A 2020-as legjobb ColdFusion web hosting szolgáltatások

A legjobb ColdFusion web hosting cégek áttekintése. Keressen egy menedzselt hostolási tervet, amely megfelel a ColdFusion alapú webes alkalmazásnak.


A legjobb ColdFusion webtárhely

Az első kérdés, amely átgondolja a gondolatait, a következő lehet: „ColdFusion, az emberek még mindig használják? Nem tudtam, hogy még mindig létezik! ” Valószínű, hogy ha ezt a témát kereste, akkor egyike azoknak a vállalatoknak, akik látják annak értékét, és bármilyen okból továbbra is szeretnék továbbra is használni.

Mi az a ColdFusion??

A ColdFusion egy szerveroldali alkalmazásnyelv dinamikus tartalom weboldalakhoz való továbbításához. Annak ellenére, hogy népszerűsége az újabb nyelvek javára csökkent, továbbra is használatban van, mivel lehetővé teszi a felhasználóbarát (könnyen érthető) szkriptnyelv gyors fejlesztését. Megvan a saját CFML (ColdFusion Markup Language) szintaxisa, amely nagyon hasonlít a HTML-re és az XML-re, megkönnyítve az olvasást, ugyanakkor felhasználva egy Java virtuális gép erejét, amely lehetővé teszi annak könnyű futtatását mind Linuxon, mind pedig Windows operációs rendszerek.

Jól integrálódik az Adobe más termékcsaládjába is, így például a PDF létrehozása meglehetősen egyszerű és zökkenőmentes, anélkül, hogy más, más nyelveken általános kiegészítő kiegészítők vagy bővítmények szükségesek lennének..

A ColdFusion halott?

A közhiedelemmel ellentétben a ColdFusion még mindig életben van. Mint szinte az összes programozási nyelv, valószínűleg soha sem fog meghalni.

A ColdFusion egykor népszerű webprogramozási nyelv volt, amely lehetővé tette a felhasználók számára, hogy dinamikus tartalmat hozzanak létre anélkül, hogy támaszkodnának a nap meglévő CGI keretrendszerére. Ez lehetővé tette az oldalak generálását a hátoldalon, és dinamikus tartalom kiszolgálását a felhasználók számára kérésre. Jelenleg sok más technológia is ezt teszi, és sokuk átvette a népszerűségét. Ezek a PHP, ASP, .NET, Ruby és mások.

Számos olyan cég, amely a ColdFusion-t alkalmazta, több tényező miatt folytatta a használatát, kezdve a komplex beágyazódással a meglévő rendszerekbe, vagy egyszerűen azért, mert egy „ha nem tört meg, miért javítsuk meg” megközelítés. Ezen felül a fejlesztés továbbra is folytatódik, az új verziók megjelentek az elmúlt két évben. Ezen okokból, noha népszerűsége csökkenhet, valószínűleg valamilyen formában továbbra is élni fog.

Melyik webgazda támogatja a ColdFusion szolgáltatást?

Népszerűségének enyhülése miatt kicsit nehéz lehet megbízható host szolgáltatásokat találni, amelyek továbbra is biztosítják a hozzáférést. Az internetes házigazdák túlnyomó többsége nem nyújtja ezt a szolgáltatást. Mégis vannak olyanok, amelyek kifejezetten e szolgáltatás nyújtására összpontosítanak; köztük néhány szakember, mások közvetlen partneri kapcsolatban állnak az Adobe-val. Az alábbiakban felsoroljuk a mai napjainkban még mindig elérhető legjobb ColdFusion web hosting szolgáltatásokat:

A DailyRazer áttekintése - a legjobb ColdFusion internetes házigazda

DailyRazer – Megfizethető ColdFusion tárhely-tervek

A www.dailyrazor.com 2004 óta nyújtja a ColdFusion tárhelyet. 99,9% -kal büszkélkedhet az üzemidőre, és éjjel-nappal szakmai műszaki támogatással rendelkezik. Támogatást nyújtanak a Coldfusion 10, 9 és 8-hoz, és még sok más funkcióval, például a CF Image-rel és másokkal is integrálhatók. Három host szintet kínálnak, havonta 8 USD-ig, mindegyikhez a Plesk vezérlőpanel tartozik, és ingyenes SSL biztonság.

Látogasson el a DailyRazor webhelyére, hogy többet megtudjon a ColdFusion tárhely-terveiről.

Látogasson el a webhelyre

CFdynamics áttekintés - a legjobb ColdFusion webtárhely

CFdynamics – Erőteljes ColdFusion tárhely

A www.cfdynamics.com központi része küldetésének, hogy a ColdFusion-re összpontosítson. Számos eszközt biztosítanak, beleértve az irodai integrációt, és az AJAX eszközöket, amelyek lehetővé teszik, hogy a legtöbbet hozza ki a ColdFusion tárhelyéből. Az összes csomag ingyenes telepítést és / vagy átadást, valamint a ColdFusion legújabb verzióját tartalmazza. Csatlakozásokat biztosítanak mind a MySQL, mind az MS Access adatbázisokhoz, valamint a .NET integrációt és az automatikus webhelyről készült biztonsági mentéseket. Ezek lehetővé teszik a ColdFusion korábbi verzióinak futtatását, ha ez az alkalmazásokhoz szükséges.

