InMotion Hosting Review 2020

InMotion Hosting és un bon host web? Llegiu la nostra revisió completa, imparcial de Hosting InMotion amb professionals & contres, ús recomanat, estadístiques de rendiment, captures de pantalla, preguntes freqüents, cupons, & més.


Revisió d'allotjament InMotion

InMotion Hosting

www.inmotionhosting.com

O / S del servidor:Linux
Panell de control:cPanel
Instal·lador automàtic:Suave
Ubicació del centre de dades # 1:Los Angeles, Califòrnia
Ubicació del centre de dades # 2:Virginia Beach, VA
Hosting compartit:
VPS Hosting:
Hosting dedicat:
Hosting de distribuïdors:
Hosting al núvol:No

Consulteu els plans d’allotjament

Una visió ràpida:

InMotion Hosting és una empresa d’allotjament web d’alt rendiment assequible i molt recomanable per a petites empreses, start-ups i llocs web d’empreses. Hem trobat que InMotion Hosting és un dels proveïdors de serveis d’allotjament web més ràpids i fiables del mercat: amb velocitats de càrrega de pàgines més ràpides que el servei mitjà d’allotjament web. InMotion Hosting és àmpliament reconegut com un dels principals proveïdors de llocs web de negocis que s’allotgen i està avalat per nosaltres, CNET, PCMag i molts altres llocs de revisió professional. Els recomanem molt per a empreses petites i grans que necessiten allotjament web ràpid, segur i fiable.

Per què escolliu Hosting InMotion:

 • Plans compartits, VPS i plans dedicats per a llocs web de qualsevol mida
 • Solucions d’allotjament web web d’alt rendiment i rendiment comercial
 • Eines de còpia de seguretat i restauració gratuïtes per al vostre lloc web
 • SSL privat gratuït amb tots els plans d’allotjament d’empresa compartits
 • Més memòria RAM, més emmagatzematge i més amplada de banda en comparació amb els altres allotjaments web.
 • Tant de forma segura com fiable, cosa que la converteix en una elecció fantàstica per al comerç electrònic
 • Utilitza cPanel, el tauler de control estàndard del sector per a la gestió del vostre compte d’allotjament web
 • El millor servei d’atenció al client que mai rebràs per telèfon & correu electrònic
 • Elecció preferida per a llocs web de WordPress, Drupal i Joomla CMS
 • Ara, amb unitats SSD gratuïtes per obtenir un rendiment millorat
 • Permet als clients triar la ubicació del servidor geogràfic durant la facturació per obtenir una velocitat màxima & latència reduïda

Quins són els inconvenients:

 • Verificació de registre per telèfon: totes les compres s’han de verificar manualment per eliminar usuaris falsos o correu brossa
 • Actualitzacions ocasionals de maquinari i manteniment programat
 • Un nombre limitat de complements de llocs (s’admeten dos dominis) per al pla “Iniciar” (el seu pla d’allotjament més bàsic)
 • El creador de llocs web Premium se sent vell i obsolet, no és la millor opció

La línia de fons:

InMotion Hosting és la nostra millor opció per allotjar un lloc web i els recomanem per a empreses professionals de totes les mides. Ofereixen allotjament web d’alt rendiment amb un servei d’atenció al client excepcional. També els recomanem que allotgen llocs de WordPress, Drupal i Joomla. InMotion Hosting ara ofereix una integració gratuïta de BoldGrid per a dissenyadors web que vulguin utilitzar un creador de llocs web premium amb WordPress. Altres eines de creador de llocs web de codi obert també estan disponibles mitjançant la instal·lació d’un clic amb Softaculous.

Cupó d’oferta especial InMotion Hosting

Comencem a Hosting!

InMotion Hosting té una garantia de devolució de 90 dies perquè pugueu provar-la sense risc.

Revisió d'experts de Hosting InMotion

Visió general de l’empresa: història de l’allotjament InMotion

InMotion Hosting va ser fundada el 2001 per Sunil Saxena i Todd Robinson, dos antics empleats allotjats de l’Open Source World. Sunil & Todd tenia la visió de crear un servei d’allotjament web superior que donés servei a les necessitats de les empreses de totes les mides i proporcionés atenció al client estel·lar. Van treballar intensament per construir una nova empresa utilitzant maquinari de primera qualitat i desenvolupant el primer centre de dades “verd” a Los Angeles. A través del seu compromís amb la innovació professional, InMotion Hosting ha crescut ràpidament i ha rebut nombrosos premis. L’any 2003, només dos anys després del llançament de la companyia, InMotion Hosting ja s’havia convertit en líder en la indústria d’allotjament web i va ser reconeguda com a proveïdor certificat d’allotjament de CNET (un estàndard que continua mantenint avui en dia més de 13 anys després). InMotion Hosting està acreditat amb el Better Business Bureau, amb qualificació A + i encara té grans plans de futur. InMotion Hosting continua ampliant el seu abast amb la missió de crear més ubicacions de servidor a tot el món, concretament a Amèrica del Sud, Àsia i Europa.

