A2 Hosting áttekintés 2018

Jó internetes fogadó az A2 Hosting? Olvassa el teljes, elfogulatlan A2 tárhely-áttekintést a profikkal & hátrányok, ajánlott használat, teljesítménystatisztikák, képernyőképek, GYIK-k, kuponok, & több.


A2 tárhely áttekintés

A2 tárhely

www.a2hosting.com

O / S szerver:Linux & ablakok
Vezérlőpult (ok):cPanel / Plesk / Webuzo
Auto-Installer:Softaculous
1. adatközpont helye:Michigan, USA
2. adatközpont helye:Amszterdam
Adatközpont helye # 3:Singapore
Közös tárhely:Igen
VPS tárhely:Igen
Dedikált tárhely:Igen
Viszonteladói tárhely:Igen
Cloud tárhely:Igen

Látogasson el a webhelyre

A www.a2hosting.com egy díjnyertes webtárhely-szolgáltató, amely nagy teljesítményű adatközponti szolgáltatásokat kínál kkv-k, induló vállalkozások, nonprofit szervezetek, hivatásos bloggerek, webfejlesztők, e-kereskedelmi webhelyek és független internetes kiadók számára. Úgy találtuk, hogy az egyik leggyorsabb és legjobban teljesítő internetes házigazda, kivéve az iparág nagyobb, népszerűbb vállalatait. Az A2 tárhely az egyik legfontosabb ajánlása a webhelytulajdonosoknak, mert nagy platformon gyorsak, fejlett technikai támogatást nyújtanak, általában alacsony árakat kínálnak, és a rendelkezésre álló web hosting tervek sokfélesége miatt. Kiváló választás olyan webes és mobil alkalmazásokhoz is, amelyek megkövetelik a kiszolgálók egyedi konfigurálását, hogy támogassák az egyes programozási nyelveket. A cég nemrégiben indított menedzselt WordPress tárhelyszolgáltatást, számos innovatív felhőalapú VPS-tervet, valamint egy új, „Turbo” frissítést választott fiókokhoz, amely akár 20-szor gyorsabb oldalbetöltési sebességet jelent, és ezáltal egy nagyszerű szolgáltatás még jobb.

Miért válassza az A2 tárhelyet:

 • A gyors és megbízható optimalizált gyors web hosting szolgáltatások
 • Kiváló választás webes fejlesztők számára & programozók, akiknek platform-testreszabási lehetőségekre van szükségük
 • „Fejlesztői hozzáférés” megoldás a webhelytulajdonosok számára, hogy webfejlesztő csoportjuk számára hozzáférést biztosítsanak a tárhelyfiókhoz anélkül, hogy megosztnák a fő bejelentkezési adatokat
 • Lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy az USA-ban, Európában vagy Ázsiában választhassanak szerverhelyet
 • Menedzselt és menedzsment nélküli webtárhely-tervek sokféle műszaki konfigurációval
 • Kiváló választás a WordPress számára 6x gyorsabb oldalbetöltési sebességgel
 • Automatikusan konfigurálja a szoftver telepítését a legjobb sebesség- és biztonsági szolgáltatásokkal
 • Többlépcsős viszonteladói csomagokat kínál webdesignőröknek és az induló vállalkozóknak
 • Az SSD tárolás most ingyen van a legtöbb fiókcsomagban
 • A Shopper által jóváhagyott vélemények azt mutatják, hogy a 604 vásárló 96% -a javasolja az A2 tárhelyét egy barátjának
 • „Mindig elérhető” műszaki támogatási szolgáltatások telefonon, élő csevegőn és e-mailben
 • A felügyelet nélküli VPS tervei havi 5 USD-tól kezdődnek, az operációs rendszer széles választékával

Melyek a hátrányok:

 • A legtöbb, a WordPress-től eltérő CMS-tárhely-terv nem kínál további funkciókat
 • Nem a legjobb választás kezdőknek, akik nem használják az összes eszközt
 • A Turbo Boost és a Turbo Cache szolgáltatások drágák a VPS-n & Dedikált tervek
 • Túldíjak a cPanel számára, Softaculous, & A CloudLinux licencek nem kezelt tervekhez
 • Az R1Soft CDP Backup szolgáltatás havonta további 83–100 dollárba kerül

Alsó vonal:

Az A2 Hosting konfigurációs lehetőségek széles választékát kínálja tárhely-tervein, hogy támogassa a fejlett webes fejlesztési és alkalmazásprogramozási követelményeket. Különösen szeretem a nem kezelt VPS és dedikált szerver platformokat, amelyek támogatják a CentOS, a cPanel, a Debian, a Fedora, a Slackware, az Ubuntu és a Gentoo szolgáltatásokat. Az A2 tárhely nagyszerű választás a WordPress számára, és előre konfigurálva van az A2 optimalizálási szolgáltatással az oldal speciális tömörítéséhez és a webhelyek gyorsítótárazásához. Az A2 optimalizált webhely-gyorsítógép Turbo Cache, APC, OPcache és Memcached fájlokat használ még gyorsabb oldalletöltési sebességekhez, további lehetőségekkel a HTTP / 2, SPDY, ESI és a CloudFlare CDN integrálásához. A Railgun optimalizálása csak 0,98 USD havonta, és minden dedikált IP-cím havonta 1,96 USD lesz. Sajnos azok a webhelytulajdonosok és webfejlesztők, akik arra vágynak, hogy az A2 tárhely-terveken elérhető összes kiegészítő szolgáltatást és egyéni konfigurációs lehetőséget maximalizálják, valószínűleg a vártnál többet fizetnek a platformszolgáltatásokért, ám ez a kompromisszum prémium hosting fiókhoz elit hardver specifikációkkal. Nem habozzon, ha az A2 Hosting-ot a versenytársak körében javasoljuk azoknak a webhelytulajdonosoknak, akik megbízható, nagy teljesítményű webtárhely-tervet keresnek, csúcstechnikai innovációval és a legújabb webes szabványok támogatásával.

A2 tárhely akció kupon

Kezdjük a tárhelyen!

