Pregled i ocjenu BoldGrid 2020

Je li BoldGrid dobar dizajner web stranica? Pročitajte našu cjelovitu BoldGrid recenziju s pro & kontra, prigovori, preporučena upotreba, često postavljana pitanja, & više s ovim WordPress graditeljem web mjesta.


Pregled BoldGrid Web Builder pregled

BoldGrid

www.boldgrid.com

Kompatibilna e-trgovina:Ne
Mobilnim uređajima:Da
Besplatno probno razdoblje:Da
Opterećenje & pad:Da
Broj predložaka:200+
SEO prijateljski:Da
Povrat novca zagarantovan:90 dana

Isprobajte bez rizika

Brzi pregled:

BoldGrid je izrađivač web stranica za WordPress koji u osnovi pojednostavljuje postupak web dizajna, a pritom još uvijek iskorištava snagu i funkcionalnost koje WordPress nudi. Oni koriste kombinaciju tema, dodataka, widgeta, stranica, izgleda stranica, izbornika, fotografija, ikona i pismenog lutkarskog sadržaja za stvaranje korisničkog iskustva za svoje korisnike. Idealan je za one koji su novi u web dizajnu zbog lakoće uređivanja, ali je pogodan i za profesionalne web programere jer vam omogućuje uređivanje predloška koda i jednostavno ubrzava proces kreiranja web stranice ispočetka. Svi dodaci i funkcionalnost WordPress-a i dalje su dostupni korisnicima BoldGrid-a, ali na njih nismo navikli samo na one-shop graditelja web stranica. WordPress je najkorišćeniji softver za izradu web stranica u svijetu, tako da BoldGrid slojevit na vrhu, korisnicima definitivno daje neke velike prednosti, ali ovaj graditelj web stranica je daleko od savršenog i još uvijek nedostaju neke ključne značajke.

Zašto odabrati BoldGrid:

 • Korisnicima je na raspolaganju snaga i funkcionalnost WordPress-a
 • Web stranica se lako može izvesti i prenijeti
 • Imate 100% vlasništvo nad svojom web stranicom
 • Odgovarajući dizajni / mobilni dizajni
 • Sposobnost postavljanja mjesta za inscenaciju
 • Dostupne su 90-dnevne i 30-dnevne garancije povrata novca
 • Web stranica se može prilagoditi na razini koda
 • Korisnička podrška 24/7 dostupna je putem e-pošte, telefona ili live chat-a

Koji su nedostaci:

 • Nije rješenje sve u jednom, ključ u ruke kao što su Wix i ostali graditelji web stranica
 • Besplatno je, ali zahtijeva plaćanje web hostinga
 • Nema dostupnih alata za e-trgovinu za povlačenje i spuštanje
 • BoldGrid ne djeluje sam

Donja linija:

BoldGrid omogućava korisnicima da lako izrade i snažne web stranice temeljene na WordPressu pomoću prilagodbe pomoću povuci i ispusti, ali ovaj je uređivač teže koristiti nego drugi graditelji web stranica poput Wixa. Objekti imaju određena ograničenja u pogledu mjesta na koje se mogu premjestiti na stranicu i nema na raspolaganju besplatnih opcija da ih korisnici testiraju prije nego što se financijski obavežu. Ovaj graditelj web stranica ne uključuje alate za e-trgovinu. Morali biste dodati vanjske WordPress dodatke da biste stvorili internetsku trgovinu za svoju web stranicu. Moguće je pomoću dodataka kao što je Woocommerce, ali može se pokazati da je previše kompliciran za novorođenčeg web dizajnera, tražeći intuitivno, korisničko iskustvo web dizajna. S druge strane, s obzirom da je BoldGrid izgrađen na vrhu WordPress-a, koji je vjerojatno najbolji sustav za upravljanje sadržajem koji je dostupan, ova bi web stranica bila odličan izbor za one koji žele izgraditi moćan blog, a vi biste imali potpuno vlasništvo nad svojom web stranicom. Dizajni predložaka automatski su prilagođeni mobilnim uređajima i možete postaviti mjesto postavljanja radi testiranja dizajna prije nego što ih omogućite uživo na stvarnoj web lokaciji. Za BoldGrid stručnjaci nadmašuju prednosti i bila bi pogodna opcija za one koji traže jednostavniji način za izradu web stranice WordPress.