Plans & Característiques: una revisió dels serveis disponibles d’allotjament web de InMotion Hosting

InMotion Hosting és un proveïdor d’allotjament web Linux de serveis complet que ofereix una àmplia varietat de plans d’allotjament de qualitat empresarial adequats per a llocs web de qualsevol mida. Tant si voleu crear un lloc web nou o bé transferir-ne un de gran establiment amb processos avançats i requisits de trànsit, podeu trobar un pla que s’ajusti als vostres requisits. Cada pla ofereix una gamma completa de funcions de programari i diferents nivells de rendiment del maquinari: Hosting Compartit, Servidors Privats Virtuals (VPS), Servidors Dedicats i Hosting Managed per a llocs web de CMS. La majoria de propietaris i emprenedors de petites empreses normalment comencen amb un pla d’allotjament compartit i s’actualitzen a un compte VPS després d’escalificar amb èxit la comunitat d’usuaris del lloc..

Plans disponibles:

Allotjament web compartit

Gestionat & allotjament web VPS autogestionat

Allotjament de WordPress gestionat

Allotjament web per a distribuïdors

Servidor dedicat d’allotjament web

A continuació, es mostra una revisió més detallada de tots els diferents plans d’allotjament web que s’ofereixen a InMotion Hosting i el que es recomana cadascú millor..

Plans d’allotjament web compartits

Els plans d’allotjament web compartits d’InMotion Hosting estan optimitzats per satisfer els requisits per al desenvolupament web modern mitjançant la pila LAMP (Linux, Apache, MySQL, & PHP) i incloure una actualització gratuïta a una unitat d’estat sòlid (SSD), un nom de domini gratuït i un certificat SSL gratuït a tots els comptes. Els servidors inclouen accés SSH per a la configuració personalitzada i control de versions, així com suport per a PostgreSQL, Ruby, Perl i Python. Els desenvolupadors també poden triar entre les versions 5.6, 5.7 o 7.0 de PHP per a la màxima flexibilitat en el suport dels requisits d’aplicacions personalitzades. La combinació de maquinari de classe empresarial i un conjunt complet d’eines de programari, que inclouen més de 400 aplicacions gratuïtes, fan que els seus plans compartits siguin l’elecció preferida per a llocs web que requereixen un alt rendiment a baix cost..

A continuació, es mostra una visió ràpida de preus dels seus plans d’allotjament web compartits:

Plans compartits:
Preu introductori:
Preu de renovació:
Compareu:
Llançament3,99 dòlars / mes7,99 dòlars / mes
Potència4,49 dòlars / mes8,99 $ / mes
Pro7,49 dòlars / mes15,99 dòlars / mes

Característiques clau que ens agraden:

 • El seu compte més baix “Cost de llançament” és perfecte per a propietaris d’un sol lloc que necessiten un entorn addicional de caixa de sorra per al desenvolupament i les proves. Aprofiteu la rapidesa i la flexibilitat de l’arquitectura del centre de dades InMotion Hosting de la manera més rendible, inclosa la transferència gratuïta de llocs web d’altres empreses d’allotjament.
 • WordPress s’instal·la automàticament a través de la creació de comptes, una característica convenient per als usuaris del WP. Per descomptat, això podria ser un tema si no feu servir WordPress.
 • Tots els plans compartits inclouen SSD.
 • El compte “Power” està dirigit als propietaris de diversos llocs que necessiten instal·lacions integrades d’allotjament web i una manera senzilla de gestionar diversos dominis en un sol plafó d’administració. Aquest pla es recomana per a empresaris web, propietaris de llocs de creació i empreses petites amb una cartera de dominis en expansió.
 • El compte “Pro” és òptim per a professionals de la web que solen llançar molts llocs diferents sota un marc d’una empresa o tenen molts dominis en desenvolupament alhora. Els avantatges de rendiment, la gestió de cPanel i les eines de domini proporcionen tot el necessari per al desenvolupament web en un entorn optimitzat.
 • Possibilitat de triar la geolodificació del servidor (ubicació de la costa est i oest)
 • Han integrat moltes de les eines del servei d’allotjament de WordPress gestionat en els plans bàsics. Això vol dir que els desenvolupadors poden accedir a eines BoldGrid per a WordPress, utilitzar WP-CLI per a la gestió de la línia de comandaments o accedir a una versió preinstal·lada del CMS.

