SiteBuilder pregled i ocjena 2017

Je li SiteBuilder dobar graditelj web stranica? Pročitajte cijelu recenziju SiteBuilder-a sa profesionalcima & kontra, prigovori, preporučena upotreba, često postavljana pitanja, & više saznati!


SiteBuilder.com Pregled graditelja web stranica

SiteBuilder

www.sitebuilder.com

Kompatibilna e-trgovina:Da
Mobilnim uređajima:Da
Besplatno probno razdoblje:Da
Opterećenje & pad:Da
Broj predložaka:1000
SEO prijateljski:Da
Povrat novca zagarantovan:30 dana

Brzi pregled:

SiteBuilder je jedan od najpoznatijih graditelja web stranica danas na tržištu. Svojim korisnicima nude kombinaciju praktičnosti i kontrole. Mnogi korisnici oduševljavaju svojim urednikom koji je jednostavan za korištenje, ali ipak nešto što profesionalni web programeri mogu cijeniti. Uz mogućnost izgradnje vlastite web stranice, SiteBuilder nudi preko 10 000 predložaka, računa e-adrese povezanih s imenom vaše domene, sjajne alate za SEO, mogućnosti e-trgovine i mogućnosti bloganja. Najbolje od svega, oni nude besplatno prilagođeno ime domene sa svakim od njihovih plaćenih planova, a ovo ime domene je besplatno za život. Zbog sve praktičnosti i lakoće koju nudi SiteBuilder ima neke značajne nedostatke. Jedan od vidljivih nedostataka je to što na početnoj stranici navode besplatnu domenu i besplatnu e-poštu pod slobodnom web stranicom koja novim korisnicima može biti zabluda jer domena i e-pošta dolaze samo s plaćenim planovima. Preporučujemo graditelja ove web stranice svima koji žele na bilo kojoj razini koji žele izgraditi pristojnu web stranicu po pristupačnoj cijeni ako žele previdjeti njezine padova.

Zašto odabrati SiteBuilder:

 • Besplatna domena uz svaki plaćeni plan
 • Nisu potrebne vještine kodiranja ili razvoja web stranica
 • Besplatan račun e-pošte s bilo kojim od sljedećih planova: Pro, Premium, e-trgovina
 • Uređivač je jedan od najboljih: jednostavan za upotrebu i jednostavan za dizajn
 • Cijene su pristupačne i konkurentne u odnosu na ostale graditelje web stranica
 • Preko 10 000 responzivnih predložaka za izbor
 • Impresivni SEO alati koji pomažu vašoj web lokaciji da se visoko rangira na tražilicama
 • Ima potpuno funkcionalnu značajku bloga koja je bolja od onoga što nude većina proizvođača web stranica

Koji su nedostaci:

 • Ne postoji mogućnost izvoza podataka
 • Brojni kupci su se žalili na lošu korisničku podršku u vezi s problemima s naplatom
 • Besplatni plan sadrži oglase prikazane na web mjestu i ne dopušta vam povezivanje vlastite domene. To može izgledati vrlo neprofesionalno
 • Nudi mogućnosti e-trgovine, ali Shopify ili Bigcommerce su bolje opcije ako je e-trgovina glavna svrha vaše web stranice.
 • Tvrtka ne prima telefonske pozive za tehničku podršku. Oni komuniciraju samo putem e-pošte što može predstavljati problem ako imate hitan problem koji treba riješiti
 • Nema Market Market-a niti dodavanje aplikacija trećih strana na vašu web lokaciju
 • Nema mobilne aplikacije

Donja linija:

SiteBuilder je u cjelini dobra opcija za sve koji žele brzo i pristupačno izgraditi web stranicu. Njihova najjača prodajna mjesta bila bi koliko je urednik jednostavan za upotrebu i činjenica da dobivate besplatnu domenu s bilo kojim plaćenim planom. Malo je zabluda za SiteBuilder za oglašavanje besplatne domene i besplatnog računa e-pošte, zajedno s izgradnjom besplatne web stranice, jer istina je da besplatan domen i račun e-pošte dobijate samo ako imate jedan od njihovih plaćenih planova. Smatramo da je to pad za nove korisnike koji možda nisu svjesni ove pojedinosti. Izrađivač web stranica dobro se uspoređuje s konkurentima poput Wix-a, Weeblya i drugih, posebno na područjima korisničkog sučelja, cijene i fleksibilnosti. To je obećavajuća platforma i ima sve osnovne značajke potrebne za brzu izradu jednostavne web stranice profesionalnog izgleda.

