Ndërtuesit e Uebfaqeve: Programet më të mira të Partnerëve dhe Partnerëve të Rishikuar

Ndërtuesit e faqeve në internet bashkëpunëtorët më të mirë dhe programet partnere të shqyrtuara

Programi i Filialit – është një nga praktikat më të përhapura dhe fitimprurëse të marketingut në internet që bën të mundur arritjen e disa objektivave në një kohë. Ju merrni një mundësi të përsosur për të filluar dhe promovuar biznesin tuaj në internet dhe ju merrni një shans të shkëlqyeshëm për të gjeneruar fitime me të. Vetë procesi i marketingut të filialeve përmes përdorimit të krijuesve të uebfaqeve nënkupton aplikimin e një uebsajti të caktuar për krijimin e trafikut për faqet e internetit të tjera.

Si pronar i uebfaqes, ju mund të inkurajoni përdoruesit e tjerë të bashkohen me programin e bashkëpunimit, me të cilin bashkëpunoni, për të marrë të ardhurat për këtë partneritet. Natyrisht, sa më shumë klientë të bashkohen me sistemin në afat të gjatë, aq më i lartë do të jetë fitimi juaj. Shuma eventuale që do të merrni zakonisht llogaritet në përqindje të dhënë për çdo klient të ri, i cili bashkohet me sistemin për shkak të rekomandimeve dhe përpjekjeve tuaja. Po kështu, të ardhurat mund të gjenerohen nga numri i hiteve në internet, vëllimi i shitjeve në internet dhe parametrat e tjerë, të cilat varen nga kushtet e programit të partneritetit..

Ajo që ju duhet të bashkoheni në programin e filialeve është të regjistroheni në të dhe të ndiqni kushtet që jep. Për të gjetur zgjidhjen më të mirë të ofruar nga ndërtuesit e faqeve në internet, ka kuptim të eksploroni opsionet më të njohura në dispozicion. Dhe kjo është pikërisht ajo që ne do të bëjmë menjëherë.

3 programet më të mirë të bashkëpunëtorëve dhe partnerëve

Programi Wix Affiliate

Programi wix filial

Programi Wix Affiliate – ka për qëllim për ata entuziastë të sistemit, të cilët dëshirojnë të promovojnë platformën kryesore të ndërtimit në internet në botë, duke marrë të ardhura të shumta për t’u bashkuar me programin. Duke qenë një nga udhëheqësit e pamohueshëm të kamareve të projektimit në internet, Wix bën të mundur fillimin dhe menaxhimin e llojeve të ndryshme të faqeve të internetit. Ky është sistemi që funksionon shumë për të gjitha kategoritë e përdoruesve – nga kohërat e parë dhe deri tek ekspertët e dizajnit në internet.

Të gjithë mund të bashkohen me programin Wix Affiliate për të promovuar sistemin në faqet e internetit të tyre dhe të fitojnë tarifa komisioni për këtë. Për ta bërë këtë, duhet të regjistroheni në Programin e Filialeve (procesi është i lehtë dhe i shpejtë – thjesht plotësoni formularin në internet për ta bërë atë) dhe filloni të vozitni përdorues të rinj nga faqja e internetit tuaj, duke i inkurajuar ata të bashkohen me sistemin.

Karakteristikat kryesore të Programit Wix Affiliate:

 • Tarifat e larta të konvertimit. Sistemi ofron mbi 100 dollarë për çdo konvertim (shitje) të bërë me lidhjen tuaj të filialit.
 • Numri i Pafund i Referencave. Sistemi nuk përcakton ndonjë kufizim në lidhje me numrin e referimeve që mund të drejtoni në faqen e internetit. Si rezultat, sa më shumë trafik që vozitni dhe sa më shumë klientë të pajtohen për një Plan Premium, aq më i lartë do të jetë fitimi juaj.
 • Qasja në pult. Kur futeni në Programin e Filialeve, ju merrni akses në Panelin e Kontrollit, nga i cili mund të krijoni dhe menaxhoni në mënyrë efektive fushatat tuaja. Ajo që mund të bëni këtu është gjurmimi i vëllimit të trafikut, kontrollimi i parametrave të pagesës, personalizimi i raporteve, shikimi i statistikave të hollësishme të projektit dhe marrja e aksesit në seksione të shumta (Ekspertët Webinars, Lajmet & Burimet, Qendra e Ekspertëve, Mjetet & Udhëzues, Blog të Ekspertëve etj).