El que no ens agrada:

 • Després de comprar un pla d’allotjament compartit des del seu lloc web, haurà de ser verificat per telèfon. Això vol dir que després de la cessió, no podreu iniciar la sessió al vostre compte i començar les opcions de configuració fins després de la verificació. Bàsicament, un membre del personal d’InMotion Hosting us trucarà per verificar que sou una persona real que té intenció d’acollir un lloc real que no tingui correu brossa ni que contingui activitats il·legals. Són molt estrictes sobre el correu brossa, cosa que és una cosa bona. Tot i que lamentablement, significa que no tindreu accés al vostre compte immediatament després de registrar-vos. És possible que hàgiu d’esperar uns 30 minuts abans de trucar, verificar i activar el compte. Podeu accelerar tot el procés trucant-los en lloc d’esperar que us truquin. De qualsevol forma, creiem que es tracta d’un comunicat i preferim que activen el vostre compte immediatament després de la compra i, després, us truquiran per verificar-ho.

TAMBÉ VEURE: Consulteu la nostra guia d’allotjament web compartit per obtenir més informació sobre aquest tipus d’allotjament web

Plans d’allotjament web VPS

Si el vostre lloc web ha superat un pla d’allotjament compartit, el següent pas és considerar un compte d’allotjament web VPS. InMotion Hosting ofereix una gran combinació de prestacions, preu i funcions en tots els seus plans VPS. Els comptes de VPS de InMotion Hosting ofereixen una millor seguretat i un millor rendiment respecte als tradicionals plans d’allotjament web compartit. A més, InMotion Hosting ha actualitzat recentment la seva línia de VPS amb una nova característica que anomenen “VPS d’alta disponibilitat”. Es tracta d’una plataforma basada en núvols que ofereix una major redundància i recuperació gairebé instantània en cas de fallada del servidor. Els vostres llocs web han de patir temps morts pràcticament nuls. A més, els clients de VPS poden supervisar la seva memòria RAM, l’espai de disc, els temps de càrrega de la pàgina i l’ample de banda directament des del tauler de control AMP..

Aquí tens una visió ràpida dels preus dels seus plans VPS:

Plans d’allotjament VPS:
Preu introductori:
Preu de renovació:
Compareu:
VPS-1000S29,99 dòlars / mes44,99 dòlars / mes
VPS-2000S49,99 dòlars / mes84,99 dòlars / mes
VPS-3000S74,99 $ / mes154,99 dòlars / mes

Característiques clau que ens agraden:

 • Els llocs web de CMS obtindran grans guanys de rendiment mitjançant l’actualització a un compte VPS-1000S amb InMotion Hosting. Aquests plans ofereixen al voltant de 12 vegades la memòria RAM disponible als comptes d’allotjament compartits. El compte VPS-1000S és el primer pas que cal fer quan actualitzeu un lloc web a causa dels requisits de processament de trànsit web, base de dades i processat de scripts.
 • Els desenvolupadors d’aplicacions web i mòbils d’alt rendiment poden personalitzar la configuració del compte VPS-2000S a InMotion Hosting per ajustar l’entorn del servidor per a la màxima innovació tècnica. Les capacitats de RAM “explosibles” asseguren que fins i tot pics de trànsit inesperats es gestionaran de forma perfecta sense tenir fora del servidor fora de línia.
 • Al compte VPS-3000S s’aconsegueixen els màxims rendiments dels llocs web basats en bases de dades amb molts usuaris simultanis i complexos codis de base. Amb més de 20 vegades la RAM disponible en comparació amb els plans d’allotjament compartits, els comptes VPS-3000S ofereixen la majoria de recursos disponibles sense actualitzar-se a un servidor totalment dedicat.
 • Els comptes inclouen registre de domini gratuït i adreces IP dedicades a cada pla, així com una llicència cPanel completa per a aquells que utilitzin CentOS o Cloud Linux al VPS.

El que no ens agrada:

 • No s’inclou una llicència Softaculous gratuïta. Haureu de pagar per un instal·lador automàtic d’un clic.

