Si të gjeni hostimin e faqes në internet

Si të gjeni hostimin e faqes në internet

A përballeni me nevojën për të zbuluar se çfarë pret përdorimi i një faqe në internet? Arsyet për të përcaktuar se mund të ndryshojnë. Ju mund të dëshironi të mësoni më shumë rreth pronarit të një platforme konkurruese, statistikave të saj dhe parametrave funksionalë që ndikojnë në performancën e saj dhe rrjedhën e trafikut. Ju gjithashtu mund të përballeni me nevojën për t’u ankuar për hostin e faqes në internet për ndonjë arsye, veçanërisht nëse e vë në rrezik projektin tuaj.

Ndërgjegjësimi i a ofrues të caktuar të pritjes mund të jetë gjithashtu e dobishme, nëse po kërkoni një shërbim të besueshëm për të pritur faqen tuaj të internetit. Në këtë rast, ju mund të zgjidhni një faqe në internet me karakteristika të mira për të zbuluar më tej hostin e saj. Sidoqoftë, pritja e besueshme dhe e qëndrueshme është një nga mënyrat e sigurta për të vendosur praninë e këndshme të uebit për projektin tuaj. Po ashtu, thjeshton thjesht mbështetjen dhe promovimin e mëtutjeshëm të projektit. Një tjetër arsye serioze për të zbuluar mbajtjen e një faqe në internet është sulme të rregullta spammer që eventualisht mund të rezultojnë në vjedhje të përmbajtjes. Më në fund, ju mund të jeni thjesht kuriozë për të eksploruar opsionet e mundshme të pritjes përpara se të zgjidhni atë tuajin.

Cilindo arsye të keni për të gjetur se çfarë përdor këtë ose atë faqe në internet, ekzistojnë disa mënyra të provuara për ta bërë atë:

  1. Me përdorimin e shërbimeve speciale.
  2. Nga adresa IP e domain.
  3. Nga serveri me emrin e domain.

Të gjitha variantet janë mjaft efektive, por e para ka fituar njohjen e përdoruesit si zgjidhja më e thjeshtë dhe e shpejtë. Ka shumë shërbime të zbulimit të pritjeve të faqeve në internet atje, por të gjithë kanë të njëjtin mision: të ndihmojnë përdoruesit të zbulojnë hostin e faqes në më pak se asnjë kohë.

Në shumicën e rasteve, gjithçka që duhet të bëni është të siguroni emri i domain të faqes në internet që ju intereson dhe prisni derisa sistemi ta analizojë atë dhe të gjenerojë rezultatin. Kjo është shumë e lehtë dhe e shpejtë për të gjithë dhe kjo nuk kërkon ndonjë njohuri për kodifikimin. Le të hedhim një vështrim në disa nga shërbimet më të njohura dhe efektive që mund të përdorni për të përcaktuar hostin e faqes në internet.

1. Shërbime për të zbuluar hostin e faqes në internet

CHECKER HOSTING

hostingchecker

Kontrollues i hosteve – është një shërbim zbulimi pritjeje me bazë në internet që ofron një mjet profesional të kërkimit për të siguruar rezultatet më të sakta dhe të provuara. Sistemi bën të mundur zbulimin e informacionit më të rëndësishëm për uebfaqen, i cili është nën analizë. Parametrat e analizuar dhe të kontrolluar përfshijnë informacion të përgjithshëm mbi hostin, Alexa Rank, kontrolluesin e faqes në internet / offline, gradën e faqeve të Google, informacionin e listës së zezë të domain, IP shpejtësinë mesatare të ngarkesës, përcjelljen e statistikave sociale etj. Kontrolluesi i hosteve përdor mjetet e mëposhtme:

