Si të krijoni faqen tuaj të internetit të dasmave

Si të krijoni faqen tuaj të internetit të dasmave

Pra, dita juaj e dasmës po afron dhe ka kaq shumë detyra që duhet të zgjidhen në disa javë të ardhshme. Dhe nuk është çudi pasi kjo është rasti më i rëndësishëm në jetën e çdo çifti dhe sigurisht që dëshironi që ajo të jetë perfekte.

Por me çfarë duhet të filloni? Cilat janë hapat e domosdoshëm të ndonjë plani të përgatitjes së dasmës? Nëse duhet të filloni me zgjedhjen e veshjeve, vendndodhjes, listës së të ftuarve, shërbimeve fotografë / video ose ndonjë detyre tjetër?

Natyrisht, nuk ka kuptim punësojë një projektues profesionist në internet pasi ky nuk është një projekt afatgjatë, sidoqoftë. Në të njëjtën kohë, një faqe në internet e dasmave duhet të përfshijë vlerën dhe funksionalitetin informues në mënyrë që ju dhe mysafirët tuaj të mund të përfitoni sa më shumë nga performanca e tij.

Nëse jeni aktualisht i shqetësuar me këtë çështje, këshillat e listuara më poshtë do t’ju ndihmojnë të filloni me lehtësi një faqe interneti të martesave me shfaqje të plotë.

9 hapa për të krijuar një faqe interneti të dasmave

1. Zgjidh një Platformë

Detyra e parë dhe më e rëndësishmja është zgjedhja e platformës që do të ndërtohet faqja juaj në internet. Me kaq shumë mjete dhe sisteme të ndërtimit në internet që janë në dispozicion atje, zgjedhja e më të mirës mund të jetë një sfidë e vërtetë, veçanërisht për një të ri. Sidoqoftë, përdorimi i një ndërtuesi në internet do të jetë zgjidhja më e arsyeshme dhe më e dobishme. Këto sisteme nuk janë vetëm të përshtatshëm, të lehtë për t’u përdorur dhe të përballueshëm. Shumica e tyre gjithashtu vijnë me një grup karakteristikash të fuqishme që do ta bëjnë faqen tuaj të dasmës informuese dhe interesante për t’u shfletuar.

Wix

Provoni Wix falas

Nëse keni dyshime në lidhje me zgjedhjen e krijuesit më të mirë të faqes në internet, sigurisht që do ta vlerësoni një mundësi për të parë dhe eksploruar një vlerësim i hollësishëm i ndërtuesve më të mirë të faqeve të dasmave. Mos e humbni kohën dhe mundin tuaj duke provuar të gjitha ato sisteme që do të hasni në internet (dhe do të gjeni dhjetëra prej tyre). Kjo tashmë është bërë për ju, kështu që, ju vetëm duhet të eksploroni vlerësimin e ngrohtë për të zbuluar detajet. Siç e shihni, Wix prezantohet si ndërtuesi më i mirë i faqeve të dasmave dhe në të vërtetë është. Ju nuk do të gjeni një zgjidhje më të mirë pasi ky sistem lejon hyrje në grupin e mahnitshëm të veçorive dhe mjeteve të personalizimit të dizajnit.

2. Krijoni Design Design

Wix ofron një koleksion të modeleve të dasmave të përgjegjshme, të cilat vijnë me përmbajtje të gatshme dhe janë 100% të personalizueshme për të përmbushur nevojat dhe preferencat tuaja të veçanta. Ekziston gjithashtu një opsion vrojtimi që ju lejon të shihni modelin që ju pëlqen në detaje. Sidoqoftë, është gjithashtu e mundur të zgjidhni një temë të zbrazët dhe ta rregulloni atë nga e para për të krijuar një dizajn të vërtetë unik dhe të personalizuar në internet. Varet nga ju që të vendosni se çfarë informacioni duhet të ngarkoni në faqen e internetit dhe kur ta azhurnoni atë për t’i mbajtur të ftuarit tuaj të informuar.

