Si të krijoni një faqe interneti për kompani falas

Si të krijoni një faqe interneti për kompani falas


Fillimi i një uebsajti të ndërmarrjes së re me një buxhet të kufizuar mund të jetë një dhimbje në qafë. Sidoqoftë, teknologjitë moderne të ndërtimit të faqes në internet e kanë bërë procesin më e lirë dhe më e thjeshtë. Tani e tutje, njerëzit pa prapavijë teknike nuk janë të detyruar të punësojnë ekipe zhvillimi me porosi dhe të paguajnë mijëra dollarë për një sit të thjeshtë kompanie me vetëm disa tipare në të.

Për më tepër, këtë herë ne do të ndajmë mënyrën për të krijuar një prani të qëndrueshme në internet për kompaninë tuaj me një kosto zero. Tingëllon shumë mirë për të qenë e vërtetë? Epo, kostoja përfundimtare zakonisht varet nga metoda e ndërtimit dhe kompleksiteti i projektit. Për të kuptuar rrjedhën e ardhshme të punës dhe fondet që ju nevojiten për të jetuar me faqen tuaj, duhet së pari të identifikoni funksionalitetin e tij pa harruar veçoritë thelbësore që duhet të ketë një faqe interneti e një kompanie profesionale..

Karakteristikat Thelbësore të Uebfaqeve të Kompanisë

Ideja për të shkuar live me një sit të kompanisë është shumë e thjeshtë. Pronarët e bizneseve zakonisht dëshirojnë për një shtrirje të zgjeruar për të tërhequr audiencën lokale apo edhe globale. Në të njëjtën kohë, kompanitë duan të përfaqësohen në internet brenda tregut në mbarë botën duke e bërë më të thjeshtë për audiencën e synuar të kontaktojë. Nuk është çështje prestigji por çështje e tendencave moderne të biznesit.

Përveç kësaj, një faqe në internet e bën më të lehtë bashkëveprimin me klientët, promovimin e kompetencave specifike, rritjen e listës së postimeve dhe mbajtjen e vizitorëve tuaj të angazhuar. Për të realizuar të gjitha sa u përmendën më lart, një faqe në internet duhet të ketë disa veçori thelbësore.

Seksioni “Rreth Nesh”

Global Web ofron një shans të përsosur për të prezantuar kompaninë tuaj me audiencën e mundshme. Vitalshtë thelbësore të keni bllokun “Rreth Nesh” ose me një informacion të shkurtër ose të hollësishëm në lidhje me biznesin dhe ndërmarrjen që përfaqësoni.

Seksioni Rreth Nesh

Nëse kompania krenohet me përvojë me vite në treg, pse duhet që dikush ndonjëherë të dëshirojë ta fshehë atë nga klientët? Blloku bën të mundur tregimin e besueshmërisë së faqes në internet. Një mundësi e mirë për të fituar njohje.

Përshkruani ekipin tuaj

Një mënyrë e mirë për të treguar se kompania juaj është 100% e vërtetë. Me kaq shumë agjenci të rreme dhe shërbime mashtrimi, të kesh një reputacion të mirë në internet është mbi të gjitha. Përfaqësimi i ekipit tuaj do të ishte një hap i mençur. Nga njëra anë, ajo do të tregojë grupin tuaj të ekspertëve dhe kompetencën e zgjeruar.

Përshkruani seksionin tuaj të Ekipit

Nga ana tjetër, klientët e mundshëm do të rriten më besnikë pasi të kenë parë përfaqësuesit tuaj zyrtarë. Mos harroni të ngarkoni foto të vërteta për ta bërë pjesën të duket më bindëse.

Informacioni i kontaktit

Një blog tjetër jetik për të vërtetuar besueshmërinë e kompanisë. Sa më shumë informacione të kontaktit të përfshini aq më mirë:

 • Email për të rënë në kontakt ose për të dërguar oferta speciale.
 • Telefononi për kontakt të menjëhershëm.
 • Adresa e ndërmarrjes së vërtetë për të vizituar zyrën tuaj fizikisht.
 • Mënyra shtesë për të kontaktuar (lajmëtarë Live Chat, Skype, etj.).

Kontaktoni me seksionin

Prezantoni kompetencën tuaj

Përveç që fitoni një reputacion dhe njohje të mirë, është me rëndësi jetike të paraqitni një prezantim të duhur të kompetencave. Ju duhet ta bëni të qartë për njerëzit se çfarë bëni në të vërtetë. Ideja është të tregoni se si kompania juaj mund të ndihmojë kur zgjidhni problemet e tyre ose si ndryshon nga konkurrentët. Përshkruani fushat ku veproni. Paraqitni disa nga shërbimet ose produktet në të cilat krenoheni.

