Si të bëni një faqe interneti lojrave falas

Si të bëni një faqe interneti lojrave falas 5.0


 • Struktura e modulit;
 • Motori i fuqishëm i tregtisë elektronike;
 • Optimizimi efektiv i SEO;
 • Masat e përparuara të sigurisë në uebfaqe.

Vizitoni ucoz.com faqen në internet Si të bëni një faqe interneti lojrave falas 5.0

 • Sistemi i bazuar në modul;
 • Ndërtues i faqes në internet të krijuar nga AI;
 • Server i integruar i zërit;
 • Tregtia elektronike dhe Forumi.

Vizitoni faqen e internetit enjin.com Si të bëni një faqe interneti lojrave falas 4.0

 • Zgjidhjet e marketingut të aksioneve;
 • Ngritur dyqan dixhital;
 • Integrimet e palëve të treta;
 • Fushata promovuese të ngarkuara me karakteristika.

Vizitoni faqen e internetit xsolla.com Si të bëni një faqe interneti lojrave falas 4.0

 • Zgjidhje të përparuara CMS;
 • Platformë e integruar eCommerce;
 • Opsione të gjithanshme të personalizimit të dizajnit;
 • Zgjidhje të gjera të rrjeteve sociale.

Vizitoni faqen e internetit ning.com Si të bëni një faqe interneti lojrave falas 4.0

 • Integrimi i përparuar i pluginit;
 • Opsionet më të mira të personalizimit të dizajnit;
 • Pritja dhe zgjedhja e domenit;
 • Opsione të pasura të redaktimit të kodit.

Vizitoni faqen e internetit wordpress.org

Krijimi i faqes së internetit të lojrave është një detyrë shumë më e ndërlikuar sesa të mendojë një përdorues i papërvojë. Sigurisht, nëse ti filloni ta ndërtoni atë me CMS apo edhe të përpiqeni të shkruani një kod në internet në redaktorin e tekstit, kjo do të jetë një sfidë e vërtetë.

Almostshtë pothuajse e pamundur ta bësh atë pa ndonjë përvojë fare. Do të duhet të mësoni shumë për të marrë një rezultat të mirë. Sidoqoftë, ekziston një zgjidhje më e thjeshtë – përdorimi i krijuesve të faqeve të internetit. Do të funksionojë mirë si për përdoruesit e rinj ashtu edhe për përdoruesit me përvojë.

Një faqe interneti e lojrave është një emër i përgjithshëm i kategorisë për disa lloje të burimeve të ngrohtë, domethënë faqet e internetit të klaneve të lojrave dhe esnafëve, komuniteteve tifozë, serverat e lojrave, faqet e internetit të zhvilluesve dhe recensuesve të lojërave. Possibleshtë e mundur të veçohen nicat e ngushta kushtuar personazheve të lojës, ekipe sportive kibernetike ose lojtarë të veçantë, dyqane atributesh (këmisha sportive, kostume, statuja, grupe të gjithanshme etj.).

Në përgjithësi, termi “Uebsajti i lojrave” përfshin çdo bashkësi tematike, projekte tregtare, burime informative që përqendrohen në lojërat kompjuterike, karakteret e tyre dhe lojtarë individualë.

Kompleksiteti teknik i realizimit është i lidhur ngushtë me funksionalitetin e nevojshëm për krijimin e një lloji të caktuar të një uebfaqeje lojrash. Projekte të tilla kanë shumë kërkesa për zgjedhjen e një platforme. Një uebfaqe mund të përfshijë një server lojrash, një dyqan në internet, a Forum, një blog dhe pajisje shtesë të shumta.

Zgjedhja e një ndërtuesi të specializuar në uebfaqe është zgjidhja më e mirë për këtë detyrë. Kjo është një mënyrë e sigurt për të marrë funksionalitetin e kërkuar jashtë kutisë. Jo çdo ndërtues i faqes në internet mund të përdoret për të krijuar një faqe interneti lojrash.

