Најбољи примери Иола веб локације

Примери веб локација Иола

Иола – један је од најстаријих представника нише веб дизајна, који се на тржишту појављује од 2007. године. Систем се током ових година доста променио, нудећи разне функције и напредне алате за веб дизајн који омогућавају покретање различитих типова веб локација. Градитељ веб страница ради подједнако добро за почетнике и стручњаке за веб дизајн који овде могу пронаћи више опција. Платформа је позната по свом механизму за е-трговину, пуно квалитетних предложака који одговарају на квалитету и широким опцијама за уређивање кода које омогућавају стварање јединствених веб локација богатих значајкама.

Без сумње, Иола може много тога да понуди, али да ли је то довољно за савремене веб дизајнере са врхунским захтевима? Да ли се систем сусреће са савременим трендовима веб дизајна и може ли то бити пристојно решење за изградњу портфолије, почетне странице, онлине продавнице и друге врсте пројеката? Да бисмо одговорили на ова питања, прикупили смо и прегледали неке од најистакнутијих примера Иола веб локација.

Погледајте их сада да бисте сазнали шта тачно можете очекивати од услуге и које функције могу допринети квалитету и функционалности ваше веб странице.

1. БрантВоркс

БрантВоркс

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

БрантВоркс нуди експлицитне информације о моделима скелета диносаура који аутор веб странице – Брант Бассам – користи за даљње усавршавање комплетних костура како би им дао оригинални изглед. Процес укључује детаљно описирање појединих костију и ажурирање костура с обзиром на ново добијене информације.

Једна од главних мисија веб страница је да помогне аутору да пронађе оне моделе диносаура који раније није имао. У исто време, пројекат представља оне моделе које Брант већ има и жели да представи истомишљеницима. Веб локација садржи неколико одељка с обзиром на понуђене типове модела. Ту се убрајају дом, костур, лобања, скелетници и остало. Сваки одељак садржи мноштво модела које аутор радо нуди јавности, као и њихове детаљне описе, спецификације и друге чињенице у вези с тим. Овде се такође налази много слика и скица костура који другим корисницима омогућавају да замисле начин на који модели изгледају.

Да бисте ступили у контакт са власником веб странице, наставите да посетите одељак за контакт, где можете прочитати информације о Бранту, његовом занимању и контакт податке.

2. Тхе Равине Цондос

Тхе Равине Цондос

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Тхе Равине Цондос је веб локација у Торонту која је заснована у главној заједници, а коју је дизајнирала и направила Урбан Цапитал Проперти Гроуп & АЛИТ Девелопмент. Ово је место на коме сваки купац заинтересован за ову понуду некретнина може да сазна више о комплексу, фази изградње, посебним карактеристикама и другим битним нијансама. Веб локација пружа потребне информације на једном месту. Дођите до почетне странице да бисте сазнали више о Равну и чак погледали видео записе о том месту. То не може али доприноси перформансама и дизајну веб страница.

Веб страница садржи три странице, а то су почетна страница, функције и погодности и ВИП регистрација. Свака страница садржи висококвалитетне слике и информативне текстове који се ефектно истичу у обимној фотографији места постављеног као позадина. Такође можете да приступите одељку Гоогле мапе, често постављаним питањима и регистрацијском обрасцу за добијање цена, тлоцрта, брошура када постану доступне. Одличан узорак информативног веб локације са некретнинама богатим значајкама!

3. Цоунтри Мусиц Треасурес

Цоунтри Мусиц Треасурес

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Цоунтри Мусиц Треасурес је врхунска дестинација за све љубитеље музике који траже ЦД-ове својих омиљених певача и бендова. Ово је музичка интернетска продавница, која представља богату колекцију ЦД-ова који покривају свестране музичке укусе и склоности. Прво што приметите када приступате почетној страници је одељак с истакнутим насловима, који су кликнути и светли. Наслови долазе са ценама и можете погледати списак песама које сваки ЦД садржи кликом на насловницу.

Дизајн веб страница је прилично једноставан и строг. Поклопац ЦД-а приказује се на бијелој позадини и можете сортирати своје омиљене производе користећи опцију филтера за претраживање. Да бисте сазнали више информација о закладним музичким благама музичког штала, изаберите жељену категорију падајућег менија. Да ли сте спремни да дате поруџбину? Једноставно превуците производе који вас занимају директно у корпу за куповину доступну у десном доњем углу почетне странице, региструјте се за налог веб продавнице и извршите поруџбину. То је заиста брзо, лако, забавно и без проблема!

4. 24 сата кабине

24 сата кабине

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

За све оне путнике који траже такси у Лондону, 24 сата кабине спреман је да понуди висококвалитетне услуге у било које доба дана. Као водећа компанија за приватни најам, компанија Миницаб и шофер, они опслужују Лондон и околне локације како би својим клијентима пружили поуздане, сигурне и благовремено прилагођене минице. Услуга такође омогућава поједностављење процеса резервације таксија посећивањем веб локације компаније и читањем доступних информација о њима.

