Примери веб локација за венчање

Веб странице за вјенчања су све већи тренд. То је начин да не само ширите вести о свом венчању, већ и да делите мало информација о пару и логистици великог дана – све што не можете да уклопите у позивницу за венчање.


Недавно су ме замолили да направим колекцију Веебли примери веб веб локација, и морам рећи да је то био врло тежак задатак! Волео бих да Веебли има страницу „Сховцасе“ или нешто слично. Било је готово немогуће наћи сајт за венчање који је изграђен с Вееблиом. Вероватно је то делимично последица чињенице да Веебли има неколико шаблона за венчање, а делом и због тога што многи парови спречавају да се њихове веб локације индексирају. Без обзира на разлог, ево четири веб странице које сам успио пронаћи.

Пример 1: Сарах Овенс и Риан Гентри Веддинг

Сарах Овенс и Риан Гентри Веддинг

Направите такав веб сајт

Сараховенсриангентри.веебли.цом изгледа једноставно, а истовремено романтично и информативно. Ово је веб веб локација која припада Сарах Овенс и Риан Гентри, који су заиста узбуђени што ће своје пријатеље и породицу окупити на њихов посебан дан. Стварно су се трудили да планирају своје венчање и да покрену веб страницу која би садржавала експлицитне информације о томе. Дизајн веб странице је обичан, али наглашава фотографије пара које стоје на белој позадини и откривају љубавну причу брачног пара.

Веб локација нуди информативни мени са неколико делова који пружају детаљне информације о свакој фази поступка припреме венчања. За оне госте који не знају љубавну причу брачног пара, постоји посебна страница на којој их деле. Остали одељци – Свадбена свадба, Детаљи и хотели, Регистар – помажу сваком госту да сазна место на коме се одвија забава и венчање, листу гостију и остале важне нијансе. Веб локација користи важан РСВП одјељак за праћење броја гостију. Кликом на линк гости ће обавестити пар о њиховом присуству на венчању. Ово је веома згодно када је у питању планирање прилике.

Пример 2: Лиз и Цхрис

Лиз и Цхрис

Направите такав веб сајт

Лизандцхрис2018.веебли.цом је сајт за венчање Лиз Бреен и Цхрис Ахерн, који ствара пријатан утисак од првог тренутка када га дођете. То је зато што тамо има пуно фотографија сретног пара и обиље информација о тој прилици. Нема потребе да прегледавате веб локацију тражећи најважније податке – само пређите по почетној страници да бисте сазнали време венчања, место где ће се оно одржавати, место пријема итд. Такође је занимљиво прочитати љубавну причу брачног пара, првог састанка, дана предлога и планова за будућност.

Страница догађаја обавештава госте о распореду који је пар саставио, укључујући вечеру за пробе, забаву добродошлице, сам обред венчања, пријем и прославу после журке. Путничка страница садржи детаље о смештају, путовању и превозу, док страница регистра пружа изричите листу гостију с обзиром на места у којима ће боравити. Ако желите да уживате у фотографијама пара, посетите одговарајућу страницу веб странице на погледајте их. Ово је пријатан и надахњујући узорак веб сајта који покреће Веебли!

Пример 3: Лаурен и Чадово венчање

Цолеманлутзведдинг

Направите такав веб сајт

Цолеманлутзведдинг.веебли.цом је једноставна, али информативна веб локација која открива љубавну причу Лаурен и Јамеса и покрива све нијансе њихове церемоније венчања. Интерфејс веб странице је интуитиван и обезбеђује брзо и лако искуство прегледавања.

Оно што привлачи пажњу корисника је комбинација црно-белих и живописних елемената дизајна почетних страница. То ствара необичан осећај романтизма повезаног са љубавном причом пара и самом церемони венчања. Необични интерактивни видео ефекти, мноштво фотографија брачног пара, распрострањеност светлих боја и обиље информација о церемонији венчања додају целокупној визуелној привлачности и перформансама веб странице.

