Најбољи примери веб локација Адобе Мусе

Примери веб локација Адобе Мусе


Адобе Мусе – несумњиво је један од најбољих оффлине платформе, која је посебно развијена како би удовољила потребама веб дизајнера, који имају за циљ стварање оригиналних ремек-дјела. Иако софтвер подразумијева свјесност одређених графичких вјештина, кориштење је и разумијевање још увијек једноставно.

Невероватни скуп функција и опција омогућава познавачима веб дизајнера развој веб локација без коришћења помоћ веб програмера. Ово је идеално средство за израду статичних и информативних веб локација, чија је мисија да удари кориснике својим дизајном.

Да ли сте узбуђени када погледате примере веб локација креираних помоћу Адобе Мусе? То је управо оно што ћемо сада радити! Испод су наведени најбољи узорци пројеката који су развијени на бази ове платформе.

Важна напомена: Адобе је укинуо подршку Адобе Мусе од 26. марта 2018., али и даље га можете користити Адобе Дреамвеавер или Адобе Портфолио за креирање инспирисаних веб пројеката.

1. Сеа Исланд Медиа

Сеа Исланд Медиа

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Један поглед на Сеа Исланд Медиа ствара утисак професионалности и веродостојности. Ово је веб локација креативног маркетинга која ради на развоју пројеката врхунског медијског садржаја, укључујући фотографије и видео записе. Веб локација изгледа пристојно и привлачно – сви потребни елементи су на својим местима. На почетној страници налазе се главна подручја специјализације студија, висококвалитетни снимци као и одељак Последње вести.

Такође постоји висококвалитетни портфељ пројеката креираних у студију. Блог је доступан и овде како би се пружили информативни постови у вези са нишом које би корисници могли да занимају. Могуће је ступити у контакт са стручњацима помоћу контакт података који су доступни у одељку „Контакти“ или преко дугмета друштвених медија доступних на веб локацији.

2. Обука паса за усамљене ловце

Обука паса за усамљене ловце

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

За све који имају намеру да тренирају свог пса, Обука паса за усамљене ловце је сјајно место за почетак. Ово је веб локација Елеанор Пост – стручњака за обуку паса – која нуди разноврсне програме за избор. Избор би требао бити заснован на пасмини пса, као и на резултатима за које очекујете да ће вам помоћи. Помицањем по почетној страници можете пронаћи корисне информације о псима с којима Елеанор ради, услугама које нуди у сваком конкретном случају и врстама програма тренирања које можете изабрати.

Имате ли још каквих питања? Или можда желите да ступите у контакт са тренером? Затим користите опцију Контакт која је доступна на дну почетне странице као и у одговарајућем одељку менија.

3. Унион кухиња

Унион кухиња

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Унион кухиња је веб локација која представља препознатљиву мрежу ресторана. Основан 2010. године, бренд тренутно има 10 локација у различитим градовима широм земље. Купци цене све локације. Они могу уживати у домаћој кухињи коју представљају облози сезонских салата, бургери, пице и друго. Све је то захваљујући висококвалитетној услузи, разноврсним локалним специјалитетима и чврстом мрежном представом која је успостављена уз помоћ Адобе Мусе веб странице.

Оснивач пројекта Паул Миллер има огромно искуство рада као предузетник и рестауратор. Међутим, он је био нов у технологијама за изградњу веб страница. Адобе Мусе помогао је свом тиму да направи потпуно функционалан веб сајт ресторана са упечатљивим сликама специјалитета, наменским одељком менија са намирницама подељеним у категорије, контактним подацима и блоком локације. Као резултат, овде имамо пример професионалног сајта за послуживање хране који функционише.

4. Орсхелн Индустриес

Орсхелн Индустриес

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Орсхелн Индустриес је група компанија које су специјализоване за различите области. Предузеће се може похвалити богатом историјом која је започета 1917. Браћа Ед и Виллиам Орсцхелн основали су компанију која послује данас и још увек је породично предузеће. Група представља неколико одвојених грана и одељења која се баве бродским РВ и производњом тркачких производа. Неке од породичних компанија Орсхен испоручују производе за дом и пољопривреду највећим малопродајама широм земље, док друге пружају управљање имовином и друге услуге.

Тешко је развити веб страницу за групу компанија. Морате размотрити све филијале и одвојена одељења на једној локацији. Адобе Мусе је урадио добру ствар када је у посебан одељак насељавао неколико различитих компанија из породице Орсхелн. Веб локација изгледа прилично једноставно, али истовремено и функционално.

5. Наполи’с

Наполи'с

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Наполи’с је мали ланац ресторана који се налази у Западној Вирџинији. Компанија поседује неколико места за ручавање поред богатог јеловника. Основан 1966. године, бренд послужује висококвалитетне оброке повезане са италијанском кухињом. Посетиоци ће пробати све, од тестенине и чисте напуљске пице до сендвича, салата и напитака. Поред ресторанских места, компанија нуди и услугу доставе хране. Дакле, веб локација је требало да истакне оба специјалитета са менија поред функционалне странице квалитета.

