Com crear una llista de màrqueting per correu electrònic

17 maneres de crear de forma efectiva i adquirir contactes per a la vostra llista de màrqueting de correu electrònic. Apreneu a fer créixer orgànicament la base de dades de la vostra llista de correu electrònic.

Guia de màrqueting per correu electrònic: com crear una llista de correu electrònic

El nostre darrer article va parlar sobre el millor programari de màrqueting per correu electrònic amb el qual iniciar la vostra primera campanya de correu electrònic. Però abans de tocar “Enviar”, hi ha un aspecte més crític que cal cobrir: crear & crear una llista de màrqueting per correu electrònic de manera que tingueu contactes reals als quals enviar els vostres correus!

17 maneres d’adquirir persones reals per la vostra llista de màrqueting per correu electrònic

La vostra campanya de màrqueting per correu electrònic només és efectiva si teniu la llista adequada de persones per enviar-la. Heu de conèixer i contactar amb les persones que us interessen i els vostres productes. Això s’anomena orientació. Igual que en qualsevol canal de màrqueting, les persones dirigides són les que millor es convertiran en clients. A continuació, es detallen 17 maneres que podeu utilitzar per crear una llista de màrqueting de correu electrònic de qualitat amb les persones adequades. La llista amb què podeu acabar és menor que la que utilitzeu actualment, però serà una de més qualitat i més valuosa. No us perdeu la llista de bonificacions de “no” a la part inferior.

Com crear una llista de màrqueting per correu electrònic

1. Crida a l’acció

No obtindreu el que no demaneu i en cap cas això és més cert que al vostre lloc web. Això és tan important, la vostra pàgina de destinació hauria de dissenyar-se al voltant de la crida a l’acció (CTA). La gent vol poder avaluar ràpidament quines accions han de fer, per la qual cosa el vostre CTA ha de ser el primer que ve el vostre visitant. Penseu-hi com que ofereixen als vostres visitants l’oportunitat d’accedir al vostre contingut valuós.

2. Que sigui convincent

El vostre CTA ha de ser tan convincent com les vostres ofertes. No confieu en el text generat automàticament per capturar els vostres fanàtics potencials i parleu-los sobre el que els importa. En lloc de “registrar-se per rebre el nostre butlletí”, faci que sigui una oferta irresistible. Digues-los què esperar. “Atreu més amor a la teva vida a partir d’aquest diumenge. Setmanalment. ”

3. Instal·leu una finestra emergent

Les finestres emergents, les presentacions, els menús i les finestres emergents s’han convertit en omnipresents i hi ha un motiu per això. Nombres. Els popups s’han duplicat i s’han quadruplicat els opt-ins en nombrosos assajos. Funcionen bé amb contingut atractiu, ja que podeu permetre que una finestra emergent respongui als clics del vostre lloc. Diguem que un visitant fa clic a “llegir més” abans que arribin a la resta d’aquest article, un pop-up pot oferir-los l’oportunitat de lliurar-ho tot a la safata d’entrada. Només heu d’assegurar-vos que no obligueu a desactivar-se. Incloeu una casella de selecció per tancar la finestra, però assegureu-vos d’oferir una altra oportunitat per unir-vos a la vostra comunitat al final de l’article.

4. Instal·leu diversos elements emergents

Quan un visitant no arriba a la pàgina d’inici, no vol perdre l’oportunitat de rebre el seu correu electrònic simplement perquè no hi ha cap CTA evident. Els millors creadors de llistes fan que el correu electrònic sigui una part inconfusible del disseny del seu bloc, on els visitants no poden deixar de veure les trucades per registrar-se..

5. Oferir contingut valuós

Els vostres fans estan tan ocupats com vosaltres. Fes que valgui la pena que els béns immobles preciosos incloguin el teu butlletí d’informació. Esbrineu quina informació voleu cercar i creeu contingut que ofereixi solucions a les vostres inquietuds i problemes. Si teniu l’orientació a les mares ocupades, doneu-los consells per al temps. És millor, encara, determinar quin tipus d’informació transmeten.

6. Aprofita els mitjans de comunicació social

Les vostres pàgines de Facebook, el Twitter, el canal de YouTube i les publicacions de Google+ ofereixen comentaris molt importants sobre la vostra audiència. Així, per exemple, determineu quines publicacions són més populars. Els teus fans responen millor a les bromes o als vídeos de bricolatge? Si veniu serveis de disseny, però creieu que els vostres acudits aconsegueixen una millor resposta, us caldria buscar maneres d’incorporar l’humor al contingut. Així mateix, podeu obtenir respostes diferents a diferents plataformes. Realitzeu un seguiment del vostre contingut popular i procureu-lo per als vostres butlletins, CTAs i altres ofertes.

7. Webinars

Sí, un webinar té molta feina. Però el valor supera el treball si voleu créixer la vostra llista. Els seminaris tenen un límit de temps integrat que fa que la gent respongui. Aconseguireu interactuar amb el vostre públic i crear immediatament credibilitat amb els nous subscriptors. També teniu l’oportunitat de capturar comentaris en temps real dels fans. Podeu crear hashtags per despertar l’interès i, a continuació, oferir accés després del joc a les persones que ho sol·liciten. S’ha demostrat que els seminaris web constantment impulsen les llistes amb membres amb molta resposta.

