Simbla anmeldelse & vurdering 2017

Er Simbla en god webstedsbygger? Læs vores fulde Simbla-anmeldelse med fordele & ulemper, klager, anbefalet brug, ofte stillede spørgsmål, & mere at finde ud af!


Simbla Website Builder Review

Simbla

www.simbla.com

e-handel kompatibel:Ingen
Mobil-venlig:Ja
Gratis prøveversion:Ja
Træk & dråbe:Ja
antal skabeloner:85
SEO venlig:Ja
Money-Back-garanti:14 dage

Et hurtigt overblik:

Simbla er en simpel træk-og-slip-webstedsbygger, der gør det nemt for enhver at bygge et smukt websted. Det er bygget til små og mellemstore virksomheder, der ønsker en attraktiv, men alligevel let at oprette, alt-i-én-løsning til websidebygning. Med Simbla kan du oprette smukke websteder, skifte din egen skybaserede database og oprette webapplikationer blandt andre imponerende funktioner. Simbla blev oprettet i 2013, så det er temmelig nyt sammenlignet med andre store navnebyggerier, men det gør også store fremskridt på kort tid. Dette firma lægger også en stor vægt på SEO (Search Engine Optimization), som er et område, som de fleste webstedsbyggerne har en tendens til at fungere dårligt i. Simbla bruger også Bootstrap 3-teknologi, som gør det muligt for alle websteder at være lydhøre. En bemærkelsesværdig ulempe er, at der i øjeblikket ikke er nogen e-handelsfunktioner tilgængelige. Simbla mærker e-handel som “kommer snart”, hvilket betyder, at det stadig er noget, som brugere kan kigge efter og se frem til. Som en af ​​de nyere webstedsbyggere på markedet har Simbla stadig et par områder at forbedre, men det har også meget at tilbyde.

Hvorfor vælge Simbla:

 • Let at bruge med intuitiv træk og slip-funktionalitet
 • Tilbyder unikke egenskaber til opbygning af database og webapplikation
 • SEO venlig til placering godt på søgemaskiner som Google
 • Alle websteder er fuldt lydhøre / mobilvenlige
 • Nyttig guide og onboarding-proces for at komme i gang
 • Begyndervenlig uden krævende kodningskrav
 • Fantastisk blogging system
 • Bruger Bootstrap 3

Hvad er ulemperne:

 • Der er i øjeblikket ingen tilgængelige e-handelsfunktioner (stort tilbageslag for dem, der prøver at sælge online)
 • Ufuldstændigt appmarked med funktioner som e-mail-marketing og webstedsanalyse er stadig ikke tilgængelig
 • Planerne faktureres ikke månedligt (kun årligt), hvilket kan være for dyrt på forhånd for nogle
 • Kreditkort accepteres ikke. Kun Paypal accepteres som betalingsmetode

Bundlinjen:

Simbla repræsenterer en brugervenlig webstedsbygger, der giver brugerne mulighed for at oprette professionelle websteder på kort tid. Dette er især attraktivt for mindre virksomhedsejere og solopreneurs, der leder efter høj kvalitet til en lavere pris end at ansætte en professionel webdesigner. Ikke kun kan du bygge smukke websteder, men du kan også oprette og administrere din egen database og webapplikationer. Dette er en konkurrencefordel, der kan være attraktiv for fagfolk i webudviklingsbranchen. På den anden side er Simbla stadig temmelig ny i sammenligning med sine konkurrenter og har et par forbedringer at foretage, såsom introduktion af e-handelsfunktioner og webstedsanalyse blandt andre nødvendige funktioner. De lancerede for nylig deres blogging-system, katalog-app og tilføjede nogle nye funktioner, så kunderne snart kan forvente andre tilføjelser og forbedringer. Simbla kan være et godt valg for dem, der ønsker at prøve noget nyt såvel som at administrere deres egen database.

Simbla specialkupon

Lad os begynde at bygge!

Med Simbla kan du tilmelde dig gratis, så du kan begynde at opbygge dit eget websted hurtigt.

