SiteBuilder Review and Rating 2017

SiteBuilder és un bon creador de llocs web? Llegiu la nostra revisió completa de SiteBuilder amb professionals & contres, queixes, ús recomanat, preguntes freqüents, & més per esbrinar!


SiteBuilder.com Revisió del creador de llocs web

SiteBuilder

www.sitebuilder.com

Compatible amb comerç electrònic:
Amistós amb el mòbil:
Prova gratuïta:
Arrossegueu & tirar:
Nombre de plantilles:Anys 1000
SEO amigable:
Garantia de devolució de diners:30 dies

Una visió ràpida:

SiteBuilder és avui un dels constructors de llocs web més coneguts del mercat. Ofereixen una combinació de comoditat i control als seus usuaris. Molts usuaris estimen el seu editor, que és fàcil d’utilitzar, però no deixa de ser una cosa que els desenvolupadors web professionals poden apreciar. Juntament amb la capacitat de crear el vostre propi lloc web, SiteBuilder ofereix més de 10.000 plantilles, comptes d’adreça de correu electrònic connectats al vostre nom de domini, grans eines de SEO, funcions de comerç electrònic i capacitats de blocatge. El millor de tot, ofereixen un nom de domini gratuït amb cadascun dels seus plans de pagament i aquest nom de domini és de vida. Per a tota la comoditat i facilitat que SiteBuilder ofereix, té alguns inconvenients destacables. Un inconvenient immediatament visible és que la pàgina d’inici enumeri dominis gratuïts i correu electrònic gratuït a la pàgina web gratuïta, cosa que pot resultar enganyosa per als usuaris nous, ja que el domini i el correu electrònic només venen amb plans de pagament. Recomanem aquest creador de llocs web a qualsevol persona que tingui un nivell d’habilitats que vulgui construir un lloc web decent a un cost assequible si està disposat a passar per alt les seves caigudes..

Per què escollir SiteBuilder:

 • Domini gratuït amb cada pla de pagament
 • No calen habilitats de codificació ni de desenvolupament web
 • Compte de correu electrònic gratuït amb qualsevol dels plans següents: Pro, Premium, comerç electrònic
 • L’editor és un dels millors: fàcil d’utilitzar i fàcil de dissenyar
 • Els preus són assequibles i competitius en comparació amb altres constructors de llocs web
 • Més de 10.000 plantilles responsives per triar
 • Eines impressionants de SEO per ajudar al vostre lloc web a situar-se en els motors de cerca
 • Té una funció de bloc totalment funcional que és millor que el que ofereixen la majoria de constructors de llocs web

Quins són els inconvenients:

 • No hi ha cap opció d’exportar dades
 • Alguns clients s’han queixat de l’assistència al client per culpa de problemes de facturació
 • El pla gratuït té anuncis que es mostren al lloc web i no permet connectar el vostre propi domini. Pot semblar molt poc professional
 • Ofereix funcions de comerç electrònic, però Shopify o Bigcommerce són millors opcions si el comerç electrònic és l’objectiu principal del vostre lloc web
 • L’empresa no rep trucades telefòniques per obtenir suport tècnic. Només es comuniquen per correu electrònic que pot ser un problema si teniu un problema urgent que cal resoldre
 • No hi ha App Market o, de qualsevol manera, afegir aplicacions de tercers al vostre lloc web
 • No hi ha cap aplicació mòbil disponible

La línia de fons:

SiteBuilder és en general una bona opció per a tots aquells que vulguin construir un lloc web de forma ràpida i assequible. Els seus punts de venda més forts serien el fàcil d’utilitzar el seu editor i el fet d’obtenir un domini gratuït amb qualsevol pla de pagament. És una mica enganyós per a SiteBuilder anunciar un domini gratuït i un compte de correu electrònic gratuït juntament amb la creació d’un lloc web gratuït, ja que la veritat és que només obteniu un compte de correu electrònic i domini gratuït si teniu un dels seus plans de pagament. Considerem que és una caiguda per als usuaris nous que potser desconeixen aquest detall. Aquest creador de llocs web es compara bé amb competidors com Wix, Weebly i altres, especialment en les àrees d’interfície fàcil d’utilitzar, preus i flexibilitat. És una plataforma prometedora i té totes les funcions bàsiques necessàries per crear un lloc web senzill i professional amb aspecte ràpid.