Интернет мени изгледа професионално иако помало застарело. С друге стране, купци могу видети оброк који нуде као и цену и друге детаље, укључујући састојке. Свака картица производа има могућност додавања у кошарицу која је већ интегрисана у веб локацију, док процес одјаве изгледа прилично брзо захваљујући уграђеној функцији е-трговине..

6. Ремонт рачунара

Ремонт рачунара

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Ремонт рачунара је добар пример како корисници могу да се баве сложеним пројектима веб локација уз помоћ Адобе Мусе. Компанија представља тим најпоузданијих стручњака за рачунарске услуге и трговину у Њујорку. Поред тога, купују половне преносне рачунаре, паметне телефоне и друге уређаје од купаца који треба да добију новац на лицу места. Стручњаци за ремонт рачунара баве се различитим гадгетима, укључујући играће конзоле, ношење итд.

Идеја је била креирати пројекат који заправо садржи двије веб странице истовремено. С једне стране имамо почетну страницу са опћим подацима и детаљима за купце који желе да продају своје уређаје. Изгледа врло датирано док је форматирање странице помало одбацивање. С друге стране, они имају потпуно функционалну дигиталну продавницу која се налази на поддомени и нуде различите производе подељене у категорије, који су приказани у менију заглавља. Веб продавница изгледа модерније и модерније са могућностима производа и једноставном навигацијом.

7. Бревер’с Бест Кит

Бревер'с Бест Кит

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Бревер’с Бест Кит је прави божји добитак за све љубитеље пива и захтјевне гурмане. Компанија испоручује састојке, посебну опрему и рецепте за прављење најљепших ИПА-ова, цидера, лагера и других врста пива управо код куће. Основан 1992. године, прерастао је у великог дистрибутера са сопственим ланцем снабдевања и малопродаје. Купци могу бесплатно наручити различите сетове који долазе са више од 50 различитих састојака како би што боље искористили домаће пиво.

Што се тиче веб странице, она изгледа врло информативно. Осим почетне странице са три главне спецификације, корисници могу имати користи од детаљних ФАК, таблица претворбе количине и температуре ЦО2, упутстава за подешавање итд. Као резултат тога, Бревер’с Бест Кит није само добављач састојака, већ и свеобухватна база знања развијена на Адобе Мусе за професионалне пиваре и аматере.

8. 400 Сеа Сеафоод

400 Сеа Сеафоод

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

400 Сеа Сеафоод је легендарно трпезарија у затвореном и на отвореном, која се налази на Флориди. Ресторан је постао породично предузеће. Данас се послужују локални специјалитети који укључују сезонске салате са морском храном, остриге, рибу на жару, различите комбинације и још много тога. Посетиоци се могу наћи на отвореној тераси или у ресторану, уживајући у великом избору вина и коктела по мери..

Веб локација изгледа прилично елегантно у поређењу с другим веб локацијама ресторана које је направљен Адобе Мусе. Добар је утисак сјајне и привлачне почетне странице на којој посетиоци могу да бирају услуге које траже (регистрација столова, банкете, цатеринг, итд.). Међу кључним недостацима треба напоменути непостојање фавицон-а веб странице. Добра вест је да постоји шанса за преузимање менија у ПДФ датотекама.

9. ОМП Муотоилуа

ОМП Муотоилуа

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

ОМП Муотоилуа је агенција за дизајн и архитектуру. Компанија је смештена у Финској, што значи минималистички и функционални концепти дизајна. Основан 2015. године, студио сада има неколико сопствених техника које нуде готове дизајнерске идеје за куће, викендице, станове и друге врсте некретнина. Идеја је створити једноставно, елегантно и функционално окружење упркос ограничењима животног простора.

Веб локација изгледа веома елегантно и чисто баш као што је и скандинавски дизајн куће у свом пореклу. Почетна страница садржи неколико главних архитектонских концепата који представљају компанијску услугу. Постоји висококвалитетна страница о Абуту која представља оснивача ОМП-а. Међутим, било би љепше да веб страница има вишејезичну верзију, јер је сав садржај на финском језику. Поред тога, аутор је заборавио да наведе наслов и опис веб странице. Али то није тешко проблем функционалности Адобе Мусе.

10. ДЕСИГНВЕРК

ДЕСИГНВЕРК

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

ДЕСИГНВЕРК је немачки дизајнерски студио и штампарија. Углавном је специјализована за пружање корпоративних услуга компанијама и стартапима. Главне компетенције укључују дизајн корица и логотипа, корпоративне марке књига, веб дизајн и још много тога. ДЕСИГНВЕРК сарађује са водећим немачким издавачким кућама и уредничким организацијама.

Веб страница представља европски приступ у ономе што називамо усудним и минималистичким дизајном. Након што уђете на веб локацију, почећете да јој се допадате иако не садржи ни реч на енглеском. Чудне комбинације боја стварају комплетан изглед, док је имплементација менија помало чудна иако функционална. Корисницима ће требати неко време да се навикну. Али у целини, Адобе Мусе је овде урадио сјајан посао.