Si të bëni një faqe interneti lojrave falas:

 1. uCoz – Ndërtuesi më i Mirë i Uebfaqeve për të krijuar një faqe interneti falas për lojëra
 2. Enjin – Krijues i specializuar për Lojrat në internet
 3. Xsolla – Ndërtues i faqeve të internetit për lojëra për botuesit
 4. Ning – Ndërtues i faqes së internetit të lojrave për të dy gamers dhe zhvilluesit
 5. WordPress – Platformë e Lirë për të Krijuar Uebfaqen tuaj të Lojërave

Nëse me të vërtetë synoni të filloni një uebfaqe cilësore të lojrave që ka shumë karakteristika, mjete dhe opsione për personalizimin e dizajnit, ka kuptim të mësoni më shumë rreth ndërtuesve të faqeve të internetit të listuara më lart. Ata kanë të mirat, të këqijat dhe parametrat e veçantë që e bëjnë çdo shërbim një zgjedhje të denjë për të arritur deri te përpjekjet tuaja të veçanta për krijimin e faqeve të internetit. Le të fillojmë tani.

uCoz – Ndërtuesi më i Mirë i Uebfaqeve për të krijuar një faqe interneti falas lojrave

uCoz - Ndërtuesi më i Mirë i Uebfaqeve për të krijuar një faqe interneti falas lojrave

Emri i produktit:uCoz
Uebfaqja Zyrtare:ucoz.com
kompleksiteti:komplikuar
Plani Falas:po
Plani Premium:nga 3 dollarë / muaj
themelimit:2005
Shtabi:Federata Ruse
Provojeni falas

uCoz – është krijuesi më i mirë i faqes në internet për të krijuar një faqe interneti falas për lojëra për një klan apo një repart. Platforma është e bazuar në modul dhe ofron një plan plotësisht të lirë që ju lejon të filloni një projekt pa investuar shumë në të. Një plan falas lejon qasje në modele të shumta (përfshirë ato për faqet e internetit të lojrave), personalizimi i fuqishëm i dizajnit dhe opsionet e redaktimit të kodit, grupe të pasura të moduleve (përfshirë një forum, një blog, një sondazh, një katalog skedarësh, artikujsh, FAQ dhe më shumë) si dhe një mundësi mahnitëse për të lidhni emrin tuaj të domain falas!

Karakteristikat kryesore

Seti i veçorive uCoz është i gjerë dhe i gjithanshëm. Funksionaliteti dhe fleksibiliteti i sistemit janë realizuar kryesisht përmes opsioneve të tij të integrimit të modulit. Kjo do të thotë që ju mund të filloni një uebfaqe pa ndonjë nevojë për redaktimin e kodit – thjesht zgjidhni modulet e kërkuara dhe filloni të krijoni paraqitjen tuaj të internetit. Sistemi gjithashtu lejon integrimin në eCommerce dhe promovimin efektiv të SEO, të cilat kontribuojnë në funksionalitetin e projekteve të nisura me të. Këtu është lista e karakteristikave që e bëjnë uCoz të dalë nga turma:

 • Zgjedhje e gjerë e moduleve që funksionojnë shumë për zhvillimin dhe promovimin e faqes së internetit të lojrave;
 • Karakteristikat e rritura të sigurisë;
 • Promovimi cilësor i SEO;
 • Rezervime automatike dhe skriptet PHP;
 • Motori i fuqishëm i tregtisë elektronike.

Pro dhe kundra

uCoz vjen me një larmi avantazhesh që bëjnë të mundur fillimin, menaxhimin dhe promovimin e të gjitha llojeve të faqeve të internetit të lojrave, pavarësisht nga niveli i tyre i ndërlikuar. Një nga pikat kryesore të pamohueshme të sistemit është struktura e tij e modulit, e cila zvogëlon nevojën për redaktimin e kodit në minimum. Ajo që duhet të bëni për të krijuar paraqitjen dhe strukturën tuaj të projektit është vetëm të zgjidhni modulet e kërkuara dhe t’i integroni ato në faqen tuaj të internetit.

Ndërtuesi i faqes në internet gjithashtu lejon zhvillimin e dyqaneve në internet të realizuar përmes integrimit të modulit të uShop. Karakteristika ju lejon të menaxhoni një gamë të gjerë produktesh, të vendosni parametrat e pagesave dhe të transportit, shitjet në shitje dhe performancën e dyqaneve në internet, të prezantoni zbritje të shumta dhe oferta speciale etj. Avantazhet e tjera të sistemit përfshijnë optimizimin e fuqishëm të SEO dhe masat e përmirësuara të sigurisë (krijimin e automatizuar rezervë, antivirus të integruar etj.).

