Примјери најбољег блога Веебли

Примјери блогова Веебли


Веебли – је градитељ веб локација у облаку, који је стекао популарност са преко 50 милиона корисника широм света. Долази са интегрисаним моторима за блогање и е-трговину и омогућава израду ових и других типова веб страница без потребе за поседовањем вештина програмирања. Систем карактерише једноставност коришћења, али то не значи да искусни веб дизајнери не могу да га користе за стварање блогова великог обима.

Уместо тога, Веебли пружа ову прилику свима, без обзира на веб дизајн и вештине креативности. Интуитивни едитор за прављење и препуштање софтвера, његова практичност и богат сет функција, учинили су услугу једним од најпопуларнијих градитеља веб локација доступним тамо..

Међутим, да ли је Веебли заиста тако једноставан за употребу као што се чини? Да ли може да обухвати широк спектар ваших вештина веб дизајна или још има много тога што би желели? Да бисмо одговорили на ова питања, погледајте брзи преглед најефикаснијих узорака блога Веебли. Ово ће вам дати идеју о томе колико је функционалан и практичан градитељ веб страница.

1. Леадапреур

Леадапреур

Креирајте блог БЕСПЛАТНО

Леадапреур је веб локација компаније која помаже предузећима да повећају продуктивност запослених тако што ће их надоградити на статус „окретних дигиталних иноватора“ познатих као леадапренери. Ова мисија се може чинити помало непријатном или не сасвим разумљивом за кориснике, али широкозаслонски видео доступан на почетној страници веб странице помаже да се разјасни ситуација. Такође постоји јасно и детаљно објашњење целог процеса и његових фаза.

Корисници добијају приступ налозима друштвених мрежа и блогу са више постова које су написали и додали чланови тима. Овде је омогућена опција за коментарисање како би сваки читатељ могао оставити своје утиске и размишљања о чланку. Ако вас занимају други постови на блогу, можете прегледати одељак Архива, где су сви постови подељени по месецима ради лакшег претраживања. Блог је доступан и на шпанском језику.

2. ЛиБлог

ЛиБлог

Креирајте блог БЕСПЛАТНО

ЛиБлог је блог који се фокусира на ауторову личну борбу са хроничном лајмском болешћу и омогућава приступ десетинама чланака везаних за тему, ажурирања, вести, извештаје о напретку, као и појединачна искуства везана за здравствено стање. На блогу је могуће сазнати више о методама које су аутори предузели, када се суочили са болешћу. С том је сврхом објавио своју причу, симптоме с којима се суочио, протокол лечења и друге начине превазилажења проблема. Корисници такође имају прилику да пошаљу личну поруку аутору блога како би сазнали оне нијансе о којима није било речи на веб локацији а истовремено покрећу њихово истинско интересовање.

Сам блог је једноставан за прегледавање, без обзира на ваше претходно искуство – само пређите по страници да бисте видели недавно додане чланке и детаљно их прочитали. Да бисте поједноставили поступак претраге, такође је могуће прегледати листу категорија доступних са десне стране странице или прегледати одељак са архивом који обухвата сву материју доступну на веб локацији која је наведена хронолошким редоследом. Цео ЛиБлог дизајн је једноставан, али модеран. Блог је интуитиван и добро структуриран тако да максимално олакшава употребу сваком читаоцу.

3. Причамо о новцу

Причамо о новцу

Креирајте блог БЕСПЛАТНО

Причамо о новцу је аустралијска компанија за финансијско оглашавање која својим клијентима пружа непристрасне и објективне препоруке и савете, а да их не спонзоришу трећи корисници. Тврде да су њихове финансијске препоруке апсолутно поуздане и уравнотежене. Веб локација компаније је логично структурирана. Можете да сазнате најважније информације које вас занимају док се крећете по веб страници.

Мени доступан на левој плочи веб локације омогућавају приступ најважнијем одељку, укључујући и блог. Одељак блога је сажет, а ипак информативан. Садржи више постова који покривају најважније теме које кориснике највише занимају. Блог се редовно ажурира, док су постови које садржи подељени у тематске категорије ради лакшег претраживања. У подножју је одјељак Контакти који нуди приступ рачунима на друштвеним медијима, недавним ажурирањима и ЦТА типком, што омогућава контакт са менаџерима компанија.

4. Детаљни ангажмани

Детаљни ангажмани

Креирајте блог БЕСПЛАТНО

Детаљни ангажмани је вредан узорак веб странице који ће сигурно бити користан за све који траже компанију за венчање и планирање комплетних услуга или желе да је покрену. Посао је фокусиран на планирање и управљање венчањима и другим врстама догађаја на подручју Нове Енглеске. Када прегледате веб страницу сазнаћете више о мисији компаније и услугама које нуди.

