Најбољи примери за веб локацију ИМ Цреатор

Примери веб локација за ИМ Цреатор

ИМ Цреатор један је од најједноставнијих и најповољнијих градитеља веб страница у облаку који омогућава креирање различитих врста пројеката. Систем у почетку делује сјајно за уметнике, студенте, креативце и непрофитне организације, који намеравају да представе своје радове циљној публици, добивајући максималну изложеност. За ове категорије корисника платформа нуди апсолутно бесплатну претплату која долази без икаквих ограничења, огласа или ограничења. Уместо тога, систем пружа широк скуп функција, што доприноси једноставности израде веб страница и помаже у постизању вредних резултата.

Осим креативног фокуса, ИМ Цреатор такође се показује као добар избор за предузетнике, што му омогућава покретање и управљање професионалним веб локацијама, укључујући пројекте е-трговине и одредишне странице. За ове веб странице систем открива вишеструке предности и могућности прилагођавања дизајна које га издвајају из гомиле, привлачећи пажњу корисника.

Тренутно ИМ Цреатор обухвата преко 17 милиона свестраних веб страница дизајнираних с њим. Да ли сте заинтересовани да погледате неке од најупечатљивијих узорака пројеката креираних са градитељем веб локација? Они ће вам помоћи да схватите шта тачно систем може да понуди и како ваш пројекат на крају може изгледати, покренут са ИМ ​​Цреатор-ом. Урадимо то одмах.

1. Номинални садржај

Номинални садржај

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Номинални садржај је веб локација студије која одликује уметност филмског стварања и позива на производњу професионалних хигх енд пројеката за своје клијенте. Студио позиционира свој тим у групу дигиталних урођеника, који су вешти у филмској продукцији и из прве руке знају шта тачно циљана публика очекује од користи.

Веб локација привлачи пажњу корисника од првих секунди када га посете. Када приступите почетној страници, видећете видео позадину преко целог екрана која представља студио и служи као његова промоција. При дну видео позадине налази се дугме „Радимо заједно“ које вас преусмерава на страницу Повезивање. Овде можете испунити мрежни образац за контакт са тимом професионалаца Номиналног садржаја.

Током прегледавања веб странице наићи ћете на неколико страница које дају изричите информације о тиму филмских стваралаца, нудећи њихове услуге врхунског квалитета. На страницама Абоут Ус анд Цонсултинг можете сазнати што је могуће више о студију, услугама и условима сарадње, док одељак Портфолио омогућава проверу последњег видео узорка радова који је студио завршио за своје клијенте. Ово је више него потребно да вам помогне да донесете закључке у вези са професионалношћу и вештином платформе својих стручњака. Све у свему, веб локација представља импресиван узорак пројеката покренутих са ИМ ​​Цреатор.

2. Наина Схенои

Наина Схенои

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Наина Схенои је професионални портфељ Наина Схенои-а заснованог на ИМ Створитељу – талентованог и вештог дизајнера са вишегодишњим искуством и десетинама високих енд пројеката креираних за клијенте. Њено главно подручје интересовања око проучавања кућног становања око намештаја и свакодневних искустава у соби ради даље креирања дизајнерских пројеката који су фокусирани на одрживост и кружност.

Веб локација портфеља изгледа прилично једноставно и јасно. Овде можете прегледати само три странице како бисте сазнали више о дизајнеру, њеној биографији, животним погледима, образовању и професионалном пореклу, интересовањима и другим сродним информацијама. Поред тога, можете прегледати одељак Портфолио који садржи најимпресивније и најквалитетније пројекте на које је аутор посебно поносан. Коначно, ту је и страница с контактима преко он-лине обрасца, на којој можете уписати линију дизајнеру, послати јој е-пошту или погледати њен ЛинкедИн профил. Без обзира на тако мали број страница веб страница, они пружају све информације о којима би потенцијални клијенти могли да буду заинтересовани. Ово је више него довољно за доношење непристрасних одлука о даљој сарадњи.

