Најбољи примери е-трговине у Скуареспацеу

Примјери е-трговине с квадратом простора

Квадратни простор је градитељ веб локација који се позиционира као платформа све у једном за креирање личних веб локација и е-трговине. Омогућава изградњу малих и средњих мрежних продавница, које изгледају лепо и имају пристојне перформансе. Направитељ веб страница је сјајно решење за предузетнике, који желе да своје производе представе у најповољнијем светлу, привлачећи пажњу корисника и укључују их у куповински процес.

Употребљивост услуге је један од најважнијих аспеката, а функционалност платформе такође не заостаје. Дакле, колико је добар Скуареспаце када је у питању стварање веб локација е-трговине? Да ли може бити пристојан конкурент другим реномираним системима? Прегледали смо неке од најатрактивнијих примера е-трговине у Скуареспаце-у да бисмо унели њихове главне карактеристике и предности. Ово ће вам дати представу о импликацијама платформе и функционалности е-трговине.

1. Тхе Варре Сторе

Тхе Варре Сторе

Најбољи веб сајтови за е-трговину

Тхе Варре Сторе је веб продавница, која нуди богат асортиман производа потребних за покретање и ефикасно вођење пчеларског посла. Веб продавницом, која је основана 2008. године, сада управља Теаквоод Органицс ​​ЛЛЦ, породична компанија из Кингслеиа у Мичигену. Своју мисију виде у помагању купцима да професионално напредују у пчеларској индустрији, пружајући ненадмашну и неуспоредиву подршку, сервис и савете.

Читав дизајн и функционалност веб продавнице удовољавају потребама и захтевима купаца, чинећи их једноставнијим за куповину и проналажење потребних информација без улагања превише труда и времена. Сви потребни подаци о пословању и веб локацијама доступни су у одговарајућим одељцима веб локација, укључујући О нама, Производи, Пчела образована, штеточине меда, пчеларство Варре и још много тога. Погодан и интуитиван скочни мени обилује категоријама и подкатегоријама које пружају исцрпне информације о пословању и самој веб продавници. Да би приступио производима, корисник треба само да се региструје на веб локацији и крене у прикладно организован процес куповине. То је веома корисно и штеди време.

2. Црозет Цоффее

Црозет Цоффее

Најбољи веб сајтови за е-трговину

Црозет Цоффее је врхунска дестинација за љубитеље кафе који дају предност јединственим и квалитетним брендовима кафе. Црозет је познати бренд кафе са богатом историјом и изузетном методологијом печења и варења кафе. Веб локација доступна на веб локацији представља оригиналне Црозет врсте кафе приказане у изложбеном прозору. Међутим, прилично је компликовано назвати опсежним производом. До сада су овде продате само три врсте кафе.

Фотографије производа изгледају реално и привлачно. Пре него што дате наруџбу, требали бисте одабрати печену која вам је дража, проверити да ли је на залихама и прегледати детаљне описе производа. Могуће је одредити количину паковања кафе које желите да добијете. Прави фанови Црозет-а могу додатно наручити мајицу са робним маркама у одвојеном одељку веб продавнице. Овде је реализована и функција Прегледи купаца, тако да су сви могли написати неколико редака да би поделили утиске о обављеној куповини. Веб продавница је прилично једноставна, али производи које нуди на продају су овде описани.

3. Литтле Цлаи Ланд

Литтле Цлаи Ланд

Најбољи веб сајтови за е-трговину

Литтле Цлаи Ланд је место где можете куповати невероватне ручно клесане портрете, минијатуре и фигуре које је направила Лаура. Када приступите веб продавници, добијате прилику да изаберете између три опције куповине, а то су прилагођени портрети, поклон картице и прикази. Свака категорија садржи сјајне оригиналне фотографије радова које је створила Лаура, ауторка и мајстор. Такође постоје детаљна упутства о томе како да поднесете поруџбину, који кораци да се подузму и како сазнати цену куповине. Ово последње зависи од више параметара који су такође наведени у одељку о редоследу.

