A DreamHost Review 2018

A DreamHost jó internetes házigazda? Olvassa el a teljes DreamHost áttekintést a profikkal & hátrányok, panaszok, ajánlott használat, GYIK, kuponok, & több.


DreamHost áttekintés

DreamHost

www.dreamhost.com

O / S szerver:Linux
Vezérlőpult:Szabadalmazott
Auto-Installer:Szabadalmazott
1. adatközpont helye:Los Angeles, Kalifornia
2. adatközpont helye:Ashburn, VA
Közös tárhely:Igen
VPS tárhely:Igen
Dedikált tárhely:Igen
Viszonteladói tárhely:Igen
Cloud tárhely:Igen

Tekintse meg a tárhelyi terveket

Rövid áttekintés:

A www.dreamhost.com egy jól megalapozott webtárhely-szolgáltató, amely teljes körű megoldást kínál a webfejlesztéshez, beleértve megosztott tárhelyet, felhő-tárhelyet, VPS-terveket, dedikált szervereket és domainkezelő szolgáltatásokat. A DreamHost az iparban széles körben elismert, mivel megbízható adatközponttal rendelkezik, kiváló letöltési sebességgel és kiváló műszaki teljesítménnyel. A cég nemrégiben jelentős beruházást végzett az OpenStack és a Ceph körül épített felhőalapú számítástechnikai és tárolási platform elindításával. A DreamHost vezető szerepet játszik a kezelt WordPress tárhely területén, saját szabadalmaztatott „DreamPress” telepítéseivel, az Nginx, a Lakk, a Memcache és az OPcache használatával. Míg egyes felhasználók számára a DreamHost használatát szükségtelenül nehéznek találni és kihívásokkal kell kitalálni, a hűséges ügyfelek következetesen a DreamHost kategóriájának legjobbnak ítélik meg, az informatikai platform-innovációnak és a legújabb webes szabványok támogatására szolgáló kiszolgálóknak köszönhetően. Noha a cPanel tárhelyet inkább a DreamHost által használt védett szerver adminisztrációs eszközökkel részesítjük előnyben, a társaság vitathatatlanul erős márkát kínál, számos egyedi szolgáltatással, amelyek más webtárhely-tervekkel nem érhetők el..

Miért válassza a DreamHost szolgáltatást:

 • Jó szerverteljesítmény nulla állásidővel
 • Az SSD-k most már a megosztott tartalomban vannak & VPS tárhely-tervek
 • DreamPress: kezelt webtárhely-terv a WordPress-webhelyek számára
 • 97 napos pénz-visszafizetési garancia, amely elképesztő
 • Korlátlan domain tárolását teszi lehetővé
 • Ajánlott tech-hozzáértő felhasználóknak, programozóknak, & webfejlesztők
 • Megfizethető, belépő szintű felhőalapú számítástechnika & VPS tervek
 • Ingyenes domain nevet kínál az életre a társasággal

Melyek a hátrányok:

 • Általában a legtöbb terv ára meglehetősen magas
 • Telefonon nem érhető el ügyfélszolgálat
 • Rossz ügyfélszolgálat általában velük szerzett tapasztalataink alapján
 • Nehéz használni, zavaros, egyedi gyártású vezérlőpanellel
 • A DreamHost nem akkreditált BBB-vel
 • Jobb webhelyet kaphat jobb áron másutt

Alsó vonal:

A DreamHost jó webtárhelyet kínál tapasztalt webmestereknek meredek áron. Közös webtárhely-tervükhöz nincs telefonos támogatás (kivéve, ha külön fizetnek érte), és egy egyedi alapú vezérlőpanelt használ, amelynek navigálása nagyon nehéz. Bár ez nem a mi kedvenc választásunk, a DreamHost rajongói bázissal rendelkezik sok hűséges ügyféllel. Nem javasoljuk a DreamHost alkalmazást a legtöbb kisvállalkozás-tulajdonos számára, akik egyedül akarnak webhelyet üzemeltetni. Nagyon kevés összehasonlítható vállalat kínál támogatást a MongoDB, a Redis, a Node.js, a Ruby számára, & Python felhőplatformon, „out-of-the-box”. Amit a DreamHost felhőalapú számítástechnikájukkal és felhőalapú tárolási szolgáltatásaikkal épített, „Platform as a Service” -ként (PaaS) versenyez a Google-lal és az Amazon-nal, és felülmúlja a web hosting szektor többi kisvállalatának nagy részét. A „DreamPress” csomag ezer dollárt takaríthat meg a webhelytulajdonosok számára az egyedi webfejlesztés és a szerver adminisztrációs költségei között. Összefoglalva: a DreamHost érdekes rést foglal el a webtárhely-iparban, és fokozatos vezető szerepet vállalt az aktivizmusban, amely a digitális jogokkal, a felhasználói magánélettel és az internetes információszabadság megőrzésével kapcsolatos. Ezeknek a tényezőknek a kombinációja a DreamHost bizonyított képességével, hogy felülmúlja a versenyt az innovatív web hosting szolgáltatások nyújtása mellett a fejlesztők számára, garantálja, hogy a társaság továbbra is fenntartja online népszerűségét a közeljövőben.

Dreamhost akciós kupon

Kezdjük a tárhelyen!

A DreamHost 97 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

A DreamHost szakértői véleménye

DreamHost felhasználói vélemények

Sajnos ehhez a webes hosthoz még nem érkezett felhasználói értékelés.

Szakértői vélemény – A DreamHost mélyreható áttekintése

A DreamHost egy los Angeles-i székhelyű web hosting cég, amelyet 1996-7-ben alapítottak 4 Harvey Mudd Főiskola hallgató: Dallas Bethune, Josh Jones, Michael Rodriguez és Sage Weil. A társaságot a technológia, a nyílt forráskódú szoftverek iránti szeretettel és a nagy vágyalással építették, hogy segítsék az embereket az interneten. Sage Weil a korai internetes fejlesztés csodája volt. 16 éves korában, a Mosaic webböngésző korszakában, létrehozott egy szkriptet a „webrings” számára, és alapított egy azonos nevű társaságot, amelyet később megszereztek a Starseed, a GeoCities és a Yahoo !. Weil létrehozta a kódot ceph az UC-Santa Cruz-ban folytatott doktori disszertációjának részeként 2006-7. 2010-ben Linus Torvalds a Ceph-et a Linux kernel hivatalos részévé tette. 2011-ben a Weil alapította a társaságot Inktank a Bryan Bogensbergerrel professzionális szolgáltatások és műszaki támogatás biztosítása érdekében a Ceph számára. A DreamHost Labs és az Ubuntu szponzora, Mark Shuttleworth biztosította az Inktank kezdeti finanszírozását, amelyet 2014-ben a Red Hat megvásárolt 175 millió dollárért. A DreamHost Labs fejlesztőcsoportja több mint 1200 kódkötést tett a OpenStack projektben. Napjainkban a DreamHost egy kis diákok által indított 4 diákos kollégiumi induló vállalkozástól egy nagyvállalattá nőtte ki magát, több mint 100 alkalmazottal és 400 000 ügyféllel, technikai vezető szerepet tölt be a felhőalapú számítástechnika nemzetközi fejlesztésében..

Hosting tervek & Jellemzők – melyik számomra megfelelő?