  • Mjeti i Kërkimit të Pritjes së Uebfaqeve – thjesht shkruani emrin e domain-it direkt në faqen e internetit dhe shërbimi do të kërkojë strehimin e tij midis më shumë se 5000 ofruesve të listuar në bazën e të dhënave të tij;
  • Mjet për Kërkim Adresa IP Hosting Web – lejon marrjen e informacionit të hollësishëm në lidhje me hostin e uebit, adresën e tij IP dhe përfshirjen e mundshme në listën e zezë IP;
  • Vegla e Ndjekjes së Vendndodhjes në Uebfaqe – kjo ju lejon të gjeni vendndodhjen e faqes tuaj të internetit ose fushën e saj;
  • Domain Whois dhe Detector Detector – mjet që përcakton moshën e domenit dhe karakteristikat kryesore të tij si dhe të dhënat e tij Whois.

Pasi të analizohet uebsajti, sistemi gjeneron raporte të hollësishme që rendisin të gjithë parametrat thelbësorë dhe të dhënat e faqes në internet. Ju mund t’i shikoni raportet në internet, por është gjithashtu e mundur t’i shkarkoni ato si skedarë PDF për krahasim të mëtejshëm.

Gjeni host-in e faqes në internet

DETEKTORI HOSTING

hostingdetector

Detektor pritjeje – është një tjetër shërbim i njohur për zbulimin e hosteve, i cili lejon identifikimin e pritjes në uebfaqe në vetëm disa sekonda. Thjesht shkruani emrin e domain-it ose URL-në e projektit tuaj dhe aktivizoni procesin e kërkimit. Sistemi do të analizojë shpejt faqen e internetit, duke kërkuar hostimin e tij në një bazë të dhënash të pasur.

Pas përfundimit të analizës, sistemi do të sigurojë informacione rreth ofruesit të pritjes, vendit ku emri i domain është i regjistruar në të dhënat e WHOIS. Ky është një nga shërbimet më të lehta që mund të zbuloni atje dhe është gjithashtu absolutisht falas dhe i kuptueshëm për të gjithë.

Zbuloni Web Hosting

DHOMA HOSTING CHECKER

duplichecker

Kontrolluesi i Domain Hosting Checker – është një sistem, i cili bën të mundur zbulimin se kush po pret një faqe në internet. Sistemi është një mjet SEO, i cili ju lejon të analizoni dhe shikoni informacione specifike në lidhje me faqe të ndryshme. Ky informacion zakonisht përmban adresat IP, serverat e emrave, hostet etj. Si një shërbim falas online, Domain Hosting Checker ju lejon të futni dhe të analizoni deri në 10 URL në një kohë, duke kursyer kështu kohën dhe kohën tuaj. Shërbimi falas nuk kërkon ndonjë instalim paraprak dhe, në këtë mënyrë, gjeneron rezultate në disa sekonda. Edhe newbies mund ta përdorin atë me lehtësi – aq e thjeshtë dhe e kuptueshme është!

Ka shumë arsye që flasin në favor të përdorimit të Kontrollit të Domain Hosting Checker. Për të filluar, ky është shërbimi i avancuar dhe autentik i mundësuar nga Dupli Checker – sistemi që ofron një gamë të gjerë mjetesh falas SEO, të cilat bëjnë të mundur rritjen e pozicioneve të motorit tuaj të kërkimit në faqen e internetit. Së dyti, rezultatet e krijuara nga sistemi janë të besueshme dhe të provuara. Mjeti është gjithashtu jashtëzakonisht i thjeshtë dhe duhen vetëm disa sekonda për të zbuluar rezultatin. Më në fund, ajo jep të dhëna gjithëpërfshirëse në lidhje me mbajtjen e faqes në internet dhe adresën e saj IP. ’Shtë e drejtë ajo që ju nevojitet në të vërtetë!

