Најбољи примери веб портфеља

Примери портфолиа Веебли


Веебли – покреће око 50 милиона веб локација широм свијета. Градитељ веб страница познат је по својој погодности повуци и спусти едитор, једноставност употребе, модел „кутије“ и интуитиван процес израде веба, који ће удовољити потребама искусних корисника и новака.

Веебли се може користити за израду различитих типова веб страница. Портфоли нису изузетак. Градитељ веб страница је лепо решење за све који имају идеју створите и управљајте запањујућим веб локацијама за личну или пословну употребу.

Ако још увијек сумњате у разумност кориштења Веебли-а као алата за изградњу портфеља, изабрали смо 10 најбољих узорака таквих пројеката како бисмо открили приступ који систем примјењује у процесу израде веб страница. Колико је Веебли добар када је реч о стварању портфеља? Да ли то може испунити ваше грађевинске потребе и очекивања? Надамо се да ће вас ови узорци веб страница портфеља надахнути и доказати да је Веебли пристојно рјешење за веб објављивање.

1. Бренд иД

Бренд иД

Најбољи градитељи веб страница са портфељем

Ефикасан развој марке је обавезан за било који посао. Ово је место где Бренд иД биће од велике помоћи. Ово је веб локација агенције са седиштем у Мелбоурну која се бави развојем и промоцијом идентитета бренда. Поред пружања детаљних информација о услугама и главној мисији компаније, веб локација омогућава приступ њиховом богатом портфељу, који садржи креативне идеје и студије случаја.

Можете погледати фазе процеса развоја бранда да бисте знали шта можете очекивати од компаније. Да бисте ступили у контакт са представницима компаније, можете да употребите контакт детаље или попуните онлине образац доступан на веб локацији како бисте уштедјели труд и време..

2. СФ Баи Ареа Графички дизајн

Најбољи примери веб портфеља

Најбољи градитељи веб страница са портфељем

СФ Баи Ареа Графички дизајн је агенција за графички дизајн позната као Алцхеми. Агенција се фокусира на брендирање, графику, веб дизајн, принт / УИ и социјални маркетинг. Веб локација студија покрива широк спектар нијанси повезаних са перформансама компаније. Ово је право одредиште за клијенте, који ће изабрати професионалну агенцију са којом ће радити, али не могу да одлуче о најбољој опцији.

Прегледавајући веб страницу наићи ћете на податке о компанији, прегледе купаца и, наравно, леп портфељ са студијама случајева на које је компанија поносна. Такође можете погледати листу клијената са којима је агенција радила. Такође је могуће контактирати компанију попуњавањем мрежног контакт обрасца, наводећи нишу која вас занима.

3. Венди Харроп Евентс

Венди Харроп Евентс

Најбољи градитељи веб страница са портфељем

Када је ријеч о портфељима, велике слике дају снажне изјаве. Венди Харроп Евентс користи „херо хеадер“ (фотографију на целом екрану) са логотипом и навигацијом на врху веб странице. Слика коју Венди користи јасно говори посетиоцима њене веб локације какве услуге нуди. Имајте на уму ефикасност употребе контраста тамног текста и логотипа са светлим бојама на фотографији.

Дакле, ако живите у Бостону и планирате брак, храбро можете да искористите Венди Харроп Евентс као услугу. Успут, на нашој веб локацији има пуно примјера организираних дана вјенчања.

4. Пикел Цхроме Пхото Тоурс

Пикел Цхроме Пхото Тоурс

Најбољи градитељи веб страница са портфељем

Пикел Цхроме Пхото Тоурс је лични пројекат Јереми Воодхоусе-а. Јеремијеве награђиване фотографије појавиле су се у штампању широм света. На почетној страници веб локације Јереми је слика пуног екрана са великим белим типом, који одмах привлачи вашу пажњу. Тип се и даље лако чита чак и на лаким деловима слике, захваљујући величини. Веб локација садржи много атрактивног садржаја који је представљен на непристојан начин.

Оно што разочара – је да таква заиста цоол веб страница има ажурирање блога од августа 2015. Аутор аутора би требао пажљивије надгледати свој блог. И по мом мишљењу, најмање 2-3 туре морају бити представљене на главној страници као предлог да их купите.

5. Фотографија безвременска

Фотографија безвременска

Најбољи градитељи веб страница са портфељем

Дизајн Фотографија безвременска је крајње једноставно, али то га чини тако једноставним за навигацију и пријатним за очи. Уз једноставан мени, Мартина Хохњец – власница сајта – приказује своје најбоље фотографске радове и наручује производе везане за венчање. Једна од најефикаснијих функција сајта је клизач фотографија доступан на почетној страници. Долази са опцијом Паусе која олакшава сваком кориснику да детаљно види сваку фотографију и процени професионалност фотографа.

Овде можете пронаћи не само портфељ фотографа, већ и блог који је у току, као и детаљна ФАК шта треба да радите ако желите да сарађујете са Мартином. Још једна добра идеја за ову веб страницу је дугме „Провери моју доступност“.

Одељак за контакт укључује интернетски образац, где корисник треба да наведе врсту фото сесије која му је потребна. То говори у прилог веродостојности фотографа, који сваком клијенту жели да пружи најбоље фотографско искуство икада!

6. Бенк

Бенк

Најбољи градитељи веб страница са портфељем

Следеће је Бенк, портфељ који је створио уметник, илустратор и аниматор са седиштем у Мелбоурну. Заиста волим креативно коришћење клизача и видеа: они задржавају посетиоца и одмах приказују Бенкове најбоље уметнине.