Az A2 Hosting 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

A2 Hosting szakértői vélemény

Vállalati áttekintés – Az A2 tárhelyének története

Az A2 Hostot eredetileg 2001-ben alapította Bryan Muthig, Ann Arbor, Michigan. Az A2 Hosting eredeti neve Iniquinet volt. Bryan szerény induló vállalkozásként hozta létre az Iniquinet-et, hogy csak néhány helyi ügyfelet szolgáljon az iparban. A vállalkozás növekedésével Bryan új nevet választott. 2003-ban a cég újjáéledt az A2 Hosting címen, hogy tisztelgésüket fejezzék ki a helyi Ann Arbor közösség iránti szeretetükkel. Manapság az A2 Hosting olyan innovatív vállalattá nőtte ki magát, amely több nemzetközi adatközponttal rendelkezik, mindegyik a legnépszerűbb webes fejlesztő szoftver legjobb verzióit kínálja az ügyfelek számára. Az A2 Hosting volt az első web hosting cég, amely a PHP 5 támogatást nyújtotta, és a PHP 7 megvalósításában is vezettek. Bryan továbbra is az A2 Hosting vezérigazgatója, és amikor megkérdezték, mi a fő célja a vállalat számára, Mahatma Gandhi-t újrafogalmazta, amikor kijelentette: „Legyen házigazda, akit mi magunk akarunk használni.” Az A2 Hosting a 100% -ban szén-dioxid-mentes „zöld” webtárhely-szolgáltatások vezető szolgáltatója, és a Carbonfund.org partnere a globális éghajlatváltozás veszélyeinek tudatosításában..

tervek & Jellemzők – Az A2 Hosting elérhető web hosting szolgáltatásainak áttekintése

Az A2 Hosting széles választékát kínálja a szolgáltatásokkal összefüggő webtárhely-terveket, amelyek bármilyen típusú webhely-fejlesztésre, online közösségre vagy mobil alkalmazásra alkalmasak. Az A2 Hosting megosztott tárhely-terveket biztosít Linux rendszeren & Windows kiszolgálók, VPS-terveik három különféle verziója, egy kezelt WordPress tárhely-platform, viszonteladói tárhely-csomagok és dedikált szerverek. Értékesítik a VPS-t és a dedikált szervercsomagokat menedzselt és felügyelet nélkül is, az operációs rendszer támogatásának és a hardver konfigurációs lehetőségeinek széles választékával. A legtöbb terv a CentOS, a CloudLinux és a cPanel rendszeren fut. Kapható egy Turbo Server frissítés, amely több CPU-t kínál & A fiókok RAM-erőforrásai, kiszolgálónként engedélyezett kiosztott egyidejű felhasználói folyamatok csökkentése és akár 20-szor jobb teljesítmény, mint egy általános Apache-telepítésnél. Az összes megosztott tárhely-fiók jelenleg az Apache 2.2, PHP 5.3-7.0, MySQL 5.6, PostgreSQL 9.4, Python 2.6-3.2, Ruby 1.8, PERL 5.10 beállításokkal van konfigurálva., & Node.js. A megosztott tárhelytervek tartalmazzák az ingyenes SSL / TLS tanúsítványt és a fájlátvitel vagy verziókezelés támogatását FTP / SFTP-vel, SSH hozzáféréssel, Rsync, Git, CVS, Subversion, & Fürge.

Elérhető tervek:

Linux & Windows megosztott webtárhely

Cloud web hosting

Linux & Windows által kezelt / nem kezelt VPS webtárhely

Kezelt WordPress

Linux & Windows viszonteladói webtárhely

Linux & Windows által kezelt / nem kezelt dedikált webtárhely

Meg kell határoznia, melyik A2 tárhely-terv felel meg a webhely-fejlesztési követelményeknek és a költségvetésnek. A legtöbb kisvállalkozás-tulajdonos és vállalkozó általában egy megosztott tárhelytervvel indul, és VPS-re frissít, ha a webhely forgalma meghaladja a bevezető fiókok megengedését. Az A2 hosting azonban kiválóan alkalmas a nagy forgalmú webhelyek más web hosting cégektől való átadására is a jobb teljesítmény és költségmegtakarítás érdekében. Bármely VPS vagy dedikált szerver tervhez rendelhet egyedi RAM, CPU magok, processzor sebesség, valamint HDD vagy SSD tárhely pontos mennyiségét. A legtöbb terv 50 dollárt is tartalmaz a Bing / Yahoo-ban! hirdetési jóváírások, SEO promóciós eszközök és rengeteg kiegészítő elemzés az analitikához, a biztonsághoz, & biztonsági mentések a webhelyről.

Az alábbiakban részletesebben áttekintjük az összes A2 tárhely-terveket, előnyeivel és hátrányaival, hogy segítsünk Önnek meghatározni, hogy mi szükséges:

Közös webtárhely-tervek

Az A2 Hosting a megosztott tárhely-tervekben végrehajtotta a méretezött erőforrás-elosztást, amely az iparág növekvő tendenciájának része. Ahelyett, hogy az összes megosztott tárhely-tervet úgy konfigurálná, hogy számlánként azonos mennyiségű RAM-ot és CPU-feldolgozást kapjon, az A2 Hosting most ezen erőforrások nagyobb elosztását biztosítja a magasabb árú terveknél. Ez nemcsak az adatbázis-folyamatos CMS-helyeknél hasznos, hanem a többtartományú portfólió tárhelyén is. A Lite tervvel az ügyfelek csak 500 MB fizikai RAM-ot, 4 GB virtuális RAM-ot kapnak, és hozzáférést kapnak egy CPU-maghoz. Ez továbbra is 2–4-szer több, mint más összehasonlítható webtárhely-terveknél, de csak egyetlen domainben használható. A Swift terv 1 GB fizikai RAM-ot, 8 GB-os virtuális RAM-ot kínál, és 2 processzormag általi feldolgozást kínál. Ez megegyezik a sok webes házigazda VPS-terveivel. Végül, a Turbo tervvel, a felhasználók 2 GB fizikai RAM-ot, 8 GB-os virtuális RAM-ot kapnak, és hozzáférést biztosítanak 2 maghoz a multi-site forgalmi követelmények teljesítéséhez. Korlátlan domainjeket tárolhat a Swift és Turbo tervekben.

Itt található az A2 Hosting által kínált megosztott webtárhely-tervek gyors áttekintése. Vegye figyelembe, hogy az árak Linuxra vonatkoznak. A Windows árazásának megtekintéséhez kattintson a „Részletek megtekintése” elemre.