Një disavantazh i dukshëm është një reklamë shërbimi e shfaqur në një faqe në internet, e krijuar me një plan falas. Të themi sinqerisht, është absolutisht e padëmshme në këtë rast të veçantë pasi një faqe në internet është jo-komerciale, ajo përdoret vetëm për anëtarët e klanit dhe kandidatët e mundshëm. Për më tepër, duhet pak kohë për të kuptuar logjikën e punës me sistemin, ndërsa përdorimi i mbështetjes së biletave premium sigurohet me kosto shtesë.

kosto

Krijuesi i faqes në internet ka një plan falas që zbulon avantazhe të shumta dhe ju lejon të krijoni një faqe interneti lojrash pothuajse pa asnjë kosto. Plani, megjithatë, vjen me një sërë kufizimesh sa i përket funksionalitetit, vëllimit të hapësirës në disk dhe disponueshmërisë së banderolave ​​të sistemit. Kjo është ajo që e bën një plan të lirë të përshtatshëm për të testuar funksionalitetin e sistemit sesa për ndërtimin e projekteve në shkallë të plotë me të. Për të filluar një faqe interneti të lojrave profesionale me uCoz, do të duhet të rifreskoni në një prej pajtimeve me pagesë, përkatësisht:

 • Plani Themelor ($ 3 / mo) – 2 GB ruajtje, karakteristika themelore të sigurisë, mbështetje falas.
 • Plani Optimal ($ 4 / mo) – pa reklama, domen falas, 10 GB ruajtje, antivirus premium.
 • Plani Maksimal ($ 8 / mo) – 20 GB ruajtje, veçori premium, Dyqan Online.
 • Plani i dyqanit ($ 5 / mo) – të gjitha tiparet premium dhe funksionalitetin e Dyqanit Online, por 10 GB ruajtje.

Politika e çmimeve të uCoz është mjaft e përballueshme edhe për ata përdorues, të cilët përdorin sistemin për herë të parë. Whfarëdo abonimi për të cilin do të kërkoni, nuk do t’ju godasë në xhep, akoma do të sigurojë rezultat cilësor.

Provoni uCoz falas

Enjin – Krijues i specializuar për Lojrat në internet

Enjin - Krijues i specializuar për Lojrat në internet

Emri i produktit:Enjin
Uebfaqja Zyrtare:enjin.com
kompleksiteti:mesatare
Plani Falas:po
Plani Premium:nga 8,99 $ / muaj
themelimit:2009
Shtabi:Singapore
Provojeni falas

Enjin – është një konstruktues i specializuar i faqeve të lojrave që ju lejon të krijoni të gjitha llojet e projekteve të përdorura për qëllime lojrash. Platforma në përgjithësi ofron disa skenarë pune. Kështu, mund të filloni një uebfaqe të repartit, një klan, një server të lojrave Minecraft, një uebfaqe tifozësh, një Ekipi eSports ose ndonjë projekt tjetër me të.

Karakteristikat kryesore

Fokusi i ngushtë i lojërave të krijuesit të faqes në internet ndikon në vendosjen e veçorive që sistemi ka në stok. Në të vërtetë, zgjedhja e tipareve varet nga lloji i një projekti lojrash që synoni të filloni. Gjë është se Enjin vjen me një zgjedhje të pasur të moduleve, cilësimeve dhe integrimeve. Jo çdo faqe interneti për lojëra ka nevojë për të gjithë grupin dhe, kështu, varet vetëm nga ju që të vendosni se çfarë saktësisht prisni të përfitoni nga shërbimi. Të listuara më poshtë janë pikat kryesore të krijuesit të faqes në internet:

 • Struktura e bazuar në modul;
 • Bordi i avancuar i forumit;
 • Server i integruar i zërit;
 • Integrime të fuqishme të lojrave;
 • Motori cilësor i tregtisë.

Pro dhe kundra

Platforma ofron një koleksion mbresëlënës të modeleve të përgjegjshme të përgjegjshme dhe një grup mjetesh të nevojshme për t’u dhënë atyre pamjen profesionale. Shtë gjithashtu e mundur që të krijoni në mënyrë të pavarur strukturën e faqes në internet dhe paraqitjen e moduleve të shumta të integruara. Kjo ul shkurtimisht kohën e zhvillimit të faqes në internet, duke siguruar rezultate cilësore.