Kontrolloni Web Hosting

Mjete të Vogla SEO – WEBITE HOST CHECKER

smallseotools

Kontrollues i hosteve të faqes në internet – është një shërbim zbulimi pritës i drejtuar dhe mundësuar nga Vegla të Vogla SEO. Sistemi është falas për të gjithë dhe bën të mundur zbulimin e hostit pas një uebsajti të caktuar. Për të përdorur kontrolluesin, thjesht duhet të arrini në faqen e internetit, të futni URL-në e faqes për të cilën jeni të interesuar dhe pastaj klikoni në butonin “Kontrolloni Hosting”. Ju nuk do të duhet të prisni për rezultatet për një kohë të gjatë – ato do të sigurohen menjëherë. Kontrolluesi i faqes në internet funksionon shumë për pronarët e rinj të faqeve të internetit, të cilët janë duke eksploruar tregun, duke kërkuar ofrues të besueshëm që mund të sigurojnë rezultate cilësore dhe garanci në kohë. Nuk ka nevojë të regjistroheni për shërbimin – ai është falas dhe i disponueshëm në çdo kohë të ditës sipas kërkesës tuaj.

Gjeni Hosting në Uebfaqe

2. Si ta kontrolloni mbajtjen në internet me adresën e saj IP

Pavarësisht nëse jeni një përdorues i vetëdijshëm për kodim, apo jo, mund të përpiqeni të kuptoni hostin e faqes suaj të internetit me adresën e tij IP. Për ta bërë atë, thjesht shkruani “ping site.com” (ose ndonjë domen tjetër që ju intereson) në vijën e komandës dhe mëso përmendësh (ose rrëzohet) kombinimin e numrave të paraqitur në përgjigje. Ky do të jetë IP i faqes suaj të internetit. Futeni atë pas https://whois.domaintools.com/ linjë për të parë kontaktet e ofruesit të pritjes dhe informacionin rreth tij. ’Shtë gjithashtu e lehtë dhe e shpejtë gjithashtu.

domaintools

3. Si ta zbuloni hostin e faqes në internet me emrin Domain Server

Një mënyrë tjetër e thjeshtë për të zbuluar pritjen e faqeve në internet është me emrin Server (NS) domeni. Me këtë qëllim, hyr në https://whois.domaintools.com/ uebfaqen dhe shkruani emrin e domain-it të internetit, i cili është nën analizë. Pastaj klikoni në butonin Kërko dhe prisni rezultatin.

Shfletoni “Whois Record” në rreshtin “nserver:” të faqes së provës. Domeni kryesor në linjën NS është ofruesi i pritjes. Nga rruga, kjo variant është një nga opsionet më të shpejta gjithashtu dhe funksionon gjithashtu për faqet e internetit të pritura në serverat virtualë.

Vija e poshtme

Kryerja e hulumtimeve në lidhje me konkurrencën tuaj të ngrohtë është një nga aspektet kryesore të marketingut të suksesshëm. Zbulimi i ofruesit të faqes së pritjes së faqeve në internet është hapi i parë që mund të bëni në këtë drejtim. Informacioni në lidhje me hostin e faqes në internet, adresën e tij IP, vendndodhjen dhe parametrat e tjerë teknikë do t’ju vijë në dispozicion, kur zgjedh hostin për projektin tuaj.

Ka disa mënyra efektive për të zbuluar ofruesin tuaj të pritjes së faqes në internet, por përdorimi i shërbimeve speciale të shqyrtuara në artikull është ende zgjidhja më e preferueshme. Shërbimet e zbulimit të faqeve në internet do t’ju ofrojnë një pasqyrë të mirë në ofruesin e web hosting-it dhe parametrat e tij që duhet të kenë. Ju mund të përdorni më tej këtë informacion, ndërsa krahasoni hostet për sa i përket renditjes, performancës, vendndodhjes gjeografike, besueshmërisë, vlerësimit të besimit dhe parametrave të tjerë thelbësorë. Këto aspekte do të bëhen vendimtare, kur merrni vendimin përfundimtar në lidhje me zgjedhjen e nikoqirit më të mirë për të përmbushur nevojat tuaja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me