Примери квадратне веб продавнице

Примери квадратне веб продавнице


Квадрат – је моћан и напредан софтвер за е-трговину, који нуди широку палету алата и функција које су неопходне за управљање веб продавницама, обраду налога и плаћања. Покренут 2009. године као мали систем за обраду паметних телефона који се заснива на преласку, услуга се брзо развила у врхунски и светски познати систем за професионално управљање е-трговином. Пре пар година платформа је стечена Веебли, што га је учинило једним од лидера савремене нише за е-трговину.

Софтвер долази са пакетом производа, алата и услуга који омогућавају продавцима из целог света да покрену, покрену и повећају своје пословање. Неки од главних карактеристика система укључују софтвер продајног места, одсуство месечних накнада, паушалне цене, разноврсност бесплатних алата за продају производа на вебу, напредни систем аналитике и извештавања, интеграције квалитета, инвентар и алати за управљање купцима као и свестране опције за обраду плаћања.

Скуаре се одлично сналази за стварање и управљање професионалним веб продавницама. Да бисте сазнали шта тачно систем може да понуди, има смисла погледати примере веб локација које су покренуте са њим. То је управо оно што ћемо одмах урадити.

1. Зелена апотека

Зелена апотека

Најбољи веб сајтови за е-трговину

Зелена апотека је апотека која нуди богат асортиман сертификованих додатака исхрани, хомеопатских лекова и биља добијених од високо квалитетних природних састојака. Све линије производа које нуди апотека произведене су у складу са последњим резултатима клиничких истраживања, повратним информацијама купаца и угледом произвођача.

Зелена апотека своју мисију види у пружању професионалних услуга за бригу о клијентима које се придржавају најновијих велнес стандарда и животних стандарда. У ту сврху, веб локација компаније обухвата широк спектар производа и брендова који се користе за различите могућности лечења. Без обзира на здравствене проблеме с којима се суочавате, овдје дефинитивно постоји квалитетно рјешење које ће одговарати вашем буџету и потребама. Само потражите импресивни каталог да бисте пронашли производ који вам је тренутно потребан.

Срећом, веб страница омогућава одабир лекова било по марци, било по категорији. На веб локацији постоји и опција филтра за претрагу која поједностављује поступак избора потребних лекова. Сам поступак куповине је једноставан и брз. Оно што вам је потребно је да се пријавите на веб локацију (или се пријавите ако већ имате налог) и додате изабране производе у корпу за куповину да бисте даље поставили поруџбину и извршили плаћање. Овде је такође доступна опција Куицк Виев како бисте могли детаљније да видите детаље сваког производа. Поред тога, могуће је прочитати опис, препоруке за употребу и посебне чињенице допуњавања да бисте сазнали више информација о производу који вас занима. То је прилично добар узорак веб-локације са снажним фокусом на е-трговини са Повер Скуаре!

2. Везење Супер Деал

Везење Супер Деал

Најбољи веб сајтови за е-трговину

Везење Супер Деал нуди најбоље производе за машинско везење, прибор и дизајнерске пакете који се користе за прављење великог броја ДИИ предмета. Веб страницу је једноставна за прегледавање, јер нуди интуитивну навигацију и јасан, добро структуиран изглед. То чини поступак куповине једноставним, брзим и разумљивим за сваког купца.

Веб локација нуди могућност куповине доступних производа по категоријама. Овде можете бирати неколико категорија на основу њихових врста, дизајна, стилова, тема и других параметара. Тако корисници могу бирати из следећих категорија производа: Сва паковања, Ускршњи пакети, Везе фонтова, Истакнуто, У обручу и Некатегоризирано. Посебну пажњу треба обратити на категорију Најпродаванији, где сви могу наћи најпопуларније производе.