Ju mund të aplikoni për llogarinë tuaj të Filialit në një faqe përkatëse të faqes zyrtare të internetit. Sistemi do të njoftojë Filialin e mundshëm në lidhje me vendimin e konfirmimit / refuzimit brenda periudhës 10-ditore. Keni parasysh se faqet e internetit që përmbajnë abuzime, promovuese, të paligjshme, ofenduese, abuzuese ose çfarëdo përmbajtje tjetër të paligjshme, mund të mos jenë në përputhje me kushtet e Programit të Filialit dhe, kështu, mund të refuzohen të bashkohen me të.

Të gjithë bashkëpunëtorët që lejohen të bashkohen me programin, do të marrin një Kod individual të Ndjekjes për raportim të saktë, përcjellje dhe kontroll të tarifave të referimit.. Kjo do t’ju japë lejen të filloni të promovoni ndërtuesin e faqes në internet duke futur krijuesit Wix dhe duke publikuar lidhjet e sistemit në faqen tuaj të internetit, të cilat do të ridrejtojnë klientët në sistem, duke i inkurajuar ata të bashkohen me të. Sistemi gjithashtu ofron një mundësi për të zgjedhur faqet e uljes që mbulojnë një larmi temash (biznes i vogël, turizëm, portofol etj.) Vizitorët e faqes suaj të internetit do të kenë qasje që nga fillimi.

pagesat

Duke folur për pagesa, çdo Filial do të marrë një të ardhur fikse për çdo përdorues të ri të Planit Premium Wix, i cili bashkohet me sistemin përmes Kodit Përcjellës të dhënë.

 • $ 40 / përdorues për 1-30 klientë të drejtuar,
 • 60 $ / përdorues për 30-60 klientë
 • $ 80 / përdorues për më shumë se 51 klient.

Wix do të përgatisë raportet periodike të azhurnuara, duke siguruar aktivitetin e shitjes së Përdoruesve të Referuar të drejtuar nga Filiali. Kjo është e nevojshme për të llogaritur shumën e rimbursimit, e cila do të mbrohet me siguri nga sistemi. Ju mund të merrni rimbursimin tuaj financiar gjatë 45 ditëve pas përfundimit të çdo muaji kalendarik, përveç nëse shuma është më e ulët se 200 dollarë. Në këtë rast, paratë do të shtohen automatikisht në shpërblimin e muajit tjetër. Nëse shuma nuk e tejkalon kufirin e 200 dollarëve gjatë tre muajve, Wix rezervon të drejtën të anulojë marrëveshjen pa asnjë përgjegjësi të ndjekur.

Të gjitha pagesat bëhen në dollarë amerikanë përmes sistemit PayPal, transferimit të telit ose ndonjë mundësi tjetër që Wix konsideron më të përshtatshmet për secilin rast të veçantë. Nëse sistemi ka ndonjë shqetësim për veprimet mashtruese të bëra nga Filiali, ai ka të drejtë të shtyjë pagesën deri në 180 ditë për të pastruar situatën.

Bëhuni një bashkëpunëtor Wix

Shopify Programi i Filialeve

Shopify programi i filialeve

Programi i Filialit Shopify – është një zgjidhje e avancuar dhe e dobishme për përdoruesit dhe klientët e rregullt të softuerit botëror të eCommerce. Aktualisht, partnerët e sistemit me mbi 800,000 biznese në të gjithë botën, përfshirë markat e njohura si koha e New York, RedBull, Tesla Motors, Mozilla dhe më shumë. Softueri do të funksionojë shkëlqyeshëm për tregtarët, të cilët do të jenë në gjendje të prezantojnë me lehtësi punën e tyre për klientët e mundshëm me mbështetje minimale për investime, aftësi dhe përvojë. Duke u bashkuar me programin, ju mund ta afroni biznesin tuaj eCommerce në nivelin e ri, duke fituar përparësi të shumta nga ai.