Аутор описује податке о отпреми у детаље, разне могућности и време потребно за примање наруџбе. Ако су вам остала питања, можете послати е-пошту мајстору да све испразни. Прави врхунац веб продавнице је одељак „Иза сцене“, који омогућава увид у израду глинених фигура у току. То даје снажан порив да се наручи!

4. Рено Цхицаго

Рено Цхицаго

Најбољи веб сајтови за е-трговину

Рено Цхицаго је веб локација случајног места на тргу Логан, где свако може јести и провести се добро у кругу пријатеља. У одељку продавнице на веб локацији налази се листа брендова који уживају у популарности код посетилаца и фанова овог места. То су углавном одећа за децу и одрасле, кафа и остали додаци. Листа, међутим, није дугачка и састоји се од само неколико ставки.

Сваки производ који се нуди на продају садржи сажет опис, спецификације цене као и параметре величине / количине. То чини поступак куповине једноставним и брзим. Међутим, док прегледавате веб продавницу, стиче се утисак да је непотпуна и захтева побољшање или редовна ажурирања. Овде је премало производа, а њихови описи остављају и много тога за пожељети.

5. Александра Греко

Александра Греко

Најбољи веб сајтови за е-трговину

Александра Греко је веб продавница, која нуди невероватне и надахњујуће венчанице и класичне колекције хаљина које је дизајнирала Алекандра Греццо. Свака колекција је на свој начин јединствена јер Алекандра има јасну визију преференци младенки. Секција продавница долази са падајућег менија, садржи главне категорије производа и детаље наруџбе. То су свадбени прибор, РТВ Цлассицс, Лимитед Едитион, продаја свадбених узорака и трговина.

Коју год категорију да посетите и који год производ одаберете, биће вам понуђене детаљне карактеристике и неколико фотографија како бисте стекли представу о томе како одређена хаљина или додатак изгледа у стварности. Фотографије су високог квалитета и пружају детаљан преглед сваког предмета. Веб продавница као и цела веб локација садрже нежну и светлу шему боја која се уклапа у тему веб локације. Ствара позитиван утисак код првих посетилаца који наиђу на веб страницу у потрази за најбољом понудом.

6. Риан Путнам Схоп

Риан Путнам Схоп

Најбољи веб сајтови за е-трговину

Риан Путнам Схоп је веб локација коју је створио Риан Путнам, који је – не изненађује – дизајнер, илустратор и лончар. Прва мисао коју имате на уму када одете на веб локацију је „Хух, једноставно“, али главна идеја је да се фокусирате на производе и дела. Због те једноставности вас ништа не омета, било да су то банери са досадним огласима или светлим бојама. Главна схема боја на веб локацији је бела & плави, и с обзиром да је Риан дизајнер, његова веб локација се држи за памћење свима. Све је сасвим прилагођено, почевши од фавицон-а и завршавајући производима који се продају.

Путем веб странице Риан нуди стручност и графички дизајн компанијама и појединцима. Продавница са његовим радовима и системом кошарица које се лако управљају основа су веб странице, али постоји и страница о којој можете сазнати нешто о особи која стоји иза веб локације, пронаћи кратки ФАК, контакт форму, могућност да претплатите се на последња ажурирања и вести и пратите Риана на друштвеним медијима.

Дизајн је изузетно једноставан, али то је оно што га чини лепим.

7. Беатрице Ким

Беатрице Ким

Најбољи веб сајтови за е-трговину

Беатрице Ким је квалитетна веб локација коју је креирао још један талентовани уметник. У овом случају, уместо дигиталне уметности, она ствара накит. Тхе Бостон Глобе’с накит Беатрице Ким је препознат као пионир „ручне ренесансе“. То би требало да кажем, али шта је са њеном веб страницом?