Stručni osvrt za izgradnju web mjesta SiteBuilder

Korisnička mišljenja kupaca SiteBuilder.com

Nažalost, trenutno nema dostupnih recenzija korisnika SiteBuilder-a.

Mišljenje stručnjaka – Naš detaljni pregled SiteBuilder-a

SiteBuilder predstavljen je 2015. godine. Platforma je pokrenuta korištenjem imena domena serval, uključujući: websitebuilder.com, sitelio.com i sitey.com. Svaka se web stranica prodaje na različit način, ali uređivač web stranica ostaje isti. Još jedan važan detalj koji treba uzeti u obzir jest to da nema informacija o tvrtki na SiteBulider.com ili bilo kojoj od spomenutih duplikata. Nepotrebno je reći da je ovo prilično neobično. Čak i nakon dodatnih istraživanja i poziva putem jedinog navedenog telefonskog broja (linija za podršku za naplatu) nismo uspjeli dobiti nikakve dodatne informacije o tvrtki. Čini se pomalo čudnim, ali graditelj web stranica i dalje dobro radi pa je o osobnim preferencijama je li to odlučujući faktor ili ne.

Planovi & Značajke – koja od njih je prava za mene?

SiteBuilder.com nudi četiri plaćena plana i besplatni plan. Svaka od njih ima svoje prednosti koje se poboljšavaju sa svakom nadogradnjom. Plaćeni planovi su prema cijeni: Osobni, Pro, Premium i e-trgovina. SiteBuilder često nudi kupone s ograničenim vremenskim razmakom za početno razdoblje usluge. Nakon isteka termina, obnovit će se po prvotnoj cijeni, ali ovaj je kupon dobar bonus. Svaki plan ima mogućnost mjesečne pretplate, pretplate od 12 mjeseci, 24 mjeseca ili 36 mjeseci.

Planovi:
Mjesečno:
12 mjeseci:
24 mjeseca:
36 mjeseci:
osobni9,99 $ / mj8,99 $ / mj8,99 $ / mj8,99 $ / mj
profesionalac9,98 $ / mj9,22 $ / mj7,68 $ / mj7,68 $ / mj
Premija12,98 $ / mj12.29 $ / mj11.98 $ / mj11.98 $ / mj
eCommerce24.98 $ / mj19.98 $ / mj18.45 $ / mj18.45 $ / mj

osobno: Ovaj plan korak je od besplatnog plana jer ćete moći povezati vlastitu domenu na web lokaciji, a oglasi s web stranice bit će uklonjeni. Ako svoju domenu nabavite putem SiteBuilder.com, dobit ćete je besplatno nakon što odaberete Osobni plan ili viši. Kao što ime sugerira, ovaj je plan dobar za osobnu upotrebu, ali može biti i pristupačna opcija za posao koji tek počinje.

Pro: Ovaj plan će vam pružiti sve što Osobni plan nudi, a dobit ćete i besplatnu e-poštu. Besplatna e-pošta značajna je prednost korištenja sitebuilder.com jer je to usluga koju većina tvrtki prodaje uz dodatni trošak. Preporučujemo ovaj plan za tvrtku koja je osnovana i ionako će trebati prilagođeni račun e-pošte. Isplativo je dobiti sve ove usluge putem web mjesta.

Premija: Ovaj plan nudi sve značajke koje Pro plan nudi, ali također uključuje SEO alate i Prioritetnu podršku. SEO alati mogu vam biti korisni, pogotovo ako imate blog, ali graditelj stranica poznat je po tome što pruža relativno lošu korisničku podršku, tako da Prioritetna podrška možda neće biti od koristi da opravda višu cijenu. Ako je napredni SEO presudan za vašu web stranicu, onda bi ovaj plan mogao biti za vas, u protivnom bi moglo biti najbolje držati se Pro plana.

eCommerce: Plan e-trgovine nudi sve što Premium plan nudi zajedno s mogućnošću dodavanja internetske trgovine na vaše web mjesto. Iako platforma nudi ovu značajku, drugi graditelji web stranica poput Shopify nude mnogo bolje rješenje za eCommerce. Ovaj bi plan bio prikladan ako je e-trgovina na vašoj web stranici minimalna.

