A 2020-ban leggyorsabb és legmegbízhatóbb webtárhely

A leggyorsabb webtárhely-szolgáltatók tanulmányozása a sebesség, az üzemidő és a költség összehasonlításával. Javítsa webhelye teljesítményét és az oldal betöltési sebességét.


Leggyorsabb webtárhely

A webtárhelyről a teljesítmény nagyon fontos. A gyors internetes fogadó jelentősen megnövelheti webhelye sebességét és reagálhatóságát. Noha számos tényező befolyásolja a weboldal sebességét (később hozzájuk fogunk jutni), a webhely gyorsabb webtárhely-szolgáltatásra való átváltása jelentős sebességnövelést jelenthet webhelye számára.

A gyors weboldal nemcsak jó a látogatók számára, hanem a SEO (Search Engine Optimization) szempontjából is. Keresőmotorok, például a Google & Bing, inkább a gyorsan betöltő webhelyeket részesítik előnyben, és általában magasabbak lesznek a SERPS-ben, mint a lassabban teljesítő webhelyek. A gyors weboldal szintén korrelál a jobb konverziókkal. A tanulmányok ezt mutatják minden második 1 másodpercben az ügyfelek töltenek várakozást az Ön webhelyén, és 20% -uk csökken. Ez sok potenciális értékesítés hatalmas vesztesége!

Míg a webtárhely nem minden egy gyors weboldalhoz, ez az egyik alapvető alapja. Ha az internetes házigazda lassít téged, ideje váltani egy jobbra.

Egy pillanat alatt a leggyorsabb webtárhely

Menjünk a lényegre, mert tudjuk, hogy rövid az ideje! Az alábbiakban bemutatjuk a leggyorsabb webtárhely-szolgáltatási lehetőségeket:

Web Host
Ár*:
Átlagsebesség**:
Havi átlag Állásidő***:
Regisztrálj
InMotion tárhely$ 3.99 / mo135 ms4-6 perc
A2 tárhely$ 3.92 / mo176 ms7-9 perc
GreenGeeks$ 2.95 / mo312 ms10-15 perc
HostGator$ 2.78 / mo190 ms5-8 perc
SiteGround$ 3.95 / mo192 ms8-10 perc
  • * Az árakat bevezető áron jelenítik meg. Tanulmányunkban szintén figyelembe vették a megújítás utáni szokásos árakat, de megmutatjuk a bevezető árakat
  • ** Ez a szerver átlagos válaszideje, milliszekundumban mérve egy adott hónapra független benchmark tesztelésünk segítségével
  • *** Ez az átlagos webhelyi állásidő percben mérve, egy adott hónapban független benchmark tesztelésünkkel

Tanulmányunk a leggyorsabb webtárhelyről – Mi teszi a gyors internetes fogadót?

Elemeztük a piacon megjelenő 20 legnépszerűbb webtárhely összehasonlítható megosztott webtárhely-terveit. A leggyorsabb webtárhely meghatározása nehéz feladat, mivel oly sok tényező és külső körülmény merülhet fel. Ezért három fő kritériumra osztottuk:

  1. Szerver sebessége
  2. üzemidő
  3. Költség

Szerver sebessége

Az első dolog, amelyet meg akarunk vizsgálni, a webszerver tényleges sebessége. A szerver sebességét úgy mérik, hogy megvizsgálja a válaszidejét, vagy pontosabban azt az időtartamot, amely alatt a kiszolgáló válaszol az ügyfél kérésére. Ezt nevezik Idő az első byte-ig (TTFB).

A TTFB annak az időnek a mérése, amely alatt a bejáró megkapja az első bájtot a kiszolgálótól kapott válasz után. Ezt milliszekundumban (ms) mérik, és annál jobb az alacsonyabb szám. A TTFB néhány tényezőtől függ, de lényegében a szerver sebességének és a hálózat sebességének kombinációja.

Népszerű internetes házigazdák gyorsteszt eredményei

Egy szerint Moz mélyreható tanulmánya, közvetlen kapcsolat van a keresési eredmények rangsorolása és a TTFB között. Megjegyzés: a korreláció és az okozati összefüggések gyakran egymástól független tényezők, nehéz lehet meghatározni, hogy ez az eredmény azért van-e, mert maguk a webhelyek általában gyorsabbak voltak, ami a Google magasabb rangsorolását eredményezte.

