5 legjobb backlink-dáma a backlink-profil elemzéséhez

Útmutató a backlink-ellenőrzőkhöz és a top backlink-ellenőrző eszközök listája a kereséshez & elemzi webhelyének linkeit.


legjobb SEO cégek

A SEO viszonylag jó profilja elengedhetetlen a SEO számára, és folyamatosan figyelemmel kell kísérnie webhelyének linkeit. A Google egyre inkább felhívja a figyelmet arra, hogy az utóbbi néhány évben hogyan küzdnek meg a rossz összeköttetési gyakorlatokkal. A rossz backlink-profilú webhelyek súlyosan szenvedhetnek a SERP-kben, és ezért fontos, hogy továbbra is ellenőrizze webhelyének backlink-profilját, és távolítsa el a talált rossz minőségű linkeket. Számos backlink-ellenőrző eszköz használható erre. Ebben a cikkben áttekintést nyújtunk a legjobb backlink-ellenőrzőkről, amelyek segítségével megtalálhatja és elemezheti a webhely összes linkét..

A népszerű fizetett backlink-ellenőrök listája

Gyors áttekintés az öt legfontosabb választásról, amelyet sok professzionális keresőoptimalizáló használ a linkek megtalálására és figyelésére:

Visszajelzés-ellenőrző
Kezdődik:
Ajánlott:
Tudj meg többet
Ahrefs$ 82.50 / hóErőteljes backlink-figyelés & rangkövetési elemzés
SEMrush$ 69.95 / hóMély backlink profil elemzés & a versenytárs betekintése
Moz99,00 $ / hóNépszerű & megbízható all-in-one SEO eszköz
Monitor backlinks$ 24,90 / hóMegfizethető választás a backlink-megfigyeléshez
Fenséges$ 78.99 / hóLegnagyobb kereskedelmi link intelligencia adatbázis

A legjobb backlink-ellenőrző # 1 - Ahrefs

Kezdőár: 82,50 USD / hónap

Ahrefs
Erőteljes, intuitív backlink-figyelés & kulcsszókövetés

A www.ahrefs.com az egyik kedvenc backlink-ellenőrzőnk, és remek választás a backlink-profil gyors és egyszerű ellenőrzésére. Az Ahrefs indexének 12 billió linkje van, és nagyszerű munkát végez, hogy megtalálja a webhelyére mutató sok linket. Megállapítottuk, hogy több linket talál, mint bármelyik alábbi szolgáltatás. Az Ahrefs segítségével könnyedén nyomon követheti a linkeket, e-mail értesítést kaphat a megtalált új linkekről, nyomon tudja követni a megcélozott kulcsszavak rangsorolási pozícióit, elemezheti a webhely SEO statisztikáit, elemezheti a versenytársa backlink profilját és még sok minden mást. Az egyik fő hátrány az, hogy nem importálhat linkeket más szolgáltatásokból, például a Google Search Console-ból. Ahrefs azonban egy sokoldalú, hatékony backlink-figyelő eszköz, amely a legkevesebb egyének vagy SEO-szakemberek számára, kevés ügyféllel.

Főbb jellemzők:

 • Részletes backlink profil
 • Sok linket talál
 • Versenytárs elemzés
 • Nem lehet importálni a linkeket
 • Kulcsszókövetés
 • Helyszíni optimalizálási jelentések

Tudj meg többet

A legjobb backlink-ellenőrző # 5 - SEMrush

Kezdőár: $ 69.95 / hónap

SEMrush
Mély backlink profil elemzést nyújt & versenytársi betekintés a digitális marketingszakemberek számára

A www.semrush.com egy népszerű SEO szolgáltatás, amely pontos és alapos áttekintést nyújt a backlink profilokról és a versenytársak betekintéséről. A SEMrush, amelyet a versenytárs rangsorolási pozícióinak és a SEO mutatóknak a biokémiai kutatása révén nyújt, a digitális digitális marketingszakemberek általában használják. Velük könnyen megnézheti és rendezheti webhelye backlink-profilját, hogy pontos képet kapjon, valamint egyéb értékes SEO mutatókat.

Ajánlott:

 • Visszacsatolás ellenőrzése
 • Kulcsszóhelyzet-követés
 • Versenytárs anaylis
 • Reklám kutatás
 • Kulcsszó kutatás

Tudj meg többet

A legjobb backlink-ellenőrző # 3 - Moz

Kezdés: 99,00 USD / hó

Moz
Erőteljes Backlink Checker eszköz

A www.moz.com népszerű és megbízható hely, ahol elemezheti a linkeket és meghatározhatja, hogyan lehet jobb rangsorolni. A Moz átfogó hivatkozásprofil-elemzést kínál, amely értékes betekintést nyújt ezeknek a linkeknek a minőségéről, a Moz PA (Page Authority) és DA (Domain Authority) felhasználásával. Kiváló linkellenőrzéseket is nyújtanak a káros linkek megtalálása és a szankciók elkerülése érdekében. A Moz kiváló mindent egyben eszköz a SEO erőfeszítéseinek nyomon követésére.