Upravljanje računom – Alati, Značajke, & Urednik

Postupak prijave za SiteBuilder.com vrlo je jednostavan. Jednom kad se prijavite sa svojom adresom e-pošte, odvest će vas stranica na kojoj odaberete svoju prilagođenu domenu. Oni ovo prodaju kao “besplatnu domenu”, ali kao što je već spomenuto, ova domena je besplatna samo ako odaberete plaćeni plan. Ako odaberete domenu, prikazat će se stranica s cijenama na kojoj ćete morati odabrati jedan od četiri plaćena plana i unijeti svoje podatke o naplati. Ako odlučite ići s besplatnim planom, kliknite ikonu “SiteBuilder.com” u gornjem lijevom kutu. Ovo će vas dovesti do vaše početne stranice. Ovo je stranica na kojoj ćete pronaći sve predloške koje možete odabrati.

Snimka zaslona nekih predložaka SiteBuilder-a koje možete odabrati.

Da biste došli do stranice upravljanja računom, kliknite stavku izbornika na vrhu koja kaže “Bok (vaše ime), dobrodošli natrag”. Na lijevoj strani stranice za upravljanje računom vidjet ćete nekoliko opcija izbornika.

Snimka zaslona upravljačke ploče računa SiteBuilder

“Moje web stranice” ono je što ćete kliknuti ako upravljate više web lokacija na jednom računu. “Domene” su mjesto gdje ćete moći kupiti novu domenu, otkazati postojeću domenu ili preusmjeriti na drugu domenu. “Upravljanje e-poštom” prilično je samorazumljivo kao mjesto na koje ćete morati dodavati, brisati ili provjeravati svoju e-poštu. “Market Place” je mjesto gdje možete pristupiti svim dodatnim značajkama SiteBuilder-a kao što su SEO alati, Social Booster, Napredne statistike i još mnogo toga. Market Place je centar koji radi na vašem računu ili web lokacijama.

Snimka zaslona na tržištu SiteBuilder

“Moji detalji” su mjesta na kojima možete promijeniti detalje računa, poput vaše lozinke. Odjeljak za marketing je aktivan kada nadogradite na plaćeni plan. Možete to koristiti za praćenje analitike vaše web lokacije, poboljšanje SEO-a, marketing na društvenim mrežama i marketing putem e-pošte.

Urednik

Snimak ekrana uređivača SiteBuilder

Graditelj / uređivač web stranica jedna je od boljih značajki koje nudi SiteBuilder. Jednostavan je za korištenje, ali još uvijek vrlo učinkovit u tome što vam pomaže uistinu da prilagodite web mjesto po vašoj želji. U uređivaču, vaša web stranica je izrađena složenjem “Sekcije” i postoji više predložaka za svaki odjeljak. Web lokacija koju izrađujete nikada ne osjeća kolačiće kolačića i možete biti prilično kreativni sa svojim izgledima. Sekcije su također sjajne za organiziranje prostranog izgleda s jakim fotografijama koji izgleda moderno i lijepo.

Još jedna sjajna značajka uređivača je “Spremi povijest” koja vam omogućuje da se vratite na promjene koje ste napravili prije 2 dana ili manje. To je sjajno jer znači da ništa što radite nije postavljeno u kamen i lako je ispraviti pogreške. Možda ćete morati nadograditi na plaćeni plan kako biste pristupili ovoj značajci, ali možda će vam biti vrlo zgodan.

Sučelje za povlačenje i ispuštanje uređivača SiteBuilder.com čini vrlo korisnim i omogućava jednostavno dobivanje web stranice profesionalnog izgleda.

Korisni FAQ o SiteBuilderu

Evo nekoliko često postavljanih pitanja o SiteBuilderu:

Kako mogu otkazati pretplatu?

Da biste otkazali pretplatu, morat ćete nazvati njihov telefonski broj za podršku za naplatu koji ćete naći na stranici “Podrška”. Ovaj telefonski broj služi samo za upite za naplatu i podršku. Ako imate pitanja u vezi tehničkog problema ili bilo čega drugog, morat ćete im poslati e-poštu.

Je li SiteBuilder dobar za bloganje?

Sustav bloganja na SiteBuilderu bolji je od onoga što nude većina proizvođača web stranica. Možete birati između više predložaka bloga i svoj blog prilagoditi nekim impresivnim stilovima. Ima značajke koje omogućuju korisnicima uređivanje trajne veze, prikvačivanje postova, stvaranje slika naslovnica, objavljenih značajki, postavljanje oznaka i još mnogo toga. Čini se da je to solidna platforma za pisanje blogova.