Sa i përket demerits së krijuesit të faqes në internet, ka kuptim të përmendim kompleksitetin e tij të përdoruesve për herë të parë. Shtë e vështirë për fillestarët të hulumtojnë dhe zotërojnë shërbimin dhe kërkon kohë që të mësohen me ndërfaqen e tij. Për më tepër, krijuesi i faqes së internetit nuk ofron mbështetje për bisedë të drejtpërdrejtë dhe është gjithashtu e pamundur të lidhni një emër domaini në një plan falas këtu.

kosto

Ndërtuesi i faqes në internet ka një plan falas që mund të përdorni për të provuar funksionalitetin e tij për një periudhë të pakufizuar kohe. Plani nënkupton një mundësi për të lidhur rreth 20 module, një forum, një opsion për mbledhjen e dhurimeve dhe një dyqan në internet. Sidoqoftë, funksionaliteti i planit nuk është i mjaftueshëm për të filluar një faqe interneti me lojëra të plota dhe nuk lejon të lidhni një emër të personalizuar të domenit. Për ta bërë këtë, ju mund të zgjidhni nga pajtimet e mëposhtme të paguara:

 • I avancuar ($ 8.99 / mo) – 5 lojëra elektronike TS3 ose Mumble Server, Krijo 50 module, Forume Mobile, Ruajtja e Dosjeve (5GB), Bandwidth i Skedarit (25GB), 5 Automatizime, 5 Paralajmërim & Ndëshkimet, Sistemi i Votave të Forumit, Qasja në të gjitha Modulet, Redaktori i Temave, Mbrojtja Normale e DDOS, Menaxheri i Domenit DNS, Regjistrat e Uebfaqeve, API;
 • Ultimate ($ 29.99 / mo) – 25 slot TS3 ose Mumble Server, Krijoni module të pakufizuara, modul për përkrahjen e biletave, Magazinim skedar (50GB), Bandwidth i skedarit (150GB), 100 automatikë, 100 paralajmërime & dënimet, Ndërmarrja mbrojtje DDoS, kontrolli i markës, Emojis me porosi, Mbështetje Prioritare, Rekrutimi Prioritar, Regjistrat e Avancuar, API dhe Të gjitha Temat Premium.

Ndërtuesi i faqes në internet ju lejon të kurseni rreth 20% të kostos fillestare të planeve, kur paguani për të gjithë vitin menjëherë. Kjo është një zgjedhje e denjë që shumica e përdoruesve e vlerësojnë për avantazhin, veçanërisht kur bëhet fjalë për fillimin e disa projekteve të lojrave.

Provoni Enjin falas

Xsolla – Ndërtues i faqeve të internetit për lojëra për botuesit

Xsolla - Ndërtues i faqeve të internetit për lojëra për botuesit

Emri i produktit:Xsolla
Uebfaqja Zyrtare:xsolla.com
kompleksiteti:mesatare
Plani Falas:falas
Plani Premium:
themelimit:2005
Shtabi:SHBA
Provojeni falas

Xsolla – është një ndërtues i faqeve të lojrave për botuesit e krijuar për të filluar zgjidhje specifike për lojëra. Platforma lejon rritjen e fitimit tuaj dhe shënjestrimin e audiencës së kërkuar duke projektuar startup profesional, duke investuar në lojëra video etj. Xsolla jep një mundësi për të filluar faqe të sigurta pa investuar në to. Platforma gjithashtu ofron veçori të fuqishme të tregtisë elektronike dhe integrime të palëve të treta për të përmirësuar performancën e faqes së internetit të lojrave.

Karakteristikat kryesore

Xsolla ofron një sërë karakteristikash të përqëndruara në përmirësimin e funksionalitetit të faqes në internet dhe rritjen e komunitetit. Kur përdorni sistemin, mund të implementoni programe speciale për besnikëri dhe fushata zbritje, si dhe të filloni dyqane dixhitale për të shtuar funksionalitetin në faqen tuaj të lojrave. Ndër tiparet që e bëjnë platformën të dalë nga turma, ka kuptim të përmendim sa vijon:

 • Mundësia e ngritjes së dyqaneve dixhitale;
 • Fushata promovuese efektive;
 • Ndjekja e statistikave në internet dhe analitikës;
 • Zgjidhjet e marketingut të aksioneve;
 • Integrimet e palëve të treta.