Revisió d'experts en creadors de llocs web SiteBuilder

SiteBuilder.com Opinions d’usuaris del client

Ho sentim, en aquest moment no hi ha opinions de clients de SiteBuilder disponibles.

Opinió dels experts: la nostra revisió en profunditat de SiteBuilder

SiteBuilder es va llançar el 2015. La plataforma es va llançar utilitzant noms de domini serval com: websitebuilder.com, sitelio.com i sitey.com. Cada lloc web es comercialitza de manera diferent, però l’editor del lloc web segueix sent el mateix. Un altre detall important a tenir en compte és que no hi ha informació de l’empresa a SiteBulider.com ni a cap dels llocs web duplicats esmentats. No cal dir que això és bastant estrany. Fins i tot després d’haver fet una investigació addicional i fer una trucada mitjançant l’únic número de telèfon indicat (línia d’assistència de facturació) no hem pogut obtenir cap informació addicional sobre l’empresa. És estrany, però el creador de llocs web encara funciona bé, per tant, depèn de les preferències personals si aquest és o no un factor decisiu.

Plans & Característiques: Quina és la meva adequada?

SiteBuilder.com ofereix quatre plans de pagament i un pla gratuït. Cadascun presenta els seus propis avantatges, que milloren amb cada actualització. Per ordre de preu, els plans de pagament són: Personal, Pro, Premium i comerç electrònic. SiteBuilder sovint ofereix cupons de temps limitat per al període inicial del servei. Un cop finalitzat el termini, es renovarà al cost original, però aquest cupó és un bon plus. Cada pla té l’opció d’una subscripció mensual, de 12 mesos, de 24 mesos o de 36 mesos.

Plans:
Mensual:
12 mesos:
24 mesos:
36 mesos:
Personal9,99 dòlars / mes8,99 $ / mes8,99 $ / mes8,99 $ / mes
Pro9,98 dòlars / mes9,22 dòlars / mes7,68 dòlars / mes7,68 dòlars / mes
Premium12,98 dòlars / mes12,29 dòlars / mes11,98 dòlars / mes11,98 dòlars / mes
Comerç electrònic24,98 dòlars / mes19,98 dòlars / mes18,45 dòlars / mes18,45 dòlars / mes

Personal: Aquest pla és un pas més elevat del pla gratuït, ja que podreu connectar el vostre propi domini amb el lloc web i els anuncis del lloc web seran eliminats. Si obteniu el vostre domini a través de SiteBuilder.com, l’obtenireu de forma gratuïta un cop seleccioneu el pla Personal o superior. Com el seu nom indica, aquest pla és adequat per a ús personal, però també pot ser una opció assequible per a una empresa que tot just comença.

Pro: Aquest pla us oferirà tot el que ofereix el pla Personal i també rebreu correu electrònic gratuït. El correu electrònic gratuït és un avantatge notable d’utilitzar sitebuilder.com perquè es tracta d’un servei que la majoria de les empreses venen a un cost addicional. Recomanem aquest pla per a una empresa que estigui establerta i, de totes maneres, necessitaria un compte de correu electrònic personalitzat. És rendible obtenir tots aquests serveis a través de Sitebuilder.

Premium: Aquest pla ofereix totes les funcions que ofereix el pla Pro, però també inclou eines de SEO i assistència prioritària. Les Eines de SEO us poden ser útils, especialment si teniu un bloc, però el creador de llocs és conegut per oferir un suport relativament dolent al client, de manera que el Suport prioritari pot no ser de gran utilitat per justificar el preu més elevat. Si un SEO avançat és fonamental per al vostre lloc web, aquest pla pot ser per a vosaltres, altrament, potser seria millor complir amb el pla Pro.

Comerç electrònic: El pla de comerç electrònic ofereix tot el que el pla Premium ofereix juntament amb la capacitat d’afegir una botiga en línia al vostre lloc web. Tot i que la plataforma ofereix aquesta funció, altres constructors de llocs web com Shopify ofereixen una solució de comerç electrònic molt millor. Aquest pla seria adequat si el comerç electrònic al vostre lloc web sigui mínim.