Simbla webstedsbygger ekspertanmeldelse

Simbla Website Builder Brugeranmeldelser

Beklager, men der er i øjeblikket ingen Simbla-kundevurderinger tilgængelige.

[wppr_reviews host_url = ”/ simbla”]

Ekspertudtalelse – Vores dybdegående gennemgang af Simbla

Simbla blev grundlagt i 2013 af Ilan Zrien og Shlomi Stein Zrien i Tel Aviv, Israel. De oprettede platformen efter at have forsøgt at oprette et websted til deres egen virksomhed. De indså, at der var et hul i markedet for enkle, men fremragende webstedsbygningsværktøjer, så de gik sammen og skabte Simbla. Brugere kan også bruge Simbla til at oprette og administrere deres egen database og webapplikationer. Dette er en unik kapacitet, der adskiller denne platform fra andre konkurrenter. Deres vigtigste mission er at gøre det tilgængeligt og let for alle uden kendskab til kodning at skabe et fantastisk websted på 20 minutter eller mindre. De bruger også Bootstrap 3, en avanceret frontendramme, der giver alle websteder mulighed for automatisk at være lydhøre / mobilvenlige. Simbla introducerer endnu ikke sin eCommerce-applikation og nogle andre funktioner i deres App Market, men de lancerede for nylig deres Blog- og Catalog-applikationer, som er ganske imponerende. Flere tilføjelser forventes i den nærmeste fremtid.

Planer & Funktioner – Hvilken er den rigtige for mig?

Simbla tilbyder en gratis plan og fire premium-planer – nemlig Starter, Basic, Advanced og Pro. De gratis planer er selvfølgelig mærket med Simbla, men i modsætning til nogle andre webstedsbyggere er Simbla’s gratis plan ikke en begrænset tidsforsøg. Det er gratis for livet, og brugerne kan også få en 60-dages prøveversion med premiumfunktioner. Den billigste premium-plan er Starter og den koster $ 72 / år, mens den dyreste plan er Pro til $ 576 / år. Selvom Simbla’s side med priser præsenterer planerne til en månedlig sats, faktureres alle planer årligt. Disse planer kan være en smule pebret, men Simbla har en tendens til at tilbyde dybe rabatter ofte op til 75% rabat. Den gratis plan tilbyder brugere 300 MB lagring og båndbredde, et Simbla-domæne og en 60-dages prøveperiode på de fleste af premiumfunktionerne, ekskl. SSL (beta).

Premium planer:
Årligt abonnement:
Månedligt abonnement:
Sammenligne:
Gratis$ 0 / årN / A
Forret$ 72 / yrN / A
Grundlæggende$ 144 / årN / A
Fremskreden$ 288 / årN / A
Pro$ 576 / årN / A

Forret: Denne plan giver dig 1 GB lagring og båndbredde, muligheden for at forbinde dit eget domæne og 1.000 databaseposter og databaseanmodninger. Andre funktioner, der følger med hver premium-plan, inkluderer: tilpassede apps, blog-appen, nyhedsapp, produktkatalog-app og SSL (beta). Denne plan er velegnet til dem, der ønsker at få adgang til de avancerede funktioner, men ikke kræver meget lagerplads eller båndbredde.

Grundlæggende: Den grundlæggende plan har alt hvad Starter-planen har og mere. Opbevaring og båndbredde er steget til 3 GB. Du vil også have 5.000 databaseposter og 10,00 databaseanmodninger. For nye kunder er dette planen anbefalet af Simbla.

Fremskreden: De vigtigste forbedringer i denne plan er inden for opbevaring, båndbredde, databaseanmodninger og databaseposter. Denne plan leveres med 10 GB lagring og båndbredde, 20.000 poster og 40.000 anmodninger. Den avancerede plan er velegnet til større websteder eller fagfolk, der har til hensigt at bruge deres database til at gemme en masse information.

Pro: Dette er Simbla’s dyreste plan, og den leveres med 20 GB lager- og båndbredde, 50.000 databaseposter og 100.000 databaseanmodninger. Denne plan kunne forbedres ved at gøre opbevaring og båndbredde ubegrænset, som mange andre webstedsbyggere gør. Medmindre du har behov for en større database, kan denne plan muligvis ikke retfærdiggøre den højere pris.