A DreamHost csak egy megosztott tárhely-tervet kínál a webhelytulajdonosok számára, elsősorban a platformfejlesztési munkájukkal összpontosítva, amelyek felhő, WordPress és VPS terveket nyújtanak a nagy forgalmú alkalmazások számára. A DreamHost, a fiókspecifikációk egyszerűségével, korlátlan webhelyek, adatbázisok, tárolóhelyek és sávszélesség támogatását kínálja megosztott tárhelytervükön. A felhő, a kezelt WordPress, a VPS és a dedikált kiszolgálói fiókok azonban mind az árakat a tárolási korlátok, a kiosztott CPU-magok száma és a RAM-különbségek határozzák meg. A tervek közötti árat meghatározó másik elsődleges tényező az egyes verziókhoz mellékelt kiegészítő platform-optimalizáló szoftver mennyisége.

Fontos szempont, hogy a DreamHost most tartalmaz egy ingyenes SSL / TLS tanúsítványt Titkosítsuk minden platformon tárolt domainhez. Még jobb, ha a Server Name Indication (SNI) előzetes bevezetésével a DreamHost SSL tanúsítványai nem igényelnek dedikált IP-címet a működéshez. Összehasonlításképpen: a Bluehost jelenleg 49,99 USD-t számít fel SSL / TLS tanúsítványért, és egyedi telepítéshez egyedi dedikált IP-címet igényel, havonta 5,99 USD-t. Ez az új szolgáltatás sok pénzt takaríthat meg a multi-site portfólió tárolásához a HTTPS segítségével az adatátvitel titkosításához a DreamHoston.

Itt található az összes áttekintés az összes webes tárhelyről:

A DreamHost megosztott webtárhely-tervei

Közös tárhely:
Bevezető ár:
Megújítási ár:
Összehasonlítás:
Közös terv$ 4.95 / mo$ 10.95 / hó
DreamPress$ 14.95 / hó$ 19.95 / hó

A DreamHost egyetlen megosztott tárhely-tervet kínál, amelynek optimálisnak kell lennie minden olyan webhelytulajdonos számára, akinek LAMP szerverre van szüksége a webfejlesztéshez. Ezek a tervek jó teljesítményt nyújtanak, és következetesen képesek kezelni a tisztességes forgalmat. A megosztott fiók korlátlan sávszélességet, lemezterületet, adatbázisokat és domaineket tesz lehetővé, így annyi webhelyet tárolhat, amennyit csak akar egy fiókban. Ha azt tervezi, hogy egy kis weboldalt (vagy domain portfóliót) tárol a DreamHost segítségével, ez a terv kiváló és költséghatékony. Ezenkívül egy másik jó bónusz az, hogy minden regisztrációval ingyenes domain nevet kínálnak életre, bár ez azt jelenti, hogy soha nem lépheti ki a DreamHost webhelyén a tárhely-számláját. Ezenkívül magánélet védelmét és ingyenes, SSL / TLS tanúsítványt kínálnak a Let’s Encrypt-től a tervben tárolt összes domain számára.

DreamHost megosztott tárhely-terv: Egy ingyenes domain + ingyenes SSL / TLS tanúsítványok & adatvédelem korlátlan webhelyek számára

A DreamHost megosztott tárhelyterve ipari szabványú szolgáltatásokat nyújt több helyszíni tároláshoz a cPanel használata nélkül a szerver adminisztrációja számára. A root hozzáférés és az SSH támogatás azonban minden fiókhoz rendelkezésre áll. A szolgáltatás egyes szempontjai kissé elavultak, míg más korlátozások szándékában áll ösztönözni a fizetett frissítéseket a drágább tárhely-tervekre. A felület legtöbb szerver adminisztrációs eszközét, beleértve a szkriptek „egy kattintással” történő telepítését, a DreamHost Labs egyéni kódolású, bár sok felhasználó valószínűleg könnyebben használható lesz a Softaculous, a Fantastico és a cPanel számára. Hasonlóképpen, a Subversion biztosított integrációja a kód verzióvezérléséhez a szoftverfejlesztésben és a Flash Media kezelő eszköz egyaránt kissé nem felel meg a kortárs webfejlesztési gyakorlatoknak. Vegye figyelembe, hogy a Git alapértelmezés szerint előre telepítve van a WordPress tárhely-tervbe.

Menedzselt WordPress tárhely – DreamPress: Egy előre konfigurált WordPress telepítés, ötszörös sebességű optimalizálás, ingyenes SSL / TLS tanúsítvány + felhő & fejlesztői eszközök

A DreamHost kezelt WordPress tárhelyszolgáltatásának rövid összefoglalása, amelyet DreamPress-nek hívnak, az, hogy a Varnish, Memcache és OPcache hármas gyorsítótárazási megoldását használja, valamint a MySQL és Nginx (LEMP) kombinációját, amely kettős VPS keretben működik. Összehasonlításképpen, csak az OPcache érhető el megosztott tárhelyükön, és a WordPress webhelyek az Apache + MySQL (LAMP) rendszeren fognak futni, nem pedig az Nginx-szel. & A lakk gyorsítótár-integráció előre telepítve van. A legfontosabb korlátozás az, hogy DreamPress-fiókokonként csak egy domain üzemeltethető. Mert a fejlesztők egyre a legjobb teljesítmény az Nginx alatt futó WordPress számára, Úgy érezzük, hogy a DreamPress sikeresen kihívást jelent a Bluehost által kezelt WordPress tárhelyszolgáltatás mellett, azzal a kompromisszummal, hogy az SSL / TLS tanúsítványok ingyenesek és könnyebben kezelhetők a DreamHost webhelytulajdonosai számára dedikált IP-cím nélkül. Még jobb teljesítmény érhető el, ha a WordPress-t Nginx és Varnish Cache-rel futtatjuk a PHP 7.0 beállításai alatt, függetlenül a VPS-terv alapján, bár a webhelytulajdonosoknak tapasztalt web-fejlesztőt kell felvenniük a megoldás megvalósításához..

A DreamPress-fiókok tartalmaznak 30 GB-os SSD-tárolót, és a DreamHost a WordPress-oldalak ötször gyorsabb sebességét reklámozza megosztott tárhely-keretrendszerük felett. A DreamHost jobb teljesítményt nyújt a DreamPress számára, ha a platformot a PHP 7.0 beállításai alatt is futtatja (az OPcache alapértelmezés szerint a PHP 5.6 alapértelmezett) és a HTTP / 2. A DreamPress a Facebook-okkal is futtatható Hip Hop virtuális gép (HHVM) a PHP helyett. Két VPS-kiszolgáló használata a DreamPress tárhelyi platformon – az egyik kezeli a weboldal-fájlokat, a másik pedig az adatbázishoz tartozik – szintén egyedülálló, innovatív megközelítés, amely nem található meg más kezelt keretek között. Minden fiókhoz előre telepítve van a Git verzióvezérléshez a WordPress fejlesztésben, valamint a WP-CLI a CMS parancssori kezeléséhez. A DreamPress a szerver memória dinamikus automatikus méretezését is használja, tehát amikor több forgalom érkezik egy helyre, a platform automatikusan több RAM-ot fordít a feldolgozási igény kielégítésére. Ezek a felhőoptimalizálási szolgáltatások biztosítják a webforgalmazási tervben elérhető, nagy forgalmú WordPress-webhelyek legjobb teljesítményét, ám a forgalmi követelményektől függően kissé költségesek lehetnek az egyetlen webhely tárolásához..