Гости брачног пара могу да прегледају неколико одељка како би сазнали информације о предстојећем венчању. Ту се убрајају наша Прича, Регистар, Свадбена свадбена забава, Место одржавања, Често постављана питања, па чак и Путнички водич. Пар се побринуо за удобност својих гостију интегришући видгет Гоогле Мапс у којем се наводе локације за венчање, интерактивни водич за смештај и чак места која ће гости моћи да посете током боравка у граду. Ово је добар узорак веб странице која покрива све потребне аспекте предстојеће церемоније.

Пример 4: Мегхан и Тхомас

Мегхан и Тхомас

Направите такав веб сајт

Мегханандтхомас.веебли.цом Веб локација за венчање има једноставан, али пријатан и привлачан дизајн који ствара романтичну атмосферу и подстиче посетиоца да га настави прегледавати како би сазнао више о брачном пару и припремама за венчање.

Шаре боја на веб страници су умирујуће и смирене, а живописне фотографије Мегхан и Тхомаса изразито се истичу на белој позадини. Намерно се разматра структура и садржај веб странице. Од тренутка када стигнете на страницу, схватили сте да се пар побринуо за удобност претраживања својих гостију. Веб локација има следеће одељке: Почетна, Детаљи, Хотели, Свадбена забава, Регистар. Садржај сваког одељка покрива сва питања везана за тему. За оне који нису успели пронаћи информације које су им потребне или само са коментаром на веб локацији, постоји образац за контакт који се повољно налази на дну почетне странице. Све у свему, ова веб локација за венчања ствара пријатан утисак и изгледа привлачно.

Пример 5: Клинт и Кристин

Клинт и Кристин

Направите такав веб сајт

Схобертведдинг.веебли.цом је веб локација са венчањима која је креирана с обзиром на корисникову практичност и информативну вредност. Пар, Цлинт и Кристин, са весељем деле информације везане за припреме до венчања.

Веб локација има једноставан, али привлачан дизајн, уз доминацију светлих боја. Овде нећете наћи много фотографија пара, али оне које су доступне на месту, изгледају романтично и чак интригантно. Само погледајте средишњу фотографију почетне странице да бисте схватили да је пар користио јединствен приступ дизајнирању своје веб странице! Главне чињенице о Великом дану могу се пронаћи у одељку Инфо о венчању на веб локацији. Ту је и одсек Регистра који се повезује са списком жеља које пар има. Ово помаже гостима да уштеде свој труд и време приликом тражења венчаница. Врхунац веб локације је додатак за одбројавање који приказује тачно време преостало до дана венчања. Ово је неопходна функција за било коју веб локацију!

Пример 6: Даве и Јаде

Дејв и Џејд

Направите такав веб сајт

Давеандјадегетмарриед.веебли.цом изгледа толико романтично и њежно да је једноставно немогуће скинути поглед са њега док га не прегледате до краја. Створена је на једноставан, али осмишљен начин, где је сваки детаљ на свом месту.

Лагана шема боја на веб локацији ствара привлачан утисак и не одвлачи пажњу корисника од главног дела – садржаја. Пар је сигурно уложио много труда и времена на дизајн веб страница. Које год питање или упит имате, одговор ћете пронаћи овдје.

Веб локација садржи опште информације о брачном пару, њихову љубавну причу, фотографије, поклоне и информације о венчању које покривају све детаље о дану венчања који је планиран до друге. Гости ће сигурно ценити доступност мапе са тачним местом церемоније венчања и смерницама за превоз. Ту је и одељак са РСВП-ом са згодним интернетским обрасцем, који гости могу попунити како би обавестили брачни пар о свом присуству, па чак и прехрамбеним преференцијама. Какав замишљен и дирљив атрибут!

Пример 7: Цхристине и Давид

Цхристине и Давид

Направите такав веб сајт

Цхристинеанддаве.веебли.цом издваја се из гомиле због својих дизајнерских карактеристика. Почетна страница сајта привлачи пажњу фотокопир фотографијама широког екрана постављеним као позадина странице. Овде нећете наћи много информација – само имена пара на средини странице и стандардни мени у горњем делу који вас преусмеравају на главне делове веб странице који пружају детаљне информације о дану венчања.