Веб локација је прилично једноставна, али је и информативна – само прегледајте њене одељке да бисте пронашли информације које вас занимају. Овде је неколико одељка на основу врста понуђених услуга. Ту спадају кућа, такси у близини мене, локални миницаб, ПЦО возачи, миницаби, аеродромски такси и сл. Ако су вам потребне детаљније информације везане за такси, можете доћи до одељка Блог да бисте прочитали чланке које садржи.

Посебна пажња посвећена је секцији Цонтацт Ус, која доноси детаљне контакте компаније како би помогла клијентима да их лакше пронађу. Они укључују неколико телефонских бројева, адресу с интегрисаним видгетом Гоогле Мапс и он-лине обрасцем како бисте омогућили да поруку оставите менаџерима компаније и ступите у контакт са њима кад је потребно. Ово је добар узорак веб странице направљене са Иолом!

5. Беад Аддицтион

Беад Аддицтион

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Беад Аддицтион је веб продавница која нуди обиље алата и посебних предмета потребних за стварање додатака из перлица. Овде сви који имају овај хоби могу да пронађу и купе оне предмете који су потребни за креирање јединствених поклона.

Асортиман производа који се нуде на продаји на Беад Аддицтион је заиста свестран и импресиван – само прегледајте распон производа који се нуде и додајте оне који су вам заиста потребни у корпу за куповину да бисте додатно поставили поруџбину. Главне категорије производа укључују ладице за перле, перлице, књиге, дугмад, ланац, занат, затварачи, кристал, драгуљи, комплети, кожа, огрлице & Ланци, привесци, игле, узорци, жица и још много тога. Скоро свака категорија има једну или више поткатегорија за поједностављење избора предмета понуђених за продају.

Сам дизајн веб странице је на први поглед прилично јасан, али је истовремено и интуитиван и за лако прегледавање. Осим богатог асортимана производа, могуће је погледати мајсторске течајеве извијања како бисте побољшали своје вештине и добили нове идеје. То је један од најважнијих тренутака који ће већина фанова ценити у предности.

6. Разматрати

Најбољи примери Иола веб локације

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Разматрати је једина дестинација за кориснике који траже квалификоване међународне стручњаке за некретнине. Компанија послује од 2003, нудећи висококвалитетне професионалне услуге везане за нишу.

Веб локација компаније није велика – овде нећете наћи много веб страница. Да будемо прецизни, постоје само три странице које пружају детаљне информације о целокупној понуди услуга и опште информације које ће већина потенцијалних клијената овде претраживати. Навигација веб страницама је такође једноставна и интуитивна. Сви одељци су надохват руке и нема потребе да буде искусан корисник да би пронашао потребне информације везане за некретнине.

Што се тиче дизајна веб страница, он је помало суморан. Укупна боја позадине је црна, мада је боја текста и фонта бијела. То га јасно издваја из гомиле, усмеравајући пажњу корисника на главну поруку пројекта. Ово такође повећава брзину претраживања веб страница и доприноси једноставности претраге.

7. Тринити Апалацхицола

Тринити Апалацхицола

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Тринити Апалацхицола је пројекат Епископске цркве Тројства који пружа детаљне информације о месту, његовим традицијама, историји, догађајима и другим важним чињеницама заједнице. Почетна страница веб странице привлачи пажњу корисника фотографијом цркве на целом екрану, њеним логотипом који се приказује у горњем левом углу и мени на левој траци. Одлука о постављању менија у овај део веб странице била је сасвим разумна, јер не одвлачи пажњу посетилаца веб локације, а ипак омогућава приступ најважнијим информацијама везаним за цркву.

Приликом прегледавања менија сазнаћете главне информације о цркви, историји њеног развоја, сестанцима богослужења и њиховом распореду, животу у жупи, чињеницама заједнице, вестима и догађајима. Постоје многе квалитетне фотографије које демонстрирају живот заједнице који стварају посебну атмосферу и потичу жељу да сазнате више о цркви. Да бисте ступили у контакт са представницима цркве, можете испунити образац доступан у одељку „Контактирајте нас“. Овде можете да истражите радно време, време црквених служби и детаљне контакт податке. Савршен у светлим бојама, веб локација ствара пријатан, удобан и умирујући утисак.

8. Тиффани Диссетте

Тиффани Диссетте

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Тиффани Диссетте је веб локација у власништву и којом управља Тиффани Диссетте – певачица, која тежи јединој мисији – да упозна кориснике са њеним креативним животом, биографијом, животним и каријерним достигнућима. Када дођете на почетну страницу веб локације, можда ћете бити помало импресионирани њеном изузетном једноставношћу – Тиффаниина фотографија и кратка биографија су једино што ћете овде наћи. Све информације на веб локацији представљене су на белој позадини и изгледају сасвим јасно.

