Најбољи примери веб локација уКит

Примери веб локација уКит

уКит – је моћан драг-анд-дроп буилдер веб локација, која је створена с обзиром на пословни фокус. Платформа се користи за покретање и управљање пројектима малих предузећа, али такође одлично функционира за развој других типова веб локација.

Један од неспорних врхунаца произвођача веб локација је његов импресивна једноставност употребе и интуитиван приступ веб дизајну. уКит не захтева свест о кодирању или прелиминарну позадину веб дизајна. Ово чини услугу савршеним решењем за првашиће, који никада раније нису имали искуство веб дизајна. Исто тако, систем могу ефикасно користити искусни веб програмери, који намеравају да покрену пројекте за своје клијенте, не сметајући се сложеним нијансама веб дизајна..

Желите да погледате најбоље узорке пројеката насталих помоћу уКит-а? Данас вам доносимо колекцију правих веб локација креираних помоћу овог платформу за креирање сајта без кода. Хајде да видимо да ли је могуће покренути веб локацију која генерише олове без писања једне линије кода.

1. Спринт Цицле

Спринт Цицле

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Спринт Цицле је продавница бицикала са пуном услугом, која нуди богат асортиман производа, додатака, делова за бицикле, бицикла, као и услуга поправка и подешавања. Власник и менаџер продавнице, Маријана, има више од 45 година искуства у бициклистичкој заједници.

Веб локација поседује интуитивну навигацију која омогућава приступ најважнијим одељцима менија, а то су О, Услуге, Брендови, Фуји бицикли, СЕ бицикли, тренирање и контакт. Клизач фотографија доступан на почетној страници олакшава осећај опште атмосфере веб странице због тематских фотографија. Можете се придружити групама веб продавнице на друштвеним мрежама, осјетити образац за контакт и сазнати детаље о физичким локацијама веб локације директно на веб локацији. Ово је веома згодно и штеди време.

2. Цомфорт Дентал СПА

Цомфорт Дентал СПА

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Цомфорт Дентал СПА је стоматолошка клиника, која своју мисију види у пружању максималног нивоа комфора и опуштености. Веб локација се у потпуности налази до главне нишне специјализације, нудећи експлицитне информације о клиници, услугама које нуди, информације за пацијенте који први пут долазе и податке за контакт. Ови се аспекти одражавају у одељцима менија веб локације који се налазе на врху почетне странице.

Рецензије редовних клијената и предности које га разликују од осталих стоматолошких ординација такођер су доступне на почетној страници. Да бисте ступили у контакт са тимом за корисничку подршку, можете испунити мрежни образац који се налази у подножју или користити контактне податке. Такође је могуће заказати састанак на мрежи у одговарајућем одељку веб локације. Леп узорак уКит веб локације.

3. Црацс

Црацс

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Црацс је центар укључен у истраживање примењених когнитивних наука. Они се фокусирају на развој напредних решења за мерење и побољшање когниције са циљем идентификације и откривања људског потенцијала. Веб страница је логично структурирана. Поседује једноставну навигацију јер су сви елементи и одсеци овде на својим местима. Док прегледавате веб локацију, наићи ћете на услуге које центар нуди, решења когнитивне науке и контакт податке.

На почетној страници долази клизач слике преко целог екрана, који садржи информације о центру и видео запису, где можете сазнати више о томе. Веб локација обилује тематским сликама и повезаним информацијама које вам помажу да пронађете одговоре на сва питања која бисте могли имати.

4. Транс Достава

Транс Достава

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Транс Достава је веб апликација која се користи за наручивање и доставу хране у Камеруну. Апликација је доступна за преузимање у Апп Сторе-у и на Гоогле Плаи-у. Цео процес наруџбе траје само неколико минута јер апликација осигурава врхунску мобилну технологију изграђену са фокусом на купца.

Да бисте сазнали више о апликацији, њеној главној мисији, могућностима преузимања и коришћења, посета веб локације Транс Деливери је корисна идеја. Док прегледавате почетну страницу, открит ћете основне информације о цијенама, опцијама испоруке, упутним програмима, рјешењима за корисничку подршку и другим вишеструким предностима апликације због којих се истичу међу мноштвом. Да бисте остали свјесни недавних ажурирања апликација и вијести, постоји прилика да се придружите рачунима у најпопуларнијим друштвеним мрежама, који се налазе у подножју веб странице. Уз то, могуће је читати нишне блоговске постове и тражити понуде за посао, уколико желите да се придружите тиму.