Kupon za specijalnu ponudu BoldGrid

Počnimo graditi!

Isprobajte BoldGrid bez rizika tijekom 90 dana da započnete izgradnju web stranice.

Stručni pregled graditelja web stranica BoldGrid

Mišljenje stručnjaka – naš dubinski pregled BoldGrid-a

BoldGrid je kreirao InMotion Hosting, vrhunski poslovni web domaćin. Pokrenuta je 2015. godine kada zgrada web-mjesta za povlačenje i ispuštanje dodaje u WordPress. Dizajniran je tako da proces izrade web stranica WordPress učini intuitivnijim i korisnijim. Tim BoldGrid vodi predsjednik, Todd Robinson, a ovaj tim sastoji se od 3 programera na čelu s Bradom Markleom i 3 dizajnera pod vodstvom Jimija Radabaugha, među mnoštvom drugih talentiranih članova tima za poslovni razvoj. Misija BoldGrid-a je da WordPress bude konkurentan vrhunskim tvrtkama za izradu web stranica za DIY webmastera. Ovaj graditelj web stranica kombinira razinu prilagodbe i moćnu funkcionalnost koja je neusporediva, jer ga pokreće WordPress koji je vodeći sustav upravljanja sadržajem (CMS) u svijetu..

Planovi & Značajke – koja od njih je prava za mene?

BoldGrid je potpuno besplatan softver koji koristi povrh WordPress-a, a koji je također besplatan za instalaciju. Tamo gdje će korisnici morati platiti je hosting jer je BoldGrid dostupan samo za web stranice WordPress koje ugošćuje InMotion Hosting ili Web Hosting Hub. Plan InMotion Hosting kreće se od njihovih 3,49 do 7,99 USD po njihovim uvodnim cijenama. 3 dostupna plana za zajednički hosting su Launch, Power i Pro

Premium planovi:
Uvodne cijene:
Cijene obnove:
Usporedite:
lansiranje3,49 $ / mj7,99 $ / mj
Vlast4,49 $ / mj9,99 $ / mj
profesionalac7,99 $ / mj15,99 $ / mj

Pokretanje: Ovo je najpovoljniji plan koji nudi InMotion hosting. Korisnici mogu postaviti 6 domena, 2 jedinstvene web stranice i 2 MySQL baze podataka i imati koristi od moći ove hosting usluge na svom najisplativijem planu. Još jedna prednost je što korisnici mogu besplatno prenijeti svoje web stranice s prethodnih hosting kompanija. Budući da ovaj plan dopušta samo dvije web stranice, ovaj se plan preporučuje pojedincima i tvrtkama kojima je glavni cilj izgradnja jedne web stranice. Drugo se web mjesto može koristiti za testiranje ili za nacrt web stranica.

Vlast: Ovaj je plan sjajan za širenje poduzetnika ili poduzeća jer nudi znatno više od plana lansiranja. Plan napajanja omogućava korisnicima postavljanje 26 domena, računa e-pošte za svaku domenu, 6 jedinstvenih web stranica i 50 MySQL baza podataka. Ovaj je plan prikladan za one koji trebaju upravljati i upravljati s više web stranica zasebno.

Pro: Ovo je najinkluzivniji plan InMotion Hosting koji dolazi s neograničenim domenama, neograničenim računima e-pošte, neograničenim web stranicama i neograničenim MySQL bazama podataka. Alati i značajke koje dolaze s ovim planom obuhvaćaju sve što bi bilo kome potrebno za pokretanje više web stranica odjednom. Ovaj je plan najprikladniji za ljude poput web programera koji često pokreću i upravljaju velikim brojem web stranica.

Upravljanje računom – Alati, Značajke, & Urednik

Postupak postavljanja za web lokaciju BoldGrid prilično je jednostavan. Budući da je ovaj alat za izgradnju web stranica kompliment WordPressu, zahtijeva hosting pružatelja usluga. Trenutačno je BoldGrid dostupan samo putem dva hosting mjesta; InMotion Hosting i web hosting centar. Najpopularnije od njih je InMotion Hosting, pa ćemo ga upotrijebiti za ilustraciju postupka prijave i značajki upravljanja računom.