Ajánlott:

 • Nagyszerű SEO tudásbázis
 • Felhasználóbarát
 • MOZ domain hatóság
 • Keresse meg a kulcsszó lehetőségeket
 • Spam elemzés

Tudj meg többet

A legjobb backlink-ellenőrző # 4 - Monitor backlinks

Kezdőár: 24,90 USD / hónap

Monitor backlinks
Megfizethető backlink-ellenőrzés, amely gyorsan és egyszerűen használható

A www.monitorbacklinks.com megfizethető alternatíva az itt felsorolt ​​backlink-ellenőrök sokaságának. Szolgáltatásaik nagyon egyszerűen használhatók, és nagyszerűek a kezdők számára. Leginkább azoknak szól, akik szeretnék megfigyelni a backlink profilját anélkül, hogy túl mélyrehatósá válnának. Szeretjük az egyszerűséget és a felhasználóbarátságot, bár a múltban problémákat találtak jelentéseik megbízhatóságával kapcsolatban. Bár minden visszacsatoló-ellenőr ellenőrzött néhány linket itt-ott, addig sokkal hiányzott a többiekhez képest. Ennek ellenére továbbra is jó képet nyújtanak a backlink profiljáról megfizethető áron.

Ajánlott:

 • Könnyen & megfizethető
 • Erős backlink monitorozás
 • Védelem Neg ellen. SEO
 • Versenytárs elemzés
 • Kulcsszókövetés

Tudj meg többet

A legjobb backlink-ellenőrző # 2 - Majestic

Kezdőár: 78,99 USD / hó

Fenséges
Hozzáférés a legnagyobb link-indexhez & népszerű választás a SEO szakemberek számára

A www.majestic.com egy újabb jó eszköz a linkek ellenőrzésére, és sok SEO ügynökség széles körben használja. A Majestic különféle funkciókat kínál SEO sikeréhez. Az eszközök kissé kevésbé felhasználóbarátak, bár ütemezhet egy-egy demo-t támogatással, hogy megtanulják, hogyan kell használni őket. A Majestic állítása szerint a legnagyobb kereskedelmi kapcsolatok intelligencia adatbázisa rendelkezik, bár a Majestic-szel kapcsolatos tapasztalataink kevésbé pontosak, mint a fentiekben felsoroltak. Nagyon sok hivatkozó domain volt, amelyről a Majestic hiányzott, bár észrevettük, hogy hajlamosak gyorsabban megtalálni az új domaineket. Ezenkívül néhány, amit a Majestic talált meg, ahol mások kudarcot vallottak.

Ajánlott:

 • Népszerű a SEO-k között
 • A legnagyobb link index
 • Különböző SEO eszközök
 • Gyorsan megtalálja az új linkeket
 • Versenytárs elemzés

Tudj meg többet

Mi a helyzet az ingyenes backlink-ellenőrzőkkel??

Számos ingyenes backlink-dáma is használható. Valójában a fentiek közül sok ingyenes verziót kínál, amelyet fizetés nélkül használhat. Mint gondolnád, ezek általában nem annyira átfogóak, és általában csak az Ön domainjére mutató linkek ízét adják. Az ingyen rendben van, de nem akkor, ha komolyan érdekli a teljes backlink-profil megértése.

A teljes backlink-profil összegyűjtése

Ne feledje, hogy még a legjobb backlink-ellenőrző sem fogja megtalálni az összes linkjét. Mindegyik eltérő algoritmust használ az indexeire, és rájön, hogy míg egyesek jobban teljesítenek, mint mások, nincs egyetlen igaz backlink-ellenőrző. Azok számára, akik komolyan szeretnék megszerezni a webhely teljes linkeinek teljes listáját, több eszközt kell használniuk, hogy összegyűjtsék mindegyiküket. Az ingyenes és a fizetett backlink-ellenőrzők kombinációjának használata sokkal pontosabb képet mutat az összes linkjéről.

Gyors tipp: A Google ingyen megjelenít egy szép számú linket a webhelyen Google Search Console, de sajnos nem mindegyik. Ez továbbra is egy hatékony eszköz, amelyet ki kell használni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me