A DreamHost Cloud Computing tervek áttekintése

Felhő alapú számítástechnika:
Óránkénti ár:
Maximális havi ár:
Összehasonlítás:
Semisonic$ 0,0075 / óra$ 4.50 / mo
Szubszonikus$ 0,01 / óra$ 6.00 / mo
Szuperszonikus$ 0.02 / óra$ 12.00 / hó
Fénysebesség$ 0.04 / óra$ 24.00 / hó
Warpseed$ 0.08 / óra48,00 $ / hó
hyperspeed$ 0.16 / óra$ 96.00 / hó

A DreamHost felhő-tárhely-platformja, amelyet „DreamCompute” -nek hívnak, hasonló a Google Compute Engine-hez, amely infrastruktúra mint szolgáltatás (IaaS) működik. A DreamCompute segítségével Linuxot, BSD-t vagy Windows-kiszolgálót is futtathat; fejleszteni kell a MySQL, PostgreSQL vagy MongoDB adatbázisok segítségével; vagy kód alkalmazások bármilyen számú programozási nyelven, beleértve a PHP, Python, Perl, Ruby on Rails, Java, ASP.net és Node.js fájlokat. Röviden, szinte bármilyen operációs rendszert, adatbázist vagy programozási nyelvet használhat, amelyek ára havonta 4,50 és 96 dollár közötti, a csomaghoz rendelt RAM és CPU magok mennyiségétől függően. A DreamHost helyi megőrzési módszereket, irodában történő újrahasznosítást és megújulóenergia-projektekkel kapcsolatos nemzetközi szén-dioxid-hitelbeszerzéseket alkalmaz az adatközpontok működésének környezeti hatásának kiegyenlítésére..

Cloud Computing – Félig: 1 vCPU, 512 MB RAM, 80 GB SSD + 100 GB blokktárolás, & korlátlan sávszélesség

A Semisonic terv „ideális a bádogoskodáshoz” és hasonló a funkcionális szempontból alacsony szintű VPS tervhez. Noha ennek a fióknak a lehetséges alkalmazásai technikailag korlátlanok, vegye fontolóra tesztelési célokra, a „tárgyak internete” (IoT) „mindig bekapcsolt” eszközeinek szimulálására vagy az alacsony sávszélességű forrásokból, például API-kból származó információk gyűjtésére és tárolására..

Cloud Computing – Subonic: 1 vCPU, 1 GB RAM, 80 GB SSD + 100 GB blokktárolás, & korlátlan sávszélesség

Az Subsonic fiók segítségével a programozók a DreamCompute-ot funkcionális webszerverként használhatják a hagyományos tárhely céljából. A legtöbb felhasználó érdekli kihasználni a terv rugalmasságának előnyeit, hogy egyedi és kódolt alkalmazásokat hozzon létre webes és mobil eszközökhöz, olyan fejlesztői keretrendszer széles választékával, amelyet a többi tárhelyi terv nem támogat..

Cloud Computing – szuperszonikus: 1 vCPU, 2 GB RAM, 80 GB SSD + 100 GB blokktárolás, & korlátlan sávszélesség

A Szuperszonikus számla alapvetően egy VPS, amely más virtualizációs kerettel működik, mint a DreamHost által kezelt VPS tervek, amelyek Ubuntu 12.04 LTS rendszert futtatnak. Bármilyen operációs rendszer, adatbázis és programozási nyelv telepítésére képes, ez a terv azok számára készült, akiknek szükségük van egy speciális távoli környezetre a fejlett műszaki kísérletekhez vagy megbízható platformon, hogy a webes segédprogramok olcsón elérhetőek legyenek online (havonta 12 USD)..

Cloud Computing – fénysebesség: 2 vCPU, 4 GB RAM, 80 GB SSD + 100 GB blokktárolás, & korlátlan sávszélesség

A Lightspeed terv célja az erőteljes adatbázis-támogatás az alkalmazásfejlesztésben, és szimulálja a kétmagos szervert 4 GB RAM-mal. Havonta 24 USD-ért olcsóbb, mint a legtöbb összehasonlítható VPS-terv, és több lehetőséget kínál az egyedi fejlesztésre, mint a DreamHost által kezelt VPS-keret. Az induló vállalkozások, a megalakult vállalatok és a számítástechnika kutatói mind kreatív felhasználást találhatnak az ezen a fiók alatt elérhető programozási eszközökre..

Cloud Computing – Warpseed: 4 vCPU, 8 GB RAM, 80 GB SSD + 100 GB blokktárolás, & korlátlan sávszélesség

A Warpspeed terv egy négymagos CPU funkcionalitással rendelkezik, 8 GB RAM-mal, és felhasználható olyan összetett webes és mobil alkalmazások hatékony tárolására, amelyekhez egyéni szerverbővítményeket igényelnek a működéshez, amelyet más webtárhely-fiókok nem támogatnak. Emellett havonta 48 dollárral kevesebb, mint a DreamHost összehasonlítható VPS-tervének felére esik, bár csak a tárhely egyharmadát biztosítja. Ez a terv több helyszíni tároláshoz is felhasználható a szerver erőforrásainak megosztásával.

Cloud Computing – Hipersebesség: 8 vCPU, 16 GB RAM, 80 GB SSD + 100 GB blokktárolás, & korlátlan sávszélesség

A Hyperspeed tervnek több RAM van hozzárendelve a virtuális gépekhez, mint a DreamHost által kínált VPS tervekhez. Ez a fiók ideális a már kialakult alkalmazások áttelepítéséhez, ahol a vállalat előre ismeri a platform követelményeit, de költséghatékonyabb módszert keres a forgalom és az erőforrások tárolására. Az összes felhőalapú számítási terv kombinálható a DreamHost felhőtároló eszközeivel API-n keresztül.

A DreamCompute terveinek egyik hátránya, hogy a DreamHost nem szándékozik korlátlan sávszélességet biztosítani a fiókokon a kezdeti fogyasztói indítási időszak után. Ez azt jelenti, hogy az árak bármikor emelkedhetnek, és az alkalmazások fejlesztéséhez a szolgáltatást használó vállalkozások nem tudják, mikor változnak az árak. Ennek ellenére a DreamCompute fiókok mind az IPv4, mind az IPv6 dedikált IP címeket kínálnak minden virtuális szerver példánynál. Ez hasznos lehet azoknak a számítógépes szakembereknek, akik platformot használnak a régi rendszerek kódolására, valamint SSL / TLS támogatást nyújtanak az adatbázis-alkalmazásokhoz. Az összes tervhez további tárhely áll rendelkezésre, havonta 10,00 USD áron, minden további kiosztott 100 GB SSD-területért.

A DreamHost Cloud tárolási tervek áttekintése

Felhő-tárolás:
Ár GB-nként:
Havi ár:
Összehasonlítás:
DreamObjects – 40 GB2,38 ¢ / GB$ 0.95 / mo
DreamObjects – 200 GB2,25 ¢ / GB$ 4.50 / mo
DreamObjects – 1 TB1,95 ¢ / GB$ 19.95 / hó
DreamObjects – 2 TB1,71 ¢ / GB$ 34.95 / hó
DreamObjects – 20 TB1,46 ¢ / GB299,95 $ / hó

A DreamObjects nagyméretű felhőalapú tárolási szolgáltatásának célja az, hogy versenyezzen az Amazon S3 platformjával, amely alacsonyabb teljesítményű szervereket használ a nagy adattár-archívumok online tárolására alacsonyabb költséggel a kiadók számára. A DreamObjects ugyanazt az API-t használja, mint az AWS S3, így a fejlesztők felcserélhetően használhatják a két szolgáltatást az új felhőalkalmazások programozásához. A DreamHost a DreamObjects szolgáltatást távoli biztonsági mentési tervként forgalmazza azoknak a felhasználók számára is, akik személyes fényképeiket, videóikat, szoftverfájlokat és zenéjukat online akarják tárolni a Dropboxhoz vagy a Google Drive-hoz hasonló módon. Ez kiválóan alkalmas annak biztosítására, hogy a fontos fájlok ne veszjenek el az asztali összeomlások esetén, és fenntartja a fájlokat egy archívumban is, amelyhez bármilyen eszközről vagy helyről hozzáférhet. A webkiadók linkelhetnek a weblapok tárolófájljaihoz, és integrálhatják azokat a CMS szkriptekbe a megjelenítéshez vagy letöltéshez egy böngészőben. Még azonban nem érezzük úgy, hogy a DreamObjects fogyasztói árai elég alacsonyak ahhoz, hogy a szolgáltatást a piacon a versenytársakkal szemben megteremtsék.