GYORS TIPP: A Google javasolja, hogy 200 ms-nál rövidebb válaszidőre törekedjen.

üzemidő

A sebesség fantasztikus, de működési ideje nélkül a webtárhelynek semmi sem sincs. Általában százalékban jelenik meg, uptime a webkiszolgáló „üzembe helyezésének és futtatásának” időtartamának mérése, összehasonlítva azzal az idővel, amelyig a webszerver nem érhető el vagy nem működik. Az üzemidő lényegében azt jelenti, hogy mennyi ideig érhető el a szerver.

A mai modern webgazda általában 99,9% -os rendelkezésre állással büszkélkedhet, ami lenyűgözőnek tűnik. Ennek ellenére még mindig nagyon sok idő van a leállásra. Az alább látható a teszthelyeink átlagos havi állásideje percben kifejezve.

A népszerű internetes házigazdák állásidejének teszteredményei

Gyors tény: Egy internetes házigazda, amely állítása szerint 99,9% -kal rendelkezik üzemidővel, azt jelenti, hogy webhelyének havi átlagos állásideje 30 perc lehet..

Költség

Azok számára, akik valóban aggódnak a teljesítmény miatt, a költségek nem számíthatnak tényezőnek. Annak érdekében, hogy a dolgok igazságosak legyenek, figyelembe kell vennünk minden házigazda költségét. Senki sem szeret jobban eltölteni a tárhelyet, mint amennyire már. Általános egyetértés van abban, hogy megkapja azt, amit fizet. Mivel minden egyenlő, az olcsóbb internetes fogadónak kissé lassabban kell futnia, mint a drágábbnál. Vagy valóban igaz? Az alábbiakban összehasonlítottuk az egyes webgazdák költségeit, és láthatjuk, hogy nem feltétlenül áll össze a gyorsabb sebességgel.

A népszerű internetes házigazdák ár-összehasonlítása

Látni fogja, hogy ezeknek a webes házigazdáknak néhányszor jelentősen több díjat számíthatnak fel a tárhelyért, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy jelentősen gyorsabbak lesznek.

Különféle tényezők, amelyek befolyásolják a webtárhely sebességét

Sok dolog befolyásolhatja webes host sebességét, amelyeket részletesebben az alábbiakban ismertetünk. Míg ezek közül néhány a webgazda felelőssége, mások valószínűleg ön felelõsségei. Először összpontosítsunk a webgazda szempontjára:

Szerver hardver / hálózati infrastruktúra

A webgazda hardverének és infrastruktúrájának jellege döntő szerepet játszhat a teljesítményében. Fontos kérdés, hogy a szerver SSD-ket használ-e? Milyen típusú RAM-ot és CPU-konfigurációt használnak? Rendkívül fontos, hogy van-e Tier 1 gerinchálózatú kapcsolat az internettel; bármi kevésbé jelentős negatív hatással lesz a teljes sebességre.

Szerver szoftvercsomag

Milyen szoftver fut a szerveren? Rendkívül fontos megérteni, milyen verziókat használnak. Például a PHP7 jóval gyorsabban fut, mint a PHP5. Manapság sok gyors weboldalon a fejlesztők elvárják, hogy képesek legyenek használni a JavaScript kereteket, például a REACT, a Vue.js vagy az Angular. Felkészültek a node.js futtatására??

Fontos figyelmet fordítani arra is, hogy milyen webszervereket futtatnak. NGINX-et vagy Apache-t használnak? Támogathatják a gyors CGI-t? Fontos lehet az is, ha tudják támogatni a következő generációs NoSQL adatbázisokat, mint például a MongoDB a Big Data kezelésére.

Keretek és könyvtárak

A szoftver beírására kiválasztott nyelv változhat a sebességben. Ha keretrendszert vagy könyvtárak sorozatát használja a feldolgozás nagy részének engedélyezéséhez, akkor az ezekhez a könyvtárakhoz történő minden hívás lelassítja a feldolgozási sebességet. Fontos figyelni arra is, hogy egy nyelv melyik verzióját használja. Számos webhely fut a WordPressen, amely viszont a PHP tetején fut. Általában jó ötlet egy nyelv legfrissebb verzióján futtatni, mivel a későbbi verziókat általában a gyorsabb futtatásra tervezték.