Одељак Блог, међутим, мало је другачији. Овде нећете наићи на стандардне постове, али биће вам понуђени занимљиви чланци о стварним венчањима и догађајима, у којима ћете прецизирати стварне чињенице, бројке, очекивања и буџете. На блогу се говори о трендовима вјенчања, букетима за младенке, огртачима и осталим посјетитељима веб страница које највише занимају. Постови су подијељени у тематске категорије и ту је архива са свим чланцима наведеним на блогу.

5. Бутцх Вондерс

Бутцх Вондерс

Креирајте блог БЕСПЛАТНО

Бутцх Вондерс је лични блог бузмачке лезбијке, који је започео то с једином сврхом у виду – да другим људима који деле животне погледе на живот, сазна о својим сопственим искуствима, укључујући моду, најраспрострањеније животне ситуације и друга питања у вези с тим . Ове и друге информације пружају се на погодан и једноставан начин за прегледавање на веб локацији. Постоји неколико тематских одељка на основу обрађених тема. Они укључују Блог, Абоут, Цонтацт итд. Посебну пажњу треба посветити одељењу Бутцх: Гендеркуеер Ус, који омогућава приступ мрежној продавници са богатим асортиманом одеће и додатака за бутцхес.

Веб локација такође омогућава прегледавање других блогова који се односе на исту тему коју аутор препоручује. Поред тога, постоји прилика за преглед постова објављених у више одељка веб локација, као и прегледавање чланака доступних у архиви. Таква структура веб страница доприноси једноставности претраживања и економичности времена. Шта више, Бутцх Вондерс омогућава контактирање аутора блога путем налога на друштвеним мрежама и е-поште доступне на веб локацији.

6. Блог Стасиа Росе

Блог Стасиа Росе

Креирајте блог БЕСПЛАТНО

Стасиаросе користи Вееблејев блог механизам за писање о предузетништву, путовањима, моди и било чему другом. Стасијин вебсајт вас поздравља са чистом, минималистичком почетном страницом и обрасцем за пријаву који захтева од посетилаца њене странице да се придруже њеном билтену. Образац за пријаву садржи Стасину фотографију и њен лични позив. Ови персонализовани елементи помажу јој да читатеље блога претвори у поновљене посетиоце.

Стасиа је користила једну од најједноставнијих Веебли тема за стварање свог блога. Његов уредан изглед, елегантни фонтови и слике високог квалитета чине блог лаким за навигацију и читање. Опција померања олакшава прегледавање почетне странице на којој је објављено пуно занимљивих чланака на блогу. Аутор блога их редовно ажурира, привлачећи тако нове посетиоце.

Листа недавно доданих постова, као и богат избор категорија и архива налазе се на левом панелу почетне странице како би корисници били упознати са ажурирањима која би их могла занимати. Ове карактеристике чине веб страницу једним од најбољих примера блогова настала на основу Веебли платформе!

7. Блог са хладним речним сапуном

Блог са хладним речним сапуном

Креирајте блог БЕСПЛАТНО

Сапун за хладну реку је живописан узорак квалитетног веб сајта који је покренут са Веебли-ом. Веб локација има уредан дизајн, због чега вреди пажње корисника. Овде је све у вези са бојама. Представљање сваког појединог поста и целокупни изглед веб странице уредни су и привлачни за око.

Дизајн веб странице је једноставан, али ова једноставност доприноси општем утиску који блог оставља на кориснике. Чини се да је створен за запослене људе који немају много времена да прегледају веб локацију тражећи потребне производе. На почетној страници представљени су главни производи за бријање и бријање са њиховим опћим описом.

За оне који имају жељу да наруче путем интернета, сајт нуди дугме „Купите одмах“ које корисника директно преусмерава на кратак, али разумљив каталог. Ово је блог, на коме се „стара светска традиција сусреће са америчком иновацијом“!

8. Блог 2Царе2Теацх4Кидс

Блог 2Царе2Теацх4Кидс

Креирајте блог БЕСПЛАТНО

2Царе2Теацх4Кидс је веб локација која припада Мисс Келли – оснивачици и менаџерици веб ресурса за бригу и образовање у раном детињству. Пројекат је покренут прије више од 20 година и још увијек ужива популарност код родитеља и других корисника који су на неки начин повезани са школовањем у раном дјетињству. Пројекат садржи користан садржај и пуно ресурса заснованих на интернету који помажу да рано образовање буде једноставно, занимљиво, ефикасно и привлачно за све.

Блог садржи пуно чланака везаних за процес раног образовања дјеце, који су подијељени у тематске категорије. Поред тога, постоји прилика за прегледавање архива, које такође садрже више ресурса везаних за рано образовање. Дизајн блога је једноставан, али интуитиван и разумљив свима. Штавише, оно је оријентисано на дете, што се открива у кориштеним фонтима, сликама и графичким елементима. Све у свему, ово је вредан узорак квалитетног блога веб страница дизајнираног са Вееблиом.