Pro dhe kundra

Motori i integruar i e-commerce është një nga pikat kryesore të shërbimit që bën të mundur lidhjen e një dyqani në internet me projektin tuaj. Sistemi është mjaft i lehtë për t’u përdorur, megjithëse mund të duhet ca kohë për t’u mësuar në pultin e tij. Ndërsa përballeni me detyrën, do të jeni në gjendje të hartoni një projekt lojrash me tipare të plota në pothuajse asnjë kohë.

Sa i përket ndërhyrjeve të platformës, Xsolla nuk ka ndonjë model të paracaktuar për të zgjedhur. Ju keni vetëm hyrje në disa faqosje të faqes në internet që mund të zgjidhni për të filluar redaktimin e projektit. Po kështu, sistemit i mungojnë mjetet e personalizimit për të përmirësuar dizajnin e faqes në internet.

kosto

Xsolla është absolutisht falas për të gjitha kategoritë e përdoruesve. Shtë e mundur të filloni ndërtimin e një projekti dhe më pas ta promovoni atë pa investuar asgjë. Seti i integruar i veçorive do të jetë akoma i disponueshëm për secilin përdorues, i cili siguron një proces cilësor dhe efektiv të zhvillimit të faqes në internet. Xsolla gjithashtu siguron mbajtje falas dhe masa të përparuara të sigurisë. Ajo që duhet të keni parasysh është se sistemi tarifon 5% nga çdo transaksion / blerje që bëni përmes faqes së internetit të filluar me të.

Provoni Xsolla falas

Ning – Ndërtues i faqes së internetit të lojrave për të dy gamers dhe zhvilluesit

Ning - Ndërtues i faqes së internetit të lojrave për të dy gamers dhe zhvilluesit

Emri i produktit:ning
Uebfaqja Zyrtare:ning.com
kompleksiteti:mesatare
Plani Falas:Gjyqi 14-ditor
Plani Premium:Nga 25 dollarë / muaj
themelimit:2004
Shtabi:SHBA
Provojeni falas

Ning – është një krijues i faqeve të lojrave për lojtarët dhe zhvilluesit, i cili qëndron larg nga turma për shkak të opsioneve të saj të përparuara të krijimit të mediave sociale. Sistemi ka rreth 16 vjet, duke u përdorur për zhvillimin e më shumë se 2 milion projekteve. Sistemi është një zgjedhje perfekte për krijimin e komuniteteve në internet, rrjeteve sociale dhe faqeve të internetit të lojërave. Ajo vjen me redaktorin zvarritës që lejon procesin e thjeshtë dhe pa telashe të zhvillimit të internetit.

Karakteristikat kryesore

Ndërtuesi i faqes në internet nuk është mjaft i vështirë për tu eksploruar dhe zotëruar, pa marrë parasysh sa i aftë në hartimin e uebit jeni. Për shkak të redaktues i integruar i tërheqjes dhe tërheqjes, procesi i zhvillimit të uebfaqes bëhet intuitiv dhe i kuptueshëm për shumicën e përdoruesve, përfshirë ata, të cilët kurrë më parë nuk kanë pasur një përvojë të tillë. Karakteristika e sistemit është mjaft e gjerë dhe e fuqishme. Shikoni avantazhet kryesore më poshtë:

 • Platformë e integruar eCommerce;
 • Mjete profesionale për menaxhimin e përmbajtjes;
 • Opsionet e rrjeteve sociale;
 • Shkathtësia e zgjidhjeve të personalizimit të dizajnit.

