Simbla pregled i ocjena 2017

Je li Simbla dobar izrađivač web stranica? Pročitajte našu cjelovitu Simbla recenziju s pro & kontra, prigovori, preporučena upotreba, često postavljana pitanja, & više saznati!


Pregled preglednika web mjesta Simbla

Simbla

www.simbla.com

Kompatibilna e-trgovina:Ne
Mobilnim uređajima:Da
Besplatno probno razdoblje:Da
Opterećenje & pad:Da
Broj predložaka:85
SEO prijateljski:Da
Povrat novca zagarantovan:14 dana

Brzi pregled:

Simbla je jednostavan graditelj web-mjesta za povuci i ispusti koji svima olakšava izgradnju prekrasne web stranice. Izgrađen je za mala i srednja poduzeća koja žele atraktivno, ali lako stvoriti sve-u-jednom rješenje za izgradnju web stranica. Pomoću Simbla možete stvoriti prekrasne web stranice, upravljati vlastitom bazom podataka u oblaku i stvarati web aplikacije, među ostalim impresivne mogućnosti. Simbla je stvoren u 2013. godini, tako da je prilično nov u usporedbi s drugim graditeljima web stranica velikog imena, ali također postiže značajne korake u kratkom vremenu. Ova tvrtka također daje veliki naglasak na SEO (optimizaciju tražilice), što je područje na kojem većina proizvođača web stranica obično ima loše rezultate. Simbla također koristi tehnologiju Bootstrap 3 koja omogućava svim web lokacijama da odgovore. Jedan značajan nedostatak je taj što u ovom trenutku nema dostupnih značajki e-trgovine. Simbla e-trgovinu označava kao “uskoro”, što znači da je to još uvijek nešto na što korisnici mogu paziti i veseliti se. Kao jedan od novijih proizvođača web stranica na tržištu, Simbla još uvijek ima nekoliko područja za poboljšanje, ali također ima puno toga za ponuditi.

Zašto odabrati Simbla:

 • Jednostavan za uporabu, s intuitivnom funkcijom povlačenja i ispuštanja
 • Nudi jedinstvene mogućnosti za izgradnju baza podataka i web aplikacija
 • SEO prijazan za dobro rangiranje na tražilicama poput Googlea
 • Sve web stranice u potpunosti su prilagodljive / prilagođene mobilnim uređajima
 • Korisni vodič i postupak ukrcavanja za početak
 • Početnički prijateljski, bez znanja o kodiranju
 • Izvrstan sustav bloganja
 • Koristi bootstrap 3

Koji su nedostaci:

 • Trenutno nema dostupnih mogućnosti e-trgovine (ogromna prepreka za one koji pokušavaju prodavati putem interneta)
 • Nepotpuno tržište aplikacija s značajkama poput marketinga putem e-pošte i analitika web mjesta još uvijek nisu dostupne
 • Planovi se ne naplaćuju mjesečno (samo godišnje) što bi za neke moglo biti skupo
 • Kreditne kartice se ne prihvaćaju. Kao način plaćanja prihvaćen je samo Paypal

Donja linija:

Simbla predstavlja web lokaciju za izradu web stranica koja prilagođava korisnike i omogućava korisnicima da u kratkom vremenu izrade web stranice profesionalnog izgleda. To je posebno atraktivno za vlasnike malih poduzeća i samostalne stručnjake koji traže visoku kvalitetu po nižim troškovima od zapošljavanja profesionalnog web dizajnera. Ne samo da možete izrađivati ​​prekrasne web stranice, već možete kreirati i upravljati vlastitom bazom podataka i web aplikacijama. Ovo je konkurentska prednost koja može biti privlačna profesionalcima u industriji web razvoja. S druge strane, Simbla je i dalje prilično nova u usporedbi sa konkurentima i ima nekoliko poboljšanja, poput uvođenja mogućnosti e-trgovine i analize web mjesta među ostalim potrebnim značajkama. Nedavno su pokrenuli svoj sustav za blogiranje, aplikaciju za katalog i dodali su neke nove značajke, tako da kupci uskoro mogu očekivati ​​druge dodatke i poboljšanja. Simbla je možda dobar izbor za one koji žele isprobati nešto novo, kao i upravljati vlastitom bazom podataka.

Kupon za specijalnu ponudu Simbla

Počnimo graditi!

Simbla vam omogućuje besplatnu prijavu kako biste brzo mogli započeti s izradom vlastite web stranice.

