëjnë të mundur fillimin dhe menaxhimin e projekteve me cilësi dhe të dy nuk kërkojnë programim serioz ose përvojë në krijimin e faqes në internet.

Ndërtuesit e faqeve në internet janë më intuitivë, të thjeshtë dhe më të përshtatshëm se CMS, megjithëse, kjo e fundit lejon liri më të madhe krijuese dhe personalizim i avancuar i dizajnit të faqes në internet. Nuk është e nevojshme të jesh një profesionist i kodimit ose një projektues i aftë për të zotëruar dhe përdorur ndërtuesit e faqeve të internetit – aq të kuptueshme dhe të lehta janë sistemet.

Kur është fjala për përdorimin e CMS, megjithatë, duhet të jeni gati të shpenzoni më shumë kohë dhe përpjekje për të zotëruar procesin e dizajnimit të uebit. Përdorimi i Sistemeve të Menaxhimit të Përmbajtjes fillimisht nënkupton disa njohuri për kodimin dhe ekspertizë në krijimin e faqeve në internet. Ju thjesht nuk do të shkoni pa redaktimin e kodit, nëse keni ndërmend të krijoni një faqe interneti profesionale me performancë të dukshme dhe dizajn ekskluziv.

Kur zgjidhni platformën më të përshtatshme dhe efektive për ndërtimin e uebit, ka kuptim të merren parasysh disa aspekte. Këto përfshijnë njohuritë tuaja për bazat e kodimit, aftësitë, përvojën në krijimin e faqes në internet, llojin e projektit që synoni të filloni, qëllimet afatshkurtra dhe afatgjata etj..

Shtë koha e duhur për të diskutuar nuancat kryesore të përdorimit të të dy llojeve të sistemeve për t’ju ndihmuar të zbuloni zgjidhjen më të mirë për të cilën do të kënaqeni në planin afatgjatë.

Zgjidhni cilën Platformë të Ndërtimit të Uebfaqeve për t’u përdorur

Shkathtësia e krijuesve të faqeve të internetit falas nuk do të thotë që ju duhet të zgjidhni shërbimin e parë që do të gjeni. Ka sisteme, të cilat funksionojnë më mirë për detyrat tuaja të veçanta të projektimit në internet dhe gëzojnë popullaritetin në mbarë botën për shkak të veçorive, mjeteve dhe detyrave të tyre të mbuluara.

3 Ndërtuesit më të mirë të faqes në internet për të krijuar një faqe në internet pa kosto:

 1. Wix – Ndërtuesi më i Mirë i Uebfaqeve për të Krijuar Uebsajtin Tuaj pa Kosto
 2. uKit – Ndërtues i fuqishëm i faqes në internet për të krijuar një faqe interneti për biznesin tuaj
 3. WordPress – Platforma më e mirë e pritur (CMS) për Uebfaqe ose Dyqan Online

Le të hedhim një vështrim në ndërtuesit më të mirë të faqeve të internetit që balancojnë lehtësinë e përdorimit me fleksibilitetin dhe përballueshmërinë tani.

Wix – Ndërtuesi më i Mirë i Uebfaqeve për të Krijuar Uebsajtin Tuaj pa Kosto

Wix - Ndërtuesi më i Mirë i Uebfaqeve për të Krijuar Uebsajtin Tuaj pa Kosto

Wix – është krijuesi më i mirë i faqes në internet që aktualisht mund të zgjedhni dhe përdorni për të filluar një faqe në internet me funksion të plotë pa investuar në projekt. Sistemi tashmë fuqizon miliona faqe në internet në të gjithë globin dhe ju mund ta zgjidhni atë për të hartuar çdo lloj projekti personal ose biznesi.