Wix templates dasmash

Modelet e dasmave funksionojnë shumë për zhvillimin e faqeve të internetit me funksionalitet dhe madhësi të ndryshme. Një redaktor i përshtatshëm WYSIWYG do t’ju lejojë të shihni rezultatet e të gjitha redaktimeve të bëra në projekt në mënyrë që të mos anashkaloni aspektet më të rëndësishme dhe gabimet e mundshme. Ata përdorues, të cilët dëshirojnë të kursejnë kohën / përpjekjen e tyre, mund ta shfrytëzojnë këtë Mjet mjet Wix ofron shërbimi. Mjeti mundësohet nga Inteligjenca Artificiale, e cila në të vërtetë bën të gjitha projektimet e internetit për ju, duke përdorur përmbajtjen dhe informacionin e paraqitur sipas kërkesës së tij.

3. Rregulloni projektin

Ndërsa zgjedhja e modelit të uebfaqes është padyshim e rëndësishme, kjo është vetëm gjysma e detyrës. Një procedurë më e rëndësishme është personalizimi i mëtejshëm i faqes në internet. Wix jep një shumëllojshmëri opsionesh këtu. Ju mund të zgjidhni nga skemat e shumta të ngjyrave, paraqitjet, stilet dhe llojet e shkronjave, si dhe elementët e tjerë të projektimit.

Redaktori wixh i dasmave

Thjesht zgjidhni ato që janë në përputhje me idenë dhe përmbajtjen që planifikoni të ngarkoni dhe të eksperimentoni me opsionet e disponueshme. Mos harroni të shikoni paraprakisht rezultatin në progres për të qenë në gjendje të bëni dhe të ruani redaktimet në kohë.

4. Shtoni përmbajtjen

A jeni bërë me personalizimin e dizajnit? Atëherë mund të filloni të shtoni përmbajtjen tuaj në internet të dasmave. Imagjinata dhe krijimtaria juaj janë të pakufizuara këtu – gjithçka varet nga rezultati që dëshironi të përfitoni në planin afatgjatë dhe objektivat që ju ndjekni. Në të vërtetë, ju mund të krijoni një faqe interneti me një faqe, për shembull, ose një projekt me disa faqe për të paraqitur përmbajtjen tuaj në avantazh.

Ndër informacionet e domosdoshme që duhet të shtoni në faqen e internetit, ka kuptim të përmendni datën tuaj të dasmës, kohën e fillimit të ceremonisë, vendin, udhëzimet e hollësishme, orarin dhe ngjarjet e përfshira në planin e ditës së dasmës, informacionin e udhëtimit, hotelin, akomodimin dhe detaje automatike të qirasë (kjo është veçanërisht e rëndësishme për mysafirët jashtë qytetit), kodi i veshjes, nuancat e regjistrit të dhuratave, etj. Nëse planifikoni një ceremoni martese në destinacion, për shembull, mund të merrni parasysh gjithashtu nuanca shtesë dhe detaje të tjera si këshilla të udhëtimit, kode zbritje hotelesh, informacione rreth ngjarjeve para ose pas dasmës, babagjyshit lokal (kujdesi për fëmijët) shërbime për disa nga mysafirët tuaj mund të kenë nevojë etj.

Planifikuesi i dasmës Wix

Në të vërtetë, sa më shumë informacion të shtoni – aq më pak pyetje do të kenë mysafirët tuaj dhe më pak kohë do t’ju duhet t’u përgjigjeni. Ky është një lloj përfitimi “i dyfishtë”. Përveç përmbajtjes së tekstit, është gjithashtu e dëshirueshme të shtoni fotot e çiftit tuaj, video nga ju dy (apo edhe një ftesë video për mysafirët tuaj) si dhe aplikacione të specializuara që mund të shtojnë funksionalitetin dhe dizajnin e faqes suaj të internetit. Për fat të mirë, Wix ka shumë për të ofruar në këtë drejtim për shkak të Tregut të Aplikimeve të gjera dhe të pasura të integruara. Kjo është ajo ku ju mund të gjeni të tilla pajisje shtesë dhe shtesa të tilla si Wix Events, Calendar, Moovit – Hartat dhe Rrugët, Google Maps, Eventbrite, Takimi, Countdown Clock, butonat e Rrjetit Social dhe shumë më tepër.