Stručni pregled graditelja web mjesta Simbla

Mišljenja korisnika Graditelja web mjesta Simbla

Nažalost, trenutno nema dostupnih recenzija kupaca Simbla.

[wppr_reviews host_url = ”/ simbla”]

Mišljenje stručnjaka – naš dubinski pregled Simbla

Simbla su 2013. osnovali Ilan Zrien i Shlomi Stein Zrien u Tel Avivu u Izraelu. Oni su stvorili platformu nakon što su pokušali stvoriti web stranicu za vlastiti posao. Shvatili su da postoji nedostatak na tržištu jednostavnih, ali izvrsnih alata za izradu web stranica, pa su se udružili i stvorili Simbla. Korisnici također mogu koristiti Simbla za kreiranje i upravljanje vlastitom bazom podataka i web aplikacija. Ovo je jedinstvena sposobnost koja ovu platformu izdvaja od ostalih konkurenata. Njihova glavna misija je učiniti dostupnim i lakim za svakoga, bez znanja kodiranja, stvoriti zadivljujuću web stranicu u 20 ili manje minuta. Također koriste Bootstrap 3, vrhunski okvir sučelja koji omogućava svim web lokacijama da automatski budu prilagođene / prilagođene mobilnim uređajima. Simbla tek treba predstaviti svoju aplikaciju za e-trgovinu i neke druge značajke na svom App Marketu, ali nedavno su pokrenuli i svoje Blog i Catalogue aplikacije koje su prilično impresivne. Očekuje se još dodavanja u skoroj budućnosti.

Planovi & Značajke – koja od njih je prava za mene?

Simbla nudi besplatni plan i četiri premium plana – naime Starter, Basic, Advanced i Pro. Besplatni planovi se, naravno, nose s Simblom, ali za razliku od nekih drugih graditelja web stranica, Simblaov besplatni plan nije probno vremensko razdoblje. Besplatno je za život i korisnici mogu dobiti i 60-dnevno probno razdoblje o premium značajkama. Najjeftiniji premium plan je Starter i košta 72 dolara godišnje, dok je najskuplji Pro od 576 dolara godišnje. Iako će Simblova stranica za cijene planove navoditi mjesečno, svi se planovi naplaćuju godišnje. Ovi planovi mogu biti pomalo skupi, ali Simbla obično nudi duboke popuste, čak i do 75% popusta. Besplatni plan nudi korisnicima pohranu i propusnost od 300 MB, domenu Simbla i 60-dnevno probno razdoblje na većini premijskih značajki, osim SSL-a (beta).

Premium planovi:
Godišnja pretplata:
Mjesečna pretplata:
Usporedite:
Besplatno$ 0 / godN / A
Starter72 $ / godN / A
Osnovni, temeljni144 $ / godN / A
Napredna288 $ / godN / A
profesionalac576 $ / godN / A

Starter: Ovaj plan će vam pružiti 1 GB prostora za pohranu i propusnost, mogućnost povezivanja vlastite domene i 1.000 zapisa baze podataka i zahtjeva za bazu podataka. Ostale značajke koje dolaze uz svaki premium plan uključuju: prilagođene aplikacije, blog aplikaciju, vijesti, katalog proizvoda i SSL (beta). Ovaj je plan prikladan za one koji žele pristupiti naprednim značajkama, ali ne trebaju mnogo prostora za pohranu ili propusni opseg.

Osnovni, temeljni: Osnovni plan sadrži sve što Starter plan ima i više. Pohrana i propusnost porasli su na 3 GB. Također ćete imati 5000 zapisa baze podataka i 10,00 zahtjeva baza podataka. Za nove kupce ovo je plan koji je preporučila Simbla.

Napredna: Glavna poboljšanja u ovom planu su na području skladištenja, propusnosti, zahtjeva baze podataka i zapisa baze podataka. Ovaj plan dolazi s 10GB pohrane i propusnog opsega, 20.000 zapisa i 40.000 zahtjeva. Napredni plan prikladan je za veće web stranice ili profesionalce koji namjeravaju koristiti svoju bazu podataka za pohranjivanje puno informacija.

Pro: Ovo je najskuplji plan tvrtke Simbla, a dolazi s 20 GB prostora za pohranu i propusnog opsega, 50 000 zapisa u bazu podataka i 100 000 zahtjeva baza podataka. Ovaj bi se plan mogao poboljšati čineći pohranu i širinu pojasa neograničenim kao što to čine drugi graditelji web stranica. Ako nemate potrebu za većom bazom podataka, ovaj plan možda neće opravdati višu cijenu.