Dobivam li besplatnu domenu i besplatnu e-poštu s besplatnom web stranicom?

Ne. Oni koji su novi na sitebuilder.com mogu se zavesti da vjeruju da su domena, e-pošta i web stranica besplatne samo gledanjem početne stranice. Na stranici s cijenama, međutim, istaknuto je da će korisnik morati nadograditi na Pro plan kako bi zajedno dobili besplatnu domenu i besplatnu e-poštu. SiteBuilder nema besplatan plan, ali korisnici imaju pristup samo uređivaču i predlozima web stranica. Korisnicima ne daje besplatnu domenu ili besplatnu e-poštu.

Objašnjeni nedostaci – stvari koje SiteBuilder može poboljšati

SiteBuilder ima priličan udio nedostataka koje biste trebali uzeti u obzir prije nego što se prijavite za novi račun. Evo dubinskog pregleda nekoliko nedostataka ove platforme:

Korisničku podršku treba poboljšati: Tvrtka se ne bavi pitanjima tehničke podrške putem telefona. To može biti nedostatak u slučaju hitnosti. Upite o naplati ne rješavaju putem telefona, što je poboljšanje, ali kupci su se u prošlosti žalili na probleme prilikom otkazivanja računa. Neki se kupci žale da je tim za podršku više fokusiran na uslugu prodaje, a ne na zadovoljavanje potreba kupaca.

Nema načina za izvoz podataka: Trenutno SiteBuilder.com ne nudi mogućnost izvoza podataka s vaše web stranice. To znači da ako odlučite premjestiti svoju web lokaciju na novu platformu, morali biste ručno kopirati i zalijepiti sav sadržaj s web stranice SiteBuilder na novu web stranicu. To je obično uobičajeno kod graditelja web stranica za povlačenje i ispuštanje, ali ipak je nešto što bi trebali pokušati popraviti jer bi korisnicima bilo puno lakše, pogotovo ako imaju blog.

Besplatna domena je besplatna samo ako kupite plaćeni plan: Iako je sjajno da SiteBuilder.com uopće nudi besplatnu domenu, to smatramo nedostatkom jer SiteBuilder.com oglašava “besplatnu domenu” točno pod “besplatna web stranica” na njihovoj početnoj stranici. To je prilično zabludu za nekoga tko je novi na platformi jer ostavlja dojam da ćete dobiti besplatnu domenu čak i dok ste na slobodnom planu. Korisnici će više nego vjerojatno biti razočarani kada odaberu ime domene koje žele, samo ako shvate da moraju nadograditi na plaćeni plan kako bi ga dobili.

Dodatne značajke Vrijedno spomena

SiteBuilder zaista ima dvije glavne prednosti. Prvi je njegov Editor, a drugi njegova ponuda Free Domain. Pogledajmo bliže svaku točku.

Jednostavan za korištenje uređivača: Jedan od glavnih razloga zašto se netko može odlučiti za upotrebu web mjesta za gradnju je taj što je to jednostavan i lagan za korištenje. Urednik, dakle, mora biti jednostavan za upotrebu na bilo kojoj razini vještina. SiteBuilder dobiva dobre ocjene od nas u ovom području. Neki drugi graditelj web stranica ima urednike koji su pomalo datirani, ali ovaj izgleda moderno i lako je razumljiv.

Besplatni domen štedi novac: Što se tiče vrijednosti novca, vidimo zašto bi SiteBuilder bio popularan izbor. Oni nude besplatnu domenu sa svakim plaćenim planom, a ova domena vam je besplatna sve dok održavate svoj račun. Domene u prosjeku koštaju 10 dolara godišnje, tako da je besplatno nabaviti dobar novac za uštedu novca.

Zaključak – graditi ili ne graditi?

Dok dolazimo do zaključka našeg pregleda SiteBuilder-a, važno je imati na umu da svaki izrađivač web stranica ima različite snage i slabosti. Ako razmišljate o SiteBuilderu, morat ćete utvrditi nudi li ovaj graditelj web stranica prave značajke, cijene i usluge koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Za dodatne informacije o SiteBuilderu posjetite njihovu web stranicu na www.sitebuilder.com. Ako smatrate da je ova recenzija korisna, volite je i podijelite je!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map