Közös tárhely tervek:
Bevezető ár:
Megújítási ár:
Összehasonlítás:
Lite$ 3.92 / mo$ 7.99 / mo
Gyors$ 4.90 / mo$ 9.99 / mo
Turbo$ 9.31 / mo$ 18.99 / hó
Pro$ 13.95 / hó$ 23.99 / hó

Főbb jellemzők, melyeket szeretünk:

 • A Turbo terv egy korszerű szerveroptimalizáló szoftvercsomag beépítése, amelyet A2-re optimalizált webhely-gyorsító néven ismertek. Ez alapvetően a Turbo Cache, APC, OPcache és Memcached előre konfigurált telepítése olyan hardverre, amely körülbelül 80% -kal kevesebb tartományt üzemeltet, mint a többi megosztott tárhely-terv. Mivel webhelye nem osztja meg a szerver erőforrásait annyi párhuzamos ügyféllel, az oldalak sokkal gyorsabban töltődnek be, mint a hagyományos tárhelyi tervek. A weboldalak gyorsítótárazására a platformon már beépített legfejlettebb fejlesztői megoldásokkal több ezer dollárt takaríthat meg a programozási és a rendszer adminisztrációs költségekben anélkül, hogy magáncsapatot kellene alkalmazniuk a megoldás kiépítéséhez. Ingyenes hozzáférést is biztosít a CloudFlare Plushoz (havonta 8 dollár) és a Railgun optimalizálóhoz (havonta 0,98 dollár) az Ön webhelyére. A megtakarítások megközelítőleg megegyeznek a host szolgáltatás teljes költségével, ha önállóan vásárolják meg őket. Javasoljuk, hogy csatlakozzon a Turbo tervhez 51% bevezető árengedmény mellett.
 • 50% -kal több fizikai RAM-mal és négyszeres virtuális RAM-mal, amelyet más webtárhely szolgáltatók nyújtanak a megosztott tárhely-fiókokon, és az egy domain korlátozott a kiszolgáló erőforrás-felhasználására, garantáltan garantálja, hogy webhelye jobban teljesíti az A2 Hosting Lite tervet, mint amennyit tenné. hasonló árú, „korlátlan” tárhelyszolgáltatásokon Linux használatával & cPanel. Ezt győzelemnek tekintjük, de a fiókban még mindig létezik teljesítménygörgő, amelyet az optimalizálási eszköz korlátozásai okoznak, amelyeket az A2 Hosting használ a magasabb árú tervek frissítésének ösztönzésére..
 • A Swift-terv sokkal erősebb és funkcionálisabb, mint a Lite-terv, és havi 4,90 dollárral, bevezető áron, ez nagyszerű szolgáltatás korlátlan domain tároláshoz. Körülbelül háromszor kap fizikai RAM-ot, és nyolcszor virtuális RAM-ot, amelyet más cégek nyújtanak hasonló számlákkal magasabb árakon. Rendelkezésre áll a CentOS a cPanel tárhelyének összes alapvető szolgáltatása, valamint a bónusz szoftverek teljes csomagja, mint például a fejlett biztonság, forgalom elemzése, SEO, spam elleni védelem, verziókezelés és parancssori kezelő eszközök.
 • A Turbo terv átlagosan 6x fizikai RAM-ot és 8x virtuális RAM-ot kínál, összehasonlítható cPanel tárhely-tervekkel, korlátlan domaindel más cégeknél. A fejlett oldal-gyorsítótárazáshoz és a CloudFlare CDN-integrációhoz tartozó szoftveres eszközök teljes készletének beépítésével mindent, ami a CMS-oldalak weboldal teljesítményének fokozásához szüksége van, az Nginx-integráció kivételével „a dobozból” kínálják. A legtöbb más társaság hasonló terveket hirdetett, mint „felhő” tárhely-megoldást, míg az A2 Hosting ezt a tervet nagyon versenyképesnek tekinti az outpace ipari szabványoknak megfelelően..

Amit nem szeretünk:

 • A Basic és a Prime tervek megújításának költsége meghaladja a bevezető kedvezmény árát.

LÁSD MEG: Nézze meg a megosztott webtárhelyre vonatkozó útmutatónkat, hogy többet megtudjon az ilyen típusú webtárhelyről

Cloud Webtárhely-tervek

Az A2 Hosting Cloud VPS tervei a SwiftServer platformon alapulnak, és hibrid megközelítést biztosítanak a kezelt és nem kezelt VPS fiókok között. A virtualizációs platform a KVM-re épül és a CloudStack infrastruktúra a CentOS, Debian, Fedora, FreeBSD, Slackware, Ubuntu vagy Gentoo telepítésére. A cPanel használatához ezeken a fiókokon licencet kell vásárolni közvetlenül a gyártótól. A HDD-tárolás alapszolgáltatása a Cloud VPS-fiókokon jelentős hátrányt jelent, mivel a webhelytulajdonosok kb. 3 dollárral többet fizetnek 10 GB-os tárhelyért az SSD frissítésért. Ez körülbelül 2,5x-háromszor magasabb árú, mint az SSD-tárolás egyéb szolgáltatásai, ahol sok vállalat jelenleg minden SSL-hez ingyenes SSD-alapú frissítési lehetőséget kínál..

Itt található az A2 Hosting által kínált felhőalapú webtárhely-tervek gyors áttekintése:

Cloud hosting tervek:
Bevezető ár:
Megújítási ár:
Összehasonlítás:
Rajt$ 15 / mo$ 15 / mo
Középső$ 20 / mo$ 20 / mo
Ász$ 25 / mo$ 25 / mo

Főbb jellemzők, amelyek tetszik:

 • dinamikusan kiválaszthatja a CPU feldolgozási sebességét, valamint a magok számát, a RAM-ot és a tárolási lehetőségeket a Cloud VPS tervekkel.
 • A CloudStack jobban támogatja a szoftver által definiált hálózatot (SDN).
 • Az A2 Hosting OpenVZ tervei a nem kezelt keret alatt sok más felhőalapú VPS-terv felénél kevesebb, mint a felének, miközben több erőforrást kínálnak, például az alapértelmezett SSD tárolást és a csomagokban biztosított nagyobb számú szoftver eszközt..

Amit nem szeretünk:

 • Egyes felhasználók inkább a KVM-t részesítik előnyben, mivel az „igaz” virtualizációt biztosít független kerneltel és több elszigeteltséggel rendelkezik, mint az OpenVZ a jobb biztonság érdekében. Mások azt állítják, hogy a KVM ennek megfelelően több szerver erőforrást igényel a konfigurációs beállításokban annak érdekében, hogy ugyanolyan hatékonyan tudjon futni, mint az OpenVZ.