Gestió de comptes: eines, funcions, & Editor

El procés de registre de SiteBuilder.com és molt senzill. Un cop us registreu amb la vostra adreça de correu electrònic, sereu dirigits a una pàgina on seleccioneu el vostre domini personalitzat. Comercialitzen això com un “domini gratuït”, però com s’ha dit anteriorment, aquest domini només és gratuït si selecciona un pla de pagament. Si trieu un domini, se us dirigirà a la pàgina de preus on haureu de seleccionar un dels seus quatre plans de pagament i introduir la informació de facturació. Si decidiu anar amb el pla gratuït, feu clic a la icona “SiteBuilder.com” a la cantonada superior esquerra. Això us portarà a la pàgina d’inici. Aquesta és la pàgina on trobareu totes les plantilles per triar.

Captura de pantalla de algunes plantilles de SiteBuilder on podeu triar.

Per accedir a la pàgina de gestió del vostre compte, feu clic a l’element de menú que hi ha a la part superior que diu “Hola (el vostre nom), benvingut de nou”. A la part esquerra de la pàgina de gestió del compte, podreu veure algunes opcions de menú.

Captura de pantalla del tauler de gestió de comptes de SiteBuilder

“Els meus llocs” és el que feu clic si gestioneu diversos llocs web en un compte. “Domini” és on podreu comprar un domini nou, cancel·lar un domini existent o redirigir-lo a un altre domini. “Gestiona el correu electrònic” és pràcticament autoexplicatiu com el lloc on aneu a afegir, esborrar o comprovar els vostres correus. “Market Place” és on podeu accedir a totes les funcions addicionals de SiteBuilder com ara eines de SEO, Social Booster, Estadístiques avançades i molt més. The Market Place és la parada única per fer canvis al vostre compte o llocs web.

Captura de pantalla del mercat del SiteBuilder

“Els meus detalls” és on podeu canviar els detalls del compte com ara la vostra contrasenya. La secció “màrqueting” està activa quan s’ha actualitzat a un pla de pagament. Podeu utilitzar-ho per controlar les analítiques del vostre lloc web, millorar el SEO, fer màrqueting en xarxes socials i fer màrqueting per correu electrònic.

L’editor

Captura de pantalla de l’editor del SiteBuilder

El creador / editor de llocs web és una de les millors funcions que SiteBuilder ofereix. És fàcil d’utilitzar, però segueix sent molt eficaç per ajudar-vos a personalitzar el vostre lloc web al vostre gust. A l’editor, el vostre lloc web està creat apilant “Seccions” i hi ha diverses plantilles per a cada secció. El lloc web que creeu mai se sent tallador de galetes i podeu obtenir una creativitat molt creativa amb els dissenys. Les seccions també són excel·lents per organitzar un disseny ampli i amb una fotografia forta que es presenta moderna i bonica.

Una altra gran característica de l’editor és “Desar l’historial” que us permet tornar a modificar les modificacions que heu fet fa 2 dies o menys. Això és fantàstic, ja que vol dir que res del que feu és de pedra i és fàcil de corregir errors. És possible que hàgiu d’actualitzar a un pla de pagament per accedir a aquesta funció, però pot resultar molt útil.

La interfície d’arrossegar i deixar anar l’editor fa que SiteBuilder.com sigui molt fàcil d’utilitzar i permet obtenir fàcilment un lloc web amb aspecte professional.

Preguntes freqüents sobre SiteBuilder

A continuació, es detallen algunes de les preguntes més freqüents sobre SiteBuilder:

Com puc cancel·lar la meva subscripció?

Per cancel·lar la vostra subscripció, haureu de trucar al seu número de telèfon de Suport de facturació que trobareu a la pàgina “Assistència”. Aquest número de telèfon només serveix per a consultes i assistència de facturació. Si teniu preguntes sobre algun problema tècnic o qualsevol altra cosa, haureu de fer-ho per correu electrònic.

SiteBuilder és bo per fer blogs?

El sistema de blocs de SiteBuilder és millor que el que ofereixen la majoria de constructors de llocs web. Podeu triar entre diverses plantilles de blocs i personalitzar el vostre bloc amb alguns estils impressionants. Té funcions que permeten als usuaris editar el enllaç permanent, fixar publicacions, crear imatges de portada, publicacions de funcions, etiquetes de definició i molt més. Sembla ser una sòlida plataforma de blocs.