9. К9 Инстинкт

К9 Инстинкт

Креирајте блог БЕСПЛАТНО

К9инстинцт.цом је веб локација намењена помагању власницима паса из целог света да изаберу најбоља решења за негу и здравствену подршку својих љубимаца, као и најбоље могућности исхране и тренинга. Веб локацију води и управља цертифицирани техничар за његу животиња фокусирајући се на помагање љубитељима паса у различитим земљама да пронађу и користе ресурсе који ће им бити корисни када се брину о својим љубимцима..

Одељак блога је посвећен посебној пажњи. Садржи више чланака који се баве здрављем паса, исхраном, вежбањем и другим животним сферама. Сви постови се редовно ажурирају како би се читаоцима омогућило само најновије информације. Овде постоји опција филтера за претрагу која поједностављује избор потребног садржаја, док су сви постови намерно подељени у тематске категорије које већина власника паса занима. Укључују дијету, здравље зуба, болести, производе за псе & Рецензије, жвакање, везивање, вежбање, обука паса, ловац, вести, исхрана, исхрана сировом храном, социјализација, посластице, вакцине и још много тога. Већина чланака темељи се на стварним животним ситуацијама и чињеницама и садрже фотографије / видео записе тамо описаних догађаја. Ово је прилично згодан и информативан веб ресурс који ће већина власника паса ценити у предност.

10. Лов на претке

Лов на претке

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Лов на претке је веб локација коју је покренуо и ажурирао Кеннетх Р Маркс, а живи у Аризони и фокусира се на помоћ људима у проналажењу родбине или откривању чињеница о њиховој породичној историји. Власник веб локације назива процес „ловом на претке“, који описује главну специјализацију ресурса најбоље. Веб страница садржи више одељка од којих је сваки посвећен одређеној теми. Овде можете прегледавати такве одељке као што су Блог, Новине, Линкови, Фотографије, Осмртнице, Записи о разводу, Годишњаци и још много тога.

Одељак блога једна је од најинформативнијих и најпопуларнијих страница на веб локацијама, која доноси пуно корисних информација повезаних са специјализацијом пројекта. Блог углавном садржи више интернетских црквених записа подијељених од стране америчких држава. Ово је веома згодно када је у питању тражење потребних информација. Поред тога, постоји могућност да се прегледају и користе бесплатни линкови за ресурсе, претплатите се на е-пошту како бисте добили записе и друге сродне информације о веб локацији директно у вашу е-пошту и претражите веб локацију да бисте прочитали потребне податке. Дизајн блогова је прилично једноставан и нишан. На сајту се налазе црно-беле и ретро фотографије које у потпуности наилазе на своју нишну специјализацију.

11. КидСпаркз

КидСпаркз

Креирајте блог БЕСПЛАТНО

КидСпаркз је веб локација, коју је креирала и управља Сусан Портман, а своју мисију види у помагању родитељима и наставницима да пронађу и користе различите врсте дечијих штампача и пакета активности. Ови преносиви, бесплатни и јефтини принтери у раном детињству спадају у различите категорије засноване на главним дечјим интересима и образовним областима.

Много ових ресурса налази се у одељку Блог, који се редовно ажурира новим пакетима. Све ресурсе је лако пронаћи, док за њихово коришћење није потребна никаква прелиминарна припрема или посебно знање. Да би се осигурала максимална једноставност коришћења, аутор блога је поделио материјале у тематске категорије на основу свестраних критеријума. Неке од најпопуларнијих и широко прегледаних категорија обухватају абецеду, повратак у школу, божић, јесен, бесплатна преузимања, нову годину, бројеве, науку, пролеће, лето, зиму и многе друге. Целокупни дизајн блога се у потпуности придржава главних специјализација веб страница. То се открива кроз широку употребу боја, светлих слика, врста фонта, графичких елемената и других ставки веб страница које долазе у интересу деце предшколског, предшколског и школског узраста.

12. Олакшање капеле Калварије

Олакшање капеле Калварије

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Олакшање капеле Калварије је информативно средиште које координира подружнице Калварске капеле, капеле Калварије и нека друга министарства оријентисана према Христу која се односе на међународне и домаће несреће. Веб локација садржи најновије и најновије информације о природним катастрофама које се догађају на одговарајућим локацијама. Да бисте пружили јединствене информације и како би посетиоци веб страница сазнали најновије вести и ажурирања о догађајима, постоји прилика да прегледају неколико одељка веб локације. Ту се укључују укључивање, вести, опште информације, донације, архиве.

