Sa kushton për të ndërtuar një faqe në internet?

Kostoja aktuale e nisjes së një faqe në internet është një mister i vërtetë për shumicën e zhvilluesve të internetit, të cilët përfshihen në këtë proces për herë të parë. Në të vërtetë, nuk ka përgjigje të qartë për këtë pyetje pasi kostoja përfundimtare e zhvillimit të faqes në internet varet nga faktorë të shumtë.


Përmbajtja:
Kostoja e faqes në internet e bërë nga:
Ndërtues i faqes në internet
CMS + Hosting
freelancer
Web Studio
Kostoja mesatare e një faqe në internet:
Faqe personale
Blog Online
eCommerce
Biznes i vogël
Përmbledhje Grafiku i Krahasimit
Vija e poshtme

Këto përfshijnë llojin dhe kompleksitetin e një uebfaqe që ju nevojitet, metodat e ndërtimit të faqes në internet që do të përdorni, platformën që do të zgjidhni për këtë qëllim, koston e një emri domaini, pritjen etj..

Një shumëllojshmëri e tillë faktorësh që ndikojnë në koston e zhvillimit të faqes në internet e vështirëson dhënien e vlerësimit të saktë të çmimit përfundimtar të projektit. Sidoqoftë, duhet të jeni gati për faktin se kostoja eventuale e faqes tuaj mund të jetë disa herë më e lartë nga sa prisni fillimisht.

Shumica e përdoruesve, të cilët nuk kanë faqe në internet, por dëshirojnë t’i marrin personal ose qëllimet e biznesit, besoni se krijimi i faqes në internet është një proces i komplikuar dhe mjaft i kushtueshëm. Për një farë mase, ata kanë të drejtë, por a është me të vërtetë po aq e kushtueshme sa e imagjinoni?

A është e nevojshme të paguani mijëra dollarë për këtë shërbim sot? Ndoshta, ekziston një mundësi që bën të mundur pagimin e më pak, pa kompromentuar me cilësinë e një projekti të gatshëm?

Për t’i dhënë përgjigje këtyre pyetjeve, le të shohim më nga afër disa nga mënyrat kryesore për të ndërtuar një faqe në internet, karakteristikat e tyre dhe koston e krijimit të faqes në internet. Pasi të keni lexuar këtë studim, do të zbuloni se sa para duhet të investoni në projektin tuaj në internet, cilat opsione mund të përdorni dhe cilat çmime ngarkohen për këto shërbime në ditët e sotme.

Kostoja e faqes së internetit e bërë nga ndërtuesi i faqes në internet

Ndërtuesit e faqeve në internet janë programe speciale përdoret për të zhvilluar lloje të ndryshme të faqeve të internetit bazuar në nevojat e përdoruesve. Shumica e tyre janë të dizajnuara me kërkesat e njerëzve me përvojë në mendje, të cilët ende kanë qëllim të ndërtojnë faqe interneti me shfaqje të plotë me kosto të përballueshme.

Këto shërbime të bazuara në cloud janë përgjithësisht shumë intuitive, gjë që sjell telashet e ndërtesës në internet në minimum dhe garanton rezultatin e duhur duke marrë parasysh që ju të ndërmarrni qasjen e duhur për procesin e krijimit të faqes në internet.

Shumica e përdoruesve kanë nevojë për uebfaqe teknikisht të thjeshta – faqet e internetit të biznesit, portofolet, bloget, faqet e internetit të promovimeve, etj. Kjo është arsyeja pse, ka kuptim të merret parasysh përfitimi i platformës bazuar në komoditetin dhe koston e tij për përfundimin e këtyre projekteve.

Në këtë drejtim, krijuesit e faqeve në internet janë përtej çdo konkurrence, veçanërisht në aspektin e çmimeve dhe lehtësisë së përdorimit. Por çfarë ju nevojitet për të nisur një faqe në internet me këto shërbime? Sa duhet të jeni gati për të investuar në krijimin e tyre dhe çfarë rezultati mund të përfitoni potencialisht?

 • Për të ndërtuar një projekt me ndërtuesit e faqeve në internet, do t’ju duhet të merrni një shabllon, emër domain dhe pritës.
 • Modelet mund të jenë falas dhe të paguhen, varësisht nga cilësia e tyre dhe shërbimi që u ofron atyre.

Sa i përket hostimit dhe emrit të domain, gjërat ndryshojnë. Pothuajse të gjithë krijuesit e faqeve të internetit vijnë me një pritje të integruar, kohëzgjatja e së cilës është e pakufizuar në disa shërbime. Ndërsa zgjidhni një platformë dhe regjistrohuni për të, do të merrni një nënfushë falas, e cila është e mjaftueshme për të bërë faqen tuaj të parë dhe për të eksploruar grupin e veçorive të shërbimit.