Kontostyring – Værktøjer, funktioner, & Editor

Simbla tilbyder tre hovedprodukter til deres brugere – webstedsbyggeren, applikationsbyggeren og databasebyggeren. Når du logger ind på din Simbla-konto, ser du webstedssektionen på dit Dashboard. De tre bygherrer er kategoriseret og synlige på venstre side af dit instrumentbræt, så du nemt kan skifte mellem dem.

Skærmbillede af Simbla Dashboard

Webstedsbyggeren

Når du først opretter din konto, spørger en pop-up dig, om du vil vælge en skabelon til dit websted, eller om du vil bruge webstedets wizard.

Start din hjemmeside med Simbla Start-guide

Webstedsguiden kan være nyttig, hvis du er ny med Simbla. Det giver en mini-rundvisning på webstedets buildre for at vise dig, hvor alt er. Hvis du er ret god til at finde ud af tingene og bare vil starte med at bygge med det samme, anbefaler vi at du vælger en skabelon. Webstedsbyggeren er meget brugervenlig og let at forstå.

Skærmbillede af Simbla webstedsbyggeren

Det er et træk-og-slip-interface. Alt er intuitivt, og du kan nemt ændre din baggrund, tekst og layout på dit websted, uanset hvilken skabelon du vælger.

På note af skabeloner tilbyder Simbla et stort udvalg af gratis skabeloner. Der er i alt omkring 85 skabeloner. De fleste af dem er gratis, men nogle få kun adgang, når du opgraderer til en premium-plan.

Et par Simbla-webstedsskabeloner, du kan vælge imellem

Application Builder

Applikationsafsnittet på instrumentbrættet er hvor du kan gå for at tilføje tilgængelige applikationer til dit websted, og du kan også oprette dine egne applikationer. Simbla har i øjeblikket apps til blog, nyheder og katalog, men de har også e-handel, webstedsanalyse, blygenerering og andre imponerende apps, der kommer snart.

Simbla-applikationer, som du kan tilføje

Database Builder

Et andet produkt, Simbla tilbyder, som adskiller dem er deres databasebygger. Oprettelse af din database er lige så let som at oprette din egen hjemmeside, og den er inkluderet i de årlige abonnementsomkostninger.

Tilføjelse af en database i Simbla

Databasen er skybaseret og kræver ingen kodningskendskab for at opsætte den. Du kan bruge det til at oprette webapps til dit websted og nemt forbinde andet indhold til dit websted. Oprettelse af din egen database er lige så let som at klikke på “Database” fra sidefeltmenuen og derefter vælge “Opret database”. Derfra kan du administrere: Brugere, roller og tabeller. “Brugere” giver mulighed for at oprette og administrere hver brugers tilladelser og funktioner. “Roller” giver dig mulighed for at indstille specifikke tilladelser til specifikke grupper, f.eks. Administratorer, brugere og redaktører. “Tabeller” er hvor du kan oprette, redigere og slette tabeller og indstille tilladelser og roller til dem alle separat. Din database kan oprettes fra dit database-dashboard eller fra webstedets editor, og det er her, alle web-apps, der er oprettet ved hjælp af Javascript eller tabeller, findes.

Nyttige Ofte stillede spørgsmål om Simbla

Her er nogle ofte stillede spørgsmål, du måtte have om Simbla:

Hvilke betalingsmetoder accepteres?

Simbla tillader kun kunder at betale via PayPal, hvilket er en smule uheldigt, da mange mennesker foretrækker at bruge deres kreditkort eller simpelthen ikke har en PayPal-konto.

Er Simbla websteder mobilvenlige?

Ja, hvis du vælger denne mulighed. Som standard vises Simbla-websteder på en mobilenhed på samme måde som det vises på et skrivebord, men der er mulighed for i WIX Editor at gøre dit websted mobilvenligt og redigere layoutet på dit mobilwebsted.

Er Simbla velegnet til blogging?