Nakon što odaberete jedan od tri plana hostinga koji InMotion Hosting ima na raspolaganju, morat ćete odabrati ime domene. U sljedećem koraku od vas se traži da odaberete želite li da vaše web mjesto bude ispisano ispočetka, a izgradio ga je profesionalac, izgrađen s BoldGridom, ect. Nakon što odaberete BoldGrid i domena bude uspješno registrirana, dobit ćete svoj URL za prijavu koji je podupirač za WordPress. Izgledat će kao „www.yourwebsite.com/wp-admin/“, a ovo je mjesto gdje ćete se moći prijaviti na nadzornu ploču svoje web lokacije..

Snimka zaslona BoldGrid

BoldGrid djeluje u dvije faze kako bi proces bio što jednostavniji i intuitivniji. Dvije faze su nadahnuće i prilagodba. U fazi nadahnuća ćete odabrati svoju temu. BoldGrid ima široku paletu tema za različite svrhe. Svaka tema čak dolazi s dobro promišljenim sadržajem koji je stvoren posebno za tu nišu.

Odabir teme unutar Boldgrid-a

Nakon što odaberete temu, sljedeći korak je faza prilagodbe u kojoj možete urediti naslov, boje, fontove, odjeljke, izbornike i još mnogo toga. Imate mogućnost između unaprijed izrađenih shema boja i dizajniranja vlastitih. Možete dodati i svoj logotip, isključiti pozadinske slike ili uzorke i još mnogo toga iz BoldGrid Customizer-a. Te se promjene mogu izvršiti uživo na vašoj web stranici u stvarnom vremenu.

Prilagođavanje vaše teme u Boldgridu

BoldGrid Page Builder omogućava još veću prilagodbu sa stilom uređivanja povuci i ispusti. Djeluje s GridBlocksima kako bi osiguralo unaprijed izgrađene rasporede koje je lako preurediti. Također možete brzo promijeniti veličinu i zamijeniti slike. BoldGrid omogućuje vam jednostavno stvaranje impresivnih izgleda koji se temelje na stupcima i redacima bez kodiranja.

Uređivanje web stranice s BoldGridom

Korisna često postavljana pitanja o BoldGrid-u

Evo nekoliko često postavljanih pitanja o BoldGridu:

Hoću li posjedovati svoju web stranicu ako koristim BoldGrid za dizajn?

Da. BoldGrid pokreće WordPress i djeluje kao kompliment za njega, tako kao i na svim WordPress web stranicama, vi ćete imati 100% vlasništva nad njim. Za razliku od drugih graditelja web stranica, BoldGrid ne polaže pravo vlasništva nad web stranicama izgrađenim pomoću svog softvera. Ako želite, možete izvesti i prenositi svoje web mjesto.

Kako deaktivirati BoldGrid ako mi se ne sviđa?

Ako u nekom trenutku odlučite da vam se ne sviđa BoldGrid, jednostavno ga možete deaktivirati dok još uvijek ne očuvate svoju WordPress web lokaciju. Da biste deaktivirali BoldGrid, prijavite se na nadzornu ploču i kliknite na “Settings”, a zatim kliknite na “BoldGrid”. Pri dnu stranice nalazi se odjeljak pod nazivom “Počnite ispočetka”. Označite svaki potvrdni okvir tamo i kliknite “Spremi”. BoldGrid će biti uklonjen s vaše web stranice. Drugi način da ga uklonite s vaše web stranice jest skupno brisanje svih dodataka povezanih s BoldGridom.

Koliko košta BoldGrid?

BoldGrid je zapravo besplatni softver, ali za pokretanje softvera trebate imati račun za hosting ili s InMotion Hosting ili Web Hosting Hubom, tako da bi glavni troškovi s kojima ćete se suočiti ako zaista želite koristiti BoldGrid bili troškovi hostinga. paketa i troškova registracije domene. Važno je također napomenuti da InMotion hosting nudi 90-dnevne i 30-dnevne garancije povrata novca, tako da možete isprobati BoldGrid bez rizika..