Заиста карактеристична карактеристика веб странице је њен одељак о играма. Овде сваки регистровани корисник има прилику да игра неку од предложених онлајн игара како би добио додатне бодове и бонусе за наредне налоге. То је оно што охрабрује кориснике за даље прегледавање и даје овој веб локацији са УКит-ом високу функционалност.

5. Мегабајт лекови

Мегабајт лекови

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Ако се суочите са проблемима с рачунаром или било којим другим уређајем, онда Мегабајт лекови је врхунска дестинација која вам може помоћи да пронађете решење које заиста делује! Компанија послује више од 15 година, пружајући изванредну корисничку услугу и помажући у поправљању многих врста уређаја.

Одељак О нама у менију веб страница пружаће вам детаљне информације, док ће одељак Услуге понудити листу опција којима можете да их користите када их користите. Када се вратите на почетну страницу веб локације, моћи ћете да прочитате прегледе купаца и затражите понуду за исти дан користећи контакт информације доступне на почетној страници.

6. Газ Цонсултинг ЛЛЦ

Газ Цонсултинг ЛЛЦ

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Газ Цонсултинг ЛЛЦ фокусира се на пружање алата и подршке дизајнирању машина које би могле бити од велике користи у индустрији композита, који главни нагласак ставља на процес пултрузије. Компанија је укључена у дизајнирање висококвалитетних машина и алата како би се максимизирала стабилност процеса и смањили захтеви за одржавање.

Веб локација компаније у складу је са њеном специјализацијом, пружа списак услуга, главне компаније, галерију производа и контакте који су доступни у одговарајућим одељцима менија. Ако желите да сазнате податке о компанији, ова веб локација ће сигурно бити користан алат!

7. РР Грејање и водовод

РР Грејање и водовод

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

РР Грејање и водовод је компанија за грејање и водовод са седиштем у Глазгову, која нуди широк спектар услуга у окружењу. Компанија је сјајна за замену и уградњу котла, водоводне услуге, испирање струје, инспекције сигурности газдинственог гаса, дизајн купатила и друге сродне услуге. Више о њима можете сазнати посетом одговарајућих одељка веб локација.

Велики клизач доступан на почетној страници пружиће вам квалитетне фотографије узорака дизајна за купатило како бисте лично могли да процените посао компаније. Желите да се пријавите за бесплатан цитат без обавезе или да резервишете састанак? То можете учинити тако да попуните интернетски образац или лично ступите у контакт са тимом за корисничку подршку компаније.

8. Кевер Цониерс Пхотограпхи

Кевер Цониерс Пхотограпхи

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Кевер Цониерс Пхотограпхи је живописан узорак квалитетног и привлачног портфеља. Припада Кевер Цониерс ИИИ – фотографу с дугогодишњим искуством, који има за циљ да своје радове представи корисницима и то успешно уради на веб локацији..

Ова веб страница садржи све елементе који су кључни за сваки портфељ. Нема ту ништа сувишно – сви елементи су на својим местима. Фотографије високог квалитета које се приказују на снежно белој позадини привлаче пажњу посетиоца од самог почетка. Сваку фотографију је могуће повећати да бисте видели детаље једноставним кликом на њу. Такође се налазе кратке информације о фотографу и додатак за повратни позив у доњем углу почетне странице, што је згодна опција за посетиоце који цене своје време.

Сам портфељ подељен је на тематске категорије, а постоје и посебне категорије са ценама и контактним подацима. Леп и информативан пример веб локације са портфолијом!

9. ЦДМ академија

ЦДМ академија

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

ЦДМ академија доказује да су градитељи сајтова као што је уКит одлична опција за некомерцијалне организације. Академија ЦДМ је међународна средња школа у држави Бенуе, Нигерија.

Веб страница нуди пуно корисних садржаја за потенцијалне и садашње студенте, као и њихове родитеље. Постоји одељак о наставном програму, документарни видео о школи, онлајн обрасци, информације о пријемном испиту итд.