Корисници такође могу пронаћи предмете које препоруче стручњаци, као и нове производе који су недавно додани у каталог. Који год производ вас занима, моћи ћете видјети његов детаљан опис, спецификације, цијену, фотографије и друге важне параметре који могу утјецати на ваш избор. Опција филтера за претрагу помаже да се сортирају предмети у складу са жељама купаца. Ово такође помаже да се скрати време за куповину. За оне кориснике који имају било каква питања у вези са компанијом постоји посебан одељак са ФАК-ом који садржи одговоре на најраспрострањенија питања купаца. Ако и даље постоји нешто што вас занима, можете ступити у контакт са менаџерима продавница путем интернетског контакт обрасца доступног на веб локацији.

3. Само стони тенис

Само стони тенис

Најбољи веб сајтови за е-трговину

Само стони тенис је један од најспектакуларнијих узорака пројеката које подржава Скуаре. Ово је аустралијска веб продавница која нуди импресивне разноликости продавница стоног тениса на продају. Сви производи се набављају директно од произвођача, и могу се одмах испоручити.

Веб страница импресионира сваког корисника од првог погледа због његове интегрисане функционалности, свестраности производа доступних у каталогу и укупне информативне вредности. Када купујете тениски сто, моћи ћете да прегледате више категорија производа на основу марке и произвођача кога желите. Ту је и прилика да погледате избор нових, истакнутих и највише оцењених производа да бисте видели који од њих уживају највећу популарност код купаца.

Имате ли неке посебне склоности или захтеве? Затим искористите опцију филтра производа да одредите детаље и изаберете једну од најпогоднијих понуда које аутоматски генерише систем. Постоји и прилика да се купују тражени артикли било по марци, било по категорији како би се повећала ефикасност процеса куповине. Један од најважнијих тренутака веб продавнице је њен скочни мени који се налази на десној табли. Омогућава вам да одаберете жељену опцију валуте (УСД, ЕУР, АУД, ГБП или НЗД) на основу локације у којој живите. То такође доприноси једноставном, брзом и ефикасном процесу куповине, што на крају помаже повећати ангажман купаца и стопу задовољства.

4. Артисанс Бонсаи

Артисанс Бонсаи

Најбољи веб сајтови за е-трговину

Артисанс Бонсаи омогућава вам да одаберете невероватну разноликост производа који се односе на Бонсаи, пре-Бонсаи материјале или готових бонсаи стабала како би задовољили ваше посебне потребе. Поред производа, веб страница нуди и корисне и занимљиве радионице / часове за почетнике и нишне стручњаке. Ове часове предају мајстори из Бонсаија из различитих крајева света. Да би био обавештен о заказаним или предстојећим догађајима, корисник се мора пријавити на списак поштанских адреса, што се врши са само неколико кликова.

Поред Бонсаи производа и радионица, веб локација такође омогућава приступ разним специјалним услугама, укључујући изнајмљивање Бонсаи за посебне догађаје, закуп и одржавање за приказ кућа / уреда, Кои баре и водопаде, Бонсаи ожичење и обликовање, преуређивање, резбарење мртвог дрвета и остале сродне услуге које су доступне у одговарајућим категоријама веб локација.

Да бисте купили производ који вас занима, само прегледајте интегрисани каталог и његове вишеструке одељке, прегледајте описе производа и спецификације и додајте потребне артикле у корпу за куповину да бисте даље поставили поруџбину. Одељак Галерија помоћи ће вам да видите стварне слике производа понуђених за продају, што такође може поједноставити ваш избор. Веб локација изгледа прилично једноставно, али нуди дубоку функцију е-трговине коју покреће Скуаре.

5. Побожно друштво апотекара

Побожно друштво апотекара

Најбољи веб сајтови за е-трговину

Побожно друштво апотекара је прогресивна иновативна установа са седиштем у Лондону основана на челу савремених здравствених тенденција. Ово је такође један од лидера у нишама медицинског знања и истраживања, које су се истакле као важна и значајна медицинска установа.

