BoldGrid Review and Rating 2020

BoldGrid és un bon creador de llocs web? Llegiu la nostra revisió completa de BoldGrid amb professionals & contres, queixes, ús recomanat, preguntes freqüents, & més amb aquest creador de llocs de WordPress.


BoldGrid Revisió del creador de llocs web

BoldGrid

www.boldgrid.com

Compatible amb comerç electrònic:No
Amistós amb el mòbil:
Prova gratuïta:
Arrossegueu & tirar:
Nombre de plantilles:200+
SEO amigable:
Garantia de devolució de diners:90 dies

Proveu-ho lliure de risc

Una visió ràpida:

BoldGrid és un creador de llocs web per a WordPress que fa que el procés de disseny web sigui més senzill, tot i aprofitant el poder i la funcionalitat que ofereix WordPress. Utilitzen una combinació de temes, complements, ginys, pàgines, dissenys de pàgines, menús, fotos, icones i contingut dummy escrit per crear una experiència personal per als usuaris. És ideal per a aquells nous en disseny web perquè és fàcil d’editar, però també és adequat per a desenvolupadors web professionals perquè permet editar el codi de plantilla i simplement accelera el procés de creació d’un lloc web des de zero. Tots els complements i la funcionalitat de WordPress encara estan disponibles per als usuaris de BoldGrid, però no es tracta del creador de llocs web únic al qual ens hem acostumat. WordPress és el programari de creació de llocs web més utilitzat al món, de manera que tenir BoldGrid a la capa superior, proporciona als usuaris alguns avantatges importants, però aquest creador de llocs web està lluny de ser perfecte i encara li falten algunes funcions clau..

Per què escolliu BoldGrid:

 • Els usuaris tenen el poder i la funcionalitat de WordPress a la seva disposició
 • El lloc web es pot exportar i transferir fàcilment
 • Teniu el 100% de propietat del vostre lloc web
 • Dissenys sensibles / mòbils
 • Possibilitat de configurar un lloc de posada en escena
 • Garanties de devolució de 90 dies i 30 dies disponibles
 • El lloc web es pot personalitzar a nivell de codi
 • El servei d’atenció al client 24 hores i 24 hores és accessible a través de correu electrònic, telèfon o xat en directe

Quins són els inconvenients:

 • No és tot un en un, solució clau en clau com Wix i altres constructors de llocs web
 • És gratuït, però requereix allotjament web de pagament
 • No hi ha eines de comerç electrònic arrossegar i deixar anar
 • BoldGrid no opera per si sol

La línia de fons:

BoldGrid permet als usuaris crear llocs web basats en WordPress eficaços i senzills amb personalització d’arrossegament i descàrrega, però és més difícil d’utilitzar l’editor que el d’altres constructors de llocs web com Wix. Els objectes tenen algunes restriccions sobre on es poden traslladar a la pàgina i no hi ha cap opció gratuïta disponible per als usuaris per provar-la abans de comprometre’s econòmicament. Aquest creador de llocs web no inclou eines de comerç electrònic. Hauríeu d’afegir complements externs de WordPress per crear una botiga en línia per al vostre lloc web. És possible amb plugins com Woocommerce, però es pot resultar massa complicat per al dissenyador web per a principiants, buscant una experiència de disseny web intuïtiva i fàcil d’utilitzar. Des del costat brillant, com que BoldGrid està construït a la part superior de WordPress, que possiblement sigui el millor sistema de gestió de contingut disponible, aquest creador de llocs web seria una elecció fantàstica per a aquells que vulguin construir un bloc potent i tindreu la propietat completa del vostre lloc web. Els dissenys de plantilles són automàticament mòbils i podeu configurar un lloc d’escenificació per provar els dissenys abans de fer-los en viu al vostre lloc real. Per a BoldGrid, els avantatges superen els avantatges i seria una opció adequada per a aquells que busquen una forma més senzilla de construir un lloc web de WordPress.