DreamObjects – 40 GB: 40 GB-os nyílt forráskódú, S3-kompatibilis, teljesen méretezhető tároló + DreamSpeed ​​CDN

Havonta kevesebb, mint egy dollár mellett a felhasználók 40 GB-os távoli tároló meghajtót kapnak, amely egyedi rugalmasságot kínál személyes használatra, valamint a fájlok weboldalakba történő integrálásának képességét. Noha sok tárhely-terv lehetővé teszi a „korlátlan” tárolást, a legtöbb ember nem használja ezeket a szolgáltatásokat olyan személyes fájlokhoz, amelyeket nem szándékozik nyilvánosságra hozni. Ez a terv kiválóan alkalmas weboldal biztonsági másolatainak tárolására egy másodlagos kiszolgálón archiválási célokra.

DreamObjects – 200 GB: 200 GB-os nyílt forráskódú, S3-kompatibilis, teljesen méretezhető tároló + DreamSpeed ​​CDN

A DreamHost közzétette a DreamObjects programmal kompatibilis alkalmazások listája letölthető fájlok átvitelére és kezelésére a platformon, különféle felhasználásokhoz. Ide tartoznak: Arq, AWS CLI, Boto-Rsync, CloudBerry, CrossFTP, Cyberduck, Dropshare, Duck, Duplicati, ExpanDrive, GoodSync, S3cmd, ShareX, Strongsync, Synology, Transmit, Transmit iOS, UpdraftPlus, & QNAP. Ezek az alkalmazások használhatók Windows, Linux rendszeren, & iOS asztali számítógépeken, valamint webhelyeken és mobil eszközökön.

DreamObjects – 1 TB: 1 TB-os nyílt forráskódú, S3-kompatibilis, teljesen méretezhető tároló + DreamSpeed ​​CDN

Míg az 1 TB távoli tároláshoz való hozzáférés a felhőmeghajtón hatékony megoldást jelent az asztali biztonsági másolatok készítésére és a személyes fájltárolási megoldásokra, havonta 19,95 dollárnál ez még mindig kétszerese a Google Drive, az Apple iCloud és a Dropbox árának. Az AWS valóban korlátlan tárhelyet kínál, évi 59,99 dollár mellett, ami körülbelül 75% -kal kevesebb, mint ez a DreamObjects terv. Ezen az áron a DreamObjectsnek nincs igazán értelme a legtöbb felhasználó számára, akik jobb felületet kapnak a fájlkezeléshez a többi szolgáltatóval is.

DreamObjects – 2 TB: 2 TB nyílt forráskódú, S3-kompatibilis, teljesen méretezhető tároló + DreamSpeed ​​CDN

Mivel a DreamObjects tárolásának árai nem versenyképesek az ágazat vezetőivel, a DreamHost stratégiája általában úgy tűnik, hogy az infrastruktúra elindításán alapul, hogy versenyképes terméket helyezhessenek el a piacon, majd márkájának kihasználására kerüljön sor azon felhasználók számára, akik nem szeretnék a többi társaság. Nem világos azonban, hogy a vállalkozások miért fizetnének 7x többet, ha ugyanazt az AWS S3 API-t használnák egy másik cég szerverein.

DreamObjects – 20 TB: 20 TB nyílt forráskódú, S3-kompatibilis, teljesen méretezhető tároló + DreamSpeed ​​CDN

Ez a terv havi 299,95 dollárért 20 TB felhőalapú tárolásért fellebbezik elsősorban a „nagy adat” alkalmazások számára a vállalati és az induló vállalkozásokban, akik még mindig pénzt spórolnak azzal, hogy szolgáltatásaikat kiszervezik egy harmadik gyártónak. Azonban a Havonta 100 dollárral többet, mint a Google Drive-on, a fő előnye az, ha a fájltárolást FTP-n keresztül kell kezelnie, amelyet sem a Google Drive, sem a Dropbox nem engedélyezi. Mivel ez sok felhasználó számára meglehetősen jelentős kérdés, előnyt jelent a DreamObjects számára a többi szolgáltatással szemben. Box.com ezenkívül lehetővé teszi az FTP hozzáférést a fájlok áttelepítéséhez, és rendelkezik egy jó böngésző alapú platformmal a fájlok kezelésére, de nem fogja használni a szolgáltatást ugyanúgy, mint a DreamObjects a webtárhelyhez és az egyedi alkalmazások támogatásához..

Mivel mindkét felhőmeghajtó társaságnak vannak előnyei és hátrányai, a DreamObjects úgy működik, mint a DreamHost legtöbb szolgáltatásának egy niche-szektorban, ahol az ára lényegesen drágább, mint az összehasonlítható szolgáltatásoknál, de több energiát és rugalmasságot kínál a számítógépes szakemberek számára, akik használhatják tapasztalataikat a rendelkezésre álló nyílt forráskódú szoftverek teljes kihasználása érdekében. Az AWS S3 API támogatása és a már kidolgozott, harmadik féltől származó alkalmazások nagy száma miatt, amelyek a fájlkezeléshez szabványt használnak, a legtöbb DreamObjects felhasználó képes lesz meglévő megoldást találni, hogy megfeleljen elvárt igényeinek. Noha a DreamObjects platformot új felhőalapú számítástechnikai alkalmazások kifejlesztésére is tervezték, ez még nem olcsóbb a legtöbb vállalkozás számára, hogy a szolgáltatást a versenytársakhoz képest válasszon, kivéve, ha régóta előnyben részesítik a DreamHost márkát..

A DreamHost VPS tárhely-tervek áttekintése

VPS tárhely:
Havi ár:
Éves ár:
Összehasonlítás:
Indító$ 15 / mo$ 13.75 / hó
Népszerű$ 30 / mo$ 27.50 / hó
Menj nagyra$ 60 / mo$ 55 / mo
Maximális120 $ / hó110 $ / hó

A DreamHost VPS-tárhely-tervei a Linux-VServer virtualizációs platformon alapulnak, védett CPU- és RAM-erőforrásokat biztosítva a jobb biztonság és teljesítmény érdekében. Az összes VPS-fiók az Ubuntu Linux 12.04 LTS verzióját futtatja, amely öt év automatikus biztonsági frissítéseket tartalmaz az operációs rendszer számára. A DreamHost VPS tervek egyik legjobb tulajdonsága a használati képesség nginx (LEMP) a webhely-tárhelyhez, nem pedig az Apache-kiszolgálóhoz (LAMP). Ez a szolgáltatás bekapcsolható pillanatképek használatával a VPS vezérlőpulton. Ezzel együtt jön a Phusion utas nagy teljesítményű szerver optimalizáláshoz és támogatáshoz XCache opód-alapú PHP gyorsítóként. Minden DreamHost VPS-fiókban korlátlan tartományokat fogadhat korlátlan FTP-vel, e-mailekkel, MySQL adatbázisokkal és sávszélességgel..

VPS tárhely – kezdő: 1 GB RAM, 30 GB SSD tároló, Ubuntu + Korlátlan domain, MySQL adatbázisok, FTP, e-mail fiókok, & sávszélesség

A sok megosztott tárhely-tervhez hasonló áron, a DreamHost Starter VPS fiókja biztosítja az összes platform előnyeit a weboldal teljesítményének optimalizálására, megfizethető áron. A webhelytulajdonosok azonban valószínűleg nem képesek átlagosan több mint 60–75 egyidejű felhasználót kezelni (kivéve, ha az Nginx telepítve van). Fontolja meg ezt a tervet olyan webhely-tárhely-követelményekhez, amelyek havi 2,5 millió kevesebb találatot igényelnek, és nem tartalmaznak sok adatbázis-igényes webes alkalmazást. Mégis, minden domain ingyenes SSL / TLS tanúsítvánnyal van érték ebben a fiókban.

