Összekapcsolható áttekintés és besorolás 2020

Gondolkodsz a kapcsolatépítésről a Link-képes segítségével? Olvassa el a Link-able.com teljes áttekintését, hogy többet megtudjon a platformról, és megtudja, lehet-e a Link-képes jól illeszkedni a tartalom marketing stratégiájához..

Link-képes képernyőkép

Link-képes

https://link-able.com

Ipar:SEO
Kínált szolgáltatások:Linképítés
Ingyenes próbaverzió:Nem
Alapított:2018
Előfizetésen alapuló szolgáltatás:Nem
Árazás:Váltakozik
Pénzvisszafizetési garancia:N / A

Látogasson el a webhelyre

Rövid áttekintés:

A Link-képes egy egyedülálló platform a webhelytulajdonosok számára, amely segítséget nyújt nekik, hogy a szabadúszó szerzőkkel együttműködve kiváló minőségű linkeket szerezzenek a releváns webhelyeken. A Link-képes működés valóban elég okos, és a linkek kiépítését nagyon kényelmessé és hatékonnyá teszi a webhelyek tulajdonosai, bloggerei, tartalommarketingjei számára stb. vagy bármelyik tipikus linképítési taktikát felhasználhatja. Ahelyett, hogy mindezt saját maga elvégzi (vagy akár SEO ügynökséget bérelne fel), egyszerűen elküldhet egy projektet (alapvetően egy linképítési munkát) a Link-képes platformon, ahol a tehetséges és megalapozott szerzők olyan tartalmat keresnek, amelyet esetleg összekapcsolhatnak. nak nek. Ez alapvetően egy szabadúszó munkaplatform, hasonlóan a Upworkhez, de kizárólag az építési munkák összekapcsolására szolgál. A webhelytulajdonosoknak egyszerűen feliratkozhatnak ügyfélként, és elküldhetnek egy linképítési munkát, amelyben leírják az Ön igényeit és követelményeit.

Miért válassza a Link-képes:

  • Prémium munka – csak jól megalapozott, tehetséges szerzők építnek minőségi linkeket
  • Könnyen kezelhető, és szó szerint számtalan időt takarít meg releváns és változatos linkek megszerzésében
  • Kiküszöböli azt a munkát, amely önnek a felzárkóztatáshoz és a vendég blogoláshoz szükséges
  • Fehér kalap linkek tapasztalt és elit szerzőktől
  • Nincs tolerancia a spam ellen, és csak a minőségi webhelytulajdonosok és szerzők használhatják a platformat
  • A kisebb oldalak számára harci esélyt teremt a nagy fiúk felett, akik általában megkapják az összes linket
  • A szigorú minőségi irányelvek betartásával elősegíti a szerzőket, hogy jobb minőségű cikkeket írjanak
  • Arra ösztönzi a tartalommarketingeket, hogy maguk készítsenek jobb minőségű tartalmat

Melyek a hátrányok:

  • Nehéz jóváhagyni. Csak a rendkívül jó minőségű tartalommal rendelkező webhelyek / blogok kivételével (10X-es tartalomnak írják le őket).
  • Kicsit drága oldalról szól – a szerzők meglehetősen tapasztalt és jól ismertek. Így prémium díjat számítanak fel egy prémium munkáért.

Alsó vonal:

Ez egy újonnan kifejlesztett platform, amelyet 2018 végén indítottak el, és továbbra is jelenleg bétaverzióban van. Nem minden weboldaltulajdonos használhatja a Link-képes szolgáltatást, mivel nagyon szigorú minőségi követelményeik vannak, és nem minden webhely engedélyezett a platformon. Ez azonban egy nagy teljesítményű platform, amely valóban segíthet a felhasználóinak rendkívül releváns és értékes linkek megszerzésében. Mindent összevetve, ez nagyon erős eszköz lehet, amely előnyt kínál a tartalommarketingben és a linkek kiépítésében.

Link-képes különleges ajánlat

Próbáld ki!

Látogasson el a Link-képes ma és kezdje meg a minőségi linkek építését!

Link-able.com szakértői vélemény

További információk a Link-képesről

A Link-képes fehér kalap kapcsolati épület?

Igen, a Link-képes szolgáltatási feltételek azt állítják, hogy minden szerzőt megkövetelik a white hat link építési módszerek alkalmazásáról. Önmagában is összeköthető, egyszerűen megfelelõ emberekkel találkozik Önnel, így alapvetõen fizetsz a szerzõknek azért, hogy megismerjék az ügyfelekkel és dolgozzanak az Ön számára. Figyelembe véve azt a tényt, hogy szinte az összes legitim SEO ügynökség felveszi a kapcsolatot és vendégüzeneteket ügyfelei számára, a Link-képes meglehetősen általános és szokásos gyakorlatokat alkalmaz a linkek kiépítésére. Ezen túlmenően azt állítják, hogy szigorúan megtiltják a szerzőknek, hogy a kiadóknak fizetjenek a linkek elhelyezéséért vagy a PBN-ek használatáért. Más szavakkal, nem engedik meg a szerzőknek, hogy weblapokon vásároljanak linkeket, ami jó.

Hogyan működik a Link-képes vásár a szerzők számára??

A kapcsolat-képesség még szigorúbb a szerzőkkel, ami jó. A szerzők alapos ellenőrzésen mennek keresztül, és csak a legképzettebbket fogadják el a platformon. A Link-képes is szorosan együttműködik a szerzőkkel, hogy segítsen nekik egy alaposan kutatott cikk kidolgozásában, valamint annak biztosításában, hogy minden link rendkívül releváns és hasznos legyen. A link-képes rendkívül előnyös platform lehet szabadúszó szerzők számára, akik jól tudnak írni, és jobb bevételt keresnek az írásukért.

Következtetés – Használni vagy nem használni?

Amint elértük a Link-képes áttekintés következtetését, fontos szem előtt tartani, hogy minden SEO szolgáltatásnak megvannak az előnyei és hátrányai. Ha fontolóra veszi a Link-képes használatát, akkor meg kell határoznia, hogy az általuk kínált platform megfelelő funkciókat és szolgáltatásokat kínál-e az Ön igényeinek legjobban. Például a Link-képes nem igazán alkalmas a helyi linkek létrehozására vagy a termékoldalakra mutató linkek létrehozására (például egy e-kereskedelmi webhelyen). Ne felejtse el azt is, hogy a Link-képes nem fogad el minden alkalmazást, ezért először jelentkeznie kell ahhoz, hogy csatlakozzon hozzájuk. A Link-képes-ről további információt a következő webhelyen találnak: https://link-able.com. Ha hasznosnak találta ezt az értékelést, kérjük, tetszik, és ossza meg!

Tudassa velünk gondolatait

Használta a Link-képes korábban? Van pozitív vagy negatív tapasztalata, amelyet meg szeretne osztani velünk? Küldje el nekünk visszajelzését a .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me