Cupó d’oferta especial BoldGrid

Comencem a construir!

Proveu BoldGrid lliure de risc durant 90 dies per començar a crear el vostre lloc web.

Revisió d'experts de constructors de llocs web de BoldGrid

Opinió dels experts: la nostra revisió en profunditat de BoldGrid

BoldGrid va ser creat per InMotion Hosting, un amfitrió web d’empreses de primera qualitat. Es va llançar el 2015 a mesura que l’edifici del lloc web arrossegava i baixa a WordPress. Va ser dissenyat perquè el procés de creació d’un lloc web de WordPress sigui més intuïtiu i fàcil d’utilitzar. L’equip de BoldGrid està dirigit pel president, Todd Robinson i aquest equip està format per 3 desenvolupadors liderats per Brad Markle i 3 dissenyadors dirigits per Jimi Radabaugh entre una multitud d’altres membres de talent de l’equip de desenvolupament de negocis. La missió de BoldGrid és fer que WordPress sigui competitiu amb les principals empreses de construccions web per al webmaster de bricolatge. Aquest creador de llocs web combina un nivell de personalització i una potent funcionalitat que és incomparable, ja que està alimentat per WordPress, que és el sistema de gestió de continguts (CMS) líder al món.

Plans & Característiques: Quina és la meva adequada?

BoldGrid és un programari completament gratuït que s’utilitza a la part superior de WordPress, que també és gratuït d’instal·lar. Quan els usuaris hauran de pagar és per allotjament, ja que BoldGrid només està disponible per a llocs web de WordPress allotjats per InMotion Hosting o Web Hosting Hub. El pla de Hosting InMotion oscil·la entre 3,49 i 7,99 dòlars, a les seves tarifes introductòries. Els 3 plans disponibles per a hosting compartit són Launch, Power i Pro

Plans premium:
Preu introductori:
Preu de renovació:
Compareu:
Llançament3,49 dòlars / mes7,99 dòlars / mes
Potència4,49 dòlars / mes9,99 dòlars / mes
Pro7,99 dòlars / mes15,99 dòlars / mes

Llançament: Aquest és el pla més assequible que ofereix InMotion Hosting. Els usuaris poden configurar 6 dominis, 2 llocs web únics i 2 bases de dades MySQL i es poden beneficiar del poder d’aquest servei d’allotjament en el seu pla més rendible. Un altre avantatge és que els usuaris poden transferir els seus llocs web de companyies d’allotjament anteriors de forma gratuïta. Com que aquest pla només permet dos llocs web, aquest pla es recomana per a particulars i empreses que tinguin com a objectiu principal la creació d’un lloc web. El segon lloc web es pot utilitzar per provar o per a esborranys de llocs web.

Potència: Aquest pla és ideal per ampliar emprenedors o negocis, ja que ofereix molt més que el pla de llançament. El pla Power permet als usuaris configurar 26 dominis, comptes de correu electrònic per a cada domini, 6 llocs web únics i 50 bases de dades MySQL. Aquest pla és adequat per a aquells que necessiten gestionar i operar diversos llocs web per separat.

Pro: Aquest és el pla més inclusiu d’InMotion Hosting, que inclou dominis il·limitats, comptes de correu electrònic il·limitats, llocs web il·limitats i bases de dades MySQL il·limitades. Les eines i funcions que s’inclouen amb aquest pla engloben tot allò que qualsevol persona necessitaria per executar diversos llocs web alhora. Aquest pla s’adapta millor a persones com a desenvolupadors web que solen llançar i gestionar nombrosos llocs web sovint.

Gestió de comptes: eines, funcions, & Editor

El procés de configuració d’un lloc web de BoldGrid és bastant senzill. Com que aquesta eina de creació de llocs web és un compliment per a WordPress, cal un proveïdor de hosting. De moment, BoldGrid només està disponible a través de dos llocs d’allotjament; InMotion Hosting i Web Hosting Hub. El més popular dels dos és InMotion Hosting, per tant, el fem servir per il·lustrar el procés de registre i les funcions de gestió del compte..