LÁSD MEG: Nézze meg a felhőalapú webtárhely útmutatóját, hogy többet megtudjon az ilyen típusú webtárhelyről

VPS webtárhely-tervek

Az A2 Hosting a VPS tervek széles skáláját kínálja, mind Linuxon, mind Windowson, akár menedzselt, akár nem menedzselt módon. Összefoglalva: az A2 Hosting nem kezelt VPS tervei megközelítőleg olyan közel állnak a „csupasz fém” hipervizor keretrendszeréhez, mint amit manapság a piacon talál, azzal a képességgel, hogy a rendelkezésre álló pillanatképekből telepítse a különböző Linux operációs rendszereket. Ezek a számlák jó funkcionális értéket biztosítanak, ha a cPanel nyílt forrású alternatíváját használják. Legyen felkészülve a sok komplex rendszer adminisztrációs munkára, valamint a platform biztonságának, a tűzfalak és a kiszolgáló kiterjesztésének telepítésére a parancssoron keresztül. Bármely szintű kiegészítő hardver-erőforrás-frissítés vagy szoftverlicenc hozzáadása jelentősen növeli a tervek költségeit. Ezen okok miatt úgy gondoljuk, hogy az A2 Hosting nem kezelt VPS tervei inkább olyan rést jelentő terméknek tekinthetők, amely kiemelkedő vonzerejét a geeknek nyújtják, de amelyek gyakran felülmúlhatják és alákínálhatnak más hostolási tervekben az árazás során, ha az összes követelményt figyelembe vesszük..

Az A2 Hosting által kezelt VPS-tervvel az ügyfelek ugyanazt a CentOS és cPanel alap-telepítést kapják, amelyet a vállalat a megosztott tárhely-fiókjain használ. A Turbo Boost frissítést bármilyen tervhez hozzáadhat havonta 14,53 dollárral, 20-szor nagyobb sebességgel, a szoftverkonfiguráció optimalizálása és az alacsonyan eladott szerver erőforrás-felhasználás alapján. A Turbo Boost + Turbo Cache frissítés havi 19,80 USD, az APC, az OPcache és a Memcached előre konfigurált alkalmazásával. A Turbo frissítések tartalmazzák a HTTP / 2, SPDY, ESI és a Websocket proxy megvalósítását is. Az összes felügyelt VPS-terv magában foglalja a CloudFlare CDN ingyenes integrációját, valamint a viszonteladói eszközöket és az A2 Hosting megosztott fiókjain elérhető összes platformfunkciót. Ennek keretében az A2 tárhely technikusai kezeli az összes szükséges biztonsági frissítést és a rendszer adminisztrációját, ezáltal egy egyszerűen használható kulcsrakész megközelítést kínálva a fejlett web hostinghoz nagy teljesítményű alkalmazásokhoz.

Itt egy gyors áttekintés a VPS webhely-tárhely-terveiről Linuxra. A Windows árazásának megtekintéséhez kattintson a „Részletek megtekintése” elemre.

Kezelt VPS tervek:
Bevezető ár:
Megújítási ár:
Összehasonlítás:
Menedzser nélkül – Belépés$ 5 / mo$ 5 / mo
Menedzser nélkül – Közép$ 10 / mo$ 10 / mo
Irányítatlan – Top$ 15 / mo$ 15 / mo
Menedzselt – Teljesítmény+$ 32.99 / hó$ 49.99 / hó
Menedzselt – Prestige+$ 46.19 / hó$ 69.99 / hó
Kezelt – Pinnacle+$ 65,99 / hó99,99 $ / hó

Főbb jellemzők, amelyek tetszik:

 • Az A2 Hosting nem kezelt VPS tervei csak 5 dollárral kezdődnek havonta. A felhasználóknak root hozzáféréssel és sok egyedi konfigurációs opcióval rendelkeznek az operációs rendszeren. Ezen felül most már a Webuzo, egy adminisztrációs panel, amely segít a VPS vizuális kezelésében.
 • Azok a felhasználók, akik élvezik a bash és shell parancsfájlok használatát Linuxon, sok energiát koaxizálhatnak a Top VPS tervből, de ha csak 1 GB RAM-ot adnak hozzá a konfigurációhoz, továbbra is kétszeresére növekszik a Turbo-fiók ára a megosztott tárhely alatt, jelentősen kevesebb forrás áll rendelkezésre a webhelytulajdonosok számára. A terv ára gyorsan növeli a hardver specifikációkhoz alkalmazott frissítések számát. Ennek ellenére e terv alapján konfigurálhat egy elit VPS rendszert, ha hajlandó fizetni a többletköltségeket.
 • A más cégeknél elérhető megosztott tárhely-terv erőforrásainak kb. 12-szeresét használva a webhelytulajdonosok kihasználhatják az A2 Hosting ingyenes migrációs szolgáltatásait, hogy a Power + terv segítségével VPS-fiókra frissítsenek..
 • A Prestige + VPS terv funkcionálisan ekvivalens és sok szempontból erősebb, mint a jelenleg piacon lévő dedikált szerver tervek. Ez is meglehetősen drága, havi 46,19 dollárral, bevezető áron, és havi 69,99 dollárral a megújításkor. Mivel a legtöbb összehasonlítható, ugyanazon hardverkonfigurációt futtató dedikált szervertervek gyakran kétszeres áron vannak, ezt jó üzletnek tekintjük, és erősen ajánlott az olyan jövedelmező webhelyek számára, mint például az e-kereskedelmi boltok vagy népszerű blogok, amelyek forgalmi követelményeket támasztanak a beruházás támogatására.
 • A fejlett követelményekkel rendelkező webhelytulajdonosok jelentősen megtakarítanak az A2 Hosting által kezelt VPS-platformon más szolgáltatásokkal szemben. Kivéve, ha kifejezetten más Linux operációs rendszer disztribúciók futtatására van szükség, akkor ezt a tervet ajánljuk a nem kezelt VPS-fiókok felett. A cPanel licencek olcsóbbak ezekben a tervekben, és az A2 Hosting szabadalmaztatott CentOS telepítésének minden előnyeit megkapja a kiegészítő eszközökkel és az optimalizáló szoftverrel. Ez önmagában több ezer dollárt takaríthat meg a dedikált rendszergazdai költségekkel szemben a “csináld magad” megközelítéssel szemben. Ezek a tervek olcsóbbak is, mint sok dedikált kiszolgáló, ahol több allokált erőforrás áll rendelkezésre. Használja ki a Turbo frissítést a legjobb teljesítmény és az oldal betöltési sebessége számára, amely jelenleg a VPS platformon elérhető a piacon. Ezek a tervek ideálisak olyan üzleti helyszínek számára, amelyek magasabb szintű szolgáltatást és megbízhatóságot igényelnek.