Upravljanje računom – Alati, Značajke, & Urednik

Simbla nudi tri glavna proizvoda za svoje korisnike – graditelj web mjesta, graditelj aplikacija i graditelj baze podataka. Kada se prijavite na svoj račun Simbla, vidjet ćete odjeljak web stranice vaše nadzorne ploče. Tri graditelja kategorizirana su i vidljiva na lijevoj strani vaše nadzorne ploče tako da se lako međusobno izmjenjuju.

Snimak ekrana nadzorne ploče Simbla

Graditelj web stranica

Kada prvi put kreirate svoj račun, skočni prozor će vas pitati želite li odabrati predložak za svoju web lokaciju ili želite koristiti čarobnjaka za web mjesto.

Pokretanje vaše web stranice pomoću čarobnjaka za pokretanje Simbla

Čarobnjak za web mjesto može vam biti od pomoći ako niste novi u Simbli. Pruža mini ogled izrade web stranica kako bi vam pokazao gdje je sve. Ako prilično dobro shvaćate stvari i želite odmah započeti s gradnjom, preporučujemo vam da odaberete predložak. Izrađivač web stranica je vrlo razumljiv i jednostavan za razumijevanje.

Snimak zaslona alata za izradu web stranica Simbla

To je sučelje povuci i ispusti. Sve je intuitivno i lako možete promijeniti pozadinu, tekst i izgled svoje web stranice, bez obzira na predložak koji ste odabrali.

Na bilješci predložaka, Simbla nudi veliki izbor besplatnih predložaka. Ukupno ima oko 85 predložaka. Većina ih je besplatna, ali nekima se može pristupiti tek nakon nadogradnje na premium plan.

Nekoliko predložaka web stranica Simbla koje možete odabrati

Builder aplikacija

Odjeljak Aplikacija na nadzornoj ploči možete pronaći dodavanje dostupnih aplikacija na svoju web stranicu, a također možete i izraditi vlastite aplikacije. Simbla trenutno nudi aplikacije Blog, Novosti i Katalog, ali uskoro imaju i e-trgovinu, analitiku web mjesta, generiranje olova i ostale dojmljive aplikacije.

Simbla aplikacije koje možete dodati

Graditelj baze podataka

Drugi proizvod koji ih nudi Simbla, a koji ih izdvaja je njihov graditelj baza podataka. Stvaranje baze podataka jednostavno je kao i stvaranje vlastite web stranice i ona je uključena u godišnji trošak pretplate.

Dodavanje baze podataka u Simbli

Baza se temelji na oblaku i ne zahtijeva znanje kodiranja da bi je postavilo. Možete ga koristiti za izradu web aplikacija za svoju web stranicu i lako povezivanje ostalog sadržaja na vašoj web lokaciji. Stvaranje vlastite baze podataka jednostavno je klikom na “Database” s izbornika bočne trake, a zatim odabirom “Create Database”. Od tamo možete upravljati: korisnicima, ulogama i tablicama. “Korisnici” će omogućiti stvaranje i upravljanje dozvolama i funkcijama svakog korisnika. “Uloge” omogućit će vam postavljanje posebnih dopuštenja za određene skupine kao što su administratori web mjesta, korisnici i urednici. “Tablice” su mjesta na kojima ćete moći kreirati, uređivati ​​i brisati tablice i postavljati im dozvole i uloge zasebno. Vaša se baza podataka može kreirati s nadzorne ploče vaše baze podataka ili iz uređivača web mjesta. Tamo će se naći sve web aplikacije kreirane pomoću Javascript ili tablica..

Korisni FAQ o Simbli

Evo nekih često postavljanih pitanja o Simbli:

Koji su načini plaćanja prihvaćeni?

Simbla omogućuje kupcima samo plaćanje putem PayPala, što je pomalo nezgodno jer mnogi radije koriste kreditnu karticu ili jednostavno, nemaju PayPal račun.

Jesu li web lokacije Simbla prilagođene mobilnim uređajima?

Da, ako odaberete tu opciju. Web mjesta Simbla prikazat će se na mobilnom uređaju na isti način kao na radnoj površini, ali u WIX Editoru postoji mogućnost da vaše web mjesto bude mobilno i uređuje izgled vašeg mobilnog web mjesta.

