Web Hosting Hub áttekintés 2018

A Web Hosting Hub jó internetes házigazda? Olvassa el a teljes Web Hosting Hub áttekintést a profikkal & hátrányok, panaszok, ajánlott használat, GYIK, kuponok, & több.


Webtárhely-központ áttekintése

Webtárhely-központ

www.webhostinghub.com

O / S szerver:Linux
Vezérlőpult:cPanel
Auto-Installer:Softaculous
1. adatközpont helye:Los Angeles, Kalifornia
2. adatközpont helye:Virginia Beach, VA
Közös tárhely:Igen
VPS tárhely:Igen
Dedikált tárhely:Igen
Viszonteladói tárhely:Igen
Cloud tárhely:Nem

Tekintse meg a tárhelyi terveket

Rövid áttekintés:

A www.webhostinghub.com egy népszerű web hosting cég, amely széles körben elismert megfizethető, megbízható és fejlesztőbarát platformja miatt. A Web Hosting Hub nagyszerű választás a kisvállalkozások tulajdonosai, kezdő vállalkozók, független számítógépes szakemberek és online médiakiadók számára, akik gond nélkül, nem szalagokhoz csatolt szolgáltatást keresnek, a fenti technikai támogatással. A Web Hosting Hub számos ingyenes eszközt és bónusz ajánlatot kínál, rendkívül gyors megosztott tárhely-terveivel együtt – mindezt viszonylag alacsony áron. A Web Hosting Hub létrehozott egyedülálló módszert a szerver erőforrásainak méretezésére a megosztott tárhelyterveikben. Ahelyett, hogy az összes fiókot ugyanazzal a processzorral kiosztaná & A RAM felhasználási aránya, amint az iparág legtöbb vállalata megteszi, a Web Hosting Hub 200–400% -kal több erőforrást biztosít nagyobb értékű fiókjain. Ezzel az optimalizált kerettel az ügyfelek jobb teljesítményt kapnak a CMS webhelyek és adatbázis-alkalmazások számára. Mivel a Web Hosting Hub elkötelezett a webes szabványok, a fejlesztési követelmények és az alacsony bevezető árazási ajánlatok miatt, a vállalat gyorsan becsületes webházzá nőtte ki magát, számos díjat nyert, és több ezer üzlettulajdonosnak segítette az interneten az információk közzétételét..

Miért válassza a Web Hosting Hub szolgáltatást:

 • Megfizethető & megbízható web hosting szolgáltatások a kisvállalkozások tulajdonosai, vállalkozói és fejlesztői számára
 • Nagyteljesítményű Linux webtárhely, számos népszerű funkcióval
 • Mindkét kezdő számára alkalmas & szakemberek
 • Ingyenes eszközök a webhely biztonsági másolatának készítéséhez és helyreállításához bármikor
 • Egyedi webdesign szolgáltatások abszolút kezdőknek, akiknek segítségre van szükségük a webhely felépítéséhez
 • Lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy földrajzi kiszolgálóhelyet válasszanak a fizetés során a maximális sebesség elérése érdekében & csökkent késés
 • Nagyszerű választás a WordPress számára, egy „kattintás” telepítéssel a Softaculous segítségével
 • Csodálatos ügyfélszolgálat telefonon, élő csevegőn vagy e-mail jegyrendszeren keresztül

Melyek a hátrányok:

 • Nincs VPS vagy dedikált tárhely-tervek nagyobb webhelyek számára
 • Az alapvető fogadási tervük (Spark) csak két webhelyre korlátozódik
 • Nincs egyszerű integráció a Google Apps for Work programmal – manuálisan kell konfigurálnia
 • Új fiókok telefonos ellenőrzése szükséges, mielőtt az ügyfelek használhatják a webhelyet

Alsó vonal:

A Web Hosting Hub remek választás a megosztott webtárhelyhez. Erősen ajánljuk őket a kisvállalkozások tulajdonosai, webes vállalkozók, induló vállalkozások és a tervezési szakemberek számára. Tárhelyük gyors, megbízható és megfizethető. Nincsenek VPS-jük vagy dedikált szerverterveik, ám minden olyan eszközt és szolgáltatást kínálnak, amelyek a megosztott tárhelytervhez szükségesek, hogy segítsenek új webhely felépítésében és online elérésében. Kiválóan alkalmasak a WordPress megfizethető tárhelyére is, mivel a BoldGrid weboldal készítője mostantól az összes fiókkal együtt van. Az ügyfelek ingyenes „élettartamot” kapnak, valamint a webhelyfájlok kezdeti migrációját egy másik társaságból, további díj nélkül. Szervereik a CentOS Linuxot cPanel, PHP 5 és suPHP titkosítással, normál konfigurációban futtatják. Mivel a Web Hosting Hub üzleti modellje a nyílt forráskódú CMS webhely-követelmények támogatására (WordPress, Drupal, Joomla, Magento, OpenCart stb.) Támaszkodik, nem habozzuk azt ajánlani azoknak a webhelytulajdonosoknak, akiknek megbízható platformra van szükségük a LAMP fejlesztéséhez..

Web Hosting Hub akciós kupon

Kezdjük a tárhelyen!

A Web Hosting Hub 90 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, így kockázatmentesen kipróbálhatja őket.

Web Hosting Hub szakértői vélemény

Szakértői vélemény – A Web Hosting Hub mélyreható áttekintése

A Web Hosting Hub-ot 2010-ben alapították Sunil Saxena és Todd Robinson, ugyanolyan emberek, akik 2001-ben létrehozták az InMotion Hosting szolgáltatást. Sunil & A Todd egyetlen célt szem előtt tartva indította el a Web Hosting Hubot: egyszerűen telepíthető és megfizethető web hosting megoldásokat kínál a csináld magad számára. Sunil kijelentette, hogy amikor a webtárhely iparágát vizsgálja, úgy érezte, hogy az új fejlesztők és tervezők demográfiai adatait folyamatosan alulteljesítik a nagyobb vállalatok. Ennek elismerése alapján a Web Hosting Hub-ot alapították, amelynek középpontjában a műszaki innováció és az ügyfelek elégedettsége állt. A cég székhelye Virginia Beach és jelenleg több mint 200 csapattaggal rendelkezik. Ez egy akkreditált vállalkozás a Better Business Bureau-nál, A + besorolással. A Web Hosting Hub számos díjat nyert az indulásuk óta, mivel az iparág egyik legjobb megosztott tárhelyszolgáltatása.

Hosting tervek & Jellemzők – melyik számomra megfelelő?

A Web Hosting Hub csak három megosztott webtárhely-tervet kínál. Nincsenek VPS platformon vagy dedikált szerverbérleti díjak. Noha a piacon nem versenyeznek a rendkívül nagy forgalmú webhelyek megoldásainak megoldásában, a Web Hosting Hub ideális kisvállalkozási információk önálló közzétételéhez. Vegye figyelembe a Web Hosting Hub terveit a helyi éttermekkel, kis e-kereskedelmi üzletekkel, fotógalériákkal, művészi portfóliókkal, wikikkel, fórumokkal és blogoldalakkal kapcsolatban. Míg a bevezető Spark-terv csak legfeljebb két webhely tárolására korlátozódik, az ügyfelek megduplázják a szerver RAM-ját & CPU-erőforrások a Nitro-tervben azzal a képességgel, hogy korlátlan tartományokat üzemeltessenek a cPanel alatt. A Dynamo tervvel az ügyfelek négyszeresen megkapják a megosztott szerver erőforrásokat a Spark tervvel elérhető webhelyek tárolására. Ez a fejlettebb terveket jobban értékeli, mint a többi webgazda, és növeli a hosztolt CMS szkriptek és adatbázis-alkalmazások teljesítményét. Szeretjük a Web Hosting Hub tervek egyszerűségét, az iparági szabványokat és a műszaki konfigurációt, és ajánljuk az ügyfeleknek a rendszeres használathoz.