Искрено, ова веб страница изгледа помало једноставно, било би лепо направити бар кратке описе слика аутора. Али дугме „Купи“ је на свом месту – на првом екрану, као што и мора да буде.

Ауторски портфељ паметно је подељен у категорије на основу године њиховог настанка како би демонстрирао професионални напредак уметника. Илустрације позициониране на свјетло љубичастој позадини веб странице, мајсторски приказују међусобне односе природе, човјечанства и технологије – подручја која ће бити међусобно повезана током живота. Одличан посао, Бенк!

7. Магнолиа Висуал Артс

Магнолиа Висуал Артс

Најбољи градитељи веб страница са портфељем

Магнолиа Висуал Артс је пројекат који је креирала Магдалена Бискуп, још једна фотографкиња. Веб локација износи најбоље слике у лепом, професионалном формату. Чист и уредан дизајн помаже посетиоцима да се усредсреде на уметничка дела, уместо да скрену пажњу на непотребне елементе веб странице. То је оно што чини једноставност дизајна и минималистичке идеје кључ за успех овог веб сајта који је креиран са Веебли-ом!

Међутим, доњи мени је готово невидљив. На први поглед помислио сам да се ради о опису фотографије. Стил фонта малих димензија треба да буде већи и пожељно је да га поставите на врх. Ово ће усмерити пажњу посетилаца на оне категорије фотографија које их највише занимају, смањујући губитак времена и труда. У сваком случају, ово је прилично лепо дело које ће сигурно успети!

8. Кате Дитевиг-Моррис

Кате Дитевиг-Моррис

Најбољи градитељи веб страница са портфељем

Кате Дитевиг-Моррис је пројекат који припада инструктору за пословно комуницирање. Ово је место на коме Кате приказује свој преузети ЦВ, приказује сведочанства за студенте и предузећа и прича своју причу. Добро је структуиран и чист.

Чини се да је сваки елемент веб локације на свом месту и да посетиоцима пружи информације које су им потребне о инструктору и њеном раду. Почетна страница веб странице изведена је у суптилној сивој и црној схеми боја с великом ХД фотографијом инструктора и цитатом који је главна порука која открива суштину њеног рада.

Главни мени веб локације је једноставан и лаган за употребу. Са само 5 одељка ствара пријатан утисак и олакшава посетиоцу да прегледа веб страницу. Овако би коначно требало да изгледа пословна веб локација коју покреће Веебли!

9. Кико Пластиц

Кико Пластиц

Најбољи градитељи веб страница са портфељем

Кико Пластиц је портфолио веб локације Кико Родригуез – професионалног графичког дизајнера и уметника, који живи и ради у Мајамију. Кико користи слике и илустрације као главни алат да одрази своје мисли и идеје. Своју мисију види у експериментисању са дигиталним и традиционалним техникама, креирањем динамичних и органских пројеката.

Веб локација није само вредан узорак укључен у Веебли колекцију, већ је и најпоузданији доказ Кикове професионалности и нишне стручности. Логично је структуриран и омогућава приступ потребном садржају подијељеном у неколико одјељака. Почетна страница, која је представљена као страница Пројект, омогућава прегледавање најпопуларнијих и најквалитетнијих радова дизајнера. Сваки рад садржи опис који омогућава корисницима да разумеју главну поруку аутора. Страница Абоут доноси информације о Кику, његовој креативности и личној визији стварности откривене у његовим делима. На крају, постоји прилика да се одлучите за неке од најбољих радова дизајнера у одговарајућем одељку Продавнице. Ово је лако, брзо и практично.

10. Прикључак & Плаи Десигн

Плуг & Плаи дизајн

Најбољи градитељи веб страница са портфељем

Прикључак & Плаи Десигн је агенција за развој веба која се налази у Лондону и Сурреиу. Усредсређени су на пружање широког спектра услуга веб дизајна који су посебно прилагођени потребама њихових купаца. Сви пројекти на којима раде имају висок ниво креативности, креативно размишљање и иновативан приступ.

Да бисте стекли представу о нивоу стручности и професионалности агенције, прво би требало да започнете с прегледавањем њене веб странице. Почетна страница ће вас импресионирати најпопуларнијим пројектима које су завршили. Дођите до странице да бисте погледали њихове описе као и остале информације у вези са агенцијом (своју мисију, услуге, каријерне могућности, контакте). Ако желите да приступите другим страницама, дођите до скривеног менија који се налази у углу почетне странице. Тако ћете моћи да видите и друге радове које је завршила агенција, а који су подељени у категорије на основу њиховог нишног фокуса. Ово је прилично симпатичан и у потпуности представљен узорак веб локација са сједиштем у Вееблиу.

Суштина

Горе приказани примери најбољи су доказ чињенице да је креирање портфељ веб локације са Веебли дефинитивно је паметна идеја која ће резултирати повећаном базом корисника и пристојним изгледом ваше колекције слика! покушајте сами да направите такву врсту веб странице са Веебли-ом. И не брините ако вас произвођач веб страница разочара временом – лако можете премјестите Веебли страницу у ВордПресс или било који други ЦМС или он-лине градитељ. Услуга вам омогућава да направите и преузмете комплетну копију веб локације, укључујући садржај и стилски дизајн.

Да ли сте корисник Веебли-а? Поделите са нама своје искуство и покажите колико је савршена веб локација Веебли!

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map