5 legjobb tárolt e-kereskedelmi platform egy online áruházhoz

A tárhely legnépszerűbb e-kereskedelmi platformjai áttekintése & e-kereskedelemmel kapcsolatos webhely felépítése és az, hogy hogyan válasszuk ki az Ön igényeinek megfelelőt.


A legjobb üzemeltetett e-kereskedelmi platform hivatalos útmutatója

Ijesztő feladat lehet a megfelelő hostolt e-kereskedelmi platform megtalálása az online áruház elindításához. Online termékeket szeretne eladni, és hallotta, hogy a tárolt e-kereskedelmi platformok megkönnyíthetik az e-kereskedelem webhelyének felállítását. De a rendelkezésre álló több száz e-kereskedelemmel foglalkozó webhely esetén talán nem tudja, merre kell fordulnia. Ebben a cikkben felsoroljuk a tárolt e-kereskedelem platformjának öt legfontosabb ajánlott választását, majd megvitatjuk, hogy mit kell keresnie ezekben a platformokban, hogy segítsen megtalálni vállalkozása számára a legjobb választást..

A legjobb üzemeltetett e-kereskedelmi platformok egy pillanat alatt

Az alábbiakban röviden áttekintjük az öt legfontosabb választást az üzemeltetett online áruházak számára, az egyes vállalkozások legfontosabb jellemzőivel az alábbiakban ismertetve:

Felület
Kezdődik:
Ajánlott:
Tudj meg többet
Wix$ 17.00 / hóMegfizethető & egyszerű megoldás kis e-kereskedelem számáraTudj meg többet
Shopify$ 29.99 / hóA legátfogóbb e-kereskedelmi platformTudj meg többet
BigCommerce$ 29.95 / hóErőteljes testreszabási funkciók a legjobbak nagyobb üzletekhezTudj meg többet
Volusion$ 15.00 / hóA legjobb termék-nehéz online áruházakhozTudj meg többet
3DCart$ 19.99 / hóBeépített tárhely fejlett funkciókkal, alacsony áronTudj meg többet

A legjobb házigazda e-kereskedelem platform cége # 1 - Wix

Kezdése: 17,00 USD / hó

Wix
Megfizethető tárhely-megoldás kis e-kereskedelmi üzletek számára

A www.wix.com egy népszerű weboldal készítő, saját üzemeltetett e-kereskedelmi platformjával, tökéletesen a kisvállalkozások tulajdonosai számára. Ez egyszerű, könnyen használható és megfizethető. Kiválóan alkalmasak az e-kereskedelemben részt vevő kisvállalkozások számára, akik nem tervezik készletének 100 terméknél nagyobb bővítését. A Wix jól alkalmazható azoknak a vállalkozóknak is, akik még soha nem hoztak létre weboldalt, és szeretnék alacsony szinten tartani indítási költségeiket. Nem egyszerűbb, mint a drag-and-drop szerkesztő, amely lehetővé teszi egy olcsó és gyönyörű weboldal megtervezését. A Wix megbízható házigazda kis e-kereskedelmi boltokban, akiknek könnyen használható weboldal-készítőre van szükségük.

Főbb jellemzők:

 • Könnyen kezelhető
 • Egyszerű készletkezelés
 • Nincs tranzakciós díj
 • Mobilbarát
 • Megfizethető
 • Húzza n drop builder

A 2. legjobban üzemeltetett e-kereskedelmi platform társaság - Shopify

Kezdőár: 29,99 USD / hónap

Shopify
A legátfogóbb e-kereskedelmi tárhely

A www.shopify.com jelenleg uralja a hostolt e-kereskedelmi platformokat, több mint 200 000 felhasználóval. Kiváló, mindenre kiterjedő választás üzlet tárolásához. Azok a kezdők, akik még soha nem hoztak létre e-kereskedelmi webhelyet, kicsit segítséget nyújtanak az egyszerű felület használatához, de a Shopify kiválóan alkalmas a bolt kibővítéséhez szükséges funkcionalitás és méretezhetőség biztosítására. Legjobban ismertek a gyönyörű, modern témák hatalmas választékával, érzékeny tervekkel, amelyek mind asztali, mind mobil nézők számára egyaránt alkalmasak. Minden téma valóban lenyűgöző, és azonnali hitelességet ad a márka számára. A Shopify teljes 24 órás ügyfélszolgálatot nyújt, amely páratlan. Ha bármilyen probléma merül fel, a Shopify szakértői szinte azonnal elérhetők csevegésen, e-mailben vagy telefonon. Nem találja magát várakoztatva, hogy egy képviselővel csevegjen. A Shopify a legátfogóbb tárhely azoknak a vállalkozásoknak, akik egy online áruházat szeretnének méretezni.