Ja. Simbla lancerede for nylig deres blog-webapplikation, som du kan tilføje til dit websted. Blogopsætningen er ret intuitiv og brugervenlig. Fordi Simbla har lagt en så stærk vægt på SEO, vil du bemærke, at på bagsiden af ​​hver side er der et afsnit dedikeret til nøgleord og SEO. Dette er meget prisværdigt, især for en drap-and-drop-webstedsbygger.

Ulemper forklaret – Ting Simbla kunne forbedre

Simbla er en temmelig imponerende platform, men de har stadig et par forbedringsområder, som du bliver nødt til at overveje, før du tilmelder dig.

Ingen månedlige abonnementer: En anden ulempe, som er en nem løsning, der vil gøre en enorm forskel, er, at Simbla i øjeblikket kun tillader brugere at betale årligt. I betragtning af at den højeste plan koster $ 576 pr. År, kan de årlige omkostninger være for dyre for nogle personer til at betale på forhånd. De fleste andre webstedsbyggere tilbyder månedlige abonnementer, så det er lidt mærkeligt for Simbla ikke at følge efter. Et andet problem med abonnementsomkostningerne er, at på prisfastsættelsessiden annonceres omkostningerne for hver plan som et månedligt beløb. Du går måske glip af den lille tekst, der siger “faktureret årligt” og tilmelder dig baseret på det månedlige tal, så vær opmærksom på dette.

Ufuldstændigt appmarked: Appmarkedet har i øjeblikket applikationer til blog, nyheder og produktkatalog tilgængelige. Nogle andre vigtige applikationer såsom e-handel, webstedsanalyse og e-mail-marketing er mærket som snart kommer. Dette er vigtige funktioner, som du skal undvære i et stykke tid, indtil de er lanceret, så det er vigtigt at overveje det også.

Yderligere funktioner, der er værd at nævne

Simbla betragtes som en pioner inden for den næste generation af webstedsbygningssystemer. De har bestemt nogle gode funktioner, der er værd at fremhæve, og som kunderne vil nyde.

Automatisk responsive websteder: I denne æra, hvor mobil er alt, er det meget vigtigt, at alle dine websteder er lydhøre, og det ser godt ud på et skrivebord, tablet og mobilenhed. Ingen af ​​disse kan overses. Fordi Simbla bruger Bootstrap 3 på backend, vil alt på din webside perfekt tilpasse sig den enhed, det er blevet set på, hvilket gør oplevelsen fremragende for alle.

Database- og webapplikationsbyggere: Dette er to funktioner, der virkelig adskiller Simbla fra sine konkurrenter. Du vil være i stand til at oprette og administrere din egen skybaserede database uden nogen kodningskendskab krævet. Du kan også oprette dine egne webapplikationer til at tilpasse dit websted. Dette er en funktion, som avancerede webdesignere og webudviklere virkelig vil sætte pris på.

SEO (Søgemaskineoptimering): Simbla lægger vægt på stor SEO, som er et vigtigt område, som mange andre webstedsbyggerne har overset. Alle Simbla’s websteder er HTML5-baserede, hvilket betyder, at indholdet er repræsenteret som tekst, som søgemaskiner vil genkende. Simbla tilbyder også avancerede SEO-værktøjer såsom site maps, 301 referencer, metadata (beskrivelse, titel og nøgleord), venlige URL’er og Google Analytics integration.

Konklusion – At bygge eller ikke at bygge?

Når vi når konklusionen af ​​vores Simbla-gennemgang, er det vigtigt at huske, at enhver webstedsbygger har forskellige styrker og svagheder. Hvis du overvejer Simbla, skal du afgøre, om denne webstedsbygger tilbyder de rigtige funktioner, priser og tjenester, der bedst passer til dine behov. For yderligere information om Simbla, besøg deres websted på www.simbla.com. Hvis du fandt denne anmeldelse hjælpsom, kan du lide og dele den!

Lad os kende dine tanker

Har du brugt Simbla før? Har du nogen positiv eller negativ oplevelse, du gerne vil dele med os? E-mail os din feedback på. tak skal du have!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map