A Web Hosting Hub megosztott tárhely-terveinek áttekintése

Közös tervek:
Bevezető ár:
Megújítási ár:
Összehasonlítás:
Szikra$ 3.99 / mo$ 8.99 / mo
nitro$ 6.99 / mo12,99 $ / hó
Dinamó$ 8.99 / mo16,99 $ / hó

A Spark a Web Hosting Hub bevezető terve, amely egyetlen vagy kettős webhelytulajdonosok számára készült. Mivel a Nitro és a Dynamo terveknek kétszeres és négyszeres kiszolgálói erőforrás-elosztása van a Sparkhoz képest, valójában ezeket a terveket részesítjük előnyben a korlátlan domain-tárolási lehetőségekkel együtt, amelyeket a bevezető fiókkal szemben nyújtanak. Az összes Web Hosting Hub szerver gyárilag közvetlen Dell állványra szerelt szervereken fut szilárdtestalapú meghajtókkal (SSD-k), amelyek 20x-szer gyorsabban teljesítenek, mint a hagyományos HDD-k a weblapok betöltésekor. Támogatás mind a MySQL számára & A PostgreSQL adatbázisok fejlesztőbarát lehetőség, és minden fiók SSH hozzáféréssel rendelkezik. Máskülönben a cPanel használata a CentOS Linux rendszeren, az ingyenes domain új fiók regisztrációval, az „egy kattintás” parancsfájl telepítői és a nulla leállási garancia mind ipari szabvány. A Web Hosting Hub emellett új, 75 és 250 USD közötti regisztrációkat is igénybe vesz a Google AdSense, a Bing és a Yahoo! hirdetési jóváírások, a tervetől függően. A BoldGrid weboldalkészítő használata határozott plusz azok számára, akik a WordPress platformon fejlődnek.

Közös tárhely – Spark: 2 webhely, 1 GB RAM, 100 belépési folyamat, 1 Mb / s I / O, 40 egyidejű kapcsolat, 75 USD hirdetési hitel

A fő ok, amiért a Web Hosting Hub jobban teljesít, mint a többi társaság többi megosztott hosting terve, az, hogy nagyobb erőforrás-elosztást biztosítanak a hardver számára. A Spark terv esetében ez a CPU-erőforrások 40% -ának, 2 GB virtuális RAM, 1 GB fizikai memória és 40 egyidejű felhasználói kapcsolatnak felel meg. Ez kétszer-háromszor annyit jelent, amelyet olcsóbb áron kínálnak más társaságok megosztott tárhelyfiókjai.

Közös tárhely – Nitro: Korlátlan számú webhely, 2 GB RAM, 200 belépési folyamat, 1,5 Mb / s I / O, 80 egyidejű kapcsolat, 175 USD hirdetési hitel

Hasonlóképpen, a Nitro tervben a webhelytulajdonosok korlátlan tartományokat üzemeltethetnek a CPU-erőforrások 80% -ának, 4 GB-os virtuális RAM-nak, 2 GB-os fizikai memóriának és 80 egyidejű felhasználói kapcsolatnak a lefoglalásával. Ez körülbelül 4–6-szoros, amit más összehasonlítható megosztott tárhely-tervek kínálnak még a legmagasabb versenytárs cégeknél is. Noha sok webtárhely nem jelenteti meg aktívan ezeket a statisztikákat, meghatározzák a CPU fojtási sebességét, az oldal időkorlátozási korlátait és a forgalomszint alatt offline állapotba lépő webhelyek előfordulását..