VPS tárhely – népszerű: 2 GB RAM, 60 GB SSD tároló, Ubuntu + Korlátlan domain, MySQL adatbázisok, FTP, e-mail fiókok, & sávszélesség

A DreamHost népszerű VPS-tárhely-terve optimális azoknak az egyetlen CMS-webhelyeknek, amelyek frissítésre szorulnak, hogy több feldolgozási erőforráshoz férjenek hozzá, mint a megosztott tárhely. Az átlagos megosztott tárhely-tervekkel elérhető szerver erőforrások körülbelül hatszorosainak köszönhetően a webhelytulajdonosok becslések szerint a forgalom támogatását körülbelül 120 egyidejű felhasználóra és havi 5 millió oldalterhelésre készítik. További teljesítmény érhető el a helyek Nginx, PHP és Phusion Passenger használatával történő optimalizálásával, bár ehhez némi idő és képzett fejlesztői erőforrás szükséges..

VPS tárhely – menj nagyra: 4 GB RAM, 120 GB SSD tároló, Ubuntu + Korlátlan domain, MySQL adatbázisok, FTP, e-mail fiókok, & sávszélesség

A legtöbb megosztott webtárhely-tervek szerint kiosztott fizikai RAM mintegy tizenkétszorosával a Go Big VPS-fiók egyszerűen támogatja mintegy 250 egyidejű felhasználót az összes üzemeltetett webhelyen és méretarányban, havonta több mint 10 millió oldal betöltése érdekében támogatást nyújt az adott specifikációk szerint. . Hasonlóképpen, a WordPress webhelyek a jobb teljesítmény érdekében optimalizálhatók, mint ez a platformra telepített eszközökkel, de hasonló teljesítménynövekedést nehezebb elérni más CMS parancsfájlok használata nélkül, sok konfigurációs tesztelés nélkül. Elkülönített RAM és CPU használat mellett az adatbázis-vezérelt CMS webhelyek sokkal jobban teljesítenek nehéz forgalom esetén a szolgáltatási terv használatával.

VPS tárhely – maximum: 8 GB RAM, 240 GB SSD tároló, Ubuntu + Korlátlan domain, MySQL adatbázisok, FTP, e-mail fiókok, & sávszélesség

A DreamHostban a maximális VPS terv összehasonlítható sok belépő szintű dedikált szerverrel, és hasonló teljesítményt kell nyújtania. Az előre telepített Nginx, Phusion Passenger és XCache opciókkal azonban könnyebb lesz optimalizálni a webhelyeket a kezelt VPS keretben. Minimális támogatást számíthat körülbelül 500 egyidejű felhasználói folyamathoz és havonta több mint 20 millió oldal betöltéshez a terv összes tárolt domainjében. A DreamHost által minden domainhez biztosított ingyenes, titkosított SSL / TLS tanúsítványokkal a webhelytulajdonosoknak nem kell többé aggódniuk azért, hogy minden elindított e-kereskedelmi üzlethez egyedi dedikált IP-címet szerezzenek, és ezzel sok pénzt takaríthatnak meg a több helyről szóló portfóliók számára. Mivel ez a terv a telepített CMS-parancsfájlok optimális teljesítményét is havonta 110–120 USD értékben biztosítja, az olyan nyereséges webhelyek számára ajánlott, amelyek megkövetelik a legjobb platform-architektúrát.

Mivel a DreamHost az összes VPS-tervre telepített Ubuntuval együtt használja a Linux-VServer rendszert, az ügyfeleknek a parancssori eszközök és a DreamHost szabadalmaztatott adminisztrációs paneljének kombinációját kell használniuk a kiszolgáló kezelésére. Ennek előnyei és hátrányai vannak, mivel a legtöbb cPanel-tárhely-terv nem fogja támogatni az Nginx, a Phusion Passenger és az XCache-t. Hasonlóan a VPS tervekhez képest, ahol a felhasználókat kényszerítik az operációs rendszer és a kiszolgáló keretrendszerének telepítésére, konfigurálására és kiterjesztésére, az azonnali telepítés pillanatképek használatával a beállítások megváltoztatásához sok időt takaríthat meg, ami sokkal könnyebbé teszi a rendszer adminisztrációját a platformon. . A webhelytulajdonosoknak, akik Windows, BSD vagy más Linux operációs rendszert akarnak futtatni, mint az Ubuntu, vagy regisztrálniuk kell egy DreamCompute tervre, vagy más web hosting szolgáltatót kell választaniuk..

A DreamHost dedikált szerver tárhely-tervek áttekintése

Dedikált tervek:
Havi ár:
Éves ár:
Összehasonlítás:
Négymagos: 4 GB RAM$ 169 / mo$ 149 / hó
Négymagos: 8 GB RAM209 $ / hó189 $ / hó
Négymagos: 16 GB RAM$ 249 / hó229 $ / hó
Tizenkét magos: 16 GB RAM299 $ / hó$ 279 / mo
Tizenkét magos: 32 GB RAM349 $ / hó$ 329 / mo
Tizenkét magos: 64 GB RAM399 $ / hó$ 379 / mo

A DreamHost sok vállalatnak ellentétes megközelítést alkalmazott a dedikált szerverplatform telepítésekor. Ahol más webszellemek jelenleg 4 vagy annál idősebb Intel chipeken alapuló kiszolgálókat kínálnak dedikált szerver tervekben a költségek csökkentése, a régebbi Xeon technológia felhasználása és az olcsóbb bevezető tervek eladása céljából a nyilvánosság számára, a DreamHost azon kevés társaság egyike, ahol a legújabb 12 A -core szerverek megfizethető, belépő szintű árakon bérelhetők. Mivel a DreamHost a Szilícium-völgy régióban található, és sok szoros kapcsolatban áll a nyílt forráskódú fejlesztői közösségben, kihasználhatják kapcsolataikat és márkájukat, hogy kiváló hardverkonfigurációt kínálhassanak a vezető szoftverfejlesztő és induló vállalkozások számára a térségben finanszírozással. az IT leginnovatívabb céljainak elérése. A vállalkozások kihasználhatják a DreamHost műszaki tapasztalatait a platformkezelés és az adatközpontok üzemeltetése terén, hogy olyan nagy teljesítményű szervert biztosítsanak, amely alkalmas a világ számos legnépszerűbb webhelyének és mobil alkalmazásának tárolására..

Dedikált szerver tárhely – négymagos (4 GB RAM): 1 TB merevlemez Raid-1 tároló, Ubuntu + Korlátlan domain, MySQL adatbázisok, FTP, e-mail fiókok, & sávszélesség

A DreamHost olcsóbb dedikált szerver opcióinak egyik problémája az, hogy nem engedik fel a processzor sebességét, a szerver gyártóját vagy a hardveres konfigurációk részletes lebontását a tervekben, ami megnehezíti a hatékony benchmarkingot és az árak összehasonlítását. Egy másik probléma az, hogy a négymagos kiszolgálóknak csak a merevlemez-meghajtó (HDD) tárolására van lehetőségük, és jelenleg nem támogatják az SSD-konfigurációkat. Mivel az SSD-k 20x-szer nagyobb sebességgel biztosítják a merevlemezeket a webtárhelyben, és iparági szabványokká váltak még a megosztott tárhely-tervekben is, ezért nem javasolnánk a DreamHost négymagos szerverterveit ezekre a költségekre, más vállalatoknál elérhető jobb ajánlatokkal.