Сајт је такође добро брендиран: има кохезивну схему боја која се подудара са логотипом и е-адресом Академије у домену веб локације – цдмсцхоолс@цдмацадеми.орг. Веб локација има више него довољно информација о академији. Једино што бих додао је неколико видео записа.

10. Бонние Гласс

Бонние Гласс

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Бонние Гласс је пројекат који припада Бонние Гласс-у, који ствара јединствене ручне одеће у којима се спаја невероватна свестраност текстура, боја и дизајна. Сви прекривачи које је створио дизајнер, који живи и ради у Канади, нису само јединствени, већ и удобни, квалитетни и привлачни. Сваки комад се шива појединачно, с обзиром на посебне параметре купца.

Да бисте погледали Бонние-ове колекције одеће, узмите времена да прегледате све странице веб локација. Овде ћете сазнати опште информације о дизајнеру, листу предстојећих емисија и догађаја, личне контакте и остале вредне информације. Посебну пажњу треба посветити оделцима Оригиналс анд Реинвентионс, који такође садрже подкатегорије на основу врста одеће која се тамо нуди.

Без обзира у којем ћете дијелу приступити наићи ћете на детаље с детаљима и детаљним сликама сву одјећу која се тамо нуди. Да бисте видели детаљне параметре сваког дела, можете да прегледате све фотографије да бисте видели његове посебне параметре. Још једна корисна карактеристика веб странице је доступност тестимонијала које су објавили претходни купци – а то је неопходно за овај тип пројеката!

11. Масажа Емме Гоодман

Масажа Емме Гоодман

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Емма је започела образовање масаже на Институту за масажну терапију Анн Арбор 2010. године, изучавајући шведску релаксацију, миофасцијално ослобађање, спортску масажу и неуро-мишићну терапију. Звучи као права ствар, вероватно је то разлог зашто Масажа Емме Гоодман је једноставна веб локација, али ефикасна.

Иако сваки елемент није ништа друго него једноставан, то није лоше. Веб страница је једноставна за употребу и све информације могу се добити одједном – контакт подаци, услуге и цене. Било би лепо, ипак, имати нешто што веб локацију чини личнијом, попут видеа или биографије масер.

12. Пацифиц Цоммерциал Брокерс

Пацифиц Цоммерциал Брокерс

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Пацифиц Цоммерциал Брокерс је агенција за некретнине која на једном месту пружа информације које кориснику могу бити потребне. Веб локација је логично структуирана и долази са интуитивним и лаким за навигацију интерфејсом.

Прво што привлачи пажњу корисника је велика слика куће са слоганом компаније на њој. Слоган преноси главну поруку веб странице, док слика и лого компаније изгледају контрастно на белој позадини. Нема потребе да тражите основне информације о компанији – само пређите доле и пронађите оно што вам треба.

Ако и даље желите да сазнате више, прегледајте одељке веб локације доступне у менију. Овде ћете пронаћи ценовну политику компаније, галерију, вести и информације о власницима. Све у свему, веб страница је једноставна, али функционална и прилагођена корисницима.

13. АМБ застакљивање

АМБ застакљивање

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

АМБ застакљивање послује скоро 10 година, неуморно је радио на стварању репутације на основу поштења, интегритета и корисничке услуге. А то нису празне речи, јер прво што видите су сведочења њихових купаца који деле своје искуство рада са АМБ Глазинг-ом.

Постоји велика разлика између професионалног приступа у изради веб страница и „ах, то ћеш урадити“. Лак за разумевање навигације, квалитетне слике, сваки детаљ на свом месту – то су одлике веб странице. Свиђају ми се њихове црне, беле и плаве боје, изгледају чврсто, али ипак довољно свеже.

14. Коцка

Коцка

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Коцка је једна од водећих компанија за 3Д штампање са седиштем у Либанону, која сваког клијента ставља у фокус посебне пажње. Оријентисана на развој дуготрајних веза, компанија нуди богат асортиман врхунских штампарских производа. Ту спадају штампачи, потрошни материјал, радионице и часови као и услуге одржавања, штампања и поправке.

Веб локација компаније не пружа само детаљне информације о понуђеним 3Д производима / услугама, већ омогућава посету и одељак продавнице и тамо дајете своју наруџбу. Ово је веома згодно за сваког корисника који има намеру да се одлучи за било коју од ових ставки. Сваки производ долази с детаљним описом, квалитетним сликама и спецификацијама које помажу корисницима у њиховом избору.