Je li Simbla pogodna za bloganje?

Da. Simbla su nedavno pokrenuli njihovu web aplikaciju za blogove koju možete dodati na svoju web stranicu. Postavljanje bloga prilično je intuitivno i vrlo jednostavno. Budući da je Simbla, tako snažno naglasio SEO, primijetit ćete da se na zadnjoj stranici svake stranice nalazi odjeljak posvećen ključnim riječima i SEO-u. To je vrlo pohvalno, posebno za graditelja web stranica za crtanje i ispusta.

Objašnjeni nedostaci – stvari koje se Simbla mogu poboljšati

Simbla je prilično impresivna platforma, ali još uvijek imaju nekoliko područja poboljšanja koja ćete morati razmotriti prije nego što se prijavite.

Nema mjesečnih pretplata: Drugi nedostatak koji je jednostavan ispravak koji bi donio ogromnu razliku je taj što Simbla trenutno korisnicima omogućuje samo plaćanje godišnje. S obzirom da najveći plan košta 576 USD godišnje, godišnji trošak može biti preskup za neke osobe koje plaćaju unaprijed. Većina ostalih graditelja web stranica nudi mjesečne pretplate, tako da je pomalo čudno da Simbla ne slijedi zahtjev. Drugi problem s troškom pretplate je taj što se na stranici s cijenama trošak svakog plana oglašava kao mjesečni iznos. Možda će vam nedostajati mali tekst koji kaže “naplaćuje se godišnje” i prijavite se na temelju mjesečne brojke, stoga budite svjesni toga.

Nepotpuno tržište aplikacija: Na App Marketu trenutno su dostupne aplikacije Blog, Novosti i Katalog proizvoda. Neke druge važne aplikacije, poput e-trgovine, web lokacije i marketing e-pošte, označene su kao uskoro. Ovo su važne značajke koje ćete morati raditi neko vrijeme dok se ne pokrenu, tako da je važno i to uzeti u obzir.

Dodatne značajke Vrijedno spomena

Simbla se smatra pionirom u sljedećoj generaciji sustava za izgradnju web stranica. Oni definitivno imaju neke sjajne značajke koje vrijedi istaknuti i u kojima će kupci uživati.

Automatski osjetljive web stranice: U ovo doba u kojem je mobilni uređaj sve, vrlo je važno da su sve vaše web stranice responzivne i da izgleda sjajno na radnoj površini, tabletu i mobilnom uređaju. Ništa od toga se ne može zanemariti. Budući da Simbla koristi Bootstrap 3 na pozadini, sve što se nalazi na vašoj web lokaciji savršeno će se prilagoditi uređaju na kojem je prikazan, što čini iskustvo izvrsnim za sve.

Graditelji baza podataka i web aplikacija: Ovo su dvije značajke koje stvarno razlikuju Simbla od konkurencije. Moći ćete kreirati i upravljati vlastitom bazom podataka utemeljenom u oblaku bez znanja o kodiranju. Možete i stvoriti vlastite web aplikacije za prilagodbu vaše web stranice. Ovo je značajka koju će napredni web dizajneri i web programeri zaista cijeniti.

SEO (optimizacija za tražilice): Simbla stavlja naglasak na sjajan SEO, što je važno područje koje su mnogi drugi graditelji web stranica previdjeli. Sve web lokacije Simble temelje se na HTML5, što znači da je sadržaj predstavljen kao tekst koji će tražilice prepoznati. Simbla nudi i napredne SEO alate kao što su mape web stranica, 301 referenca, metapodaci (opis, naslov i ključne riječi), prijateljski URL-ovi i, Google Analytics integracija.

Zaključak – graditi ili ne graditi?

Kako dolazimo do zaključka našeg pregleda u Simbli, važno je imati na umu da svaki graditelj web stranica ima različite snage i slabosti. Ako razmišljate o Simbli, morat ćete utvrditi nudi li ovaj graditelj web stranica prave značajke, cijene i usluge koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Za dodatne informacije o Simbli, posjetite njihovu web stranicu na www.simbla.com. Ako smatrate da je ova recenzija korisna, volite je i podijelite je!

Javite nam svoje misli

Jeste li prije koristili Simbla? Imate li neko pozitivno ili negativno iskustvo koje želite podijeliti s nama? Pošaljite nam svoje povratne informacije na. Hvala vam!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me