Па, волим креативно коришћење клизача, он даје веб локацији модеран изглед од почетка. У сваком одељку се налази гомила прелепих слика које представљају Ким-ов ручни израђени накит. Не постоји бољи начин за описивање креативног дела који желите да продате, а затим и приказивање. Визуелна привлачност је важан аспект веб локација сваког уметника и Ким то користи у своју корист. Врхунски стил веб странице је минимализам. Нећете наћи много текста на веб локацији нити ћете видети гласне боје. Све је на свом месту, од контактног обрасца до дугмета на друштвеним мрежама, од прегледа штампе до Киминог личног блога.

Међутим, мени је помало нелогичан, мислим да би могао бити једноставнији и приступачнији. Али свеједно, веб страница је још увијек одличан узорак.

8. Мисли кафу

Мисли кафу

Најбољи веб сајтови за е-трговину

Мисли кафу је осмишљен не само као продавница за куповину висококвалитетне кафе на мрежи, већ и као место за учење више о производњи кафе. Конкретно, веб локација ефикасно користи следеће функције Скуареспаце-а: образац за пријаву на билтен, блог и продавницу. Добро је имати прилике за посао и контактирати нас дугмад причвршћеним при дну странице, без обзира да ли се крећете горе или доле. Њихов прилагођени фавицон је врло лако упамтити, што је добро.

Укључивањем слика земаља одакле потичу сорте кафе добијате добар осећај географске разноликости и асортимана и проналажење информација о утицају њихове компаније као и коришћење траке за претрагу веб локација је надохват руке.

Иако постоји пуно ствари које се могу научити на веб локацији Тхинк Цоффее, постоји и простор за побољшање. Волио бих да су користили фотографије вишег квалитета и било би добро имати илустрације неких чланака. На пример, у делу њиховог дневника путовања, који изгледа лоше и празно с прекомерном количином текста, тешко је разумети информације, упркос чињеници да су прилично занимљиве. Такође ће бити добро имати неке странице у различитим бојама како бисте створили визуелно интересовање и узбуђење уз помоћ контраста. У сваком случају, урадили су сјајан посао како би учинили да њихова веб локација изгледа примамљиво и пријатно, баш као и њихови кафићи.

9. Цомбо Нуво

Цомбо Нуво

Најбољи веб сајтови за е-трговину

Цомбо Нуво је још један професионални узорак веб локације покренут са Скуареспаце-ом. Па, можда мислите да нема потребе за музичарима да имају сопствену веб страницу, јер данас имате пуно могућности за преузимање било које нумере са услуге чувања музике. Да, изгледа, можда се чини тако, али ако дубље уђете, веб локација уметника је посебно место које одражава личност бенда, његов музички стил, ствара посебну везу са фановима и чини нове мелодије тренутно доступнима људима широм света.

Цомбо Нуво су ентузијастични и професионални, као и њихова веб локација која проналази добру равнотежу између једноставности и драгоценог садржаја. Свака страница веб странице садржи корисне и релевантне информације представљене на лако разумљив начин. Посебно ми се допао начин на који су форматирали страницу О нама која садржи биографију и фотографије уметника.

Бенд користи уграђену трговинску алатку за продају своје музике на мрежи која је доступна на ЦД-у као и дигитално преузимање албума и појединачних нумера. У основи, они имају веб страницу са два у једном – визиткарту и интернетску радњу. Једино што недостаје су социјални медији. Тешко је замислити модерну веб страницу без њих, али врло је лако решити овај проблем. Такође имају страницу блога и одељак за медије где можете гледати неке видео записе са џезом Цомбо Нуво-а. Што се дизајна тиче, с поуздањем могу рећи да је толико проклето добро да би га други бендови требали узети у обзир као пример. Уредан и елегантан, наговештава да бенд производи музику која се осећа добро и лако је слушати и забављати.

Све у свему, то је изузетно чудесна веб страница, коју сматрам врло узбудљивом за истраживање.