Un cop seleccioneu un dels tres plans d’allotjament que InMotion Hosting té disponibles, haureu de seleccionar un nom de domini. Al següent pas, heu de seleccionar si voleu que el vostre lloc web estigui construït des de zero, creat per un professional, construït amb BoldGrid, ect. Un cop hàgiu seleccionat BoldGrid i el vostre domini s’hagi registrat correctament, rebrà la vostra URL de sessió, que és el suport de WordPress. Semblarà a “www.yourwebsite.com/wp-admin/” i aquí és on podreu accedir al tauler de control del vostre lloc web..

Captura de pantalla de BoldGrid

BoldGrid opera en dues etapes per fer el procés el més simple i intuïtiu possible. Les dues etapes són Inspiració i Personalització. L’etapa d’inspiració és on seleccionareu el tema. BoldGrid té una gran varietat de temes amb finalitats diferents. Cadascun dels temes inclou fins i tot contingut ben pensat creat específicament per a aquest nínxol.

Tria un tema dins de Boldgrid

Després d’haver seleccionat el tema, el següent pas és l’etapa de personalització on podeu editar el títol del lloc, els colors, les fonts, les seccions, els menús i molt més. Teniu l’opció entre esquemes de colors predefinits i dissenyar-ne el vostre. També podeu afegir el vostre propi logotip, canviar imatges o patrons de fons i molt més del personalitzador BoldGrid. Aquests canvis es poden fer en directe al vostre lloc web en temps real.

Personalització del tema en Boldgrid

El creador de pàgines BoldGrid permet personalitzar encara més l’estil d’edició amb arrossegament i soltura. Funciona amb GridBlocks per proporcionar dissenys preconstruïts i fàcils de reorganitzar. També podeu canviar la mida i substituir imatges ràpidament. BoldGrid us permet crear dissenys impressionants basats en columnes i files sense codificar.

Edició d'una pàgina web amb BoldGrid

Preguntes freqüents sobre BoldGrid

A continuació, es mostren algunes preguntes que podeu tenir sobre BoldGrid:

Seré propietari del meu lloc web si faig servir BoldGrid per dissenyar-lo?

Sí. BoldGrid funciona amb WordPress i funciona com a compliment, de la mateixa manera que amb tots els llocs web de WordPress, en tindreu el 100%. A diferència d’altres constructors de llocs web, BoldGrid no reclama la propietat dels llocs web construïts utilitzant el seu programari. Podeu exportar i transferir el vostre lloc web si ho voleu.

Com desactivo BoldGrid si no m’agrada?

Si en algun moment decidiu que no us agrada BoldGrid, simplement podeu desactivar-lo mentre manteniu el vostre lloc de WordPress intacte. Per desactivar BoldGrid, inicieu la sessió al vostre Tauler de control i feu clic a “Configuració” i després feu clic a “BoldGrid”. Cap al final d’aquesta pàgina, hi ha una secció anomenada “Inici”. Seleccioneu cada casella de selecció allà i feu clic a “Desa”. BoldGrid s’eliminarà del vostre lloc web. Una altra manera de suprimir-lo del vostre lloc web és suprimir de manera massiva tots els connectors associats amb BoldGrid.

Quant costa BoldGrid?

BoldGrid és en realitat un programari gratuït, però caldrà tenir un compte d’allotjament amb InMotion Hosting o Web Hosting Hub per executar el programari, de manera que els principals costos que tindràs que fer front si realment voleu utilitzar BoldGrid serien els costos de l’allotjament paquet i el cost del registre del domini. També és important tenir en compte que InMotion Hosting ofereix garanties de devolució de 90 dies i 30 dies perquè pugueu provar BoldGrid sense risc.

Desavantatges explicats: les coses que BoldGrid podria millorar

Boldgrid és una eina molt impressionant per a la creació de llocs web a WordPress, però com amb qualsevol constructor de llocs web té els seus desavantatges. A continuació, es detallen els dos principals desavantatges que val la pena tenir en compte abans d’obtenir BoldGrid.