Док одлучите да истражите друге одељке менија, открит ћете више информација о певачу. Овде ћете наићи на неколико главних снимака, видео снимке са Тиффанијевих концерата, снимање вокала и контакт информације. То је то. Веб локација изгледа прилично јасно и чини се да овде нешто недостаје.

9. Тржиште железничких дворишта

Тржиште железничких дворишта

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Тржиште железничких дворишта је тржиште узгајивача које организује заједница, а које је основано 2014. године и сада ради недељом у Албукеркију. Локални становници и гости из иностранства могу се овде лепо провести, уживајући у храни, музици, уметности и другим стварима које доприносе свечаној атмосфери места.

Веб страница изгледа добродошлице, ведро и привлачно. То изазива жељу за непрестаним претраживањем ресурса, који своју мисију види у прослави културе, кухиње и уметности државе Мексико. Дизајн пројекта је импресиван, комбинујући разнолике палете боја, фонтове, стилове и друге елементе који доприносе целокупном утиску који веб локација може да направи на кориснике.

Поред тога, веб локација доноси експлицитне информације о тржишту, радном времену, вестима и исправкама, продавцима и учесницима, као и другим детаљима који би могли да буду заинтересовани за кориснике. Оно што је важно, веб локација пружа детаљан одељак Пронађи нас, који долази са интегрисани виџет Гоогле Мапс, адреса, посебне информације о возилима и дозвољеним кућним љубимцима, информације о паркингу и повратне информације купаца. Ове карактеристике чине пројекат савршеним извором за добивање информација о пригоди и њеним детаљима.

10. 12 Питт Терраце

12 Питт Терраце

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

12 Питт Терраце омогућава проналажење и избор канцеларија за изнајмљивање собе за састанке које ћете унајмити за било коју од наредних прилика. Веб локација је веома једноставна, али на једном месту садржи све потребне информације.

Када дођете на веб страницу, моћи ћете да погледате детаљне информације о услузи и канцеларијама које нуди за изнајмљивање. Такође постоје чињенице о локацији у којој се налазе просторије, возилима до којих се може стићи, објектима који се нуде, као и о цени закупнине. Уз то, овде постоји много фотографија ових канцеларија које ће дати појам шта тачно неко може очекивати. Ако сте задовољни овим подацима, можете даље контактирати одељак „Контактирајте нас“ и попунити онлине образац који је доступан тамо да бисте ступили у контакт са услугом и разговарали о детаљима..

Оно што је важно, све канцеларије приказане на веб локацији доступне су за изнајмљивање, док се листа редовно ажурира како би се корисницима омогућили ажурни подаци.

11. Механизам дизајна

Механизам дизајна

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Механизам дизајна укључен је у производњу и објављивање игране улоге Митхрас, што је подржано широким спектром авантура и додатака. Они укључују широк спектар алата и елемената дизајна, у распону од Мача & Чаробњаштво и до научне фантастике и урбане фантастике хорор. Компанију су створили Лавренце Вхитакер и Пете Насх и њена је популарност стекла међу фановима игре широм света..

Целокупни дизајн веб страница у потпуности долази до своје мисије и фокуса. Веб локација обилује висококвалитетним сликама везаним за игре, које одговарају теми ове или оне игре. Овдје је доступно много веб страница којима играчи могу приступити оним одјељцима и темама које их тренутно занимају. Ту су вијести, авантуре, класична фантазија, листови карактера, преузимања, трговина, партнери, о нама и још много тога.

Овде постоји и посебан одељак Форума, приступ којем можете комуницирати са другим фановима игре, прегледавати гране повезане са нишом и само одржавати контакт са другим корисницима који деле страст према игри. Узорак нише веб локације са играма које покреће Иола!

12. Б.А. Планирање

Б.А. Планирање

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Б.А. Планирање је компанија која пружа услуге урбанистичког планирања како би помогла својим клијентима да пронађу најбоља решења за развој пројеката. Ово је професионално планирање које укључује стратешко планирање, управљање пројектима као и законско планирање. Компанија има вишегодишње искуство у опцијама коришћења земљишта и развојним дисциплинама, наиме у комерцијалној, индустријској, стамбеној и мешовитој примени. Ово знање и нишно знање помажу компанији да напредује, привлачећи пажњу циљне публике.

Без обзира на податке о агенцији које су вам потребне, сигурно ћете их наћи на веб локацији. Пројекат садржи само две странице – Почетна и Контакти, али то је више него довољно за пружање широког спектра информација које тренутни и потенцијални клијенти могу захтевати. Када се крећете по страници, наићи ћете на информације о нама, преглед услуга, спецификације приступа и остале сродне информације.