TAMBÉ VEURE: Consulteu la nostra guia d’allotjament web VPS per obtenir més informació sobre aquest tipus d’allotjament web

Planes d’allotjament web WordPress gestionats

InMotion Hosting també ofereix plans d’allotjament de WordPress gestionats completament, que recomanem als usuaris de WordPress. Aquests plans estan totalment optimitzats per a WordPress mitjançant la versió més recent de PHP, NGINX i totes les configuracions actuals recomanades per assolir el màxim rendiment de WordPress. La nostra prova de referència mostra les seves càrregues de pla WP a nivell d’entrada més del doble que el seu pla d’allotjament web compartit d’entrada.

Aquí tens una visió ràpida dels seus plans d’allotjament web de WordPress. Tingueu en compte que els plans de nivell superior estan disponibles a petició.

Plans d’allotjament de WordPress:
Preu introductori:
Preu de renovació:
Compareu:
WP-1000S4,99 dòlars / mes7,99 dòlars / mes
WP-2000S8,99 $ / mes10,99 $ / mes
WP-3000S11,99 dòlars / mes13,99 dòlars / mes
WP-4000S29,99 dòlars / mes36,99 dòlars / mes
WP-5000S59,99 dòlars / mes74,99 $ / mes
WP-6000S114,99 dòlars / mes142,99 dòlars / mes

Característiques clau que ens agraden:

 • Molt ràpid & totalment optimitzat per a WordPress
 • La memòria cau està preconfigurada i no cal afegir un complement de memòria cau que acceleri WordPress encara més.
 • Utilitza NGINX, un servidor web que bat constantment a Apache velocitat i rendiment.
 • WordPress està preinstal·lat i llest per començar.
 • Preu raonable amb garantia de devolució de 90 dies i una transferència gratuïta, sense temps d’inici, d’un altre host web.

El que no ens agrada:

 • Hauria d’incloure instruccions per notificar al administrador web que no cal cap complement de memòria cau.

TAMBÉ VEURE: Consulteu la nostra guia d’allotjament web de WordPress per obtenir més informació sobre WordPress & web Hosting.

Plans d’allotjament web per a distribuïdors

InMotion Hosting ofereix excel·lents ofertes sobre allotjament de distribuïdors, incloses les llicències agrupades per a cPanel, WHMCS i Enom, que poden estalviar una quantitat important de diners en compres independents del programari. Per exemple, actualment hi haurà una llicència cPanel agrupada i WHM en un servidor dedicat costa 45 dòlars al mes i llicències WMHCS oscil·la entre 15,95 i 39,95 dòlars al mes si es compra directament al venedor fora del paquet promocional InMotion Hosting. Llicències de revendedor de domini Enom va costar de 50 a 795 dòlars quan es compren al detall al seu lloc web. Les llicències combinades per a cPanel, WHMCS i Enom proporcionen totes les eines necessàries per vendre noms de domini i serveis d’allotjament web en un sistema de marca d’etiquetes blanques o com a part d’una petita empresa independent.

Aquí tens una visió ràpida dels seus plans d’allotjament web per a distribuïdors:

Plans d’allotjament de distribuïdors:
Preu introductori:
Preu de renovació:
Compareu:
R-1000S13,99 dòlars / mes27,99 dòlars / mes
R-2000S19,99 dòlars / mes39,99 $ / mes
R-3000S27,49 dòlars / mes54,99 $ / mes

Característiques clau que ens agraden:

 • El compte de distribuïdor R-1000S a InMotion Hosting té la mateixa configuració que el seu allotjament compartit basat en maquinari SSD accelerat i la capacitat d’acollir dominis il·limitats. Aquest compte és excel·lent per a mestres web i petites empreses en promocions web o màrqueting en xarxes socials amb molts llocs web de clients gestionats.
 • InMotion Hosting ofereix dues hores gratuïtes d’assistència tècnica dedicada amb la compra d’un compte de distribuïdor R-3000S, dissenyat per facilitar migracions complexes de múltiples dominis als nous servidors. Aquest pla es recomana per a desenvolupadors web i professionals de webs independents amb molts dominis de clients sota gestió que busquen una empresa d’allotjament d’alt rendiment amb una base de cost inferior i un gran suport tècnic per als competidors..
 • L’allotjament de distribuïdors de InMotion Hosting pot ser una opció viable per a petites empreses com empreses de desenvolupament web, empreses de disseny gràfic, comercialitzadors de mitjans socials i professionals independents que proporcionen serveis web als clients. Si compres recursos informàtics a l’engròs al centre de dades d’InMotion Hosting, és possible crear un lloc d’allotjament web d’etiquetes blanques sota un nou nom de marca mitjançant aquests paquets. Els costos externs de les llicències addicionals per a cPanel, WHMCS i Enom combinats amb els recursos superiors dels plans compartits de InMotion Hosting fan que els comptes del distribuïdor siguin molt importants. A les empreses sense necessitat de revendre dominis i certificats SSL o facturar als clients d’espai d’allotjament amb WHMCS se’ls recomana que només s’inscriguin al pla d’allotjament Shared Business Pro, ja que ofereixen suport de domini cPanel i il·limitat amb un cost global inferior..
 • Va llançar un nou producte anomenat Reseller Advantage que ajuda als clients a obtenir el seu lloc web, eNom i l’automatització fàcilment per configurar-los a través de WHMCS.