Puc obtenir el domini gratuït i el correu electrònic gratuït amb el lloc web gratuït?

No. Aquells que siguin nous a sitebuilder.com puguin confondre’s en error que el domini, el correu electrònic i el lloc web són gratuïts només mirant la pàgina principal. A la pàgina de preus, però, es perfila que un usuari hauria d’actualitzar-se al pla Pro per obtenir un domini gratuït i un correu electrònic gratuït junts. SiteBuilder té un pla gratuït, però els usuaris només tenen accés a l’editor i a les plantilles del lloc web. No proporciona als usuaris el domini gratuït ni el correu electrònic gratuït.

Inconvenients explicats: el lloc de coses que el millor client podria millorar

SiteBuilder té una part rara dels desavantatges que haureu de tenir en compte abans d’iniciar-vos en un compte nou. A continuació, es detalla alguns inconvenients d’aquesta plataforma:

Cal millorar l’assistència al client: L’empresa no gestiona els problemes d’assistència tècnica per telèfon. Això pot suposar un desavantatge en cas d’urgència. Ara gestionen les consultes de facturació per telèfon ara, cosa que és una millora, però els clients s’han queixat en el passat de tenir problemes quan volen cancel·lar el seu compte. Alguns clients s’han queixat que l’equip d’assistència està més centrat en el servei de rebombori en lloc de satisfer les necessitats dels clients.

No hi ha manera d’exportar dades: Actualment, SiteBuilder.com no ofereix la capacitat d’exportar dades del vostre lloc web. Això vol dir que és que si decidiu traslladar el vostre lloc web a una nova plataforma, haureu de copiar i enganxar manualment tot el contingut del lloc web SiteBuilder al vostre lloc web. Això sol ser comú entre els creadors de llocs web d’arrossegar i deixar anar, però no deixa de ser una cosa que haurien d’intentar arreglar perquè facilitaria les coses molt més als usuaris, especialment si tenen un bloc..

El domini gratuït només és gratuït si es compra un pla de pagament: Tot i que és fantàstic que SiteBuilder.com ofereixi un domini gratuït, considerem que és un inconvenient perquè SiteBuilder.com fa publicitat de “domini gratuït” a la secció de “lloc web gratuït” de la seva pàgina principal. Això és força enganyós per a algú que és nou a la plataforma perquè dóna la impressió que obtindràs un domini gratuït fins i tot en el pla gratuït. Els usuaris quedaran molt decebuts molt probablement quan seleccionin el nom de domini que desitgin, només per adonar-se que han d’actualitzar a un pla de pagament per aconseguir-lo..

Característiques addicionals que cal destacar

SiteBuilder té dos avantatges principals. El primer és el seu editor i el segon, el seu domini gratuït. Analitzem cada punt més atent.

Editor fàcil d’utilitzar: Un dels principals motius pels quals algú pot optar per utilitzar un creador de llocs web és que, és senzill i fàcil d’utilitzar. Per tant, l’Editor ha de ser fàcil per utilitzar qualsevol persona de qualsevol nivell. SiteBuilder obté bones valoracions de nosaltres en aquesta àrea. Alguns altres constructors de llocs web tenen editors una mica datats, però aquest és modern i és fàcil d’entendre.

El domini gratuït estalvia diners: Quant a la relació qualitat-preu, veiem per què SiteBuilder seria una elecció popular. Ofereixen un domini gratuït amb cada pla de pagament i aquest domini és gratuït sempre que mantingueu el vostre compte. Els dominis costen 10 dòlars anuals de mitjana, així que aconseguir-ho de franc és una bona quantitat per estalviar alguns diners.

Conclusió: per construir o per no construir?

Quan arribem a la conclusió de la nostra revisió de SiteBuilder, és important tenir en compte que tots els creadors de llocs web tenen força i debilitats diferents. Si teniu en compte SiteBuilder, haureu de determinar si aquest creador de llocs web ofereix les funcions, preus i serveis adequats per adaptar-se millor a les vostres necessitats. Per obtenir més informació sobre SiteBuilder, visiteu el seu lloc web a www.sitebuilder.com. Si heu trobat útil aquesta revisió, agradeu-la i compartiu-la!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map