Pro dhe kundra

Ning është një nga më të mirët ndërtuesit e faqeve të komunitetit. Sapo të krijoni projektin tuaj dhe ta mbushni atë me përmbajtje, do të jeni në gjendje të inkurajoni përdoruesit e rinj të futen në rrjetin e lojrave. Kjo është ajo ku ju mund të filloni forume, biseda të drejtpërdrejta, fushata me email dhe lloje të tjera të projekteve të rrjetit social. Ning gjithashtu bën të mundur përdorimin e mjeteve të përparuara të biznesit për menaxhimin dhe promovimin efektiv të faqes në internet. Këto përfshijnë integrimin e MailChimp, motorin e e-tregtisë, analiza të përparuara dhe mjete përcjellëse të statistikave. Profesionistët gjithashtu do të vlerësojnë një mundësi të redaktimit të kodit që ofron platforma. Ky është një avantazh i madh për të mirat e dizajnit të internetit me kod, të cilët kanë qëllim të fillojnë dhe menaxhojnë në mënyrë efektive projektet e lojrave me tipare të plota.

Sa i përket dëmtimeve të sistemit, nuk do të takoni shumë prej tyre këtu. Ning ofron një bandë të kufizuar të brezit të siguruar nga parazgjedhja. Sapo të kapërceni kufijtë, do të jeni në gjendje të paguani mundësinë e përdorimit të një bandë shtesë. Shtë gjithashtu e pamundur të presësh uebfaqen në serverat e zgjedhjes suaj pasi sistemi ofron një pritje të integruar. Sidoqoftë, këto çrregullime nuk janë aq të rëndësishme.

kosto

Ning nuk ka një plan të lirë, por ofron një mundësi për të provuar funksionalitetin e integruar të platformës gjatë provës së tij të lirë 14-ditore. Kjo ju lejon të kuptoni se çfarë saktësisht do të përfitoni nga krijuesi i faqes në internet, kur azhurnoni në një nga planet e tij të paguara. Këto të fundit përfshijnë opsionet e mëposhtme të pajtimit:

 • Themelore ($ 25 / mo) – 1000 anëtarë, ruajtje prej 10 GB, ndërtues tërheqës dhe tërheqje, integrime fotografish dhe video, ushqim aktiviteti etj .;
 • Performanca ($ 49 / mo) – 10000 anëtarë, ruajtje 50 GB, ngjarje dhe postime, blogje dhe forume, GA dhe mjete analitike etj .;
 • Ultimate ($ 99 / mo) – 100000 anëtarë, depo 100 GB, grupe të personalizuara dhe anëtarë në bord, integrime në rrjetet sociale, mundësi të ndarjes sociale etj.

Ndërtuesi i faqes në internet bën të mundur që të kurseni deri në 20% të kostos fillestare të planeve duke zgjedhur abonimin vjetor menjëherë. Kjo është ajo që ka shumë rëndësi për përdoruesit, të cilët synojnë të punojnë me sistemin për një kohë të gjatë.

Provo Ning falas

WordPress – Platformë e Lirë për të Krijuar Uebfaqen tuaj të Lojërave

WordPress - Platformë e Lirë për të Krijuar Uebfaqen tuaj të Lojërave

Emri i produktit:WordPress
Uebfaqja Zyrtare:wordpress.org
kompleksiteti:Mbi mesataren
Plani Falas:i pakufizuar
Plani Premium:nga 2,95 $ / muaj
themelimit:2003
Shtabi:Botëror
Provojeni falas

WordPress – është platforma më e njohur falas për të krijuar faqe interneti profesionale të lojërave. Kjo është platforma që e ka popullarizuar veten si Sistemi i Menaxhimit të Përmbajtjes më të ngarkuar me veçori në botë. Ai qëndron larg nga turma për shkak të opsioneve të saj mbresëlënëse të integrimit, mjeteve të përparuara të personalizimit të dizajnit dhe mundësive të pakufizuara të pritjeve të nevojshme për të filluar me sukses me faqen tuaj të internetit të lojrave.

Karakteristikat kryesore

CMS e ka dalluar veten si një platformë e besueshme, e ngarkuar me karakteristika dhe profesional. Kjo bën të mundur për të nisë, menaxhon dhe pastaj promovon të gjitha llojet e projekteve të lojrave që ndryshojnë në nivelin e kompleksitetit, funksionalitetin dhe nevojën për personalizim të avancuar të dizajnit. Nëse kurrë më parë nuk keni punuar me platformën, duhet të jeni të vetëdijshëm për karakteristikat kryesore të tij. Këtu ata shkojnë:

 • Opsione të gjera të integrimit të shtojcave;
 • Nevoja për pritjen dhe zgjedhjen e domenit;
 • Mjete të përparuara të personalizimit të dizajnit;
 • Zgjedhje e pasur e modeleve të lojërave të palëve të treta;
 • Opsione fleksibël për redaktimin e kodit.