Иако веб локација Цубе није велика (овде су само одељења куће и продавнице), ово је више него довољно за пружање исцрпних информација о производима / услугама које корисници траже. Постоји и прилика да посетите налоге на друштвеним мрежама да бисте били свесни недавно ажурираних и вести компанија. То је још једна корисна опција коју овај пројекат заснован на уКит-у.

15. Девцлав Ецо Тоурс & Сафари

Ецо Тоурс & Сафарис Девцлав

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Девцлав Ецо Тоурс & Сафари специјализовано за организацију еколошки сигурних тура и Сафари излета у Јужну Африку. Компанија са седиштем у Ливингстону, Замбија, нуди широк спектар туристичких тура и специјалних пакета путовања како би се задовољиле различите потребе и посебне склоности. Због интегрисане функције е-трговине, можете резервисати обилазак у удобности свог дома путем веб странице.

Да бисте открили целокупан спектар услуга које агенција нуди и прегледали листу доступних тура, мораћете да прегледате све странице веб локација. То укључује дом, о нама, замбија туре, трансфере, пакете, смештај, резервацију / контактирајте нас итд. Ови одељци садрже исцрпне информације о процесу резервисања турнеје и решавању свих организационих питања. Посебну пажњу треба посветити доступности функције повратног позива и могућности да поруку оставите директно на веб локацији.

Што се тиче цјелокупног дизајна веб страница, он апсолутно долази до своје главне специјализације. Постоји више фотографија локација на које се може путовати, а које су снимили туристи или представници агенције. То додаје кредибилитет и професионалност компаније.

16. Ф.П. Колбе Гифт Сторе & Цафе

Ф.П. Колбе Гифт Сторе & Цафе

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

За све који изнад свега цијене удобност и квалитет, Ф.П. Колбе Гифт Сторе & Цафе нуди врхунски и ексклузивни прибор и поклоне за дом и врт. Место је такође познато по свом кафићу у коме се сви купци могу добро провести, уживајући у посебној атмосфери и јединственом дизајну.

Као породични посао, Ф.П Колбе се издваја из гомиле због свог јединственог приступа и индивидуалне пажње према сваком купцу. Врхунац мјеста је подјела свих доступних предмета на 11 соба које долазе са својим посебним дизајном и темом (Вртни декор, амерички намештај, божићна соба, фонтане на отвореном, зидни декор, соба за Ноћ вештица итд.). Детаљније информације о собама, производима и посебним кафе посластицама доступне су у главним одељцима веб страница, наиме Почетна, О нама, Производи и Мени. Да бисте сазнали контакте, пронађите заглавље / подножје веб локације или налоге друштвене мреже.

Цјелокупни дизајн веб странице изгледа једноставно, али импресивно. Када дођете на почетну страницу, видећете праву фотографију места као и задивљујућу галерију слика производа за које се можете одлучити, као и мени јела која можете наручити у њиховом кафеу. Погодно и прикладно решење за све!

17. УСБ налози

УСБ налози

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

УСБ налози нуди професионалне и проактивне рачуноводствене услуге прилагођене јединственим потребама клијента. Компанија има вишегодишње нишне експертизе, пружајући квалитетну и поуздану подршку и јединствене стратегије за ефикасан развој пословања.

Када дођете на веб страницу, његов дизајн, доступност категорија и детаљне нијансе евоцирају осећај поверења и посебну пословну веродостојност. Листа услуга које нуде налазе се директно на почетној страници, заједно са њиховим трошковима. Такође постоји квалитетан сликовни приказ који пружа низ рачуноводствених услуга којима се овде може користити. Врхунац почетне странице је тајмер одбројавања који приказује колико је времена остало до краја посебне понуде.

Док се крећете по страници видећете изјаве клијената, интегрисани Фацебоок феед, онлајн образац и дугмад на друштвеној мрежи. За одјељке Блог и корисне везе креирају се засебне веб странице. Ово чини претрагу потребних информација везаних уз компанију брзом, једноставном и погодном за сваког корисника.