Főbb jellemzők:

 • Könnyen kezelhető
 • Érzékeny témák
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Mobilkezelő alkalmazás
 • Keresőoptimalizáció
 • Korlátlan mennyiségű termék
 • 70 fizetési átjáró

Próbálja ki, ha INGYENES

A 3. legjobban üzemeltetett e-kereskedelem-platform cége - BigCommerce

Kezdőár: 29,95 USD / hónap

BigCommerce
A legjobb az erőteljes testreszabási szolgáltatásokhoz

A www.bigcommerce.com egy megbízható platform, amelyet kis- és középvállalkozások számára terveztek. A fejlettebb webes fejlesztők értékelik a rugalmas testreszabási funkciókat, mivel a platform HTML-re épül & CSS kódolás. Míg néhány üzemeltetett platform tranzakciónként 1-3% -ot számít fel, a BigCommerce nem teszi szükségessé díj fizetését minden eladásért. Fontos azonban megjegyezni, hogy a havi tervekhez kapcsolódó árazási modelljük az Ön eladási összegén alapul. Ha egy alaptervvel kezd, és a bevétel növekszik, akkor a terve automatikusan frissül. A 125 000 dollárt meghaladó éves nyereséggel rendelkező vállalkozásoknak a Pro tervért havonta 200 dollárt kell fizetniük. Ennek a platformnak a legfontosabb eleme a korlátlan sávszélesség minden tervhez. A nagy webhelyforgalommal bíró nagyobb vállalkozások számára előnyös a korlátlan sávszélesség. A BigCommerce egy olyan hostolt platform, amely leginkább alkalmas kisvállalkozások számára, bevételei 125 000 dollár alatt vagy nagyobb vállalkozások számára, akiknek extra sávszélességre van szükségük.

Főbb jellemzők:

 • A közösségi média integrációja
 • Speciális szolgáltatások
 • HTML & CSS képesség
 • Nincs tranzakciós díj
 • Érzékeny témák
 • Egyoldalas fizetés

A 4. helyen legjobban üzemeltetett e-kereskedelmi platform cég - Volusion

Kezdése: 15,00 USD / hó

Volusion
A legjobb termék-nehéz online üzletekhez

A www.volusion.com kiemelkedik a továbbfejlesztett készletkezelő rendszerrel. Ha azt tervezi, hogy nagy mennyiségű terméket szállít a boltjában, akkor könnyedén nyomon tudja követni értékesítési és készletszintjét a platformon. A Volusion lehetővé teszi, hogy könnyedén elérje a szélesebb közönséget, ha áruházát integrálja az eBay-hez, az Amazon-hoz és a Facebook-hoz. Témáik testreszabhatók HTML-en keresztül & CSS, így ha nem ismeri a kódolást, akkor szüksége lehet egy webes fejlesztő segítségére a sablonok kezdeti beállításához. Az elején van egy kis tanulási görbe, ám a sablonok hosszú távon gyorsak az új termékek hozzáadásához. Ha azt tervezi, hogy blogot indít üzletében tartalommarketing céljából, fontos megjegyezni, hogy a Volusion nem kínálja ezt a bővítményt. Önnek harmadik féltől származó gazdagépet kell használnia, és ehhez linket kell megadnia. A Volusion egy olyan tárhelymegoldás, amely leginkább alkalmas kisvállalkozások számára, akiknek szükségük van egy erőteljes készletkezelő rendszerre.

Főbb jellemzők:

 • eBay & Az Amazon integrációja
 • Fejlett készlet-ellenőrzés
 • Nincs tranzakciós díj
 • HTML & CSS képesség
 • Mobil bolt menedzsment
 • Vevői hűségprogram

A legjobb házigazda e-kereskedelem platformja # 5 - 3DCart

Kezdőár: 19,99 USD / hó

3DCart
Befogadó tárhely fejlett szolgáltatásokkal alacsony áron

A www.3dcart.com a legismertebb, hogy minden havi tervvel a legszélesebb körű kifinomult szolgáltatásokat nyújtja. A legnagyobb különbség a 3dcart tárhelynél a betöltött szolgáltatásokhoz való hozzáférés, még a legolcsóbb csomag mellett is. Más népszerű platformokhoz frissítésre van szükség a további szolgáltatások megszerzése érdekében. Ráadásul a felsorolni kívánt termékek száma attól függ, hogy milyen havi tervvel rendelkezik. Témáik számos egyedi lehetőséget kínálnak, így webhelye nem fog hasonlítani más 3Dcart-áruházakhoz. Más platformok szép témákat kínálnak, de sokuk hasonlóan néz ki. Ha globális termékeket árusít, akkor a 3dcart a vezető platform a sok fizetési átjáró számára. Összességében a 3cart minőségi házigazda az ártudatos üzleti tulajdonosok számára, akik a legtöbb szolgáltatást akarják.