Sidoqoftë, ndërsa vazhdoni të punoni në zhvillimin e faqes tuaj të internetit, do të kuptoni që nuk do të shkoni pa një domain të nivelit të dytë. Ju mund ta merrni atë si një bonus ose në një nga planet e çmimeve të zgjedhjes suaj.

Kostoja mesatare e ndërtimit të një faqe në internet me një ndërtues të faqes në internet mund të llogaritet në baza mujore dhe vjetore, me variantin e fundit që është më i dobishëm për sa i përket kostos. Mimet ndryshojnë bazuar në planet që ofrojnë ndërtuesit e uebfaqes – shfletoni ato për t’i pastruar ato.

Kostoja e faqes në internet e bërë nga CMS + Hosting

Ashtu si ndërtuesit e faqeve në internet, CMS ndryshojnë në parametra, karakteristikat dhe llojet e faqeve të internetit që mund të krijoni me to. Sido që të jetë shërbimi, do të duhet të mësoni më shumë rreth funksionalitetit të tij, opsioneve të integruara, mjeteve dhe veçorive të tjera që janë të domosdoshme për ndërtimin efektiv të faqes në internet.

Nëse jeni një newbie dhe kjo është përpjekja juaj e parë për të krijuar një faqe në internet me një Sistem të Menaxhimit të Përmbajtjes, fillimisht do të duhet të mësoni bazat e përdorimit të CMS të zgjedhjes suaj, përkatësisht konfigurimin e pritjes, krijimin e bazës së të dhënave, përdorimin e pultit dhe sistemin e përgjithshëm Karakteristikat.

Ajo që duhet të dini është se shumica e burimeve të hapura CMS fillimisht janë falas. Kjo do të thotë që ju mund t’i shkarkoni, instaloni dhe azhurnoni ato pa asnjë kosto fare. Për më tepër, madje mund të provoni të ndërtoni një faqe në internet të thjeshtë pa investuar në të. Kjo është një praktikë e këndshme për fillestarët, të cilët dëshirojnë të mësojnë nuancat e punës me këto sisteme.

Në të njëjtën kohë, shumë CMS nuk mund të mburren me funksionalitetin e duhur jashtë kutisë dhe nënkuptojnë integrimin e shtojcave, shtesave ose shtesave të jashtme për t’ju lejuar të merrni rezultat më të mirë.

Tani, le të vazhdojmë me shpenzimet financiare.

Kostoja e krijimit të faqes në internet me CMS

Sa do të kushtojë për të krijuar një faqe në internet me CMS? Shikoni pikat e mëposhtme:

 1. hosting – rreth $ 150 / vit;
 2. Emri i domainit – rreth 20 dollarë në vit;
 3. shabllon – temat mund të jenë falas dhe të paguara gjithashtu, por një shabllone të mirë do t’ju kushtojnë rreth 100-150 dollarë;
 4. Shtesa shtesë – ato të paguara kushtojnë nga 5 dollarë dhe deri në 100-150 dollarë për një artikull në varësi të karakterit dhe kompleksitetit të tyre.

Ky është vlerësimi i përafërt i kostos së ndërtimit të një uebsajti me CMS. Mimet mund të ndryshojnë në lidhje me llojin e sistemit që përdorni dhe projektin që synoni të merrni në planin afatgjatë.

Kostoja e faqes në internet e bërë nga Freelancer

Vendimi për të punësojë një freelancer për të hartuar një faqe në internet për ju mund të jetë rezultat i disa faktorëve. Ju mund të keni mungesë kohe për të punuar vetë në zhvillimin e faqes suaj të internetit ose aftësitë tuaja mund të mos jenë të mjaftueshme për të përfunduar në mënyrë efektive detyrën. Sido që të jenë arsyet, duhet të jeni të vetëdijshëm për koston e përafërt të përdorimit të shërbimeve të këtij specialisti dhe kërcënimet e mundshme që mund të hasni gjatë procesit..

Shumica e freelancerve zakonisht paguajnë tarifa për orë për shërbimet e tyre. Mimet ndryshojnë shumë bazuar në kompetencën dhe ekspertizën e një specialisti, aftësitë e disponueshme, kohën kur duhet të merrni një projekt të gatshëm, vendndodhjen nga vjen një projektuesi në internet dhe kërkesat e tjera që mund të keni.

 • Kostot mesatare të zhvillimit të internetit variojnë nga 30 dollarë dhe deri në 80 dollarë në orë.
 • Kostoja e shërbimeve të ofruara nga profesionistët është rreth $ 500 – $ 1000 për punën e plotë.