Seksioni i shërbimeve

Dëshmi

Vlerësimet e klientëve bëjnë një përshtypje të mirë të parë. Shtimi i një blloku dëshmues me disa komente të vërteta do të jetë një ide e mirë, pasi shumë njerëz e konsiderojnë atë si karakteristikë kryesore kur zgjedhin një kompani të besueshme dhe me reputacion.

Seksioni i Dëshmive

Karakteristika shtesë për të kërkuar në një faqe interneti të kompanisë

Këto janë blloqet kryesore që duhet të ketë një sit i ndërmarrjes. Ju mund t’i zëvendësoni ose riorganizoni ato çka dëshironi. Vetëm sigurohuni që ato të jenë të përfshira në strukturën e faqeve. Përveç kësaj, duhet të siguroheni që faqja juaj e ardhshme të jetë:

 • Mobile-Friendly – ndërsa numri i përdoruesve të tabletëve dhe telefonave inteligjentë po rritet, është thelbësore të ofrohet përvoja e duhur në celular. Për këtë arsye, duhet të kërkoni softuer me tema dhe faqosje të përgjegjshme brenda.
 • Ndarja sociale – me miliona përdorues aktivë të mediave sociale, faqja juaj e internetit është e detyruar të ketë butona për ndarjen sociale. Mund të rritë njohjen e kompanisë suaj në mjedisin shoqëror, si dhe të shkaktojë më shumë trafik.
 • Bëni navigimin e thjeshtë – navigimi i qartë është çelësi i suksesit. Sa më pak kohë duhet një vizitor për të gjetur informacionin e dëshiruar më mirë. Mos e vështroni shfletimin në faqe të komplikuar. Përqendrohuni në blloqe të qarta dhe të arritshme për t’u arritur.
 • Merr një distinktiv – një logo rrit besimin e klientëve me 32%. Të kesh një simbol të dallueshëm do të përmirësojë reputacionin e saj dhe le kompaninë tënde të dalë.

Tani, kur e dini se cilat karakteristika duhet të ketë faqja e internetit e kompanisë tuaj, ju duhet të zgjidhni një platformë ndërtimi që do t’ju lejojë t’i zbatoni ato me kosto minimale ose pa kosto, si dhe pa sfond teknik të nevojshëm. Wix është një platformë përfundimtare për nevoja të tilla dhe ja pse.

Pse të përdorni Wix për të krijuar një faqe interneti të kompanisë falas

Wix

Wix – është një ndërtues i lehtë për t’u përdorur në internet për të përballuar nevoja të ndryshme. Ajo ofron funksionalitet të shkëlqyeshëm për lloje të ndryshme të siteve dhe faqeve të internetit të kompanive në veçanti. Softueri do t’ju lejojë të zbatoni me lehtësi të gjitha tiparet që kemi diskutuar më herët me kosto minimale.

Për të bërë një përshtypje të mirë dhe për t’i mbajtur të angazhuar vizitorët tuaj, do t’ju duhet:

 • Një model elegant. Wix ofron një përzgjedhje të modeleve që lidhen me kategorinë e biznesit të vogël. Ju mund të zgjidhni paraqitjen që i referohet kamareve tuaj, ose keni një kompani ndërtimi ose pasuri të paluajtshme. Të gjitha shabllonet janë miqësore me celularin dhe janë të lehta për tu modifikuar.
 • Redaktimi i thjeshtë. Një redaktues i integruar tërheqës dhe vizatim u krijua për t’i lejuar jo teknikët të trajtojnë personalizimin dhe redaktimin. Ju mund të implementoni çdo strukturë të faqes, të lëvizni objekte, të shtoni blloqe të reja, të punoni me stilimin e faqosjes dhe tipografinë. Wix ADI është madje një zgjidhje më e shpejtë që krijon faqe interneti për përdoruesit në minuta duke përdorur një Algoritmi i integruar i bazuar në AI.
 • Widgets dhe Shtesa. Ndërsa shumica e shablloneve tashmë kanë strukturë të integruar dhe aplikacione, Wix lehtëson të shtoni pajisje shtesë, përfshirë kalendarët për të shfaqur ngjarjet e ardhshme, galeritë për të përfaqësuar kompetencën tuaj në një mënyrë tërheqëse, mjete analitike dhe marketing të postës elektronike, etj.
 • Mjetet e promovimit. Platforma lejon përdoruesit të trajtojnë cilësimet e SEO për të promovuar përmbajtje ose faqe të veçanta. Përveç titujve dhe përshkrimeve të meta, ju mund të ndryshoni pamjet sociale, si dhe të tregoni fjalë kyçe të përqëndrimit.
 • Planet e përballueshëm. Ndërsa ne po planifikojmë të krijojmë një faqe interneti të kompanisë falas, Wix është alternativa më e mirë falë planit të saj të lirë. Kjo ju lejon të lidhni domenin tuaj dhe të vijë me 500 gjerësi bandë dhe hapësirë ​​në disk. Nëse keni nevojë për më shumë karakteristika dhe burime, do t’ju duhet të zgjidhni një paketë nga ofertat Wix Premium. Mimi fillon me 13 dollarë në muaj me një domen të përfshirë, qasje të plotë në tregun e widget-ve dhe shablloneve.