Karakteristikat kryesore të Programit të Filialit Shopify:

 • Produkt i klasit botëror. Programi i Filialit Shopify bën të mundur që të ofroni klientëve tuaj bashkëpunim me udhëheqësin më të mirë të industrisë së tregtisë elektronike, e cila do t’u sigurojë atyre zgjidhje dhe përvoja të personalizuara që përputhen me nevojat e tyre individuale të marketingut..
 • Disa opsione partneriteti. Shopify ofron katër lloje partnerësh nga të cilët mund të zgjidhni, bazuar në nevojat tuaja dhe programin e zgjedhur. Këto përfshijnë Partnerë të Referimit (ata, të cilët kanë regjistruar një Llogari Partneri në një faqe të programit të partnerit Shopify dhe promovojnë shërbimin duke krijuar lidhje unike të referimit ose duke vepruar si VAP – Partnerë me Vlerë të Shtuar direkt me tregtarët në Dyqanin e Zhvillimit të sistemit), Zhvilluesit ( ata, të cilët kanë regjistruar përmes Programit të Zhvilluesve të sistemit dhe janë përgjegjës për krijimin e aplikacioneve të temave), Ekspertë (VAP, të cilët kanë hyrë në Programin e Shopifikimit të Ekspertëve dhe janë përfshirë në Listën e Drejtorive të Shopifikimit të Ekspertëve) dhe Plus partnerët (ata, të cilët pajtohen me kushtet e Programit të Partnerit Shopify Plus).
 • Perks speciale. Partnerët e sistemit kanë të drejtë të marrin zbritje të veçanta në një gamë të gjerë shërbimesh softuerike të nevojshme për hartimin e produktit, zhvillimin e biznesit, menaxhimin e projektit dhe testimin..
 • Shpërblime financiare. Sistemi ofron pjesën e të ardhurave, e cila llogaritet individualisht bazuar në llojin e Partneritetit dhe planit për të cilin shkoni dhe numrin e referimeve që i drejtoni sistemit. Ju mund të gjeni kushtet e hollësishme të rimbursimit dhe alternativat e shpërblimit këtu.

pagesat

Shopify llogarit tarifat që Partnerët marrin sipas Planit të Referencës në baza mujore pas Pranimit të Pagesës të siguruar nga Tregtuesi në rast se dyqani në internet është aktiv dhe Partneri ka përfunduar të paktën një Aktivitet që gjeneron të Ardhura përgjatë 12 muajve të mëparshëm. Tarifat llogariten nga sistemi sipas kushteve të Aplikacioneve dhe Planeve të Temave bazuar në të ardhurat e krijuara përmes aplikacionit ose zhvillimit të temës. Tarifat e aplikueshme për Planin e Fitimit ose përdoruesit e Programit të Kanalit gjithashtu llogariten një herë në muaj bazuar në marrjen e pagesës të siguruar nga Tregtari për dy muajt e mëparshëm radhazi.

Sistemi ka dy Periudha Pagesash, kur shpërndan tarifat tek pjesëmarrësit e Programit. Kjo ndodh dy herë në muaj: periudha e parë e Pagesës shtrihet gjatë gjysmës së parë të muajit, ndërsa periudha e dytë shtrihet gjatë pjesës së dytë të muajit. Në rast se shuma e pagesës është më pak se 25 dollarë deri në fund të periudhës së pagesës, Shopify rezervon të drejtën për të ndaluar pagesën deri në fund të periudhës tjetër të pagesës.

Në rast se sistemi ka ndonjë shqetësim mashtrimi, ai mund të shtyjë pagesën deri sa të marrë në konsideratë analizën e rrezikut ose edhe ta mbajë atë gjatë gjithë periudhës së hetimit. Sistemi gjithashtu ka të drejtë të refuzojë të bëjë pagesa në një numër të rasteve të përcaktuara në kushtet e Marrëveshjes së Partnerit.