Kjo përfshin lloje të ndryshme detyrash që një specialist i trajton gjatë kësaj kohe, qoftë zhvillimi i dizajnit, krijimi i faqes në internet, shkrimi i moduleve shtesë, rregullimi i cilësimeve etj. Nga rruga, mirëmbajtja dhe menaxhimi i mëtutjeshëm i faqes në internet gjithashtu mund të kushtojë shumë, sepse nuk do të jeni në gjendje ta bëjë atë vetë.

Menjëherë pas fillimit të projektit, ju do të duhet të kujdeseni për azhurnimet e rregullta të përmbajtjes, mbështetjen e sigurisë, SEO etj. Kjo gjithashtu kërkon investime financiare – duke filluar nga 100 dollarë në muaj në rast të përdorimit të shërbimeve të pavarura. Sigurohuni që të pastroni këto nuanca paraprakisht për të bërë llogaritjet e kërkuara.

Ju gjithashtu duhet të bëheni gati për të paguar për mbajtjen në internet të faqes dhe emrin e domain. Pritja cilësore dhe e sigurt mund të kushtojë midis 20 dhe 50 $ në muaj bazuar në ofruesin me të cilin merreni.

Sa i përket emrave të domain, kostoja e tyre mund të ndryshojë në lidhje me moshën e domenit. Domenet e reja mund të kushtojnë rreth 10-15 dollarë në vit, në varësi të llojit të regjistruesit dhe zonës së domenit. Kostoja e domeneve të moshuar mund të arrijë në qindra apo edhe mijëra dollarë, por përdoruesit, të cilët kanë nevojë për faqe në internet për përdorim personal ose të biznesit, në përgjithësi nuk janë të interesuar të marrin fusha kaq të shtrenjta.

Duke marrë parasysh shpenzimet e lartpërmendura, mund të llogaritni sa kushton për të ndërtuar një faqe në internet. Për ta përmbledhur, mund të arrij në përfundimin se kostoja minimale për fillimin e një faqe në internet është $ 300 – $ 500 për një faqe interneti standarde të zhvilluar nga një freelancer i aftë.

Kostoja e faqes në internet e bërë nga Web Studio

Kur bëhet fjalë për krijimin e faqeve të internetit profesionale për bizneset e mëdha dhe për përdorim personal, studiot e uebit hyjnë në lojë. Këto janë ekipet e ekspertëve, të cilët kontrollojnë çdo hap të procesit të ndërtimit të faqes në internet.

Për më tepër, studiot e internetit janë të vetëdijshëm për tendencat kryesore të projektimit në internet, gjë që rezulton në krijimin e projekteve me funksion të plotë dhe shumë funksional. Akordimi i studiove në internet varet nga një sërë faktorësh si numri i njerëzve, të cilët do të punojnë në zhvillimin e projektit, kompleksitetin dhe stilin e një faqe në internet që ju nevojitet, objektivat që ndjekni, afatet etj.. Pra, sa mund të presësh të investosh në një projekt në internet studio?

Kostoja e ndërtimit të një faqe në internet nga studiot e internetit dhe freelancer

 1. Kostoja mujore e pritjes mund të jetë midis 10 dhe 16 dollarë në varësi të ofruesit dhe planit të zgjedhur. Kështu, ju do të paguani rreth 150-200 dollarë në vit për të marrë një pritje të besueshme. Sa i përket emrit të domain, do t’ju kushtojë rreth $ 10 dhe 30 dollarë në vit. Kjo gjithashtu varet nga zona e domain dhe karakteristikat që ju preferoni.
 2. Gjëja tjetër për të cilën do të paguani është modeli ekipi i dizajnimit të uebit do të punojë me të. Gama e çmimeve mund të jetë e gjithanshme – një model i mirë do të kushtojë nga 100 dollarë dhe deri në 1000 dollarë në varësi të llojit të faqes së internetit, kompleksitetit të tij dhe normave të përgjithshme të studios në internet.
 3. Më në fund, pjesa më e përgjegjshme dhe më e shtrenjta e procesit të hartimit të uebit është kostoja e shërbimeve të studios në internet. Ndonjëherë, normat e zhvillimit të uebit mund të jenë mjaft të larta dhe të arrijnë deri në 4000 – 6000 $. Kjo varet nga kushtet e kontratës që keni me studion, politika e tyre e çmimeve, numri i zhvilluesve të uebit në një ekip, shërbimet që synoni të përfitoni dhe shumë aspekte të tjera.

Mendoni se kostoja e zhvillimit të faqes në internet nuk është e kufizuar vetëm nga krijimi i dizajnit. Fakti që janë ekspertë të studios në internet, të cilët krijojnë një uebfaqe për ju do të thotë që ju nuk do të jeni në gjendje ta menaxhoni dhe azhurnoni më pas vetë. Kjo vetëm për faktin se nuk jeni të vetëdijshëm për karakteristikat e saj të projektimit, strukturën dhe nuancat e tjera të tilla si.