10. Лаицале

Лаицале

Најбољи веб сајтови за е-трговину

Лаицале је добро познати НИЦ фризерски салон и још једна прелепа веб локација која користи е-трговину мотора Скуареспаце-а.

Шта мислите о црној боји? Не, није депресивно или меланхолично. У ствари, то је стилски. То је оно што ћете помислити када посетите веб локацију Лаицале. Посетите веб страницу и уверите се сами! Веб локација има прилично професионалан дизајн. Главне боје су црна & бела, то је безвременски класик који увек делује.

Још једна добра ствар веб странице је да она има траку за друштвене медије са практичним и практичним тастерима. Једино што верујем да би требало да доставе је директан контакт образац. Са њом на броду, веб страница ће бити готово једно од најбољих на терену.

11. Цосмик

Цосмик

Најбољи веб сајтови за е-трговину

Цосмик је прилично необичан узорак веб продавнице дизајниран на основу платформе Скуареспаце. Интернетска продавница продаје висококвалитетни сушени сладолед који купци могу одвести било гдје. Сладолед се састоји само од квалитетних органских премиум састојака који доприносе његовом изузетном укусу и позитивним утицајима на здравље. Производ је неупоредив, због чега се издваја из гомиле, добијајући све већу популарност код корисника.

Веб локација садржи једноставну и интуитивну навигацију, омогућавајући брз приступ веб продавници, која нуди неколико врста хрскавог, кремастог, врхунског замрзнутог сладоледа. Сајт нуди бесплатну доставу за сваку наруџбину, чинећи је тако приступачном за сваког купца. Уз то, постоји прилика да се претплатите на билтен генерисан од стране система, који омогућава примање обавештења о недавним ажурирањима сладоледа да будете свесни горућих понуда. Исте информације су доступне и на рачунима друштвених мрежа, што такође доприноси повећању популарности веб продавница.

12. Ципела за лајање паса

Ципела за лајање паса

Најбољи веб сајтови за е-трговину

Ципела за лајање паса је веб продавница која продаје богат асортиман чарапа који сваком купцу обезбеђује највећи квалитет производа и изузетну удобност. Веб страница се фокусира на пружање највишег нивоа професионализма, придржавања потреба и посебних захтева клијената.

Региструјући се у веб продавници, одмах добијате приступ богатом сету производа који су доступни на залихама. Каталог обухвата чарапе за намотавање, чарапе Свифтвицк, производе за негу стопала, попизде итд. Постоји и могућност да ступите у контакт са представницима веб продавница испуњавањем мрежног обрасца доступног у одељку „Контакти“ или коришћењем адресе / телефона / е-поште за директан приступ. Једна од неспорних предности веб локације је доступност видгета Гоогле Мапс који поједностављује процес достизања компаније. Ово доприноси стопи задовољства корисника и општем расту промета на веб локацији.

13. Цедар Цолд Фрамес

Цедар Цолд Фрамес

Најбољи веб сајтови за е-трговину

Цедар Цолд Фрамес је веб продавница са седиштем у Скуареспаце-у, која се фокусира на продају више хладних оквира на врху линије. Они се издвајају из гомиле због свог квалитета и обиља врхунских карактеристика – од аутоматских опција за одзрачивање и до ергономских дизајна, који обезбеђују баштенски рад без батерија и стреса..

Дизајн веб продавница изгледа једноставно, интуитивно и лако се прегледа. Укупна боја позадине је снежно бела са обојеним фотографијама које стоје против ње. Да би се осигурала максимална једноставност употребе и прегледавања, веб локација је логички подељена у неколико делова. Овде корисници могу сазнати више о идеји креирања пројеката, производима доступним на залихама, упутствима за монтажу и контактима веб продавнице.