Főbb jellemzők:

 • Több szállítási lehetőség
 • Nincs tranzakciós díj
 • Egyedi témaválasztás
 • 160 fizetési átjáró
 • Keresőoptimalizáció
 • Teljes szolgáltatások @ minden terv

Kiválaszthat egy hostolt e-kereskedelmi platformot

A márkához megfelelő e-kereskedelmi platform kiválasztása

Az e-kereskedelem házigazdája által kínált számos szolgáltatás első pillantásra elég hasonlónak tűnik. Ezért van néhány kérdés, amelyet fel kell tennie magának, hogy segítsen szűkíteni döntését. Például azt tervezi, hogy elindítja az indítást, és elkészíti webhelyének szólóját? Szüksége van egy egyszerű weboldal-készítőre, amelyet önmagában is kitalálhat. Épít egy üzlet egy téma testreszabásával, vagy keres egy szabadúszó webfejlesztő segítségét fejlett műszaki ismeretekkel? Itt mélyebben foglalkozunk ezekkel a témákkal, hogy eldönthessük, hogy mely tulajdonságoknak van értelme a márkának:

Használjon jól megtervezett, érzékeny témát

A reagáló témák automatikusan beállítják webhelyének elrendezését, hogy illeszkedjenek a webhely látogatói által használt eszközhöz. Ez azt jelenti, hogy az áruház jól néz ki, függetlenül attól, hogy az olvasó asztalról, laptopról, asztalról vagy okostelefonról látogat-e fel. Mivel az online vásárlások 70% -a mobil eszközökön történik, sokkal fontosabb a jól megtervezett, érzékeny téma kiválasztása.

Ma a világon több mint 12 millió e-kereskedelmi üzlet működik. Ez a szám csak tovább fog növekedni. Fel kell fedeznie azt a módot, amellyel az online áruház kiemelkedik a tömeg többi tagja (és a versenytársak) számára. A tárolt e-kereskedelmi platformok korlátozott számú ingyenes témát kínálnak az üzlet tervezéséhez, függetlenül attól, hogy milyen a havi terv. Az ingyenes témákat általában nehezebb személyre szabni, ezért valószínűleg prémium témát vásárol. A prémium témák egyszeri vásárlás, de az árnak figyelembe kell vennie a költségvetést, mivel az különféle platformonként különbözhet. Találhat egy témát 50 dollárért, egészen 895 dollárig.

GYORS MEGJEGYZÉS: Válasszon egy olyan platformot, amely érzékeny témákkal rendelkezik, mivel az online vásárlások 70% -a most mobil eszközön történik, például okostelefonon vagy táblagépen.

Vegye figyelembe az eladott termékek számát

Mekkora lesz a készletszint? Az online áruház üzemeltetése szempontjából döntő fontosságú a készletkészlet lefolytatása. A készlet kezelésére fordított idő és energia gyorsan összeadódhat, és az idő pénz kell egy vállalkozás vezetésére. Ha nagyon nagy mennyiségű terméket szállít, akkor egy gazdagépet szeretne, amelynek kiváló készletkezelési rendszere van.

Azt is észreveszi, hogy egyes platformok határozzák meg a havi terv alapján feltöltött termékek számát. Minél több terméket kíván ajánlani az ügyfeleknek, annál többet kell fizetnie a házigazdának. A nagyobb számú termék egyenlő a jobb konverziós arányokkal, de jó ötlet, ha kis méretűnek indul, ha vadonatúj üzlet vagy. Először próbálja ki a piaci keresletet.

Az Ön webhely-készítési tapasztalata

A házigazdája által kínált online üzletek legnagyobb előnye a kényelem. Minden árképzési tervhez kap egy domain címet, bevásárló kosarat és egy weboldalt havi előfizetéssel. Ez lehetővé teszi, hogy hihetetlenül rövid idő alatt hozzon létre egy online áruházat, függetlenül attól, hogy milyen tapasztalattal rendelkezik web-fejlesztője.

Ha teljes kezdő vagy, akkor érdemes keresnie egy felhasználóbarát beállítást, amelyhez a termékek hozzáadásához vagy az üzlet testreszabásához nincs szükség a kódolás megtanulására. Ha kezdő felhasználó vagy, a drag and drop építők megkönnyítik a tartalom weboldalra történő felvételét.

