Најбољи примери Вик Портфолио

Примери Вик портфеља

Вик издвојио се као градитељ веб страница у једном креирати професионалне и потпуно представљене пројекте. Портфоли нису изузетак. Платформа може много тога да понуди корисницима који имају намеру да своје пројекте представе циљној публици и да покажу своја уметничка дела. Одлично делује за развој пројеката за уметнике, фотографе, модели и других креативних професија.

Градитељ веб страница нуди широк избор шаблона портфеља, алате за прилагођавање дизајна високог квалитета, неколико опција за уређивање, као и маркетиншке и промотивне алате како би се истакли из гомиле. Портфоли изграђени с Вик-ом изгледају поуздано и опуштено, што дефинитивно привлачи пажњу потенцијалних клијената.

Одабрали смо неколико примера портфолиа са Вик-а да бисте видели како изгледају прави ДИИ веб сајтови. Будите инспирисани и надахните друге!

1. Витановски Арт

Витановски Арт

Најбољи градитељи веб страница са портфељем

Витановски Арт је врло необичан и оригиналан Виков портфељ Томаша Витановског – кипара, који ствара јединствене уметничке комаде из бескорисних делова мотора, ланаца и других зупчаника. Његова дела су заиста невероватна јер комбинују ауторову страст према „мото“ животу и уметности. Дођите само до одељка Скулптуре да бисте их погледали и уверили се да су заиста изванредни!

Желите ли сазнати како настају ови невероватни комади? Тада ће вам информације које су доступне у менију „Како се родити“ сигурно бити од великог интереса! Дизајн веб странице је изведен у црно-белој палети боја са сликама високе резолуције које стоје на позадини. Ова веб страница вреди пажње свих који су заинтересовани за јединствене креативне идеје!

2. Блаке МцФарланд

Блаке МцФарланд

Најбољи градитељи веб страница са портфељем

Блаке МцФарланд је портфељ Блакеа МцФарланда који је прави мајстор свог рада. Његов талент да комбинује ствари које изгледају неспојиво не може али импресионира све који имају срећу да погледају ауторову колекцију. Блаке првенствено користи рециклиране гуме за стварање животних скулптура животиња / људи, али ствара и прелепе слике.

Сва ауторска дела представљена су у одговарајућим одељцима веб страница, као и у категорији За продају. Најбољи узорци портфолија и видео-снимци процеса стварања скулптуре доступни су на почетној страници, што изазива интересовање корисника и подстиче жељу за прегледавањем веб странице.

3. Росс Лонг Пхотограпхи

Росс Лонг Пхотограпхи

Најбољи градитељи веб страница са портфељем

Росс Лонг Пхотограпхи је портфељ фотографа из Сиднеја, који се фокусира на фотографије пејзажа, авантура и стила живота. Веб страница представља галерију његових најбољих радова и принтова који се нуде на продају. Квалитет и професионалност ових радова импресионирају све који их виде. Да бисте створили бољи утисак и истакли засићеност сваке слике, фотографије се објављују на белој позадини веб странице.

Најбоље фотографије пуне величине чине структуру почетне странице и поздрављају посетиоце да прегледају галерију. Овде је и видео који открива лепоту локације у којој Росс живи. Приступ налогу на друштвеним мрежама и контакт информације доступни су на веб локацији као и да пруже најцрњеније информације о аутору.

4. Марк МцНеилл Пхотограпхи

Марк МцНеилл Пхотограпхи

Најбољи градитељи веб страница са портфељем

Марк МцНеилл Пхотограпхи је импресиван и информативан портфељ Марка МцНеилла – талентованог пејзажног фотографа, који живи у Уједињеном Краљевству. На вебсајту се налази све што корисник мора пронаћи што је више могуће о фотографу и његовој креативности. Допадљив клизач слике у пуној величини на коме се налазе најзначајније ауторове фотографије, блог повезан са портфељем, одељења Арт Схопа и потписиване штампе на којима можете купити фотографије доприносе функционалности и информативној вредности веб локације..