Objašnjeni nedostaci – stvari koje se BoldGrid mogu poboljšati

Boldgrid je vrlo impresivan alat za izradu web stranica u WordPressu, ali kao i svaki graditelj web stranica ima svoje nedostatke. Evo dva glavna nedostatka koja vrijedi razmotriti prije nego što nabavite BoldGrid.

Nema opcije e-trgovine – BoldGrid ne nudi rješenja za e-trgovinu. Jedina opcija za stvaranje internetske trgovine jest instalacija dodatka treće strane poput Woocommerce. To se može jako zakomplicirati posebno onima koji su novi u web dizajnu i traže najjednostavnije rješenje. Dodavanje Woocommercea također može usporiti vrijeme učitavanja vaše web stranice.

Samostalna verzija još nije dostupna – Kada danas mislimo na graditelje web stranica, skloni smo razmišljanju o platformama za stvaranje web stranica sve u jednom. BoldGrid nije takav. Ne može samostalno stajati i dostupan je samo putem partnerskih hosting kompanija, InMotion Hosting i Web Hosting Hub. U osnovi, ako vam se ne sviđa nijedan od ta dva hosting pružatelja usluga ili se radije držite svog trenutnog pružatelja usluga hostinga, BoldGrid vam neće biti dostupan.

Dodatne značajke Vrijedno spomena

BoldGrid nudi čitav niz značajki za popularni CMS, WordPress što ga čini jednostavnim i prikladnim za korisnike na bilo kojoj razini. Evo nekoliko dodatnih značajki koje pomažu da BoldGrid postane odličan izbor.

Opcija uređivanja koda – Izvorni WordPress web programeri i dizajneri navikli su imati mogućnost uređivanja teme na razini koda kako bi je u potpunosti prilagodili svojim željama. BoldGrid djeluje kao graditelj web-mjesta slojevito povrh WordPress-a, ali korisnicima omogućuje uređivanje izvornog koda kao što bi obično bili. Korisnici nisu ograničeni samo na korištenje povuci i ispusti uređivač. To je nešto što će napredni korisnici definitivno cijeniti.

Korisnička podrška – Kada postavite svoju web stranicu BoldGrid putem InMotion hostinga, dobivate pristup korisničkoj podršci koja radi 24 sata dnevno. Stvarno znaju o svakom području korisničkog iskustva. Pomoći će vam u vezi s pitanjima oko vašeg hostinga, a može vam pomoći i s bilo kojim BoldGrid problemom koji vam se možda čini. Podršci možete pristupiti putem telefona, e-pošte ili u live chatu. Posebno brzo reagiraju na Live Chat.

Povrat novca zagarantovan – InMotion hosting pruža jamstvo povrata novca od 90 dana i 30 dana tako da možete isprobati njihove usluge hostinga i isprobati BoldGrid bez rizika. Svi 6-mjesečni i dugoročniji planovi hostinga za njihove pakete za poslovanje, VPS i reseller pokrivaju 90-dnevna garancija povrata novca. Svi namjenski severs i svi mjesečno naplaćeni VPS i reseller hosting paketi ispunjavaju uvjete za 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Postrojenja za priređivanje – Jedna od značajki koja BoldGrid odvaja od ostalih graditelja web stranica je mogućnost postavljanja instalacijskog web mjesta koje omogućava testiranje promjena na vašem web mjestu prije postavljanja prije nego što omogućite njihovo življenje na stvarnoj web lokaciji.

Zaključak – graditi ili ne graditi?

Kako dolazimo do zaključka našeg pregleda BoldGrid, važno je imati na umu da svaki izrađivač web stranica ima različite snage i slabosti. Ako razmišljate o BoldGridu, morat ćete utvrditi nudi li ovaj graditelj web stranica prave značajke, cijene i usluge koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Za dodatne informacije o BoldGridu, posjetite njihovu web stranicu na www.boldgrid.com. Ako smatrate da je ova recenzija korisna, volite je i podijelite je!

Javite nam svoje misli

Jeste li već koristili BoldGrid? Imate li neko pozitivno ili negativno iskustvo koje želite podijeliti s nama? Pošaljite nam svoje povratne informacije na. Hvala vam!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me