Веб страница доноси исцрпне и вредне информације о Друштву, његовој мисији, циљевима, услугама и вредностима. Ове информације су доступне у главним веб страницама, наиме Друштво, место одржавања & Догађаји, испити, факултети, контакти итд. Падајући мени омогућава приступ импресивној разноликости поткатегорија, пружајући много вредних информација и чињеница везаних за друштво. Одвојени одељак продавница доприноси функционалности веб странице, омогућавајући куповину додатака, робе и других предмета повезаних са организацијом. Поред тога, могуће је прегледати рачуне Друштва на најпопуларнијим друштвеним мрежама како бисте стекли општи утисак о његовим импликацијама и мисији.

Дизајн веб страница заслужује посебну пажњу. Ствара заиста јединствену краљевску атмосферу због доступности слика, стилова и фонтова који чине изглед веб локације. Овде постоји чак и амблем Друштва, који дефинитивно има посебан утицај на сваког посетиоца веб странице.

6. Индиго Волф

Индиго Волф

Најбољи веб сајтови за е-трговину

Индиго Волф је бренд одеће, који нуди одећу врхунског квалитета коју купци могу лично прилагодити својим жељама у дизајну. Уз то, могуће је одабрати и наручити готове моделе, који су увек доступни на залихама. Веб локација обезбеђује једноставну и интуитивну навигацију како би корисници могли да одаберу више одевних предмета који траже.

Одећа Индиго Волф по мери се издваја из гомиле због своје прилагодљивости и квалитета. Каталог производа садржи све артикле понуђене на продају. Прегледајте колекцију померањем странице према доље, одаберите и прегледајте производ који желите да добијете да бисте сазнали његове појединачне параметре и детаљан опис, изаберите потребну величину и количину предмета за куповину и на крају додајте артикал у корпу за куповину. Сам поступак куповине је једноставан и брз за све.

Веб локација омогућава читање изјава корисника, последњих вести компаније и листе ФАК да бисте пронашли одговоре на сва питања која имате. Да бисте остали у току са вестима компаније и специјалним продајним понудама, можете да се придружите листи за слање која је доступна у подножју веб странице. Ово је такође место где се можете придружити рачунима компаније на друштвеним мрежама да бисте пратили њихова ажурирања и били у могућности да се повежете са њима кад је потребно. Ово су главне карактеристике због којих је веб локација вредан пројекат који подржава квадрат.

7. ФастКасх Традинг Цо..

ФастКасх Традинг Цо.

Најбољи веб сајтови за е-трговину

ФастКасх Традинг Цо.. је ниша лидер у краткорочним кредитима заснованима на имовини за клијенте, који одлуче да користе своје драгоцености као обезбеђење. Компанија прихвата разне производе који се даље приказују и продају у одељку Продавница. Прихватају и купују производе од злата и других племенитих метала, накит, дијаманте, луксузне предмете, додатке, руксаке, одећу, торбе, луксузне сатове, сунчане наочале, новчанике, торбице и друге производе који су доступни по различитим ценама.

Сваки корисник који је спреман да се бави компанијом, у почетку би требао добити понуду директно на веб локацији, причекати да повратне информације менаџера разговарају о детаљима, пошаљу предмет да би га оценили, а затим причекајте да буде продат. Сви производи доступни у продаји су наведени у каталогу, који се могу филтрирати према врсти предмета, марки и цени. Сваки артикал долази са детаљним описом и више фотографија које можете прегледати пре куповине. То је веома згодно, прикладно, брзо и лако.

8. Вхистлер Винес

Вхистлер Винес

Најбољи веб сајтови за е-трговину

Вхистлер Винес је породично предузеће за узгој грожђа и производњу вина које има више од 80 година славне историје. Знање и вештине производње вина прелазиле су се из генерације у генерацију, што је на крају резултирало производњом квалитетних и јединствених вина која сада уживају у популарности код купаца.