Dedikált szerver tárhely – négymagos (8 GB RAM): 1 TB merevlemez Raid-1 tároló, Ubuntu + Korlátlan domain, MySQL adatbázisok, FTP, e-mail fiókok, & sávszélesség

Hasonlóképpen, a webhelytulajdonosok, akik vásárolnak, hasonló konfigurációkat találnak a DreamHost 8 GB-os, négymagos dedikált szerverterveivel olcsóbb havi árakon, alapértelmezés szerint a konfigurációkba beépített SSD-kkel. Nincs értelme hosszú távú szerződést kötni egy HDD-vel rendelkező dedikált szerverre a nagy teljesítményű webtárhely biztosítása érdekében, ha még a DreamHost akár 20-szor jobb válaszidőt hirdet az adatbázis-folyamatokra és az oldalbetöltésekre SSD-k segítségével, különösen, ha azok aránya valójában magasabb, mint a versenytárs tervei.

Dedikált szerver tárhely – négymagos (16 GB RAM): 1 TB merevlemez Raid-1 tároló, Ubuntu + Korlátlan domain, MySQL adatbázisok, FTP, e-mail fiókok, & sávszélesség

Míg a havi 229–249 dollár ára ez nem rossz üzlet egy négymagos kiszolgálón, 16 GB RAM-mal, és sok vállalat sokkal többet fizet az elmúlt 4 évben a hasonló szolgáltatásokért, a 12 bérleti lehetőség -core szerver ugyanazzal a specifikációval, konfigurációval és SSD tárhellyel havonta 50 dollárért a DreamHostnál, ez a terv feleslegessé teszi a legtöbb üzleti alkalmazást. Az IT-vállalkozások és az induló vállalkozások ezen a szinten nem fogják elmulasztani a többletköltségeket, és sokkal jobb szerverteljesítményt fognak elérni a 12 magos tervekben.

Dedikált szerver tárhely – tizenkét magos (16 GB RAM): 1 TB merevlemez vagy 240 GB-os SSD Raid-1 tároló, Ubuntu + Korlátlan domain, MySQL adatbázisok, FTP, e-mail fiókok, & sávszélesség

Míg a DreamHost nehezen viselkedik a négymagos szerver költségeivel és specifikációival, nagyon ajánljuk a 12 magos egységeket olyan webhelyek és mobil alkalmazások számára, amelyek a legmagasabb szintű teljesítményt igénylik. Bár jobb lenne, ha az SSD-tárhely-előirányzatok magasabbak lennének, a kiszolgálón lévő 279–299 dolláros havi költség a csúcscsúcsos adatközpont elit hardvereit teszi elérhetővé az üzleti tulajdonosok számára a teljes Nginx csomag, a Phusion Passenger, és az XCache (valamint egyéb eszközök) a fejlett webfejlesztési követelményekhez. A webhelytulajdonosoknak képesnek kell lenniük arra, hogy legalább 1000 egyidejű felhasználót és havonta több mint 40 millió oldalterhelést kezeljenek ezzel a tervvel a LAMP keretében, és akár kétszeresére növeljék az Nginx-en (LEMP) futó, professzionálisan optimalizált webhelyek statisztikáit többszintű oldal-gyorsítótárazással..

Dedikált szerver tárhely – tizenkét magos (32 GB RAM): 1 TB merevlemez vagy 240 GB-os SSD Raid-1 tároló, Ubuntu + Korlátlan domain, MySQL adatbázisok, FTP, e-mail fiókok, & sávszélesség

A 12 magos, 32 GB RAM-os dedikált szerverterv kiváló forrásokat biztosít a felhőalapú számítástechnikai alkalmazásokhoz, a több helyszíni portfólió tárolásához, valamint a nagy forgalmú webhelyekhez vagy mobil alkalmazásokhoz. Az alapértelmezett előírások szerint a szervernek kb. 2000 egyidejű felhasználót és havonta körülbelül 84 millió oldal betöltését kell támogatnia, és ezzel megduplázható az Nginx, XCache és Phusion Passenger használatával optimalizált webhelyek száma. Míg a webhelytulajdonosok 99% -a soha nem fogja megközelíteni a saját forgalmának ilyen szintjét a saját domainjében, az iparban ez még mindig nem ritka, és számos ágazat legnépszerűbb weboldalainak rendszeresen meghaladja ezt a szintet. Mint ilyen, ez a dedikált szerverterv erősen ajánlott nyereséges webhelyekre, közösségi hálózatokra, népszerű blogokra, mobilalkalmazásokra és e-kereskedelmi üzletekre, akiknek a legjobb teljesítményre van szükségük a legkülönfélébb igényes felhasználói forgalmi körülmények között..

Dedikált szerver tárhely – tizenkét magos (64 GB RAM): 1 TB merevlemez vagy 240 GB-os SSD Raid-1 tároló, Ubuntu + Korlátlan domain, MySQL adatbázisok, FTP, e-mail fiókok, & sávszélesség

A 12 magos, 64 GB RAM-os dedikált szerverterv körülbelül 200 megosztott tárhely-fióknak felel meg, amelyek egybe vannak gördítve, amelyet ezután számolnak a megítélt ár ~ 15% -áért. A webhelytulajdonosok becslések szerint mintegy 4000 egyidejű felhasználót és havonta több mint 165 millió oldalbetöltést tesznek lehetővé, ezek megfelelő összegének akár kétszeresére is megfelelő konfigurációval és optimalizálással, az Nginx, a Lakk, az XCache stb. Használatával. Havonta kevesebb, mint 400 dollár érzi ezt óriási üzlet más szolgáltatásokhoz képest, mivel minden olyan webhely, amely folyamatosan vonzza ezt a felhasználói forgalmat, sokkal több bevételt fog elérni a reklámból, az e-kereskedelemből és az előfizetési díjakból. Ez a legerőteljesebb dedikált szerverterv, amelyet valamelyik nagykereskedelmi webtárhely-szolgáltatótól láthattunk, és csak felhő-tárhely-keretrendszer keretében több klaszter kiszolgáló-tömbbe való belépéssel magasabb teljesítményszintet lehet elérni..

Összefoglalva: miközben úgy gondoljuk, hogy a DreamHost négymagos dedikált szerverei az ipari szabványoknak túl drágák, és mivel csak a HDD tárolási támogatás lehetősége hiányzik, a magas RAM konfigurációjú 12 magos szervereik kiváló ajánlatot jelentenek. Nagyon ajánljuk a 12 magos terveket a vállalati webhelyekre, a népszerű mobil alkalmazásokra, a WordPress blogtárhelyre, az e-kereskedelemre, a szociális hálózatokra és az egyéb nagy forgalmú követelményekre. Biztosak vagyunk abban is, hogy a DreamHost e tervek mögött műszaki támogatást, platformspecifikus ismereteket és adatközpont-műveleteket kínálnak. A jövedelmező webhelyek és az elit hardverkonfigurációt igénylő cégek a DreamHost 12 idomos dedikált szerverterveit találják az iparág legjobbjain. A négymagos szervert kereső vállalkozások és webhelytulajdonosok jobban teljesítenek egy SSD vezérelt rendszerrel alacsonyabb áron, amely a többi web hosting szolgáltatónál elérhető..