Bëhuni një bashkëpunëtor i Shopify

Programi i Filialit Bluehost

Programi i bashkëpunimit Bluehost

Programi i Filialit Bluehost – është një zgjidhje e avancuar Bluehost që bën të mundur promovimin e platformës në faqen tuaj të internetit përmes përdorimit të lidhjeve dhe banderolave ​​të personalizuara. Duke qenë zyrtari WordPress ofruesi i pritjes, sistemi ka zhvilluar programin, i cili vjen me rregulla të thjeshta dhe ju lejon të gjeneroni trafik pa investime serioze në kohë dhe para.

Për të regjistruar programin, fillimisht duhet të dorëzoni Formularin e Regjistrimit të Programit të Filialeve që gjendet në një faqe të veçantë të faqes tuaj të internetit. Aplikimi do të rishikohet më tej nga ekipi me përvojë Bluehost, i cili do t’ju njoftojë për vendimin e miratimit ose refuzimit. Nëse pranoheni, Programi i Filialit do të ofrojë 65 dollarë për secilin vizitor, i cili regjistrohet për shërbimin ose përdor lidhjet e publikuara në faqen tuaj të internetit. Natyrisht, sa më shumë përdorues të ridrejtoheni në sistem, aq më të larta do të jenë të ardhurat tuaja.

Karakteristikat kryesore të Programit të Filialit Bluehost:

 • Regjistrohu falas. Duhen vetëm disa minuta vetëm për t’u regjistruar në platformë dhe nuk do të paguani asgjë për këtë fare! Menjëherë pas regjistrimit për programin, sistemi do të dërgojë një kod të ndjekur të personalizuar që do të duhet të përdorni në faqen tuaj të internetit.
 • Pa kufij të të ardhurave. Sistemi nuk përcakton ndonjë kufizim në lidhje me shumën e fitimit që mund të gjeneroni duke përdorur Programin e Filialeve. Sa më shumë përdorues të ridrejtoni në Bluehost – aq më e lartë do të jetë shuma e komisioneve – është vërtet e drejtë!
 • Kontroll i besuar. Bluehost përdor mjetin e besueshëm të integruar të përcjelljes me porosi. Një teknologji e tillë e përparuar dhe e përshtatur ndihmon në mbajtjen e numrit të vizitorëve të referuar për t’u siguruar që ju merrni një shpërblim të plotë financiar.
 • Fushata të personalizuara. Platforma ju jep një mundësi për të vendosur dhe rregulluar në mënyrë të pavarur çdo fushatë. Ju mund të përdorni linqe përcjellëse për të kategorizuar trafikun e ridrejtuar dhe për të parë performancën e tyre. Ky është edhe vendi, ku mund të krahasoni fushatat me një numër parametrash të rëndësishme, siç janë konvertimet, klikimet dhe veçoritë e tjera.
 • Mjete promovuese. Me Bluehost, ju mund të vini dhe shtoni reklama dhe banderola, të cilat përputhen në mënyrë të përkryer me nofkën, pamjen dhe ndjenjën e projektit tuaj. Sidoqoftë, kush e njeh audiencën tuaj të synuar më mirë sesa ju, që të jeni në gjendje të ofroni shtesa tërheqëse që me siguri do të tërheqin vëmendjen e përdoruesit?

Tarifat e komisionit llogariten në bazë të tarifave të përcaktuara nga Bluehost për çdo Blerje të Kualifikuar. Për të zbuluar përkufizimin dhe rregullat e nënkuptuara nga termi “Blerje e Kualifikuar”, fillimisht ka kuptim të lexoni rregullat e Programit të Filialit pasi jo të gjitha blerjet e bëra nga klientët e referuar Bluehost mund të konsiderohen “të Kualifikuar”.