Pro dhe kundra

Një nga pikat kryesore të pamohueshme të CMS është opsionet e saj të përparuara dhe fleksibël të integrimit të shtojcave. Sistemi bën të mundur zgjedhjen nga shumë shtojca të integruara, si dhe me qindra shtojca të disponueshme në internet. Anëtar i fundit, Weglot, Biseda live, Guild, ARMember, Elementor dhe shtojcat WoW Guild janë vetëm disa nga temat më të njohura të lojrave WP. Zgjedhja e modeleve të lojërave është gjithashtu mbresëlënëse këtu pasi mund të keni qasje në shumë tema të zhvilluara nga dizajnerët e palëve të treta.

WordPress nuk duket se ka ndonjë vërejtje të dukshme fare. Sidoqoftë, nevoja për integrimin e shtojcave dhe personalizim të thellë të shablloneve nënkupton ndërgjegjësimin e bazave të kodimit, si dhe sfondit të caktuar të dizajnit në internet. Kjo kërkohet për t’i dhënë projektit tuaj pamjen e personalizuar dhe dizajnit ekskluziv të nivelit të lartë që nuk bën kompromis me performancën e përparuar të projektit. Kështu, rekomandohet të keni njohuri për programimin para se të vendosni të krijoni një faqe interneti për lojëra me CMS.

kosto

WordPress është një CMS falas. Ju nuk duhet të paguani për të shkarkuar, instaluar dhe përdorur platformën. Ju mund të provoni të gjithë setin e tij tipar pa investuar një dollar në projektin tuaj. Sidoqoftë, ndërsa vendosni të filloni një uebfaqe lojrash me funksion të plotë me WordPress, nuk do të shkoni pa instaluar disa prej shtojcave të saj të paguara. Ju gjithashtu mund të merrni parasysh përdorimin e një prej modeleve të paguara që janë krijuar posaçërisht për WordPress nga dizajnerë të palëve të treta. Për të shkuar live, do të duhet të blini edhe pritjen. Zgjidhja më e përshtatshme në këtë drejtim është Bluehost, kostoja e së cilës fillon me 2,95 $ / muaj. Platforma ofron avantazhe të shumëfishta, duke përfshirë emrin e domain falas bonus gjatë vitit të parë të përdorimit.

Shtesa të dobishme për një faqe interneti lojrash

Një grup i azhurnimeve varet nga lloji i një faqe në internet që keni. Për shembull, faqet e internetit të tifozëve të lojrave rrallë mund të ofrojnë komunikimin e forumit të vizitorëve të tyre.

komunikoni:

Një forum është i domosdoshëm për komunitetet e faqeve të lojrave, por jo të gjithë webmasterët përdorin funksionimin e tij. uCoz dhe Enjin kanë funksionalitete jashtë forumit dhe ju duhet ta përdorni. Kjo do të shtojë popullaritetin në faqen tuaj të internetit.

Shes mallra të lidhura me lojën:

Ju gjithashtu mund të lidhni një dyqan online në faqen tuaj të internetit të lojrave. Kjo është një ide e zgjuar, e cila mund t’ju ndihmojë të fitoni kur menaxhoni faqen tuaj në internet. Krijoni një faqe të veçantë me një dritare të shfaqjes së produkteve, organizoni transportin dhe pranimin e pagesave në internet. Një dyqan në internet është një shtesë efektive në faqet e internetit të zhvilluesve të lojërave, komuniteteve të mëdha dhe recensentëve, të cilët kanë shkallë të lartë trafiku. Sidoqoftë, është e mundur të shisni këmisha sportive, gota, statuja dhe gjëra të tjera edhe në faqen e internetit të një reparti të përparuar. Ajo që ju duhet është dëshira për ta bërë atë.

chat:

Një element tjetër që mund të shtoni në faqen tuaj të internetit është biseda në internet, e cila është një formë e përshtatshme e komunikimit midis jush dhe vizitorëve tuaj të faqes në internet. Ky është një shtesë e dobishme për çdo uebfaqe lojrash, posaçërisht atë, ku shisni lojëra, atribute, keni një veçori dhurimi ose diçka të tillë. Qëndroni në kontakt me audiencën tuaj.