Kur bëhet fjalë për zgjedhjen e platformës më të mirë për ndërtim falas në internet, Wix nuk ka fare konkurrentë. Nuk ka zor një përdorues (qoftë një fillestar apo një projektues i faqes në internet), i cili nuk ka dëgjuar asgjë rreth krijuesit të faqes në internet. Ka shumë karakteristika falas që e bëjnë sistemin të dalë nga turma. Këtu ata shkojnë:

 • Modelet Moderne – Wix krenohet me një nga koleksionet më të mahnitshme të modeleve të gatshme për celular, të disponueshme pa kosto. Aktualisht ka mbi 550 tema të larta këtu dhe shumë më tepër janë në zhvillim e sipër. Hartimet janë 100% të personalizueshme dhe ju mund të merrni qasje në mjete të shumta të personalizimit të dizajnit që mund t’i japin projektit tuaj tërheqje ekskluzive.
 • Wix ADI – Ndërtuesi i faqes në internet qëndron larg nga turma për shkak të saj mjet falas për Inteligjencën e Dizajnit Artificial që lejon një proces të thjeshtë, të shpejtë dhe pa probleme të redaktimit të faqes në internet. Karakteristika siguron procesin e automatizuar të projektimit të uebit, duke i lënë përdoruesit të krijojnë paraqitjen dhe strukturën e personalizuar të faqes në internet duke iu përgjigjur grupit të pyetjeve që sistemi gjeneron si parazgjedhje. Ajo që pritet të bësh është vetëm të sigurosh faqen tënde në internet / informacione të lidhura me biznesin, të ngarkosh përmbajtjen e kërkuar dhe të presësh derisa sistemi të krijojë projektin për ju.
 • Redaktori WYSIWYG – Për ata përdorues, të cilët nuk dëshirojnë të përdorin mjetin ADI, krijuesi i faqes së internetit bën të mundur krijimin e faqeve të internetit duke punuar në redaktorin WYSIWYG. Kjo është ajo ku ju mund të përdorni një veçori të përshtatshme tërheqëse dhe tërheqëse për zhvillimin e faqes në internet DIY. Redaktori është absolutisht falas dhe vjen me mbështetje për redaktim në internet për të siguruar rezultatin më të mirë të mundshëm. Ju jeni ju, që jeni përgjegjës për procesin e zhvillimit të uebit. Një veçori e dobishme e parashikimit ju lejon të shihni procesin e hartimit të faqes në internet, duke kontrolluar kështu secilën fazë të saj. Shtë gjithashtu e mundur të krijoni versionin celular të faqes tuaj të internetit duke bërë redaktimet në redaktorin celular pa asnjë kosto fare.
 • Tregu falas i Aplikacioneve – Wix krenohet me një nga koleksionet më mbresëlënëse të aplikacioneve falas dhe miniaplikacionet në dispozicion në Tregun e integruar Wix App. Ka dhjetëra shtesa dhe widget pa pagesë të ngrohtë që mund të shfletoni dhe zgjidhni këtu për tu integruar më tej në projektin tuaj.
 • Blogging – Wix vjen me një platformë mjaft të bukur të blogezimit që ju lejon të krijoni, menaxhoni dhe azhurnoni bloge me tipare të plota. Kjo është ajo ku ju mund të postoni dhe të planifikoni botimet e artikujve, të integroni skedarët e mediave, të aktivizoni veçorinë e komentimit dhe të shtoni elemente të tjera që janë domosdoshmëri për zhvillimin e blogut tuaj.
 • eCommerce – Ndërtuesi i faqes në internet gjithashtu mburret me një motor të denjë për tregti elektronike që ju lejon të filloni dhe menaxhoni një dyqan online me madhësi të vogël deri në mes. Karakteristika ju lejon të shtoni / azhurnoni galeritë e produkteve, të vendosni parametrat e pagesës / transportit / taksave, të rregulloni mjetet e menaxhimit të dyqaneve në internet, të krijoni dhe të zbatoni kuponat dhe shpërblimet me zbritje, të zgjidhni nga shabllone të shumëfishta me përgjegjësi të eCommerce, të importoni / eksportoni produkte nga skedarët CSV etj..