11. Трее ВФКС

Трее ВФКС

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Трее ВФКС је портфељ веб дизајнера и анимација изграђен уз помоћ Адобе Мусе. Веб страница представља Даннија – умјетнике и визуелне ефекте. Према доступним информацијама у одељку „Абоут“, Данни је искусан професионалац када је у питању надзор ВФКС-а, дизајн покрета и анимација, које су његове главне специјализације.

Што се тиче саме веб странице, овде нећете наћи пуно одељка. Портфељ се састоји од три главне животне доби. Прва је почетна страница са свим Даннијевим радовима. Сваки рад је доступан као Вимео видео с именом и кратким описом захваљујући интегрисаним могућностима Адобе Мусе. Друга страница представља Даннијево радно искуство и врсте услуга које пружа. Ту је цоол виџет за дугме контакта за контактирање. Трећа страница представља детаљне контакт информације. Веб локација има дугмад за друштвене мреже који прате Трее ВФКС на Фацебооку или Инстаграму.

12. Бамбергер

Бамбергер

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Бамбергер је приватно некомерцијално удружење за куглање. Уводи окупљање истомишљеника који воле играти куглање. Веб локација је створена да формира заједницу и дели заједничке резултате уживо, надолазеће догађаје, правила куглања, ливе стандингс, итд. Дакле, задатак за градитеља веб локација Адобе Мусе био је прилично лак.

Сам пројекат нема ништа посебно у погледу дизајна или функционалности. Има почетну страницу са неколико главних одељка заснованих на садржају. Они углавном достављају текстуалне информације, четове, приче и друге блокове који приказују стајање уживо, власнике рекорда, најбоље играче током целе сезоне и друге виталне податке поред клупских смерница о приватности које се испоручују на посебној страници.

13. Ховард & Ваиман

Ховард & Ваиман

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Ховард & Ваиман је мексичка компанија која пружа рачуноводствену помоћ предузећима и предузетницима. Има преко 30 искусних стручњака из рачуноводствене и законодавне области. Помажу у уређивању правилног тока рада и организовању документације, помажу у порезним политикама и чине сву папирологију за власника предузећа омогућавајући му да се концентрише на претходне пословне циљеве.

Компанија сарађује са различитим предузећима из различитих ниша. То може значити компликовану веб страницу са више страница и поља која треба да се покрију. Чини се да Адобе Мусе омогућава креирање минималистичких пројеката који могу изгледати врло професионално. Овде имамо све главне одељке који уводе Х&В тим као и њихове главне специјализације, контакт информације са интегрисаном Гоогле мапом и публикације. Укупан утисак је добар, иако банер на главној страници делује помало чудно као да ће ускоро нестати. Можда је питање квалитета слике, али не и функционалности Адобе Мусе.

14. Значке црне куће

Значке црне куће

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Значке црне куће је мало предузеће које се бави производњом значака различитих врста. Купцима је слободно понудити производе било које величине и боје. Добиће значке са различитим штампањем и сликама на њој. Компанија испоручује робу образовним и некомерцијалним организацијама. Производи су популарни код промотора догађаја, власника барова и ресторана и осталих представника предузећа. Неки могу помислити да се од веб локације не може много очекивати у вези са производњом и продајом значака. Па, Блацк Хоусе Бадгес од почетка изгледа помало неуредно.

Међутим, када зароните дубље у процес претраживања производа, схватићете да је свака страница производа близу савршене. Купци ће видјети детаљне информације о свакој ставци, док опис странице садржи графикон величине осим података о томе од чега је производ направљен. Одељци менија укључују бестселере, податке за контакт, категорије производа, примере стварних производа и још много тога.

15. Град Ларедо

Град Ларедо

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Град Ларедо је локални социјални и владин пројекат посвећен Ларедо у Тексасу. Представља заједницу градских становника и званичних представника. Корисници могу бити у контакту са последњим вестима компаније Ларедо, као и сазнати све потребне информације како би испунили званичне формалности. Одељци веб локација садрже корисне информације о свим доступним државним и друштвеним одељењима, поред листе услуга које пружају.

Са функционалног становишта, веб страница је интуитивна и једноставна за употребу. Има функцију претраге докумената и траку за претрагу Гоогле да бисте брзо пронашли потребан проблем. Почетна страница садржи додатне блокове слика и текста са редовно ажурираним информацијама као и неке друге погодне видгете попут календара, обрасца за претплату на билтен, информација о надолазећим догађајима, података за контакт итд..

Суштина

Примјери веб страница прегледаних у овом чланку то доказују Адобе Мусе је алат број један за оне кориснике који се могу похвалити вештинама и искуством графичког дизајна. Ако имате среће да сте један од ових људи, онда можете користити алат да створите право ремек-дело, које своје посетиоце неће оставити равнодушним. У супротном, платформа интензивна и помало компликована може постати прави изазов за вас (у овом случају можете покушати користити лакше градитеље веб локација Вик, уКит или Веебли). Имајте то на уму при избору софтвера за потребе вашег веб дизајна!

Креирајте веб страницу бесплатно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map