Në të njëjtën kohë, sistemi ka të drejtë të ndalojë pagesën e tarifave të komisionit, nëse pjesëmarrësit e programit sapo janë bashkuar me të ose kanë tarifa komisioni që mund të cilësohen si “mashtruese të mundshme” bazuar në kushtet e programit. Komisionet mund të paguhen vetëm nëse Filiali ofron të gjithë adresën dhe dokumentacionin e kërkuar.

pagesë

Për të marrë pagesën, shuma e komisioneve duhet të tejkalojë 100 dollarë dhe në rast se Blerjet e Kualifikuara janë bërë brenda 90 ditësh nga përfundimi i çdo muaji kalendarik. Të gjitha tarifat e komisionit përpunohen për rreth 45-60 ditë pas përfundimit të muajit ose për ndonjë periudhë tjetër të rënë dakord me Filialin paraprakisht.

Sistemi do të bëjë pagesa në llogarinë e specifikuar në marrëveshje. Nëse keni nevojë të ndryshoni ndonjë nga informacionet e dhëna, duhet të keni parasysh që ndryshimi i opsionit të zgjedhur të pagesës në konsolin e Programit të Filialeve mund të hyjë në fuqi gjatë dy cikleve të pagave. Varet nga ju që të zgjidhni sistemet e pagesave PayPal ose ACH për të marrë tarifat tuaja të komisionit. Mbani në mend se pagesa PayPal ri-lëshohet gjatë 120 ditëve nga data e lëshimit origjinal, nëse vendosni të bëni ndonjë redaktim në informacionin e llogarisë të dhënë ose nëse nuk pranoni të përdorni sistemin fare. Sa i përket opsionit të pagesës ACH, Bluehost ka tendencë ta ofrojë atë vetëm për ata përdorues, bilanci i komisionit të të cilëve ka tejkaluar 5000 dollarë brenda afatit 90-ditor.

Bëhuni një bashkëpunëtor Bluehost

Përveç programeve bashkëpunëtorë të krijuesve të 3 faqeve të internetit, ekzistojnë edhe dy alternativa të denja që mund të zgjidhni, kur zgjidhni një platformë për të punuar me.

Programi i Filialeve uKit

programi i filialeve uKit

Programi i Filialit uKit – është një zgjidhje e dobishme për krijimin e fitimit të ofruar nga një prej krijuesve më të mirë të faqeve të internetit të biznesit të vogël. Kjo bën të mundur që zhvilluesit profesional të uebit, stilistët e pavarur dhe ekspertët e tjerë të ngrohtë të fitojnë shpërblimin financiar për përdoruesit që ata drejtojnë në sistem..

Ndërtuesi i faqes në internet ofron 30% kompensim për çdo përdorues të referuar rishtaz të regjistruar që llogaritet në bazë të shumës totale të pagesave që ky përdorues investon në sistem. uKit nuk përcakton ndonjë kufizim sa i përket shumës maksimale të pagesës. Më shumë më mirë. Bazuar në kushtet e programit, ju merrni akses të plotë në Panelin e Kontrollit të Filialeve me mjete të shumta promovimi dhe marketing. Për më tepër, programi përfshin shumë mundësi të gjenerimit të të ardhurave, shuma, diversiteti dhe kushtet e të cilave varen nga plani i zgjedhur.

Ndërtuesi i faqes në internet bën pagesa sipas kërkesës së administratorit të internetit të dhënë që shuma e pagesës tejkalon 50 dollarë. Paratë ruhen në sistem për 14 ditë. Pagesat bëhen përmes sistemeve PayPal ose Webmoney.

Bëhuni një bashkëpunëtor iKit

Programi i Filialeve Weebly

Programi i bashkëpunimit Weebly

Programi Affiliate Weebly – është një zgjidhje tjetër popullore e ofruar nga ndërtuesi i faqes Weebly. Ajo funksionon shkëlqyeshëm për freelancer, të cilët përqendrohen në zhvillimin e projekteve të bëra me porosi. Rrjeti i marketingut që ofron sistemi është i njohur edhe si programi ShareASale i cili vepron si ndërmjetës midis krijuesit të faqes në internet dhe një webmasteri.

Ajo u ofron bashkëpunëtorëve një larmi të përcjelljes në kohë reale, mjeteve të raportimit, si dhe tarifave të rregullta mujore të komisionit. Farë është e rëndësishme, programi është absolutisht falas për të gjithë, të cilët kanë qëllim të bashkohen me të.