Маркови фанови и клијенти такође имају прилику да се пријаве на његов лични ИоуТубе канал без напуштања веб странице. Функција Ливе Цхат омогућена Вик Манагемент Солутионс омогућава интеракцију са фотографом и навођење информација које вас занимају.

5. Леки Цорн

Леки Цорн

Најбољи градитељи веб страница са портфељем

Између управљања креативним тимовима, осмишљавања различитих кампања и писања сценарија, Леки Цорн је пронашла времена за стварање овог лепотца Леки Цорн портфолио. Одличан пример добро дизајнираног портфеља који показује бројне пројекте на којима је радила. Једноставно, али ефикасно.

Веб локација у почетку привлачи пажњу корисника светлом и помало неочекиваном комбинацијом боја. Сајт на први поглед делује прилично једноставно, али укључује бројне елементе дизајна који пажњу посетиоца усмеравају на ауторове поруке. Сам портфељ такође се истиче у гомили због задивљујућих видео презентација, слика и детаљног описа сваког дела.

За оне који су заинтересовани за портфељ и желе да ступе у контакт са власницима веб странице, одељак „Контакт“ доступан је на почетној страници. Постоји и могућност да преузмете животопис аутора у случају потребе. Ово је несумњиво приметна корист за послодавце који траже веште и креативне људе.

6. Патрицк Тхомас Парнелл

Патрицк Тхомас Парнелл

Најбољи градитељи веб страница са портфељем

Патрицк Тхомас Парнелл је илустраторски пројекат који припада Патрицк Тхомас Парнеллу, са седиштем у Сарасоти, ФЛ. Овај инспиративни портфељ одражава његову страст према стрипу и илустрацији. Ова добро структуирана веб страница пружиће вам осећај ауторовог сјајног дела.

Веб локација је сјајан узорак портфеља креиран на основу Вик платформе. Главни дизајнерски елемент који од самог почетка привлачи пажњу сваког корисника је позадина, која укључује ауторска дела мешана на сасвим необичан начин.

Ако вас занимају додатне информације о власнику веб странице и његовим делима, постоји импресиван главни мени, који се састоји од 8 тачака. Изузетан и изванредан пример сајта за портфељ који је дефинитивно вредан пажње!

7. Степхен Пецк

Степхен Пецк

Најбољи градитељи веб страница са портфељем

Степхен Пецк је веб пројекат, заснован на истом предлошку као и Патрицк. Али изгледа потпуно другачије. Волимо висококвалитетну позадинску слику на целој слици са стварним пројектом довршеним у Мајамију и употребу комплементарних боја.

Једини поглед на веб страницу даје кориснику представу о његовој концепцији. Детаљније информације доступне су у менију који се налази на врху почетне странице. Мени се састоји од 7 делова, укључујући „Почетна“, „О томе“, „Изграђено“, „Пејзаж“, „Концептуално“, „Награде / публикације“ и „Контакт“.

Сваки одељак фокусира се на одређени аспект ауторовог стваралачког дела и пружа узорке помоћу погодне клизачке опције. То чини поступак прегледавања веб страница забавним и разумљивим. Ове карактеристике су више него довољне за закључак да је веб локација успешан узорак портфеља креиран с Вик-ом.

8. Ессентиа Продуцтионс

Ессентиа Продуцтионс

Најбољи градитељи веб страница са портфељем

Ессентиа Продуцтионс садржи почетну страницу која се дуго креће и која одмах привлачи вашу пажњу и води вас од једног до другог елемента чинећи доживљавање њиховог садржаја угодним искуством. Почетна страница служи као страница добродошлице, о нама, па чак и галерија.

Оно што највише волимо на овој веб страници је дизајнерска пажљива пажња према детаљима. Проверите како су форматирали образац за повратне информације. Посебну пажњу треба посветити начину на који се организују фото и видео галерије.

Сваки корисник добија прилику да погледа узорке радова власника веб локације како би уочио њихове заслуге и ниво професионализма који помаже у оживљавању било које приче. Овај веб сајт развијен на Вик платформи заслужује признање и пажњу корисника који траже врхунска решења за видео, фотографије и веб..