Látogasson el a CFdynamic webhelyére, hogy többet megtudjon a ColdFusion tárhely-terveiről

Látogasson el a webhelyre

A Media3 áttekintése - a legjobb ColdFusion webtárhely

Media3 – Népszerű választás a ColdFusion tárhelyéhez

A www.media3.net egy olyan speciális platform, amely a ColdFusion-szal az 1996-os első létrehozása óta működik együtt. Valójában magukat a ColdFusion-t használják saját webhelyükhöz, és minden back-office műveletüket, beleértve a számlázást, az ügyfélszolgálatot is. , és a kezelőpanel funkcióit. Ide tartoznak a Fusion Reactor aktiválása és a biztonság automatikus beállítása a homokozóban. Ha szolgáltatásaikba szeretne költözni, ingyenes áttelepítést biztosítanak 30 napig, ha virtuális magánszervert (VPS) használnak, és 90 napra, ha megosztott tárhelyet használnak. Ha a ColdFusion fokozatos megszüntetése miatt aggódik, a Media 3 kiváló választás, mivel üzleti tevékenységének központi részét kívánják tartani. Partnereik az Adobe-val, és rendszeresen szponzorálják a Las Vegas-i ColdFusion csúcstalálkozót.

Látogasson el a Media3 webhelyére, hogy többet megtudjon a ColdFusion tárhely-terveiről.

Látogasson el a webhelyre

Coalesce áttekintés - a legjobb ColdFusion internetes házigazda

Coalesce – alkalmas nagy szervezetek számára

A www.coalesceservices.com az Amazon AWS erejét használja fel a ColdFusion alkalmazás üzemeltetéséhez. A webtárhely előnyei az AWS rendszeren rendkívül jók azoknak a nagy szervezeteknek, akiknek rugalmas és hatékony felhőalapú tárhelynek kell rendelkezniük. A Coalesce testreszabott tárhelyszolgáltatást nyújt, segítve az AWS felhőalapú tárhelyének beállítását a Cold Fusion futtatásához. Az Adobe-val együtt dolgoznak a ColdFusion AMI-k létrehozásában. Teljes mértékben menedzselt szolgáltatásokat nyújtanak, hogy a teljes folyamatot a lehető leg fájdalmasabbá tegyék, miközben az AWS által nyújtott szolgáltatások teljes skáláját biztosítják..

Látogasson el a Coalesce webhelyére, ahol többet megtudhat a ColdFusion tárhely-terveiről.

Látogasson el a webhelyre

Hogyan válasszuk ki az Ön számára a legjobb ColdFusion tárhelyi tervet

Amikor a ColdFusion webhelyét tárhely szolgáltatót választja, néhány tényezőt érdemes fontolóra venni, mivel ezek kulcsfontosságúak lehetnek a siker biztosítása szempontjából..

Támogatás

Az első számú kérdésnek, amelyet valószínűleg fel kell tennie, a támogatást körül kell vennie. Mivel a ColdFusion manapság kevésbé használt technológia, nehéz lehet biztosítani, hogy probléma felmerülése esetén megkapja a szükséges technikai segítséget. Határozza meg, mennyire elkötelezettek a ColdFusion fejlesztőkkel való együttműködésben. Fontos az is, hogy támogatják-e a ColdFusion régebbi verzióit, mivel vannak különbségek a verziók között. Rendkívül fontos a hosszú távú elkötelezettség. Egyes vállalatok valószínűleg a ColdFusion kiépítésének fokozatos támogatását tervezik, ami hosszú távon problémákat okozhat Önnek. A házigazdák áthelyezése időigényes folyamat lehet, ezért érdekli annak meghatározása, hogy a ColdFusion támogatása része-e hosszú távú terveiknek.

Sebesség

Az alkalmazáskiszolgálók naprakészek? Megfelelően vannak-e konfigurálva ahhoz, hogy webhelye tartalmát gyorsan továbbítsák? Van-e objektív teszteredményeik a webhely sebességével kapcsolatos állításaik alátámasztására? Kérdezze meg tőlük, milyen referenciaértékeket használnak a teljesítményhez, hogy összehasonlíthassa őket a versenyükkel.

Klaszterek

Biztosítanak alkalmazás-, adatbázis- és web-összetevők csoportosulását? Ha webhelye bizonyos időszakokban nagy volumenű tranzakciókat vár el, ez növelheti webhelyének elérhetőségét csúcsidőben.

kiadások

Ha a webhelyet egy másik szolgáltatótól továbbítja, akkor derítse ki, hogy felszámolásra van-e bármiféle segítség az áttérés és / vagy a beállítási idő tekintetében. Egyes házigazdák korlátozják a szerver hozzáférését, különösen a megosztott tárhely-tervek alapján. Mennyi hozzáférést igényel önmagában a problémák kezeléséhez? Ha korlátozott a hozzáférés, lesz-e további támogatás a további támogatáshoz?

Következtetés

Ha olyan fejlesztő vagy, aki már régóta használja a ColdFusion-t (valójában A CF fejlesztők 70% -a már több mint 10 éve használja), nagy esély van arra, hogy továbbra is látja az értéket, és nincs kívánsága arra, hogy kidobja a jól megtervezett meglévő kódbázist. Mivel a támogatás nem olyan erős, mint régen, nehéz lehet megtalálni olyan jó tárhely szolgáltató cégeket, amelyek elkötelezettek lennének annak biztosítása érdekében, hogy webhelyei éljenek. Ha Önnek, mint sokannak, nincs erőforrása vagy vágya a teljes rendszer újjáépítéséhez, a cikk segíthet megtalálni azokat a vállalatokat, amelyek továbbra is elkötelezettek a jövőbeni elképzelés mellett..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me