No hi ha opció de comerç electrònic – BoldGrid no ofereix solucions de comerç electrònic. L’única opció per crear una botiga en línia és instal·lar un complement de tercers com Woocommerce. Això es pot complicar molt especialment per a aquells que són nous al disseny web i busquen la solució més senzilla. Si afegiu Woocommerce també es pot retardar el temps de càrrega del vostre lloc web.

Versió autònoma encara no disponible – Quan pensem en creadors de llocs web en l’actualitat, solem pensar en plataformes de creació d’un lloc web en tot. BoldGrid no és així. No pot mantenir-se per si sol i només està disponible a través de les companyies d’allotjament associats, InMotion Hosting i Web Hosting Hub. Bàsicament, si no us agrada cap d’aquests dos proveïdors d’allotjament o preferiu mantenir-vos amb el vostre proveïdor d’allotjament actual, BoldGrid no estarà disponible.

Característiques addicionals que cal destacar

BoldGrid ofereix tota una gamma de funcions per al popular CMS, WordPress, cosa que el fa senzill i adequat per a usuaris a qualsevol nivell. A continuació, es mostren algunes funcions addicionals que ajuden a fer de BoldGrid una elecció fantàstica.

Opció d’edició de codi – Els desenvolupadors i dissenyadors web originals de WordPress solen tenir la capacitat d’editar el tema a nivell de codi per personalitzar-lo al vostre gust. BoldGrid funciona com a creador de llocs web situat a la part superior de WordPress, però permet als usuaris editar el codi font tal i com solen fer-ho. Els usuaris no estan restringits a fer servir només l’editor d’arrossegar i deixar anar. Això és cert que els usuaris avançats apreciaran definitivament.

Atenció al client – Quan configureu el vostre lloc web de BoldGrid mitjançant InMotion Hosting, teniu accés a l’assistència al client les 24 hores. Realment coneixen totes les àrees de l’experiència de l’usuari. Us ajudaran amb les vostres preguntes d’allotjament i us poden ajudar en qualsevol problema de BoldGrid que també podreu tenir. Podeu accedir a l’assistència mitjançant telèfon, correu electrònic o xat en directe. Responen especialment ràpidament al xat en viu.

Garantia de devolució – L’allotjament InMotion proporciona una garantia de devolució de 90 dies i 30 dies perquè pugueu provar els seus serveis d’allotjament i provar BoldGrid sense risc. La garantia de devolució de 90 dies inclouen tots els plans d’allotjament a llarg termini dels 6 mesos i els seus paquets de negoci, VPS i Hosting per a venedors. Tots els distribuïdors dedicats i tots els paquets de VPS i proveïdors de facturació facturats mensualment són elegibles per a la garantia de devolució de 30 dies.

Llocs de posada en escena – Una de les funcions que separa BoldGrid dels altres creadors de llocs web és la possibilitat de configurar un lloc de posada en escena que us permeti provar els canvis del vostre lloc web al vostre lloc d’escenificació abans de publicar-los en el vostre lloc web real..

Conclusió: per construir o per no construir?

Quan arribem a la conclusió de la nostra revisió BoldGrid, és important tenir en compte que cada creador de llocs web presenta punts forts i punts febles diferents. Si teniu en compte BoldGrid, haureu de determinar si aquest creador de llocs web ofereix les funcions, preus i serveis adequats per adaptar-se millor a les vostres necessitats. Per obtenir més informació sobre BoldGrid, visiteu el seu lloc web a www.boldgrid.com. Si heu trobat útil aquesta revisió, agradeu-la i compartiu-la!

Feu-nos conèixer els vostres pensaments

Ja heu utilitzat BoldGrid? Teniu alguna experiència positiva o negativa que vulgueu compartir amb nosaltres? Envieu-nos un correu electrònic a les vostres opinions a. Gràcies!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me