9. Карлие Клосс

Карлие Клосс

Најбољи градитељи веб страница са портфељем

Карлие Клосс је портфељ који припада Карлие Клосс – супермодел и предузетник. Ово је складна комбинација промо веб странице и портфеља, откривајући све потребне информације о аутору.

Дизајн и изглед веб странице оно је што привлачи пажњу корисника већ од првих секунди посете. Лако се померате према доле и прегледате веб страницу да бисте прегледали информације о Карлие и неким њеним најуспешнијим радовима. Они који су заинтересовани да погледају цео портфељ, могу му приступити директно са почетне странице.

Шарене фотографије се ефектно истичу на белој позадини веб странице. Скривени мени не одвлачи корисника од садржаја веб странице, док су тастери друштвене мреже јасно видљиви у десном делу почетне странице. Веб локација је један од најистакнутијих узорака портфолија креираних помоћу Вик-а.

10. Мистиц Магиц

Мистиц Магиц

Најбољи градитељи веб страница са портфељем

Мистиц Магиц је добро осмишљен портфељ који одражава страст Асхлеи Пеарце за истраживање живописних и живописних концепата, а све се то одвија на јаркој позадини. Власник веб странице је уметник из Велике Британије који дизајнира и ствара маскаре, маске за главу, одећу за венчање и одећу.

Мистикуе Магиц проналази хармоничну равнотежу између естетике и функционалности. На почетној страници налазе се клизач, прегледи купаца и импресиван Истакнут у одељку који одмах даје кредибилитет својим препознатљивим логотипима, укључујући Вогуе, Стрицтли Цоме Данцинг и Сцхон !, између осталих.

Веб локација пружа корисницима више начина да прате компанију: посетиоци се могу пријавити на Магиц-ов билтен или их пратити на Фацебоок-у, Твиттер-у, Гоогле+-у, Пинтерест-у или ИоуТубе-у.

Били смо изненађени када смо видели да је блог Мистикуе Магиц-а објављен на Блоггер-у. Вероватно је компанија прво креирала овај блог, а затим изградила веб локацију са пуним карактеристикама. Вик има пристојан интернетски систем за блогање који по нашем мишљењу није инфериорнији од онога што Блоггер нуди. Можда желите да проверите наша колекција блогова заснованих на Вик-у.

Између стварања својих уметничких дела и вођења блога, Асхлеи је пронашла време да дода веб локацију продавнице на своју веб локацију. У ствари, постоје два начина за куповину од Мистикуе Магиц-а: преко веб локације помоћу Вик-овог механизма за трговину или кликом на Етси банер на почетној страници који ће вас одвести у продавницу Етси уметника.

11. Јулиа Кодл Арт

Јулиа Кодл Арт

Најбољи градитељи веб страница са портфељем

Јулиа Кодл Арт је пројекат који припада Јулиа Кодл, уметници са седиштем у Калифорнији, која је користила Вик за креирање интернет портфеља који одражава не само њене вештине и таленте, већ и њену личност. Јулиа има супермоћ да ухвати природу у својим акварелним сликама.

Дизајн веб странице је минималистички, једноставан и истовремено веома елегантан. Клизач који демонстрира узорке Јулијиних дела у супротности је са белом позадином почетне странице и доприноси бољем разумевању њеног посла.

Ова веб локација поседује блог личног власника и уграђени Етси Схоп у коме нећете имати само прилику да купите неко ремек дело које је насликао власник веб локације, већ ћете прегледати и ауторову биографију и критике купаца.

Одељак „Контакт“ нуди неколико веза до друштвених налога уметника ради поједностављења процеса комуникације. Ово је само неколико функција због којих се веб локација овог портфеља истиче у маси!

12. Венди Ју

Венди Ју

Најбољи градитељи веб страница са портфељем

Венди Ју дефинитивно ће задивити све оне који имају страст према јединственим и изванредним пројектима. Ово је портфељ који припада Венди Ју, графички дизајнер, који се бави брендирањем и дигиталним дизајнерским пројектима.