За оне кориснике који су прочитали историју породице и детаље свог пословања, веб локација омогућава приступ одељку „Куповина“. Овде можете прегледати, погледати и наручити нека од најбољих вина произведених од породице Вхистлер. Каталог производа је прилично импресиван, са десетинама врста које се нуде на продају. Свако вино долази с детаљним описом, трошковима и састојцима које садржи. Оно што је важно, сваки артикал има свој јединствени бренд, дизајн боца и годину производње. Ови подаци су такође наведени у каталогу да би се поједноставио избор корисника.

При тражењу траженог производа или наручивању могуће је користити опцију филтрирања. Омогућује вам сортирање производа по различитим параметрима, укључујући њихово име, врсту, годину, популарност, трошкове итд. Ово поједностављује процес куповине вина, чинећи га практичнијим и практичнијим за све.

9. је ПРЕСС

је ПРЕСС

Најбољи веб сајтови за е-трговину

је ПРЕСС је издавачка штампа и студијски простор са седиштем у Денверу, који своју мисију види у објављивању краткорочних уметничких књига. Они документују урбане уметничке трендове и концептуалну уметност засновану на времену, која истражује и приказује везу између свакодневног живота и уметности. Студио је такође укључен у објављивање издања са ограниченим издањима уметника са којима сарађује.

Да би стекли приступ публикацијама које студио нуди, сви би у почетку требали да посете одговарајућу продавницу. Суочимо се: овде нећете наћи много производа који се нуде на продају, али они који су доступни на залихама вредни су улагања. Свака књига / публикација издваја се из гомиле због свог атрактивног и визуелно импресивног дизајна. Да бисте погледали детаље, могуће је да кликнете на предмет који вас занима. Тако ћете моћи да видите слике производа, његов опис, спецификације, цене као и број доступних књига на залихама. Да бисте наручили, само додајте публикацију у кошарицу и наставите према даљим корацима које ће систем подразумевано обезбедити. Све у свему, ово је лако, брзо и практично.

10. Пипкинс Беарс

Пипкинс Беарс

Најбољи веб сајтови за е-трговину

Пипкинс Беарс је веб продавница која нуди неколико колекција прилично минијатурних Пипкинсових медведа које је дизајнирала и креирала Јане Могфорд. Након што су дуго времена прикупљали мале медведиће, Јане им се посебно свидјела. Због тога је почела да дизајнира своје малене медвједе који су јој на крају и донијели популарност.

Да бисте могли да наручите било који минијатурни Пипкинсов медвед, прво би требало да одете у одељак Продавница. Овде можете прегледати све колекције које се нуде на продају. Сви производи на залихама израђени су ручно, а садрже најквалитетније, традиционалне еколошки прихватљиве компоненте и тканине. Сваки медвед који може да купи у продавници, садржи детаљан опис и спецификације производа, прегледе производа и трошкове. Купци такође могу да прегледају фотографије сваког ситног медведа како би видели шта ће купити. Постоји и прилика да се придружите рачунима компаније на друштвеним мрежама да будете свесни најновијих вести, ажурирања, догађаја и других сродних информација. Веб продавница је дефинитивно вредна пажње корисника, који воле сакупљати тако симпатичне предмете.

Суштина

Квадрат допушта креирање и управљање веб продавнице са значајкама са напредним могућностима управљања производима, начином плаћања и отпреме, без обзира на величину и специјализацију посла. Софтвер не захтева знање о основама кодирања да те пустим креирати и објавити веб локацију е-трговине. Његов интегрисани градитељ веб страница помоћи ће вам да ефикасно завршите све фазе дизајна и објављивања веб продавница уз мало улагања / времена / буџета.

Узорци мрежних продавница са квадратним напајањем најбољи су доказ функционалности и угледа система. Они се баве различитим нишама и обављају различите функције, али једна им је ствар заједничка – снажан фокус на е-трговини у комбинацији с флексибилношћу и високим перформансама. Ако заиста намеравате да набавите више од професионалног веб локације за е-трговину која ће се придржавати свих пословних потреба, наставите да у потпуности искористите Скуаре!

Креирајте веб страницу бесплатно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map