Për më tepër, promovimi i faqes në internet ka shumë rëndësi gjithashtu, nëse dëshironi të drejtoni një faqe interneti fitimprurëse dhe efektive që gjeneron trafik dhe ju ndihmon të ndërtoni bazën e klientëve. Nëse punësoni një studio në internet për mirëmbajtjen e mëtutjeshme të faqes në internet, SEO, mbështetjen e klientit, çështje të sigurisë etj., Përgatituni të investoni gjithashtu rreth 100-150 dollarë në muaj ose edhe më shumë.

Nëse keni nevojë për një faqe interneti cilësore, nuk ka kuptim të shkoni në opsione të shtrenjta të ndërtimit të faqes në internet. Në shumicën e rasteve, nuk keni nevojë për një stilist profesional ose të gjithë ekipin e studios në internet për të zhvilluar këtë projekt për ju. Po kështu, nuk do të duhet të harxhoni përpjekjet dhe kohën tuaj për të eksploruar bazat e përdorimit të CMS. Nuk ia vlen gjithmonë investimi. Kjo është ajo ku krijuesit e njohur të faqeve në internet janë në ndihmë të madhe. Ato janë përdorim të lehtë dhe kanë korrelacionin më të mirë të çmimeve / cilësisë.

Kostoja mesatare e një siti personal

Kostoja e ndërtimit të një uebsajti me ndërtuesit e uebfaqeve zakonisht zvogëlohet në çmimin e modelit, duke pritur, emrin e domain, shtesa shtesë ose aplikacione që mund të dëshironi të integroni dhe mbështesni më tej. Kur është fjala për ndërtuesit e njohur të faqeve të internetit, këto karakteristika përfshihen të gjitha në planet që ofrojnë platformat.

Duke qenë ndërtuesit më të lirë të faqes në internet, Wix dhe uKit ofrojnë tarifa të përballueshme që i përmbahen nevojave të gjithanshme për ndërtimin e faqes në internet. Le të zbulojmë tani se sa do të duhet për të filluar një faqe interneti me ta.

Kostoja e një siti Personal i bërë nga Wix

Ndërtues i faqes personale Wix

Wix është një krijues i njohur për të gjithë botën në një faqe interneti, i cili funksionon shumë për lloje të ndryshme të faqeve të internetit personale. Seti i pasur me karakteristika të tij, bollëk modelash, mjete për personalizimin e dizajnit dhe disa plane çmimesh e bëjnë sistemin një zgjidhje të denjë për përdoruesit e papërvojë. Cilado qoftë aftësitë dhe ekspertizat e dizajnit në internet dhe çfarëdo lloji i faqes në internet që planifikoni të filloni, Wix do t’ju ndihmojë të plotësoni detyrën në mënyrën më të mirë të mundshme.

Kostoja e ndërtimit të një uebsajti personal me Wix varet nga tiparet që planifikoni të përdorni dhe plani i çmimit që do të zgjidhni për këtë qëllim.

Sistemi aktualisht ofron një plan falas të pakufizuar që mund t’ju duhet për të provuar tiparet e tij dhe pesë plane të paguara. Kur bëhet fjalë për zhvillimin e një faqe në internet personal, atëherë plani Combo ose Pafund do të jetë zgjidhja më e mirë. Lidhni emrin e planit të domenit vështirë se do të funksionojë për ju për shkak të kufizimeve të tij (si flamurin e reklamës ose nevojën për të përdorur fushën e nivelit të dytë).

Përveç blerjes së këtyre planeve, nuk do të duhet të paguani më shumë për përdorimin e Wix. Mimi vjetor për administrimin e një faqe në internet është reflektuar në koston e planeve. Sistemi bën të mundur krijimin e një uebsajti të bukur për rreth 96 dollarë në vit në varësi të objektivave të ndërtimit të uebit që ju ndjekni.

Whatfarë është e rëndësishme, Wix shpesh prezanton oferta speciale (rreth 10 herë në vit) që sigurojnë zbritje 50% për të gjitha planet e çmimeve. Këto oferta zakonisht prezantohen në festa dhe ngjarje të veçanta në jetën e shërbimit. Ato zgjasin 3-7 ditë dhe ju mund të kurseni lehtësisht duke pritur në momentin e duhur (të gjithë pajtimtarët e shërbimit marrin email përkatës që njoftojnë për ofertat).

Shiko gjithashtu:
Rishikimi i ndërtesës së faqes në internet Wix
Shembuj Wix Personal në Uebfaqe

Provoni Wix (Plani Falas në dispozicion)

Kostoja e një siti Personal Bërë nga uKit

Shembull Uebit Personal i UKit

uKit pozicionohet në përgjithësi si një krijues i faqeve të biznesit të vogël dhe, kështu, grupi i tij i tipareve është i orientuar drejt zhvillimit të këtyre faqeve të internetit. Sidoqoftë, është një lehtësi e jashtëzakonshme e përdorimit, natyra intuitive e ndërtimit të faqes në internet, shabllonet përgjegjëse të ngrohtë dhe grupet e karakteristikave të fuqishme e bëjnë shërbimin një zgjedhje të mirëfilltë për krijimin e faqeve personale të internetit.