Tani, le të shohim dhe procesin e ndërtimit nga brenda.

Si të ndërtoni një faqe interneti të ndërmarrjes duke përdorur Wix

Pasi të kemi hartuar një plan për faqen tonë të ardhshme me strukturën në faqe dhe mjetet që do të ketë, mund të fillojmë procesin e ndërtimit. Nëse vendosni Wix, do t’ju duhet të plotësoni hapat e mëposhtëm:

Hapi 1. Regjistrimi

Para së gjithash, ju duhet të regjistroheni. Si një ndërtues i faqes në internet SaaS, Wix u ofron përdoruesve të përfundojnë procesin e regjistrimit në internet. Shkruajni emailin dhe fjalëkalimin ose login duke përdorur llogarinë Google ose Facebook. Nuk ka nevojë të shkarkoni ndonjë softuer. Vendosni pultin në disa klikime.

Ndërtues i faqes në internet - regjistrohu

Hapi 2. Zgjidhni një Model

Pasi të ketë përfunduar regjistrimi, sistemi automatikisht do t’ju transferojë në koleksionin e tij model. Ju mund të shkoni në një kategori të veçantë ose të shfletoni të gjitha opsionet e mundshme. Një mënyrë tjetër është të filloni ndërtimin e faqes tuaj të internetit nga boshatisja ose të përdorni Wix ADI për të marrë disa opsione të paraqitjes të dizajnuara nga një algoritëm i integruar i AI.

Wix - Zgjidhni metodën e ndërtimit të faqes në internet

Hapi 3. Shtoni përmbajtje

Ju jeni pothuajse atje! Isshtë koha për të shtuar përmbajtje në blloqet që keni në faqen e internetit. Thjesht kopjoni dhe ngjisni tekste, ngarkoni imazhe, plotësoni informacionin e kontaktit dhe seksionin “Rreth nesh”, publikoni Testimonials, ngarkoni fotografi të anëtarëve të ekipit tuaj me redaktorin drag-and-drop.

Përshtatje e faqes në internet

Hapi 4. Rregulloni sitin

Wix Marketplace ofron një përzgjedhje të widget dhe shërbimeve të palëve të treta për tu integruar. Ju zgjidhni ndonjë nga lista dhe e merrni atë në faqen tuaj. Ato përfshijnë mjete analitike dhe përvetësimi të përdoruesve, galeritë e imazheve, format e kontaktit dhe më shumë.

Hapi 5. Lidheni Domain dhe Go Live

Nëse tashmë keni një emër domain, mund ta lidhni atë në cilësimet menjëherë nga pulti. Nëse jo, platforma ofron vetëm nënfusha të personalizuara në parazgjedhje brenda paketës së saj të lirë. Pra, do të duhet të kujdeseni veçmas ose të zgjidhni planet premium Wix. Shtypni butonin “publiko” dhe gjeni faqen tuaj në dispozicion në internet.

Në fund të fundit

Wix është ende platforma më e shpejtë dhe më e lehtë për të krijuar një faqe interneti kompanie falas. Ajo sjell të gjitha tiparet e nevojshme për të filluar një projekt plotësisht funksional dhe prezantimin e biznesit tuaj në internet. Ju nuk keni nevojë të jeni një geek teknik ndërsa vetë procesi i ndërtimit nuk do t’ju marrë më shumë se disa orë.

Sidoqoftë, plani i tij falas nuk do të funksionojë për kompanitë në rritje. Nëse keni nevojë për një zgjidhje më të shkallëzueshme, planet Wix Premium do të bëjnë hile me hyrjen në hapësirë ​​më të gjerë të bandës dhe diskut, domain falas, qasje në shabllone falas dhe tregut të widgetave. Përdoruesit mund të përfitojnë nga një paketë e plotë opsionesh me vetëm 13 dollarë në muaj për një plan Combo ndërsa paketa falas është një mënyrë e mirë për të kapur disa aftësi redaktimi dhe personalizimi. Përdoreni atë për të provuar strukturën tuaj të internetit në kushte të jetës reale.

Provoni Wix falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map