Versioni falas Wix ju lejon të ndërtoni një faqe në internet me pamje të mirë në një nënfushë të markës Wix. Me një plan falas, ju mund të përdorni pothuajse të gjitha tiparet funksionale të krijuesit të faqes në internet Wix. Plani nuk ka mbarim, i cili bën të mundur që të gjithë jo vetëm të testojnë tiparet e shërbimit, por të krijojnë lloje të shumta të faqeve të internetit me të për të praktikuar dhe përmirësuar aftësitë tuaja. Mendoni, sidoqoftë, që një plan falas të vijë me flamurin e reklamave të sistemit, nëndominën dhe disa kufizime të tjera.

Provoni me Wix falas

uKit – Ndërtues i fuqishëm i faqes në internet për të krijuar një faqe interneti për biznesin tuaj

uKit - Ndërtues i fuqishëm i faqes në internet për të krijuar një faqe interneti për biznesin tuaj

uKit – është një ndërtues i fuqishëm i faqes në internet për zhvillimin e biznesit të vogël. Platforma është krijuar posaçërisht me nevojat dhe kërkesat e biznesit të vogël dhe të mesëm në mendje dhe, kështu, ajo vjen me një seri të gjerë karakteristikash të nevojshme për krijimin e këtyre llojeve të projekteve.

Megjithatë, krijuesi i faqes në internet mund të përdoret për të filluar lloje të tjera të projekteve për shkak të fleksibilitetit të tij, qasjes intuitive të projektimit në internet, lehtësisë mahnitëse të përdorimit dhe komoditetit. Shikoni veçoritë e uKit të vendosur tani për të zbuluar pikat e tij të forta:

 • Koleksion falas Modelesh – Ndërtuesi i faqes në internet u jep mundësinë e përdorimit të shumë shablloneve përgjegjëse falas, të cilat janë përgjegjëse dhe të personalizueshme si parazgjedhje. Asnjë aftësi e veçantë teknike dhe kodimi nuk nevojitet për të personalizuar temën e zgjedhur – një redaktues i përshtatshëm tërheqës dhe rënie së bashku me opsionin e shikimit paraprak do t’ju bëjë përgjegjës procesin e krijimit të uebit. Caseshtë gjithashtu e mundur që të zhvendosni shabllonet në çdo fazë të procesit të zhvillimit të uebit në rast nevoje.
 • Integrimi i widget-ve – uKit bën të mundur krijimin e një strukture individuale në internet përmes integrimit të widget. Numri i widget që mund të zgjidhni dhe përdorni për projektin tuaj nuk është aq i gjerë, por të gjitha ato përshtaten në mënyrë të përkryer për çdo plan urbanistik..
 • Certifikatë falas SSL – Platforma lejon të përfitoni sa më shumë nga siguria e faqes tuaj duke ju lejuar të lidheni Certifikatën e përparuar SSL. Karakteristika është absolutisht falas për të gjithë pajtimtarët e sistemit. Kontribuon në siguri shtesë të faqes në internet, e cila veçanërisht ka shumë rëndësi për faqet e internetit që përmbajnë informacion konfidencial ose të dhëna pagese.
 • Të drejtat e përkohshme të menaxhimit të faqes në internet – Karakteristika e bën procesin e zhvillimit të faqes së internetit të thjeshtë për agjensitë e projektimit në internet dhe projektuesit e internetit që punojnë në ekipe. uKit ju lejon të caktoni të drejta të përkohshme të menaxhimit të faqes në internet për përdorues të caktuar për t’i lënë ata të punojnë në krijimin e projektit së bashku. Për të parandaluar humbjen e përmbajtjes, sistemi krijon automatikisht versionin rezervë të projektit tuaj, që është një tjetër avantazh i pamohueshëm i krijuesit të faqes në internet.

Një nga pikat kryesore të theksuara të uKit është lidhja e saj mahnitëse e çmimit / cilësisë – 3 $ / muaj nëse vendosni kodin tonë të veçantë SWB-25 gjatë arkë. Shërbimi ka një provë falas 14-ditore, e cila është më se e mjaftueshme për të kontrolluar dhe provuar të gjitha tiparet e saj funksionale. Në fund të gjykimit, ju do të jeni në gjendje të regjistroheni në një nga planet e paguara që vijnë me përfitime të shumta. Deri në atë kohë, faqja juaj e internetit do të ruhet për një vit në uKit host, por nuk do të jetë e arritshme në internet.