Lassú adatbázis-lekérdezések

Ha az adatbázisokhoz nem férnek hozzá megfelelő módon, a DB-hez történő bármely hívás lelassíthatja a webhelyet. Ennek egy része a webgazda felelőssége (a DB-k hatékonyan vannak csoportosítva, hány erőforrást allokálnak az adatbázisokhoz stb.), De részben a fejlesztő felelőssége, például jó lekérdezések írása, jó indexelés, elegendő DB példány létrehozása a forgalom számára.

memória

Elegendő memória van a szerveren? Ha virtuális gazdagépet használ, akkor előfordulhat, hogy a forgalmat megosztja egy nagyon elfoglalt webhellyel; korlátozott mennyiségű memória áll rendelkezésre, és ha annak nagy részét valaki más veszi igénybe, ez befolyásolhatja webhelyének sebességét. Hasonlóképpen, ha túl sok dolgot futtat egyszerre, ez lelassíthat.

Erőforrás CPU-éhezés

A memóriahoz hasonlóan a kiszolgálón lévő CPU csak annyira működhet. Ha túl sok erőforrás próbál hozzáférni a központi feldolgozó egységhez, akárcsak a számítógépén, akkor észreveszi, hogy az elemeknek sorba kell állniuk, és várniuk kell a soruk futását, ami lassú élményt eredményez.

Szerver gyorsítótárazása

A kiszolgáló üzemideje magas, de lassan működhet; mindannyian valami hasonlót tapasztaltunk otthoni számítógépen. Lehet, hogy a laptopja nagyon hosszú ideje működik, de ennek eredményeként sok műtárgy maradt a memóriában, ami lassú élményt eredményez. Ez az oka annak, hogy különösen a Windows gépeken ajánlott rendszeresen újraindítani őket; lehet, hogy hatékonyan működnek és működnek, nem feltétlenül működnek hatékonyan.

Ugyanakkor a webszerverek számára az üzemidő tisztességes mérés. Számos egyéb tényező is szerepel, amelyeket érdemes megnézni egy webszerveren, például annak biztosítása, hogy gyorsítótárazzanak-e vagy sem. A gyorsítótárazás egy weboldal másolatát tárolja az aktív memóriában annak elkerülése érdekében, hogy minden dolgot minden alkalommal betöltsön.

Természetesen, ha webhelye erősen dinamikus, és a tartalom, amelyhez a felhasználónak hozzáférnie kell, nem lehet „régi” (kb. 20 perc múlva), érdemes kevésbé használni a gyorsítótárazást, vagy felgyorsíthatja a a gyorsítótár közötti frissítés. Adni és venni kell; a megjelenített tartalom jellegétől függően. Ha tartalma viszonylag statikus, és nem változik nagyon gyakran, a gyorsítótárazás jó tulajdonság lehet a sebesség szempontjából.

Távolság / geolocation

A webszerverek fizikai elhelyezkedése óriási hatással lehet a felhasználók által tapasztalt sebességre. Mivel a weboldalhoz való hozzáférés általában több hely között visszapattan, mielőtt a végfelhasználóhoz jutna, minél közelebb vannak egy csomóponthoz, annál gyorsabb lesz a tapasztalataik. Ha a felhasználók jelentős része Európában van, fontos biztosítani, hogy a gazdagép a CDN-ket használja a világ ezen részén. Minél több CDN-t kínálnak, annál valószínűbb a felhasználói élmény. Ezenkívül ki kell választania egy adatközpontot arra is, hogy a tárhely a felhasználók többsége számára a legközelebbi helyen legyen.

Forgalom mennyisége

Ha webhelye nagy forgalmú, ez befolyásolhatja webhelye sebességét, különösen ha virtuális gazdagépet használ, és szervert oszt meg más webhelyekkel. A forgalomnövekedés közvetlen hatással lehet a felhasználók élményére, különösen akkor, ha még nem biztosított elegendő forrást a növekedés kezeléséhez. Ha megosztja a szervert más webhelyekkel, akkor a forgalom növekedése befolyásolhatja a saját webhely elérhetőségét. Ha ezen az oknál fogva webhelyén lassulások tapasztalhatók, érdemes megnéznie a különféle típusú tárhelyi terveket.