El que no ens agrada:

 • L’única diferència important del compte de distribuïdors de R-2000S respecte al paquet introductori és l’augment del 50% de l’emmagatzematge assignat, l’ample de banda i el preu. A la majoria de socis distribuïdors se’ls recomana que comencin amb el compte R-1000S i que només facin l’actualització a R-2000S si els llocs web gestionats superen els límits mensuals.

TAMBÉ VEURE: Consulteu la nostra guia per a allotjament web per a distribuïdors per obtenir més informació sobre aquest tipus d’allotjament web

Plans d’allotjament web de servidors dedicats

InMotion Hosting ofereix una varietat de servidors dedicats amb configuracions de maquinari d’elit a les instal·lacions del seu centre de dades Tier-1 de Los Angeles. Es recomana per a la web a nivell empresarial & aplicacions per a mòbils amb una gran quantitat de trànsit, grans requisits d’emmagatzematge de bases de dades i grans arxius de fitxers multimèdia que s’han d’allotjar amb extensions de servidor personalitzades. InMotion Hosting ofereix serveis gestionats per a l’arquitectura de servidor dedicada al seu centre de dades, que inclou la disponibilitat de maquinari preconfigurada i actualitzacions periòdiques de seguretat per als paquets de programari instal·lats. Cada servidor dedicat inclou una unitat de SSD (Solid State Drive) gratuïta i una promoció de “doble RAM” per obtenir més estalvis de costos en plans comparables en altres empreses. L’emmagatzematge d’incursió, les actualitzacions del nucli d’inici d’aturada zero, una llicència cPanel gratuïta i un suport tècnic de classe mundial, inclosa la comunicació “d’1 a 1” amb els administradors de sistemes del centre de dades d’Hosting InMotion formen part de cada compte de servidor dedicat..

Aquí tens una visió ràpida dels seus plans d’allotjament web dedicats:

Plans dedicats:
Preu introductori:
Preu de renovació:
Compareu:
Imprescindible119,99 dòlars / mes189,99 dòlars / mes
Avançat159,99 dòlars / mes219,99 dòlars / mes
Elit229,99 dòlars / mes299,99 dòlars / mes
Classe comercial 500419,99 dòlars / mes419,99 dòlars / mes
Classe comercial 1000439,99 dòlars / mes489,99 dòlars / mes
Classe comercial 2000539,99 $ / mes589,99 dòlars / mes

Característiques clau que ens agraden:

 • El compte de servidor dedicat “Essencial” a InMotion Hosting ofereix una CPU quad-core Intel Xeon amb SSD de 500 GB i 8 GB de RAM a un preu equivalent al que moltes empreses cobren per comptes d’allotjament VPS. Aprofiteu els preus per assegurar-vos molt. Aquest pla és excel·lent per a aplicacions mòbils web i d’alt trànsit.
 • El compte “Avançat” inclou 10 adreces IP dedicades i 10 TB de transferència de dades mensuals, cosa que fa que aquest pla sigui recomanable per allotjar molts comptes de comerç electrònic d’alt trànsit en un sol servidor. L’arquitectura d’Intel de diversos fils amb un ritme de 3,9 GHz significa que tota l’activitat de la base de dades d’usuaris simultanis es pot gestionar al voltant de 15 dòlars mensuals per lloc quan estigui totalment optimitzada.
 • Amb més de 84 vegades la memòria RAM assignada a la majoria de comptes d’allotjament compartits que s’utilitzen per a la gestió de dominis múltiples i 15 adreces IP dedicades, el compte “Elite” de InMotion Hosting està optimitzat per a l’allotjament multi-llocs en les condicions de trànsit d’usuaris més exigents. Si es combina amb l’optimització de bases de dades i el programari de memòria cau avançada de pàgines, aquest paquet de servidor es pot utilitzar per allotjar diversos dominis, un lloc web d’alt rendiment o aplicacions mòbils avançades..
 • El pla “Classe comercial 1000” a InMotion Hosting és ideal per a les empreses que necessiten subcontractar els seus requeriments informàtics a un centre de dades per estalviar diners en costos interns i acollir diversos dominis al públic. La inclusió de la memòria RAM ECC es recomana per a llocs web de comerç electrònic o financers on la integritat de les dades és essencial per a aplicacions codificades a mida en entorns d’alt rendiment..
 • El servei d’allotjament InMotion “Commercial Class 2000” és un servidor dedicat de primera línia basat en un centre de dades de nivell 1, de nivell mundial, que es pot configurar a mida mitjançant un suport “1 a 1” amb tècnics mensualment. Els propietaris de llocs web i les aplicacions per a mòbils amb grans comunitats d’usuaris poden basar-se en aquesta arquitectura que inclou processament Intel octa-core Intel, múltiples SSD i al voltant de 170 vegades la memòria RAM que es troba en un compte d’allotjament estàndard compartit..