Provoni uKit falas

WordPress – Platforma më e mirë e pritur (CMS) për Uebfaqe ose Dyqan Online

WordPress - Platforma më e mirë e pritur (CMS) për Uebfaqe ose Dyqan Online

WordPress – është më e popullarizuara falas Sistemi i Menaxhimit të Përmbajtjes, i cili fillimisht u lançua për qëllime të blogezimit, por më vonë evoluoi në programin për krijimin e faqeve të internetit të aplikuar për zhvillimin e të gjitha llojeve të projekteve me bazë në internet. CMS disi ndryshon nga ndërtuesit standarde të faqeve të internetit për sa i përket kompleksitetit dhe shkallës së personalizimit të faqes në internet.

Nuk është zgjidhja më e mirë për newbies, të cilët kanë aftësi zero të projektimit në internet, por definitivisht funksionon shumë për zhvilluesit e aftë të uebit, të cilët kanë disa ekspertizë në krijimin e faqeve në internet dhe janë të gatshëm të përballojnë nuancat e redaktimit të kodit. Për të marrë idenë e të gjitha avantazheve që WordPress është i gatshëm të ofrojë, hidhini një sy listës së pikave kryesore të CMS tani:

 • Integrimi i prizave – WordPress qëndron larg nga turma për shkak të opsioneve të saj të gjera të integrimit të shtojcave që bëjnë të mundur përdorimin e sistemit si platformë e të gjitha-në-një ndërtimi i faqes në internet. Integrimi i gjerë i shtojcave bën të mundur përdorimin e CMS për zhvillimin e të gjitha llojeve të projekteve. kështu, Shtojcë WooCommerce, për shembull, mund të përdoret për të filluar të gjitha llojet e dyqaneve në internet, ndërsa shtojca Elementor lejon krijimin e faqeve në internet të WordPress. Kjo e bën platformën një mjet të denjë për krijimin e faqeve të personalizuara / afariste të paraqitura plotësisht me pothuajse asnjë aftësi kodimi fare.
 • Zgjedhja e shabllonit – CMS ofron një sërë modelesh të integruara që janë plotësisht të personalizueshme, por gjithashtu mund të shfletoni një koleksion të gjerë të modeleve të jashtme për të zgjedhur atë që funksionon në mënyrë ideale për zhvillimin e faqes tuaj individuale. Derisa zgjedhja e temës më të përshtatshme, ju keni qasje në një mori mjetesh dhe karakteristikash të personalizuara të dizajnit që ndihmojnë për t’i dhënë asaj pamje të personalizuar.
 • Hosting dhe Domain – Si CMS, WordPress nuk ofron ndonjë opsion pritës ose domain. Varet nga ju zgjidhni cilindo ofrues pritjeje të zgjedhjes suaj si dhe planet dhe emri i domain që ofron. Kur është fjala për zgjedhjen e pritjes, Bluehost provon të jetë zgjidhja më e përshtatshme. Ky është ofruesi numër një i hostimit, i cili rekomandohet zyrtarisht nga WordPress. Ajo siguron një mori të zgjidhjeve dhe avantazheve të pritjes, duke përfshirë instalimin me një klikim të WordPress, shpejtësinë e shpejtë të ngarkesës së faqeve, normat e larta të kohës dhe përfitimet e tjera që shumica e përdoruesve të CMS i vlerësojnë në avantazh. Sistemi gjithashtu dallon nga turma për shkak të përballueshmërisë së tij. Ju mund të përdorni të përparësive të tij vetëm me 2,95 $ / muaj, që është padyshim pika kryesore e pamohueshme e sistemit.

Provoni WordPress Tani

Shqyrtuar më lart janë platformat më të njohura të ndërtimit të faqes në internet – ato që meritojnë vëmendje të veçantë, kur bëhet fjalë për zhvillimin e faqes DIY. Cila zgjidhje funksionon më mirë për nevojat tuaja për krijimin e faqes në internet? Cila prej tyre mund të përdoret për të filluar projektin tuaj personal / të biznesit?