Ndani përmbajtjen tuaj:

Mos harroni të përdorni RSS-feed, sinkronizimin me serverat e lojrave si Twitch, mbajtja e videove, faqja zyrtare e lojërave, llogaritë e rrjeteve sociale, kanalet tematike dhe gjithçka që mund të gjeni në temë. Lëreni faqen tuaj të internetit të jetë burimi i informacionit të dobishëm për lojën dhe të sjellë shumë kënaqësi për audiencën.

Prano donacionet:

Edhe nëse shesni produkte, mund të provoni të mbledhni donacionet për zhvillimin e faqes në internet. Disa lojëra mbledhin dhurime për anëtarët e caktuar të komunitetit përgjegjës për zhvillimin e lojës, pajisje të reja për ekipe profesionale, marrje me qira të lokaleve për takime të përdoruesve ose diçka të tillë. Varet nga ju të menaxhoni dhurimet tuaja.

Jini të sjellshëm:

Kushtojini vëmendje secilit anëtar të komunitetit. Vendosni parametra për arritjet e përdoruesit (numri i postimeve, komenteve, ditëlindjes etj.), Të cilat do të gjenerojnë urime, statuse të reja ose dhurata virtuale, për shembull.

Shtë gjithashtu e mundur të organizoni një server zanor, shpërndarje në postë elektronike (nëse është e nevojshme), çdo konkurs për anëtarët ose pajtimtarët e repartit, shtoni muzikë në faqen e internetit etj. Një grup azhurnimesh varet nga lloji i faqes tuaj, qëllimet që ndjekni dhe imagjinatë.

Vija e poshtme

Ka kuptim të përdoren ndërtuesit e faqeve të ngrohta për të krijuar faqe interneti për lojëra. uCoz është krijuesi më i mirë për faqet e internetit të lojrave, i cili funksionon shumë për zhvillimin dhe menaxhimin e faqeve të klanit ose reparteve. Shërbimi vjen me shabllone të shumta, mjete personalizimi, module, opsione për redaktimin e kodeve dhe veçori të tjera të nevojshme për të filluar një faqe interneti të lojrave të mirë.

Enjin është një ndërtues i specializuar në internet i lojrave të përballueshëm. Kjo është zgjidhja ideale për shumicën e përdoruesve që janë të gatshëm të krijojnë një faqe interneti lojrash, qoftë një tifoz, repart, uebfaqe e ekipit të eSports ose një server lojrash. Bollëku i modeleve të lojrave, moduleve, shkathtësia e cilësimeve dhe integrimeve, si dhe procesi i lehtë i zhvillimit të faqes në internet, e bëjnë Enjin një mjet të denjë për ndërtimin e faqeve në internet, në ngrohtë e lojrave.

Xsolla është një ndërtues i specializuar i faqeve të lojrave për botuesit dhe zhvilluesit e lojërave. Sistemi bën të mundur rritjen e fitimit tuaj dhe përmirësimin e performancës së biznesit, duke ofruar përparime në tregtinë elektronike dhe opsionet e personalizimit të dizajnit, si dhe integrimet e palëve të treta.

Ning është një krijues i faqeve të internetit të lojrave të larta, gjë që bën të mundur krijimin dhe menaxhimin efektiv të siteve të lojrave sociale. Platforma funksionon shumë për zhvillimin e rrjetit social, komunitetet në internet dhe llojet e ndryshme të projekteve të lojërave.

WordPress është, pa dyshim, sistemi më i besuar dhe i njohur i Menaxhimit të Përmbajtjes që mund të përdoret për fillimin dhe menaxhimin e projekteve të fuqishme të lojrave. Sistemi vjen me mundësi të përparuara të integrimit të shtojcave, si dhe nevojën për të zgjedhur emrin dhe emrin e domain. Shkathtësia e kodimit do të jetë gjithashtu një bonus këtu, veçanërisht për përdoruesit, të cilët synojnë të fillojnë projekte me funksion të avancuar.

Krijoni një faqe interneti falas për lojëra

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map