Чим одлучите да ступите у контакт са менаџерима компаније, слободно сте дошли на страницу „Контактирајте нас“ да бисте видели детаљне контакт информације, укључујући адресу, телефонски број, е-пошту и онлајн образац за добијање личних повратних информација од компаније. Интегрисани видгет Гоогле мапе помоћи ће вам да пронађете тачну локацију агенције заједно са упутствима о томе како доћи.

13. Други пут около

Други пут около

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Други пут около је породична ексклузивна продавница намештаја која се приметно разликује од осталих сличних продавница. Са више од 30 година искуства, дућан је успоставио добру репутацију као добављач квалитетног, али приступачног половног намештаја.

Веб локација продавнице није баш пуна, али њен садржај је довољан да обавести кориснике о најновијим новостима продавница, новим понудама и посебним бонусима / попустима. Дизајн веб страница такође није импресиван. Уместо тога, то је сасвим јасно и не нуди никакве запетљане елементе. Оно што овде можете видети су опште информације о продавници и галерија слика која садржи мноштво фотографија намештаја који се нуди на продају. Галерија се редовно ажурира како би пружили само оне понуде које су тренутно на складишту.

Оно што бисте такође требали знати је да избор производа који су доступни на слици није ограничен на њен садржај. Продавница има много опсежнији избор. Да бисте сазнали доступне производе, наставите да отворите налоге у продавници на друштвеним мрежама или страницу Контактирајте нас. Потоњи садржи листу детаљних контаката, погодног приступа Гоогле МАпс и интегрисаног мрежног обрасца за брзо и ефикасно слање порука.

14. 14Старс УК ЛТД.

14Старс УК ЛТД.

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

14Старс УК ЛТД. је виртуална корпорација која се фокусира на пружање услуга хипотекарног становања у сарадњи са Арисе Виртуал Солутионс. Услуга са седиштем у Великој Британији нуди изванредну прилику за даљински рад, правећи свој властити распоред и пружајући услуге за које сте специјализовани. Компанија омогућава повезивање независних добављача са партнерима из различитих ниша, укључујући некретнине, малопродају, аутомобиле, путовања итд.

Да бисте приступили листи услуга и специјалних понуда које компанија пружа, прво би требало да посетите почетну страницу веб локације. Овде ћете моћи да одаберете жељену страницу, на пример Хомесоурцинг, тренутне могућности, често постављана питања итд. Да бисте се пријавили за изабрану опцију, идите напред до одговарајућег одељка у којем можете да попуните веб формулар за пријаву. Имате проблема или желите ступити у контакт са тимом? Затим пожурите да дођете до одељка „Контактирајте нас“ и пружите детаљне контакте са компанијом. Ово су главне карактеристике које ову веб локацију са Иолом чине вредним избором за професионалце у индустрији.

15. Вилла Хелицониа

Вилла Хелицониа

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Вилла Хелицониа је врхунска дестинација за путнике који траже најбољи одмор на острву Бали. Место пружа луксузне могућности одмора, сликовите пејзаже, модерне погодности и широк спектар услуга прилагођених свим посебним потребама туриста.

Да бисте сазнали више о вили, посетите веб страницу на којој ћете открити најексплицитније и детаљније информације о месту. Пројекат се састоји од две странице, али то је довољно да помогне корисницима да сазнају све што би желели да знају о вили. Када дођете на почетну страницу, прво што ћете наићи је видео презентација места. Дефинитивно ће привући вашу пажњу својом информативном вредношћу. Овде је и веза Трипадвисор која ће вас преусмерити на веб локацију на којој ћете моћи да извршите резервацију или одредите потребне нијансе.

Док непрестано прегледавате веб страницу, добићете више информација о самој вили, списак погодности и услуга које се нуде туристима, тачну локацију и остале корисне чињенице. Веб локација изгледа помало једноставно, али може бити симпатичан извор информација за туристе који су заинтересовани за ово решење.

Суштина

Ако вам је потребан једноставан, логички структуриран веб сајт без икаквих напредних функција, онда Иола одлично функционира за ову сврху. Постаје јасно да је систем усмерен на потребе новорођенчади, док његов скуп функција можда није довољан да удовољи захтевима професора веб дизајна. Ако вам треба више функционалности са ваше веб локације, размислите о врхунским градитељима веб локација попут Вик, уКит, Квадратни простор или Веебли.

С колекцијом реактивних предложака, опција за уређивање ЦСС кода, доступности видгета и додатака, опција интеграције друштвених медија, форума и алата за е-трговину, Иола заслужује да буде у потрази за корисницима који не желе да губе време на борбу са сложенији алати. Ако сте у реду с недостатком функционалности, можете користити Иола као алат за изградњу веб за покретање следећег пројекта!

Креирајте веб страницу бесплатно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me