Дизајн веб странице је такође логичан и једноставан. Све странице имају снежно белу позадину са обојеним фотографијама које стоје против ње ради бољег корисничког искуства. Посебна пажња посвећена је страници Портфолио која даје максималне информације о пројектима који су на њима пријављени. Сваки узорак садржи детаљан опис који пружа посебан поглед дизајнера и циљеве које је тежила приликом испуњавања. Постоји и неколико фотографија које дају исцрпно разумевање специјализације пројекта. Дакле, Наина Схенои је квалитетан и импресиван узорак портфељ веб странице професионално дизајниране са ИМ ​​Цреатор.

3. Иеелигхт

Иеелигхт

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Иеелигхт је веб продавница расветних уређаја и уређаја са седиштем у Сингапуру која не само да изгледају запањујуће и одговарају већини свестраних ентеријера, већ пружају савремени дизајн и врхунску функционалност како би осигурали најбоље искуство купца. Веб страница доноси максималне информације о компанији, услугама и производима које нуди, недавним вестима, ажурирањима, контактима и другим сродним информацијама које већину потенцијалних и тренутних купаца занимају.

Прва ствар која привлачи вашу пажњу када приступите веб продавници је галерија презентација, која пружа информације о напредном Иеелигхт производу који је компатибилан са Аппле Хоме Кит-ом, пружајући потпуно ново и неочекивано искуство кућног осветљења. На почетној страници се налазе и најновије вести компаније, листа најновијих промоција као и нова издања производа.

Програмери веб локација су се побринули за практичност купаца, нудећи одељак са обрасцима за заједнице, опције крајње подршке за клијенте детаљне контакте који долазе са интегрисаним Гоогле мапама ради лакше претраге продавница (компанија има неколико малопродајних локација широм Сингапура, где свако може купити њихова осветљења и прибор). Подршка за цхат уживо доступна је и на веб локацији како би помогла клијентима да пронађу одговоре на своја хитна питања. .Ако још увек желите да сазнате нешто о Иеелигхт-у или једноставно желите да будете свесни новости, ажурирања и заказаних догађаја компаније, постоји прилика да се на друштвеним мрежама претплатите на њене рачуне и останете свесни пословања – повезана питања.

4. Јанни Лоуисе

Јанни Лоуисе

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Јанни Лоуисе је портфељ веб страница у власништву и води Јанни Лоуисе – професионални и талентовани уметник, који има више појединачних фрееланце пројеката као и богато искуство у раду на дизајнерским агенцијама. Јанни је посвећена придржавању посебних потреба и склоности својих клијената, оживљавајући своју машту широк спектар визуелних средстава. Спремна је да заврши различите врсте креативних пројеката и већ их има у свом портфељу.

Веб локација сама обилује графичким елементима иор дизајна, али то није неопходно када је реч о професионалном портфолију. Овде постоје само две странице – Абоут и Скетцхбоок, што је више него довољно да пружи најцрпније информације које корисници траже када ангажују уметника да заврши своје пројекте..

Почетна страница изгледа импресивно због доступности презентација галерије које приказују Јаннијева дела. Такође постоји директан приступ делу портфолија, који такође садржи више ауторских ремек дела. Треба вам детаљнији приказ Јаннијевих дела? Затим крените према Скетцхбоок-у који обухвата невероватну колекцију њених папира и оловака и дигиталних скица на које се уметник поноси. Ово је успешан пример портфељ веб локације покренута са ИМ ​​Цреатор!

5. Флоурисх Манагемент

Флоурисх Манагемент

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Флоурисх Манагемент је веб страница једне од најбољих менаџера за управљање утицајима, креативног маркетинга и ПР агенције са седиштем у Лондону. Компанија своју мисију види у помагању брендовима и инфлуенцерима да напредују и расту како би достигли циљеве које су поставили. У ту сврху развијају и спроводе маркетиншке, друштвене медије и промотивне кампање како би побољшали своје присуство у медијима и помогли им у покретању продаје и достизању циљних тржишта.

Дизајн веб страница апсолутно се придржавао општег концепта агенције, стварајући импресивну, модерну и врхунску визију њихових услуга и циљева. Пројекат изгледа свеже и пријатно за прегледавање, са светлим бојама које доминирају у својој палети боја. Упоредо са тим, веб страница је логички структурирана, покривајући широк спектар потреба корисника. Овде постоји неколико страница које пружају експлицитне информације о тиму стручњака Флоурисх Манагемент-а, њиховим вештинама, пруженим услугама, контактима и блогу.