Zgjedhja përfundimtare varet përfundimisht nga synimet, modelet dhe kërkesat dhe lloji i projektit tuaj që planifikoni të filloni. Në fakt, ka kuptim të testoni secilën nga këto shërbime për të zbuluar se cila prej tyre i del më shumë nevojave tuaja bazuar në përvojën tuaj personale. Të gjitha këto sisteme janë absolutisht falas – është vetëm çështje e kohës dhe ekspertizës tuaj për të zgjedhur atë që do të përputhet me kërkesat tuaja më së shumti.

Merrni dhe lidhni një Emër Domain Falas

Tani që keni provuar dhe zgjedhur mjetin e duhur për ndërtimin e uebit, është koha e duhur për të vazhduar më tej zgjedhja e emrit të domenit. Zgjedhja e domenit ka shumë rëndësi, kur bëhet fjalë për rritjen e reputacionit dhe popullaritetit të projektit tuaj. Asnjë nënfushë nuk pranohet këtu pasi kjo padyshim që do të ketë ndikim negativ në promovimin e mëtutjeshëm të biznesit tuaj.

regjistrimi i domenit

Zgjedhja e emrit të domain duhet të bazohet në disa aspekte. Duhet të jetë e kuptueshme dhe e lehtë për t’u mbajtur mend, në mënyrë që vizitorët tuaj potencialë të internetit ose klientët të mund ta mbajnë në mend, në vend që ta vendosnin diku tjetër. As nuk duhet të jetë shumë e gjatë dhe duhet të jetë e detyrueshme të lidhet me emrin e biznesit tuaj ose ngrohtë në të cilën përqendroheni.

Kur zgjedhni një zgjedhje domain, merrni parasysh rekomandimet e mëposhtme:

 • thjeshtësi. Një emër domain duhet të jetë konciz, i thjeshtë dhe i lehtë për t’u kujtuar.
 • gjatësi. Mos e bëni atë shumë të gjatë ose të pangopur me simbole: sa më e shkurtër të jetë – aq më lehtë do të jetë për një përdorues ta rivendosë atë në memorje.
 • aftësinë e njohjes. Një emër domain nuk duhet të përbëjë kombinimin e pakuptimtë të shkronjave, simboleve dhe numrave. Në vend të kësaj, ajo duhet të përfshijë një fjalë ose një frazë që do të lidhet disi me biznesin tuaj, llojin e faqes së internetit dhe specializimin etj.
 • Reputacioni i markës. Një emër i bukur domain duhet të jetë pasqyrimi i identitetit tuaj të markës: ai duhet të nxjerrë në pah dhe të përmirësojë emrin tuaj të markës, duke e bërë atë t’i rezistojë konkurrencës së ngrohtë.

A është e mundur të merrni dhe lidhni një emër të denjë të vlefshëm falas, kur punoni me ndërtuesit e faqeve në internet? Ose do të duhet të paguani për një emër domain të njohur?

Do të jeni të kënaqur të zbuloni se shumica e ndërtuesve të faqeve të internetit (përfshirë ato të shqyrtuara më lart) lejoni lidhjen me emrin e domain, duke siguruar këtë mundësi pa asnjë kosto fare. Për më tepër, ndërtuesit me reputacion të faqeve të internetit shpesh kanë oferta dhe zbritje speciale për përdoruesit e primitit.

Wix siguron një emër domain përfitimesh për përdoruesit, të cilët pajtohen në një plan vjetor dhe bëjnë një pagesë një herë. Kjo ju lejon të kurseni deri në 10-30 dollarë në varësi të zonës së emrit të domain të zgjedhur. Ju nuk duhet të bëni ndonjë gjë të veçantë për të lidhur një domen në faqen tuaj të internetit. Do të lidhet automatikisht posa ta merrni. ’Shtë vërtet shumë e thjeshtë, kursente kohë dhe e përshtatshme!