Közös tárhely – Dynamo: Korlátlan számú webhely, 4 GB RAM, 350 belépési folyamat, 2 Mb / s I / O, 120 egyidejű kapcsolat, 250 USD hirdetési hitel

A Web Hosting Hub Dynamo terve a CPU-erőforrások 100% -át, 8 GB virtuális RAM-ot, 4 GB fizikai memóriát és 120 egyidejű felhasználói kapcsolatot kínál. Ez 6–8-szor nagyobb a szokásos megosztott tárhely-terv teljesítménye más cégeknél. Ezért erősen javasoljuk, hogy végezzen kutatást ezekről a statisztikákról, mivel minden más kérdésnél inkább ezek a tényezők meghatározzák a megosztott tárhely keretén belül működő CMS webhelyek teljesítményét és oldalbetöltési idejét..

Tehát, míg a Web Hosting Hub ugyanazt a cPanel Linux szolgáltatást nyújtja a CentOS-on, amelyet az ipar többi vállalata is használ, a RAM, a CPU-erőforrások és a fiók forgalmi korlátainak allokálására szolgáló eszközök a megosztott tárhely-tervekben egyediek. Ahol más cégek gyakran hasonló erőforrás-elosztási funkciókat hirdetnek, mint egy új „felhő” platformot, úgy gondoljuk, hogy a Web Hosting Hub a helyes választást választja, ha ezt a rendszert a meglévő megosztott tárhely-fiókok javítására használja a cPanel segítségével. Az ipar legtöbb vállalata sokkal alacsonyabb kiszolgálói erőforrás-korlátokon folytatja a régebbi megosztott tárhely-terveket. A Web Hosting Hub sok hitelt érdemel ezen erőforrás-elosztási fejlesztéseknek a megosztott tárhelyszolgáltatásban történő végrehajtásáért, és úgy gondoljuk, hogy a felhasználók ennek eredményeként jelentős oldalbetöltési sebességet és a webhely teljesítményének növekedését tapasztalják meg..

Könnyű használat – Fiókkezelés & a Vezérlőpulton

Amikor a fenti tervek bármelyikét megvásárolja a Web Hosting Hub-tól, először be kell jelentkeznie a Fiókkezelő panelbe (AMP). Az AMP-n belül könnyedén kezelheti teljes fiókját a Web Hosting Hub segítségével, és természetesen hozzáadhat minden szükséges szolgáltatást. Az általuk használt AMP nagyon egyszerű és hatékony. Nagyon hasonlít testvéreikhez, az InMotion Hosting-hoz, kivéve, ha eltérő stílusú, hogy megfeleljenek a saját színeknek és márkájuknak. Az AMP műszerfal könnyű hozzáférést biztosít a leggyakrabban használt szolgáltatásokhoz és szolgáltatásokhoz, amelyek segítenek a gyors indulásban. Például könnyen megvásárolhat egy dedikált IP-címet a webhelyéhez, vagy felveheti a McAfee e-mail védelmi szolgáltatást. Összességében úgy gondoljuk, hogy az AMP hatékony elrendezést kínál a web hosting fiókok kezeléséhez. Természetesen, ha még soha nem üzemeltetett egyetlen webhelyet sem, akkor eltarthat egy ideig, hogy megismerkedjen és kényelmesebben böngészjen. Az alábbiakban egy képernyőkép az AMP-ről:

A Web Hosting Hub AMP (Fiókkezelő panel) képernyőképe

A Vezérlőpult áttekintése

A Web Hosting Hub a cPanel eszközt használja, az ipari szabvány eszközét a több domain tárhely és szerver konfigurációs beállítások kezelésére a webfejlesztés során. Gyorsan hozzáférhet a cPanel irányítópultjához az AMP segítségével, vagy beírhatja a „/ cpanel” elemet webhelyének végére. A Web Hosting Hub cPaneljét a közelmúltban frissítették, hogy megfeleljen a vállalat márkanevének (az alább látható módon). Ez sok webgazda számára általános gyakorlat, és a vezérlőpanel jól néz ki.