Amit nem szeretünk:

 • Az 5 USD / hónap terv csak egy kis alapvető erőforráscsomagra vonatkozik: 512 MB RAM, 1 CPU mag, 20 GB SSD tárhely és 2 TB átvitel. Funkcionális szempontból ennek a csomagnak valójában kevesebb erőforrása van a webhely-tárhely számára, mint sok megosztott tárhely-tervhez képest. Következésképpen a leendő felhasználók gyorsan továbbmegynek a VPS konfigurálására, több RAM, CPU mag, tároló és átviteli képességgel.
 • Az Entry VPS csomagban szereplő 5 dollár alapár nem tartalmazza a cPanel licencet, de lehetővé teszi a CentOS, Debian, Fedora, Slackware, Ubuntu vagy Gentoo telepítését. Alapvető Linux operációs rendszer telepítése és Plesk vagy más adminisztrációs szkript hozzáadása a csomaghoz, például Webmin, Virtualmin, Vesta, ZPanel stb. Pénzt takaríthat meg, és ez a korlátozott csomag hasznos választást jelenthet egyes alkalmazásokhoz, de a legtöbb webhelytulajdonos jobb teljesítményt és jellemzői az A2 Hosting egyik megosztott tervében.

LÁSD MEG: Nézze meg a VPS web hosting útmutatóját, hogy többet megtudjon az ilyen típusú web hostingról

Kezelt WordPress tervek

Az A2 Hosting által kezelt WordPress tervek az egyedi szerverkonfigurációk és a harmadik féltől származó bővítmények kombinációját tartalmazzák. Az eredmény egy biztonságosabb és gyorsabb WordPress webhely. Megállapítottuk, hogy az A2 tárhely és a WordPress jól működnek együtt. A WordPress által üzemeltetett webhelyek nagyon gyorsan betöltődnek, és biztonságosabbak is. Bővítményük gyorsítótárazza az adatbázist, a kütyüket, az oldalakat és a CMS-tartalmat a böngésző ügyfelek számára történő kiszolgáláshoz. Az A2 Hosting szolgáltatás tömöríti a képeket, amikor feltöltik őket; eltávolítja az extra szóközöket, lapokat, sorszakadásokat és a kemény visszatéréseket a HTML-ből, CSS-ből és JavaScript-ből; és bekapcsolja a gzip tömörítést, hogy az oldalak teljes mérete kisebb legyen. Mivel a bejelentkezési oldal címe a legtöbb WordPress webhely közismert alapértelmezett URL-je, az A2 Hosting pluginja ezt az URL-címet valami nehezebbé teszi a szkriptbotok számára. Amikor a blog látogatói megpróbálnak bejelentkezni vagy megjegyzést küldeni, egy Captcha puzzle-vel kihívják őket a bejelentkezési és megjegyzés űrlapokra. A mézeskanna megakadályozza, hogy az automatikus szoftverek emberi felhasználóként jelenjenek meg. A további biztonság érdekében az A2 Hosting megakadályozza a témák és beépülő modulok jogosulatlan szerkesztését a WP-admin segítségével. Az optimalizált WordPress-beállítás hozzáfűzi az Apache webszerver szabályait is, amelyek kikeményítik a WordPress-t a webszerver-szoftverek ismert támadásaitól. Mindent összevetve, ez egy értékes szolgáltatás, amelyet sok WordPress-webhelytulajdonos szívesen használ ki a jobb teljesítmény és az oldalbetöltési sebesség javítása érdekében..

Íme egy rövid áttekintés a WordPress-tervekről:

Kezelt WordPress tervek:
Bevezető ár:
Megújítási ár:
Összehasonlítás:
1-Site$ 12.97 / hó$ 26.47 / hó
2-oldalak$ 19.48 / hó$ 39.77 / hó
Korlátlan$ 37.97 / hó$ 77,49 / hó

Főbb jellemzők, melyeket szeretünk:

 • Ingyenes Jetpack személyes licenc
 • WP-CLI előre telepítve
 • Webhelymeghatározás a fejlesztéshez és a teszteléshez
 • Napi, automatizált biztonsági mentések, amelyek könnyen kezelhetők

Amit nem szeretünk:

 • Jön a Plesk és nem a cPanel
 • A megújítási arány nagyon magas, és 24 hónapos határidőt igényel a meghirdetett bevezető árazás megszerzése

LÁSD MEG: Nézze meg a WordPress webtárhely útmutatóját, hogy többet megtudjon a WordPressről & webtárhely.

Dedikált szerver webtárhely-tervek

Az A2 Hosting egy összetett sor dedikált szervertervvel rendelkezik, amelyek négy fő platformon alapulnak. A legolcsóbb vagy a legalapvetőbb hardver specifikációktól kezdve az A2 Hosting számos különféle frissítési lehetőséget kínál az egyes platformok alatt márkás, magasabb szintű tervekként, valamint lehetőséget arra, hogy a CPU, RAM, tárolás és adatátviteli korlátozások további módosításait választhassa meg. egyedi szerver hardvermegoldások készítésére. Az A2 Hosting által kínált dedikált szervertervek sokféle hibrid virtualizációs technikákon alapulnak, vagyis a SwiftServer, Turbo Server és Turbo Cache platformjaik erőteljesebb verzióin, kevésbé támaszkodva a rögzített állványra szerelt hardverre.

Az alábbiakban bemutatjuk az A2 Hosting által kínált dedikált webtárhely-tervek gyors áttekintését:

Dedikált szerver tervek:
Bevezető ár:
Megújítási ár:
Összehasonlítás:
Félig dedikált szerver$ 9.31 / mo$ 18.99 / hó
Nem felügyelt Flex szerver$ 99.59 / hó$ 119.99 / mo
Menedzselt Flex szerver$ 141,09 / hó169,99 $ / hó
Core Flex szerver$ 141,09 / hó169,99 $ / hó

Főbb jellemzők, melyeket szeretünk:

 • A Nem kezelt Flex Szerver segítségével számos különféle Linux disztribúció közül választhat az operációs rendszer telepítéséhez root hozzáféréssel
 • A felügyelt Flex szerveren ingyenes cPanel + Softaculous licencet kap a CentOS-on, root hozzáférés nélkül..
 • A Core Flex szerverrel kapsz egy CentOS szervert ingyenes cPanel + Softaculous licencekkel, root hozzáféréssel.