Míg a házigazda e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyeket a kezdők szem előtt tartásával hozták létre, sok éves, nagy múltú történelemmel rendelkező vállalkozás egyszerűen a kényelem érdekében használja a gazdagépet. A prémium havi tervek közép- és fejlett testreszabási funkciókat kínálnak ezeknek a nagyobb vállalatoknak. Nézze vissza üzleti növekedési tervét és a termékek számát. A közeljövőben tervezi vállalkozásának bővítését és bővítését? Ha igen, akkor olyan platformot szeretne, amely lehetőséget kínál webhelyének és sávszélességének frissítésére. Ne felejtse el, hogy a képalkotó webhelyek extra sávszélességet is fel fognak használni.

Fizetés feldolgozása & Ön tartózkodási helyét

Az e-kereskedelem gazdagép megoldásának kiválasztásában jelentős tényező az, hogy milyen típusú fizetéseket fogad el. Ez a szolgáltatás olyan terület, ahol a platformok jelentősen különböznek egymástól, és amely jelentős hatással lehet az átváltási árfolyamokra. Egyes platformokon csupán 9 fizetési módot kínálnak, másokban több mint 150 közül lehet választani. A webhelytulajdonosok összehasonlítani szeretnék a házigazdák közötti tranzakciós díjakat is, mivel egyesek minden egyes eladásért számítanak fel díjat, amely harmadik fél fizetési átjárót használ. Egyre gyakoribb az, hogy az e-kereskedelem házigazdái nulla tranzakciós díjat kínálnak, hogy versenyképesek maradjanak, de az erre felszámító platformok a választott díjszabási terv alapján 0,05% és 3% közötti díjat határoznak meg..

A kisvállalkozások tulajdonosának meg kell határoznia, hol élnek célzott webhely látogatói. Az inkluzívabb havi tárhely-tervekkel választhatja azt is, hogy webhelyét más nyelvre fordítsák-e. A helytől függően egyes országok nem férnek hozzá olyan fizetési átjárókhoz, mint a PayPal. Azt szeretné, ha az online áruház képes lesz különféle fizetési lehetőségek elfogadására, vagy kockázatot jelenthet az eladások elvesztésére.

Értékelje a marketing & Rendelkezésre álló szoftver eszközök

Noha az online áruház kezdeti szakaszában megkönnyítheti az egyszerű táblázatok (például az Excel vagy a Google Táblázatok) használatát, a vállalkozás fejlesztése közben más szoftvert kell integrálnia a megközelítésbe. Például a számvitel elengedhetetlen egy üzleti művelethez. A legtöbb e-kereskedelmi platformnak ehhez olyan eszközöket kell biztosítania, mint a QuickBooks.

A marketing eszközök egy másik bónusz a tárolt online boltokban. Az ügyfeleknek képesnek kell lenniük arra, hogy felfedezzék az Ön weboldalát és termékeit. Ha a platformon beépített SEO funkció van, akkor a keresőmotorok forgalmát a webhelyére irányíthatja. Az e-mail listák, a hűségprogramok, a kedvezmények és a közösségi média integrációja további fontos marketing csatorna, amelyet ki kell értékelni. Az olyan eszközöket, mint az elhagyott kosár-helyreállítás, nem kínálják minden platformon, ám értékes lehet, ha visszatérítik az elveszített eladások 15% -át az olyan vásárlóktól, akik a kosárba tételeket adtak hozzá, de nem vettek részt vásárláson.

GYORS MEGJEGYZÉS: A keresőmotorra optimalizált platformok ingyenes marketing lehetőséget biztosítanak a webhely forgalmának növelésére.

Végső gondolatok az e-kereskedelmi platform kiválasztásáról

A tárolt e-kereskedelmi platformok fantasztikus módja az online áruház legrövidebb időn belüli üzembe helyezésének. Kényelem miatt kiváló választás a kisvállalkozások tulajdonosai számára, függetlenül a cég méretétől, a webfejlesztési tapasztalattól vagy az üzleti évek számától.

Azoknak a kezdőknek, akik nem rendkívül hozzáértőek a technikához, az egyszerű beállítás a legfontosabb tényező a döntéshozatalban, különösen, ha önálló vállalkozó vagy nagyon kis csapat. Ha azonban egy nagyobb cég mögött vagy egy finanszírozott induló vállalkozás mögött helyezkedik el, akkor talál olyan tárhelyet, amely prémium havi terveket kínál fejlett testreszabási lehetőségekkel és hatékonyabb szolgáltatásokkal.

Miután szűkítette meg vállalkozása számára a legjobb megoldást, végezzen próbafutást, mielőtt vállalja, hogy készpénzt költ egy havi tervre. Használja ki az ingyenes próbaverziót a legjobban választott platformon. Az ingyenes próba időtartama mindegyiknél eltérő, de általában legalább 14 napig kipróbálhatja. A tárolt platform kiválasztása végső soron az általános költségvetéshez és az indulási költségekhez vezet, de ez a leggyorsabb módszer egy online áruház indítására.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map