Ndërtuesi i faqes në internet është një nga zgjidhjet më të përballueshme për ndërtimin e faqeve në internet, të disponueshme në kamaren bashkëkohore të projektimit. Nuk ka asnjë plan falas këtu, por mund të provoni sistemin për dy javë pa asnjë kosto në vend. Nëse opsionet që ju ofron tërheqje për ju, mund të përmirësoni një nga katër planet e tij të paguara.

Kur bëhet fjalë për zhvillimin e një uebsajti personal, zgjidhjet më të përshtatshme janë Plani Premium dhe Premium +, kostoja e të cilave përbën 4 $ dhe 8 $ në muaj përkatësisht. Mendoni se marrja e një abonimi një herë për 3, 6 muaj ose 1-2 vjet në një kohë do t’ju lejojë të kurseni shumë. Zbritjet përbëjnë 5%, 10% dhe 30% në bazë të afatit të zgjedhur të pajtimit. Një mënyrë tjetër për të kursyer më shumë është të përdorni kodin e promovimit të uKit 25%, i cili është në dispozicion në internet.

Përveç kësaj, uKit ka një ofertë, e cila mbulon nxitjen aktuale të çdo biznesi për të pasur një faqe në internet. Nëse keni nevojë për një uebfaqe më profesionale të biznesit, por nuk keni kohë ose dëshironi të punoni në zhvillimin e saj më vete, mund të porosisni projektin e gatshëm për çelësin nga 100 dollarë nga zhvilluesit e sistemit. Kjo është një ofertë shumë përpjekëse për njerëzit, të cilët janë të zënë me përfundimin e detyrave të tyre të biznesit dhe fitimin.

Shiko gjithashtu:
Rishikimi i Ndërtuesit të Uebit uKit
Shembuj Uebit uKit

Provoni uKit (Gjyqi 14-ditor është në dispozicion)

Kostoja mesatare e Blogut Online

Ju mund të keni nevojë për të lidhur një blog në faqen tuaj te internetit të gatshme ose ta lansoni atë nga e para. Kostoja e fillimit të një blog përfshin çmimin e një shablloni të ngrohtë, host, emrin e domain dhe integrimet. Të dy Wix dhe uKit kanë plane çmimi që funksionojnë mirë për krijimin e blogut. Le të shqyrtojmë opsionet më të përshtatshme tani.

Kostoja e një Blogu Online të bërë nga Wix

Ndërtues i faqes në internet Wix Blog

Wix ka një motor të fuqishëm për Blogging, i cili lejon krijimin dhe menaxhimin e blogeve me pamje të plotë. Kostoja e përdorimit të shërbimit varet nga tiparet që dëshironi të integroni në projektin tuaj. Ju mund ta provoni platformën falas duke regjistruar atë dhe duke testuar opsionet e planit të saj falas.

Përditësimi në Connect Domain Pan nuk do t’ju japë rezultatin e dëshiruar, për shkak të kufizimeve të shumta të pajtimit, të cilat nuk ia vlen investimi, nëse planifikoni të shkoni në internet.

Planet Combo dhe Pafund funksionojnë më së miri për krijimin e blogut në internet. Kostoja e këtyre planeve përbën 8,50 $ dhe 12,50 dollarë në muaj. Ajo që do të merrni këtu është sasia e duhur e hapësirës në disk dhe gjerësia e bandës, mungesa e banderolës së reklamave të sistemit dhe veçoritë e tjera që lidhen me blogun.

Duke përdorur planet, ju do të jeni në gjendje të:

 • shtoni, azhurnoni dhe planifikoni postimet në blog,
 • krijoni seksionin e postimeve të paraqitura dhe një re me etiketa,
 • aktivizoni komentet e përdoruesit,
 • krijoni ushqim me porosi,
 • përdorni parazgjedhur Google Analytics dhe sistemin e integruar të sistemit të përfshirë në planet.

Nëse keni vendosur të krijoni një blog vizualisht tërheqës dhe funksional, pa investuar shumë përpjekje, kohë dhe para, Wix është përgjigjja. Seti i pasuruar me karakteristika dhe një gamë e gjerë mjetesh dhe opsionesh e bëjnë platformën zgjedhjen më të përshtatshme për projektin tuaj të blogezimit, pavarësisht nga kompleksiteti, tema dhe stili i saj.