Amit nem szeretünk:

 • Ár.

LÁSD MEG: Nézze meg a dedikált webtárhelyre vonatkozó útmutatónkat, hogy többet megtudjon az ilyen típusú webtárhelyről

Viszonteladói webtárhely-tervek

Az A2 Hosting viszonteladói tervei a CentOS disztribúcióján, a CloudLinux-en futnak, az összes regisztrált ügyfél alszámlával, amelyen a cPanel független felhasználása van engedélyezve a domainkezeléshez és a szerverbeállítások konfigurálásához. Az ügyfélfiókok tartalmazzák az A2 Hosting megosztott tervei alatt található összes platformfunkciót. Az összes viszonteladói fiókhoz ingyenes WHMCS licenc tartozik, kivéve a Bronze csomagot. A viszonteladói tervek tartalmazzák azt a képességet is, hogy az összes tárolt alszámlát a Turbo Server platformon összesen csak havi 6,60 dollárra (havi 10 dollár a Platinum tervre) frissítik. Ez nagy ügy, figyelembe véve, hogy a Turbo frissítést elsőbbségi szolgáltatásként is értékesíthetjük minden üzleti ügyfél számára. A többi csomag eszközzel együtt egy eNom domain viszonteladói licenc tartozik, amely lehetővé teszi a .com, .org, .net és más gTLD-k jelölését az ügyfelek számára.

Az A2 Hosting viszonteladói tervek szerint az egyedi cPanel-fiókkal regisztrált ügyfelek ugyanazokat a szerver-erőforrásokat kapnak, mint a Swift-terv megosztott tárhely alatt: 2 mag, 1 GB fizikai RAM és 8 GB virtuális RAM. Emiatt nincs valódi ösztönzés magasabb szintű tervre történő feliratkozáshoz, hacsak nincs forgalmuk és üzleti vállalkozásuk támogatást nyújtani. Az A2 Hosting zökkenőmentes frissítéseket kínál a platformon anélkül, hogy az áttelepítés kezelésére lenne szükség. Minden terv egyetlen dedikált IP-címet tartalmaz, bár a havi számlázás alatt az e-kereskedelmi ügyfelek számára mindig további adót adhat el az adminisztrátori eszközkészlet segítségével. Ezek a viszonteladói tervek ideális módszert jelentenek a webes szakemberek, kisvállalkozások, szabadúszók, webdesignerök, grafikusok, programozók, webfejlesztők és a közösségi média marketingszakemberek számára a web hosting és domain regisztrációs szolgáltatások számlázására az ügyfelek számára.

Az alábbiakban bemutatjuk az A2 Hosting által kínált dedikált webtárhely-tervek gyors áttekintését:

Viszonteladói tervek:
Bevezető ár:
Megújítási ár:
Összehasonlítás:
Bronz$ 13.19 / hó$ 19.99 / hó
Ezüst$ 18.47 / hó$ 27.99 / hó
Arany$ 24.41 / hó$ 36,99 / hó
Platina$ 40.91 / hó$ 61.99 / hó

Főbb jellemzők, melyeket szeretünk:

 • Mivel az egyes viszonteladói tervek azonos szerver erőforrás-elosztást biztosítanak a Swift-tervhez a megosztott tárhely alatt, amely havonta 4,99 dollárba kerül (9,99 dollár a megújítási arány alatt), így képes arra, hogy 40 ügyfélenként 380 dollár alapnyereséget érjen el, havonta 9,99 dollárral számoljon csak 13 – 20 dolláros kiadások, valamint a domain név értékesítésének kiegészítő felára a webes szolgáltatásokkal együtt. A fiók adatátviteli korlátai garantálják, hogy a kiszolgálók ne kerüljenek túlzott eladásra a „korlátlan” tárhely-altervekkel.
 • Az A2 Hosting viszonteladói számlák nem teljesen olcsók, ám az ezüst csomag költsége kevesebb, mint a cPanel, WHM, WHMCS licencek együttes ára., & eNom. Javasoljuk, hogy kezdje el ezt a tervet a Bronze verzióval szemben, hogy kihasználhassa a rendelkezésre álló WHMCS licencben rendelkezésre álló nagykereskedelmi kedvezményeket..
 • Az aranyterv az A2 Hosting viszonteladói platformon elérhető legjobb értékek közé tartozik, ahol havonta 800 dollár számlát számolhat fel web hosting szolgáltatásokban, havonta 24,41–36,99 dollár befektetéssel. Ez bizonyítja, hogy mennyire lehet nyereséges a webtárhely-ipar, ha túlméretez szerverterületet, és alacsony forgalmú webhelyeket üzemeltet, amelyek az egyes tervekhez rendelkezésre álló erőforrásoknak csak egy töredékét használják. Emiatt a számla havi 1 TB adatátvitelre korlátozódik. Egyes webdizájn-társaságok a havi ügyfelek felé még magasabb felárakat vezetnek, havonta akár 20 dollárt számlázhatnak, vagy magasabb költségekkel járnak karbantartási szolgáltatásokkal, hogy testreszabott tárhely-terveket biztosítsanak a CMS webhelytulajdonosoknak..

Amit nem szeretünk:

 • A mellékelt WHMCS licenc hiánya az egyetlen hátránya a Bronz tervnek, mivel sokan regisztrálnak viszonteladói fiókot azzal a fő ösztönzővel, hogy a WHMCS platformot használják a web hosting szolgáltatások számlázására..

LÁSD MEG: Nézze meg a dedikált webtárhelyre vonatkozó útmutatónkat, hogy többet megtudjon az ilyen típusú webtárhelyről

Pillanatképek – Bepillantás az A2 Hosting számlavezetésébe & Vezérlőpult

Fiókjának kezelése az A2 Hosting segítségével nagyon egyszerű. Nekik van egy újonnan kialakított AMP (Account Management Panel), amely egyszerű hozzáférést biztosít a regisztrált fiók funkcióihoz, a szolgáltatási tervekhez és az elérhető platformokhoz. Ha több hostolási tervvel rendelkezik velük, akkor minden megvásárolt tárhely-fiókot a mellékelt „kezelés” gombokkal kényelmesen kezelheti. Érdemes megemlíteni az ügyfél-támogatási szolgáltatásokhoz való hozzáférés egyszerűségét és a kibocsátási jegy megnyitásának lehetőségét a weboldalon. Az A2 Hosting híres technikai támogatásáról és általában gyors fordulást biztosít a kibocsátási jegyrendszeren keresztül benyújtott kérdésekben. Az alábbiakban egy képernyőkép az AMP-ről.