Посебна пажња посвећена је секцији портфеља, која се редовно ажурира недавним радовима које стручњаци компаније завршавају. Сваки пројекат долази са светлим и врхунским фотографијама, као и описом главних параметара. То је управо оно што већини корисника треба када траже маркетиншку и ПР агенцију. Одличан посао!

6. Пхилип Јоа

Пхилип Јоа

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Пхилип Јоа је портфолио веб локације Пхилип Јоа – професионалног и вештог режисера који ради на пројектима документарног, фотографијског, писменог и волонтерског вођења различитих организација, часописа и других клијената. Веб страницу је креирао Пхили са једином сврхом – да привуче пажњу циљне публике и створи нове клијенте пружајући му професионалне узорке портфолиа и личне податке о његовој биографији и креативној каријери.

Веб локација не садржи превише информација и не садржи високе графичке / дизајнерске елементе. Међутим, то није баш неопходно јер пројекат на једном месту садржи тражене податке. Дизајн портфолија такође изгледа прилично занимљиво и необично. Посебна веб страница посвећена је колекцији ауторских дела као режисера. Сваки пројекат долази са видео записом и његовим детаљним описом који омогућава гледаоцима сазнање о његовој импликацији и општем фокусу. Етц. Паге, са своје стране, садржи пуно портфељских радова које је Филип завршио као фотограф, дизајнер, портпарол и писац. Такође су представљени на привлачан и савремен начин.

Да бисте ступили у контакт са Филипом, само дођите до одговарајућег одељка за контакте. Овде можете попунити онлине образац или употребити е-пошту за комуникацију са стручњаком и одредити / разговарати о вашим пројектним захтевима и спецификацијама.

7. Анцхал Гоиал

Анцхал Гоиал

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Анцхал Гоиал је портфељ веб локације филмаша, писца, режисера и фотографа Анцхала Гоиала, чије се сфере интересовања усредсређују на снимање „малих кришки живота“. Управо тако он описује свој креативни фокус и представља га циљаној публици. Аутор је већ сачинио домет висококвалитетних дела, који садрже филмове и фотографије. Представља се у формату портфолија директно на веб локацији.

Када први пут дођете на почетну страницу портфеља, овде нећете наћи ниједан одељак или садржај – ништа осим целог екрана презентације фотографија које припадају Анцхалу. То је најбољи приказ његове креативности и професионалног талента који говори гласније од више десетина речи. Ако и даље имате намеру да сазнате више о фотографу или прегледате његове друге радове, а затим идите ахд да бисте прегледали одељке доступне у скочном менију који се налази у десном делу екрана.

Изборник портфеља састоји се од неколико одјељака на основу теме филмова / фотографија које су укључене. То су филмови, путовања, људи и природа. Поред тога, корисници могу да прегледају страницу Абоут Ме како би открили више чињеница о фотографу и његовој креативности. Постоји и прилика да ступите у контакт са аутором попуњавањем мрежног контакт обрасца који је доступан на дну странице овде. То је лако, практично и брзо. Укратко, пројекат је успешан и импресиван узорак веб странице веб локације ИМ Цреатор!

Суштина

ИМ Цреатор је вишенаменски све-у-један уради сам радилиште веб локација, што омогућава развој и управљање различитим врстама пројеката за комерцијалну и комерцијалну употребу. Платформа је поносна на милионе веб локација које су покренуте са њом, јер свака од њих одликује изузетан и персонализован дизајн који не компромитује високе функционалности.

Градитељ веб страница ужива највећу популарност код уметника, креативаца, фотографа, дизајнера, стилиста, модела, стилиста, филмских стваралаца, продуцента и других корисника, којима требају професионални веб сајтови да покажу своје радове и талент. За ове кориснике, као и за непрофитне и студенте, систем је потпуно бесплатан без икаквих ограничења функционалности. У исто време, ИМ Цреатор је прилично леп избор за предузетнике, који ће користити услугу за развој пословних веб локација. Узорци пројеката прегледаних у чланку најбољи су доказ његове универзалне природе, интуитивног приступа веб дизајну и свестраности опција прилагођавања укључених у сет алата.

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me