18. Горилла Трацкинг Африца & Адвентуре Сафарис Уганда

Горилла Трацкинг Африца & Адвентуре Сафарис Уганда

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Горилла Трацкинг Африца & Адвентуре Сафарис Уганда свима пружа изузетно искуство путовања, вољни да уживају у пејзажима дивљих животиња и становницима локација из Уганде. Туристичка компанија са седиштем у Ентеббе-у види своју мисију у организовању различитих врста путовања у пуној услузи (повољне, умјерене и луксузне туре) за одрасле и децу.

Дизајн и функционалност њихових веб страница стварају пријатан утисак на потенцијалне туристе који су спремни да резервишу једну од понуђених тура. Нећете морати дуго да прегледавате пројекат – само погледајте клизач слике на целом екрану и представља услуге које туристичка компанија нуди. Сваки слајд долази са дугметом „Услуге“ који корисника преусмерава на одговарајућу страницу.

Веб локација такође садржи много корисних информација о врстама турнеје које се нуде, опште чињенице о њиховом раду, брзе везе до свих пакета, посебне мере и мере предострожности које корисници треба да буду упознати. Можете добити приступ контактима агенције, изјавама купаца, интегрисаним видео и сликовним галеријама. Имате ли неких питања? Тада сте добродошли да ступите у контакт са менаџерима агенција преко скочног Јивоцхат видгета који омогућава комуникацију у реалном времену. Ово је једно од најфункционалнијих и најинформативнијих веб страница које покрећу уКит!

19. Домс Теацхер

Домс Теацхер

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Домс Теацхер је лични веб пројекат у власништву и којим управља Доминиц Бриан Сан Јосе, који је по професији учитељ и има посебну жељу и позиве за писање, писање блогова, влоггинг и графички дизајн. “Тећи томе да инспиришеш пре него што истекнеш!” – то је мото Доминица који слиједи и стварно приказује укупну импликацију веб странице.

Овде, на веб локацији ћете наићи на импресивну разноликост информација. Погледајте само презентацију доступну на почетној страници и одаберите оно што вам се највише свиђа. Сваки слајд има интегрисани тастер који ће вас брзо преусмерити на одабрану страницу. Аутор веб странице нуди широк спектар услуга повезаних са активностима његовог наставника. Детаљне информације о свакој услузи доступне су у одговарајућем одељку, заједно с наплаћеним накнадама за њу. Више информација се налази на осталим страницама веб страница, а то су Блог, Рецензије књига, Истраживачки тренер, Вредности ЕД, Услуге, О нама и Контакт. Које год питање било које вас занима, овде ћете сигурно добити потребне чињенице.

20. Логан Продавница домаћих поклона

Логан Продавница домаћих поклона

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Логан Продавница домаћих поклона је најбоље одредиште за кориснике који траже ексклузивне и квалитетне додатке и производе за уређење дома. Који год кућни стил желите да креирате, сигурно ћете пронаћи најбоље предмете за креирање врхунског декора.

Веб страница изгледа прилично једноставно, а опет информативно. Обилује графиком и фотографијама високог квалитета производа који се нуде на продају. Галерија слика је заиста импресивна, садржи широк спектар намештаја, перзијски простирке, кухињски прибор и више поклона који су доступни по повољним ценама. Листа додатних услуга, заједно са њиховим трошковима и детаљним спецификацијама, такође је доступна на почетној страници.

Интегрисана функционалност е-трговине омогућава наручивање производа директно са веб локације. То је такође прилично лако, брзо и практично. Да бисте ступили у контакт са менаџерима веб продавница, можете испунити интегрисани образац за контакт на мрежи како бисте послали поруку и добили повратне информације у најкраћем могућем року.

Суштина

Са исправним ставом, уКит градитељ веб страница може бити незаменљив адут за било коју врсту посла. Морате се потрудити да његову навигацију претворите у тоталну катастрофу. Осим тога, цене су врло приступачне.

Нисте ограничени темама и пословним нишама за своју веб локацију. Лек? Што да не?! Грађевински сектор? Просто као пасуљ. Јога или Интернет продавница? Сматрајте то учињено! Веб странице са сличним блоговима су једини изузетак код платформе – значајка блогања је доступна, али не могу рећи да је веома погодна за блог са пуним значајкама. Све у свему, уКит је једно од најбољих решења на тржишту, највише због своје свестраности.

Креирајте веб страницу бесплатно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me