Од првих секунди проведених на веб локацији не можете имати жељу да прегледате остатак његових страница. То се дешава због анимираних елемената графичког дизајна, на које је могуће кликнути и померати се кликом миша. То је веома занимљив дизајн, што је најбољи доказ Вендијеве професионалности. Да бисте погледали његове најбоље пројекте, само дођите до странице и прегледајте галерију. Овде је доступан и одељак „Контакти“, као и тастери друштвених мрежа који вам омогућавају да пратите вести и ажурирања аутора. То је несумњиво један од најбољих узорака портфеља лансираних с Вик-ом!

13. Цхристина Ванесса

Цхристина Ванесса

Најбољи градитељи веб страница са портфељем

Цхристина Ванесса је професионални портфељ који припада Цхристини Ванесса Греифенстеи – визуелном комуникатору, креативном продуценту и графичком дизајнеру. Овде ћете наићи на најбоље пројекте које је ауторка креирала као и детаље њене биографије и развоја каријере.

Када дођете на почетну страницу, овде нећете наћи ниједан текст, али вашу пажњу и даље ће привући позадина видео записа на целом екрану. То ће одмах изазвати намеру да се активира дугме Екплоре за преусмеравање на друге странице веб локација. Радећи то, добићете приступ пројектима које је створила Цхристина. Они се приказују на страници Екплоре на прилично необичан начин, док страница Абоут открива приоритете и циљеве аутора. Овде се налазе и тастери за друштвени налог, као и контакт образац за контакт са дизајнером.

14. Цосмотиц Пхотограпхи

Цосмотиц Пхотограпхи

Најбољи градитељи веб страница са портфељем

Цосмотиц Пхотограпхи је портфељ у власништву и којим управља Оливер Граф. Обожава урбану фотографију, али воли да слика и људе. Оливер верује да импресивне фотографије откривају импресивне приче и да је то оно што фотографију чини његовом страшћу.

Свеукупни дизајн веб страница апсолутно је дошао до главног фокуса и импликације пројекта. Обилује разнобојним и црно-белим фотографијама људи снимљених у различитим ситуацијама. Они демонстрирају ауторову професионалност и стручност. Да бисте погледали остатак Оливерових пројеката, требало би да прегледате мени, где ћете наићи на мноштво његових дела. Постоји и прилика да купите неке од његових штампаних фото-књига доступних за продају у одељку Продавница. Веб локација је креирана на немачком језику, што може отежати претрагу корисницима који говоре друге језике. Међутим, ауторска дела овде говоре боље од речи.

15. Хилари О’Леари

Хилари О’Леари

Најбољи градитељи веб страница са портфељем

Хилари О’Леари је лични портфељ Хилари О´Леари – професионалног фотографа са вишегодишњим искуством, који се бави фотографијама дивљих животиња и копитара. У својој колекцији има много радова и пројеката – оне које би волела да представи у свом портфељу.

Ако сте љубитељ дивљих животиња, сигурно ћете бити задивљени квалитетом фотографија у које портфолију спада. Ове фотографије изгледају толико природно и реално, снимљене из различитих углова да је немогуће скинути поглед са њих. Наићи ћете на живописне и црно-беле фотографије и галеријске презентације животиња у њиховом природном окружењу које изгледају заиста симпатично. Ако је потребно, неке од ових фотографија можете купити на мрежи, додајући их у интегрисану корпу за куповину. То је један од најистакнутијих састојака овог портфолија заснованог на Вик-у, који долази са функцијом е-трговине.

Суштина

Стварање успешног портфеља је лакше него што мислите! Све што требате је одабрати алатку за прављење сајта без кода која ће вам омогућити да се фокусирате на визуелну страну ствари, а не на техничке карактеристике.

Нека буду једноставне, једноставне за навигацију, креативне и не заборавите да интегришете неке од значајки веб дизајна у тренду; гурните свој најбољи садржај напријед и олакшајте потенцијалним клијентима да вас контактирају. То је то!

Да ли си ти Вик корисник? Затим поделите са нама своје искуство!

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me