Fiókkezelés – eszközök, szolgáltatások, & Vezérlő panelek

Fiókjának a DreamHost segítségével történő kezelése… egyedülálló. Ez egyike azoknak a tapasztalatoknak, amelyeket szeretni fog vagy gyűlölni fog. Amikor megvásárol egy DreamHost-fiókot, először be kell jelentkeznie a DreamHost-irányítópultba, ahol meg lehet kezdeni a fiókbeállítások kezelését. Úgy érezzük, hogy a műszerfal kissé zavaró elrendezésű, amelyet nem nagyon kényelmes használni a cPanelhez képest, és a navigáció sem intuitív. Úgy néz ki, és teljesen különbözik a többi internetes gazdagéptől, miközben továbbra is kihívást jelent, hogy kitaláld, hogy megszoktad-e a cPanel, a vDeck vagy a Plesk alkalmazást. Nehéz megmagyarázni, de csaknem olyan érzés, mint egy Windows-felhasználó, amikor először próbálja használni a Mac-ot. Ezenkívül a bal és a jobb oldali panelen linkeket mutatnak minden szolgáltatásukhoz, és nem csak azokhoz, amelyekért fizettek. Jó lenne, ha ezeket a linkeket egyesítik és hozzáadják egy „frissítési vagy kiegészítő szolgáltatások” részhez, így a felhasználó rájön, hogy valójában nem fér hozzá ezekhez. Az is jó lenne, ha a fő részben felsorolnák a gyakran használt hivatkozásokat, ahelyett, hogy a „mi új” szalaghirdetést jelenítsék meg a központban. Különben is, itt van egy képernyőkép az irányítópultjukról referenciaként:

A DreamHost AMP (Fiókkezelő panel) képernyőképe

Általánosságban elmondható, hogy a DreamHost egyedi kódolású adminisztrációs szakasz örökölt frissítésnek érzi magát a Web 1.0 korszakától, és még mindig nem olyan átfogó, mint a többi vállalat által használt műszerfalak. Feltétlenül meg kell navigálnia, és fel kell fedeznie a teljes adminisztrációs részt, hogy megszokja. Az egyik dolog, amit tetszett, az az ügyfélszolgálathoz való könnyű hozzáférés volt. Megtalálhatja mind a bal alsó, mind a jobb oldali oldalsávon, az irányítópulton belül. Sajnos a DreamHost külön felszámítja a telefonos támogatást, de elindíthat egy élő böngésző csevegési szekciót, vagy egyszerűen e-mailben küldheti el kérdéseivel.

A Vezérlőpult áttekintése

A DreamHost egy egyedi beépített vezérlőpanelt is használ a szerver adminisztrációjához és az alkalmazások támogatásához, ami feleslegesen nehéznek és zavarónak tűnik a navigáláshoz. Ahol a cPanel drága licencet igényel, és az iparág számos hosting szolgáltatója „Platform as service” (PaaS) eszközként használja a CentOS teljes rendszerkezelését, a DreamHost számtalan fejlesztési órát fektetett be saját egyedi vezérlésének kódolására. panel, amelyet úgy tűnik, hogy nem érdekli megváltoztatni. A DreamHost kezelőpaneljét az alábbi képernyőképen láthatja. Az archaikus Web 1.0 eszközök és kiegészítők beépítése, amelyeket a fejlesztők már nem széles körben használnak, a teljes keret elavulttá válik. Ki gondolta volna, hogy a MySQL adatbázisokat a „Jók” kategóriába sorolják, nem pedig egy olyan menübe, mint például az „Adatbáziskezelés”? A vezérlőpulton belüli minden feladat kihívást jelent és visszafelé tűnik, ha a cPanel, a vDeck vagy a Plesk kiszolgálója a kiszolgálókezeléshez. Számos tapasztalt fejlesztő kerüli ezt a helyet a parancssor széles körű felhasználásával webhelyek telepítéséhez, ám ez sok kisvállalkozás-tulajdonos és alkalmi felhasználó számára nem igazán megfelelő..

A DreamHost vezérlőpanel képernyőképe

Szerverek, hálózat, & Teljesítmény

szerverek: A DreamHost szilárd teljesítményt nyújt, egyedülálló 100% -os rendelkezésre állási garanciával (bár a DreamHost-fiókunkban még mindig észlelünk állásidőt). Jelenleg 2 adatközpontja van, az egyik Los Angelesben, a másik pedig Ashburnben (VA) található. Folyamatban van egy újabb adatközpont felállítása a nyugati parton. Az elmúlt néhány évben a DreamHost jelentősen korszerűsítette hálózati infrastruktúráját a teljesítmény és a stabilitás javítása, valamint a visszaélésszerű tevékenységek enyhítése érdekében. Adatközpontjaikban jelenleg több mint 1500 szerver található. Az OpenStack platform, a Ceph, a Linux és más nyílt forráskódú szoftverek erőteljes támogatásával a DreamHost a felhőalapú számítástechnika jelentős újítójává vált a nemzetközileg is..

Hálózat: A tényleges teljesítmény szempontjából a DreamHost általában nagyon jól teljesít benchmark tesztelésben. Az üzemidő pontszáma általában meghaladja az átlagot, és az oldal betöltési sebessége megfelelő, de nem is szupergyors. A webhely teljesítményét a DreamHost erőteljesebben határozza meg, hogy a webhelytulajdonosok milyen mértékben kihasználják a WordPress tárhelyén elérhető fejlett optimalizálási eszközöket, a VPS-t, a felhőalapú számítástechnikát és a dedikált szerverterveket. Javasoljuk, hogy a DreamHost újonnan elindított DreamSpeed ​​CDN szolgáltatásait használja az ingyenes CloudFlare CDN-en keresztül a teljesítmény további optimalizálása érdekében. 400 mikrosekundumos válaszidőt ígérnek a letöltéseknél a szolgáltatás igénybevételével az oldal betöltése 95% -án, és a vezérlőpulton 0,12 USD és 19 USD / GB árfolyamon aktiválható. Összességében a webtárhely meglehetősen gyors és megbízható, de a webhelytulajdonosoknak kísérletezniük kell a szerver konfigurációjával és integrálniuk kell a webhelyek speciális gyorsítótárazását a legjobb teljesítménysebesség elérése érdekében..

Hasznos GYIK A DreamHostról

Íme néhány gyakran feltett kérdés, amelyek felmerülhetnek a DreamHost kapcsán:

Hogyan rendelhetek web hosting tervet a DreamHost-tól?

Webáruház-tervet a DreamHost-tól megrendelhet a weboldalon, a www.dreamhost.com webhelyen. Kattintson a Főmenü felső menüjére a Tárhely lehetőségre, és böngészhet webes tárhely-terveivel. Ezután válassza ki a kívántt és kövesse a fizetési eljárást.

Milyen fizetéseket fogad el a DreamHost?

A DreamHost elfogadja az összes főbb hitelkártyát (Visa, MasterCard, American Express, Discover és Diners Club), PayPal, számlavesztéseket, ajándékutalványokat és átutalásokat..

Hogyan lehet visszavonni??

Bármikor lemondhatja fiókját. Ezt megteheti, ha bejelentkezik az irányítópultba és a Számlázás csoportba & Fiók Kattintson a Fiók kezelése elemre. Ezután kattintson a Fiók bezárása / az összes tárhely befejezése elemre, és kövesse a lépéseket.

Kapok-e visszatérítést? & hogyan működik?

Igen. A DreamHost 97 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Ez azt jelenti, hogy 97 nap áll rendelkezésére, hogy törölje és teljes visszatérítést kapjon, levonva a domain név regisztrációs díjait. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy ez csak a megosztott webtárhely fizetésénél alkalmazható hitelkártya-fizetésekre. Más fizetési módok nem téríthetők vissza, és az egyéb tárhely-terveknek más irányelveik lehetnek.