Shiko gjithashtu:
Shembuj Wix Blogs

Krijoni Blog-un tuaj me Wix

Kostoja e një Blogu Online Prodhuar nga uKit

UKit Shembull Faqe e Blogut

uKit blog është një shtesë e bukur falas për një faqe interneti të krijuar me këtë ndërtues të internetit. Kjo është zgjidhja më e përshtatshme për një biznes të vogël që nuk dëshiron të shqetësojë për kompleksitetin e cilësimeve të sistemeve të specializuara të blogerave.

Plani më i përshtatshëm për krijimin e blogut është Premium+. Kostoja e tij përbën 8 dollarë në muaj. Premium + Plani ofron sistemin e mbledhjes së statistikave dhe analizave të zgjeruara, si dhe hyrje të pakufizuar të modeleve, të cilat mund të përdoren për të filluar një blog.

Do të jeni në gjendje të krijoni dhe menaxhoni një blog duke lidhur një “Informator i lajmeve“Widget për çdo faqe të faqes tuaj të internetit. Sistemi i blogjeve është i thjeshtë, i përqendruar në përmbajtje dhe i përshtatshëm. Publikimi i planifikuar i lajmeve është një nga përfitimet e këtyre planeve, i cili lejon të azhurnoni blogun tuaj edhe nëse jeni larg. uKit është një zgjedhje mjaft e bukur për ndërtimin e blogjeve të thjeshtë për përdorim personal.

Filloni Blogun tuaj me uKit

Kostoja mesatare e faqes në internet të tregtisë elektronike

Kostoja e fillimit të një uebfaqe të e-commerce në përgjithësi varet nga mjeti që do të zgjidhni për këtë qëllim, ofruesi i hostimit, modeli, emri i domain dhe opsionet e marketingut që dëshironi të përdorni. Me Wix dhe , procesi do të jetë i thjeshtë, i përshtatshëm dhe i përballueshëm.

Kostoja e faqes elektronike të e-commerce të prodhuar nga Wix

Ndërtues i faqes në internet eCommerce

Wix ka një motor të vetin eCommerce, i cili lejon ndërtimin e dyqaneve online të vogla dhe të mesme. Gama e mjeteve që ajo ofron është mbresëlënëse dhe përfshin: opsione të shumëfishta pagese, opsione të marketingut dhe administrimit të taksave, galeritë e produkteve, mbështetje shumëgjuhëshe, eksportimi i skedarëve CSV.

Për të ndërtuar një dyqan në internet me Wix, ka kuptim të shkoni në eCommerce ose VIP Plan. Kostoja e Planit të Tregtisë Tregtare përbën 16,50 dollarë në muaj. Kjo përfshin krijimin e dyqanit në internet, mundësinë e krijimit të gjerësisë së bandës dhe hapësirën e diskut, disponueshmërinë e mjeteve të marketingut, shabllone të gatshëm për e-commerce, Google Analytics të integruar, etj. Plani VIP do t’ju kushtojë 24,50 dollarë në muaj, duke ofruar gjithashtu fushata emaili, bandë të pakufizuar bandë, klient premium mbështetje dhe avantazhe të tjera të tregtisë elektronike.

Kodi Wix është një tjetër mjet falas për tregtinë elektronike që krijuesi i faqes në internet ofron. Ky është krijuesi i aplikacioneve që mund të përdorni për t’i dhënë dyqanit tuaj funksionalitet të përparuar dhe efekte shtesë të faqes në internet. Ju nuk duhet të zotëroni aftësi kodimi për ta bërë atë – tipari është intuitiv dhe i thjeshtë për të gjithë.

Shiko gjithashtu:
Shembuj Wix Online Store

Krijoni një Dyqan Online Me Wix

Kostoja e faqes elektronike të e-commerce e bërë nga Shopify

shpresoj Software eCommerce

Shopify është një program i specializuar në tregtinë elektronike, funksionimi i të cilit është i përqendruar në zhvillimin e dyqaneve në internet. Sistemi bën të mundur ndërtimin e dyqaneve me ekran të plotë me madhësi dhe komplekse të ndryshme.

Sa i përket softverit ofron një gamë të planeve të e-commerce, kostoja eventuale e ndërtimit të një dyqani në internet me të do të varet nga abonimi për të cilin do të shkoni – nga 9 deri në 299 $ / muaj.

Shopify lejon testimin e sistemit falas gjatë 14 ditëve dhe ai aktualisht ofron planet e mëposhtme: Lite, Basic Shopify, Shopify dhe Advanced Shopify. Kostoja e tyre përkatësisht përbën 9, 29 dollarë, 79 dollarë dhe 299 dollarë në muaj.