Web hosting típusa

A legtöbb webtárhely különféle szintű hostingokat kínál. Az olcsóbb oldalon a megosztott tárhelyet választhatja, ami azt jelenti, hogy szervert oszt meg más webhelyekkel. Noha ez megfizethetőbb lehet a kezdő személyek számára, fontos megérteni, hogy a fent leírt forgalmi rohamok miatt lelassulások tapasztalhatók. Ha dedikált szerver-tárhely-tervet választ, akkor a webhelye szinte mindig gyorsabb lesz, mint a megosztott tervek. Tanulmányunkban nem akartuk összehasonlítani az almát a narancsmal, ezért csak összehasonlítható megosztott tárhely-terveket készítettünk, ahogy azt korábban már említettük.

Tehát most, hogy van megfelelő webgazdam, gyors lesz a webhelyem?

Noha egy gyors webtárhelyre szükség van egy gyors weboldalhoz, ez nem minden. A webtárhely sebessége nem azonos a weboldal sebességével.

Tehát mi gyorsítja a webhelyet?

  • A szerver: A web host által biztosított sebesség minősége. Itt döntött úgy, hogy otthont ad a webhelynek.
  • A te honlapod: Az összes olyan tényező, amelyet beillesztett a weboldal tervezésébe, beleértve a JavaScriptet, a témát, a bővítményeket, az adatbázis optimalizálását, a tiszta webhely kódját, a hirdetéseket stb. A web fejlesztő felelőssége.

Végül a weboldal sebességét a leglassabb tényező korlátozza. Tehát lehet egy villámgyors webgazda, késés nélkül, jó földrajzi helyzetmeghatározással stb., De ha rengeteg külső szkriptet tölt be az oldalára, vagy tucat 1 MB + képet próbál betölteni a webhelyére, akkor az még mindig nagyon lassan fut.

Gyors tény: A webhely és a különféle tényezők, amelyek lelassíthatják azt (például a képek tömörítése, a böngésző gyorsítótárazása, a JavaScript, a téma, a pluginok stb.), Mind a webhely tulajdonosa, mind a webes tulajdonos felelőssége. A webgazda felelõssége a szerver és a hálózati infrastruktúra vonatkozásában, amelyeket fent említettünk.

Ezért nagy hangsúlyt kell fektetnie a tényezőkre, amelyek akadályozhatják a sebességet. Az egyszerű indítás jó megközelítés, azonban ez nem oldja meg a sebességgel kapcsolatos problémát. A lassú weboldal problémájának megoldásához gondos folyamat szükséges.

Sok webtárhely gyorsan fut és szilárd szolgáltatásokat nyújt. A legtöbbnek T1 kapcsolata van az internettel, és jól optimalizálva vannak, hogy szilárd szolgáltatásokat nyújtson Önnek. Az a tényező, amely befolyásolja webhelyének sebességét, gyakran nagyrészt annak tulajdonítható, hogy mit futtat a webhelyén, és nem az, amelyen webhelye fut..

A tanulmány következtetése

Fontos megjegyezni, hogy a legtöbb sebességmérési vizsgálat nem 100% -ban pontos. Számos online tanulmányt talál a sebesség tesztelésével a webgazdagépeken, de túl sok külső tényező akadályozhatja a teszteket.

Noha tanulmányunk egyes gazdagépre vonatkoztatott referenciaértékeket mutathat, előfordulhat, hogy ugyanazon cégnél és ugyanazon tárhelyi tervnél eltérő adatokat talál. Például valószínűleg feliratkoztunk egy Bluehost megosztott tárhely-tervre, és egy teljesen új szerverhez rendeltünk, míg a következő ügyfelet egy régebbi szerverhez kapjuk, élettartamának végére. Vagy talán egy adott kiszolgáló problémát okoz, és leállást okoz a kiszolgálón lévő ügyfelek számára, míg az összes többi ügyfél rendben van. Ha elég hosszú ideig tárolja webhelyét ugyanazon társaságnál, akkor valószínűleg észrevette, hogy e-mailt kap arról, hogy a webhely egy újabb szerverre került, a javított sebesség ígéretével. Az egyes fizikai szerverek különbözhetnek olyan tényezők miatt, amelyeket itt nem tudunk mérni anélkül, hogy magához a vállalathoz közvetlen hozzáférést jutnánk. Ezen okok miatt az összes sebességteszt-tanulmányt durva mérőszámként kell használni, és a technológiai köteg és jellemzői alapján választania kell egy internetes gazdagépet..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me