8. Ofereix Freebies

La gent s’ha acostumat a fer contingut gratuït en línia, de manera que la millor manera d’aprofitar l’oportunitat de compartir contingut gratuït és fer-lo valuós. En altres paraules, regala les coses bones. Si un subscriptor renuncia a la seva adreça de correu electrònic a canvi de contingut subparit, pitjor que simplement donar-se de baixa, aquesta és la vista que tindrà de la vostra marca. Així que assegureu-vos que els vostres regalos valen el preu.

9. Registre del lloc

El registre de llocs web és el mitjà d’adquisició més comú i eficaç per als venedors. Cada vegada que un visitant necessiti emplenar un formulari al vostre lloc, ofereix-los l’oportunitat de guardar la informació automàticament. La millor pràctica és incloure un botó d’activació, de manera que sabeu que són jocs per rebre els vostres correus electrònics reals. Encara que no ho sigui, sabeu que teniu un visitant que planeja tornar. Correspon a vosaltres fer una oferta atractiva per optar a la seva participació.

10. Mantingueu l’enllaç de la subscripció útil

Els vostres fans poden i s’inscriuran a la vostra llista des d’altres llocs que no siguin els formularis de captura del vostre lloc. Inclou enllaços a les signatures de correu electrònic dels vostres i dels vostres empleats, als perfils de xarxes socials i als blocs de blocs.

11. Concurs d’amfitrió

Això es diferencia d’una oferta gratuïta. Animeu als vostres fans amb un concurs. Demaneu-los que posin el nom d’un producte nou o que envieu la seva millor recepta. I, per descomptat, demaneu als participants que s’inscriguin mitjançant la seva adreça de correu electrònic. I no us oblideu de promocionar-ho mitjançant les xarxes socials. Això pot ser molt divertit i proporcionar informació valuosa per al client.

12. Objectiu

Això és tan bàsic que sovint passem per alt. Però si només oferiu descomptes a la botiga en productes per a mascotes, voleu fer tot el possible per enviar la informació als vostres clients amb mascotes. Segons la promoció, és possible que també vulgueu limitar la vostra publicació a un públic local. Assegureu-vos de configurar llistes separades perquè pugueu orientar els vostres esforços en els grups adequats. Els vostres clients poden auto-seleccionar-se quan opten per utilitzar un menú desplegable o bé una casella de selecció. Consell professional: permet múltiples seleccions.

13. Donar-se de baixa

Pot ser que això no sembli lògic a primera vista, però es parla de desenvolupar una llista de qualitat en una llista de quantitats. La majoria dels serveis de màrqueting per correu electrònic cobren tant per l’abonat com pel nombre de correus electrònics, de manera que bàsicament pagueu el privilegi de mantenir les adreces de correu electrònic de persones que no obren els vostres correus. No són fan. El millor és desfer-se d’ells i centrar-se en els membres bàsics. Envieu un correu electrònic als membres de la llista que els demani que participin i suprimiu els que no responguin.

14. Experimenta amb els tipus de contingut

Podeu generar oportunitats noves oferint quelcom diferent o nou al vostre lloc. Així, per exemple, si teniu un podcast regular, podeu oferir un llibre blanc sobre les millors pràctiques del podcast. Es tracta d’un tipus de contingut diferent del que acostumen a oferir i pot ser el que necessites per atraure els nous visitants a registrar-se. Un cop més, obtindreu informació valuosa. Si les publicacions del vostre blog no generen gaire trànsit, però els vostres vídeos de YouTube, podríeu plantejar-vos canviar d’on ubicar el contingut.

15. Escriviu blocs de convidats

Quan escrius una publicació al bloc, sempre inclouen un byline amb el teu nom i un enllaç al teu lloc web o bloc. Així, quan escriviu una publicació al bloc per al lloc web d’una altra persona, podreu accedir a un públic completament nou. Això vol dir posar el vostre nom i contingut davant dels ulls nous. Només heu d’assegurar-vos que la pàgina de destinació inclosa al vostre byline té un formulari de captura de correu electrònic destacat.

16. Parellar

Això és molt similar a la celebració d’un concurs i, de fet, pot ser un concurs. Però en aquest cas unireu forces amb un soci per organitzar la promoció o concurs. Un cop més, accediu a nous públics a través del vostre soci i fins i tot podreu descobrir noves maneres de promoure les vostres ofertes. Simplement, assegureu-vos de treballar amb un soci que tingui sentit. Si el públic és infantil, potser no tindrà sentit associar-se amb una empresa vinícola. Aleshores, de nou, podria promoure una intel·ligent promoció dirigida als pares del vostre públic. Cada cas serà únic.

17. Publicitat

Queda a la llista però, en cap cas. En l’economia compartida, encara hi ha espai per a la publicitat de pagament. La bona notícia és que no ha de trencar el banc. Els anuncis de motors de cerca orientats i els feeds de Facebook ofereixen maneres d’adreçar-se a públics potencials micro-objectius i podeu triar un lloc amb el qual us sentiu còmodes per realitzar proves.

I ara pel vostre Bono!

Aquests tres errors són tan fàcils de fer, però tingueu en compte:

  • Només perquè algú t’enviï un correu electrònic, no vol dir que vulgui estar a la vostra llista.
  • Tenir la targeta de visita d’algú no vol dir que vulgui ser la vostra llista.
  • Encara que algú compri alguna cosa de tu, això no vol dir que vulgui incloure’s a la vostra llista.

Seguint aquests suggeriments, podeu crear una llista de màrqueting de correu electrònic robusta i sensible que es converteixi bé perquè es basa en la qualitat i no en la quantitat. També recordeu mantenir la vostra llista actual i eliminar els contactes obsolets o obsolets contínuament.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me