 • Plani i Liteve bën të mundur lidhjen e një dyqani në internet në faqen e internetit ekzistuese, shtimin e numrit të pakufizuar të produkteve, portat e pagesave të shumëfishta, ndjekjen e shitjeve, opsionin Buy Button etj..
 • Blerje themelore përveç kësaj ofron mundësi falas për lidhjen e certifikatës SSL dhe mundësinë e shtimit të blogut.
 • Plani i blerjeve ju lejon të dërgoni karta dhuratë dhe raporte profesionale.
 • Blerje e përparuar vjen me ndërtues raporti të avancuar dhe transportues transportues në kohë reale.

Mendoni se Shopify është pa tarifë transaksionesh, por do të duhet të paguani për transaksione me karta krediti në rast se pranoni këto pagesa në dyqanin tuaj. Në përgjithësi, Shopify është një program profesional profesional i e-commerce, i cili është i optimizuar gjithashtu për marketing celular.

Shiko gjithashtu:
Shopify Rishikimi i Programeve Tregtare
Bleni Shembuj të dyqaneve online

Krijoni një Dyqan Online me Shopify

Kostoja mesatare e faqes së internetit të biznesit të vogël

Ndërtimi i një faqe në internet për biznesin tuaj është një domosdoshmëri, nëse synoni të arrini objektiva afatgjatë dhe të rritni bazën e klientit. Kostoja e fillimit të një uebsajti me ndërtuesit e faqeve në internet varet nga sistemi që ju zgjidhni për këtë qëllim.

Sa i përket shumicës së krijuesve të uebfaqeve, që vijnë me host të integruar dhe ofrojnë emra domeni si parazgjedhje, nuk do të duhet të paguash shtesë për to. Gjeni normat që ofrojnë Wix dhe uKit për të krijuar një faqe në internet të biznesit të vogël.

Kostoja e faqes në internet të biznesit të vogël e bërë nga Wix

Ndërtues i faqes në internet të biznesit të vogël

Ndërtimi i një uebsajti të biznesit të vogël me Wix është e lehtë, e shpejtë dhe efektive për shkak të larmisë së mjeteve dhe tipareve që ofron sistemi. Kostoja e fillimit të një projekti me Wix në përgjithësi varion rreth 96 dollarë në vit në varësi të planit me të cilin do të punoni.

Kur bëhet fjalë për ndërtimin e një uebfaqeje të biznesit të vogël, ka kuptim të përdorim cilindo nga planet që ofron platforma, me përjashtim të planit Connect Domain me kufizimet në dispozicion. Përdorimi i planeve Combo, Unlimited, eCommerce ose VIP funksionon shumë për këtë objektiv, ndërsa zgjedhja duhet të bazohet në grupin e veçorive dhe shkallën e faqes së internetit të biznesit tuaj të vogël, ngrohtë në të cilën përqendroheni, audiencën që planifikoni të synoni dhe qëllimet që dëshironi të arrini. Planet kushtojnë 8,50 $, 12,50 $, 16,50 $ dhe 24,50 $ përkatësisht dhe përfshijnë terma dhe veçori të ndryshme.

Për të zvogëluar nivelet vjetore të planeve, unë rekomandoj të ndiqni oferta speciale Wix dhe zbritje që ata prezantojnë disa herë në vit. Kjo është një mënyrë e sigurt për të kursyer të mëdha.

Për ata sipërmarrës, të cilët dëshirojnë të dizajnojnë faqet e internetit të biznesit pa asnjë telashe, Wix ofron mjetin e saj të përparuar ADI. Tipar i Inteligjencës Artificiale do të hartojë një faqe në internet me tipare të plota për ju duke përdorur informacionin e biznesit që do të siguroni. Kjo është e lehtë, e shpejtë dhe efektive.

Shiko gjithashtu:
Shembuj Wix Business në internet

Krijoni një sit biznesi me Wix

Kostoja e një siti biznesi të vogël e bërë nga uKit

ndërtues i faqes UKit

uKit e ka dalluar veten si një krijues të faqeve të biznesit të vogël. Gama e tipareve specifike të biznesit, mjeteve, modeleve të përgjegjshme dhe opsioneve të marketingut që ajo ofron është më se e mjaftueshme për të mbuluar shumën mbizotëruese të nevojave të sipërmarrësve. Kostoja e fillimit të një uebfaqeje të plotë të biznesit të vogël me uKit në përgjithësi përbën 48 dollarë.

uKit aktualisht ka katër pajtime të paguara, secila prej të cilave iu përmbahet detyrave të caktuara të projektimit në internet. Ju mund të zgjidhni midis Premium, Premium +, eCommerce dhe Pro Plane në varësi të llojit dhe stilit të faqes tuaj të biznesit të vogël, tipareve që synoni të integroni, qëllimeve që dëshironi që ajo të shërbejë dhe aspekte të tjera të lidhura.

Për më tepër, krijuesi i faqes në internet ofron zbritje të dukshme për ata njerëz, të cilët paguajnë për përdorimin e shërbimit gjatë 3, 6 muajve ose 1-2 vjet. Uljet janë 5%, 10% dhe 30% në lidhje me planin dhe kushtet e ofruara.