El que no ens agrada:

 • Realment res digne de destacar. InMotion Hosting ofereix plans excepcionals de servidors dedicats.

TAMBÉ VEURE: Consulteu la nostra guia d’allotjament web dedicat per obtenir més informació sobre aquest tipus d’allotjament web

Captures de pantalla: una visió de la gestió de comptes de InMotion Hosting & Panell de control

La gestió del vostre compte d’allotjament amb InMotion Hosting és molt senzilla i s’ha racionalitzat. Si abans no heu hostat mai cap lloc, sempre hi ha una mica de corba d’aprenentatge. Independentment del pla d’acollida que compreu, primer accedireu al seu AMP (Tauler de gestió de comptes).

Tauler de gestió de comptes

Captura de pantalla de l’AMP InMotion Hosting (Tauler de gestió de comptes)Una visió de l’AMP InMotion Hosting (Tauler de gestió de comptes)

L’AMP és on gestionareu el vostre compte general amb InMotion Hosting, com ara l’actualització de la facturació & informació de contacte, compra de complements, actualització o rebaixada de funcions, contacte amb assistència tècnica, tutorials de lectura, etc. Ens agrada molt la InMotion Hosting AMP i se sent molt eficient i ben organitzada. Tant els principiants com els usuaris experimentats apreciaran la disposició amb un fàcil accés a totes les eines més populars i serveis pertinents.

Un aspecte important del marc AMP que ofereix InMotion Hosting és que permet als propietaris de llocs web fer una actualització perfecta entre els serveis, per exemple, quan es realitza una escala d’un lloc d’un compte d’allotjament compartit a VPS o a un servidor dedicat. A més, la secció d’administració AMP facilita el llançament d’eines de WordPress, cPanel o Softaculous per a la instal·lació de scripts. La GUI també està dissenyada de manera que sigui fàcil posar-se en contacte amb els agents d’atenció al client, representants de vendes o assistents tècnics amb un sol clic a través de la interfície..

El Tauler de control

La captura de pantalla següent mostra cPanel amb el tema Paper Lantern que s’instal·la de manera predeterminada a InMotion Hosting.

Captura de pantalla del cPanel de Hosting InMotionUna visió del cPanel personalitzat de InMotion Hosting

InMotion Hosting utilitza cPanel, el panell d’administració de servidors estàndard de la indústria per als amfitrions web basats en Linux. cPanel s’utilitza àmpliament en la indústria d’allotjament web, i la majoria de gent ho prefereix per sobre de Plesk o panells d’administració propietat per gestionar noms de domini i configuracions de servidor. La integració de InMotion Hosting de cPanel amb AMP no utilitza temes personalitzats ni marca modificada. Amb cPanel, podeu instal·lar bases de dades MySQL, canviar la configuració de PHP al servidor, establir comptes de correu electrònic i FTP, així com configurar subdominis per utilitzar-los en el desenvolupament web. Softaculous és accessible tant a través d’AMP com de cPanel, oferint més de 400 scripts de codi obert en un marc d’instal·lació “d’un clic” per tal de desplegar llocs web ràpidament. També hi ha una gran varietat d’analítiques, estadístiques i gràfics de trànsit útils per a cada domini als quals es pot accedir per a la seva revisió.