A Fiókkezelő panel

Az A2 Hosting AMP (Fiókkezelő panel) képernyőképeBepillantás az A2 Hosting AMP-be (Fiókkezelő panel)

A Vezérlőpult

A szokásos megosztott tárhely-tervekhez az A2 Hosting márkás cPanelt használ. Ez meglehetősen tipikus a legtöbb házigazda számára. Itt egy képernyőkép:

Az A2 Hosting vezérlőpanel (cPanel) képernyőképeBepillantás az A2 Hosting egyedi cPanelbe

Az A2 Hosting szolgáltatásterveinek nagy részét a cPanel, a CentOS és a WHM köré építi. A kezelt WordPress-tervek és a Windows-tárhely-terveik azonban a Plesk-t használják alternatívaként. A cPanel az iparágban a leggyakrabban használt webtárhely-kezelő eszköz, és mindent megad, amire szüksége van a webfejlesztéshez. Az A2 Hosting a cPanel fiókjaival integrált Softaculous alkalmazást is kínál népszerű nyílt forráskódú szkriptek „egy kattintással” történő telepítéséhez. Az A2 Hosting cPanel alapfelszereltség minimális a téma testreszabásával, és nincs külön ajánlat, reklám vagy marketing promóció. A grafikus felhasználói felületbe nem keverhető egyedi formatervezés, kivéve az A2 tárhely szalagcímét és a zöld színezetű hátteret. Az alábbi képernyőképen látható a cPanel, ahogyan az az adminisztráció szakasz első indításakor jelenik meg. Ezeket az alapértelmezett beállításokat a felhasználó tovább módosíthatja, hogy egyedi felügyeleti konzolt hozzon létre a webfejlesztéshez és a tartománybeállításokhoz.

Teljesítménystatisztikák – szerverek, hálózat, & Uptime Monitoring

Az A2 Hosting fő adatközpontja Michiganben található. Központi helyzetben van, így az ügyfelek az Egyesült Államok egész területén hozzáférhetnek nagy sebességű, alacsony késleltetési idővel. 2 további adatközponttal is rendelkeznek az Európában (Amszterdam) és Ázsiában (Szingapúr) lakóhellyel rendelkező ügyfelek számára. Minden adatközpont redundáns és SSAE16 tanúsítvánnyal rendelkezik. A vállalat a hardverkonfigurációk széles skáláját használja működésének különféle szegmenseiben, beleértve három különböző virtualizációs keretet. Hardverük elsősorban az Intel Core i3 és Xeon E5 processzorokon alapuló, állványra szerelt szervereket tartalmaz, a kétmagos és a 12 magos egységekig, DDR-3 RAM-mal és a HDD közötti választással & SSD tárolás. Az A2 Hosting optimalizálja teljes hálózatát több szinten, szabadalmaztatott megoldásokkal, hogy elérje az iparág legmagasabb szintű teljesítményét. A társaság adatközpontjai a multi-homed hálózati kapcsolatot használják a 3. szint, a Savvis, a Global Crossing és a Cogent Communications szolgáltatókként a nagy sebességű száloptikai kapcsolatok nemzetközi szolgáltatójaként. A helyi hálózati sebesség és az oldalbetöltési idő javítása érdekében végrehajtott protokollok közé tartozik a HTTP / 2, a Websocket, ESI, SPDY, APC, Memcached, Railgun és Anycast DNS. E kiterjesztések nagy részét a szerver architektúrájának optimális beállításaival biztosítják SwiftServer, Turbo Server és Turbo Cache platformok alatt..

Uptime Monitoring

Folyamatosan teszteljük és ellenőrizzük az A2 Hosting teljesítményét a Pingdom helymegfigyelő eszközök a teljesítményadatok technikaibb mérése céljából. Az alábbi eredmények dinamikusan származnak a Pingdom-ból:

Átlagos teljesítmény statisztika egy alap-megosztott tárhely-tervhez:

 • Szerver üzemideje: 99,99%
 • Szerver válaszideje: 375ms
 • havi leállás száma: 2
 • Havi teljes állásidő: 3 perc
 • Tesztelési hely: Észak Amerika
 • Tesztelt tárhely típusa: Közös
 • Tesztelt hostolási terv: Alapterv (Lite)
 • Átlagos oldalbetöltési sebesség: 600ms

A2 tárhely szerver specifikációk

MEGJEGYZÉS A VIZSGÁLATI STATISZTIKáról: Ne feledje, hogy a fenti adatok nem teljes mértékben reprezentatívak az A2 Hosting összes webhelyén. Túl sok tényező befolyásolja a teljesítmény statisztikáit – ideértve az adott kiszolgálót, amelyen a webhelyet tárolják, a kiválasztott webtárhely-tervet, az aktuális weboldal optimalizálását, az ütemezett karbantartást, a földrajzi elhelyezést stb. minden egyes áttekintett webgazda számára, hogy bemutassák a leginkább szerény teljesítmény-statisztikákat.

Technikai támogatás – Az A2 Hosting ügyfélszolgálatának áttekintése

Az A2 Hosting közismert nagy támogatásáról, és az ügyfelek elégedettségének önértékelése szerint 10 5-ből 5-ből. Ne feledje, hogy a többi vállalathoz hasonlóan a ténylegesen kapott támogatás továbbra is jelentősen függ attól, hogy melyik ügynökhöz kapcsolódik az információhoz.

A2 tárhely-technikai támogatás áttekintése

Főbb ügyfél-támogatási szolgáltatások:

 • Ügyfélszolgálat élő csevegés, e-mail jegy, telefon és Skype segítségével.
 • Támogatóközpont gyors hozzáféréssel a GYIK-hez, útmutatókhoz és a súgóhoz, mind az ügyfelek, mind a nem ügyfelek számára.
 • Ingyenes támogatási telefonszám.
 • 1–3 perc átlagos várakozási idő telefonos támogatással & élő chat.
 • Telefonos támogatás Ann Arborban található (Michigan).
 • Elsőbbségi támogatás havonta 19,99 dolláron elérhető, amely még gyorsabb jegyválaszokat kínál, mint a szokásos guru támogató csoport.
 • Twitter állapotjelzések bármilyen kérdéssel vagy leállással kapcsolatos információkért.

TUDTAD? Az A2 Hosting volt az első webgazda, amely az SSD (Solid State Drive) tárhelyet alkalmazta!