A Web Hosting Hub vezérlőpanelének (cPanel) képernyőképe

A Web Hosting Hub által a cPanel megvalósításában biztosított egyes lehetőségek nem találhatók más vállalatok más tárhely-tervein. Ide tartozik a McAfee Email Protection alkalmazás, egy e-mail & Hírlevél Marketing szolgáltatás, Internet Fax, VoIP hívás, hitelkártya-feldolgozási segédprogramok és a BoxTrapper. Noha sok felhasználó esetleg nem használja ki ezeket a lehetőségeket teljes mértékben, az extra eszközök ingyenes biztosítása a szokásos cPanel segédprogramokkal tovább javítja a domainkezelés számára már kiváló forrásokat..

Szerverek, hálózat, & Teljesítmény

szerverek: A Web Hosting Hub-nak 2 adatközpontja van – az egyik a keleti parton található Ashburnben, VA, a másik pedig Los Angelesben, Kalifornia. Egyesített szerver architektúrát használnak az egyedi elkészítésű Dell R710 szerverekkel. Prémium hardver és Tier 1 hálózatok felhasználásával az adatok továbbításához nagy a webtárhely sebessége, különösen az egész Észak-Amerikában található ügyfelek számára. Egy másik figyelemre méltó előny, amelyet a Web Hosting Hub kínál, az ügyfeleknek az a képessége, hogy az adatközpontot megválaszthassák, ahol a webhelyüket inkább földrajzilag üzemeltetik. Ez tovább csökkenti a közted és a webhelye közötti fizikai távolságot, csökkenti a késleltetést és javítja az oldal betöltési sebességét.

Az összes Web Hosting Hub megosztott tárhely-tervhez a teljes kiszolgáló erőforrás-allokáció:

Szikra: A CPU-erőforrások 40% -a, 2 GB virtuális RAM, 1 GB fizikai memória, 1 MB / s I / O folyamatsebesség, 100 egyidejű folyamat, & 40 Egyidejű felhasználó
nitro: A CPU-erőforrások 80% -a, 4 GB virtuális RAM, 2 GB fizikai memória, 1,5 MB / s I / O folyamatsebesség, 200 egyidejű folyamat, & 80 Egyidejű felhasználó
Dinamó: A CPU-erőforrások 100% -a, 8 GB-os virtuális RAM, 4 GB-os fizikai memória, 2 MB / s I / O folyamatsebesség, 350 egyidejű folyamat, & 120 egyidejű felhasználó

Hálózat: A Web Hosting Hub-nal kapcsolatos saját tapasztalataink nagyon pozitívnak bizonyultak, különösen a webhelyek teljesítményét illetően & hálózati megbízhatóság. A Web Hosting Hub által üzemeltetett webhelyek általában nagyon gyorsan betöltenek és jól szereznek pontokat a benchmark tesztekben. Ez különösen előnyös a Google számára, amely most az oldalbetöltési sebességet használja rangsorolási algoritmusa során.

Hasznos GYIK A Web Hosting Hubról

Íme néhány gyakran feltett kérdés, amelyek felmerülhetnek a Web Hosting Hub kapcsán:

Hogyan rendelhetek web hosting tervet a Web Hosting Hub-tól?

A Web Hosting Hub webhelyről megrendelhet megosztott tárhely-tervet, ha meglátogatják a weboldalunkat, a www.webhostinghub.com. A telefonon keresztül is megrendelheti az értékesítési osztályon keresztül a 877-595-4482 telefonszámon. Az online rendelés ajánlott, így nem szabad elírni a domain nevet. A kiegészítő szolgáltatások átfogóbb, vizuális lebontását is beszerezheti & árazás. Vegye figyelembe, hogy telefonon kell beszélnie az ügyfélszolgálat képviselőjével a fedélzeti beépítés befejezéséhez.

Milyen fizetéseket fogad el a Web Hosting Hub?