Shtë gjithashtu e mundur që të merrni një kod promovimi të uKit 25% SWB-25 për të kursyer të mëdha kur hartoni uebfaqen tuaj të biznesit të vogël uKit. Nëse me të vërtetë keni synime afatgjata të biznesit dhe dëshironi të kurseni të mëdha, uKit është zgjidhja më e përballueshme që mund të gjeni ndonjëherë.

Krijoni një sit biznesi me uKit

Kostoja e ndërtimit të faqes në internet: Grafiku i përgjithshëm i krahasimit

Web StudiofreelancerCMS
(WordPress)
Ndërtuesit e faqeve në internet:
WixuKit
Emri i domainit (Vjetore)$ 20$ 20$ 20$ 20$ 20
hosting (Vjetore)$ 150$ 150$ 150$ 100$ 48
Modeli i faqes në internet$ 300$ 50$ 50$ 0$ 0
Puna me uebfaqen$ 1000$ 550$ 100$ 0$ 0
Total$ 1470$ 770$ 320$ 120$ 68

Vija e poshtme

Kostoja e marrjes së një uebfaqe është formuar individualisht në secilën situatë dhe varet nga shumë faktorë, përkatësisht ndërtimi i faqes DIY ose porositja e një uebfaqeje të gatshme, lloji i platformës së zgjedhur, kostoja e pritjes, emri i domain, modele / modele , shpenzimet e përkohshme, kompleksiteti i një projekti etj.

 • Zgjidhja më e shtrenjtë është të porosisni një faqe në internet nga një studio në internet. Kjo variant funksionon mirë për njerëzit, të cilët nuk dëshirojnë të dinë të gjitha nuancat e procesit të hartimit të uebit, por synojnë të marrin një uebsajt me pamje të plotë për të arritur qëllimet dhe nevojat e tyre.
 • E njëjta gjë ka të bëjë me punësimin e një freelancer. Këta ekspertë mund të zhvillojnë lloje të ndryshme të faqeve të internetit me lehtësi, por ju nuk do të jeni në gjendje të merreni me mirëmbajtjen dhe promovimin e saj të mëtejshëm. Kjo do të thotë që përfundimisht do të duhet të vazhdoni të punoni me një studio në internet ose një freelancer për të qenë në gjendje të azhurnoni dhe menaxhoni uebfaqen tuaj, kur është e nevojshme.
 • Ndërtimi i një faqe në internet me CMS është një zgjidhje efektive DIY që ju mund të zgjidhni për të marrë punën e bërë në mënyrë efektive. Këto sisteme nuk janë mjaft të vështira për t’u zotëruar, por prapëseprapë do t’ju duhet të zotëroni aftësi dhe përvojë të dizajnit në internet për të përballuar detyrën më vete. Mos harroni se CMS shpesh nënkupton integrimin e shtojcave dhe modeleve, i cili nuk është krejt i sigurt për faqen tuaj të internetit. Ju duhet të dini se me cilët specialistë duhet të merreni për të qenë në anën e sigurt.

Alternativa më e thjeshtë dhe më e përballueshme për krijimin e faqeve në internet është përdorimi i krijuesve të faqeve të internetit. Këto sisteme sigurojnë thjeshtësi maksimale dhe nuk kërkojnë njohuri të programimit fare. Ata janë intuitivë në natyrë dhe vijnë me funksionalitet jashtë kutisë së nevojshme për të drejtuar dhe menaxhuar një faqe interneti funksionale personale ose biznesi.

Kostoja e hartimit të një uebsajti me një ndërtues të faqes në internet shpesh është dy herë më e ulët në krahasim me shpenzimet që do të hasni kur përdorni mjete të tjera për ndërtimin e faqes në internet. Whatfarë është e rëndësishme, ju nuk duhet të kujdeseni për mbajtjen në internet të faqes dhe emrin e domain pasi këto karakteristika shpesh jepen nga parazgjedhja bazuar në kushtet e pajtimit.

Edhe pse zgjedhja e krijuesve të faqeve të internetit është mbresëlënëse këto ditë, unë kam veçuar dy shërbime, përkatësisht Wix dhe uKit për shkak të përballueshmërisë, komoditetit dhe funksionalitetit të madh. Këto sisteme mund të zgjidhin në mënyrë perfekte detyrat tipike për shumicën e përdoruesve pa ndonjë vështirësi ose shpenzime shtesë.

Kostoja e nisjes së një faqe në internet në këtë rast do të shkojë nga 36 deri në 200 dollarë në varësi të platformës së zgjedhur, planit të çmimeve dhe llojit të faqes së internetit. Vetëm provojeni dhe shijojeni rezultatin!

Krijoni një faqe në internet falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map