5. Përfshini Regjistrin

Kur planifikoni detajet e uebfaqes tuaj të dasmës, mbani në mend se nuk është e dëshirueshme të ndani informacionin e regjistrit ose preferencat tuaja në ftesat tuaja të dasmës. Kjo është arsyeja pse, faqja juaj e internetit e dasmave është e paimagjinueshme pa RSVP seksion, ku do t’i njoftoni mysafirët tuaj për të gjitha nuancat e lidhura, qoftë kërkesa të veçanta, duke mbledhur informacione për preferencat dietike të mysafirëve tuaj, duke bërë njoftime ose duke siguruar të dhëna shtesë të lidhura me martesën. Për të qenë më të saktë, seksioni RSVP është një lloj tipar i domosdoshëm për një uebfaqe martese që ju lejon të mblidheni

6. Jepni një Prekje të Personalizimit

Një faqe në internet e dasmave është në atë vend, ku mund të ndani informacionin tuaj personal. Do të japë një prekje të personalizimit të projektit, i cili do të jetë po aq interesant për ju dhe mysafirët tuaj. Varet nga ju dhe i dashuri juaj që të zgjidhni përmbajtjen ose widget që duhet të shtohen në uebfaqe. Sidoqoftë, shumica e stilistëve të uebit rekomandojnë të postoni historinë tuaj të dashurisë romantike në seksionin Rreth Nesh, fotot dhe videot tuaja të ndërsjella, informacione speciale në lidhje me hobi, profesione dhe detaje të tjera të pazakonta por kaq intriguese. Përveç kësaj, ju mund të prezantoni mysafirët tuaj VIP, të shtoni një faqe Libri i Vizitorëve për mysafirët e ftuar, ku ata mund të postojnë dëshirat e tyre të veçanta.

Personalizimi i uebfaqes së dasmave nuk është i kufizuar vetëm nga ngarkimi i përmbajtjes. Bëhet fjalë për hartimin e faqes suaj të internetit, i cili është pasqyrimi i marrëdhënieve tuaja, pritjeve, planeve për të ardhmen dhe gjëra të tjera që vërtet kanë rëndësi për çdo çift të fejuar.

Një ide e shkëlqyeshme që do të ndihmojë patjetër që faqja juaj e dasmës të angazhohet për mysafirët tuaj është të shtoni një hashtag martese dhe t’i inkurajoni ata të shtojnë çdo informacion që dëshirojnë.. Kjo mund të jetë dëshira, preferenca të veçanta dhe informacione të tjera që ata i konsiderojnë interesante ose të rëndësishme. Sa më shumë detaje personale, foto, video, kujtime qesharake dhe informacione të tjera personale shfaqen në uebfaqen tuaj, aq më interesante, të personalizuara dhe të pazakonta do të jetë projekti.

7. Vendosni URL unike të faqes në internet

Elsefarë tjetër mund të bëni për ta bërë faqen tuaj të dasmës të mrekullueshme dhe tërheq vëmendje? Një nga hapat që duhet të keni është të krijoni një URL të vërtetë unike të internetit, e cila do të jetë mishërimi i dasmës tuaj.

Wix - URL unike

Për të krijuar një URL unike dhe të personalizuar për faqen tuaj të internetit, ju mund të përfshini emrat tuaj, mbiemrin tuaj ose ndonjë fjalë që do të jetë prezantimi më i mirë i projektit tuaj dhe do t’u japë përdoruesve të kuptojnë qartë mbi implikimin e faqes tuaj. Varet nga ju që të vendosni nëse do të përdorni një nënfushë për një uebfaqe ose të blini një emër domain për t’i dhënë projektit tuaj një pamje dhe pamje të lartë.

8. Përhapni Fjalën

Edhe pse, faqet e internetit të dasmave synojnë një audiencë të caktuar, ju mund të keni ende dëshirë të përhapni fjalën në lidhje me të për të ndarë lajmet, njoftimet dhe azhurnimet tuaja të mira. Ju mund ta bëni atë duke përfshirë adresën tuaj të internetit në ftesa, postë elektronike, rrjete sociale dhe burime të tjera. Kini parasysh se sa më shumë njerëz të dinë për këtë, aq më shumë miq do të jenë në gjendje t’i referohen asaj në rast se kanë ndonjë pyetje të lidhura me martesën.