A Web Hosting Hub elfogadja az összes főbb hitelkártyát (Visa, MasterCard, American Express, & Felfedez). Sajnos nem fogadják el a PayPal szolgáltatást.

Hogyan lehet visszavonni??

A fiókját bármikor lemondhatja a webhely felkeresésével. Online lemondási értesítést kell benyújtania az elektronikus lemondási űrlapon.

Kapok-e visszatérítést? & hogyan működik?

Igen. A Web Hosting Hub 90 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Ez azt jelenti, hogy 90 nap áll rendelkezésére a teljes visszatérítés megkapására. Ha 90 nappal később visszavonja, akkor arányos visszatérítést kap (alapvetően visszatérítést a fennmaradó idő után, amelyet nem használt). Nincs határidő vagy hosszú távú kötelezettségvállalás, és bármikor lemondhatja. A Hub-ban regisztrált SSL-tanúsítványok, domain adatvédelmi díjak vagy domainnevek azonban nem téríthetők vissza. Ez a legtöbb internetes házigazda számára szabványos. Ha ingyenes domain nevet kapott a Web Hosting Hub-tól, akkor vissza nem térítendő díja 15,99 USD. Megtartja a domain nevet, és átviheti, vagy másutt mutathatja.

Néhány dolog, amelyet figyelembe kell venni vásárlás előtt …

Mint minden internetes fogadó esetében, van néhány dolog, amelyet javíthatnánk. A Web Hosting Hub számos előnyeiről beszéltünk, de az ellenérvek további magyarázata:

Nincs VPS vagy dedikált tárhely-terv: Mint fentebb említettük, a Web Hosting Hub nem alkalmas nagy webhelyekre, és csak megosztott tárhely-terveket kínál. Ez rendben van, amíg csak megosztott tárhely-tervre van szüksége. Bizonyos webhelyek kiszivároghatnak a megosztott tárhely platformon, és sajnos át kell válniuk egy másik internetes fogadóra. A webhelyek áttelepítése mindig fejfájás, ezért érdemes elkerülni azt, ha arra számít, hogy webhelyének egyik napjának szüksége lehet VPS-tervre. Ha azonban biztos benne, hogy webhelyének csak megosztott tárhely-fiókra lesz szüksége, a Web Hosting Hub ideális lehet.

Korlátozott kiegészítő webhelyek: Nem sok nagy ügy, de mégis hátrány, hogy a Web Hosting Hub korlátozza a Spark-tervhez tartozó webhely-kiegészítőket (a legalapvetőbb hosting terv). A Spark tervhez csak 2 webhelyet fogadhat a fiókban. Ha több vendéglátót tervez, akkor frissítenie kell egy magasabb szintű tervet.

Google Apps for Work: A Google Apps for Work integrálása a Web Hosting Hub-nal nem egyszerű. Néhány internetes házigazda integrált, grafikus varázslót kínál a domain összekapcsolásához a Google-lal. Természetesen továbbra is használhatja a Google Apps for Work alkalmazást, de manuálisan kell konfigurálnia. Ez kényelmetlenséget okoz, és a kezdők számára még nehezebbé teszi a dolgokat. Mivel a Web Hosting Hub arra törekszik, hogy a dolgok gyors és egyszerű legyen, reméljük, hogy hamarosan ezt kínálják.

Új fiókok telefonos ellenőrzése: Míg a Web Hosting Hub pluszként reklámozza a beépítési folyamat által nyújtott személyes szolgáltatásokat, sok felhasználó számára nem tetszik, hogy új fiókot kell telefonon igazolnia. Az első bejelentkezéshez és a fiók használatához meg kell várnia az ellenőrzési folyamat befejezéséig.

TUDTAD? A Web Hosting Hub-nak évekkel ezelőtt volt az első zöld adatközpontja Los Angelesben, mielőtt mások alkalmazkodni kezdtek.