С обзиром на свеукупну специјализацију за веб странице, посебна пажња је усредсређена на вест. Овде можете наићи на недавне информације везане за догађаје који су се догодили на некој од локација на које се веб локација фокусира. Вести се додају редовно ради информисања читалаца о катастрофама које су се догодиле не тако давно. Ту је и приступ одељку Архива, где можете наићи на све вести подељене временом њиховог слања. Поред текстуалних информација, многе вести долазе са видео записима који пружају визуелни садржај везан за догађај. Ово представља презентацију вести привлачнијом и информативнијом.

13. ТхроБак

ТхроБак

Креирајте блог БЕСПЛАТНО

ТхроБак је веб локација произвођача најтачнијих и најквалитетнијих винтаге репродукцијских ПАФ пицк -пова. Они темељно ручно израђују сваки предмет, користећи најквалитетније компоненте и опрему које датирају још из педесетих година КСКС века и одговарају оригиналним производима. Цео асортиман производа и услуга ТхроБак-а наведен је на њиховој веб локацији – само прегледајте главне одељке да бисте наишли на потребне производе. Неке од категорија укључују ПАФ Пицкуп-ове, Теле Пицкуп-ове, Страт Пицкуп-ове, педале, П-90 Пицкуп-ове, жице, делови & Геар итд. Веб локација такође омогућава приступ корпи за куповину у коју можете додати одабране артикле како бисте додатно поставили поруџбину.

Поред богатог асортимана производа и веб продавнице, ТхроБак поседује и секцију Блог којом управљају два аутора. Блог садржи више прегледа производа, савета и препорука за јачање ефикасности процеса преузимања производа као и остале сродне информације. Читав дизајн блога је привлачан и интуитиван – једноставна и интуитивна навигација је оно што већина корисника воли о њему. Ово је лијеп узорак пуном представљеног пројекта креираног с Вееблиом!

14. Мачја исхрана

Мачја исхрана

Креирајте блог БЕСПЛАТНО

Мачја исхрана је веб локација, чија је главна мисија пружање најексплицитнијих и најкориснијих информација о прехрани мачака и принципима храњења. Пројекат такође пружа информације о мачјим болестима, изради хране, нези, ветеринарима и другим питањима којих се већина власника мачака тиче. Уз то, постоји прилика за прегледавање информативних ресурса заснованих на интернету који такође садрже драгоцене податке о нези и храњењу мачака. Одељак Донација омогућава вам да мало инвестирате у израду веб локација.

Цат Нутритион блог не може али привлачи пажњу корисника због велике доступности информација у вези с мачкама. Овде можете прегледавати више постова који обрађују тему веб локације и редовно се ажурирају како бисте власницима мачака пружили само драгоцене и корисне информације. Објаве долазе са значајком коментарисања која омогућава читаоцима да поделе своје мишљење и идеје у вези са чланцима које су прочитали. Ако не можете пронаћи одједном или вам једноставно недостаје времена да прегледате каталог поступака, прегледајте архиву блога, која укључује све чланке структуриране према датуму објаве. Блог изгледа привлачно, јер садржи више тематских фотографија и видео записа које већина власника мачака цени.

15. Студент физикални терапеут

Студент физикални терапеут

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Студент физикални терапеут је веб локација са Веебли-ом, која своју мисију види у изазовима спортских и ортопедских физикалних терапеута да побољшају своју професионалну свест и постану клинички стручњаци пружајући образовање о нивоу боравка. Веб страницу посједују и воде три физикална терапеута, посвећена дијељењу свог професионалног искуства, знања, достигнућа и недавних информација везаних за индустрију.

Посебна пажња посвећена је Ортопедији & Блог мануалне терапије доступан на вебсајту. Блог се редовно ажурира како би пружио само најновије и најновије вести и податке о ниши. Овде аутори пишу о својој филозофији лечења која би могла бити занимљива читаоцима. Ради максималне удобности, сви постови на блогу су подељени у категорије на основу обрађених тема. Ту је и приступ одељку Архива, где можете прегледати целокупну листу чланака који су икада објављени на блогу. Пројекат такође пружа пуно слика и видео записа у индустрији који се односе на обрађене теме блога. Ово доприноси његовој информативној вредности и даје постовима блога поуздан изглед и осећај.

Суштина

Наше истраживање ових примера блогова Веебли било је заиста угодно искуство. Корисницима Вееблиа одговорним за ове веб локације требало би поздравити њихову преданост да деле своја искуства и ставове, као и за успостављање креативног, професионалног изгледа и оно што је најважније – ефикасно присуство на вебу.

Да ли сте корисник Веебли-а? Затим поделите са нама свој блог!

Креирајте блог БЕСПЛАТНО

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map