Estadístiques de rendiment: servidors, xarxa, & Supervisió d’Uptime

InMotion Hosting utilitza 2 centres de dades estratègicament situats a l’Oest & Costes orientals dels Estats Units. Els clients poden triar quin centre de dades voldrien al seu lloc web allotjat per obtenir un rendiment optimitzat. InMotion Hosting utilitza un marc propietari marcat com a “Max Speed ​​Zones ™” per oferir fins a 6 vegades la velocitat de les transferències de dades mitjançant una tecnologia d’encaminament geo-local. Les instal·lacions de xarxa Tier-1 que ofereixen els centres de dades de Hosting InMotion inclouen la possibilitat d’encaminar les transferències a través de diferents proveïdors de serveis afegint capes de protecció per a interrupcions inesperades. Amb això es proporciona una garantia de temps de vida del 99,9%, segons els estàndards de la categoria A, PCI.

Supervisió d’Uptime

Provem i controlem contínuament el rendiment d’Hosting InMotion Eines de control de llocs de pingdom per obtenir una mesura més tècnica de les dades de rendiment. Els resultats següents es treuen dinàmicament de Pingdom:

Estadístiques mitjanes de rendiment d’un pla d’allotjament compartit base:

 • Temps de funcionament del servidor: 99,99%
 • Temps de resposta del servidor: 290ms
 • Nombre d’interrupcions mensuals: 2
 • Temps d’aturada total mensual: 5 minuts
 • Ubicació de la prova: Amèrica del nord
 • Tipus d’allotjament provat: Compartit
 • S’ha provat el pla d’allotjament: Llançament
 • Velocitat mitjana de càrrega de la pàgina: 550ms

Especificacions del servidor de hosting InMotion

NOTA SOBRE ESTATS DE PROVA: Tingueu en compte que les dades anteriors no són plenament representatives de tots els llocs web allotjats a InMotion Hosting. Hi ha massa factors que influeixen en les estadístiques de rendiment, com ara el servidor específic on s’allotja el lloc, el pla d’allotjament web escollit, l’optimització del lloc web real, el manteniment programat, la geolocalització, etc. Les nostres proves es realitzen a la base de comptes d’allotjament compartits. per a cada host web revisat per mostrar les estadístiques de rendiment més modestes.

Suport tècnic: una revisió de l’atenció al client d’InMotion Hosting

Sempre hem trobat que l’assistència al client d’InMotion Hosting és fenomonal i els classificaria com a 5 de cada 5 per nosaltres mateixos. La companyia ens ha revelat que els seus comentaris interns de 20.418 clients durant l’any passat van revelar un 4,72 sobre 5 qualificació de clients potencial, que és excel·lent per a un amfitrió web.

Revisió de suport tècnic per a Hosting InMotion

Característiques clau d’assistència al client:

 • Divisió vertical de contactes de Helpdesk per a facturació, assistència tecnològica, vendes, afiliats, etc..
 • Proporciona assistència basada en Estats Units de 24 × 7 per telèfon, xat i correu electrònic. El xat en directe és l’opció més popular, però l’assistència telefònica és la més ràpida i recomanable.
 • De 2 a 3 minuts de temps mitjà d’espera per telèfon.
 • De 3 a 5 minuts de temps mitjà d’espera a través del xat en directe.
 • L’assistència telefònica es troba a Virginia Beach, VA i Denver, CO.
 • Tots els plans compten amb suport gratuït, però tenen un equip d’administrat que és una versió premium de suport. Principalment treballen amb clients VPS i Servidor Dedicat amb necessitats més complexes. Ofereixen consultes, configuracions personalitzades, instal·lació de programari, optimització de plataformes, entre d’altres.
 • Pàgina d’estat del servidor amb línia telefònica 24/7 per comprovar informes sobre problemes de temps de treball del centre de dades.
 • Va obrir una nova oficina a Denver, CO per augmentar el nombre de representants d’assistència. Ara tenen més de 50 empleats en aquesta oficina, a més d’uns 300 a Virginia Beach.

HO SAVIES? InMotion Hosting és un amfitrió web certificat de 3 estrelles CNET des del 2003 i en funcionament. S’han passat més de 15 anys!

Seguretat – Com mantingueu InMotion el vostre lloc segur

InMotion Hosting es pren molt seriosament la seguretat del vostre lloc web i compte i utilitza tots els estàndards de seguretat actuals. Aquí hi ha alguns detalls que han compartit amb nosaltres:

 • Usos El SmartWall de Corero per mitigar els atacs de DDoS.
 • Les seves instal·lacions utilitzen funcions d’última generació com a sensors biomètrics, accés a targeta i monitorització de vídeo. Això garanteix que només un nombre limitat de persones tenen accés físic a les dades segures del nostre client i que tot accés està registrat.
 • L’autenticació de dos factors (2FA) està disponible per als clients del VPS i del servidor dedicat. Actualment treballen per aconseguir 2FA per a tots els altres clients.
 • a. Els clients poden establir una contrasenya per a desenvolupadors que permeti al seu desenvolupador interactuar amb el nostre equip d’assistència per obtenir assistència tècnica, però limita la seva capacitat per accedir a informació relacionada amb la facturació..
 • Per als clients d’allotjament compartit, les còpies de seguretat es poden fer fins a 10 GB cada 24-36 hores. Cada cPanel segons els plans de revendedor, de fins a 10 GB, també es recolza cada 24-36 hores.
 • SpamAssassin, una eina integrada en cPanel, s’inclou amb tots els plans. També s’han unit amb Sucuri per a serveis de neteja, protecció i supervisió de programari maliciós de llocs web.
 • Tots els plans d’allotjament inclouen un SSL gratuït. També es poden instal·lar SSL de tercers. Els comptes VPS i Servidor dedicat tenen accés a la funció SSL automàtica de cPanel que pot instal·lar SSL de manera instantània a tots els seus llocs web..
 • Les IP dedicades es poden comprar per 4 dòlars al mes (facturats anualment a 48 dòlars anuals). Els plans VPS i Servidor dedicat inclouen adreces IP gratuïtes dedicades.
 • Recentment va afegir una funció anomenada Patchman que detecta vulnerabilitats de programari maliciós en llocs web i servidors i els enganxa automàticament. Si un lloc ja ha estat compromès, Patchman també detecta i posa en quarantena els fitxers afectats.

Preguntes més freqüents: respostes útils sobre la compra de Hosting InMotion

A continuació, es detallen algunes de les preguntes més freqüents sobre Hosting InMotion:

Com puc demanar un pla d’allotjament web a InMotion?

Podeu demanar un pla d’allotjament web a InMotion visitant el seu lloc web, www.inmotionhosting.com. Trieu el pla d’allotjament adequat que vulgueu i feu clic a “Comanda ara”. Seleccioneu el terme (12 mesos o 24 mesos) i feu clic a Continua. A continuació, escolliu un nom de domini o, si ja teniu un nom de domini, podeu fer-lo servir. Declinar o acceptar qualsevol servei addicional. A continuació, introduïu les dades de facturació i pagament per fer la comanda.

Quins pagaments accepta InMotion Hosting?

InMotion Hosting accepta totes les targetes de crèdit principals (Visa, MasterCard, American Express, & Descobriu) però no utilitza PayPal.

Com puc cancel·lar?

Podeu cancel·lar el vostre compte en qualsevol moment. Haureu d’enviar un avís de cancel·lació en línia mitjançant el seu formulari de cancel·lació electrònica.

Puc obtenir una devolució & com funciona?

Sí. InMotion Hosting ofereix una garantia de devolució de diners de 90 dies en els plans d’allotjament compartits i una garantia de devolució de 30 dies a VPS & Plans de hosting dedicats Això vol dir que en teniu 90 (o 30 per VPS) & Dedicats) dies per rebre un reemborsament complet. Si cancel·leu després de 90 (o 30) dies, rebrà un reemborsament puntual (bàsicament un reemborsament pel temps que no vau fer servir). No hi ha límits de temps ni contractes i es pot cancel·lar en qualsevol moment, fins i tot després de 90 (o 30) dies. Tot i això, qualsevol certificat SSL, tarifes de privadesa del domini o noms de domini registrats a InMotion no són reemborsables. Això és estàndard per a la majoria dels servidors web. Si obteniu un nom de domini gratuït d’InMotion, hi ha una quota no reemborsable de 15,99 dòlars. Podeu conservar el nom de domini i el podeu transferir o assenyalar a qualsevol altre lloc.

Conclusió: Per allotjar o no per allotjar?

L’elecció de la millor empresa d’allotjament web per acollir el vostre lloc web és una decisió important amb molts factors a tenir en compte. Assegureu-vos de comparar acuradament les ofertes de InMotion Hosting per veure si els seus serveis són adequats per a vosaltres.

Per obtenir una llista completa de totes les funcions d’InMotion Hosting, podeu visitar el seu lloc web a www.inmotionhosting.com.

Preparat per comprar? Utilitzeu un cupó d’allotjament InMotion!

Consulteu la nostra pàgina de cupons InMotion Hosting amb una llista actualitzada d’ofertes especials i els preus més baixos que InMotion Hosting actualment ofereix.

Feu-nos conèixer els vostres pensaments

Ja heu utilitzat InMotion Hosting? Teniu alguna experiència positiva o negativa que vulgueu compartir amb nosaltres? Envieu-nos un correu electrònic a les vostres opinions sinceres a .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me