9. Vazhdoni të Azhurnoni Uebfaqen tuaj

Kur sapo filloni të punoni në zhvillimin e uebfaqes tuaj të dasmës, shtoni vetëm informacione themelore. Sidoqoftë, kur fillojnë përgatitjet tuaja për Ditën e Madhe, planet tuaja dhe vizioni i përgjithshëm i festës së ardhshme mund të ndryshojë. Kështu, ju duhet të njoftoni mysafirët tuaj për këto ndryshime dhe është shumë më e përshtatshme ta bëni atë në uebfaqe në vend që ta bëni atë personalisht. Të kesh një uebfaqe është një zgjidhje e shkëlqyeshme në këtë drejtim. Vetëm sigurohuni që ta azhurnoni atë në çdo kohë që ndodhin ndryshimet dhe të ftuarit tuaj do të jenë të vetëdijshëm për planet e ditës tuaj të dasmës dhe informacione të tjera të lidhura.

A është e mundur të krijoni një faqe interneti të dasmave falas?

Kur bëhet fjalë për zhvillimin e uebfaqes së dasmave, shumë përdorues përballen me të njëjtën pyetje: a është e mundur ta krijoni falas apo është akoma më mirë të investoni ndonjë buxhet në projekt? Në fakt, fillimi i një faqe në internet pa ndonjë investim shtesë është mjaft i mundshëm. Kjo për shkak se shumë ndërtues të faqeve në internet, përfshirë Wix, ofroni plane falas neverending që bëjnë të mundur fillimin e projekteve absolutisht falas.

Sidoqoftë, duhet të kuptoni gjithashtu se abonimet falas vijnë kryesisht me kufizime të dukshme (hapësira e ruajtjes së diskut, funksionaliteti ose kufizimet e projektimit) që mund t’ju parandalojnë të përfitoni sa më shumë nga faqja e internetit e dasmës tuaj..

Në të njëjtën kohë, mendoni për vetë qëllimin e krijimit të faqes në internet. Dasma juaj është, ndoshta, ngjarja më e rëndësishme në tërë jetën tuaj dhe në jetën e të dashurit tuaj. Nëse me të vërtetë dëshironi që ajo të jetë perfekte, atëherë nuk ka kuptim të kurseni disa dollarë vetëm për të marrë një faqe interneti falas që i mungojnë karakteristikat që duhet të kenë, të cilat ju lejojnë të zbatoni të gjitha idetë tuaja në jetë. Përkundrazi, është e dëshirueshme të investoni disa buxhet në një uebfaqe me pamje të plotë dhe tërheqëse që drejton vëmendjen e përdoruesit, duket tërheqëse dhe interesante. Një projekt i tillë do të jetë i jashtëzakonshëm dhe do të lërë kujtime të mëdha të përhershme për të gjithë. Patjetër që ia vlen investimi, nuk është ashtu?

përfundim

Një uebfaqe është bërë jo një teka, por një domosdoshmëri për secilën çift të gatshëm për të organizuar një martesë-ëndërr. Kjo është mënyra më e mirë për të paraqitur të gjithë informacionin për rastin e ardhshëm, për t’i mbajtur mysafirët tuaj të informuar për të gjitha planet dhe ndryshimet që ndodhin gjatë procesit të përgatitjes dhe thjesht të ndani tregimet, fotot ose videot tuaja romantike nga ju dy.

Megjithatë, për të marrë një faqe interneti cilësore, ka kuptim zgjidhni një platformë të besueshme, e cila do të ndihmojë në sjelljen e ideve tuaja në jetë. Një platformë e tillë duhet të jetë e pajisur me karakteristika dhe ajo duhet të vijë me dizajne të shumëfishta të ngrohtë, opsione përshtatjeje dhe mjete që ju ndihmojnë të përfitoni sa më shumë nga procesi juaj i zhvillimit të internetit. Wix me të drejtë meriton të përdoret si një mjet ndërtimi në internet për zhvillimin e uebfaqes së dasmave. Ndërtuesi i faqes në internet përfshin një seri të fuqishme tiparesh, zgjedhje të gjerë të modeleve të dasmave, bollëk i widget dhe aplikacioneve për tu integruar në projekt. Ky është padyshim investimi që do të paguajë përfundimisht!

Krijoni një Uebfaqe Dasma falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me