Vendosni dhe Rregulloni faqen tuaj

Në rregull, ju keni vendosur të përdorni një ndërtues të faqes në internet dhe tashmë keni zgjedhur një emër domaini për të. Farë duhet të bëni për ta bërë procesin një sukses? Cilat janë hapat e domosdoshëm që duhet të ndërmerrni për të përfunduar detyrën dhe për të marrë një uebfaqe të gatshme të paraqitur për të përmbushur nevojat tuaja personale / të biznesit? Të renditura më poshtë janë pikat që duhet të ndiqni kur rregulloni dhe rregulloni faqen tuaj të internetit:

 • Regjistrohu me sistemin e zgjedhjes suaj. Disa shërbime bëjnë të mundur regjistrimin duke përdorur llogaritë e rrjetit social, por është gjithashtu e mundur të përdorni adresën tuaj të postës elektronike.
 • Zgjidhni një shabllon. Arrijnë koleksionin e shabllonit dhe eksploroni kategoritë për të zgjedhur temën, e cila korrespondon me specializimin tuaj të ngrohtë.
 • Rregulloje atë. Qasuni në pult, dhe zbuloni se cilat mjete të personalizimit ofron sistemi për t’i dhënë performancës maksimale të faqes tuaj dhe tërheqjen më të mirë vizuale.
 • Dizajnoni faqen tuaj të internetit. Tani, është koha për të hartuar faqen tuaj të internetit dhe të rregulloni cilësimet e kërkuara. Vendosni përmbajtjen që ju konsideroni të rëndësishme dhe krijoni sa më shumë faqe. Kjo është pjesa që merr më shumë kohë në të gjithë procesin e krijimit të faqes në internet.
 • Zgjidhni planin, e cila vjen deri në ndërtimin tuaj të internetit ka nevojë për të gjitha. Eksploroni politikën e çmimeve të sistemit dhe tiparet që ato nënkuptojnë. Zgjidhni planin që ju tërheq më së shumti.
 • Zgjidhni Emrin e Domainit. Nëse keni mbaruar me hartimin e faqes tuaj të internetit, zgjidhni emrin e domain për të hyrë në internet. Ndërtuesit e faqes në internet ofrojnë lidhje me një klikim domain, duke thjeshtuar procesin.
 • Publikoni faqen tuaj të internetit të gatshme. Më në fund, publikoni faqen tuaj në internet dhe shijojeni!

Hapat e përmendur më lart japin udhëzime të hollësishme se si të filloni me faqen tuaj të internetit. Zgjedhja e platformës dhe marrja e emrit të domain vetëm janë dy hapat e parë të nevojshëm për të filluar një projekt me ekran të plotë. Sapo të keni mbaruar me këto hapa, mund të vazhdoni të zgjidhni dizajnimin dhe ngarkimin e përmbajtjes. Mos u ngut për ta bërë atë dhe afrohu procesit me mençuri.

Ajo që duhet të dini gjithashtu është se platformat e njohura të ndërtimit të faqeve të internetit si ato të rishikuara më lart gjithmonë vijnë me mjete dhe këshilla të integruara të projektimit në internet se si të përfitoni sa më shumë nga secila fazë e procesit të zhvillimit të faqes së internetit. Këto përfshijnë sugjerime dhe menutë që shfaqen, opsione të shumta për përkrahjen e klientit, udhëzime dhe mësime video / teksti etj. Që ofrojnë informacion të qartë mbi procesin e krijimit të faqes në internet.

Redaktori i menusë i Wix

Respektimi i këtyre këshillave përfundimisht bën të mundur marrjen e një faqe interneti të personalizuar të personalizuar që nuk do të ketë asnjë lidhje me modelin që keni zgjedhur fillimisht. Pasi të keni përfunduar procesin e personalizimit të faqes në internet, shkoni përpara për botimin e projektit.