Kiegészítő szolgáltatások, amelyeket érdemes megemlíteni

A Web Hosting Hub saját házon belüli webdesign-szolgáltatásokat kínál a kisvállalkozások számára, amelyek támogatják számos népszerű nyílt forrású CMS-t és e-kereskedelmi platformot. A fióktervek 15–30 oldal támogatást kínálnak, beleértve az adatbázis telepítését, a téma tervezését és a tartalom létrehozását. A vállalat emellett egy órát is szentel a biztonsági frissítéseknek a telepített szkriptek számára. Noha ezekre a csomagokra nem állítottak be árakat, egyes vállalkozások hasznosnak találhatják a szolgáltatást, ha nem ismerik az ágazat más webfejlesztő vállalatait. A Web Hosting Hub azonban nem végez egyedi PHP kódolást vagy új modul fejlesztést a CMS webhelyek számára, így a szolgáltatás kissé korlátozott.

A PostgreSQL támogatása: Minden terv most tartalmaz a PostgreSQL adatbázisok támogatását, amely alternatívája a MySQL-nek.

SSH hozzáférés: A Web Hosting Hub most lehetővé teszi az SSH hozzáférést az ügyfelek számára! Ez lehetővé teszi a kiszolgáló gyorsabb és hatékonyabb parancssori kezelését ahelyett, hogy grafikus felhasználói felületet használna, beleértve a verzióvezérlő szoftverek támogatását, például a Git, vagy a Drush, WP-CLI stb. Használatát a CMS platformon..

Ingyenes SSD-k: A Web Hosting Hub minden webtárhely-terve most magában foglalja a szilárdtestalapú meghajtók (SSD) használatát a szerverek tárolására. A szilárdtestalapú meghajtók 20-szor gyorsabban biztosítják a tartalom kézbesítését és az oldal betöltési idejét a merevlemezeknél. Ezeket a hardverfrissítéseket most ingyen tartalmazzák minden megosztott tárhely-tervhez.

Újonnan kialakított webhely: A Web Hosting Hub vadonatúj webhelyet indított 2015. február 16-án. A webhely teljesen új külsőt kapott és teljes mértékben reagál. A Web Hosting Hub kijelentette: „Az új kialakítás felhasználóbarát és teljesen érzékeny, a termékkínálatunk könnyű megérthetőségére összpontosítva.”

A nitro bevezetése & Dinamó: A Web Hosting Hub 2 új, Nitro nevű megosztott tárhely-tervet indított & Dinamó, hogy jobban kiszolgálhassa a CPU-igénybe vevőket. Ezek az új tervek növelik a teljesítményt azon ügyfelek számára, akiknek extra teljesítményre van szükségük a webfejlesztés során.

Továbbfejlesztett fizetés: A Web Hosting Hub jelenleg fejlesztése alatt áll. Bár ez még nem valósult meg, ez megkönnyíti a pénztár élményét az új ügyfelek számára a navigációban a regisztráció során.

Frissített Site Builder a BoldGrid-hez: A Web Hosting Hub a BoldGrid bevezetése érdekében felszámolta a régi weboldalkészítő platformot. Noha ez nagy előrelépés, csak a webhelytulajdonosok számára lesz hasznos, ha a WordPress-et használja a webfejlesztésben.

Következtetés – fogadni vagy nem fogadni?

Amint eljutunk a Web Hosting Hub áttekintésünk befejezéséhez, őszintén reméljük, hogy ez hozzájárult ahhoz, hogy eldöntse, webhelyét velük együtt kívánja-e tárolni. Minden webhely különbözik, és meg kell határoznia, hogy ez az internetes fogadó legjobban megfelel-e az Ön igényeinek. A Web Hosting Hub-ról további információt a www.webhostinghub.com oldalon talál.

Tudassa velünk gondolatait

Használt már a Web Hosting Hub-ot? Van pozitív vagy negatív tapasztalata, amelyet meg szeretne osztani velünk? Küldjön e-mailt a becsületes visszajelzésről itt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map