Ndër përfitimet e programit të partneritetit Weebly, ka kuptim të përmendim tarifat e komisionit 30% të ngarkuara për çdo përdorues të shtyrë. Sistemi nuk vendos kufizime në numrin e klientëve që mund të ftoni ose sasinë e komisioneve që mund të fitoni. Një veçori tjetër është Dritarja e Cookie me 120 ditë që lejon fleksibilitet më të madh dhe ju lejon të paguheni edhe kur përdoruesit hezitojnë të bëjnë biseda për një kohë të gjatë.

Më në fund, programi Weebly ju lejon të përfitoni sa më shumë nga trafiku i faqes suaj të internetit duke përdorur EPC të larta të krijuesit të faqes në internet. Ju mund të merrni më shumë mundësi fitimi për shkak të shpërblimeve të rregullta që sistemi ofron.

Weebly bën pagesa për bashkëpunëtorët në ditën e 20 të çdo muaji përmes sistemit të depozitimit të drejtpërdrejtë, kontrollit ose Payoneer. Sidoqoftë, për të marrë pagesën tuaj, tarifat tuaja të komisionit duhet të jenë të barabarta ose të kalojnë 50 dollarë.

Bëhuni një bashkëpunëtor Weebly

Vija e poshtme

Karakteristika e dizajnit të uebit nuk mbetet statik – opsionet dhe avantazhet e saj vazhdojnë të shfaqen rregullisht, duke u dhënë përdoruesve lirinë e pakufizuar të krijimit dhe opsionet e përparuara të përshtatjes së dizajnit. Nuk është çudi, shumica e përdoruesve vendosin të testojnë meritat e pakufizuara të ndërtuesve të faqeve të internetit për të filluar dhe rritur mundësitë e tyre të biznesit. Në këtë aspekt, përdorimi i meritave të Programeve të Filialeve të prezantuara nga ndërtuesit e faqeve në internet shpesh provon të jetë një zgjidhje e arsyeshme.

 • Programi Wix Affiliate është programi më i mirë i partneritetit që funksionon shumë për një audiencë të gjerë të synuar dhe ofron një larmi opsionesh të gjenerimit të të ardhurave me kushte të denja.
 • Programi i Filialit i Shopify është një zgjidhje perfekte për pronarët e faqeve të internetit të e-commerce, të cilët sapo fillojnë biznesin e tyre ose planifikojnë ta promovojnë atë për të fituar trafik dhe nivele të larta komisionesh.
 • Programi i Filialit Bluehost gjithashtu ia vlen të kushtohet vëmendje pasi platforma është pritja zyrtare e WordPress CMS me famë botërore.

uKit dhe Weebly janë dy sisteme të fuqishme që kanë shumë për të ofruar edhe për përdoruesit e tyre. Të dy sistemet ofrojnë Programet e Filialit për të përmirësuar marketingun dhe mundësitë e promovimit të faqes në internet. Të dy ndërtuesit e faqeve në internet mund të përdoren si zëvendësues të përsosur të sistemeve Top 3 të shqyrtuara në postim.

Ndërtuesit e Uebfaqeve Programet e Filialeve Shporta e krahasimit

WixShopifyBluehostuKitWeebly
Modeli i pagesësnje herenje herenje herei përhershëmnje here
Tarifa e komisionit (CPA)nga 40 në 80 dollarënga 25 deri në 2000 dollarë$ 6530%30%
Tërheq minimumin$ 200$ 25$ 100$ 50$ 50
Periudha e pagesësnjehere ne muajdy herë në muajnjehere ne muajnë çdo kohënjehere ne muaj
Pagesa e mbajtjes45 ditë14 ditë45-60 ditë14 ditë20 ditë
Kohëzgjatja e cookie-t90 ditë30 dite90 ditë365 ditë120 ditë
Metoda e pagesësPayPal, transferimi i telitPayPal, pagesa ACHPayPalPayPal, WebmoneyKontrolloni, depozitë direkte, Payoneer
aplikoniaplikoniaplikoni

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me