Një pyetje tjetër është: duhet krijimi i faqes në internet të shkojë vetëm në procesin e zhvillimit ose ka diçka më shumë se kaq për ta bërë projektin tuaj një sukses? Në të vërtetë, fillimi i një faqe në internet është vetëm një pjesë e procesit të zhvillimit të internetit. Sapo ta bëni të arritshëm në internet, duhet të kujdeseni për disa nuanca të rëndësishme, përkatësisht:

 • Optimizimi i SEO. Rregulloni me kujdes parametrat e kërkuar të faqes në internet për të rritur renditjen e saj në motorët e kërkimit. Kjo ndihmon t’i rezistoni konkurrencës së ngrohtë, të promovoni markën tuaj dhe përfundimisht të gjeneroni më shumë trafik.
 • Cilësia e përmbajtjes. Sigurohuni që të azhurnoni përmbajtjen tuaj të internetit në mënyrë të rregullt. Sidoqoftë, kushtojini vëmendje cilësisë së përmbajtjes që shtoni. “Përmbajtja është mbreti” – mos harroni atë!
 • Rrjete sociale. Një faktor tjetër i promovimit të suksesshëm të faqes në internet është marketing efektiv i mediave sociale. Merrni kohën tuaj për të krijuar grupe në rrjetet sociale, inkurajoni përdoruesit të bashkohen me ta, të prezantojnë oferta speciale për të rritur besnikërinë e përdoruesit dhe të aplikoni strategji të tjera të marketingut (ose zhvilloni atë të tuajin) për ta bërë uebfaqen tuaj të sapokrijuar të popullarizuar me audiencën e synuar. Mund përpjekja juaj për ndërtimin e uebit të jetë një sukses!

Për të paguar ose jo për të paguar për një faqe në internet

Edhe pse, krijuesit e faqeve të internetit dhe CMS ofrojnë një mundësi për të filluar dhe menaxhuar projekte me pamje të plotë pothuajse pa asnjë kosto, ato nuk janë plotësisht të lira. Secila prej këtyre platformave vjen me pajtime të paguara (ose shtojca) që përmbajnë një gamë të gjerë karakteristikash, mjetesh dhe opsionesh të projektimit. Janë planet e paguara me vlerë investimi në planin afatgjatë?

Definitivisht po. Ju merrni mjetin që ju vë në përgjegjësi të procesit të zhvillimit të faqes së internetit, duke siguruar lirinë e veprimeve, qasjen e qëllimshme dhe intuitive të projektimit të internetit, si dhe qasje në mjete të shumta të personalizimit të dizajnit.

Nga njëra anë, ju mund t’i përdorni këto karakteristika pa paguar ato dhe rezultati do t’ju tërheqë. Sidoqoftë, nëse me të vërtetë keni ndërmend të filloni një projekt të ngarkuar me një funksion të lartë me performancë të lartë dhe tërheqje vizuale mbresëlënëse, ju rekomandojmë fuqimisht përmirësimin në njërën prej opsioneve të paguara të dhëna nga platforma e zgjedhjes suaj.

Ky është padyshim një investim i denjë, i cili me siguri do të paguajë. Për më tepër, pajtimet nuk janë aq të shtrenjta dhe, në shumicën e rasteve, do të duhet të paguani disa dollarë në muaj vetëm për të marrë rezultatin që do t’i përmbahet të gjitha nevojave tuaja dhe kërkesave të projektimit në internet.

Vija e poshtme

Nëse keni të drejtë të krijoni një faqe në internet, atëherë mënyra më e mirë për ta bërë atë shpejt dhe pa kosto është të përdorni një ndërtues të faqes në internet. Këto shërbime mbulojnë një spektër të gjerë të nevojave për krijimin e faqeve në internet dhe lejojnë fillimin e një projekti të mirë më vete. Nuk ka nevojë për të merren me studiot e dizajnit në internet ose punësojnë zhvilluesit e faqes në internet. Në vend të kësaj, ju merrni një mundësi për të kursyer të mëdha, duke shfrytëzuar rezultatin më të lartë, i cili sigurisht do të tejkalojë pritjet tuaja.

Ndërtuesit e faqeve të internetit të shqyrtuara në artikull janë drejtuesit e ngrohtë. Ato bëjnë të mundur krijimin e faqeve të internetit të denjë në kohën më të shkurtër të mundshme dhe me investime minimale financiare. Testoni ato për të zgjedhur zgjidhjen që funksionon shumë për nevojat tuaja të veçanta për krijimin e faqes në internet.

Krijoni një faqe në internet falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map