Изборник се састоји од оних делова који су обавезни за било који веб сајт. Ово су љубавна прича брачног пара са романтичном галеријом фотографија, информације о викенду о венчању са поп-уп подменијима, церемонија, регистар поклона и чак ФАК део, што је леп додатак веб локацији ове врсте. Једноставан, али информативан узорак веб веб странице коју покреће Веебли!

Пример 8: Лаурен и Јамес

Лаурен и Јамес

Направите такав веб сајт

Лаурен и Јамес су узели веома једноставан приступ свом месту за венчање Расмуссен-бановз.веебли.цом. Њихова минималистичка и вертикална верзија места за венчања представља све битне ствари и даје вам осећај шта се може очекивати од церемоније.

Иако је минимализам добра ствар, то је и веома компликован стил за успех. Сваки битан детаљ венчања представљен је на веб локацији, али није баш занимљиво истражити га. Изгледа да је пар хтео да то буде нека врста дигиталне разгледнице, али унутра је превише празног простора у којем би се могло напунити неким визуелним материјалом, а не само текстом. Добра ствар је слика мапе која такође изгледа као да је нацртана руком – леп лични додир. Вероватно је тај симпатични пар припремио велико изненађење за своје госте на дан венчања и они једноставно не желе да покваре сву забаву. Ипак, било би лијепо видјети барем једну њихову фотографију.

Све у свему, то је добар пример колико информација о великом дану треба да садржи веб локација о венчању. Само бих предложио додавање неких слика на локацију како би било привлачније.

Пример 9: Будућа госпођа Браке

Будућа госпођа Браке

Направите такав веб сајт

Футуремрсбраке.веебли.цом је сајт за планирање венчања који дели причу о брачном пару и обавештава госте о церемонији. Дизајн за такав догађај могао би бити мало лакши, али с друге стране не привлачи много пажње на себе и омогућава вам да се фокусирате на садржај.

Јеловник је структуриран хронолошким редоследом: предлог, церемонија, хаљина … И последња је продавница на мрежи, где овај пар покушава да прода неке ствари које им вероватно нису потребне након венчања (не, хаљина младенка није на продавница). Сваки одељак садржи кратак увод и фотогалерију, на којој су представљени место, могући избор одевања и косе итд. Можете видети да је веб локација направљена колико за госте, тако и за саму младенку – смештање избора деконата за венчање на једном месту дефинитивно је корисно. И ако их подели са пријатељима и породицом, може добити повратне информације о томе која хаљина на пример одговара њој.

Пример 10: Миер-Роббинс Веддинг

Миер-Роббинсведдинг

Направите такав веб сајт

Миер-Роббинсведдинг.веебли.цом је сјајан узорак сајта за венчање који је креиран уз Веебли. Чим стигнете на почетну страницу, задивићете вас својим шареним дизајном који ствара весело и свечано расположење. Лијепа фотографија пара и њихова љубавна прича доступни су и на почетној страници. Ово је обавезна карактеристика сваке веб странице која увек остаје у тренду и изгледа одговарајуће.

Дизајн веб страница је помало необичан јер свака страница има своју позадину и садржај који госте занима. Главни одељци менија укључују О нама, Наш предлог, церемонију и пријем, свадбену забаву, Наше регистре и још много тога. На веб страници је доступан и засебни РСВП одјељак. Попуњавањем његових поља гости ће обавестити брачни пар о њиховој способности да прихвате позивницу и броју људи који ће бити присутни на церемонији. Ово је леп пример веб странице за венчање који доноси све потребне информације о брачном пару и венчању уопште.

Закључак

Веебли веб локација за прављење веб страница нуди све алате за стварање изванредне веб странице. Иако ова четири примера не показују све предности платформе, они и даље показују велики потенцијал. Лако је створити веб локацију која садржи све информације које ваши гости морају да знају о предстојећем догађају, делите своје идеје и фотографије. Припрема за венчање? Не оклевајте, направите сопствену веб страницу!

Погледајте више узорака у нашем Примјери на блоговима и Примјери ветрфеља.

Креирајте веб сајт за свадбе бесплатно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map