Аутори веб локација такође су се побринули за њену информативну вредност, додавши сведочења корисника да би потенцијалним купцима пружили непристрасне и истините прегледе својих бивших клијената. Одељак Блог, који је такође доступан на веб локацији, садржи мноштво упутстава за баштованство и хладних оквира које могу бити корисне свима који имају идеју да се укључе у посао. Веб локација такође омогућава приступ друштвеним налогима веб продавнице, који садрже ажуриране пословне информације које би претплатнике могли да занимају. Цедар Цолд Фрамес је сјајни узорак веб продавнице који обухвата функционалност, привлачан дизајн и интуитивну природу под условом једно паковање.

14. Бадгер Цустом грипс

Бадгер Цустом грипс

Најбољи веб сајтови за е-трговину

Бадгер Цустом грипс је квалитетна веб продавница специјализована за револвер хватаљке намењене за похлепне стрелице. Све дршке доступне на залихама ручно је направио власник радње Давид Гатес, који је уједно и професионални дрвосјеча са доживотним искуством. Веб продавница не пружа само асортиман производа на продају, већ омогућава и прилагођавање одабраних хватаљки како би им дало додир персонализације..

Поред интегрисане функције е-трговине, веб страница доноси обиље сродних информација које се баве процесом намештања хватаљки, видео и фото критике најпопуларнијих модела као и опште чињенице о производу који би потенцијалне купце могли да занимају.

Када је у питању дизајн веб продавница, веб страница импресионира кориснике квалитетним сликама, видео записима и презентацијама на целом екрану који пружају детаљне карактеристике производа и омогућавају пажљивији преглед предмета који планирате. Ако не успете да пронађете производ који тражите, покушајте да користите опцију филтра за претрагу да бисте поједноставили поступак куповине и скратили време претраге.

15. Битка секира

Битка секира

Најбољи веб сајтови за е-трговину

Битка секира је савремена веб продавница независног студија за анимацију и дизајн коју води и управља Адам Плоуфф – професионални дизајнер и аниматор. Веб локација је креирана помоћу Скуреспаце-а, који је откривен у својој функционалности, дизајну и фокусу на е-трговини. Веб продавница омогућава приступ богатом каталогу производа анимацијских пројеката намењених за Афтер Еффецтс.

Целокупни дизајн веб страница у потпуности одговара његовој специјализацији. Преовлађујућа количина слика представљена је овде у графичком режиму, који се савршено уклапа у фокус веб продавнице и презентацију производа. Овде су такође занимљиви и забавни видео прегледи производа, који такође доприносе јачању интересовања корисника и стопе ангажовања. Сваки производ додатно садржи детаљне описе и дугме Купи одмах који омогућавају директно наручивање на веб локацији.

Пре наруџбе корисник може додатно прегледати друге прегледе и изјаве купаца, као и кроз одјељке ФАК да би пронашао одговоре на сва питања која му се тичу. Дугмад за налоге на друштвеној мрежи омогућавају праћење ажурирања веб продавнице / предузећа гледањем кроз феедове друштвене мреже. Такође је могуће пријавити се на ажурирања путем е-поште како бисте пратили недавне догађаје, вести и корисна ажурирања. Све у свему, Баттле Ак је један од најбољих узорака мрежних продавница који је креиран са алатком Скуареспаце.

Суштина

Многе савремене компаније и независни професионалци користе еЦоммерце да би представили и продали своје производе на глобалној разини, а један од најједноставнијих начина да се веб продавница покрене и покрене је коришћење алата за прављење веб локација са могућностима е-трговине, као што је Скуареспаце. То и није чудо јер градитељ веб страница долази са једном од најмоћнијих, флексибилних и е-цоммерце платформи оптерећених значајкама, које не само да омогућавају покретање свих врста малих и већих веб продавница, већ омогућавају њихово дубоко прилагођавање путем употреба напредног интегрисаног скупа алата.

Веб странице покренуте са Скуареспаце понекад изгледају помало слично, али имају високе перформансе и долазе са задивљујућим дизајном који увек привлачи пажњу корисника. Ако желите да будете наредни веб локација Скуареспаце, само оставите коментар испод!

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me