Néhány dolog, amelyet figyelembe kell venni vásárlás előtt …

Mint minden internetes házigazda esetében, mindig vannak érvek és ellenérvek, amelyeket érdemes figyelembe vennie. A DreamHost számos előnyeiről megbeszéljük, de itt található a hátrányok további magyarázata. Ezek a dolgok, amelyeket a DreamHost javíthat ügyfelei számára:

Túl drága hosting tervek: A DreamHost nem olcsó. A megosztott tárhely-tervek kezdeti költsége havi 4,95 dollár, és havonta 10,95 dollár. A többi fiók többsége drágább. A WordPresshez tartozó DreamPress-terv segítségével csomagonként csak egy webhelyet üzemeltethet havi 14,95 és 19,95 dollár között. Ez nagyon drága, és a több telephely tulajdonosai esetleg nem találják ezt megvalósíthatónak. Tekintettel arra, hogy más, hasonló funkciókkal (és még jobb teljesítménygel) rendelkező webhelyek jelentősen alacsonyabban indulnak, a DreamHost árcédulája túlságosan magas lehet. Ez megtalálható a felhőalapú tárolási terveikben is, összehasonlítva más szolgáltatásokkal. Ha az ár kérdés, érdemes megfontolni egy olcsóbb tárhely szolgáltatót.

Nincs ügyfélszolgálat telefonon: Jó esély van arra, hogy később ügyfél-támogatásra lesz szüksége, és sok más internetes házigazdától eltérően a DreamHost nem kínál ingyenes telefonos támogatást. A megosztott tárhelyű ügyfelek ezt a tényt hiányozhatják, amikor először feliratkoznak. Ha fel kell hívnia a támogatást a webhely problémájának elhárításához, előfordulhat, hogy erről a nehéz útján tud megtudni. A telefonos támogatás extra költségeket jelent. A regisztrált ügyfelek azonban e-mail jegyet küldhetnek, vagy valós időben élő csevegést folytathatnak egy böngészőn keresztül.

Gyenge ügyfélszolgálat: Ez valami meglepő, mivel az internetes áttekintések többnyire pozitív megjegyzéseket tartalmaznak a műszaki támogatásukkal kapcsolatban. Ez valószínűleg igaz a fejlesztési szintű platformon, de úgy gondoljuk, hogy nem reprezentatív az egyes ügyfelek ügyfélszolgálatában. A legtöbb e-mailben benyújtott kérdésre több válasz és utólagos válasz érkezik, mielőtt sikeresen megválaszolnák. Ezenkívül úgy éreztük, hogy támogató válaszuk gyakran nem volt kielégítő vagy egyértelmű ahhoz, hogy hatékonyan megválaszolja a feltett kérdéseket.

Nehéz használni a szolgáltatásokat: Mint fentebb említettük, a DreamHost műszerfal és a vezérlőpanel nehéz és kihívásokkal teli tanulás. Nem egyértelmű, hogy miként tudják jobban megtekinteni a kezelőpanelt, mint a cPanel, de a DreamHost dicséri, és mások is szeretik. Ha inkább a cPanel webhelyeit tárolja, akkor azt javasoljuk, hogy ne áttérjenek a DreamHost oldalra e kérdés miatt. A DreamHost kezelőpanelén, a legutóbbi fejlesztések ellenére, még mindig nincs intuitív grafikus felhasználói felület, és egyszerűen nem működik ilyen jól.

Nincs BBB akkreditáció: A DreamHost nem akkreditált BBB-vel. Ezenkívül van egy D- besorolás a BBB-n utoljára ellenőriztük, ami nyilvánvalóan annak oka, hogy nem tudtak válaszolni több mint 25 felhasználói panaszra. Ezeket a negatív panaszokat mindig szemcséjű sóval kell megoldani, mégis ez az eset azt mutatja, hogy a BBB-n keresztüli panasz nem oldja meg a DreamHost esetleges problémáit..

TUDTAD? A DreamHost nagyszerű állapot blog tele hasznos állapotfrissítésekkel / információkkal az ügyfelek számára!

Kiegészítő szolgáltatások, amelyeket érdemes megemlíteni

A fő szempont, amely megkülönbözteti a DreamHost-ot a versenytársakkal szemben, a fejlesztői eszközök biztosítása a webtárhely-fióktervekben. Az Nginx, az OPcache és a Varnish Cache integrálása a DreamPress platformon egyedülálló és innovatív. Ezenkívül az Nginx pillanatfelvételekkel történő beépítése az összes VPS-be és a külön tervekbe, a Phusion Passenger integrációja, a PHP 7.0 támogatása és a Facebook Hip Hop virtuális gépe olyan szempontok, amelyek általában nem találhatók más hosting cégeknél. A DreamCompute platformon keresztül a programozók szinte bármilyen operációs rendszert, programozási nyelvet és adatbázis-rendszert telepíthetnek olyan áron, amely elég ésszerű ahhoz, hogy támogassa a független fejlesztést és a műszaki kísérleteket. A DreamHost Labs programozók részvétele az olyan nyílt forráskódú projektek aktív fejlesztésében, mint például az OpenStack, a Ceph és az Akanda, technikai szakértelmet és elkötelezettséget mutat az iparágban az innováció iránt az iparágban, amelyben a legtöbb cPanel-et üzemeltető kisebb hosting cég & A WHM egyszerűen nem tudja kezelni.

Dedikált kiszolgálók SSD-kkel: A DreamHost dedikált szervereket kínál SSD-kkel és továbbfejlesztett specifikációkkal – különösen lenyűgözőek az Ubuntut futtató 12-magos kiszolgálók, amelyeket az összes legfejlettebb eszköz segítségével optimalizáltak összetett webes fejlesztési projektekhez..

Frissített Vezérlőpult: A DreamHost frissítette a vezérlőpanelt, megváltoztatva a navigációt, a megjelenést és az érzékenységet, valamint az összes reakcióképességét. Bár ez még mindig nem ideális, legalább a vállalat fokozatosan megpróbálja újjáépíteni, hogy könnyebben navigálhasson..

A DreamPress frissítve a DreamPress 2 verzióra: A DreamHost frissítette a népszerű WordPress tárhely-tervet a DreamPress 2-re, amely magában foglalja a nagyobb sebességeket, SSD meghajtókat, a PHP 5.6-t az OpCache-vel, valamint a HHVM opcionális támogatását. & PHP 7.0. Bár ez sok webhelytulajdonos számára továbbra is túl drága, az itt kínált szolgáltatások könnyen felülmúlják sok más kezelt WordPress tárhely-tervet.

Új MySQL VPS kiszolgálók: Ugyanezen a technológián alapulva, amelyet a DreamPress futtatásához használtak, a DreamHost most minden webhelytulajdonos számára lehetőséget kínál egy második VPS-kiszolgáló felvételére, amely a MySQL folyamatainak szentelt. Ez azt jelenti, hogy az egyik kiszolgáló fogadja a fájlok átvitelét az oldal betöltésekor, a másik pedig az adatbázis kezelését, ezzel jelentősen javítva a webhely teljesítményét.

Következtetés – fogadni vagy nem fogadni?

Amint elértük a DreamHost áttekintésünk végét, őszintén reméljük, hogy ez segít eldönteni, hogy webhelyét velük együtt kívánja-e tárolni. Minden webhely különbözik, és meg kell határoznia, hogy ez az internetes fogadó legjobban megfelel-e az Ön igényeinek. A DreamHost-ról további információkat a www.dreamhost.com weboldalon találnak. Ha hasznosnak találta ezt az értékelést, kérjük, tetszik, és ossza meg!

Tudassa velünk gondolatait

Használta már a DreamHost-ot korábban? Van pozitív vagy negatív tapasztalata, amelyet meg szeretne osztani velünk? Küldjön e-mailt a becsületes visszajelzésről itt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map