Biztonság – Hogyan gondoskodik az A2 tárhely webhelyének biztonságáról

A biztonság minden jó internetes házigazda kritikus eleme. Az A2 Hosting számos webhely- és személyes fiókbiztonsági funkciót kínál az ügyfelek számára az ügyfelek egyedi igényeitől függően. Íme néhány kulcsfontosságú biztonsági funkció:

 • Fejlett e-mail spam és víruskeresés keresztül Barracuda, hatékony és iparágban megbízható biztonság & adatvédelmi társaság. Ez egy prémium szolgáltatás, melynek során az A2 Hosting további dollárt számol fel egy domainért egy domainért, vagy $ 10 / hónap korlátlan domainért. Ha szeretne valamit, ami ingyen van, akkor rendelkeznek a szabványos e-mail védelmi lehetőségekkel az Appache Spam Assassin és a BoxTrapper használatával, amelyek általában megtalálhatók a legtöbb Linux internetes gazdagépen. Noha az ingyenes opcióknak a legtöbb kis üzleti vállalkozás webhelyén jónak kell lenniük, a Barracuda kiváló szolgáltatás, ha erre szüksége van.
 • Fejlesztői hozzáférés így a webfejlesztő (k) könnyen elérhetik webhelyének szükséges részeit és a fiókbeállításokat anélkül, hogy látnák a számlázási információkat vagy megkapnák a fő jelszavát. Ez egy hihetetlenül hasznos és sokkal biztonságosabb szolgáltatás, amelyet minden webtárhelynek végre kell hajtania (de nem mindegyiknek kell ezt megtennie). Az A2 Hosting fejlesztői hozzáférésével engedélyezheti a fejlesztőknek, hogy bejelentkezzenek a tárhely vezérlőpultjába, megvásárolják a szükséges tárhely-kiegészítőket és frissítéseket, kezelhessék a különféle fiókbeállításokat, és akár elküldhessék és válaszolhassák a támogatási jegyeket. Ha valaki másra van szüksége a webhelyén dolgozni, akkor a fejlesztői hozzáférés kényelmes és biztonságosabb módja ennek.
 • SSL tanúsítványok különféle fizetett opciókkal, amelyek évi 49,95 USD-t tesznek ki egyetlen webhely SSL-jére. Ezenkívül ingyenes SSL-t is létrehozhat fiókjában a Titkosítás segítségével.
 • Két tényezős hitelesítés (2FA) a biztonságosabb bejelentkezéshez. Az A2 tárhely ezt támogatja, és beállíthatja ezt fiókjához, hogy további biztonsági szintet hozzon létre.
 • Az A2 tárhelyének állandó biztonsága , ez csak egy kifejezés, amelyet a különféle szokásos biztonsági szolgáltatásokhoz használnak, biztonságban tartja fiókját olyan dolgokkal, mint például az automatikus gyógyulás elleni védelem, a szerver megkeményedése és a víruskeresések. A KernalCare használatával az A2 Hosting a biztonsági frissítéseket éjjel-nappal a webkiszolgálóra küldheti újraindítás nélkül.
 • Fokozott webhelyvédelem a Sucurival, egy megbízható webhely-biztonsági társasággal. Ez egy prémium lehetőség, amelyet ezen felül felhasználhat fizikai webhelyének figyelésére és megszilárdítására.
 • Automatikus biztonsági mentés & helyreállítási szolgáltatások fájlok archív tárolására szolgáló webhelyek számára & adatbázis információ.

GYIK – Hasznos válaszok az A2 tárhelyről történő vásárlásról

Íme néhány, az A2 tárhelyével kapcsolatos, gyakran feltett kérdés, amelyek hasznosak lehetnek:

Hogyan rendelhetek webtárhely-tervet az A2 Hosting-tól?

Az A2 Hosting webhelyének webhely-fiókját megvásárolhatja, ha meglátogatja a webhelyüket, a www.a2hosting.com oldalt. Megrendelheti telefonon vagy az értékesítési osztályon keresztül a 888-546-8946 telefonszámon. Javasoljuk az online rendelést, mivel ez könnyebb és gyorsabb. Láthatjuk azok árainak és jellemzőinek teljes lebontását is.

Milyen fizetéseket fogad el az A2 Hosting?

Az A2 Hosting lenyűgöző különféle fizetéseket fogad el. Minden fontosabb hitelkártyát, PayPal-ot, 2CheckOut-ot, személyes vagy üzleti csekket, átutalást és banki átutalást elfogadnak. Felhívjuk figyelmét: Nem ajánlott fizetni csekken, mivel ez a fizetési mód nem visszatéríthető.

Hogyan lehet visszavonni??

Bármikor lemondhatja fiókját. Ehhez egyszerűen ki kell töltenie és be kell nyújtania a weboldalukon található hivatalos lemondási űrlapot.

Kapok-e visszatérítést? & hogyan működik?

Igen. Az A2 Hosting 30 napos elégedettségi garanciát kínál. Ez azt jelenti, hogy nincs határidő vagy szerződés, és bármikor felmondhatja. A teljes visszatérítéshez azonban 30 nap áll rendelkezésére. Ha 30 nappal később visszavonja, akkor arányos visszatérítést kap (alapvetően visszatérítést a hátralévő idő után, amelyet nem használt). Megjegyzés: a webhelyátviteli szolgáltatások, a domain név regisztráció, az SSL / TLS tanúsítványok és az egyéb egyszeri díjak nem téríthetők vissza!

Következtetés – fogadni vagy nem fogadni?

A weboldal üzemeltetőjének kiválasztása a legmegfelelőbb webhelyről fontos döntés, amelyet sok tényező figyelembe vesz. Ügyeljen arra, hogy alaposan hasonlítsa össze az A2 Hosting szolgáltatásait, hogy megnézhesse, a szolgáltatások megfelelnek-e Önnek.

Ha többet szeretne megtudni az A2 tárhelyről, és megnézheti az összes támogatott szolgáltatást, látogasson el weboldalukra a www.a2hosting.com oldalon.

Készen áll a vásárlásra? Használjon A2 tárhely-kupont!

Nézze meg az A2 Hosting kuponok oldalunkat, ahol megtalálhatóak az A2 Hosting legtöbb web hosting tervjei és különféle ajánlatok és kedvezményes árak.

Tudassa velünk gondolatait

Használtad már az A2 tárhelyet korábban? Van pozitív vagy negatív tapasztalata, amelyet meg szeretne osztani velünk? Küldjön e-mailt a becsületes visszajelzésről itt: .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me